תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
בטעות קירבתי חפץ עם מגנט למסך, ועכשיו הוא ככה יותר. ניסיתי לעשות לו degauss אבל זה לא עזר הרבה. מה עוד אני יכול לנסות?
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, החלפתי את המודם הישן שלי שחגג שבע שנים DLINK DSL6850 לDLINK 245GR. המהירות שאני מקבל בבדיקת מהירות מה245 היא בערך חצי ממה שאני מקבל מה6850 - מה יכולה להיות הסיבה? למישהו יש מדריך הגדרות עבור הDLINK 245? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
המקלדת עובדת רק בחיבור USB כשהמחשב עולה (פקודות ביוס ושיט) כשהווינדוס עולה גם המקלדת וגם העכבר לא משנה USB או PS2 (וגם ניסיתי 2 זוגות אחרים) לא עובדים. אין לי שמץ של מושג מה לעשות. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי 2500K @4.5GHz על לוח GB Z68X-UD3P-B3 כרטיס מסך GTX 570 וכל זה מריץ win 7 ( הזיכרון 16GB אני לא חושב שזה משנה). לאחרונה נשרף מאוורר אחורי והמחשב התחמם ונראה לי שזה התחיל לעשות את הבעיות מאז. לפני שהחלפתי אותו פתחתי את הקופסה ושמתי מאוורר חיצוני איזה שבועיים ואני חושב שזה עזר מאוד. . הבעיה לרוב קוראת כשאני משחק משחקי תלת מימד תובענים יותר/פחות (קורה גם ב league of legends ) . הבעיה היא שהעכבר והמקלדת מתנתקים ומתחברים ללא הפסקה (אפשר לראות את זה על העכבר) ובפועל אי אפשר לעשות כלום . מה שפתר את זה אתמול היה שחיברתי את העכבר והמקלדת לחיבורי ה USB3 על הלוח (יש 2 ) שם לא נראה לי שיש בעיה. עשיתי באותו זמן גם stream למשחק ששיחקתי ,space engineers , והתקיעה גרמה לי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי מאתר HP את מודול התקנת המדפסת, אולם בהגיעו לשלב הקריטי מציג את החלון המצ"ב. מישהו מכיר את ההודעה האידיוטית הזו?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מאוד את הדיסקט של WIN 98 boot בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
טוב הציונים שלי משום מה הדרדרו בבנצ'מארקים השונים, חשבתי שזה היה בגלל החלפת הארד דיסק והיום ראיתי את זה: ישהו מוכן להציע דרך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בפורום זה ואשמח לקבל הנחיות לטיפול ב-3 בעיות קבועות שיש לי במחשב: 1. תוך כדי עבודה כאשר אני מנסה לפתוח חלון חדש הגלישה נעצרת וקיימת הודעה "מחפש הגדרות PROXY". רק לאחר דקות ארוכות המחשב ממשיך בפעולה כאילו לא קרה כלום. ענין זה קורה לעיתים קרובות. 2. בכיבוי המחשב לאחר היציאה המסודרת יוצאת הודעה ויש צורך ללחוץ "ENTER" ואז המחשב כבה אך נותר על המסך הלוגו של WINDOWS, ואז רק בלחיצה ידנית על המפסק הראשי המחשב כבה לגמרי. 3. כשהמחשב עולה הוא תמיד נמצא ב-NUM LOCK וצריך ללחוץ על כפתור זה ע"מ להוציאו מהמצב. למה זה קורה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הוא עובד עובד ואז עושה איזה רעש מפחיד כזה ומחשב נתקע ולפעמים הוא זורק לי מסך כחול 0x000000F4 (0x00000003, 0x82052880 תודה על עזרה עידכון: חשבתי אולי Riva TNT2 שלי מקצרת וזה גורם לבעיות ?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעייה במחשב ואשמח אם תעזרו לי... כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק ועושה רושם שהכל עובד אבל אני רואה מסך שחור ! עשיתי את הפעולות הבאות ולא עזר : 1. החלפתי כרטיס מסך (ב - AGP) 2. ניסיתי להתקין כרטיס מסך ב - PCI כמו שאני מבין את התקלה כנראה שמדובר בבעיה בלוח האם. יש לכם איזה רעיון ????
