תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום אני זקוק לעזרתכם הרבה יש לי בעיה שכאשר אני מחליף את המחשב המאורר עושה רעש כמו מנוע מקולקל של מכונית מן ררר...... כזה מה יכולה להיות הבעיה כיצד אני יכול לפתור אותה תודה רבה לכם על העזרה והתשובות שתכתבו לילה טוב שי בן יהודה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
איך אני יכול לכווץ קובץ ששוקל 6 ג'יגה + ל2 קבצים של ראר שאם הם יהיו באותה תיקייה אני יוכל לחלץ אותם ויהיה לי את הקובץ שכייוצתי? זה כמו שמורידים משחקים ויש הרבה רארים רק איך אני עושה את זה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כרגע אני עובד ללא כרטיס מסך חיצוני, אלא אם זה שנמצא ב4790K, והלוח לי מוציא יציאות HDMI ויציאת DP. אני מחובר עם 2 מסכים מתוך 3 נכון לעכשיו, למחשב יש השהייה של כיבוי המסכים לאחר 5 דקות בהגדרות צריכת החשמל. שמתי לב, שהמסך שמחובר בDP, משחיר, אבל לא מתכבה כמו המסך שמחובר בHDMI. המסך פשוט נשאר דלוק. מישהו מכיר את התופעה? יש לזה פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הביעה היא כזאת, כבר יותר משבוע ה Hard Drive שבו נמצאת מערכת ההפעלה ממשיך להצטמצם, והדבר הכי מוזר, המקום לא מתועד בכלל, יש פער של בערך 10 GB בין הפענוח מקום , למקום בפועל לפי WinDirStat (והפער גודל כל הזמן) עד עכשיו עשיתי את הדברים הבאים: - ניקוי של כל הקבצים הזמניים - בדיקת מערכת בעת הפעלה - בדיקת ה drive בעת הפעלה - הרצת Ccleaner - בדיקת ה drive באמצעות WinDirStat שאמור לדווח גם על כל הקבצים הנסתרים - בדיקת וירוסים באמצעות avast גם בהפעלה, וגם רגילה (בדיקה מעמיקה), כולל בדיקת הרשת האלחוטית * קבצי הגיבוי שלי בכונן אחר בכלל אז זאת לא הבעיה. המון המון תודה מראש למי שיוכל לעזור לי! וגם למי שינסה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מעניין אותי לדעת אם אני מחבר מפצל של 4 USB 2.0 למחשב ישן שיש בו 1.1 אז מה קורה? זה יכול להרוס משהו או שפשוט זה לא יפעל? ואיך בודקים אם יש לי USB 2.0 או 1.1? יש לי במחשב הישן לוח אם MSI 865PE Neo2-S . תודה.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2008 בשעה 16:06:47 נו בבקשה תענו לי זה חשוב לי אני חייב מהר תשובה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר שרכשתי לבד חלקים ישבתי להרכיב בשעה טובה את המחשב. המפרט שלי הוא: מארז: Compucase CI6919 ספק: HEC 300W לוח: Gigabyte SINXP1394 מעבד: P4 2.4 GH זכרון: Geil Dual Channel 2x256 DDR 400 Mhz כרטיס מסך: ATI Radeon 9500 PRO דיסק: Maxtor 80GB 8MB buffer לאחר שהרכבתי את הכל יחד הדלקתי את המחשב, הלוח מקבל חשמל המאווררים מתחילים לעבוד, נוריות הבקרה של הלוח, המארז, הזכרון וכרטיס המסך דולקות אבל המחשב לא עולה. אפשר לשמוע את הדיסק מתחיל להסתובב אבל לא קורה כלום. המסך נשאר במצב Stand By כאילו הוא לא מקבל בכלל סיגנל מכרטיס המסך. ניסיתי עם שני כרטיסי מסך נוספים - כרטיס PCI ישן ו GeForce 2 GTS שעובד על מחשב אחר כבר שלוש שנים בלי בעיות. רק בפעם הראשונה שחיברתי את ה GF2 המחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי (7 שנים) לפני כשבוע היה נעצר ולאחר הפעלה מחדש חזר לפעילות אבל בתגובה איטית. היום ניתקע ולאחר שהוצאתי את הכבל מהחשמל וחיברתי שוב הוא לא נידלק. פתחתי את המארז וראיתי ברגע ההדלקה המאווררים מתחילים לפעול אך מייד נעצרים. החלפתי ספק לפני כשלושה חודשים.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
