עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by blitsi,

ברשותי מחשב פנטיום 3 ויש לי בעיה כאשר אני מדליק תמחשב אחרי כהמ דקות הוא פשוט מפעיל את עצמו מחדש אני חושב שיש בעיה במעבד או בקירור קצת עיקמתי את הברזלים שמחזיקים את הצלעות על המעבד כדי שתהיה יותר התנגדות זאת אומרת שהקירור יהיה מחובר חזק יותר זה הגיוני? יש לכם הצעות איפה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  2. האם זה עלול לפגוע בכוננים הקשיחים?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  3. Started by SagroN,

שלום לכולם. אני חושב כי הצורב שלי נשרף. צרבתי דיסקים על הצורב והמקסימום זמן שהוא צרב זה היה 5 דקות לא יותר. בזמן האחרון זה הגיע למצב כזה שהצורב כל הזמן נתקע, ומגיע ל20 דקות ואפילו לא מסיים את החצי, לפעמים גם היה נתקע על אחוז מסויים ואז המחשב היה פשוט עושה ריסטרט - חשוב לציין שלא נגעתי במחשב וכיביתי את כל התוכנות. את המפרט תוכלו לראות בצד. עכשיו הצורב נדפק נראלי, הוא לא קורא דיסקים בכלל, אז איך אפשר לצרוב? הנורה עדיין מהבהבת אם זה עוזר במשהו אבל הוא לא קורא דיסקים שום דיסק - ניסיתי על מחשבים אחרים והם עבדו. האם יש משהו לעשות? לבדוק איכשהו כדי לדעת בוודאות שהוא הלך? עכשיו הכי חשוב לי זה לדעת מה גרם לזה, מה שהצגתי בפניכם זה מה שקרה הצורב פשוט הגיע למצבים שהוא סתם נתקע.. בפעם…

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  4. שלום בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע לי והתחילו להופיע מסכים כחולים בדקתי WHO CRASHED וזה מה שיצא On Thu 05/05/2011 15:48:17 GMT your computer crashed crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\Mini050511-01.dmp This was probably caused by the following module: nv4_disp.dll (nv4_disp+0x2446BE) Bugcheck code: 0x1000008E (0xFFFFFFFFE0000001, 0xFFFFFFFFB8430925, 0xFFFFFFFFB2A68704, 0x0) Error: KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M file path: C:\WINDOWS\system32\nv4_disp.dll product: NVIDIA Compatible Windows 2000 Display driver, Version 270.61 company: NVIDIA Corporation description: NVIDIA Compatible Windows 2000 Display driver, Version 270.61 Bug check description: This indic…

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  5. שלום לכולם במחשב של חבר יש בעיה מוזרה מאוד כאשר אני מפעיל את המחשב מופיע מסך כחול מגיע לשלוח שהוא טוען את מע' ההפעלה, מסך כחול ולא ניתן לראות את ההודעת שגיאה וישר עושה ריסט התקנתי מערכת הפעלה פעמיים ללא הפרעה אך בסוף ההתקנה כשעושים ריסט שוב הבעיה חווזרת לדעתי סקטורים פגומים ב HD או לוח אם הכרטיס מסך תקין לחלוטין, בדקתי עם כ. מסך תקין, חיברתי את הHD של המחשב התקול למחשב אחרי , הבעיה של המחשב הבעייתי מופיעה גם במחשב התקין כשאני שם הארד דיסק תקין במחשב הבעייתי הוא עושה ריסטרט אם אני נותן לו כל פונקציה כמו Start windows normally הוא עושה ריסט ללא מסך כחול. תודה לכולם. אני חושד בלוח אם וב HD מה דעתכם? עריכה: ביטלתי את האפשרות של הריסטרט זאת השגיאה במסך הכחול stop 0x000000ED…

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  6. Started by mp91,

המחשב קרס ונדלק סתם ככה.. קיצר היו שני קבצי דאמפ בתיקיה של המינידאמם בדקתי את שניהם ובאחד מהם היה את זה: intelppm.sys חפשתי את זה באינטרנט ולא ממש הבנתי מה הבעיה..?

7. Started by Street-Fighter,

לפני הרבה זמן הורדתי את התוכנה ספיד פאן כדי לבדוק את מעלות המחשב שלי. הספיד פאן הראה את רוב הנתונים שהוא אמור להציג, אבל את המעלות במחשב הוא לא הראה. לכן הורדתי את התוכנה aida 32 והוא עבד והכל היה ממש בסדר. הבעיה היא שפתאו בימים האחרונים זה לא מראה את המעלות! כמו הבעיה בספיד פאן. אני לא יודע מה לעשות או ממה נובעת הבעיה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  8. יש לי בעיה חמורה במחשב. עד עכשיו הצלחתי להיסתדר ולפתור אותה אבל עכשיו קרה משהו חדש. יש כמו רעש של ירידת לחץ שבא מהמחשב ואחרי כמה שניות ניהיה לי מסך כחול. זה קרה פעמיים ועכשיו חזרתי לבעיה המקורית שהייתה לי (שזה ביעקרון שהמערכת נדפקה והייתי צריך להיכנס לקונסול לעשות צקדיסק ורק אז זה עבד) אבל יש למישהו רעיון? ועוד משהו זה בעיה פיסית או בתוכנה?כי אניוצה לדעת עם פירמוט יפתור את זה. תודה מרארש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by udi,

