תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום , רציתי להתייעץ פה בפורום לגבי בעיה שקרתה לי במחשב אני מדליק את המחשב (המחשב פועל) והמסך לא נידלק ההשערה הראשונה שלי הייתה שהכרטיס מסך נשרף אבל אז שמתי לב שהמחשב לא משמיע את הצפצוף שאומר שהוא נידלק מה לדעתם הבעיה בכרטיס מסך או במעבד או במשהו אחר? תודה על העזרה!
-
- 10 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כל כמה פעמים שאני מדליק את המחשב, הוא לא נדלק, המאוורר מנסה להתחיל להסתובב ומפסיק רק שאני משנה את שקע החשמל, הוא נדלק והכל טוב עד לפעם הבאה, שבא צריך לשנות שוב שקע חשמל, או לפעמים עובד רק להוציא ולחבר שוב. מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן SSD(כונן C) בגודל של 118 ג'יגה . הבעיה שלי היא שכאשר אני מסמן את כל מה שיש בכונן ולוחץ Properties אז כתוב שכל מה שיש שם לוקח 49 ג'יגה ובחשבון פשוט 118 פחות 49 יוצא 69 ג'יגה אבל כאשר אני מסתכל ב my computer כתוב שיש לי 35 ג'יגה ולא 69. השאלה שלי היא: לאן נעלמו או איפה מתחבאים 34 ג'יגה שאמורים להיות פנויים. בסך הכל אמרתי שאני לא ארד מתחת ל50 ג'יגה כדאי שהביצועים יהיו טובים(לא בטוח שזה נכון אולי אפשר פחות מזה אני פשוט לא מבין בזה) תודה מראש לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום , רוצה לסרוק את המחשב מרוגלות ועוד. בדפדפן כרום : פתוחים לי כרטיסיות בגוגל כרום ,(כרטיסיות שלא עברתי עליהן עדיין רק שמרתי) גיבתי את התקיה ששומרת שם נתונים, אך האם היא גם שומרת את הכרטיסיות והדפים? (ככה אמרו לי פה) ויש לי את התוסף SESSION MANGGER 0.4 ואני לא חושב שהוא עושה משהו מלבד השמירה בדפדפן. זאת אומרת לא ניתן לשמור כקובץ. כשהוא מותקן בכרום. בדפדפן פיירפוקס: פתוחים לי שלושה דפים של פיירפוקס וכרטסיות מרובות בכל דף. הורדתי את התוסף [h=1]Session Manager 0.4[/h] כשאני רוצה שהוא יגבה לי הכל כמו בכרום , הוא רק מגבה לי דף אחד(יש 3) [h=1]לסיכום כל מה שאני רוצה, דרך שאני יכול להחזיר את פיירפוקס וכרום עם אותם דפים וכרטיסיות[/h] - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. כרגע הזיכרונות הקיימים שלי:(Crosair XMS DDR3 1600MHZ 8GB Kit CL7 (4*2GB. הזמנתי זיכרונות חדשים,שהם:(Crosair Vengeance 32GB Kit DDR3 1600MHZ CL9 (4*8GB. 1.האם לפני ו/או בזמן החלפת הזיכרונות הקיימים,בחדשים - צריך לשנות הגדרות כלשהן בBIOS (תיזמונים וכדומה...),במידה וכן אזמתי,צריך לשנות הגדרות אילו? 2.האם בגלל הגדרות לא נכונות בביוס,יכולות להופיע שגיאות (ERRORS) רבות - בבדיקת הMEMTEST? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לפני שאני ניגש למעבדה... המחשב עם ווינדוס 7 (מחשב חזק) פתאום היה מסך כחול. כיבוי והדלקה המחשב טוען וטוען...ניסיון שני בsafe mode כנ"ל. ניסיון שלישי ומאז מציג את המסך שצריפתי. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי בעיה בחלק מהאתרים עם IE11 הוא לא מציג את כל האתר בצורה נורמלית, יש לי נתב TP-LINK 1043ND V2.1 עם קושחת LINUX מסוג GARGOYLE V1.8.1 האחרונה, וגם מודם HOTBOX של HOT, בעיית התצוגה מתרחשת בכל המחשבים בבית, אלחוטי וקווי. בשאר הדפדפנים גוגל כרום ומוזילה פיירפוקס אין בעיית תצוגה, רק ב IE11 וזה משהו ששמתי לב אליו לאחרונה, חשבתי שיש קשר כלשהו לצורה שבה הדפדפן מתרגם את האתר מבחינת DNS או בעיית DNS בנתב אך הגדרתי את הכתובות ידנית וניסיתי גם שרתי DNS חלופיים אך ללא הועיל. מישהו מכם נתקל בתופעה מוזרה זו? צירפתי תמונת מסך להמחשה, שימו לב שהחלק העליון של האתר לא מופיע כלל. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרכבתי את המחשב שקניתי שכולל בין השאר XP1800 ולוח של אביט AN7. האם יש משהו בהגדרות של הלוח שאני אמור לשנות או שהכל אמור להיות איך שהלוח בא? (חוץ מהבאס ששמתי לב שהוא בסדר) יש לי גם הארד דיסק SATA,האם צריך לשנות משהו בהגדרות או שאת זה עושים עם הדיסקט פלופי שבא עם הלוח שמתקינים את הווינדוס.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב הותקל בהפסקת חשמל,נגרמו כמה בעיות: *כונן D נעלם,אין אפשרות להכינס אליו והוא לא מזוהה עי אף תוכנה *הווינדוס לא זז,מעט דברים עובדים וכל דבר לוקח זמן עד שהוא פעול,אם הוא פועל *אי אפשר להתקין ווינדוס מחדש מסידי של ווינדוס (XP) הוא טוען שהוא לא מזהה הארדיסק סיסטם ריסטור לא עזר,אני מיואש,מה עוד אפשר לעשות או שהארדיסק אבוד ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לאחרונה עברתי מכרטים מסך של אנווידיה לכרטים של איי טי איי, אני שמעתי על תוכנה שהורגת דרייברים ישנים לגמרי האם אתם יכולים לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיית ריסטרטים ו BSOD (לאחר שכיביתי את ה auto restard). זו הפעם הרביעית שאני מנסה לעלות את קבצי ה MINIDUMP, אז אני לא אפרט יותר מידי, אני פשוט אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להוסיף מודול זכרון של 256 מגה, PC2700 למחשב נייד R50E של IBM. שמעתי שעשויה להיות בעיה של תאימות עם מודולים של חלק מהיצרנים. מודול שאינו של IBM עולה כ- 150 ש"ח פחות מאשר מודול מקורי. מה האמת במה ששמעתי ורכיבים של איזה יצרנים יעבדו ללא בעיות. תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה הפסקת חשמל. הדלקתי את המחשב, ולא רואים כלום במסך, ניסיתי להוציא ולהחזיר חיבורים, היה קטע מסויים שלרגע ראו במסך-כשצריך להקליד סיסמא(לפני שהווינדוז עולה), הקלדתי סיסמא לחצתי אנטר ושוב לא רואים כלום... עכשיו המצב הוא שפשוט המסך נראה כבוי (הנורית של המסך דולקת, אך לא רואים כלום) מה יכולה להיות הבעיה ומה ניתן לעשות כדי לפתור אותה? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שאני משחק חצי שעה במשחקים בערך מופיע לי מסך כחול (קורה המון פעמים) צילמתי אותו הנה אם מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר או יותר חשוב מה הפתרון אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
בס"ד מופיעה לי ההודעת שגיאה הבאה: ??ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ. אם הקובץ נמצא במחשב אחר, ודא שאתה מחובר לרשת. אם הקלדת נתיב, ודא שהוא נכון. אם הבעיה נמשכת, ייתכן שהשרת אינו זמין. מה זה אומר ואיך אני פותר זאת?
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
תראו יש לי את הלוח MSI 865PE NEO 2 S, ותמיד הסתבכתי בהגדרת המיקרופון, תמיד היה קשה לי להגדיר אותו והוא תמיד עשה לי בעיות. פעמים הוא לא היה עושה רעש, לפעמים לא מקליט, בקיצור צרות. לאחרונה היציאה הפסיקה לפעול לחלוטין, חשבתי שאולי זה המיקרופן ניסיתי אחד של חבר ועדיין לא פועל, גם לא שומעים את הBoost וגם לא מקליט. הכרטיס המובנה הוא AC97 עם דרייברים של CMedia. היציאה דפוקה? יש לי אחריות על הלוח ל3 שנים והמחשב בן שנה וחצי, יש משהו לעשות לפני שאני לוקח לתיקון?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
העפתי היום את הספק הג'נרי שלי קיבינימט ושמתי במקום טלמרקטייק 360. בהתחלה הכל טוב ויפה, המחשב עובד וכו שיחקתי קצת באנדרגרוונד ואז יצאתי לווינדוס ואחרי דקה המחשב עושה לעצמו ריסטרט ולא נראה לי שההארדיסק נכבה כי הייתי שומע את זה. אחרי שהוא עושה לעצמו ריסטרט מופיע כזה דף שיורד מ-29 שניות ואז אני לוחץ "start windows normaly" אחרי שאני לוחץ זה טוען את הווינדוס ואז פשוט המחשב קופא!