עד היום לחצתי על כפתור הPOWER במחשב והWIN XP היה נכנס לתהליך הכיבוי הרגיל בזמן האחרון הוא פשוט נתקע על Windows is now shutting down.... ואני צריך להחזיק את הכפתור הפעלה בשביל לחבות ידנית. זה לא תמיד קורה, אבל זה קורה לרוב, וזה מעצבן. פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש לפני כחודש (לא פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב) ויש לי בעיות עם כרטיס הקול המובנה. מדובר בלוח אם gigabyte Z170X gaming 3 לפעמים לאחר הפעלה מחדש של המחשב הדרייבר של כרטיס הקול כאילו נמחק. ב-device manager אני רואה שיש איזה כרטיס קול לא מזוהה (עם סימן כזה שמראה שיש תקלה) ובלוח הבקרה ב-playback devices הכל ריק. אני לא יודע למה זה קורה ואני גם לא בטוח מה מחזיר את זה, אני מנסה מספר פעמים להתקין שוב את הדרייבר ובביוס לבטל ואז לאפשר את הכרטיס ואחרי כמה ריסטרטים זה מסתדר יש למישהו רעיון למה זה קורה? (התקנה חדשה של windows 10 עם דרייבירים מהאתר של realtek) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של DELL מדגם inspiron 5520 עם כרטיס מסך AMD RADEON 7670 לפני כשבוע בערך התחילה לי בעיה שאחרי כמה זמן שאני משחק המשחק קורס. אין שום הודעת שגיאה אלא רק הודעה של windows שהיישום הפסיק לפעול וwindows מחפש פתרון, והוא לא מוצא. ניסתי את זה עם כמה משחקים וזה קורה בכולם אבל אין זמן קבוע שבו המשחק קורס. לפעמים אחרי חמש דקות, ולפעמים אני מצליח לשחק שעה. ממה זה יכול להיגרם ואיך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי. נכון כשאתם מכבים את המחשב אז יש רעש כזה ואז הוא נכבה? אז הוא לא נכבה בקיצור, אז אחרי איזה 5 דקות מאז ההפלה של המחשב הוא עושה כאלה רעשים.. הכל מוקפא ואני חייב לעשות ריסטרט.. ואז בהפעלה הוא עושה לי מסך כחול.. קשה לי לעשות משהו. עזרה..
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי אתמול לוח אם חדש דגם gigabyte Z270-HD3 יחד עם מעבד I7 סידרה 7 וזיכרונות 2X8G. התקנתי את הכול והמערכת עלתה ועבדה טוב, אך הלוח אם היה משום מה מוגדר לBIOS רגיל ולא ל-UEFI. לאחר חיפוש מצאתי אך מפעלים את הUEFI והפעלתי אותו. ביצעתי התקנה חדשה של windows 10. באחת ההפעלות מחדש המחשב לא עולה ונדלקה לי נורית שיש בעיה בכרטיס מסך(מה שיהיה ניראה לי מוזר כי הוא לא עשה בעיות בעבר) ניתקתי אותו ועבדתי עם הכרטיס המבנה. לאחר התקנת ה-DRIVER-ים הפעלתי שוב מחדש ואז המחשב נכנס למצב של לולאה אין סופית שהוא מפעיל את עצמו מחדש עוד לפני שתפריט הBIOS עולה. מבחינת הנוריות שעל הלוח אם הנורה של הBIOS היא האחרונה שנדלקת ואז מיד המחשב מופעל מחדש. משהו יודע מה יכולה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי שבוע שעבר עידכנתי את המערכת שלי עדכון גדול ומאז כשאני מפעילה את המחשב (אני נכנסת עם זיהוי פנים )ומהעדכון המערכת מחכה לזהות את הפנים שלי אך המצלמה לא נפתחת ולכן אין הצלחת זיהוי. בדקתי את המצלמה והיא עובדת מצויין ופעם בכמה הפעלות המערכת נזכרת להדליק את המצלמה בשלב זיהוי פנים. אשמח לעזרתכם לפתרון הבעיה תודה מראש אירית
