תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
היי לא הדלקתי את המחשב שלי במשך 34 יום. כשהדלקתי הכל פעל בסדר וכעבור כמה שעות המחשב לא הצליח לעשות בוט לווינדוס ומבקש ממני או לנסות להפעיל את הווינדווס בצורה רגילה (יש ריסטרט לאחר כמה שניות), או לנסות לפתור את הבעיה באופן אוטומטי (לא מצליח, גם אם עושים סריקה 3 פעמים). לקחתי את ההארד דיסק לחנות והם אומרים שהוא בסדר. מדי פעם הביוס לא מזהה הארד דיסק. בכל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנת הצלה כלשהי הוא לא מוצא שום כונן. ניסיתי להתקין ווינדווס 7 וזה אומר שהוא לא מוצא דרייברים להארד דיסק. אני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי... לפתע אני מקבל את ההודעה שרשומה בתמונה שצירפתי ואז המסך מחשיך לכמה שניות וחוזר בחזרה. ככה זה קורה כל כמה דקות ולפעמים כמה פעמים ברצף. הדרייברים מעודכנים וגם הווינדוס (10). מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
black ops 2 קופא לי עם מסך ירוק קניתי דרך סטים הייתה לי בעיה כזאת גם עם SLEEPING DOGS גם דרך סטים לא יודע מה לעשות מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש לא עזר גם את המשחק מחקתי והתקנתי וגם לא עזר זה המחשב שלי: מעבד- intel I5 2500 כרטיס מסך-GTX 570 זיכרון-8 RAM לוח אם-GIGABYTE PA65
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, חייב את עזרתכם הדחופה! קניתי מחשב אינטל נוק חדש, הותקנו בתוכו הרכיבים הנדרשים, וכשאני מחבר מסך (חדש גם כן) אני מקבל הודע ש'אין אנלוג סיגנל' המסך מחובר בhdmi, כמובן ששינתי ערוצים במסך וללא שינוי. המסך נבדק עם התקן אחר בvga ונמצא תקין, השאלה היא אם הבעיה במחשב (קשה לי להאמין מכיוון ומדובר במוצר איכותי של אינטל והוא חדש לחלוטין) או אולי זו בעית תוכנה, למשל, אולי המחשב צריך לצורך ההפעלה הראשונית חיבור אנלוגי בלבד (עם מתאים)? המחשב עדיין ללא מערכת הפעלה בהיעדר מסך כמובן.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם.. אני עם E4400 וקירור זלמן על OC גבוה כ 3.4 תמידי. השבוע קרה לי משהו מוזר שהמסך לא קיבל תצוגה וכביכול המחשב לא עלה. הוצאתי את הבטריה והכנסתי חזרה והמחשב פעל כרגיל על ההגדרות הרגילות שלו 2000Mhz. עכשיו הקירור שעל המעבד , זלמן 9700 , לא נדלק והמאוור לא מסתובב. החזרתי את כל ההגדרות בביוס להגדרות ברירת המחדל ועדיין לא פועל. *אני עם לוח אם של GIGABYTE DS3 965P מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אצמול בערב גמרתי להתקין את הלוח אם החדש שלי. asus p5q pro . התקנתי ווינדוס הכול עובד טוב ויפה לחמש דקות ואז הכל נתקע. אתם וודאי חושבים שזה בעיית תוכנה וכך גם אני חשבתי אבל התקנתי ווידום מעל ל10 פעמים גירסאות שונות התקנתי דרייברים בקיצור בדקתי כל מה שייכולתי. כלום לא עזר. אני חושש שזו בעיה עם הלוח עצמוץ תיאור הבעיה: הכל פשוט נתקע המסך פשוט נתקע על אותה תמונה והעכבר לא זז. בקיצור תקוע לחלוטין. אם יש סאונד ברקע (מוזיקה, תוכנת דיבור) אז זה חוזר על עצמו -נראה לי כולם מכירים את זה קורה די הרבה. אם למישהו יש מושג מה לעשות אנא פנו אלי. ראיתי באשכול פה לפני כחודש שאמרו שהביוס בעייתי לפני עדכון יכול להיות שזו הסיבה? בקיצור אני מפסיק עם ההשערות, נשאיר את זה לאנשים שמבינים…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
OK קודם אתן את המפרט E6600 P5b DLX corsair 1024x2 pc8500 samsung 80GB IDE LG DVDRW IDE enermax 350W gefoce 6600 המחשב עולה והכל סבבה אבל כאשר אני מנסה להתקין windows הוא מתחיל את ההתקנה ואז חוזר על זה שוב ושוב ואם אני מנסה להעלות דיסק קשיח אחר שכבר מותנקת בו מערכת הפעלה הוא עושה restart למחשב ( גם על safe mode ) מישהו מכיר את הבעיה? :-[ הכל חדש, וטרי ולא פועל האם הלוח תקול? או משהו שאני לא עשיתי בסדר.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח אם של ASUS P4P800 SE וכרגע מחוברים אליו 2 כוננים קשיחים של WD 80 ג'יגה 7200 PRM בחיבור SATA רגיל , אחד בתור MASTER והשני SLAVE . האם אני יכול להוסיף כונן קשיח נוסף בצורה כלשהי ? ואיך ? (ישנם גם חיבורי IDE ) האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות ? ואיך אני מבצע זאת ? שאלה נוספת : יש לי רעשים חשמליים מוזרים שיוצאים מתוך הכונן הקשיח , זה נשמע כמו נפילות מתח , מה הבעייה ? האם יכול להיות שהכונן "גוסס" (הוא בן שנתיים וחצי ) ? תודה רבה ושנה טובה .