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי יש לי צורב ריקו ששירת אותי נאמנה שנים מיספר ועכשיו הלך לו הלגר שמסובב את הדיסקים ויש לו בגלל זה בעיות רקיאה וצריבה או יותר נכון הוא לא מצליח לצרוב עקב אי דיוק של המנוע רציתי לישאול אם יש למישהו צורב כזה או סי די רום רגיל של חברת ריקו שלא עובד אבל המנוע עדיין תקין אומנם כבר קניתי צורב חדש אבל חשבתי לתת אותו לשכן שלי שאין לו צורב אם אני יצליח לתקן אותו תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
יש לי בעיה שממש ממש מעצבנת אותי עם העכבר יש לי עכבר חדש של לוג'יטק MX 500. וקורה לי שאני יוצא ממשחקים נגיד אחרי שאני יוצא מהמשחק קול אוף דיוטי אז ברגע שאני חוזר לשולחן עבודה אז החץ העכבר נעלם לי! אבל העכבר עצמו לא נעלם כלומר אם אני מזיז את העכבר אני רואה שהעכבר כביכול מסמן משהו אבל אני לא רואה את החץ שלו. היא תמונה לדוגמא אחרי שאני יצאתי מהמשחק call of duty אני לחצתי במקלדת על מקש הווינדוס כדי לפתוח את תפריט ה"התחל" אתם רואים שמשהו מסומן בתפריט ההתחל אבל איפה החץ של העכבר??? זאת הבעייה שלי... מישהו יכול בבקשה בבקשה בבקשה לעזור לי... תודה רבה רבה P: http://planet.nana.co.il/gazu/mouse.JPEG
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
משום מה- לא עשיתי, כמדומני, שום דבר חריג- התחילה לקפוץ אצלי הודעה שWINDOWS נתקל בבעיית APPLICATION (DEVICE FALIURE) והתצוגה נדפקת-אמנם נשארת על 600X800 אבל בCOLOR QUALITY המקס' הוא :LOWEST 4 וכמובן שבעקבות זה אני גם לא יכול להעלות כל דבר שמצריך גרפיקה מתקדמת. התקנתי כבר את כרטיס המסך (SIS 315 יימח שמו!) פעמיים, ואתחלתי את המחשב 3 פעמים וכל פעם הוא בסדר לכחצי שעה עד שפתאום קופצת לי עוד פעם האזהרה והתצוגה נדפקת. מה זה ולמה ואיך נפטרים מזה???
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי expertbook חדש של אסוס (I7 דור 11, 16GB זיכרון, 1TB SSD ווינדוס PRO מובנה ומקורי כמובן). יש לי MX MASTER 3 ומקלדת MX KEYS - כולן חדשות כמובן. עם העכבר, מדי כמה שניות\חצי דקה יש "תקיעה" כזו שהסמן נתקע ולוקח שניה או שתיים עד שזה משתחרר. זה מחרפן אותי. עם המקלדת גם, רק שזה טיפה פחות מורגש בהקלדה. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני, כלום. ניסיתי דיאגנוסטיקה עם MY ASUS - הכל תקין. מבחינתי אסוס נאמר לי שבגלל שה-BT מולחם ללוח, צריך להחליף לי את כל הלוח אם. אמרתי להם שיחפשו אותי, במילים קצת יותר יפות, כי אני לא מוכן במחשב בכ-7000 שקל יעבור הליך כזה כשהוא בקושי בן שבוע. האם לדעתכם זה אכן רכיב\כרטיס ה-BT? האם הגדרות\דרייבר בכל…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
תראו , יש לי מקלדת של hp לא רשום לי הדגם במפרט כי הייתי צריך להחליף מקלדת \=. תיאור על המקלדת (מפני שאני לא יודע איך קוראים לה): המקלדת בצבע רקע אפור באיזור העליון שלה יש את כפתורי המלוטימדיה , כל הכפתורים בצבע כסף/אפרפר והרקע שלהם כחול קצת כהה. עכשיו , כל פעם שהייתי נגיד מגביר מהמקלדת את הרמוקלים אז היו לי כמו קווים כאלה ירוקים שמראים על כמה הווליום עולה/יורד. עכשיו שאני מנסה למשל להגביר/להנמיך , לא נותן שום תגובה , זאת אומרת , זה מגביר ומנמיך אך אני לא רואה את הקווים הירוקים שאמורים להיות. איך אני מחזיר אותם? זאת בעיה שמציקה לי המון זמן ורק עכשיו החלטתי לפתור אותה. אם צריך אני אראה לכם במסנג'ר במצלמה , כי אני לא מצליח לצלם.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, אתמול חלונות החליטה להידפק לי. לא יודע למה. פרטי המקרה: עשיתי ריסט (לא צפוי). לאחר מכן היה כתוב NTLDR is missing. ניסיתי לעשות fixboot ו fixmbr וזה לא עזר. לאחר מכן חיברתי את הכונן למחשב אחר ומשום מה לא ראו את הקבצים אלא מס' קבצים ששמותיהם היו בג'יבריש. בנוסף גודל הכונן וסוגו לא זוהו כראוי. בכל מקרה התמשתי ב Partition Doctor (של PTDD) וזו שיחזרה את ה Header וכו' (עשיתי FIXBOOT). במחשב בנ"ל רואים טת הכונן כמו שצריך כולל כל הקבצים שהיו בו וכו'. חיברתי את הכונן למחשב שלי- והוא כותב " A disk error occurred"???? מתי שאני מנסה לעשות לו Fixboot וכו' הוא כותב לי " An error occurred during directory enumertion". WTF?? מה לעשות? ??? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-