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה פעמים המחשב עושה ריסטרט בעצמו.. 1.כשראיתי סרט בצפייה ישירה החלק השני שלהסרט הוא עשה ריסטרט. 2.במשחק כששחקתי עשה ריסטרט. 3. כשהיה לי קצת עומס גם עשה.. מה יכולה להיות בעיה... וגם החלפתי מאוורר למעבד אבל לפני שהחפתי הוא עשה ריסטרט בעצמו.. וגם אחרי שהחלפתי זה המשיך.. שמתי משחה טרמית לפני שהתקנתי תמאוורר החדש! תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני עם וינדואס 10 והוא לא נכנס למצב שינה לבד אף פעם. כמובן שהגדרתי לו בהגדרות של צריכת חשמל שירדם לאחר זמן, בנוסף חפשתי על זה באינטרנט ככה שנסתי כמעט הכל כל מיני פקודות ב CMD וגם שנתי את ההגדות ששיתוף מולטימדיה ל"אפשר למחשב לישון". i5-7600 Kaby Lake Quad core CPU - 3.5 GH GeForce GTX1070 G1 Gaming H170 - LGA1151 - H170 - 4x DDR4 up to 64 16GB DDR4 2133Mhz CL15 SSD 250+ SSD500 500GB Hard Drive
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין מחדש את המערכת הפעלה(חלונות XP), אני עושה boot מהדיסק מקבל את ההודעה "setup is inspecting your computer's hardware configuration" או משהו דומה ואז המסך פשוט הופך ליהיות שחור! המסך עצמו דולק אבל לא רואים כלום. ניסיתי לחכות יותר מעשרים דקות וזה היה אותו הדבר, פירקתי את הכרטיס קול והכרטיס רשת ועדיין אותו הדבר, עשיתי Load fail-safe defaults בביאוס, עשיתי disable לכל מה שמצאתי בביוס(כרטיס קול מובנה, כרטיס רשת מובנה, USB ואפילו SATA - יש לי IDE), ניסיתי Load optimized defaults וזה עדיין אותו הדבר. בדקתי את הדיסק על המחשב הנישא שלי וזה עובד בסדר(ההתקנה ממשיכה). אני כבר מיואש, מה עוד אפשר לעשות? עריכה: פתרתי את זה ע"י שימוש ב- "lilo -M /dev/hda"
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לאחר קריסה של המערכת הייתי חייבת לעשות פורמט ואיבדתי את מנהלי ההתקנים של המחשב אני לא יודעת איזה צג יש במחשב הנייד, מישהו יודע איזה נמהל התקנים צריך? ??? ???המחשב עובד עם חלונות 98 מהדורה שנייה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כיום יש לי כונן של WD 120 ג'יגה בחיבור ATA, ונאמר שכדי לעבוד עם אופציית הרייד יש צורך בכונן זהה נוסף. רציתי לדעת, האם הכבל הוא אותו כבל? כיצד אני מגדיר את האפשרות הזאת כאשר יש לי אני הארד דיסקים הזהים? והאם זה אפשרי להפעיל את הפונקציה הזאת כאשר אחד הארדיסקים מלא כמעט עד אפס מקום? אשמח לקבל תשובות לשאלותיי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחדשתי במחשב המדהים Dell Ultrabook 14z. קיבלתי את המחשב עם וינדוס 8 ולאחר תקופה שלא הייתי מרוצה ממערכת ההפעלה הזאת החלטתי להתקין וינדוס 7. הכנסתי את הדיסק, נכנסתי לבוט ומשם להתקנה של וינדוס וכשהגעתי לשלב שהוא אני צריך לבחור מיקום התקנה הוא לא הראה לי שום דיסק קשיח וביקש שאתקין את מנהל