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בטעות קירבתי חפץ עם מגנט למסך, ועכשיו הוא ככה יותר. ניסיתי לעשות לו degauss אבל זה לא עזר הרבה. מה עוד אני יכול לנסות?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, החלפתי את המודם הישן שלי שחגג שבע שנים DLINK DSL6850 לDLINK 245GR. המהירות שאני מקבל בבדיקת מהירות מה245 היא בערך חצי ממה שאני מקבל מה6850 - מה יכולה להיות הסיבה? למישהו יש מדריך הגדרות עבור הDLINK 245? תודה
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
המקלדת עובדת רק בחיבור USB כשהמחשב עולה (פקודות ביוס ושיט) כשהווינדוס עולה גם המקלדת וגם העכבר לא משנה USB או PS2 (וגם ניסיתי 2 זוגות אחרים) לא עובדים. אין לי שמץ של מושג מה לעשות. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי 2500K @4.5GHz על לוח GB Z68X-UD3P-B3 כרטיס מסך GTX 570 וכל זה מריץ win 7 ( הזיכרון 16GB אני לא חושב שזה משנה). לאחרונה נשרף מאוורר אחורי והמחשב התחמם ונראה לי שזה התחיל לעשות את הבעיות מאז. לפני שהחלפתי אותו פתחתי את הקופסה ושמתי מאוורר חיצוני איזה שבועיים ואני חושב שזה עזר מאוד. . הבעיה לרוב קוראת כשאני משחק משחקי תלת מימד תובענים יותר/פחות (קורה גם ב league of legends ) . הבעיה היא שהעכבר והמקלדת מתנתקים ומתחברים ללא הפסקה (אפשר לראות את זה על העכבר) ובפועל אי אפשר לעשות כלום . מה שפתר את זה אתמול היה שחיברתי את העכבר והמקלדת לחיבורי ה USB3 על הלוח (יש 2 ) שם לא נראה לי שיש בעיה. עשיתי באותו זמן גם stream למשחק ששיחקתי ,space engineers , והתקיעה גרמה לי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי מאתר HP את מודול התקנת המדפסת, אולם בהגיעו לשלב הקריטי מציג את החלון המצ"ב. מישהו מכיר את ההודעה האידיוטית הזו?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מאוד את הדיסקט של WIN 98 boot בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
טוב הציונים שלי משום מה הדרדרו בבנצ'מארקים השונים, חשבתי שזה היה בגלל החלפת הארד דיסק והיום ראיתי את זה: ישהו מוכן להציע דרך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בפורום זה ואשמח לקבל הנחיות לטיפול ב-3 בעיות קבועות שיש לי במחשב: 1. תוך כדי עבודה כאשר אני מנסה לפתוח חלון חדש הגלישה נעצרת וקיימת הודעה "מחפש הגדרות PROXY". רק לאחר דקות ארוכות המחשב ממשיך בפעולה כאילו לא קרה כלום. ענין זה קורה לעיתים קרובות. 2. בכיבוי המחשב לאחר היציאה המסודרת יוצאת הודעה ויש צורך ללחוץ "ENTER" ואז המחשב כבה אך נותר על המסך הלוגו של WINDOWS, ואז רק בלחיצה ידנית על המפסק הראשי המחשב כבה לגמרי. 3. כשהמחשב עולה הוא תמיד נמצא ב-NUM LOCK וצריך ללחוץ על כפתור זה ע"מ להוציאו מהמצב. למה זה קורה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הוא עובד עובד ואז עושה איזה רעש מפחיד כזה ומחשב נתקע ולפעמים הוא זורק לי מסך כחול 0x000000F4 (0x00000003, 0x82052880 תודה על עזרה עידכון: חשבתי אולי Riva TNT2 שלי מקצרת וזה גורם לבעיות ?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעייה במחשב ואשמח אם תעזרו לי... כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק ועושה רושם שהכל עובד אבל אני רואה מסך שחור ! עשיתי את הפעולות הבאות ולא עזר : 1. החלפתי כרטיס מסך (ב - AGP) 2. ניסיתי להתקין כרטיס מסך ב - PCI כמו שאני מבין את התקלה כנראה שמדובר בבעיה בלוח האם. יש לכם איזה רעיון ????
