עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by liad142,

היי חברים אני בדרך כלל לא מכבה את המחשב. הוא נכנס למוד של סליפ אחרי כמה זמן שאני לא משתמש בו בדרך כלל שאני חוזר אני לוחץ על הכפתור התחלה והוא מתעורר ומגיע לאיפה שהייתי פעם אחרונה בזמן האחרון כשאני לוחץ המחשב לא חוזר למסך פשוט נדלק לכמה שניות מדליק אורות והכול אבל לא חוזר לעצמו כדי להתחיל להשתמש במחשב אני צריך לכבות לגמרי מהכפתור ורק אז להדליק מחדש והוא חוזר להיות רגיל ניסיתי למצוא אולי איזה משהו באינטרנט אבל לצערי ללא הצלחה אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  2. שלום, יש לי מחשב עם משתמש מוגבל מאוד. אין כניסה ללוח הבקרה, מנהל המשימות, ועוד. לא ידוע על משתמש מנהל. בתיקיית משתמשים יש תיקיה בשם Administrator אבל היא ריקה! אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - נפתר, תודה. (פתחתי משתמש דרך CMD)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by tryf,

יש לי מחשב ישן (סלרון 900). לאחרונה מתוך 5 נסיונות הדלקה רק 1 מצליח. ב 4 הנסיונות האחרים המחשב מתחיל לבצע BOOT אבל נתקע (קופא) אחרי הופעת הלוגו של WIN-XP. ברגע שהמחשב מצליח לעלות הוא עובד נהדר. הוא גם קופא אם אני לא משתמש בו למשך כמה שעות. איך אפשר לדעת מה הבעיה? יש תוכנה שיכולה לבדוק אם הזיכרון, כרטיס המסך ולוח האם תקינים ??? תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  4. היי, יש לי את המחשב הזה כבר שנה וחצי שנתיים - פתאום אפילו משחקים פשוטים שתמיד עבדו חלק על הגאפיקה הכי גבוהה מקרטעים לי גם על הגראפיקה ההכי נמוכה. שינויים שהיו לאחרונה : החיבור HDMI מהמחשב למסך נהרס אז חיברתי כבל של פעם עם הברגים שמחברים למסך ונראה שמאז זה קרה. עדכנתי כרטיס מסך ולא עזר וגם עשיתי סריקה מהירה בתוכנת speed fan ויצא תקין. למישהוא יש מושג מה המקור ומה הפתרון אני מצטער על המפרט הארוך פשוט אני גרוע במחשבים אז העתקתי הכל. מפרט : SiSoftware Sandra ID Host Name : DESKTOP-BCS7QQC Workgroup : WORKGROUP Computer Model : GigaByte H310M S2H Default string Serial Number : Default******* Chassis : Default string Desktop …

5. Started by shahark55,

צהריים טובים ושבת שלום לכולם לאחרונה הוחלף לי לוח האם של המחשב ולצערי התייאשתי מללכת למעבדה ולנסות לתקן את כל הבעיות שצצו לאחר ההחלפה! יש לי בעיה עם כרטיס הקול... אני לא מצליח לשמוע כלום במחשב. התקנתי דרייברים .וכו.. ללא הצלחה הצלחתי לזהות את הבעיה ונרשם לי : Soundcard:Closed CaptionDecoder יש למישהו רעיון?? תודה מראש שחר

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by wollmann,

אני מריץ עכשיו memtest86 על מחשב אחד, כרגע המחשב עם 1043 שגיאות אחרי 6 בדיקות מקיפות (Pass). האם בהכרח הזכרון דפוק? ואם כן, איך אני יכול לדעת איזה מהזיכרונות? (רק ניסויי וטעיה?) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by braunschweig,

כאשר אני מתקין דרייבר של כרטיס מסך 945G מובנה מהאתר של אינטל המחשב ניהיה כבד הכונן הקשיח " טוחן " האור של הכונן עובד בלי סוף ברגע שאני מסיר את הדרייבר הבעיה נעלמת והשאלה למה ? 1. כרטיס מסך דפוק ? 2.דרייבר דפוק ? אם הכרטיס מסך דפוק איך יכול להיות שבלי דרייבר הוא עובד תקין יותר ? או שהבעיה בזיכרון ? יש לי נפח של 1GB . מעבד - PD 2.8 L2 1X2MB