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן חברים. יש לי בעיה שנוצרה לפני לא זמן רב, אוקי אז ככה. יש לי מחשב שהוא מספיק חזק להריץ את כלל המשחקים אשר אני מעוניין לשחק וכמו כן חשוב לציין ששיחקתי בהם בעבר, הבעיה נוצרה פתאום. מה שבעצם קורה זה כשאני מנסה להיכנס למשחק כל שהוא המחשב מאתחל את עצמו הוא בעצם עושה ריסטרט,חשוב לציין שהוא מאתחל את עצמו בזמן הכניסה למשחק עצמו זאת אומרת לא בתפריט אלה בזמן הטעינה או לאחריה. לא ניתקלתי בבעיה הזאת לפני ולכן אני פונה אליכם חברים, אני צריך את הסיוע שלכם. כמו כן, כבר פירמטתי את המחשב עקב התקלה הזאת ולא נוצר שינוי ככה שאין אפשרות שזה וירוס כלשהוא או קבצים שחסרים, המחשב חזק מספיק בשביל להריץ את המשחקים , אלו משחקים ששיחקתי בעבר. אשמח להתייעצות. תודה רבה! רן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ולאחר שהתכנתי 2 HD ישנים נוספים הכונן DVD LG שלי הפסיק לעבוד( GSA H-30N), ה-2 HD הישנים מחוברים ב-EIDE וה-DVD מחובר ב-SATA2. מה יכולה להיות הסיבה לכך, ואיפה אני יכול למצוא DRIVER לכונן???
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מצורפת למטה תמונה של מספר משחקים, ומה שקורה בהם. חייב לציין: הכרטיס מסך לא באוברקלוק. מישהו מוכן לעזור לי במציאת הבעיה ובפיתרונה?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כשאני מכניס את הגאמפר ללוח אם המחשב לא נדלק וכשאני מוציא אותו הוא נדלק ועדיין אין כלום על המסך מה אני אמור לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני חדש בפורום וזקוק נואשות לעזרתכם המקצועית בנושא שידרוג המחשב . רקע:ברשותי מחשב שהוא בן 3 שנים ועבר פעם פירמוט והתקנה מחדש. המחשב נתקע לעיתים קרובות כרגע הוא בשלבי גסיסה. בקיצור המצב על הפנים אני חשבתי על שידרוג מינמלי מבחינתי כלומר: 1-הוספת זיכרון ל384 או 512(כולל 128 שברשותי). 2-החלפת מערכת ההפעלה (שאני חושב שהיא מקור הבעייה )ב WIN XP PRO- 3- תוספת לכונן הקשיח. 4-אלו תוכנות הכרחיות אתם ממלים להתקין . מפרט המחשב כיום: לוח אם:JETWAY693 AS P3 VIA 133MHZ מעבד-III -866MHZ -133 זיכרון:SDRAM DIMM MEMOREY 128MB 133MHZ כונן קשיח:HARD DISK IDE 20GB ?5400 RPM כרטיס מסך:nVIDIA GEFORCE MX2 32MB+TV OUT קול:SOUND 3D 128 WAVE O.B מערכת הפעלה:WIN ME E…
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ברשותי הלוח הנ"ל + קירור מקורי של אינטל: היום ניקיתי את המעבד, וכשפתחתי את הקליפסים הלבנים (ראו בתמונה של המאוורר), נשבר אחד התופסנים של המסגרת השחורה של הלוח. בעקבות זאת אני לא יכול לנעול קליפס אחד, גוף הקירור אינו מהודק למעבד, ולכן טמפ' המעבד עלתה המון, מ35-40 ל58~ (לנורטווד). האם ישנם קירורים סטנדרטיים לא של אינטל שלא צריכים את המסגרת השחורה בלוח? כי אני לא רואה איך אני מחבר קירור של אינטל בלי להחליף מסגרת (זה אפשרי?). אשמח לרעיונות לפתרון, עידן.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כזאת - התקנתי BLACK OPS , עובד אחלה אבל מדי פעם יש מין "לאגים" לשניה והמשחק לא רץ בצורה חלקה... חשוב לציין שזה קורה לי גם בפיפא 2011. יש מצב שצריך להגביר את מהירות השעון בכרטיס מסך? מה אפשר לעשות? מפרט בצד ימין! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על כיבוי מחשב מופיעה לי הודעה של התוכנית נסגרת או אינה מגיבה "ccapp" ורק אחרי כמה שניות שהוא סוגר את התוכנית הזאת אולי הוא מתכבה ולפעמים הוא לא מתכבה בכלל
