עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מחפש תוכנת ביטורנט שמזיפת העלאה שקוראים לה משהו כמו בי נארי 1.2 משהו כזה התוכנה מזיפת העלאה למי שיש אני מוכן לתת חשבון FL או FSC עבורו כל ההודעות לפרטי לא להגיב פה תודה.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by elad_jacoby,

פתאום היא מוצגת כ"לא מקוונת".. אבל היא מחוברת דרך USB, ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה כי לפי מה שאני זוכר גם אם התוכנה שלה לא מותקנת (והיא כן) אז היא צריכה לפחות להציג שהיא מחוברת, מה שהיא לא עושה. הדגם הוא http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=418162 תודה

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. לפי מה שהבנתי במארזים החדשים ישנם גבעות שפותרת את הבעיה ,וצריך לשים את הלוח אם ולהבריג ,אם אני צודק? אוו שכל מארז זה עסק אחר ,וצריך להסתכל בחבורת שלו ?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  4. האם יכול להיות שהזיכרונות לא תקינים כי החלפתי לפני כמה ימים אבל זה מופיע לי המסך רק לאחר יומיים שלוש בערך שהמחשב דולק ברצף ואז אני עושה לו ריסט או שהווינדוס לא תקין או חלק אחר במחשב

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by uzana2004,

שלום לכולם... יש לאחי מחשב ישן לעבודה(P3 733),התקנתי לו98 WIN והכל אך המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך שלו(ורואים זוועה). יש לי עכשיו מס' בעיות: א. אין לו שום דרייברים או דיסקים של החומרה שבמחשב ב. אין לי מושג איזה כרטיס מסך יש לו...זה 3DFX מה שרשום עליו וחוצמזה כלום.. ג.אין לו אינטרנט השאלה שלי היא איך אני מגדיר לו את הכרטיס מסך נורמלי היות והוא עובד עכשיו על 8 צבעים או משהו כזה, בקיצור איכות חרא...תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by natee,

לכל המקצוענים! יש לי מחשב נייד HP 4730S כ-3 שנים ועם השנים הוא מרעיש יותר ויותר. אני יודע שHP בונים מחשבים מסובכים מאוד לפירוק, והייתי רוצה איכשהו לנקות את המאוורר של המעבד והכרטיס מסך. לא איכפת לי גם לשלם לאיזה מעבדה אמינה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הייתי מעוניין בחוות דעת על זיכרונות מסוג זכרון Hynix DDR2 1GB 667MHz

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by gilza,

בהדלקת המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: CMOS SETTINGS WORNG CMOS MEMORY SIZE WORNG PRESS F1 TO RUN SET UP PRESS F2 TO LOAD DEFAULT VELUES AND CONTINUE גרסת הביוס AMI ניסיתי F2 וזה לא פתר את הבעיה המחשב לא עולה לפני כחודש הגדלתי את הזכרון וגם הגדלתי את הזיכרון הווירטואלי בהתאם. למישהו יש רעיון לפיתרון בתודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by irina20,

שלום הרכבתי מחשב לפני בערך חודש קרה לי כבר כמה פעמים שאני משאירה את המחשב דלוק והוא נכנס למצב שינה לוקח לו הרבה זמן להעורר ואתמול והיום קרה שגם שהוא התעורר היה מסך כחול שנתגלתה בעיה בוינדואוס הוא מפעיל את עצמו מחדש והמחשב ממשיך לעבוד כרגיל הייתי שמחה אם תוכלו לעזור לי להבין ממה זה יכול לקרות ומה כדאי לבדוק להלן מפרט המחשב: מעבד- INTEL I5 750 TRAY לוח אם - Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 כרטיס מסך - ATI HD 4730 512 MB GDDR5 קרור למעבד- Cooler Master Hyper TX 3 זכרון- Kingston Hyper X 4GB Kit DDR3 1600Mhz הארד דיסק- Samsung 750GB 7200RPM 32MB Sata2 HD753LJ ספק- ‏HX 650W Active PFC 12cm Fan Modular CORSAIR מסך- LG W2286L מערכת הפעלה- 32BIT WIN7 ULTIMATE אם צריך עוד מידע שיכול לע…

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by Avarice,

שלום, קיבלתי עכשיו לפטופ של אסוס שהזמנתי מארה"ב ואני רוצה לדעת אם אוכל להשתמש במעביר רגיל לכבל החשמלי שלו או שאצטרך טרנספורמטור/לקנות כבל חדש. מצורף קישור לתמונה של הספק החשמלי של הכבל. https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=b8ed320f3c&view=att&th=139ee6480aefd3cf&attid=0.1.1&disp=emb&zw&atsh=1 תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by מאור247,

אני צריך דחוף תוכנה חינמית לתיקון ריג'רסטרי (איך שקוראים לזה) ...... הורדתי כמה תוכנות אבל צריך סיראלים וכאלה... (אם אפשר שתשלחו לי קישור להורדה)

