תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
As You See I Have The "GA-8i945P-G-RH" Motherboard, This is Great Mobo But Only One Thing That Make me Hate This Shupid Mobo Is The GigaRaid Function, On The Mobo Itself i Have 3 IDE Jacks Right?.. So One Of Them Is Primary "Red" And The Others Are Green... So Today I Have Birthday Bla bla bla... And i Went To Buy A DVDRW Bla bla bla...Works Great, Before i had the CD-RW, As i know one ide channel work with Two IDE Drives... I Am kind of people that Copy CD's And i want to have 2 CD/DVD Drives..., So If I Want to Connect Three Drives I Need 2 Channels: Current Configuration - Boot OK 0Ide Channel: DVDRW-MASTER, HDD-SLAVE Wanted Configuration: 0Ide Channel: HDD-MASTER …
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
היי מה קורה?? תשמעו אני חייב ת'עזרה שלכם.. אז ככה.. התקנתי ווינדוס XP פרוץ של CROW וכשהמחשב שלי רוצה לבצע עדכונים אז הוא לא נותן לי כי הוא אומר שהווינדוס שלי לא מקורי יש אולי איזה תוכנה שפותרת את זה או משהו??
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
סוף סוף קניתי את המחשב החדש שלי ;D מפרט: Asus P5ND2-SLI Intel Pentium D 805 Thermaltake Big Typhoon Galaxy Geforce 7600GS 256MB 128BIT DDR2 Twinmos DDR2 667MHZ 512MB VALUE DC * 2 Western Digital 1600JS 160GB S-ATA2 Western Digital 400LB 40GB IDE (מהמחשב הקודם) HEC 475W TRUE WATTS המממ זהו יש לי כמה שאלות: 1) המחשב עושה לי לפעמים ריסטרטים במחשחקים, עד עכשיו קרה לי פעמיים ופתאום הפסיק. 2) יש לי בעיה ביצירטת מערך RAID 0 עם ההארדיסקים שיש לי, נאם יתכן ליצור מערך RAID עם SATA2 ו IDE? :s05: 3) אין לי פשוט מושג אין לעשתו OC לכל המערכת (זיכרונות + לוח + מעבד) אשמח להסברים תודה
-
- 59 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לפני כשלושה חודשים-חצי שנה קניתי מחשב מ pandas, עפ"י ההצעה שלהם. המפרט מתחת לאווטר. הם התקינו לי את הדרייברים, אבל היתה בעיה, הם הציעו לי לפרמט ואני התקנתי את הדרייברים בעצמי, מהדיסק של ה motherboard, ומהאתרים הרשמיים. בהתחלה קצת הסתבכתי והיו בעיות בגלל הדרייברים, אבל עכשיו הכל בסדר. אבל המחשב סובל מקריסות, מסכים כחולים ודברים דומים מאז שהוא בבית. מלא משחקים - כמעט כולם - Prince of Persia 3, Oblivion, Path of Neo, ועוד המון שאני לא זוכר עכשיו. גם בתוכנה Cubase היו בעיות. ב F.E.A.R בכלל לא יכלתי לשחק. אז היום ואתמול קיבלתי מסך כחול ב Matrix Path of Neo. קבצי ה דאמפ מה 21.2.06 מצורפים מכאן: (כנראה מאז שקניתי את המחשב). מה עושים? לדעתי אין בעיה של משהו שרוף, כי סך-הכל מ…
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב שלי עובד במצב מונו (רק רמקול אחד פועל) בדקתי את הרמקולים על הMP3 אז שניהם עובדים ועל המחשב רק רמקול אחד ואז גיליתי שזה מצב מונו שיחקתי עם הבננה אבל זה עדיין לא עובד אני ישמח עם מישהו יעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום ניסיתי אוברקלוק כבד + העלאת מתח קטנה ומה שקרה זה שכנראה הזכרונות גרמו לריסט של המערכת והיא יותר לא מגיעה אפילו לביוס. ניסיתי להוציא את הבטרייה ל חצי דקה ולהחזיר אך שום דבר לא קרה אני לא מאמין שנשרף משהו כי זה היה בקירור מים והטמפרטורה הראתה 35 מעלות (אין כמו דנגר דן טוב) אנא עזרו