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by omert,

שלום יש לי בעיה במשך כמה חודשים שכל כמה שעות בד"כ שהמחשב מתאמץ הוא מראה מסך כחול וקורס (במסך הכחול כתוב The Bios in this system is not fully ACPI compilant. please contact your system vendor for and updated bios) המערכת במחשב שלי היא: intel e7300, gigabyte ep43-ds3L זכרון DDR2 של corsiar 4gb 6400C5 NVIdia Geforce 9800GT מותקן windows 7 64bit אבל הקריסות קרו גם בXP וויסטה הספק של המחשב הוא SeaSonic 400W אני לא יודע עם הבעיה היא חשמלית או אחרת בבקשה אם מישהו יכול לעזור אודה מאוד

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by Bug2000,

אחרי שהתקנתי את XP המחשב ביקש לעשות RESTART, אחרי שאני עושה RESTART המחשב כותב לי : BOOT FAILR:SYSTEM HALTED משהו בסגנון הזה (אני לא ממש זוכר), מישהו יכול להגיד לי מה קרה? הרד דיסק WD 40 GB 7200 RPM קיבלתי אותו שילשום .....

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Wingedbull,

מפרט: Q6600 2.4GHZ 4GB בימים האחרונים חלה בעיית איטיות ותקיעות, כלומר אחרי ניסיון כניסה לפיירפוקס או אקספלורר הוא עולה בכבדות ונתקע. גם סיור במחשב, לתיקיות וקבצים זה סרט. אי אפשר לעבוד על המחשב, זה מעיק. היום החלטתי לפתוח את המארז, ונדהמתי כמה כמות של אבק הצטברה לה שם. מישהו שמבין בדק לי את החום והטמפ', ויש סבירות שהארדיסק גוסס או משהו כזה. בנוסף, כנראה הלך שם מאוורר ואני לא הצלחצל לעלות על הבעיה אבל אני עדיין מנסה להבין מה לעשות כדי לפתור אותה. אני אשמח לעצות בנושא.

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  11. מופיע לי למטה החץ הירוק של הוצאת חומרה באופן בטוח,כיצד להוריד את זה? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  12. Started by Da-Funk,

שלום רב לכם אנשים יקרים! מכיוון שראיתי שיש כאן אנשים שהם בעלי תבונה גבוהה ביותר, חשבתי שאולי סוף סוף אתם תוכלו לעזור לי. בן דוד שלי הוא אלוף הארץ בפיפא 98, 2001 ו- 2003, והוא רוצה לעבור לשחק בג'ויסטיק של סוני פלייסטיישן 2 בפיפא. הוא קנה מתאם למחשב ומכיוון שפיפא לא תומך בג'ויסטיק של סוני פלייסטיישן 2, הוא שינה ב- regedit, את ההגדרה של הג'ויסטיק של הסוני פלייסטיישן 2, שייחשב כאילו הוא ג'ויסטיק של לוג'יטק... זה הצליח לו והכל תקין חוץ מבעיה אחת שמתעוררת במשחק. הבעיה היא שכאשר הוא לוחץ על האופציה של ה- Off The Ball (רק מי ששיחק במשחק מכיר את זה, בעקרון הדבר מאפשר שליטה בשני שחקנים בו זמנית ע"י שני הסטיקים האנלוגיים), אז הוא צריך להשתמש עם הסטיק השני בשביל להזיז את השחקן השני, …

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  13. כתבתי אתמול אשכול על איך לפתוח מארז, לאן הוא נעלם?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by sagi_10,

שלום.. כבר מספר ימים שאני סובל מבעיות קריסה במחשב שלי.. אני לא יודע מה מקור הבעיה ולכן אני צריך את העזרה שלכם. קצת פרטים על הבעיה : בזמן משחק קל ככבד המחשב פשוט נתקע ולאחר שניה-שתים המחשב עושה ריסט לעצמו... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב יש לי מעבד כפול ליבה..עם זה משנה..ןכל שאר המפרט בצד <<<<------

