תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
ראשית, הרשו לי לציין שאני שונא את המחשב שנאה תהומית. ולו רק מכיוון שאני נאלץ לבקר כאן בפורום עם בעיה חדשה כל שלושה חודשים. אז תודה מראש למי שיהיה מוכן לעזור גם הפעם..והרי הבעיה: לוח K8NSNXP. זכרונות של PQI 1GB 533MHZ במהירות סטוק של 400. מעבד 2800+ ATHLON . כרטיס מסך SAPPHIRE X800XL עם קירור VF1000 של ZALMAN החלפתי מזכרונות שעשו מלא שגיאות בMEMTEST וגרמו לקפיאה של המחשב בכל פעולה אחרי חמש דקות. הזכרונות האלו עוברים MEMTEST. והמחשב עובד בסדר, עד השלב שבו אני נכנס למשחק ואז הוא קופא. מסך שחור עם רעש מטריד שחוזר על עצמו ברקע. בכל השאר (כלומר אינטרנט) הכל בסדר. ביטלתי את האוברקלוק של כרטיס המסך, והוא על טמפרטורות מעולות (32 מעלות) עם קירור מעולה. גם לפני זה לא השתנו לא…
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מחשב חדש HP G62 B50SJ אחרי הקניה התקנתי עליו ווינדוס 7 ואת כל הדרייברים בהתחלה עבד מעולה ומהר מאוד עם כל מה שנתתי לו לעשות. שלשום התקנתי לו BSPLAYER שלא עבד טוב אז מחקתי אותו. מאותו יום הוא מתפקד לאט ממש בכל מה שאני עושה בו עד כדי כך שכשאני מנגן קבצי סטרים (יוטיוב, גרובשרק...) המחשב כולו נתקע ומשתחרר רק אחרי איזה 5 דקות. איך אני שם את האצבע על הבעיה? למישהו יש הצעות מה לעשות עם זה? תודה מראש, שקד.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב בעל מפרט הבא: מעבד INTEL Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P 2 הארד דיסק 250 גיגה כל אחד במערך רייד 0 dvd עקב אכזבה מהויסטה החלטתי לעבור בחזרה לXP. אין לי פלופי אז הטמעתי את הדרייבר לXP בעזרת NLITE. החלק הראשון של ההתקנה עבר בשלום, פירמטתי את הדיסק והXP התחיל להתקין את עצמו. בשלב מסויים המחשב עשה רסטארט ואז מייד אחרי הוא פשוט נתקע והפסיק לרוץ. הוא אפילו לא מגיע לחלק שבו אני יכול להיכנס לביוס ולראות מה לא כשורה. הוא מתחיל למנות את ההתקנים במחשב(DEVICE), ההתקן הראשון הוא הצורב, התקנים 2,3 ו-4 ריקים הוא לא מזהה בהם כלום, ואז לפני ההתקן החמישי הוא נתקע. מכיון שאין ביכולתי להכנס לביוס האם האופציה היחידה היא לנסות לנתק את אחד הכוננים הקשיחים?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן, מה יכולות להיות הסיבות שהמחשב נתקע בזמן עבודה?(המחשב הוא לא זה שבמפרט בצד ימין). זהו מחשב P4 PRESCOTT. הטמפ שלו סביב ה60 מעלות.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Asus P7P55D ועם i5 מואץ (2.4 ל 3.7) שעובד אצלי 24/7. בשנה האחרונה הוא עשה מספר בעיות בזמן עלייה (במיוחד לאחר הפסקות חשמל) בצורה של קפיאה בזמן הדלקה (מדליקים אותו ונורת הדיסק דולקת רצוף בזמן שלא יוצא סיגנל וודאו) שנפתרו ע"י מספר נסיונות הדלקה עד שהוא עלה. אתמול החלטתי להחליף את אחד מהמאוורים במארז ולאחר מכן המחשב נתקע בזמן שהוא מציג את מאפייני לוח האם. החלפתי כרטיס מסך, לא עזר. הלד המעיד על בעייה בזיכרון נדלק למספר שניות בהתחלה. הכנסתי/הוצאתי זיכרונות, החלפתי בין הסטיקים, לא עזר. הלד המעיד על בעייה באיתחול נשאר דולק וזהו. האם התקלה ניתנת לתיקון? (אפילו באופן זמני) האם התקלה היא בלוח האם, מעבד או זיכרונות?