ההתקנים. לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה. אז ראיתי בהגדרות של הבוט שאפשר להחליף מUEFI (המצב שהיה לי) ובין Legacy. אז החלפתי לLegacy וכשהעלתי את ההתקנה מחדש הפעם כן ראיתי את הכוננים הקשיחים. אחד של 32 ג'יגה (הSSD) והשני של ה500 ג'יגה (הSATA). התקנתי את המערכת ההפעלה על הSSD וראיתי שעכשיו יש לי 2 כוננים - הSSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והSATA שמהווה את כונן D. אני כמעט בטוח שעשיתי מש…
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הכונן שלי לא קורא דיסקים בוינדוס סתם בקירזה בדוס הוא עובד בוינדוס הוא לא יש למשהוא פיתרון דגם lg dvd GSA-h42n
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש בבעלותי מסך LCD ותיק גנרי של CHIMEI מדגם CMV T38D. המסך עובד נהדר כאשר הוא דולק אך לאחרונה בעת הדלקתו, בין אם באמצעות הכפתור או יציאה ממצב סטנד ביי, המסך מציג תמונה ונכבה מיידית בליווי קול זמזום קל של חשמל מהפאנל האחורי. אחרי מספר כיבויים והדלקות (שהולך וגדל עם הזמן עד כדי עשרות לחיצות הפעלה וכיבוי שלו נכון לרגע זה), המסך נדלק סופית ופועל כרגיל. אמנם אני לא מהנדס חשמל, אבל יש לי חשד שאחד הקבלים/רכיבים בודדים בו נדפק... הבעיה היא בוודאות במסך עצמו. השאלה הנשאלת היא האם שווה לתת את המסך לתיקון, או שמא דבר כזה יעלה קרוב למחירו של מסך חדש בגודל דומה? כאמור המסך עובד נהדר כאשר אני מצליח להדליקו, וחבל לי להשליכו לפח. תודה רבה על כל עזרה ועיצה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש בשביל חבר, פירמטתי אותו ב NTFS דרך ההתקנה של הWINDOWS XP הוא נותן לי רק 131 GB ואין עוד פרטישנים נסתרים או משהו, רק פרטישן של כמה מגה שההתקנה פותחת ואחרי זה מוחקת .. יש למישהו רעיונות..?!?! אני אנסה מחר בצאת השבת לנסות לסדר אולי עם פרטישן מגיק 8 אולי אסדר את זה עם FDISK למרות שאני לא כזה מכיר אותו... מפרט המחשב : Athlon 3200+ VC gigabyte kn8f-9 1 X 512 mb 400 mhz Twinmos Saphire RX1300 Pro nec 3550 A+ Hdd WS 160 gb sata 2 8mb Samsung 730b
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום חברים. בכל פעם שאני מחפש ב'מסמכים' שלי ב'שורת החיפוש' של ווינדוס, [השורה העליונה עם סימון זכוכית מגדלת]. הוא נותן לי תוצאות חיפוש קודמות שחיפשתי רציתי לדעת אם למשהו יש מושג איך אני מוחק את ההיסטוריה של החיפושים בשורות החיפוש, ניסיתי לפעול לפי ההוראות של וינדוס אבל לא הולך לי, עוד משהו מוזר, עשיתי שיחזור מערכת והחיפושים של שורת החיפוש שוחזרו גם כן לנקודת הזמן של השחזור, מה זה אומר, שהחיפושים בקבצים ובתקיות רשומים ללא יכולת מחיקה.. תודה על העזרה... לילה טוב..
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
איך אני יודע איזה עדכון אני צריך לעדכן את הביוס פשוט עשיתי איפוס למחשב והביוס לא מעודכן איך אני יודע מה לעדכן ואיזה ואיך
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מקלדת GK61 (60%) ופה בדיוק מתחילה הבעיה, שאין כפתור Delete. ניסיתי את הצירוף הזה ביחד עם כפתור ה - FN וזה גם לא עובד. למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-