תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום, יש לי מדפסת שמשום מה החליטה לא לעבוד במחשב שלי דרך USB ועל כן אני צריכה להתחבר אליה למחשב דרך כבל רשת. בגלל שהמחשב (ניח) נמצא מרוחק מהראוטר ובמרתף אני צריכה חיבור לאינטרנט רק ע"י כבל רשת (WIFI לא עובד רציף). יוצא שאני שכל פעם אני יכולה להשתמש רק באינטרנט/מדפסת. מה אוכל להתקין בכדי להשתמש בשניהם בו זמנית? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, במידה ואני בעל רשת (ראוטר , ספק , תשתית) ואני פותח את הרשת למספר אנשים , שכל אחד יכול להתחבר לרשת האינטרנט . 1. האם קיימת תוכנה לפיקוח וניהול המשתמשים ? 2. האם קיימת תוכנה שבה אוכל לראות מה כל משתמש עושה \ גולש מהרשת שלי? תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש הכל עובד מצוין חוץ מדבר אחד, כשאני יוצא ממשחק אז אחרי דקה או שתיים המסך מתחיל לרעוד כזה (מופיעים גלים יורדים מלמעלה למטה כמו נגיד שמצלמים מסך מחשב עם מצלמת וידיאו) לכמה שניות ואז הכל חוזר רגיל...בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך (עם התוכנה PC WIZARD 2008) מיד אחרי שיצאתי מהמשחק הייתה על 75 מעלות, ואחרי זה התחילה לרדת..יש להדגיש גם שפתחתי היום את המארז נפלה המדבקה שהייתה על הכרטיס מסך. כמו שאמרתי בכותרת הכרטיס מסך מסוג Sapphire ATI RADEON 3850 והמסך מסוג L192W Lenovo. התקנתי שבוע שעבר את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של AMD ..(הבעיה הייתה גם לפני התקנת הדרייברים החדשים). המשחקים ששיחקתי בהם עד עכשיו הם COD 4 , PES 2008 , NFS PRO STREET . בכולם יש את הבעייה הזאת. …
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי בעיות בשתי מחשבים 1.המחשב הראשון שאני פותך את המחשב הכל בכחול המערכת ההפעלה הכול רואים אבל הכול בכחול 2.במחשב השני אני מדליק את המחשב והמחשב נידלק אבל לא רואים שום דבר על המסך דרך אגב הבעיה לא בזכרונות כי זה היה בסדר אני חושב שזה בלוח כי החלפתי 3 מעבדים הלוח של ינטל וגם שאני מדליק את המחשב במקום שתי צפצופים יש 3 המעבדים 1 פנטיום 3 450 ו-2 פנטיום 3 500 בבקשה זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הקודם שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519628. היית הפסקה ומאז לא ניתקע המחשב. קניתי משחק מהסטים עקב המבצעים, לא משחק כבד .. עובד על מנוע UNREAL ככה שהמחשב שלי אמור לסחוב את זה בלי להתאמץ בכלל אבל כל פעם שאני מדליק את המשחק אחרי דקה המחשב קופא .. אני עושה ריסטרט לרוב זה ניתקע עוד פעם במסך של הSTARTING WINDOWS עם הלוגו ככה שאני חייב לעשות ריסטרט ואז אחרי זה כשאני ניכנס שוב למשחק שוב פעם קופא ורק בפעם השלישית שאני מנסה המשחק עובד חלק. זה כבר לי כבר 3 4 פעמים ברציפות ככה שיש עקביות מסויימת. ניזכרתי גם כשרק יצא MW3 זה גם קרה לי ומאז לא נגעתי במשחק. אני מאמין שזה משהו שיכול לעזור למציאת הבעיה לא? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
המחשב בהתחלה היה נותן בבדיקת מהירות גלישה מעל 900 מגה לאחר שנתיים זה לא עובר את ה-500 יש למישהו פתרון לבעיה הזאת ? תודה מראש שחר
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, אני כבר לא יודע ממה זה יכול לנבוע, אחרי שמכבים את המחשב אני מנסה להדליק אותו ואז הוא מגיע ללוגאין סקרין של ווינדוז ואז נותן בלו סקרין ומאתחל את עצמו. רק אחרי שאני מנתק אותו מהחשמל לכמה זמן ומדליק אותו מחדש אז הוא עובד נורמלי , אבל אם אני מכבה אותו שוב. זה חוזר על עצמו. עזרה בבקשה . ממה זה יכול לנבוע?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