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום D: הורדתי קובץ מה"מומחה" בנענע שזה קובץ עם סיומת Key עכשיו המחשב לא מזהה את הקובץ- ככה שאני לא יכול להפעיל אותו מה לעשות ? הינה תמונה להמחשה http://img220.imageshack.us/img220/8083/key7hz.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 9600XT (חדש) והוא לא רוצה להתקין לי את ה DRIVER החדש של ATI... מה אני עושה? נ.ב כשאני מתקין אותו המסך הופך את הצבעים ל 4 סיביות ולא ניתן לשנות זאת ל 32...אפילו 8סיביות! תעזרו לי פלי..! תודה.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
המחשב שלי ניתקע כשאני משחק במשחקים. ניסיתי את זה על CS 1.6 ועל CALL OF DUTY 2 וכל הזמן שאני משחק במשחקים האלה אחרי כמה זמן המחשב פשוט ניתקע ואז אני חיב לעשות RESTART. מישהו יכול לעזור לי? יש לי ספק ג'נרי וכרטיס מסך RX 600XT אני חושב שהבעיה היא או בספק או בכרטיס מסך.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם הכרטיס קול שלי המיקרופון לא עובד, וזה לא בעיה אם הכרטיס וניסית כבר הכול תאמינו לי אני לא רושם הודעה לפני שניסתי הכול.... אין הכול עובד חוץ מהיקרופון פשוט המחשב לא קולט תמיקרופון לא במשחקים לא במסנגיר לא באי סי קיו לו בסקייפ לא בכלום למשל במסנגיר אני עושה תשף להגדרה מיקרופון ושיש תטסט הזה אני צועק וזה מראה לי רק חצי פס במד קול.... הלוח אמ שלי זה ASUS p5gd1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=163&modelmenu=1
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שהכנסתי דיסק לצורב הצורב התחיל לעשות רעשים ותקיעות ולאחר מכן לא קרא את הדיסק בכלל. אחרי כמה ניסיונות הצורב הפסיק את הרעש אבל עדיין לא קורא את הדיסק... יש לי צורב של NEC 3520 למישהו יש מושג מה קרה לצורב?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. זה המפרט של המחשב החדש שלי: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D GSKILL DDR 2048MB 400MHZ 2-3-2-5 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV ספק: ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W אוקיי , כשהגיע אליי המחשב , התקנתי דבר ראשון את המשחק Counter-Strike: Source . אחרי התקנת המשחק והעידכונים שלו , נכנסתי למשחק. אחרי כמה דקות שאני משחק , המשחק פשוט נתקע , ולאחר מספר שניות המשחק מתמזער , ויש את השגיאה שאומרת "שלח" או "אל תשלח". בנוסף לכך , הבעיה הזאת קוראת לפעמים , בלי השגיאה של "שלח" ו- "אל תשלח" , זאת אומרת שלפעמים המשחק פשוט נתקע , ולא קורה כלום , הוא פשוט נתקע ואי אפשר לצאת לווינדוס או…
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איך אני יודע אם יש עידכונים לביוס שלי? ואם כן איך אני מבצע אותם? זה מסוכן? צריך לגבות משהו לפני?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, פרסמתי את הודעה בלוחות אם וזכרונות...וזה די דחוף...אבל העברתי את ההודעה לכאן קניתי זכרונות PQI 3500..סט של דואל (סתם כי זה היה זול) 1024. בלוח שלי-8KDA3J יש בעיה לחבר שני סטיקים של 512...שמעתי פעם משהו על זה שם יהיו חייבים לעבוד ב-2T...או איזה פתרון אחר לבעיה כשאני מחבר את הסטיקים לפי ההוראות של לוח האם (יעני סלוט 2-3)...