עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברי הפורום. זה המפרט של המחשב החדש שלי: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D GSKILL DDR 2048MB 400MHZ 2-3-2-5 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV ספק: ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W אוקיי , כשהגיע אליי המחשב , התקנתי דבר ראשון את המשחק Counter-Strike: Source . אחרי התקנת המשחק והעידכונים שלו , נכנסתי למשחק. אחרי כמה דקות שאני משחק , המשחק פשוט נתקע , ולאחר מספר שניות המשחק מתמזער , ויש את השגיאה שאומרת "שלח" או "אל תשלח". בנוסף לכך , הבעיה הזאת קוראת לפעמים , בלי השגיאה של "שלח" ו- "אל תשלח" , זאת אומרת שלפעמים המשחק פשוט נתקע , ולא קורה כלום , הוא פשוט נתקע ואי אפשר לצאת לווינדוס או…

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by xtract1,

איך אני יודע אם יש עידכונים לביוס שלי? ואם כן איך אני מבצע אותם? זה מסוכן? צריך לגבות משהו לפני?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  3. היי, פרסמתי את הודעה בלוחות אם וזכרונות...וזה די דחוף...אבל העברתי את ההודעה לכאן קניתי זכרונות PQI 3500..סט של דואל (סתם כי זה היה זול) 1024. בלוח שלי-8KDA3J יש בעיה לחבר שני סטיקים של 512...שמעתי פעם משהו על זה שם יהיו חייבים לעבוד ב-2T...או איזה פתרון אחר לבעיה כשאני מחבר את הסטיקים לפי ההוראות של לוח האם (יעני סלוט 2-3)...הם עובדים ב-100 כשאני מחבר ל-1-3 הם עובדים ב-166 העלתי את הבאס (עוד לא בדקתי יציבות עם ממטסט) עד ל-300...ואז הזכרונות עובדים ב-250....השאלה אם בזה פתרתי את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by vtt,

לאחר התקנת הדרייברים יש לי בעיה שאחרי שאני יוצא ממשחק או מכל תוכנה שמשתמשת ב-3d אני מקבל מסך שחור וסמן של העכבר. המחשב לא נתקע הוא פשוט לא חוזר ל-2d. יש לי כרטיס 7800gt של gigabyte GV-NX78T256V-B האם נתקלתם בבעיה עם הדרייברים החדשים ?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by maor6,

שלום.. יש לי בעיה במחשב שהוא עולה לי האיקונים ושורת האתחל לא נמצאים פשוט לא רואים אותם אני מנסה לעשות אולי רענן אבל אני לא מצליח כלום שום דבר .. אני עושה .איך שהוא אני מצליח להיכנס למנהל מסימות ועושה קובץ משימה חדשה רושם Explorer ואז האיקונים מופיעים לי .. עכשיו אני לא יודע מה קרה ולמה זה שאני כל פעם צריך להיכנס למנהל מסימות כדי שיראו את האיקונים אני מבקש שתעזרו לי בבקשה לסדר את זה שאני מפעיל את המחשב מחדש והוא יעלה רגיל ומהר ושיארו את האיקונים ישר בהפעלה .. בבקשה עזרה?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  6. Started by avivg,

שלום לכולם אני חדש פה... יש לי בעיה גדולה. הכונן הזה הוא גם בשביל דיסקים של משחקים מוזיקה וכו' וגם צורב דיוידי. עכשיו הבעיה שהוא כאילו "לא קיים" הוא לא מופיע במחשב שלי, שאני שם דיסק שאמור לעלות אוטומטית כלום לא קורה ושאני בא לצרוב, מופיע כאילו אין דיסק\אין צורב. יש לציין שאני מצליח לפתוח ולסגור אותו והוא כן מגיב. אמרו לי שהבעיה אולי בחיבור הפנימי במחשב, אבל שפתחתי את המחשב החיבור היה טוב מאוד. אז מכיוון שאני בור בזה, אני פונה אליכם המומחים תעזרו לייייי!!!!!

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by UNDERDOG,

לאחרונה המחשב שלי מפעיל את עצמו כאשר אני משחק במשחק בדקתי טמפרוטרה והיא לא עולה על 53 המעבד שלי הוא 3000 754 בלי אובר קלוק עכשיו פעם אחרונה שזה קרה צצה לי הודעה מוזרה על כך שהוינוס שלי לא מקורי ולכן נגרמת שגיאה השאלה היא האם הווינדוס יכול לגרום לנפילה של המחשב בעקבות השגיאה הזאת ואיך אני יכול לטפל בבעיה

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  8. Started by Gliding,

היי, אני יודע שבלוח שלי יש בעיה לחבר שני סטיקים של 512... איך אני פותר אותה ומגיע עם הזכרונות אלו למקסימום ביצועים...? ושאלה נוספת... איך אני יכול להשתמש בממטסט86 עם מערכת הפעלה XPX64 תודה מראש, שחר