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  12. יש לי מחשב נייח לפי המפרט: מעבד DUAL CORE 3.4GH לוח אם IGTEL 945GNT 2 הארד דיסקים: ראשי 500GB ומשני 160GB,חברת WD 3GB זכרוןRAM של KINGSTONE כ.מסך X300 של ATI ספק גנרי של 500W שלאחרונה הפסיק להיות שקט כמו שהיה בשנה וחצי הראשונות מערכת הפעלהVISTA שלא בעייתית כי איא אצלי כבר למעלה משנתיים ועד לאחרונה לא הו בעיות ויש עוד כמה מחשבים שהותקנו מאותו הדיסק וגם הם עובדים תקין.. כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי זמן ממושך שהיה מכובה בערך אחרי יום שלא הייתי בבית אז הוא אחרי שהוא עולה פעם ראשונה כעבור כמה שניות עד דקה הוא נכבה באופן פתאומי ומבצע RESTART לעצמו זה קורה ביו פעמיים לשלוש פעמים ואחרי זה הכל עובד כרגיל ואני חושש שזה הורס לי את המחשב ולא מצליח לגלות מה הבעייה. עכשיו …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by zoyaniv,

לפעמים באמצע עבודה המחשב פתאום עודשה ריסטרט או נכבה לבד אני לא יודע מה הסיבה עשית בדיקת וירוסים ואין לי וירוסים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. תחילה אציג את מצב הדיסק לפני הבעיה: D (XP old) -> C (files) -> G (empty) -> F (XP new) אחרי הבעיה הדיסק היה כך: E (error) -> G (XP new) -> F (XP old) לפני כחודשיים יצרתי בעזרת תוכנת פרטישן מג'יק (PM) את מחיצה F, על חשבון C, כדי להתקין בה וינדוס נוסף, כי זו שהשתמשתי בה ב-D לא עבדה טוב (שתיהן XP). אז התקנתי XP נוספת על מחיצה של 1.5 גיגה בערך. בגלל שהגודל לא הספיק לי הוספתי מהמקום של C עוד מחיצה G כדי לאחד את F עם G. כשניסיתי לאחד אותם (באמצעות PM) כל הזמן היה כתוב ש-G הוא BAD ולכן המחיצות לא אוחדו. אח"כ נכנסתי לתוכנה PM מתוך 2 הדיסקטים (כלומר, בלי שהוינדווס עולה) ושם הגדרתי את מחיצה C (אם אני זוכר נכון, אבל אולי אולי זה היה D) שהיא לא תהיה אקטיב, וכך נראה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Gal763,

שלום, לפני כמה ימים המחשב פשוט לא נדלק (שום נוריות שום כלום) הנחתי שזה ספק כוח ולכן הלכתי וקניתי חדש (משהו איכותי). זה לא עזר...לכן אחרי בדיקה קצרה הבנתי שזה הלוח אם ששבק חיים. עכשיו הבעיה היא שהמחשב שלי די ישן...5 שנים בערך...והזכורונות DDR2, אני לא יודע איזה סוקט המעבד שלי בכלל... מה כדאי לעשות? אם תוכלו לעזור לי לגלות איזה לוח אם יתאים זה יעזור מאוד..ואם לא...מה יש לשדרג (לא יותר מידי השקעה) כדי להגיע לתוצאה המבוקשת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

שלום אני חיברתי HD שלי WD 60JB למחשב של חבר שלי ומתי שהפעלנו את המחשב הוא נדלק ונכבה אחרי שניה, אפילו המסך לא הספיק להראות משהו.... אין בHD ווינדוס או משהו וניסינו לחבר גם כMATER וגם כSLAVE, ניסנו לחבר רק אותו, ניסנו לחבר אותו מכמה חיבורי חשמל וIDE שונים ואותה בעיה קרתה יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  17. היי לכולם, יש לי את הלוח אם הבא:ASUS Z97 DELUXE. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT. מעבד:I5 - 4690K. מאוורר מעבד: מאוורר למעבד Noctua דגם NH-U12S. אז ככה: כשאני נכנס לביוס של המחשב שלי,אז בפעם הראשונה - כל תצוגת הביוס קפואה,אין אפשרות לראות או לעשות/לשנות משהו בביוס - למה זה קורה?,האם זה תקין?. לכן אני צריך לעשות Restart ולהיכנס לביוס בפעם השניה, בפעם השנייה,אני רואה משהו מטריד: הCPU OPT FAN - מופיעה בצבע אדום.למה זה קורה,והאם זה תקין? איך אני מגדיר את הזיכרונות (4*DDR3 KINGSTON 8 GBׂׂ) שלי למצב:X.M.P? אשמח לעזרה. תודה רבה מראש. יוסי.