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל עזרה בנושא. אני מנסה לפרמט את המחשב, כבר עשיתי את זה הרבה פעמים בעבר. משום מה הפעם זה לא עובד, אני מאתחל עם CD של ווינדוס XP, המחשב מתחיל לקרוא את הקבצים ובשלב מסוים הוא נתקע, או שהוא נתקע ברגע שהוא מגיע לשלב של הגדרת המחיצות. לאחר שאני מכבה ומדליק מחדש את המחשב, המסך לא נדלק - בעייה שנפתרת בעזרת איפוס ביוס, הבעיה שאני כל פעם צריך לאפס את הביוס אחרי ניסיון כושל של פירמוט. מפרט למקרה שצריך: מעבד Intel Celeron 2.67Ghz 533FSB לוח אם ABIT IS7-V2 כרטיס מסך PINE XFX FX 5200 128MB זיכרון DDR 400 512MB תודה, אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שהמחשב שלי נתקע בזמן הרצת סרטון וידיאו באינטרנט במסך מלא אם זה ביוטוב או באתרים אחרים עשיתי פורמט זה לא עזר win7 מפרט: Intel Core i5-750 Gigabyte GA-P55-UD3 Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB G.Skill DDR3 4096MB G.Skill DDR3 (2048MBx2)
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב עם ווידוס XP ופתאום כשמדליקים אותו הוא נתקע במסך טעינה שרואים את הסמל של ווינדוס ויש מן בר כזה שרץ, הוא ממשיך לרוץ עד אינסוף. ניסיתי לעשות ריפייר ואחרי שזה סיים זה עשה ריסטרט מעצמו ונתקע באותו מצב. כשאני מנסה להעלות את המחשב בסייף מוד הוא כותב ׳תוכנית ההתקנה לא יכולה לפעול במצב בטוח והמחשב מאותחל כעת, ככה שטני לא מצליח להפעיל בסייף מוד. מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה יכולה להיות הבעיה כשמחשב נתקע בטעינה של XP? עריכה: יש מסך כחול שכל הזמן קופץ שאומר משהו כזה: STOP: 0x000000F4 Beginning dump of physicl memorey
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מחשב נייד Lenovo G570 נתקע בהפעלה שלו על המסך טעינה של הווינדוס (Starting windows), המחשב מריץ מערכת הפעלה Windows 7 home premium 64bit. בצעתי במחשב מספר פעמים פירמוט, אך עדיין הווינדוס מסרב לעבוד ,לאחר כמה פעמים אשר בצעתי פרמוטים קיבלתי מספר מסכים כחולים עם אותם מספרי שגיאה stop 0x000000F4 המחשב הפסיק לציג מסכים כחולים אבל נתקע במסך טעינה של הווינדוס(Starting windows) גם דרך הSafe mode המחשב נתקע מה אוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הנוכחית?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחרונה מחשב חדש דנדש בעל מערת הפעלה XP עם SP2 ואנטיוירוס KASPERSKY. אני נתקל בבעיה מהסוג הבא: כל התקנה שנמצאת על ההרדיסק המקומי ואני לוחץ דבל קליק להתקין הוא לא מאפשר לי התקנה וזורק לי הודעת שגיאה מהסוג NSIS ERROR - CANT OPEN SELF ומדי פעם גם הודעות שגיאה אחרות. שורה תחתונה זה לא נותן לי להתקין שום כלום. (ככה זה קורה בכל הקבצים של ההתקנות האפשריות בעולם.... זה לא בעיה בקובץ ההתקנה) אבל.. ברגע שחיברתי לי דיסק און קי למחשב... והעתקתי את אותו קובץ התקנה שלא עבד במחשב להתקן הנייד והרצתי משם את ההתקנה הכל עבד פיקס שמיקס... מזה אומר ואיך פותרים את זה בטח ובטוח שיש פה אנשים שנתקלו בזה וגם כן השתגעו מהתופעה המוזרה הזאת.. ובסופו של דבר הצליחו לפתוח את זה.. אני נחלץ ל…
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, בדיוק רכשתי מחשב חדש ובכל פעם שאני מעלה משחק אחרי כשתיים-שלוש דקות המחשב פשוט קופא. אני כבר משתגע מנסיונות לפתור את הבעיה הזאת. ניסיתי כמעט כל דבר אפשרי. למישהו יש רעיון? מפרט מערכת: P-4 3 Ghz Asus P5GDV 512 Mb Dual-Band Geforce 6600 256mb wd 160gb sata תודה מראש !!!