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by kobt,

פירמטתי לא מזמן והיה לי יורוס ימיים אחי ומחקתי אותו יש לי עכשיו AVG ו SPYWARE DOCTOR כימעט כל יומיים יש לי קוקיז של וירוסים ואני לא נכנס לאתרים שיכולים להכניס לי וירוסים ולפעמים הSPYWAR DOCTOR שואל אותי אם לעשות בלוק לאיזה אתר שמנסה להכנס ואני תמיד עושה לא... וגם שאני נכנס לIMAGE SHACK זה עושה לי את זה ויש לי תמיד קוקיז ואני לא קולט מאיפה!!! אני צריך למחוק את המקור שעושה את זה אבל שני התוכנות לא מוצאים אותו.. ותמיד יהיה מצב שוירוס יצליח להכנס אם התוכנה שלי נגיד לא קלטה אותו וזה... זה מסוכן , צריך למחוק את הגורם של הוירוסים נפני שיהיה מאוחר מידי

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by rtr,

אני פשוט לא מצליח להבין ממה... אין לי בעיה לשחק גם שעות המישחקים הכבדים ביותר וללא שום בעיה, אין לי בעיה להשאיר אותו דולק לילה כש ביטורנט פועלת למשל, אבל בשימוש של מס' אתרים או תוכנות (בקיצר עבודה יום יומית רגילה ) הוא פשוט קופא ולאחר כדקה עושה ריסט.. ניסיתי מספר דברים שגרמו לבעיות בעבר. לדוגמא: שינוי סלוטים של הזיכרון , עבודה עם סטיק אחד , שינוי מיקום חיבור הSATA .. הוצאת כל כרטיסי ה PCI .. ועוד כל מיני דברים.. אבל הבעיה ממשיכה.. נציין רק שבאופן מפתיע הבעיה מחמירה דווקה על מהירויות סטוק .. אשמח לקבל הצעות חברה ? מישהו ? הצעות ?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  11. Started by ronen_sig,

יש לי בעייה ב dvd אני יכול לצרוב בכל פורמט אבל דווקה dvd הוא לא צרוב מישהו יכול להסביר לי למה ואיך אני יכול לתקן את זה ???

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by Hawie,

שלום... תמיד שאני נכנס למשחקים, אחרי 10-20 דקות של משחק, מתחיל רעש מאוור חזק מאוד מהמחשב, עכשיו גם כשאני יוצא מהמשחק ועובר הרבה זמן, הרעש לא מפסיק והמארז נשמע כמו מנסרה, כאילו מישהו מנסר שם משהו פתחתי את המארז 100 פעם, ניקיתי המון אבק, חיפשתי כבלים שיכולים לגעת במאורר, נאדה, שום דבר לא עזר הדבר היחיד שכן עוזר זה לתת מכות למארז ואז הרעש נחלש ואז שוב מתחזק

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by elad-k1,

המעבד נידבק לי לגוף קירור. הפרדתי בניהם כי המחשב לא היה תקין החזרתי תמעבד ניקתי אותו ושמתי מישחה והיסתדר! עכשיו איך מונעים את הבעיה הזאת שלא תחזור שוב על עצמה?!

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by IzikDude,

אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל לפני כמה זמן פרסמתי שאלה ל הכרטיס מסך... (היה לי FPS נורא נמוך על ההגדרות הכי נמוכות) בקיצור, הגעתי למסקנה שהכרטיס מסך פועל טוב אבל יש בעיה עם המעבד, שמתפקד ממש גרוע !!! עשיתי בדיקה ב - 3D MARK 05 קיבלתי ציון של 5500 בגרפיקה אבל 2000 ב CPU בדקתי והוא אמור לקבל ציון של בערך 5500 ~ (AMD A X2 +3800) יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה ????

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by PHONIX,

שמתי צורב במקום כונן דיסקים ישן שהיה במחשב עכשיו איך שחיברתי אותו אני מדליק תמחשב נכנס למחשב שלי ושתי הכונני דיסקים לא מזוהים לי למרות שכאשר אני לוחץ עליהם הם נפתחים ונסגרים אבל המחשב לא קורא את הדיסקים ובמחשב שלי לא מופיעים הכוננים עזרה בבקשה :'(

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  16. Started by fp581,

הסרתי את נורטון ובאמצע זה ניתקע אם הודעת שגיאה (אני לא זוכר אותה) ואני רוצה להסיר לגמריי את נורטון PLZ HALP ME