18. Started by A.M,

היום אחרי ששיחקתי 10 דק' במחשב ואחרי שראיתי קליפ במחשב פתאום הוא הביא לי מסך כחול עשיתי ריסט למחשב ואז אחרי שראית את הקליפ המחשב פעל ושמעתי צפצוף חזק ומאז הוא נדלק אך לא רואים כלום על המסך וגם שומעים את אותו צפצוף כל הזמן אני לא יודע מה הבעיה תודה רבה למי שיפנה ויעזור לי

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by lior505,

ישלי שתי כרטיסי מסך shappire 6850 ובמשחק קרייסיס 3 ישלי FPS טוב אבך הבעיה שנגיד ישלי 60 FPS פתאום זה נתקע לשניה וחוזר ל60 ואז נתקע וחוזר ל60 לא משנה אם אני עושה על LOW או על HIGH או על רזולוציה נמוכה או גבוה אני יכול להגיע ל100 FPS ועדיין יהיה תתקיעה המעצבנת הזאת למה??? בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  20. בטעות הורדתי את הסינק מה FX 5200 המעפן שלי בצורה לא בטוחה והוא התנתק לי בפיתאומיות. מאז אני רואה כאלה עיוותים לא יודע אם זה ARTIFACT או לא. האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לתקן את זה? אולי הרסתי משהו? או שאני צריך למרוח שכבה חדשה של משחה טרמית?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by neo690,

שלום יש לי מחשב Dell Inspiron i7359-2435SLV 13.3 Inch 2-in-1 Touchscreen Laptop (6th Generation Intel Core i5, 4 GB RAM, 500 GB HDD) קורה לי לעיתים רחוקות שאני סוגר את המסך, בא לפתוח את המחשב אחרי שעה ואני רואה שבמקום להתשחרר ממצב המתנה, המחשב עולה כאילו התדלקתי את המחשב אחרי שהיה כבוי. ממה נובעת הבעייה? יש עליו windows 10, ובנוסף החיפוש קבצים מאוד איטי, אם בכלל עובד. גם האייקונים של האופיס לדוגמא לא הותקנו אף לא בתפריט START אחרי ההתקנה של האופיס. מאיפה הבעיות האלה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Adirz0,

שלום לכל חברי הפורום , למי שיודע ולמי שלא , יש לי מחשב "חדש" (הוא כבר לא כזה חדש) AMD 3800 X2 DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D GSKILL 1GBx2 400MHZ לא זוכר תדגם , משהו עם HV בסוף. ENERMAX 535w NoiseTaker בקיצור , מאז שקניתי את המחשב (חצי שנה בערך) , היו מסכים כחולים בלי סוף , פשוט כל הזמן ובכל מצב. עברתי עם המחשב הרבה... בסופו של דבר המחשב הגיע לנועה קומפ (שמשם הזיכרונות נקנו) והם גילו שהבעיה היא בזכרונות והחליפו ל- HV (היו לי GSKILL ZX). בקיצור , המחשב חזר מלפני שבוע , והכל עובד פיקס בלי בעיות. פתאום היום אני משחק CS:S , המשחק נתקע , ובום מסך כחול. אמרתי בסדר , בטח באג או עומס , הדלקתי תמחשב מחדש , נכנסתי שוב ל- STEAM , אני נכנס שוב למשחק , ושוב - מסך כחול. אמרתי לעצמי שזה כבר…

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by mazam,

שלום התקנתי ויסטה במחשב היום עכשיו במחשב שלי יש ככה דיסק קשיח אחד שגודלו 160 גיגה שמחולק לשתי מחיצות C ו H בC יש את כול הדברים שלי כולל XP הכול התקנתי את הוויסטה ב H כדי שלא ימחק ה XP הבעיה שלי עכישו שאני לא מצליח לשמור דברים ב C דרך הוויסטה זה אומר לי שאין לי אישור איך אני נותן אישור אני יכול להיכנס ל XP זרה אין לי בעיה עם זה תודה MAZAM

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  24. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם בימים האחרונים (שבוע שבועיים) המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים אקראיים. זה לא קורה באמצע משהו ספציפי, אלא בזמנים אקראיים כמו בזמן גלישה באינטרנט או משחק. הרצתי memtest86+ והוא לא מצא תקלות. מה יכולה להיות הבעיה? זה המפרט שלי (אם זה עוזר במשהו): AMD AthlonXP Barton 2500 CoolerMaster Aero 7 Lite CP5-8J71F Epox 8RDA+ Corsair DDR 2700 333Mhz 256*2 Hercules Radeon 9700PRO WD ATA 80GB Hec 300W מארז של 3r Systems עם שני מאווררים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  25. שלום רב אני מחפש תוכנה טובה שתעזור לי לכתוב עם עם במחשב את התרגילים במתמטיקה ופיזיקה עד עכשיו השתמשתי בONENOTE אבל היא ברמה מאוד נמוכה מחפש תחליף טוב לה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.