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום, כיום אני מחזיק ב (4GB 1333hz Kingston(2X2GB וקניתי עוד 4 GB(סטיק יחיד). התוצאה היא שלא רק שהזיכרונות לא עבדו יחדיו וקיבלתי הודעת שגיאה בצבע כחול לפני שהווינדוס עלה. אלא גם שהזיכרון שקניתי(שצוין בתחתית ההודעה), אינו עולה כזיכרון בודד. חשוב לציין כי ניסיתי להרכיבו בסלוט בצבע כחול ובסלוט השני שהוא בצבע שחור, ללא הועיל. האם איני יכול לשלב סטיק של 4GB עם הלוח אם שלי? או שמא הזיכרון שמכרו לי פגום? רכשתי כרטיס זיכרון מהסוג הבא http://ksp.co.il/?select=.1038..392..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15467&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הלקוח אם שלי הוא כזה - http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherbo…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האלן אני ממחשב של חבר הבעיה שלי זה שהכרטיס מסך לא מזהה את המסך.. כלומר המסך תקין אם אני מוציא את הכבל הוא רושם שאין סינגל מחובר... כאשר אני מדליק את המחשב הנורית של המסך בצבע כתום ,כלומר אינו נידלק ואני לא רואה.. אין לי שמץ של מושג למה זה ככה בכל מקרה המפרט שלי בצד <------- תודהההה רבה חברה זה חשוב אגב נ.ב האם כדאי לשלוח את המחשב לחברה (בחיפה -נועה מחשבים) בישביל הבעיה הזאת??? אני מבאר שבע זה בלאגן או שלתת לאיבורי או חברה אחרת לתיקון ??? (אגב מישהו מכיר מישהו אמין בבאר שבע)
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
המחשב של אתמול הפסיק לעבוד פתאום... המסך הפסיק בעיקרון לפעול אבל הוא דלוק (הוא מהבהב). עכשיו ברגע שכאילו "המחשב נכבה" אבל הוא היה דלוק הוא עשה ציפצופים כאלה בהפרש של 2-3 שניות. גם אחרי שעשיתי ריסטרט והפעלתי מחדש המחשב עדיין עשה את הציפצופים והמסך מראה כאילו אין תמונה... כלומר המסך פועל אבל המחשב מכובה. אחרי שעשיתי ריסטרט בפעם השלישית נראה לי או רביעית המחשב התחיל לעבוד, עבד ללא בעיות ובלילה כיביתי אותו. למחרת (היום) הדלקתי את המחשב ושוב אותה בעיה והפעם זה לא מפסיק... מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אז ככה כול פעם כשאני מפעיל משחק חלש כמן CS אומי שמכיר TACTICAL OPS ואחרי זה אני יוצא ורוצה לשחק במשהו אחר כמו NEED FOR SPEED MOST WANTED אז אני נכנס למשחק והמסך מתחיל לרוץ עליו קווים מוזרים או שהוא מתחיל להבהב בדקתי את זה ב2 מסכים בשניהם היתה אותה הבעיה... הכרטיס מסך שלי הוא:6600GT XFX איך אפשר לסדר את זה? והוא לא מתחמם טמפרטורה של 50 מעלות
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן, אני קניתי לפטור שבו מותקן ווינדוס 7 על כונן ssd קטן ויש בו כונן hdd גדול. התקנתי בhdd אובונטו (לינוקס) אבל זה לא מראה לי אותו בהפעלת המחשב וניסיתי להגדיר אותו שיעשה boot מהכונן הזה ועדיין הוא אומר שלא מותקנת בו מערכת הפעלה. בעיקרו את הכונן hdd הזה חילקתי ל3 מחיצות, קודם כל יצרתי מחיצה לווינדוס אני חושב (לאחסון קבצים ותוכנות) ואחר כך עוד אחת ללינוקס ועוד אחת לא הגדרתי, שאני יוכל להתקין עוד מערכת הפעלה בעתיד(שלישית) יש פיתרון לזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרון נייד Cruzer Micro U3 8GB וSanDisk במערכת קבצים fat. הבעיה היא שקובץ ששוקל 6-7 גיגה אומר לי שהדיסק מלא למרות שהוא ריק לגמרי. שניסתי להמיר את הדיסק ל-ntfs (בעזרת הפקודה convert j: /fs:ntfs) הוא המיר ונתן לי להעביר את אותו קובץ לדיסק און קיי אבל במחשב אחר הוא אמור שהזיכרון פגום או שהוא נותן ליכנס ומציג רק מסמך טקסט וכאשר בודקים כמה שטח בשימוש רואים שיש משהו מאוחסן אבל לא ניתן לגשת אילו. וכאשר אני מנסה לעשות איתחול מהמחשב שלי לכנון הוא נותן רק לfat. האם יש בעיה בדיסק און קיי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מחשב עם לוח אם 865PE NEO3 כשמדליקים המחשב מצפצף, ניתקתי זכרונות והפעלתי מחדש והוא לא מצפצף ? וכמובן עדיין אין תצוגה! מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-