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  17. קודם כל, מה נשמע חברה? איך הולך? (על שתי רגליים!!! :screwy: :smile1:, לא משנה...) לא הייתי כאן דיי הרבה זמן, בערך חודש... כאילו, הייתי מחובר והסתכלתי על תר'דים וכאלו, בעיקר על לינוקס, אבל לא היה לי מה להוסיף. [נכון שכל מה שאמרתי למעלה ממש לא מעניין? נכון שאתם רוצים כבר לעזור לי עם הבעיה והשאלות? נכון?!?!?!? נכון....] בעיה: אני רוצה להתנסות עם לינוקס. כבר חודש בערך אני מתכנן הכל, החלטתי על ההפצה "לבני אדם"- UBUNTU. טוב אז, עשיתי DEFRAGMENTATION להרד דיסק, מחקתי דברים מיותרים ויש לי 60 גיגהבייט פנוי. שמעתי שכדאי שיהיה 10 GB פנוי (לא פנוי כריק, אלא UNALLOCATED) על ההרד דיסק.. גם על זה חקרתי, ויש לי PARTITION MAGIC. אני עושה RESIZE לפרטישן הראשי שלי, והיחיד, עושה שיהיה 20 G…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  18. שלום, אממ לאחרונה הורדתי את המחשב MapleStory למחשב (המחשב עם מעבד 2 ומשהו גיגה הרץ ) והמשחק דורש רק 500 mhz . לאחר ההפעלה של המשחק החלו ריסטרטים של המחשב-ניסיתי לפנות מקום בכונן -לא עוזר,ניסיתי לבדוק טמ'פ גם לא עוזר. למישהו יש פיתרון לבעיה?! תודה רבה רבה מראש. נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל זה מחשב נייד..

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  19. Started by IzikDude,

עשיתי בדיקה למחשב ב - 3DMark 05 וקיבלתי ציון טוב בכרטיס מסך (GRAPHIC ) אבל קיבלתי 2000 בציון של ה CPU... הסתכלתי, ואני אמור לקבל בערך 5600 ~ (בליבה הישנה - AMD A X2 +3800 manchester) ולי יש את הליבה TOLEDO שאמורה לשפר את התוצאות ... יש משהו לעשות ?

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by alon83438,

שלום! לפני כמה ימים, המקלדת שלי הפסיקה לפעול (את ההודעה הזו אני כותב במקלדת הוירטואלית של הXP). המצב כזה: -המקלדת מחוברת באופן תקין. -ניסיתי לחבר מקלדת אחרת וגם היא לא עבדה. -ב'מנהל ההתקנים' לא מופיע הסמל של המקלדת. -המקלדת לא עובדת גם מחוץ לווינדוס - אני לא יכול להפעיל 'מצב בטוח'. -יש לי סיסמא על המשתמש ולכן אני מתחבר בתור אורח... אני לא יכול להתקין דרייברים וכד'. -הרצתי בדיקת וירוסים -> המחשב נקי. אנא תזרו לי... המצב הזה בלתי נסבל! תודה.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  21. נכנסתי לשם היום מחקתי דרך שם כמה תוכנות ומשחקים. פתאום זה נתקע ועשיתי סיים משימה סבבה זה נסגר עשיתי ריסט. אני בא נכנס לשם שוב פתאום אני קולט יש לי שם רק 10 תוכנות בערך ויש לי המון יש לי הרבה יותר הם פשוט נעלמו..הם לא נמחקו מהמחשב הם פשוט לא מופיעים שם.רק חלק קטן מופיע שם. וגם את החלק הקטן שמופיע שם אין לי את הכפתורים ללחוץ עליהם כדי להסיר אותם. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by _xyz,

שלום, אני צריך UPS עם זמן עבודה(סוללה) גדול, קנינו mustek 600 אבל הוא בעייתי: ריש רע ממנו, WINDOWS לא מזהה אותו, תוכנה כבדה ואיטית, צפצופים חזקים ממנו. יש UPS יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  23. DVDRW של LITEON, קרה פתאום אחרי חזרה של המחשב ממצב STANDBY. מישהו נתקל בזה, או שזה פשוט אומר שהכונן מת?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  24. ניסיתי לצרוב כמה דברים לאחרונה מייד לאחר הצריבה המחשב מראה שהקבצים על הדיסק (בכונן E) אבל אח"כ הוא אומר שהדיסק ריק אין עליו קבצים, אבל 100% תפוס. מה זה אומר ואיך פותרים את זה ? זה אומר שהקבצים שם או לא ? ואם כן למה אי אפשר לראות ? דיסקים אחרים הוא כן מראה. וזה אותו סוג כולם. יש ליWINXP . ניסיתי עם NC והוא לא מזה שיש משהו בכלל בכונן תקליטורים ? ? ? ??? הצילו!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by avivlevy,

המחשב לא מזהה את המקלדת ניסיתי בעוד מקלדת

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.