עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dovk,

ברשותי התקן מצלמה שמאפשר ליכדת הסרט על גבי המחשב ע"י ILINK (IEEE1934 במפרט המחשב שאני מעונין לקנות כתוב IE1394A יחד עם מע וינדוס ויסטה 64 . השאלה שלי האם המע החדשה אמורה לקבל את ההתקן (מצלמה) כשאחבר אותה למערכת החדשה ?

2. Started by Ariel Style,

תראו 4 שנים אני כבר עם מסך: MAG 19' CRT FLAT 996PF's (טנק משו לפנים.. האחורה שלו יותר גדול מטלויזיה 21 אינצ' CRT!!) בקיצור יש לו בחירה של ריענון צג, מ- 60 הרצים עד 85. כל הזמן הזה הייתי עם 60 הרצים, אמרו לי שזה לא בריא לי ולמסך. אז החלפתי עכשיו ל85 הרצים.. בכל הצדדים אני רואה פצצה אבל משו מה באמצע תמיד רואים מטושטש.. יענו אם אני לוקח טקסט כותב אותו באמצע ואז מוזיז תחלון לצד אני יראה יותר טוב ובאמצע אני יראה אותו מטושטש.. למה זה יכול להיות? וזה תמיד היה לי ככה בגלל זה נשארתי כל הזמן עם ה60. איך אני יכול לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  3. Started by shlomy,

שלום לכולם, יש לי CDROM של LG X52 ו- WINXP בפעם הראשונה שאני מכניס דיסק הוא לא מזהה אותו. אני מוציא ומכניס את הדיסק - מזהה. העברתי את ה CDROM למחשב אחר (win98) עובד מעולה בפעם הראשונה כמו"כ יש לי צורב של LG והוא עובד מעולה - ללא הבעיה הנ"ל. VCDROM ממוקם על primary Slave האם משהו מכיר את התופעה או דרכים לפתרונה ? נ.ב הרצתי את Nero Cdspeed במחשב שלי - הראה מהירות ממוצעת של 18 במחשב אחר - מהירות ממוצעת של 40 (אותו CDROM) מוזר ... : תודה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  4. אהלן כשאני נכנס לאתר של לנובו לדרייברים, ואז לדגם המסויים LENOVO YOGA 500 ואז עושה סינון רק למערכת הפעלה WIN 8.1 64BIT. מופיעים לי המון דרייברים, הקטע הוא שחלק מהם מופיעים תחת IDEAPAD, וחלק תחת NOTEBOOK. אין שמץ של מושג מה ההבדל בין השניים (אולי זה לטובת ההבדל בין מצבי השימוש של הלפטופ? שהוא גם מסך מגע? לא יודע) מה גם שיש גם דרייברים כפולים גם בתוך IDEAPAD לדוגמא: WLAN Driver (Atheros, Broadcom) for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Y400, Y500 Intel WLAN Driver (Inbox) for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Y400, Y500 מה אני עכשיו צריך לעבור רכיב רכיב ולבדוק מה מתאים? תודה מראש על העזרה זה הלינק לעמוד שאני מסתכל בו דרך אגב http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-net…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. המקלט קיבל מכה והתפרק (הפלסטיק), הצ'יפ עצמו מעט עקום גם. כשאני מנסה לחבר למחשב קופצת הודעה בסגנון של "ההתקן פגום", ומן הסתם הסט לא עובד. הייתי הולך וקונה סט חדש בלי לשבור את הראש אבל זה סט ארגונומי של מייקרופוסט שנקנה לפני חודשיים בערך ועלה לי 400 שקל... חבל לי לזרוק לפח. במיקרוסופט ישראל אמרו שאין להם חלקי חילוף ואין מה לעשות. "Sculpt Ergonomic Desktop " באינטרנט לא המצלחתי למצוא רסיבר גנרי כלשהו (כמו שיש ללוגיטק). יש דרך לפתור את הבעיה? או שהלך 400 שקל? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by BMWE,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש. לוח אם Asus H110M-K. מערכת הפעלה win 10. המחשב נקנה עם HDD SSD 250G ואליו אני רוצה להוסיף HDD 500G מהמחשב הישן בחיבור SATA. כאשר מדליקים את המחשב, הוא מזהה את שני הדיסקים, אך כאשר עולה מערכת ההפעלה, לוקח לה יותר זמן לעלות כאשר הדיסק השני מחובר לעומת כאשר יש את ה SSD וכן ה HDD השני לא מזוהה. אשמח לעצות מה ניתן לעשות. החיבורים בלוח אם הם SATA1 ה SSD ו SATA2 ה HDD.

