תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64 3000+ ולוח אם EPOX EP-8KDA3J NfORCE 3 250GB ATHLON 64 נראה לי שהבעיה בזכרונות - ? DDR 400 512MB Kingmax BGA? כי כשאני מעלה את ההתקנה של הווינדווס (אחרי שאני בוחר גודל למחיצות) פתאום אני מקבל מלא צבעים ושטויות על המסך וגם כזה את האות A באלכסון למטה או משהו כזה על כל המסך יכול להיות שזה בגלל בעיות תאימות?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי עכבר IntelliMouse Optical 1.1 ומאז שפירמטתי מידי פעם שאני לוחץ לחיצה אחת הוא עושה אותה כמו דאבל קילק ולפעמים טריפל קליק... מה זה יכול להיות ? (לא דרייברים, יש לי את הכי חדשים)
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
מידי פעם כאשר אני מפעיל את המחשב מופיעה לי הודעת ארור במהלך טעינת WINXP PRO לאחר ריסטרט הווינדוס עולה כרגיל והכל עובד טוב ויפה. מה לעשות? איך אני מאתר את הבעיה? עריכה : מצאתי באתר של מייקרוסופט על הבעיה (נראה לי..) http://www.microsoft.com/resources/documentation/Windows/XP/all/reskit/en-us/Default.asp?url=/resources/documentation/Windows/XP/all/reskit/en-us/prmd_stp_czgw.asp לא ממש הבנתי מה הבעיה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ההתקנה של הדרייבר של הRemote Wonder הולכת חלק עד לשלב סיום ההתקנה בו אני מקבל את ההודעה "a service installation section in the inf file is invalid" וכמובן הדרייבר לא מותקן ומופיע לי ב"Device Manager" דרייבר של "USB Device" בשגיאה ניסיתי להחליף פורטים של USB ולהתקין גירסה חדשה של הדרייבר אך ללא הואיל. אם למישהו יש רעיון מה עוד ניתן לעשות אשמח לתגובתכם בתודה מראש רני נ.ב. ATi לא ממש עונים למיילים המנומסים שאני שולח להם...
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אין לימושג מזה, יכול להיות שזה בכלל לא המעבד, אבל ניחא. יש לי רעשים ממש מממששש מוזרים מהמחשב... זה לא המאווררים החיצוניים, בדקתי אותם. יכול להיות שזה המעבד/הכרטיס מסך/הHDD? זה מעין חריקות קטנות שבאות באורכים דומים ובזמנים כמעט קבועים (משהו כמו שניה הפרש בין אחד לשני). יכול להיות שהמאורר של הכ"מ או מעבד לא מצליח לפעול?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי שני זיכרונות של KINGSTON 512 DDR אני חיברתי אותם ללוח אם(יש לי 2 מקומות כחולים כאלה, מתוך 4 והם לא אחד ליד השני. שמתי כל אחד בכחול שונה), ואז לא הצלחתי להדליק אותו, מה שעשיתי הוא להוציא את אחד הזכרונות, ואז זה פעל. האם יכול להיות שהבעיה בזכרון או שאני צריך לשים אחד בכחול ואחד בשחור? נ.ב זו הכותרת הכי טובה שמצאתי...
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עים המדפסת פיתאום היא לא מדפיסה . התקנתי את הדרייור מחדש מספר ופעמים ועדיין אותה שגיאה "יציאת ltp1 לא נמצאה" ובדקתי במאפינים מערכת ויציאת ltp1 נמצאת . אולי מישהו יכול לעזור בדקתי חיבורים והכול. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
עשיתי הכל, בביוס בדקתי ההארדיסק מוגדר שאם יש לו אפשרות ל-UDMA אז היא תופעל, הורדתי תוכנות מהאתר של WD היה כתוב שם UDMA MODE 5 ACTIVE, כשאני מפעיל את המחשב בטבלה הזאת שיש למעלה, כתוב על ההארדיסק LBA, ATA 100 (את ההמשך לא זוכר) ככה שהביוס כן מזהה UDMA, רק הוינדוס המסריח הזה לא מסכים לצאת מ-PIO. הדגם של ההארדיסק הוא WD400BB. תודה. תוספת קטנה, ניסיתי להסיר את הדרייברים של ה-primary ide channel ב-XP אחרי ההסרה לא הצלחתי להתקין אותו מחדש, כל פעם אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את ה- HDC, הדרייבר לא מתאים לפלטפורמה. help !!!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
באתי לחבר שלי הבית והיית לו בעיה במחשב ממש מוזרה.. עשיתי לו פורמט ואחרי הכל המחשב לא צרה להיתקין דרייברים לכלום לא לכרטיס מסך ולא לכרטיס קול (הכל מחובר כמו שצריך *זה לא קשור לווינדוס*) מישהו אולי יודע? :-\ =בחיים שלי לא נדקלתי בבעיה זאתי=