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי עובד כמו שצריך עד הכניסה הראשונה לאינטרנט - לאחר דקה שתיים המחשב נתקע והאפשרות היחידה לעבוד איתו לאחר שהוא נתקע היא דרך Safe Mode. לאחר שהמחשב נתקע, גם פירמוט מלא של הכוננים הקשיחים לא עוזר והבעייה חוזרת על עצמה - כל עוד אינני נכנס לאינטרנט, המחשב עובד כמו שצריך (גם במשך לילה שלם), ושוב, כניסה ראשונה לאינטרנט והמחשב נתקע. לאחר שהמחשב נתקע, גם Alt+Control+Delete לא עוזר והיציאה היחידה היא באמצעות כיבוי של המחשב. הפעלה של המחשב והוא נתקע שוב, הפעם עוד לפני הכניסה לאינטרנט. וחוזר חלילה - לאחר פירמוט ניתן לעבוד עם המחשב ללא שום בעייה עד הכניסה הראשונה לאינטרנט. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחיל להתקע לי המחשב בכל מני סיטואציות. בהתחלה הוא היה נתקע כמה שניות אחרי ההפעלה, אחרי ניקוי בסיסי של המחשב הוא התחיל להתקע רק בעת ניגון סרטים. כשפתחתי אותו וכיוונתי אליו מאוורר חיצוני הוא הוא לא נתקע בכלל מה שגרם לי לחשוב שזאת תקלה שקשורה בטמפרטורה ובניקיון. פתחתי את המחשב ואחרי ניקוי יסודי הבעיה לא נעלמה אלא רק לקח למחשב יותר זמן להתקע. בדקתי טמפרטורות והן יחסית גבוהות (60-70 מעלות), אני לא יודע מה יכול לפתור לי את הבעיה.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4800 Tyan S2865 Tomcat K8E TYAN Tomcat K8E S2865 BIOS V3.04 MSI NX6600LE-E (MS-8981) ג'יגה זכרון DDR טמפרטורות לא עוברות את ה 38 למעבד המחשב יכול להיתקע בגלל שפתחתי דפדפן או סגרתי חלון או כי הורדתי טורנט או סתם הקלדתי הודעה בפורום. אם מוסיפים לו עוד 2 ג'יגה זכרון OCZ PLATINUM בדואל צ'אנל אז המצב נהיה עוד יותר גרוע כרגע עומד שם GEIL DUAL CHANEL הביוס הכי עדכני שיש, כל הדרייברים הכי עדכניים שיש הרצתי בדיקות של MEMTEST כמה שעות טובות זה הראה שזה שמיש המחשב המון פעמים עושה מסכים כחולים עם KERNEL הרצתי כל בדיקה אפשרית שמצאתי באינטרנט סיבה פשוט לא מובנת. יש יש דבר אחד שקרה ללוח שהכרטיס קול הפסיק לעבוד (אבל המסכים הכחולים היו …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, החל מהבוקר החלה בעיה מוזרה במחשב שלי... קמתי, וגיליתי שבמהלך הפוסט המחשב נתקע... הוא זיהה כונני IDE, וכאשר הגיע לבדיקה של הSATA נתקע לפני שסיים אותה, בלי לתת הודעת שגיאה או צפצוף מיוחד. אחרי שניתקתי את המחשב מהחשמל והוצאתי