תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. הבנתי בערך מה ההבדל בינהם פחות או יותר.(אשמח גם להסבר תכלס מפורט) השאלה שלי אם גם registry defrag לא רלוונטי לכונן ssd'תודה אביב
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלוםלאחרונה התקנתי את וינדוס 7 . המחשב רץ יפה מאוד אבל יש בעיה אחת!הכרטיס מסך לא עובד לי ,כשאני רואה אותו במנהל ההתקנים אני רואה עליו הודעת שגיאה שאומרת שאין למחשב מספיק משאבים להריץ את ההתקן הנידרש וזה כותב לי שזה קוד 12הכרטיס מסך הוא - NEVIDIA GFORCE 7300 הזיכרון הוא - ג'יגה 2 יש לציין שבווינדוס XP הכרטיס מסך עובד מצוין..אשמח לתשובה , יאיר
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שבת שלום הלוח נקנה בחו"ל (חדש באריזה) המובנה פועל תקין כאשר אני מתקין כ.מ חיצוני אין תצוגה (ניסיתי שני כרטיסים) עשיתי שינויים בביוס (למרות שלדעתי הלוח אמור לזהות שיש כ.מ חיצוני) האם מישהו מכיר את הלוח ויכול להדריך אותי מה לעשות בברכה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
ניסיתי כמה גרסאות ולא עזר הבעיה של הצורב LG או של ה -WIN ?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
עזרה ממנהלי הפורום, הגדרת חומרה במחשב אני שירה ☼ 23/07/09 14:13 windows xp pro. קניתי זכרון נייד של סאן-דיסק, usb 2.0 flash drive (במחשב אחר מזוהה חומרה זו). המחשב לא מזהה שהוכנסה חומרה חדשה (לא קופץ בלון שאומר שזוהתה חומרה חדשה, ובתיקית המחשב שלי לא נפתח כונן נוסף). התקן אחר (mp) הוא כן מזהה. איך אני מגדירה את החומרה החדשה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte ep45-ds3L כרטיס מסך gigabyte 9500GT במהלך משחק במחשב המשחק התחיל לקרטע ונתקע. סגרתי אותו בעזרת Ctrl+Alt+Delete והפעלתי אותו מחדש. המשחק קרטע שוב ונתקע ואילץ אותי ללחוץ על RESET. מאז המחשב לא מגיב. כשאני מפעיל אותו הוא מקבל חשמל, הנורות נדלקות אבל אין תמונה על הצג ועושה רושם שגם ה hard-disc לא עובד. פרקתי את המחשב, את כל הכרטיסים, את כל החוטים וחיברתי אותם מחדש, אבל המחשב עדיין לא מגיב. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
הבנתי שצריך דרייבר RAID אבל אין לי אותו אז מאיפה אני יכול להשיג?? ומה אני אמור לעשות אחרי זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
ערב טוב מדובר בשרת dell poweredge t110. סה"כ הוא עובד בסדר גמור, קצת איטי לפעמים אבל לא נורא, אחרי הכול אני לא אמור להשתמש בו כ"כ. עשיתי לו ניקוי אבק פעם ראשונה מאז שהוא נקנה (4 שנים בערך)... הוא היה נראה זוועה לפנ"כ בקושי ראו את הלוח אם. ניקיתי עם קומפרסור (בזהירות וזה... לא נשבר כלום) וחום ליבות שהיה בסביבות 45 ירד ל38 בערך סבבה. הבעיה היא שעכשיו הכונן הרביעי (האחרון=התחתון ביותר) מגיע ל50 מעלות ומעלה. מקודם הוא היה בסביבות ה-35. יכול להיות שיש סיבה מיוחדת, או שפשוט הרבה אבק הצטבר בסביבתו וצריך לנקות שם? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היה לי וירוס בדיסק חיצוני שהסתיר את התיקיות לקבצי מערכת ונתן קיצורי דרך במקום, האנטי וירוס מחק את הוירוס, אבל התיקיות עדיין מוסתרות ללא יכולת להפוך ללא מוסתר, האם יש דרך להפוך לתיקייה רגילה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח P4P800-VM של ASSUS . ניסיתי לעשות CLEAR BIOS והמחשב לא עולה. הוא נותן לי שגיאת , "CHASSIS INTRUDED FATAL ERROR - SYSTEM HALTED" למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח !! יש לי בעיה מוזרה במחשב, שכאשר מחובר התקן USB של כרטיס רשת אלחוטי ל WI-FI איני יכול לחבר עוד התקן נוסף ב USB במחשב, זה לא מזהה את ההתקן השני ולא מאפשר להתחבר אליו (מדפסת, הארד דיסק נייד, מכשיר סלולרי וכו'). התקן הכרטיס רשת אלחוטי הוא של EDIMAX מדגם EW-7612UAn, חבר שלי טוען שזהו התקן אשר משתמש בעוצמה גבוהה מאד ולכן "חוסם" את תקשורת הנתונים בשאר התקני ה USB במחשב כאשר הוא פועל. מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7 ULTIMATE, השאלה שלי זה האם מישהו פה יודע ממה זה יכול לנבוע ? והאם יש פתרון לדבר הזה ? תודה רבה לעונים ושבוע טוב !!