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. בחנות רק הרכיבו לי אותו. השאלה שלי היא: מה ואיך אני צריך לעשות כדי להתקין ווינדוס. את ההתקנה עצמה אני יודע אבל צריך לפצל את הכונן קשיח ועוד כמה דברים נראה לי. תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי את הגרסא הראשונה ויש לי 2 שאלות 1. למה אין מאחורה אור? 2. למה כשאני לא נוגע הרבה בעכבר ואז אני מזיז אותו ב 2-3 השניות הראשונות הוא לא מגיב?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי : AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX XpertVision RADEON 8500LE - 64MB DDR WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance וכל כרטיס מסך שאני שם נותן תוצאות נמוכות... (3DMARK 2001) לדוגמא הRADEON 8500 נתן במחשב שלי 8200 נק' ובמחשב דומה (חלש יותר) AMD 2400 לוח EPOX נתן 9400 נק' TI 4200 במחשב שלי 7500 נק' ובמחשב השני 12000 נק'!!! במחשב שנותן תוצאות נמוכות , פירמטתי התקנתי מחדש וינדוס והכל, ניסיתי לחליף זיכרונות לTWINMOS , עידכנתי ביוס ללוח דרייבים הכי עדכניים לכל החומרה וכלום לא עזר... אשמח לקבל עזרה כי לא מצאתי את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה היו לי בעיות חמורות במחשב, אני מקבל הבהובים במסך, ואיני יכול להריץ משחקים בכלל, שהרצתי את המחשב על SAFE MODE, המחשב עלה מצויין, כמו כן הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, וזה עבד טוב מאוד, אחרי זה ניסיתי כל דרייבר אפשרי באתר של NVIDIA (G-FORCE FX5200 אבל ללא הצלחה, אני עדיין מקבל הבהבובים שתוקעים לי מחשב, לא יכול להריץ משחקים, מה הסיבות לזה? זה יכול להיות התנגשות עם הלוח אם?, אם כן, איך אני מסיר את הדרייברים של הלוח אם ובאיזה סדר אני מתקין אחרי זה? בתודה מראש tic0n
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אוקי אז ככה המחשב שלי אני בקושי נותן לא לנוח כי תמיד יש ללי דברים חדשים שאני רוצה להוריד ואני בקושי מכבה אותו עכשיו יש לי צג טמפ פתאום הצג הפפסיייק לעבוד ומראה שניה מספרים וזהוא לא מגיב .. לכל מה שאני עושה דבר שני הcd rome לא מגיב מה לעשות לסגור את המחשב ?! ולנסות להללדליק אחרי שעה?!!?@!?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב חדש נתונים : לוח : asus p4p800-vm מעבד : intel pentiume 4 2.8 זכרונות : 760MB כרטס מסך : ati radeon 9200 128 mb בקיצור מחש פגז . עכשיו לבעיות שלי איתו אז ככה : מדי פעם לא תמיד אבל מדי פעם אני מדליק את המחשב שלי ואז מייד אחרי שהוא מסיים לספור את הזכרונות הוא ניתקע ורושם לי : CPU Fan Error Press F1 to resume אז אני לוחץ על f1 והכל בסדר וה windows עולה , אבל הבעייה שאני לא יודע למה זה קורה וכמו שאמרתי זה קורה לי מספר פעמים (בבקשה עזרה אני כבר מיואש) אני רוצה לסדר את הבעייה ולדעת למה זה . עכשיו לבעייה הבאה : אחרי כמה שעות טובות או לפעמים ימיים קורה דבר מוזר פתאום המסך שלי הופך להיות כחול ורשום בוא המון דברים באנגלית בצבע לבן אני אפילו לא מצליח לקרוא וב…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה דחוף יש לי בעיה שהמחשב עושה לעצמו ריסט בזמן שאני עובד במיוחד מתי שיש לי עומס של תוכנות והוא גם נתקע הרבה והריסט הוא פשוט כאילו ניתקת את המחשב מהחשמל וחיברת והפעלת אותו שוב תוך חצי שניה זה ממש מעצבן הולכים לי כל מה שהתקדמתי במשחקים ועבודות והרבה דברים. ניסיתי להתקין מחדש ווינדוס לסרוק עם פנדה 2005 מעודכן וADAWARE שלא מצאו כלום שניהם ואין שום דבר לא עוזר אז מן הסתם נראה לי שהבעיה היא בחומרה ולא בתוכנה. יש לי Asus P4S800D Intel Pentium 4 1.7 GHz (משהו ישן) שני 256MB 333MHz (סה"כ 512MB) Gainward GeForce FX 5200 128MB וכרטיס טלויזיה LifeView FlyTV Platinum תעזרו לי בבקשה!!!
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני נכנס למשחק אחרי כמה זמן פתאום נהיים לי כל מיני באגים מוזרים על המסך לפעמים נקודות ורודות וירוקות ולפעמים מין כאלה קווים ענקיים שחוצים את המסך ואני לא יכול לראות כלום מישהו יודע מה הבעיה או מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה ? תודה מראש ...