MSI NEO2-S לוח 2.4 מעבד צורב,סידי כ.מסך גיפה 5200 דידיאר 1 256X2 מאוורר מאחורי,על הציפסט כרטיס רשת והרד דיסק 80 GB
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
בעיה מוזרה צצה לי במחשב... כל פעם שאני מנסה להפעיל וידאו במחשב הוא פשוט הופך לאיטי בצור הבלתי נסבלת, ואני מתכוון ממש ממש איטי, כאילו יש לי 386 שמריץ וינדוס XP (ולא, אני לא מגזים). אי אפשר לעשות כלום עם המחשב... הוא פשוט הופך למושבת, גם לאחר סגירת הוידאו, רק הפעלה מחדש מחזירה אותו למצב נורמלי. הבעיה קיימת גם בצפייה בוידאו מתוך האינטרנט באתרים של ynet וחבריהם... אבל ב-youtube אין בעיה... אני חושד שהבעיה היא במדיה פלייר או בקודק שלו, אבל זה מוזר שאחרי התקנה מחדש ושימוש בגרסא ישנה יותר של מדיה פלייר (8 ) עדיין הבעיה קיימת ככה שזה לא הגיוני... ניסיתי לפרמט, הבעיה לא נעלמת... זה ממש ממש מוזר הקטע הזה... עריכה: ניסיון פתיחה ושימוש בנגני וידאו אחרים לא פותרים את הבעיה. ה…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבנתי בערך מה ההבדל בינהם פחות או יותר.(אשמח גם להסבר תכלס מפורט) השאלה שלי אם גם registry defrag לא רלוונטי לכונן ssd'תודה אביב
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלוםלאחרונה התקנתי את וינדוס 7 . המחשב רץ יפה מאוד אבל יש בעיה אחת!הכרטיס מסך לא עובד לי ,כשאני רואה אותו במנהל ההתקנים אני רואה עליו הודעת שגיאה שאומרת שאין למחשב מספיק משאבים להריץ את ההתקן הנידרש וזה כותב לי שזה קוד 12הכרטיס מסך הוא - NEVIDIA GFORCE 7300 הזיכרון הוא - ג'יגה 2 יש לציין שבווינדוס XP הכרטיס מסך עובד מצוין..אשמח לתשובה , יאיר
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שבת שלום הלוח נקנה בחו"ל (חדש באריזה) המובנה פועל תקין כאשר אני מתקין כ.מ חיצוני אין תצוגה (ניסיתי שני כרטיסים) עשיתי שינויים בביוס (למרות שלדעתי הלוח אמור לזהות שיש כ.מ חיצוני) האם מישהו מכיר את הלוח ויכול להדריך אותי מה לעשות בברכה
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
ניסיתי כמה גרסאות ולא עזר הבעיה של הצורב LG או של ה -WIN ?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
עזרה ממנהלי הפורום, הגדרת חומרה במחשב אני שירה ☼ 23/07/09 14:13 windows xp pro. קניתי זכרון נייד של סאן-דיסק, usb 2.0 flash drive (במחשב אחר מזוהה חומרה זו). המחשב לא מזהה שהוכנסה חומרה חדשה (לא קופץ בלון שאומר שזוהתה חומרה חדשה, ובתיקית המחשב שלי לא נפתח כונן נוסף). התקן אחר (mp) הוא כן מזהה. איך אני מגדירה את החומרה החדשה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte ep45-ds3L כרטיס מסך gigabyte 9500GT במהלך משחק במחשב המשחק התחיל לקרטע ונתקע. סגרתי אותו בעזרת Ctrl+Alt+Delete והפעלתי אותו מחדש. המשחק קרטע שוב ונתקע ואילץ אותי ללחוץ על RESET. מאז המחשב לא מגיב. כשאני מפעיל אותו הוא מקבל חשמל, הנורות נדלקות אבל אין תמונה על הצג ועושה רושם שגם ה hard-disc לא עובד. פרקתי את המחשב, את כל הכרטיסים, את כל החוטים וחיברתי אותם מחדש, אבל המחשב עדיין לא מגיב. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
הבנתי שצריך דרייבר RAID אבל אין לי אותו אז מאיפה אני יכול להשיג?? ומה אני אמור לעשות אחרי זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
