תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשותי Pentium 4 2.6 HT ולוח אם ASUS P4PE-X. עד היום היה לי זיכרון TwinMos PC3200 CL2.5 512 DDR. הלכתי למעבדה, שמתי שם את המחשב שיתאימו לי זיכרון נוסף (עוד 512). הם מצאו עוד זכרון TwinMos עם אותם נתונים כנ"ל. אבל המחשב נתקע. אני יכול לעבוד איתו יום שלם, להריץ את כל התוכנות, אבל ברגע שאני לוחץ "צ" בוורד- הוא קופא. נורית הHD נשארת דולקת (אם היא דולקת), העכבר לא זז, הכל קפוא. שום דבר לא מציל אותו חוץ מריסט. עם הזכרון שלי בלבד זה לא קורה. אני עכשיו עם הזכרון החדש שהם שמו (ורק הוא) כדי לבדוק אם גם אז המחשב נתקע. כששני הזכרונות היו ביחד memtest לא מצאה שום בעיה. שמתי לב למשהו: בEverest הנתונים של הזכרון (החדש) הם 2.5-3-3-8 בעוד שבביוס מופיע 2.5-3-3-7 (נקבע לפי SPD). יכול …
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-K8NF-9 והכרטיס סאונד און-בורד, realtek AC97. יש מנהל סאונד מאוד מוכר לכרטיס, שמאפשר אפקטים כמו מסדרון, איצטדיון וכו'. אבל א.במנהל אין אפקט פעיל וגם מנעתי את הפעלתו מה-msconfig ב.עדיין נדמה שיש אפקט של מעין מקלחת-איצטדיון שכזה, וכל סאונד שאני מנגן במחשב לא משנה מאיזה תוכנה, כמעט תמיד נשמע עם האפקט הזה. זה לא קבוע ולפעמים הכל בסדר, אבל פתאום האפקט יכול להתחיל ולא מפסיק... מה זה, למה זה, איך הורגים את זה....?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב יש את הקווים האלה שרצים בעליה של הווינדוס קווים זזים כאלה ואחרי זה אמור לעלות הווינדוס פתאום הקווים האלה נתקעים חיכיתי חצי שעה ולא קורה כלום מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הכנסתי mp3 עם כבל usb והמחשב לא יצר לי כונן! בדקתי במנהל ההתקנים והמחשב זיהה את הusb וכתב שאין בעיות אבל עדיין המחשב לא יוצר כונן של הmp3 שאני יוכל להעביר אליו דברים! ועוד דבר, בmp3 אחר זה כן יצר כונן אבל אני לא יכול להעביר דברים כי המחשב רושם "הכונן מוגן מפני כתיבה"! מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב NEC 3520A ופתאום הוא הפסיק לצרוב DVD גם עם alcohol וגם עם nero, מה שמוזר שהוא צורב דיסקים רגילים וגם קורא דיסקים של DVD... ניסיתי לצרוב DVD בכל דרך אפשרית אבל לא הולך, אני מקבל הודעות כמו " cannot write medium - incompatible format" או "could not perform start of disk at once" מה לדעתכם הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
טוב אני מחבר את הכרטיס סבבה הכל טוב אחרי 30 דקות בום עושה ריסרטרט לקחתי את הכרטיס שמתי אותו במחשב אחר עובד אבל בביצועים חלשים בטירף קואנטר סטרייק 1.6 זה מירץ במחשב השני ב 90-100 fps שזה עלוב ברמות במחשב שלי הוא מריץ אותו טוב אבל המחשב נופל. אמורו לי שיש לכרטיס הזה מין חיבור שמיתחבר לספק ואמור לקחת כוח מהספק אבל אין לי את החיבור ואין לא יודע איך הוא ניראה/איפה לחבר אותו פתחתי את המחשב ראיתי את הכרטיס והחיבור היחידי שיש שם זה של המאוור ו הוא מחובר עוד דבר יש לי גם כרטיס GF 5500 והוא עובד טוב במחשב שלי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
שלום. ברשותי לוח אם ABIT NF7-S VER 2.0 מעבד AHTLON XP 1800 AMD הבעיה: בעת הדלקת המחשב אין שום BEEP מהלוח אם ! ממש כלום!! שום צפצוף.... המאווררים עובדים (של ה-CPU ושאר המאווררים) מה הבעיה? האם הלוח אם מת? עשיתי CLEAR CMOS הן ע"י הג'ימפור והן ע"י הוצאת הבטריה (שניהם למשך דקה ואף יותר...). לא עזר. בדקתי את הכ.מסך והזכרון בלוח אם אחר, ועובד . האם הלך הלוח אם או המעבד? איך אני יודע מה הלך? או שיש עדיין אפשרות קלושה ששניהם בחיים וצריך לעשות איזו פעולה בכדי להחזיר לחיים את המחשב? תודה מראש לעונים...