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אתמול המחשב שלי חדל מלתפקד אחרי מספר התקנות של דריברים לכרטיס קול SBLIVE 5.1... מסתבר שמשהו קרה והוינדאוז סירב לעלות... ביטלתי את ה OC והחזרתי את הBIOS להגדרות DEFAULT... הוציאתי את הכרטיס קול בדקתי הכל את ההרדיסק הכל עובד וגם הוצאתי את הזכרון.. למעשה הבעיה היא שמעלים את המחשב רואים את ההתחלה שהוא מזהה את המעבד זיכרון והכל ואז שמנסים להריץ וינדאוז ואומרים לו RUN WINDOWS NORMALLY הוא הופף למסך דוס שחור ואין בכלל טעינות ממהרדיסק !!! ולא קורא כלום !! חייבים לעשות ריסט ! ניסיתי להתקין XP חדש אבל שוב אחרי שהוא ביצע את התחלת הSETUP שוב קרה אותו דבר שום נורת הרדיסק הכל קופא ! בדקתי את ההרדיסק במחשב החדש והעתקתי את הגיבויים שלי כי פחדתי שהוא נדפק ! באמת שאין לי מושג איך…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נשרף לי ספק הכח ולוח האם. החלפתי את שניהם, קניתי דיסק חדש והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש (לינוקס אובונטו 9.10) על הדיסק החדש. אחרי כל זה המחשב נתקע לעיתים קרובות - אפשר להזיז את העכבר אבל אי-אפשר ללחוץ על שום דבר. אפילו אי-אפשר לכבות את המחשב בצורה מסודרת. התקנתי מחדש את הערכת ההפעלה אבל הבעיות חוזרות. בנוסף יש תגובה איטית לפעמים. כשאני לוחץ על "FILE" בתוכנה כלשהי יכול לעבור 5 שניות עד שהמחשב מגיב. אני מנסה להבין איפה הבעיה.... הרכיבים הישנים הם: זיכרון, מעבד וכרטיס מסך. את הזיכרון בדקתי עם memtest86 -> נראה שהוא תקין. עשיתי 5 פעמים את הבדיקה כדי להיות בטוח. איך בודקים את תקחינות כרטיס המסך? איך בודקים את תקינות המעבד? דרך אגב: מעבד intel core 2 1866m…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש: HDD 500GB 16MB SATA II AMD ATHLON II X4 630 5770HD 4G זיכרון. התקנתי עליו WIN 7 32BIT וכמובן את כל הדרייברים הדרושים ללוח אם, לכ.מ, להכל בעיקרון + עידכונים של הWIN עצמו. בניגוד למחשב הישן שלי שפירמטתי לWIN 7, המחשב הזה שהוא הרבה יותר טוב ומפורמט טיפה איטי מדיי פעם, במקום לפתוח קובץ בשנייה, הוא חושב טיפה, איזה 3-4 שניות ורק אז פותח, וזה דיי מוזר כי זה מחשב נקי. למה הוא צריך לחשוב הרבה זמן יחסית, המחשב הישן שלי עושה דברים בשניה והוא עמוס יותר. בנוסף, למה 32 סיביות מזהה רק 3.25G זיכרון במקום 4 [והוא אמור להיות מסוגל לקלוט 4 בניגוד ל64 סיביות שקולט עד 16G זיכרון] מה הסיבה לזה, והאם באמת 0.75 זיכרון הולכים ל...כלום? בבקשה תעזרו לי להבין למה. תודה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לא משנה, זה היה ממש מוזר אבל שחזור להגדרות יצרן של הביוס פתר את הבעיה. תודה בכל מקרה =P
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המחשב נכבה כל פעם שהוא עולה ואז יש מסך עם כניסה לוינדוס /safe mode וכו ..כשאני בוחר משהו זה נכבה .. ממה הבעיה ? אפילו אם אני לא בוחר מהשו הוא עושה הפעלה מחדש ..
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של סוני מערכת הפעלה וינ 7 64 הום פרימיום. מצרף צילום של המסך .
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום שלשום קניתי כרטיס USB 3 מהדגם הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=4&gid=1010&sgid=1012&pid=1155&psn=&lid=1&leg=0 חברתי אליו את הWestern Digital My Book Essential 1T שלי והתחלתי לקבל בבעיות מוזרות: הHDD מידי כמה שניות\דקות מפסיק לעבוד ויש מעין דיליי כזה (רואים את זה בתקיעות אם אני צופה בסרטים מהדיסק או טיקים בגרפים של הPerfmon) מישהו מכיר בעיה כזאת? הכרטיס מחובר לPCI Express x1 והלוח שלי הוא Gigabyte GA-MA78LMT-S2 חוץ מזה, הHDD עובד טוב אם הוא מחובר לUSB 2
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.2shared.com/photo/ZQEWUZF7/526687_3829161891269_134449768.html אז ככה קניתי היום מחשב חדש והופתעתי לגלות שאין את החיבורים האלו שמצורפים בתמונה בכדי שאוכל לחבר את הרמקולים שלי למחשב. אנא מכם אם יש משהו שיודע אם יש איזשהו מפצל שאני יכול לקנות בכסף שיגיד לי את השם של המפצל תודה רבה למי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-