תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה בזמן שהמחשב עובד לו לתומו..השגיאה מופיעה בתמונה.. היום גיליתי שהיא מופיעה הרבה כשאני לוחץ על הדיאגנוזה בכרטיס רשת..כנראה זה קשור צילמתי את המסך שיהיה אפשר להבין איך מסדרים את זה? http://jpg.co.il/view/5083af641e7b1.jpg/ תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס מסך עושה לי בעיות כל איזה חמש דקות שאני משחק הוא יוצא לי ועושה לי שגיאה של שלח או אל תישלח מהדיירבר של ATI קוראים לזה VPU Recover והוא גם מעביר את האצת חומרה לאמצע ולא נשאר במלאה זה קרה לי מאז ששדרגתי תמחשב ופרמתי אותו מה אני יכול לעשות ? תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מפעיל מוזיקה ממקור כלשהו כמו מדיה פלייר יוטיוב סרט או כל דבר אחר יש תקיעות כאלה של רבע שניה עד חצי שניה כל פעם וזה ממש מפריע לי ראיתי גם שבסרטונים ביוטיוב הסרטון עצמו גם נתקע יחד עם הסאונד ... (לא חושב שזה קשור לאינטרנט כי יש לי 12 מגה והוא כבר סיים לטעון את הקליפ וזה גם קורה במדיה פלייר) אין לי כרטיס קול מיוחד רק של הלוח אם מחשב ישן לא יכול להיות הסיבה המחשב הוא חדש מלפני שבועיים אם צריך מפרט אני אוסיף למרות שאני כבר לא יודע מה לעשות! בבקשה תעזרו אני מתחרפן מלשים שיר כי הוא נתקע כל כמה שניות .
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היום קיבלתי מערכת מטורפת שכוללת בין השאר לוח של DFI LANPARTY ULTRA D חיברתי הכל הכל במשך איזה שעה אני מפעיל ושום דבר לא עובד, השתגעתי ולא מצאתי את הסיבה, עד שראיתי משהו טיפה מוזר בחוברת שלהם תגידו לי רק אם הגיוני שאני אמור לחבר חיבור חשמל של הפלופי במקום הזה שסימנתי בתמונה.. כי לפי המדריך שלהם נראה לי שכן [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי מזמן איזה מצלמת אינטרנט שאני זוכר שהיא עבדה לי.. ופירמטתי מאז ובלהבלה, ועכשיו אני רוצה להשתמש בה... אני מחבר לUSB - *זוהה התקן מצלמה PC CAMERA בלהבלהבלה* אני עושה לו למצוא דרייברים והוא לא מצליח.. ואין לי שום דיסק או דיסקט של דרייברים עם המצלמה.. עכשיו , אין עליה שום דגם או חברהה..מה אני יכול לעשות?? יש איזה דרייברים אוניברסלים למצלמות אינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לצין שזו הפעם הראשונה שאני מפעיל אותו.. הוא עולה.. ואז כתוב משהו כזה.: uCode CPU error press F1 to resume לא זוכר בדיוק.. משהו כזה
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני משתמש בלפטופ של דל בעל מעבד i3 2370M מהירות שעון -2.6 ג'יגה הרץ , עם זכרון של 4 ג'יגה ראם . הבעיה : כאשר אני מדליק את המחשב , השימוש ב-CPU על פי מנהל המשימות הוא 1% , לאחר כמה רגעים הוא עולה ל50% ואז בעת הפעלת כרום תחיל לעלות ולרדת בין 12%-92% , ואם במקרה על הדרך אני נכנס לתיקיה כלשהי ה-CPU קופץ שוב .. בדקתי וירוסים ע"י - AVG 2012 וגם ע"י HITMAN והכל תקין מהבחינה הזאת . אשמח לקבל את עזרתכם , תודה מראש =] .