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את המשחק COD : Black Ops לאחר פירמוט וכשאני מפעיל את המשחק הוא עובד עד שהשלב נטען לאחר מכן מופיע מסך כחול לשניה והמחשב מאתחל את עצמו. לפני הפירמוט המשחק עבד מצוין. אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן עשיתי פורמט למחשב של בן דוד שלי. התקנתי יונדוס, דריוורים, משחקים וכו' סיימתי את העבודה בהצלחה, אמרתי לבן דוד שלי שהוא יכול לקחת את המחשב חזרה עליו הביתה אז הלכנו עליו עם המחשב חיברנו את הכבלים והכל ואז שהפעלנו את המחשב המחשב נדלק אבל לא מגיע אפילו לבדיקה ראשונית של ה bios. מה לא ניסיתי ניסיתי לחבר כרטיס מסך חדש ניסיתי להחליף ספק כוח חדש וכלום לא עזר, בדקתי אם נסרף אולי משהוא, אולי בעיה ב - bios וכלום המחשב לא נדלק אבל פעם אחת שניסיתי לעשות משהוא כדי שהמחשב יעבוד באמת המחשב נדלק פתאום אז נכנסתי ל - BIOS לעשות מערכת ברירת מחדל או אם משהוא נסרף וכלום אז אוקי לחצתי אישור שהוא אמר לי אם ברצוני לפעול (ואז מין הסתם הוא מפעיל את עצמו מחדש להתחיל את ההגדרות החדש…
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי, יש לי כמה סרטונים שאני צריך להוריד מיוטיוב. IDM לא עובד לי. בדקתי כמה extensions שגם לא עובדים... בדקתי להוריד דרך שני אתרים שהגעתי אליהם כשחיפשתי בגוגל download from youtube וגם בהם לא הצלחתי. יש דרך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
בנוסף תוכנת Hard Disk Sentinel מציינת כך : There are 22 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. 111 errors occurred during data transfer. 22 errors reported during write to the device. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. In case of sudden system crash, reboot, blue-screen-of-death, inaccessible file(s)/folder(s), it is recommended to verify data and power cables, connections - and if possible try different cables to prevent further problems. More information: https://www.hdsentinel.com/hard_disk_case_communication_error.php It is…
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשר להחליף את ה-PCI ב-AGP בלי להחליף את לוח האם?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
היי, נהיה לי בעיה במקלדת של במחשב חדש ASUS. הבעיה היא, כשאני מקלידה בעת שמירת קובץ/תמונה מדפדפן (כרום ואדג'), האותיות שנרשמות הן אחרות. כלומר, מה שמוקלד זה אותיות לפי הסדר שלהן במקלדת כולל מספרים וסימנים, ללא קשר על איזה מקש אני לוחצת. גם עם מקלדת חיצונית אותה בעיה. (כשאני שומרת את המסמך ומקלידה במקלדת של המסך, הכל עובד בסדר) מציינת שבהקלדה רגילה במחשב, המקלדת עובדת רגיל (כל הקלדה שהיא לא שמירת קובץ מאחד הדפדפנים) תודה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום רב וחג שמח. אני בעל עסק להשכרת קריוקי, וכחלק מזה אני משכיר גם מחשבים ניידים. פתאום בבת אחת, אחד הלפטופים שלי לא מתחבר למקרן, אני עושה הכל כרגיל והוא פשוט לא מוציא למקרן, הלפטופ הוא נטבוק של חברת HASEE, יחסית פשוט. המחשב הוא חדש בן שלושה חודשים לערך, אחרי שאני מחבר את המקרן, המחשב מזהה אותו, אני משכפל תצוגה במאפייני גרפיקה אבל פשוט אין תמונה, יש לציין שהבעיה אינה במקרן מאחר וכל שאר הלפטופים כן מתחברים. כמו כן, התקנתי מחדש את כל הדרייברים. אשמח לקבל קצת הצעות
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
קניתי מיקלדת לא קיבלתי דרייבר והלחצים למעלה לא עובדים חיפשתי בכל מקום דרייברים גם פה אצלכם ולא מצאת בבקשה מי שיכל להביא לי דרייבד למיקלדת: compaq model:kb-9963 תודה לכולם מקווה שתעזרו!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
יש לי כבל בבית שיש לו חיבור שנראה כמו חיבור של רמקול למחשב (והוא גם נכנס למחשב) והוא מתפצל ל-2 חיבורים של כניסה לטלויזיה (אחד שחור השני אדום) אני לא יכול להביא תמונה כי אין לי מצלמה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
כאשר אני משחק CSS מופיעים לי מסכים כחולים. בד"כ עם הודעה 00000024*0 ופעם אחת 0000008E*0 מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד HP, פנטיום3 עם windows XP pro. אתמול חיברתי לו מצלמה דיגיטלית ל-USB והכל עבד יופי, ההתקן זוהה בזמן שהמחשב דלק והעברתי קבצים. היום רציתי לחבר עכבר USB של מיקרוסופט ל-USB, אך הוא לא מגיב ולא נדלק. ב-PC הוא עובד אחלה, כנ"ל המצלמה. צירפתי תמונה של מנהל ההתקנים. הסרתי את כל ה-USB שיש שם, כיביתי, פעלתי מחדש, ה-USB זוהה מחדש אך לא מזהה חומרה. מה קורה כאן?? :-\ תודה, מאור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה במארז של raidmax איך מכבים את האורות במארז? יש כפתור? משהו?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
כשאני צורב דיסק אז יש את האפשרות ''COVER DESINER'' אבל לא מצאתי את האפשרות של להגדיל את הכתב זה יוצה בגודל של 0.005 אינץ' עריכה: למה אף אחד לא עונה???
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום ומה שלומכם? מחשב נייד 5470 DELL VOSTRO נמאס מהאיטיות של המחשב הזה ומביצועיו הנחותים יחסית. נראה לי שדיסק SSD ישפר את הביצועים. 1. האם מישהו יודע אם אפשר, או בנוסף לדעסק קשיח הקיים או במקומו. 2. האם מישהו יודע אם יעשו שירות עד הבית? 3. עלות? נרכש עם אחריות 3 שנים בבית הלקוח מאייבורי לפני כשנתיים
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-