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן חברים. יש לי בעיה שנוצרה לפני לא זמן רב, אוקי אז ככה. יש לי מחשב שהוא מספיק חזק להריץ את כלל המשחקים אשר אני מעוניין לשחק וכמו כן חשוב לציין ששיחקתי בהם בעבר, הבעיה נוצרה פתאום. מה שבעצם קורה זה כשאני מנסה להיכנס למשחק כל שהוא המחשב מאתחל את עצמו הוא בעצם עושה ריסטרט,חשוב לציין שהוא מאתחל את עצמו בזמן הכניסה למשחק עצמו זאת אומרת לא בתפריט אלה בזמן הטעינה או לאחריה. לא ניתקלתי בבעיה הזאת לפני ולכן אני פונה אליכם חברים, אני צריך את הסיוע שלכם. כמו כן, כבר פירמטתי את המחשב עקב התקלה הזאת ולא נוצר שינוי ככה שאין אפשרות שזה וירוס כלשהוא או קבצים שחסרים, המחשב חזק מספיק בשביל להריץ את המשחקים , אלו משחקים ששיחקתי בעבר. אשמח להתייעצות. תודה רבה! רן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ולאחר שהתכנתי 2 HD ישנים נוספים הכונן DVD LG שלי הפסיק לעבוד( GSA H-30N), ה-2 HD הישנים מחוברים ב-EIDE וה-DVD מחובר ב-SATA2. מה יכולה להיות הסיבה לכך, ואיפה אני יכול למצוא DRIVER לכונן???
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מצורפת למטה תמונה של מספר משחקים, ומה שקורה בהם. חייב לציין: הכרטיס מסך לא באוברקלוק. מישהו מוכן לעזור לי במציאת הבעיה ובפיתרונה?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כשאני מכניס את הגאמפר ללוח אם המחשב לא נדלק וכשאני מוציא אותו הוא נדלק ועדיין אין כלום על המסך מה אני אמור לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני חדש בפורום וזקוק נואשות לעזרתכם המקצועית בנושא שידרוג המחשב . רקע:ברשותי מחשב שהוא בן 3 שנים ועבר פעם פירמוט והתקנה מחדש. המחשב נתקע לעיתים קרובות כרגע הוא בשלבי גסיסה. בקיצור המצב על הפנים אני חשבתי על שידרוג מינמלי מבחינתי כלומר: 1-הוספת זיכרון ל384 או 512(כולל 128 שברשותי). 2-החלפת מערכת ההפעלה (שאני חושב שהיא מקור הבעייה )ב WIN XP PRO- 3- תוספת לכונן הקשיח. 4-אלו תוכנות הכרחיות אתם ממלים להתקין . מפרט המחשב כיום: לוח אם:JETWAY693 AS P3 VIA 133MHZ מעבד-III -866MHZ -133 זיכרון:SDRAM DIMM MEMOREY 128MB 133MHZ כונן קשיח:HARD DISK IDE 20GB ?5400 RPM כרטיס מסך:nVIDIA GEFORCE MX2 32MB+TV OUT קול:SOUND 3D 128 WAVE O.B מערכת הפעלה:WIN ME E…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ברשותי הלוח הנ"ל + קירור מקורי של אינטל: היום ניקיתי את המעבד, וכשפתחתי את הקליפסים הלבנים (ראו בתמונה של המאוורר), נשבר אחד התופסנים של המסגרת השחורה של הלוח. בעקבות זאת אני לא יכול לנעול קליפס אחד, גוף הקירור אינו מהודק למעבד, ולכן טמפ' המעבד עלתה המון, מ35-40 ל58~ (לנורטווד). האם ישנם קירורים סטנדרטיים לא של אינטל שלא צריכים את המסגרת השחורה בלוח? כי אני לא רואה איך אני מחבר קירור של אינטל בלי להחליף מסגרת (זה אפשרי?). אשמח לרעיונות לפתרון, עידן.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כזאת - התקנתי BLACK OPS , עובד אחלה אבל מדי פעם יש מין "לאגים" לשניה והמשחק לא רץ בצורה חלקה... חשוב לציין שזה קורה לי גם בפיפא 2011. יש מצב שצריך להגביר את מהירות השעון בכרטיס מסך? מה אפשר לעשות? מפרט בצד ימין! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-