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב הוא לא מציג את המסך הוא פשוט נשאר כמו שהוא.. ישלי מסך רחב 19 של LG.. חיברתי את המסך של אחותי (LG 19) וגם המחשב לא מציג אותו.. הבנתי שיש בעיה במחשב אבל אני רוצה לזהות מה היא כדי לדעת מה לעשות. נ.ב: חיברתי את המחשב למסכים באמצעות 2 חיבורים: פעם עם הדיגיטל ופעם עם האנלוג, כך שהבעיה לא בחיבורים. PLEASE HELP ME!!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חיברתי למחשב ישן מסך לכרטיס AGP עם חיבור VGA, מקלדת ועכבר. מיד כשאני מדליק את המחשב, אני שומע צפצוף toooooo בן 6 שניות, הפסקה בת 6 שניות, וחוזר חלילה. על הלוח-אם נדלק לד ירוק והמאוורר של המעבד (פנטיום 4) מסתובב, אבל אין פוסט במסך. מישהו מזהה את התקלה?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום שמתי לב לאחרונה בעזרת התוכנה CPU-Z שהזכרונות שלי OCZ 1G 800MHZ X2 עובדים בעצם רק על 400 כל אחד מהם מישהו בבקשה יכול להסביר לי למה זה ככה ?????
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יצא לי לפרמט כבר כמה פעמים את המחשב.. הוא לאחרונה עושה בעיות ויש צורך בפירמוט. הכנסתי את הדיסק הפכתי את סדר עליית המחשב שיקרא מהסידירום.. אני מפעיל ונותן לו לקרוא מהבוט. לוחץ אנטר להתקנה חדשה של הווינדוס.. הוא טוען קבצים זמן מה, ואז מודיע כי לא ניתן לבצע פירמוט/התקנה משום שהוא לא מזהה את ההארד דיסק או שהוא לא מחובר. משהו בסגנון. יכול להיות משהו בביוס? מישהו מזהה את התקלה? אשמח לעזרה..תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חברים שמתי לב אצלי במחשב כשיורד השטח הפנוי בדיסק קשיח מתחת ל20GB אז המסך שלי מקבל "טיקים" ואז הוא נהיה כהה יותר וקצת מצטמק. זה הדיסק קשיח עליו מותקן החלונות. כשאני מוחק קבצים ויש בערך 20 GB פנויים - התופעה נעלמת. כל הכבלים מחוברים טוב. מחשב 2.8 עם לוח אם ASUS P4S800D יש למישהו איזה הסבר על זה? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. רכשתי לאחרונה צורב DVD מתוצרת ASUS בחיבור SATA. כאשר אני מפעיל את המחשב לאחר שחיברתי את הצורב הוא נתקע בחלון הפעלת הווינדוז (היכן שיש את הלוגו של ווינדוז עם ריבועים כחולים קטנים שרצים על המסך). יש לציין שהצורב מזוהה ע"י הלוח, אני רואה את זה בזמן הפעלת המחשב. נאמר לי שייתכן וזה נוצר כתוצאה מצ'יפסט לא מעודכן או משהו דומה. אם זה עוזר אז לוח האם שלי הוא AMD Athlon 64bit מתוצרת GIGABYTE דגם GA-K8NF-9. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי מפצל שמפצל חיבור מקלדת לשתי יציאות. חיברתי את המפצל למחשב ושתי מקלדות למפצל, והמחשב זיהה לי רק מקלדת אחת. מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: AMD Athlon64 3200 S-939 VENICE, OC 2000@2400MHZ ASUS A8N-VM CSM S-939 Sapphire RADEON 1900XT GDDR3 512MB HEC Compucase CI-6A21 400W לא הצלחתי למצוא במארז את הכבל המתאים לחיבור הכרטיס, כלומר כבל חשמל של PCI-E. יש לי כבל שמתחבר לחיבור חשמל סטנדרטי (של הארד דיסק) ומהצד השני יש חיבור מתאים לכרטיס. (ראו תמונה) http://img257.imageshack.us/img257/8362/2009070055lc0.gif אך על הכבל מופיעה אזהרה, שאומרת שאסור לחבר את הכבל הזה לספק של פחות מ550W ואם הכבל יחובר לספק שפחות מ550W אז יכול להיות נזק לכרטיס/הוא לא יפעל כראוי. תמונה של האזהרה: http://img257.imageshack.us/img257/4535/2009070118tr2.jpg הערה: הכבל לא הגיע עם הכרטיס, לקחתי אותו מ2900XT. כמה שאלות: אם אני …