7. Started by שירן אניס,

ניסיתי להתקין את הדיסק כבר כמה פעמים וכל פעם הזה רושם לי את זה ואז פשוט מפסיק מה אפשר לעשות? ממש אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by RX7,

עשיתי סריקת דריברים במחשב קיבלתי את זה http://img241.imageshack.us/img241/5564/3774cx1.jpg מה זה אומר? לעזאזלללל

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  9. Started by bugosdckh,

שלום שבוע שעבר קניתי מחשב וכעת הוא לא עובד ז"א הוא לא נדלק האם יש למישהו פתרון?

10. Started by blitsi,

ברשותי מחשב פנטיום 3 ויש לי בעיה כאשר אני מדליק תמחשב אחרי כהמ דקות הוא פשוט מפעיל את עצמו מחדש אני חושב שיש בעיה במעבד או בקירור קצת עיקמתי את הברזלים שמחזיקים את הצלעות על המעבד כדי שתהיה יותר התנגדות זאת אומרת שהקירור יהיה מחובר חזק יותר זה הגיוני? יש לכם הצעות איפה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  11. האם זה עלול לפגוע בכוננים הקשיחים?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  12. Started by SagroN,

שלום לכולם. אני חושב כי הצורב שלי נשרף. צרבתי דיסקים על הצורב והמקסימום זמן שהוא צרב זה היה 5 דקות לא יותר. בזמן האחרון זה הגיע למצב כזה שהצורב כל הזמן נתקע, ומגיע ל20 דקות ואפילו לא מסיים את החצי, לפעמים גם היה נתקע על אחוז מסויים ואז המחשב היה פשוט עושה ריסטרט - חשוב לציין שלא נגעתי במחשב וכיביתי את כל התוכנות. את המפרט תוכלו לראות בצד. עכשיו הצורב נדפק נראלי, הוא לא קורא דיסקים בכלל, אז איך אפשר לצרוב? הנורה עדיין מהבהבת אם זה עוזר במשהו אבל הוא לא קורא דיסקים שום דיסק - ניסיתי על מחשבים אחרים והם עבדו. האם יש משהו לעשות? לבדוק איכשהו כדי לדעת בוודאות שהוא הלך? עכשיו הכי חשוב לי זה לדעת מה גרם לזה, מה שהצגתי בפניכם זה מה שקרה הצורב פשוט הגיע למצבים שהוא סתם נתקע.. בפעם…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  13. שלום בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע לי והתחילו להופיע מסכים כחולים בדקתי WHO CRASHED וזה מה שיצא On Thu 05/05/2011 15:48:17 GMT your computer crashed crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\Mini050511-01.dmp This was probably caused by the following module: nv4_disp.dll (nv4_disp+0x2446BE) Bugcheck code: 0x1000008E (0xFFFFFFFFE0000001, 0xFFFFFFFFB8430925, 0xFFFFFFFFB2A68704, 0x0) Error: KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M file path: C:\WINDOWS\system32\nv4_disp.dll product: NVIDIA Compatible Windows 2000 Display driver, Version 270.61 company: NVIDIA Corporation description: NVIDIA Compatible Windows 2000 Display driver, Version 270.61 Bug check description: This indic…

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  14. שלום לכולם במחשב של חבר יש בעיה מוזרה מאוד כאשר אני מפעיל את המחשב מופיע מסך כחול מגיע לשלוח שהוא טוען את מע' ההפעלה, מסך כחול ולא ניתן לראות את ההודעת שגיאה וישר עושה ריסט התקנתי מערכת הפעלה פעמיים ללא הפרעה אך בסוף ההתקנה כשעושים ריסט שוב הבעיה חווזרת לדעתי סקטורים פגומים ב HD או לוח אם הכרטיס מסך תקין לחלוטין, בדקתי עם כ. מסך תקין, חיברתי את הHD של המחשב התקול למחשב אחרי , הבעיה של המחשב הבעייתי מופיעה גם במחשב התקין כשאני שם הארד דיסק תקין במחשב הבעייתי הוא עושה ריסטרט אם אני נותן לו כל פונקציה כמו Start windows normally הוא עושה ריסט ללא מסך כחול. תודה לכולם. אני חושד בלוח אם וב HD מה דעתכם? עריכה: ביטלתי את האפשרות של הריסטרט זאת השגיאה במסך הכחול stop 0x000000ED…

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  15. Started by mp91,

המחשב קרס ונדלק סתם ככה.. קיצר היו שני קבצי דאמפ בתיקיה של המינידאמם בדקתי את שניהם ובאחד מהם היה את זה: intelppm.sys חפשתי את זה באינטרנט ולא ממש הבנתי מה הבעיה..?