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
הדגם של הלוח אם הוא: P4i65G בדרייברים בCATALYST בSMARTGART אחרי שאני מכוון את הAGP ל8 זה זה מבקש הפעלה מחדש ואחרי ההפעלה מחדש זה חוזר לOFF. יש למישהו מושג מה הבעיה? נ.ב. החברה של הכרטיס מסך היא SAPPHIRE.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך כחול ואני לא מספיק לקרוא מה כתוב שם. איך מבטלים את האתחול האוטומטי אחרי מסך כחול? תודה.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם.אני לא מבין הרבה במחשבים.רכשתי מחשב דיי חזק וכניראה שהעדכונים שהותקנו לא מתאימים למחשב. האם יש תוכנה שבודקת את ואומרת איזה עדכונים אני צריך איזו גרפיקה מתאימה לי לעריכת סירטונים ברמת hd המחשב שלי פשוט לא עובד נכון תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שזה שמן מיוחד,אני מחפש איפה לקנות את זה תודה רבה למי שיעזור לי
-
- 13 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי WIN 10 32 BIT גרסא חוקית ומעודכנת . מהרגע שהתקנתי את הWINDOWS היו כמה בעיות מוזרות מבחינת התוכנה : ה- APP STORE לא נפתח המחשבון לא עובד ועוד כל מיני תכונות בסיסיות במחשב לא עובדות . אני מצרף תמונה של השגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה לפתוח את ה-APP STORE
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעיה מוזרה יש לי מהירות 12 מגה בפועל מהירות גלישה 2.5 הורדה 0.5 העלאה הוינדוס xp לא נכנס לאתרים בסיסיים כמו גוגל יוטיוב וכדומה בהעלאת safe mode with networking קיבלתי שגיאת bad pool called יש למישהו רעיון ? בעית כרטיס רשת או בעיה בוינדוס ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים. אגיד קודם שכבר בדקתי את הסטיקי לעזרה ולא הסתדרתי במיוחד עם מה להוריד ומה לעשות.. בכל אופן. היה לי ווינדוס XP על המחשב של אמא שלי, וכעת התקנתי לה ווינדוס 7. מאז ההתקנה והתקנה של שאר התוכנות והדרייברים של הלוח אם ושאר הדברים, המחשב קורס לפעמים עם מסך כחול. בדקתי את העניין קצת יותר לעומק, ומצאתי תוכנה שנקראת BlueScreenView שמציגה כל מיני פרטים מקבצי הdump. כל הקריסות נרשמו בגלל 2 קבצים: 1) halmacpi.dll 2) ntkrnlpa.exe ניסיתי להתקין את SP1 לווינדוס ומאז הוא קורס רק בגלל ה1. (יכול להיות שהSP1 טיפל בבעיה שהייתה עם ה2). בקיצור, הבנתי שהבעיה הזאת נובעת כנראה מדרייבר בעייתי ופה נתקעתי.. איך אני מזהה איזה דרייבר זה? זה באמת דרייבר בכלל? באיזה תוכנות אני יכול להיעזר לנסו…
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3G כרטיס מסך 7800GT זיכרון 1024 DDR2 533 יש לי בעיה לאחרונה במשחקים כבדים כמו Company of Heroes+FIFA2007+NBA2007 שהמשחק כאילו מקרטע והופך להיות איטי וחוזר להיות תקין ושוב פעם מקרטע מה יכול להיות הבעיה האם זה קשור לכרטיס מסך ??? והאם יש אפשרות לבדוק מה הגורם??? תודה רבה למי שיוכל לעזור ........
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ש לי בעיה מוזרה במחשב,המחשב אצלי כמעט חצי שנה. מדובר על I5 750 וכרטיס מסך 460 הכרטיס מסך מאוד חדש. באמצע משחק למשל BF 2 המשחק נתקע לי ואני צריך להכנס למנהל המשימות ואז להכנס למשחק בשביל לשחק בו. עכשיו לאחר שבדקתי בדיקת מאמץ למעבד ולכרטיס המסך, אין התחממות מאוד קריר המחשב. בדקתי זיכרון עם התוכנה במשך לילה שלם,יש להזכיר שהבעיה היית גם בכרטיס מסך אחר G210. אני חושב שהבעיה נגרמת מהסיבה שהמחשב משתמש ביותר מידי זיכרון וברשותי רק 2GB אז השאלה אם זה באמת אפשרי שבכלל שהזכירון נגמר המשחק נתקע, להזכיר שרק המשחק נתקע לא המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היום אני מדליק את המחשב ואני שם לב לפתע שנעלם לי כונן D ושהלד של הHD תמיד דולק. עשיתי ריסט וראיתי שהדיסק מזוהה בביוס כ MaxtorARES C64K VAM51JJZ זהו דיסק 20GB והוא מזוהה כ41113MB, לא הצלחתי לעשות שום כלום לגבי התקלה, היא נגרמה ללא כל סיבה, באופן פיתאומי. מבחינה חומרית, הדיסק פועל בצורה תקינה לחלוטין. חיפשתי בגוגל וראיתי שיש עוד אנשים שיש להם בדיוק אותה תקלה אבל לא מצאתי פתרון. בבקשה כל מי שיכול לעזור שיגיב!! יש לי מידע חשוב בדיסק הזה ואני לא יודע מה לעשות!! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בערך במחיר 7000 ש"ח עכשיו בחנות שאלו אותי אם אני רוצה כולל הרכבה או לא הבדל של 150 ש"ח עכשיו אני לפני עשר שנים למדתי קורס של טכנאי PC ויש לי ניסיון בהרכבה של מחשבים זה כמו "לגו" ואחר כך לפרמט ולהתקין את ה- WINDOWS עכשיו זה נכון גם לגבי המחשבים החדשים או שצריך להגדיר דברים נוספים חוץ מלהרכיב ולפרמט את המחשב? (שמעתי משהו כמו עדכוני ביוס וכאלה) תודה
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אוקי קודם כל חשוב מאוד לציין שבדקתי את העניין על 3 מחשבים ורק במחשב הראשי שלי מופיעה הבעיה התקנתי את המשחק VICE CITY ואת כל החבילה של המשחק ברשת מ"ליאון הארט" אני נכנס לתוכנה בשם all seeing eye שמקשרת אותי למשחק ברשת מפעיל את המשחק (start game) ותוך 3 שניות המחשב שלי עושה ריסט עם קול קריסה נוראי כזה (פפפפפייייייי............ חלש) במחשב השני זה לא קורה, וגם לא אצל חבר שלי ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מחדש. שוב חוזרת הבעיה הבעיה לא במשחק, ולא בכל מה שקשור למשחק עצמו ברשת - עובדה שזה עובד אצל האחרים מה לדעתכם הבעיה? ספק\הרדיסק זה רק השארה שלי בגלל הקול של הנפילה שאני שומע בריסט.. אולי זאת המערכת הפעלה? משהו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום מצאתי איזה לוח אם עם מעבד והרכבתי ממנו מחשב הבעיה שהמסך לא נדלק כשאני מפעיל אותו. הלוח וכל מה שעליו עובד אבל המסך לא נדלק. הכרטיסים וכל התוספות נבדקו על מחשבים אחרים וכולם עובדים. אני יודע שיכולות להיות 100 סיבות אבל אמרתי אולי תוכלו לתת לי את הסיבות הנפוצות יותר ואולי אני מפספס משהו פשוט תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה כבר כמה זמן, כל פעם שהבעיה חוזרת אני חושב שתקנתי אותה, אבל, לא, לא תקנתי. המחשב נדלק עובר את הלוגו, ---> Verifying DMI Pool Data. . . . . ואז.. המחשב נדלק מחדש. מה שניסיתי לעשות כדי לפתור: א) (בעבר) פירמטתי זה עבר לאיזה תקופה, וחזר. ב) ניסיתי לסדד את החוטים לבדוק שהם מחוברים מספיק טוב (להארד דיסק וללוח אם) ג) קניתי הארד דיסק חדש (בנוסף לישן והתקנתי עליו את הווינדוס) ד) ניסיתי לאפס את הביוס (הוצאתי והחזרתי את סוללת הביוס) ה) ניסיתי לטעון דיסק של ווינדוס, והמחשב קורס עוד לפני השלב הזה. ו) אני פונה אליכם. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש, שחר :-)
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, החלפתי ספק כוח לא מזמן, ומאז הצורב די וי די לא עובד... הוא לא מופיע במחשב שלי, והוא בכלל לא מראה סימן חיים, כאילו הספק לא שולח לו חשמל. לפי דעתי החיבור שעשיתי לכוננים לא טוב, או שצריך לעדכן משהו.... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
טוב תשמעו, אני בא להתקין וינדוס, אני עושה BOOT דרך הדיסק, ברגע שהוא טוען את כל הקבצים הוא עושה BSOD ורושם: The bios in this system is not fully ACPI compliant בקיצור הוא טוען שהביוס לא תומך ב ACPI אין לי מושג מה לעשות, ניסיתי להחליף כרטיס מסך ולא עזר, אני כרגע עם כרטיס מסך Geforce 4 MX 420 ב PCI אם זה קשור.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-