יש לי לוח אם של NFORCE MSI ועליו י שכרטיס מסך של NIVDIA מסוג NVIDIA GEFORCE2 INTEGRATEDGPU 32 MB MX עכשיו כאשר אני רוצא לחבר את היציאה לטלויוזיה לטויזיה עצמה המחמשב לא מאפשר לי לעבור לאפשרות של TV קיימת האפשרות אבל היא לא ניתנת לסימון מה אפשר לעשות ואם צריך דריברים חדשים מאיפה אפשר להשיג אותם תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  10. Started by Yaki 40000,

היי שלום וברכה לכולם, יש לי מחשב המעבד ללא מאמץ ככה סתם על שולחן עבודה מגיע ל 60 מעלות בין 50/62 מעבד :Intel Core i9900K @ 3.60GHz Arctic Freezer 34 eSports DUO :קרור מעבד לוח אם :ASUSTeK COMPUTER INC. PRIME Z390MPLUS (LGA1151) Samsung SSD 860 EVO PRO 2TB Samsung SSD 860 EVO 4TB INTEL SSD 3TB NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti ASUS ROG כרטיס מסך 11GB RAM 64GB /2666HZראם : מארז : MASTERBOX MB530P RGB ספק כוח : 750 CX

11. Started by Moshe Ben Yakov,

היי מה קורה חברים ? קניתי מחשב לפני כחודשיים, אני הרכבתי את המחשב מעבד i5 11400F קירור נוזלי Asus TUF LC 240 ראם G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 2666Mhz CL18 Kit לוח אם Asus tuf b560m WiFi plus ספק כוח Antec High Current Gamer 650W 80+ Gold HCG650 Retail כרטיס מסך 1650 super ואחרי זה RTX 3060 כמו שציינתי למעלה בניתי את המחשב הזה בעצמי בהתחלה היה לי את ה1650 super המחשב היה קופא לעיתים רחוקות בזמן משחקים או בזמן גלישה בדפדפן, התקיעה היא רנדומלית ואז החלפתי ל3060 ואז המחשב היה קופא לעיתים יותר קרובות. חשוב לציין שכל הדרייברים מעודכנים גם הBIOS פרמטתי את המחשב פעמיים הבעיה נמשכת, אני עוקב אחר הטמפ של החלקים והם תקיני…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  12. חבר שלי היה בחול חצי שנה..עכשיו הוא חזר והמחשב לא עולה ..כאשר מפעילים אותו המסך פשוט שחור המחשב מתחיל לפעול כאילו מאווררים אבל יש ציפצופים מוזרים ממש ציפצופים מהירים אחד אחרי השני תיתיתיתיתי תיתיתיתיתי וזהו באיזה חלק הבעיה יכולה להיות?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. איך אני מחבר בין 2 כוננים ועושה כונן אחד ווינדוס לבד ?!? :nixweiss:

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  14. Started by iyehuda,

האם ללוח הנ"ל :http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#ov ניתן להרכיב את הדיסק הקשיח הזה : http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=WD10EZEX&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=53&aff=Zap〈=he

15. היי, קיבלתי מחשב חדש בשעה טובה ויש לי בעיה מוזרה - אחרי כיבוי המחשב (מתוך WINDOWS XP), אני לא מצליח להדליק אותו ע"י לחיצה פשוטה על הכפתור במארז, אלא באחת משתי הדרכים הללו: 1. ניתוק הספק מהחשמל, חיבור חזרה והדלקה רגילה. 2. לחיצה במשך 10 שניות בערך על כפתור ההדלקה במארז ועל כפתור ה-RESET בו זמנית, עזיבה וליחצה על כפתור ההדלקה. המפרט: AMD 2500 ABIT NF7 2X GEIL 256MB PC3200 RADEON 8500 מארז TASK 3001 תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  16. Started by zoloboy,

אני לא מצליח לפרמט את ההרדדיסק הוא מגיע ל 20% ואז נעצר מישהו יכול לעזור לי

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  17. Started by Salwaby,

Ok. so in the past couple of weeks I've been suffering from weird shutdowns. I cant really pinpoint the factors responsible to these reboots, I suspect it is caused by stressing the computer because it has occurred several times while in game or watching 1080p videos. I'm fairly sure it has nothing to do with the video card because I haven't been experiencing weird displays issues, just sudden reboots. but it's weird though, because i did do a stress test to the PC and it hasn't rebooted then.. it appears very random like. I have checked core and GPU temperatures, none are excessive and are at their basic usual level. I'm kinda at a loss here, if anyone has useful insight…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  18. שלום לכולם , יש לי כרגע ארד דיסק בנפח 40GB (אני יודע שזה קצת) עכשיו יש לי עוד ארד דיסק 40GB אבל אני לא יודע איך לחבר אותו ... אמרו לי שאני צריך לחבר אותו קודם ללוח אם אבל אין שם חיבור פנוי הכל תפוס שם ... חיבור הארד דיסק הוא IDE רגיל.. יש לי במחשב 3 כוננים צורב , כונן DVD וכונן תקליטורים...(עד שהיה לי כסף לקנות כונן אחד..)