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by 3pac,

לפני חודש -חודשיים קניתי מחשב חדש . הנה המפרט: E7200 GA-EP43-DS3L Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel מה שיש לי זה לא ממש קריסות,המסך נהיה שחור והקול ממשיך לכמה שניות ואז הוא קופץ . אחרי זה אני חייב לעשות ריסט. ב S.T.A.L.K.E.R. היה לי בערך 2 קריסות (אחרי חרישה של איזה 10 שעות :) בCrysis הראשון היו לי גם כמה קריסות . עכשיו אני משחק בWARHEAD והמשחק קורס אחרי שעתיים +- ,אני עושה ריסט והמשחק קורס אחרי שעה (הזמן אל ממש מדויק). לפעמים גם יש לי הודעות "אל תשלח" ,אבל נראה לי שזה קשור למערכת הפעלה. עשיתי בדיקת יציבות עםFurMark במשך שעה בערך . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by ronran,

שלום לכולם. רכשתי חלקים כדי לבנות מחשב חדש רכשתי מעבד I5 4460 ולוח אם H81I - Plus תושבת 1150 כשהרכבתי את המחשב בפעם הראשונה הפעלתי את המחשב ולא נדלק צג. לא הבנתי. לפני כחודש בניתי את אותו מחשב בידיוק רק עם מעבד I5 4440 והכל . העברתי את המעבד ה 4440 למחשב החדש וכן עובד. החזרתי את המעבד. והלכתי לאייבורי איפה שקניתי למעבדה. אמרו לי שלמעבדים החדשים האלה חייב לעשות עידכון ביוס ורצו לקחת תמחשב ולעשות. אמרתי שלא צריך אני יעשה . אחרי שעשיתי והורדתי מאסוס את העדכון האחרון שנקרא 2001 עדיין המחשב לא מראה צג עם מעבד ה I5 4460 חשוב לציין שהמחשב מראה אור על הלוח אם . אבל לא נדלק צג. מה עושים?? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by micko,

קניתי 2 זכרונות DDR 400 זהים לשניים שכבר יש לי וניסיתי להתקין אותם. כאשר חיברתי אותם, הכל עבד, אבל כשניסיתי להכנס לאינטרנט דרך האקספלורר או כל תוכנה אחרת, הוא פשוט ביצע ריסטרט. הוצאתי את שתי הזכרונות, אך הבעיה לא נפתרה. מה הולך פה? איך אני מסדר את העניין?

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  18. יש לי בעיה כבר בערך כחודשיים, שקוראת באופן אקראי למדי, לא בתדירות גבוהה (משהו כמו פעם בכמה שבועות). עברתי על האופציות בסטיקיז אבל אני לא רוצה לנסות דברים לפני שאני מקבל דעה של אנשים שמבינים יותר ממני. אז ככה, הבעיה מתחילה בזה שהמחשב מפסיק להגיב לגמרי למשך זמן בלתי מוגבל (אם יש מוזיקה באותו רגע אז או שהיא ממשיכה לנגן עד קטע מסויים או שפשוט מתחילה לחזור על עצמה) בפעם הראשונה שראיתי שאין תגובה מוחלטת, פשוט הפעלתי מחדש את המחשב, בנסיונות אחרים ראיתי שאם אני לא נוגע אולי זה חוזר אחרי כמה דקות לתפקוד מלא, אבל רוב הפעמים המחשב נתקע לגמרי גם אם אני משאיר אותו שעות דלוק. עכשיו, הבעיה היא בעצם לאחר הדלקת המחשב מחדש, המחשב נראה כאילו הוא עולה כרגיל אבל המסך, המקלדת העכבר והרמקולים א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ה- JUMPLIST נעלם מהאיקון של האקספלורר. מערכת הפעלה היא ווינדוס 7 SP1 X64. רק מי שיש לו FIX ידוע לבעיה שיגיב. בתודה.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  20. שלום לכולם, כבר שבועיים שלושה שאני תקוע בבעיות עם מערכת חצי חדשה, אולי חלקכם ראו את הפוסטים הקודמים שרשמתי פה. אספר את הסיפור מההתחלה בקצרה: היה לי מחשב בבית ששכב כמה שנים ללא שימוש, הבאתי אותו עכשיו למעונות אצלי ושידרגתי לו חלק מן המערכת. המערכת לפני השדרוג (שעבדה): intel i5 2500 intel cold lake dh67cl 2 Gb ram WD 500 GB רכשתי לו ספק וקניתי כרטיס משומש אך עדיין באחריות seasonic 620W sapphire 7950 3Gb dual-x עכשיו התחלתי לקבל כל מיני תקיעות מוזרות, בכולן המחשב לא הגיב לחלוטין אך לפעמים היה חוזר לעצמו אחרי 5-10 דקות. זה היה קורה בעיקר במשחקי DOTA2 ובמהלך סרטוני פלאש כמו יוטיוב וכו'. ניסיתי הכל, דרייברים מעודכנים\ישנים יותר, פרמוטים, אפילו התקנתי מערכת הפעלה ממקורות שונים…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם! במחשב שלי הseurce boot לא היה פעיל, ובשביל להפעילו עשיתי פעולה בBIOS, שאחריה המסך לא נדלק ואין גם גישה לBIOS בכלל. פשוט המסך עם בלאק-אאוט טוטאלי. הפעולה שעשיתי זה שהשבתתי את הCMR בכדי להגיע לseurce boot שיהיה פעיל. בנוסף עשיתי פעולה בשביל זה שעשיתי UPDATE לאחד מהKEYS שבBIOS. כרגע מה שניסיתי לפעול ולא עזר, הוצאתי את בטריית CMOS והחזרתי אחרי כמה דק'. תודה לכולם!

