תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה הופיעו במחשב (לא זה שבחתימה) של המשפחה שלי כל מיני מסכים כחולים שבתוכם כתוב משהו על הקובץ ntfs.sys .. מכיוון שאין לי מושג כיצד לנתח ולפתור את הבעיה פניתי אליכם בתקווה שתצליחו לעזור.. -מצורפים קבצי הדאמפ. תודה מראש, עמית [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לאחרונה חזרתי לשחק במשחקים והכל פעל נהדר עד שקרה משהו אחרי שכיביתי איזה תוכנה של פיירוול אז עשיתי פרמוט מהיר התקנתי הכל במקום בחזרה עשיתי בדיקה לוירוסים ואין גם ספיוורים אין אז בקיצור הנה הבעיה ברגע שאני מפעיל משחק ברגעים הראשונים של הפתיח או תחילת משחק המשחק נתקע אין אפשרות לזוז לדוגמה ב-HALO שעכשיו בזה הרגע התקנתי הפעלתי אותו אחרי הסרטונים הראשונים של החברות והכל מגיע לתפריט ושם אני לא מצליח לזוז ושומעים מוזיקה גם בסאן אנדריאס זה ככה רק שנתקע בתחילת הפעלה של שמירה המפרט שלי זה P4 2GHZ 256MB SDRAM G.FORCE 440MX 64MB לפני כן המשחקים עבדו בסדר גמור נדמה שהבעיה החלה כשהתקנתי UPDATE של וינדוס והוא מצא שהוא לא חוקי ואז ניסיתי לעקוף את זה והכל מה עושים במקרה כזה אשמח ל…
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך בשם 3dfx voodoo 3 2000 ויש ברשותי ווינדוס אקספי , הווינדוס מזהה לי את הכרטיס מסך כאשר אני עושה "חפש חומרה חדשה" הוא מוצא את המסך והכרטיס מסך כאשר אני מאתחל את המחשב שוב הוא מעביר אותי למצב 4 סיביות ורושם לי סימן קריאה על הדריבר, אני הולך למנהל התקנים מוחק את הדריבר לוחץ רענן ושוב מזהה ואז זה עובר לי ל16 סיביות צבעוני מאתחל ושוב נהיה לי הדריבר בסימן קריאה ורואה רק 4 סיביות (לא צבעוני) וכל פעם אותו מעגל..... אני כבר נואש, ניסיתי את כל הדריברים, אולי תצליחו לעזור לי בבקשה....
-
שאלה : במחשבי שמבוסס על חלונות 10 64 קיימים 3 USERS אני ADMIN אצלי ב-YOUTUBE אין לי שליטה כמעט על תזוזת הסרגל עם העכבר בסרט (משתולל וקשה לייצב מיקום)אצל 2 המשתמשים האחרים לא קיימת התופעה הנ"ל סיבות ופתרון ? משתמש בMICROSOFT EDGE
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קמתי בבוקר ואתמול הכל היה תקין. פתאום התצוגה לא נורמלית. מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל משחק כלשהוא אני רק שומע ולא רואה הכרטיס מסך חדש והוחלף מספר פעמים (לא יכול להיות פגום) סוג הכרטיס הוא Nvidia GeForce FX 5600XT עידכנתי דרייברים והתקנתי DirectX 9 מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים ;)
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי וחיברתי את הראוטר. הבעיה שאני לא רואה את ה SSID של ה 5GHZ בסלולרי או במכשירים אחרים. רואה רק את ה 2.4GHZ. משהוא נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שבניתי לפני פחות משנה. זה מחשב עבודה בבית שעובד קשה בתלת מימד כל יום. בגלל זה קשה לי לנתק אותו לכמה ימים ולתת אותו לאיזה מעבדה, אני צריך להמשיך לעבוד איתו כל הזמן אבל אני צריך עזרה.... לפני כמה ימים, זה התחיל אחרי כל מני עדכונים שעשיתי לתוכנות כבדות שאני עובד איתם (אני חושב), או אולי שזאת בעיית חומרה בכלל, אני לא מומחה גדול. כל מני תוכנות כמו CATALYST ו SKYPE ,WINFASTלא נפתחות לי בכלל ולא מגיבות כשאני מנסה להפעיל. כל סרט שאני מנסה לראות בכל