ערב טוב מדובר בשרת dell poweredge t110. סה"כ הוא עובד בסדר גמור, קצת איטי לפעמים אבל לא נורא, אחרי הכול אני לא אמור להשתמש בו כ"כ. עשיתי לו ניקוי אבק פעם ראשונה מאז שהוא נקנה (4 שנים בערך)... הוא היה נראה זוועה לפנ"כ בקושי ראו את הלוח אם. ניקיתי עם קומפרסור (בזהירות וזה... לא נשבר כלום) וחום ליבות שהיה בסביבות 45 ירד ל38 בערך סבבה. הבעיה היא שעכשיו הכונן הרביעי (האחרון=התחתון ביותר) מגיע ל50 מעלות ומעלה. מקודם הוא היה בסביבות ה-35. יכול להיות שיש סיבה מיוחדת, או שפשוט הרבה אבק הצטבר בסביבתו וצריך לנקות שם? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היה לי וירוס בדיסק חיצוני שהסתיר את התיקיות לקבצי מערכת ונתן קיצורי דרך במקום, האנטי וירוס מחק את הוירוס, אבל התיקיות עדיין מוסתרות ללא יכולת להפוך ללא מוסתר, האם יש דרך להפוך לתיקייה רגילה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח P4P800-VM של ASSUS . ניסיתי לעשות CLEAR BIOS והמחשב לא עולה. הוא נותן לי שגיאת , "CHASSIS INTRUDED FATAL ERROR - SYSTEM HALTED" למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח !! יש לי בעיה מוזרה במחשב, שכאשר מחובר התקן USB של כרטיס רשת אלחוטי ל WI-FI איני יכול לחבר עוד התקן נוסף ב USB במחשב, זה לא מזהה את ההתקן השני ולא מאפשר להתחבר אליו (מדפסת, הארד דיסק נייד, מכשיר סלולרי וכו'). התקן הכרטיס רשת אלחוטי הוא של EDIMAX מדגם EW-7612UAn, חבר שלי טוען שזהו התקן אשר משתמש בעוצמה גבוהה מאד ולכן "חוסם" את תקשורת הנתונים בשאר התקני ה USB במחשב כאשר הוא פועל. מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7 ULTIMATE, השאלה שלי זה האם מישהו פה יודע ממה זה יכול לנבוע ? והאם יש פתרון לדבר הזה ? תודה רבה לעונים ושבוע טוב !!
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את המשחק COD : Black Ops לאחר פירמוט וכשאני מפעיל את המשחק הוא עובד עד שהשלב נטען לאחר מכן מופיע מסך כחול לשניה והמחשב מאתחל את עצמו. לפני הפירמוט המשחק עבד מצוין. אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן עשיתי פורמט למחשב של בן דוד שלי. התקנתי יונדוס, דריוורים, משחקים וכו' סיימתי את העבודה בהצלחה, אמרתי לבן דוד שלי שהוא יכול לקחת את המחשב חזרה עליו הביתה אז הלכנו עליו עם המחשב חיברנו את הכבלים והכל ואז שהפעלנו את המחשב המחשב נדלק אבל לא מגיע אפילו לבדיקה ראשונית של ה bios. מה לא ניסיתי ניסיתי לחבר כרטיס מסך חדש ניסיתי להחליף ספק כוח חדש וכלום לא עזר, בדקתי אם נסרף אולי משהוא, אולי בעיה ב - bios וכלום המחשב לא נדלק אבל פעם אחת שניסיתי לעשות משהוא כדי שהמחשב יעבוד באמת המחשב נדלק פתאום אז נכנסתי ל - BIOS לעשות מערכת ברירת מחדל או אם משהוא נסרף וכלום אז אוקי לחצתי אישור שהוא אמר לי אם ברצוני לפעול (ואז מין הסתם הוא מפעיל את עצמו מחדש להתחיל את ההגדרות החדש…
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
היי, יש לי כמה סרטונים שאני צריך להוריד מיוטיוב. IDM לא עובד לי. בדקתי כמה extensions שגם לא עובדים... בדקתי להוריד דרך שני אתרים שהגעתי אליהם כשחיפשתי בגוגל download from youtube וגם בהם לא הצלחתי. יש דרך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
בנוסף תוכנת Hard Disk Sentinel מציינת כך : There are 22 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. 111 errors occurred during data transfer. 22 errors reported during write to the device. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. In case of sudden system crash, reboot, blue-screen-of-death, inaccessible file(s)/folder(s), it is recommended to verify data and power cables, connections - and if possible try different cables to prevent further problems. More information: https://www.hdsentinel.com/hard_disk_case_communication_error.php It is…
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשר להחליף את ה-PCI ב-AGP בלי להחליף את לוח האם?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-