22. שלום לכולם, יש ברשותי מקלדת מכאנית Logitech G710+ (מקשים חומים). לאחר כמה שנים החלטתי לנקות אותה: שלפתי את כל המקשים וניקיתי אותם עם מטלית עם קצת חומר (להורדת כתמי הזיעה). במקביל, שאבתי את גוף המקלדת. החזרתי את המקשים למקום. לאחר הניקוי, המקלדת עצמה מרגישה מאוד נוקשה כמו כן, יש כמה מקשים שלא מגיבים טוב (צריך ללחוץ כמה פעמים כדי לקבל חיוי ו/או לא עולים נכון). מישהו מכיר את התופעה? יכול לסייע? תודה לעוזרים.

23. Started by ToyMan,

היום חיברתי את המחשב החדש שלי.. התקנתי דרייברים והכל אבל הסאונד\ווליום שמגיע מהמחשב שלי נמוך מאוד.... במחשב הקודם שלי ב45 הווליום היה עצום.. עכשיו ב100 בקושי שומעים התקנתי דרייברים ומחקתי המון פעמים... אבל כלום לא עוזר. הווליום עדיין נמוך מאוד ומעצבן.. מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by R33F,

היי יש לי ג'י פורס 4 440MX ובמשחקים חדשים שאני שם את הגרפיקה על רזולוציה גבוהה ו- 32 ביט המשחק עובד לעט, לפי משידוע לי הכרטיס חזק והוא צריך לעבוד יותר טוב... מה אני יכול לעשות? בבקשה עיזרו לי :'(

25. היי... מחשב יחסית חדש, AMD X2 4000+ לוח ASUS M2A-VM HDMI זיכרון 2 גיגה. מארז שיש לי את המחשב יש מידי כמה ימים ריסטים (מסכים כחולים). זה קורה בעיקר שאני לא ליד המחשב. הסתכלתי ב EVENT VIEWER של VISTA יש שתי ERROR שקשורים ל ACPI 1. IRQARB: ACPI BIOS does not contain an IRQ for the device in PCI slot 7, function 0. Please contact your system vendor for technical assistance. 2. The ASPI32 service failed to start due to the following error: The system cannot find the file specified. ה ERROR השני מופיע כל פעם שאני מאתחל את המחשב. יש סיכוי הERROR-ים בכלל לא קשורים לבעיה. הרצתי בדיקות, מאמץ למעבד - כמה שעות המעבד הגיע ל 46 מעלות מקסימום. ולזיכרונות - לא הופיע שום ERROR התקנים - ח…

• 2 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.