פורמט, ישר נסגרת התוכנה שלו (וניסיתי כמה תוכנות שונות) תוכנת תלת מימד שאני עובד איתה נסגרת לי כל הזמן לי סיבה מוגדרת. מעבר לזה, כל פעם כשאני מנסה להכנס לתוך SAFE MODE, הוא מגיע למסך WELCOME, ואז עושה ריסטרט. עשי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שניסיתי לעדכן ביוס מה WIN בעזרת תוכנה של הלוח לוח DFI lanparty NF4 ULTRA-d המחשב נדלק המאוררים מסתובבים אין POST אין כלום. עזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב וישר שהווינדוס נפתח אני מזיז את העכבר ופתאום יש מסך שחור ואחרי כמה שניות המסך חוזר לעצמו. מה יכולה ליהיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי צורב של LG ואני חושב שהוא DVD . הדגם זה GSA- H30N ורשום עליו DVD multi recorder אבל כשאני מכניס דיסק DVD בשביל לצרוב הוא לא מזהה. וניסיתי כמה דיסקים.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שמעו עשיתי סריקה עם 2 התוכנות הבאות: Spy Sweeper hijackthis היתי יכול לעשות גם עם ספי בוט אבל לא היה לי קוח עם זה יצטרך רק תגידו ואני יעשה.. עכשיו העלתי לה את 2 קבצי הלוג שזה הביא לי אז אם אפשר תגידו לי מה לימחוק ומה להשאיר.. ורך עגב עשיתי את הסריקה הזאתי ביגלל שהמחשב שלי כבר התחיל להישתגע(פיתאום קופצים כל מיני חלונות המועדפים משתנים אתר הבית משתנה..המחשב פתאום מתכבה ויש כל מיני דברים מוזרים בתאסק מנגר ועוד..) עם ההודעה מצורפים 2 קבצים של הלוגים שהתוכנות הוציאו לי..
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כשאני משחק Counter Strike הוא נתקע לי באמצע לפעמים (לא במקום, שלב, או זמן מסוים) ואז אני חיייב לעשות ריסטרט המחשב לפעמים עובד לאט בחלק מהמשחקים עם גראפיקה לא כל כך טובה פעם הכל היה עובד חלק המפרט שלי: HardWare Cpu: Amd Athlon XP 2000 Mother Board: Giga-Byte GA-7VAXP Memory: Corsair 256 MB DDR 3200 CAS 2 Hard Disc: Maxtor 80 GB 7200 Video Card: Giga-byte MAYA II Radeon 9700 Pro Sound Card: Hercules Game Theatre XP 6.1 SoftWare Windows XP Pro DirectX 9.0 Catalyst 3.0 All The System Have The Latests Drivers
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני כבר כמה שנים מעביר ספריה של הרצאות שהיו על קלטות למחשב דרך טייפ אנלוגי. לפני כמה חודשים הדיסק קשיח עליו היו מונחים כל הקבצים של ההרצאות קרס והוא לא עובד בשום אופן. אני מוכן לשלם כסף על שחזור בחברה אבל אני לא מעונין שיסחטו אותי באלפי שקלים (אני מודע לכך שסה"כ מחיר שחזור הוא יקר, אבל בכל זאת אני מעונין לחסוך). מישהו יכול להמליץ מהכרות אישית על חברות איכותיות אך לא יקרות שמשחזרות מידע? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי WINDOWS 7 , והתקנתי לצידה את אובונטו ובהתקנה של אובונטו הקצתי לה 50 GB לאחר מכן, היה נמאס לי טוטלית מלינוקס הסרתי אותה על פי המדריכים דרך קליק ימני על המחשב שלי, ואז נכנסתי לניהול המחיצות והסרתי את הכוננים של LINUX ואחר כך, ביצעתי תיקון לMBR. הבעיה כרגע היא שבכונן C לפני התקנת הלינוקס היה לי 150GB בקיבולת הכללית ועכשיו, לאחר שהסרתי לינוקס יש לי בכונן C בקיבולת הכללית רק 100GB. אני חייב להחזיר את ה50 GB לכונן C בחזרה איפה הם נעלמו ??? איך מחזירים אותם בחזרה ??? ? תמונה של הניהול מחיצות...