את הבטריה, המחשב עלה, ועבד לאט במיוחד... הערב המחשב החל לכבות את עצמו (בדקתי טמפ', היא תקינה) ובשלב מסויים הגיע לאותו מצב בפוסט... אחרי שחזרתי על התהליך הוא עלה שוב, אבל הוא כבד במיוחד, ואני מעריך שזה עניין של זמן עד לחזרה על התקלה. אני מתכנן לפרמט את המחשב ללא קשר בתחילת השבוע, רציתי לדעת אם יש טעם לצעדים נוספים.. אגב, החלפתי אתמול כונן IDE, קשה לי להאמין שזה קשור... וגם אבא שלי החליט לעשות טיפת ניקיון אבק עם קומפרסור... קשור איכשהו? עדכון: התהלי…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
זה ממש מצעבן קניתי HD חדש מחבר אותו למחשב נכנס לBIOS נכנס לזיהוי IDE ומחכה....ומחכה...ומחכה...חשבתי אולי יש מצב קטן שזה בגלל שהרד דיסק בגודל 80G אז נתתי לו זמן ראיתי שלאחר 32 דקות שום דבר לא עוזר התחלתי לשחק: החלפתי ג'אמפרים, החלפתי כבלים, שמתי אותו פעם בMASTER פעם כSLAVE עם CD ופעם עם HD אחר לא עוזר. הניחוש הכי טוב שלי שלוח אם שלי לא תומך בסדר גודל HD שכזה אולי PATCH לBIOS והכל סבבה? השחקנים: MAXTOR DiamondMax 80GB 8MB ATA 133 Gigabyte GA-6BXC BIOS AWARD 1998 PII 350 הצעות כלשהם?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בוקר טוב, מפרט בצד, במהלך משחק (BFBC2 במיוחד) המחשב קופא והדבר היחיד שפותר את הבעיה זה ריסטרט וחוזר חלילה, המחשב קופא ללא ארטיפקטים או עיוות מסויים אלא פשוט מראה את התמונה האחרונה וסאונד תקוע של הצליל האחרון לפני שנתקע. מוזר ביותר. בדקתי OCCT, MEMTEST, טמפרטורה של הכרטיס במאמץ 60 מעלות. מוזר. משתמש בWIN7 64BIT, אבל אין מצב שיש קשר למע' הפעלה. מסרתי את המחשב לתיקון, אבל זאת בעיה שמאוד קשה לאתר. יש לכם רעיונות ? מישהו שחווה משהו דומה ? תודה.
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי המפרט שלי רשום בצד לאחרונה שאני נכנס למשחקים לאחר דקה או 2 המחשב פשוט נתקע והתצוגה במסך כבה בדי לשלול בעיה במשחק מסויים אז בדקתי עוד משחקים זה קורה בכולם (משחקים כבדים) בהתחלה חשבתי שזה מהאוברקלוק שלי אז הורדתי את האוברקלוק וזה לא עזר הוא עדיין נתקע חשבתי שאולי זה מהמערכת הפעלה אז החלפתי אותה וזה עדיין קורה,בדקתי את הזכרונות שלי והם בסדר,האם יכול להיות שזה הספק כוח? או המעבד? לוח אם יכול לגרום לתקלה כזאת? יש לציין שהמחשב עובד חוץ מהמשחקים בסדר גמור לא מתחמם והכל תקין אני כבר מיואש ורוצה לשחק שוב ולא יכול.....