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש בעבודה , הכל טוב ויפה אבל ה- VOLUME שם מאוד מאוד נמוך. בתור אחד שיושב כל היום עם אוזניות , זה מאוד מאוד מציק. האם ניתן לבדוק / לעשות משהו בנידון? האם יש תוכנות בעזרתם אולי אפשר להגביר את ה-VOLUME? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעיצה בקשר לבעיית חומרה. יש לי פה מחשב ישן מהדור של פנטיום 4 הראשונים. לוח האם הוא של ASUS, מהראשונים שתמכו ב - DDR, כך שיש 4 סלוטים, שניים מהם של DDR ו - 2 של SDRAM ( ריקים , לא בשימוש ). כרטיס המסך הוא Onboard. לאחרונה המסך שהיה מחובר למחשב, מסך CRT של 17 אינץ, נשרף, ככל הנראה עקב בעיית חשמל. במקומו נרכש מסך Samsung של 19 אינץ, מהדגם החדש ביותר. המחשב עבד בסדר בהתחלה, המסך נראה היטב, אך לאחרונה התחילה תופעה מוזרה. מדי פעם, המסך אינו נדלק, כלומר, במקום להידלק, הוא מהבהב ( הנורית, לא המסך עצמו ). אם מכבים ומדליקים שוב את המחשב כשזה קורה, עדיין מקבלים מסך שחור, בתוספת של צפצוף של המחשב ( הדומה לזה שיש בבעיית חומרה כמו זיכרון וכו' ). הדבר אינו מסתדר עד שלא מנ…
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד מסוג ACER עם וינדוס XP עם העלאת המחשב הוא רושם לי הודעה שעלי לגבות את החומר כי הדיסק קשיח עומד להתקלקל הוינדוס כל איזה חצי שעה נותן לי מסכים כחולים . אני מתלבט אם לקנות דיסק קשיח חדש ולהרכיב או שאפשר לתקן את הנוכחי ? בכל מקרה למחשב יש תוכנה מקורית של XP בפנים מה יקרה איתה אם אני יחליף דיסק כי אין לי את הדיסק האורגינלי יש רק אפשרות לRecovery תודה לעונים !
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
גם כשהוא עוד לא קורס הוא פחות מהיר למשל בחילוץ קבצים בווינרר או כל מיני פעולות. הוא מצליח להחזיק יומיים. אולי יש למשהו כיוון מה הבעיה כי לי אין מושג.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לדוד שלי מחשב מסוג PENTIUM 4 HT 3.0 וHD של WD בהתקן SATA הWINXP עולה והכול בסדר רק שאני ניגש לפרמט מדיסק BOOT הוא לא מוצא לי התקן HD וגם בביוס לא מוצא את ההארדיסק..ממש מוזר לאור העובדה שXP עובד פשוט אני רוצה לפרמט כי יש לו מלא בעיות איתה. מה עושים?? יש לציין שהחיבורים תקינים והכול פועל ועובד תקין למעט הזיהוי בביוס ובהתקנה של XP שלא מזהה את הHD ובכך אין אפשרות להתקין..אולי צריך דרייברים של SATA CONTROLLER??אולי גאמפר?? ועוד שאלה איך אפשר למחוק את האפשרויות של ההפעלה במסך הBOOT יש לי 2 אפשרויות התקנת XP והפעלתו..מאיזה קובץ ניגשים למחוק אותו.. אודה לתגובה מהירה.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אתמול, גיליתי שהמאוורר של הספק כוח הלך לעולמו. אז פתחתי את הספק בזהירות הכנסתי לשם מאוורר חדש, ואת חוטי המתח של המאורר חיברתי ללוח האם, כמאורר אחורי רגיל. לאחר זמן מה שהמערכת פעלה בסדר, עשיתי למחשב הפעלה מחדש, והאורות LED, האדומה והצהובה החלו להשתגע. ולא הופיע שום דבר במסך. ניסיתי לעשות עוד כמה פעמים ריסט, ופעם זה העלה את הוינדוס נורמלי ואחרי 5 שניות שוב לא הופיע שום דבר על המסך והנורות LED שוב התחילו להשתגע. ניסיתי כמה פעמים נוספות לעשות ריסטרט, וזה צפצף לי בחלק מהמקרים 2,3 ביפים. אז התסכלתי בחוברת של הלוח אם והיה רשום שמה על משמעות הצפצופים: משהו עם PARITY בזיכרון. וCANNOT READ THE FIRST 64K כבר לקחתי את הספק, כדי לוודא שהוא בסדר וחיברתי אותו למחשב אחר. הוא עבד ב…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני עושה כיבוי למחשב ( לא פיזית מהשקע חשמל) לאחר חצי יום כל הגדרות של ביוס מתאפסים יותר נכון רושם לי " ההגדרות הוחזרו לברירת מחדל) מה הסיבה? אנא מכם עזרו לי. :nixweiss:
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חברה קניתי HD חדש ומותקן שמה כבר ווינדוס XP וכשאני שם את זה במחשב שלי אני רואה את הטפריט של הSAFE MODE וכל אלה ואני עושה START WINDOWS NORMALY והוא מפעיל את המחשב מחדש ואם אני עושה SAFE MODE הוא גם מפעיל מחדש תמחשב מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-