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום אנשים חבר שלי פירמט אתמול את המחשב שלו ואין לו אין את הדיסק של הדרייברים שהוא קיבל עם קניית המחשב. הכרטיס קול שלו הוא on board אז רציתי לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי בעייה בזזמן האחרון אני מקבל מלא פעמים הודעה שאומרת generic host process for win32 services has encountered a problem and needs to be closed אני עושה close ואז נאי מקבל 60 שניות כדי לסגור את התכניות שלי ואז המחשב מתכבה בזמן הזה כתוב לי למטה the remore procedure call (RPC) service terminated unexpectedlly בסוף הוא באמת מתכבה.. מה זה?? איך אני מסדר את זה?? תודה אם כבר אני שואל אז למישהו יש מושג למה כמעט כל פעם שאני נכנס למשחקים מתנתק לי האינטרנט ואני לא יכול להתחבר לפני שאני עושה ריסטרט?? הרבה יותר חשוב לי שתענו על השאלה הראשונה כי אני לא יכול לעבוד ככה תודה שוב..
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היום צרבתי דיסק, הצריבה נתקעה ב 50% אחרי כמה דקות סגרתי את NERO דרך Task manager ועשיתי אתחול תוכנתי למחשב, מאז הצורב לא מזוהה ב BIOS אבל עדיין מגיב חשמלית יש מה לעשות או שהלך הצורב ?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום קניתי לפטופ של dell מדגם vostro 3460 gt 630 המחשב מגיע עם freedos ללא מערכת הפעלה. אני מנסה להתקין וינדוס 7 - כאשר אני עושה בוט מהדיסק ההתקנה עולה, עד שאני מגיע לשלב בו אני אמור לבחור את הכונן אליו אני רוצה להתקין פה רשומות 3 אופציות: disk 0 partinon 1: dellutility type: oem(reserved) disk 0 partinion 2 :os type : primary disk 0 partinon 3 type: system על כל אופציה שאני בוחר הוא רושם: Windows cannt be installed .... * ההארדיסק 500gb. אני תקוע, מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה שייך לפו או תוכנה אז אם לא תעבירו אז כך שידרגתי לסבא שלי את מערכת ההפעלה ל2000 ויש לו את הסורק הזה lgsc 5000 וכאשר אני מתקין את הדרייבר שבה אם הסורק שמותאם ל98 או 95 אני לא יודע אז הוא מתקין את התוכנה ומתי שאני מפעיל את התוכנה או עורך אחר שצריך את התוכנה הוינדווס אומר an error has been created או משהו כזה וסוגר את התוכנה למשהו יש אולי את הדריוור או דרך לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי win 7 ultimate 64bit לאחר שימוש שיגרתי פתאום המחשב החליט לא לעלות. בsafe mode הוא דווקא כן עולה. במצב רגיל אני מגיע למסך "ברוך הבא" ולאחר מכן אני מקבל מסך שחור עם הסימן של העכבר ותו לא. מה בדיוק הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי קצת איטי בזמן האחרון למרות שהשימוש שלי הוא די בסיסי. פשוט לוקח לו זמן לפתוח אפליקציות וכו'. בזמן הזה אני לא רואה שימוש חריג במשאבים, הזכרון הפיזי תפוס רק ב 50%, וגם המעבד לא טוחן. איך אני יכול לאתר את צואר הבקבוק? תודה, אייל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני בערך שבועיים המחשב שלי התחיל עם הבעיה הזאת שהוא נדלק (יש אור ושומעים מאווררים) אבל המסך שחור והLED שלו מהבהב. בדרך כלל השתמשתי בטריק של לנתק את הכבל של החשמל,להחזיק את הכפתור הפעלה לכמה שניות,ולחבר מחדש,זה תיקן את הבעיה. עכשיו אני לא מצליח להפעיל את המחשב לא משנה כמה פעמים אני עושה את זה,ניסיתי לחבר כמה רכיבים מחדש (כרטיס המסך והזיכרון) ואפילו לנתק את הHDD הספייר ואת כונן הדיסקים לגמרי.כלום לא עוזר. המחשב גם נכבה אחרי לחיצה אחת על כפתור ההדלקה (בדרך כלל לוקח כ-5 שניות) מפרט: Asrock H61M-HVS Radeon 6850 XFX 450W PSU 4 GB kingston RAM Core i5-2400 עזרה?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
ניתן לעקוף אתרים שמוגנים עם תוכנה למניעת כניסה עם VPN למשל? מצורפת תמונה של האתר שחוסם את הכניסה עם התוסף HOLA או כלVPN אחר
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-