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באמצע גלישה באינטרנט היום נתקע לי המחשב לחלוטין בלי שום אופציה לעשות כלום, כשביצעתי ריסטרט המחשב עלה ונתקע במסך הראשון של הביוס, איפה שמוצג סוג הלוח אם והמעבד . המחשב נתקע במסך הזה דקות ארוכות ואז הוא ממשיך אבל ווינדוס לא עולה. ייתכן שנדפק הלוח אם?! ד"א אני משתמש בווינדוס 7[br]פורסם בתאריך: 2.10.2009 בשעה 13:51:45 אוקיי נפתרה הבעיה ע"י ניתוק דיסק קשיח חיצוני שהיה מחובר למחשב.מה זה אומר, שהדיסק קשיח תקול?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי יש לי תקלה במחשב [כרגע אני כותב מהלפטופ של אחותי] במהלך פעילות שגרתית במחשב לפתע האינטרנט נתקע ולא הצליח להתחבר. עשיתי ריסט למחשב ומאז הוא לא עובד. המחשב נדלק ומסך הלוגו של ג'יגבייט מופיע והמחשב נשאר ככה. אי אפשר ללחוץ DEL כדי להכנס לביוס הוא פשוט לא מגיב לכלום. פעולות שניסיתי לעשות: הוצאתי את כל הכרטיסים מהמחשב עד שנשאר הכרטיס מסך בלבד. הוצאתי סוללת הביוס הפעלתי ואז החזרתי וזה לא עזר. מה עושים?? ???
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר "ששיחקתי" בכל מיני הגדרות בווינדוס המחשב נתקע במסך ההתחלתי שמצורף בתמונה. הדבר הייחידי שקורה זה אם אני מנסה להיכנס להגדרות של BOOT DEVICE או SETUP ואז הוא אומר לחכות אבל לא עושה כלום. ניסתי להכניס את הדיסק התקנה של ווינדוס למחשב אבל הוא לא ממשיך לשלב הבא כדי להיכנס לקרוא אותו ! אני נואש לעזרתם, בתודה מראש יואל [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום רב. צריך עזרה. בהפעלה של מחשב, הוא נתקע במסך הראשון של הביוס כמו בתמונה. שום כפתור במקלדת לא מגיב, אבל, שילוב של ctrl+alt+del כן מגיב (עושה ריסט) לכן אין בעיה במקלדת. דברים שעשיתי: ניתקתי את כל חיבורי ה USB ניתקתי כוננים עשיתי החלפות של זכרונות (2 סטיקים) בין סלוטים. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי פה מחשב שעושה קצת בעיות.. אני לא סגור על הבעיה אבל זה נראה לי הלוח אם.. הוזיזו במחשב הזה את הכפתור של הספק מ230V ל115 והספק נשרף. את הספק החלפתי, אבל יש עוד בעיה, כשמדליקים את המחשב אז מופיע המסך הראשי של הספירת זיכרון וכו' והוא נתקע במסך הזה... לפעמים אחרי ספירת הזיכרון.. לפעמים ממשיך קצת ונתקע בתחילת זיהוי החיבורים בIDE ולפעמים נתקע בדיוק אחרי הבדיקה של החיבורי IDE.. ניסיתי לנתק את ההארד דיסק והצורב מהIDE אבל כשמנתקים את הכבל שלהם המחשב נדלק, (עושה רעש) אבל המסך נשאר מכובה וכו'... אז את הפלופי ניתקתי והIDE השארתי... פעם אחת הצלחתי להגיע לביוס, ותוך מספר שניות הכל קפא עד שעשיתי ריסט... מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי השבוע רכשתי כרטיס מסך חדש מסוג HD 4580 , בד"כ אני לא גיימר רציני , אבל רציתי "לחנוך" אותו עם משחק נחמד, והפעלתי את המשחק הנ"ל, כעבור מספר דקות של משחק המשחק נתקע ולא זז, ובעצם צריךלעשות ריסט למחשב..... יש מצב שזה מכרטיס המסך שהוא תקול, ויש מצב שזה בגלל הספק שלי ? , ויש מצב שזה בעיית תוכנה בכלל.... לציין שניסיתי להוריד רזולוציה של המשחק, וזה עדיין קורה. למישהו יש איזו תוכנת בדיקה/המלצה למשחק אחר, להעמסת הכרטיס ולבדיקה שמדובר בבעיית חומרה לפני שאני מתקשר לחנות בקשר לאחריות... או לחילופין קונה ספק חדש.. וכן אשמח להערות בונות, החשד העיקרי שלי שמדובר בספק, האם אני צודק מניסיונכם ? פשוט לא רוצה לקנות ספק חדש ולגלות שלא זו הבעייה... אגב בשימוש רגיל ולא המשחק המחשב עובד מצויי…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-