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  19. Started by Wolf-Net,

שלום, חזרתי מחו"ל וצלמתי מספר תמונות במצלמה הבעיה היא שאני מחבר את המצלמה למחשב דרך ה- USB והמחשב מזהה שיש לי DV Camera אבל חסר לו DRIVE כדי שיעבוד. הבעיה שגם אין לי את הדיסק של התוכנה לקחת ממנו את ה- DRIVE וזה בעיה. תוכלו בבקשה לתת לי איזה אתר של DRIVE של סוג של המצלמה שלי - JVC DVP3 . תודה רבה זאביק 8)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי מחשב שלא דלק במשך כחודשיים, לאחר החודשיים הדלקתי אותו והוא עלה בא-י-ט-י-ו-ת, ואני בכוונה מדגיש כי לקח לווינדוס משהו כמו 30 דקות לעלות וגם אחרי זה כל פעולה נמשכה נצח... למחרת אחרי שלא הצלחתי לזהות את מקור הבעיה (ניסיתי להוציא סטיקים של RAM ולבדוק תקינות חיבורים), השארתי אותו דולק במשך הלילה וכשקמתי הכל חזר לקדמותו ונראה שהוא חזר לחיים מתוך סקרנות אבל הנושא מאוד מטריד אותי, מה יכולה להיות הבעיה? בעבר התעסקתי בתחום החומרה ומעולם לא נתקלתי בתקלה כזו... מפרט המחשב: Intel Core 2 Quad Q9450 GIGABYTE EP45-DS3 8GB RAM MEDION Radeon HD 4850 Samsung SSD 840 EVO 250GB SAMSUNG HD753LJ 750GB

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  21. שלום לכולם, ברשותי מחשב גיימינג בן חצי שנה פלוס מינוס המפרט של המחשב: Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GH asus z170a nVidia GeForce GTX 960 16 ram קירור מים למעבד של cooler master seidon 120v plus מארז antec 1900 win 10 pro עכשיו בזמן סריקת ווירוסים מלאה ב windows defender המעבד מגיע לכמעט 80 מעלות בבדיקה בתוכנה speedfan . מצורפת תמונה. במצב של סריקה מהירה המחשב לא עובר את ה 60 מעלות. בזמן משחקים המעלות והכל בסדר ובכללי אני תמיד בודק ובמאמץ של משחק הכרטיס מגיע ל 51 - 60 מעלות והמעבד 32 מעלות ככה. רק בזמן סריקת ווירוסים הוא מגיע למעלות האלה שזה קצת מוזר לי.. הגיוני או שיש פה …

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  22. שלום, מחקתי משחק לא דרך הסרת תוכניות, אלא מחיקה ידנית של תיקיית ההתקנה עכשיו כשאני מחפש את ההסרה שלו דרך האפשרות של הסרת או הוספת תוכניות, זה לא נמצא שם. האם זה בסדר להשאיר את זה ככה? אני רוצה להתקין את המשחק שוב אבל חושש מבעיות יש לי WIN 10 64 BIT

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  23. אורח עומר
    Started by אורח עומר,

כונן D נמחק לי מהמחשב והיה לי בו משחקים וקבצים חשובים מה עושים כדי להחזיר אותו???

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  24. Started by a_london,

חברים שלום לכולם ברשותי 2 מסכים הבעיה שבכל משחק שאני מפעיל עובד על מסך אחד או להפך עובד בשני הצגים אך זהה אחד לשני, אני רוצה לגרום ל2 מסכים שמחובר לכרטיס מסך אחד לעבור כמסך אחד אשמח לעזרה זה הציוד שיש לי : WIN 10 מסך 1 : Zowie BenQ LED XL2430 מסך 2: Samsung S22B300B כרטיס מסך : NVIDIA GeForce GTX 1070

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. קודם כל זה קורה לי עם כל גרסא של וינדוס(XP ו ויסטה בלי דואל בוט) ללא התקנת דרייברים וגם איתם בלחיצה על כפתור הכיבוי מהמארז המחשב נכבה ולעומת זאת פעולת הכיבוי ממערכת ההפעלה מבצעת הפעלה מחדש מעבד:INTEL C2D E6320 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3-REV3.3 אם צריך עוד פרטים תכתבו אני אתן אותם

• 1 תגובה
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.