16. Started by Street-Fighter,

לפני הרבה זמן הורדתי את התוכנה ספיד פאן כדי לבדוק את מעלות המחשב שלי. הספיד פאן הראה את רוב הנתונים שהוא אמור להציג, אבל את המעלות במחשב הוא לא הראה. לכן הורדתי את התוכנה aida 32 והוא עבד והכל היה ממש בסדר. הבעיה היא שפתאו בימים האחרונים זה לא מראה את המעלות! כמו הבעיה בספיד פאן. אני לא יודע מה לעשות או ממה נובעת הבעיה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  17. יש לי בעיה חמורה במחשב. עד עכשיו הצלחתי להיסתדר ולפתור אותה אבל עכשיו קרה משהו חדש. יש כמו רעש של ירידת לחץ שבא מהמחשב ואחרי כמה שניות ניהיה לי מסך כחול. זה קרה פעמיים ועכשיו חזרתי לבעיה המקורית שהייתה לי (שזה ביעקרון שהמערכת נדפקה והייתי צריך להיכנס לקונסול לעשות צקדיסק ורק אז זה עבד) אבל יש למישהו רעיון? ועוד משהו זה בעיה פיסית או בתוכנה?כי אניוצה לדעת עם פירמוט יפתור את זה. תודה מרארש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by udi,

יש לי לוח אם של NFORCE MSI ועליו י שכרטיס מסך של NIVDIA מסוג NVIDIA GEFORCE2 INTEGRATEDGPU 32 MB MX עכשיו כאשר אני רוצא לחבר את היציאה לטלויוזיה לטויזיה עצמה המחמשב לא מאפשר לי לעבור לאפשרות של TV קיימת האפשרות אבל היא לא ניתנת לסימון מה אפשר לעשות ואם צריך דריברים חדשים מאיפה אפשר להשיג אותם תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  19. Started by Yaki 40000,

היי שלום וברכה לכולם, יש לי מחשב המעבד ללא מאמץ ככה סתם על שולחן עבודה מגיע ל 60 מעלות בין 50/62 מעבד :Intel Core i9900K @ 3.60GHz Arctic Freezer 34 eSports DUO :קרור מעבד לוח אם :ASUSTeK COMPUTER INC. PRIME Z390MPLUS (LGA1151) Samsung SSD 860 EVO PRO 2TB Samsung SSD 860 EVO 4TB INTEL SSD 3TB NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti ASUS ROG כרטיס מסך 11GB RAM 64GB /2666HZראם : מארז : MASTERBOX MB530P RGB ספק כוח : 750 CX

20. Started by Moshe Ben Yakov,

היי מה קורה חברים ? קניתי מחשב לפני כחודשיים, אני הרכבתי את המחשב מעבד i5 11400F קירור נוזלי Asus TUF LC 240 ראם G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 2666Mhz CL18 Kit לוח אם Asus tuf b560m WiFi plus ספק כוח Antec High Current Gamer 650W 80+ Gold HCG650 Retail כרטיס מסך 1650 super ואחרי זה RTX 3060 כמו שציינתי למעלה בניתי את המחשב הזה בעצמי בהתחלה היה לי את ה1650 super המחשב היה קופא לעיתים רחוקות בזמן משחקים או בזמן גלישה בדפדפן, התקיעה היא רנדומלית ואז החלפתי ל3060 ואז המחשב היה קופא לעיתים יותר קרובות. חשוב לציין שכל הדרייברים מעודכנים גם הBIOS פרמטתי את המחשב פעמיים הבעיה נמשכת, אני עוקב אחר הטמפ של החלקים והם תקיני…

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  21. חבר שלי היה בחול חצי שנה..עכשיו הוא חזר והמחשב לא עולה ..כאשר מפעילים אותו המסך פשוט שחור המחשב מתחיל לפעול כאילו מאווררים אבל יש ציפצופים מוזרים ממש ציפצופים מהירים אחד אחרי השני תיתיתיתיתי תיתיתיתיתי וזהו באיזה חלק הבעיה יכולה להיות?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  22. איך אני מחבר בין 2 כוננים ועושה כונן אחד ווינדוס לבד ?!? :nixweiss:

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  23. Started by iyehuda,

האם ללוח הנ"ל :http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#ov ניתן להרכיב את הדיסק הקשיח הזה : http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=WD10EZEX&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=53&aff=Zap〈=he

24. היי, קיבלתי מחשב חדש בשעה טובה ויש לי בעיה מוזרה - אחרי כיבוי המחשב (מתוך WINDOWS XP), אני לא מצליח להדליק אותו ע"י לחיצה פשוטה על הכפתור במארז, אלא באחת משתי הדרכים הללו: 1. ניתוק הספק מהחשמל, חיבור חזרה והדלקה רגילה. 2. לחיצה במשך 10 שניות בערך על כפתור ההדלקה במארז ועל כפתור ה-RESET בו זמנית, עזיבה וליחצה על כפתור ההדלקה. המפרט: AMD 2500 ABIT NF7 2X GEIL 256MB PC3200 RADEON 8500 מארז TASK 3001 תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  25. Started by zoloboy,

אני לא מצליח לפרמט את ההרדדיסק הוא מגיע ל 20% ואז נעצר מישהו יכול לעזור לי

• 1 תגובה
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.