הם עובדים ב-100 כשאני מחבר ל-1-3 הם עובדים ב-166 העלתי את הבאס (עוד לא בדקתי יציבות עם ממטסט) עד ל-300...ואז הזכרונות עובדים ב-250....השאלה אם בזה פתרתי את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לאחר התקנת הדרייברים יש לי בעיה שאחרי שאני יוצא ממשחק או מכל תוכנה שמשתמשת ב-3d אני מקבל מסך שחור וסמן של העכבר. המחשב לא נתקע הוא פשוט לא חוזר ל-2d. יש לי כרטיס 7800gt של gigabyte GV-NX78T256V-B האם נתקלתם בבעיה עם הדרייברים החדשים ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה במחשב שהוא עולה לי האיקונים ושורת האתחל לא נמצאים פשוט לא רואים אותם אני מנסה לעשות אולי רענן אבל אני לא מצליח כלום שום דבר .. אני עושה .איך שהוא אני מצליח להיכנס למנהל מסימות ועושה קובץ משימה חדשה רושם Explorer ואז האיקונים מופיעים לי .. עכשיו אני לא יודע מה קרה ולמה זה שאני כל פעם צריך להיכנס למנהל מסימות כדי שיראו את האיקונים אני מבקש שתעזרו לי בבקשה לסדר את זה שאני מפעיל את המחשב מחדש והוא יעלה רגיל ומהר ושיארו את האיקונים ישר בהפעלה .. בבקשה עזרה?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה... יש לי בעיה גדולה. הכונן הזה הוא גם בשביל דיסקים של משחקים מוזיקה וכו' וגם צורב דיוידי. עכשיו הבעיה שהוא כאילו "לא קיים" הוא לא מופיע במחשב שלי, שאני שם דיסק שאמור לעלות אוטומטית כלום לא קורה ושאני בא לצרוב, מופיע כאילו אין דיסק\אין צורב. יש לציין שאני מצליח לפתוח ולסגור אותו והוא כן מגיב. אמרו לי שהבעיה אולי בחיבור הפנימי במחשב, אבל שפתחתי את המחשב החיבור היה טוב מאוד. אז מכיוון שאני בור בזה, אני פונה אליכם המומחים תעזרו לייייי!!!!!
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי מפעיל את עצמו כאשר אני משחק במשחק בדקתי טמפרוטרה והיא לא עולה על 53 המעבד שלי הוא 3000 754 בלי אובר קלוק עכשיו פעם אחרונה שזה קרה צצה לי הודעה מוזרה על כך שהוינוס שלי לא מקורי ולכן נגרמת שגיאה השאלה היא האם הווינדוס יכול לגרום לנפילה של המחשב בעקבות השגיאה הזאת ואיך אני יכול לטפל בבעיה
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
היי, אני יודע שבלוח שלי יש בעיה לחבר שני סטיקים של 512... איך אני פותר אותה ומגיע עם הזכרונות אלו למקסימום ביצועים...? ושאלה נוספת... איך אני יכול להשתמש בממטסט86 עם מערכת הפעלה XPX64 תודה מראש, שחר
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
פירמטתי לא מזמן והיה לי יורוס ימיים אחי ומחקתי אותו יש לי עכשיו AVG ו SPYWARE DOCTOR כימעט כל יומיים יש לי קוקיז של וירוסים ואני לא נכנס לאתרים שיכולים להכניס לי וירוסים ולפעמים הSPYWAR DOCTOR שואל אותי אם לעשות בלוק לאיזה אתר שמנסה להכנס ואני תמיד עושה לא... וגם שאני נכנס לIMAGE SHACK זה עושה לי את זה ויש לי תמיד קוקיז ואני לא קולט מאיפה!!! אני צריך למחוק את המקור שעושה את זה אבל שני התוכנות לא מוצאים אותו.. ותמיד יהיה מצב שוירוס יצליח להכנס אם התוכנה שלי נגיד לא קלטה אותו וזה... זה מסוכן , צריך למחוק את הגורם של הוירוסים נפני שיהיה מאוחר מידי
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח להבין ממה... אין לי בעיה לשחק גם שעות המישחקים הכבדים ביותר וללא שום בעיה, אין לי בעיה להשאיר אותו דולק לילה כש ביטורנט פועלת למשל, אבל בשימוש של מס' אתרים או תוכנות (בקיצר עבודה יום יומית רגילה ) הוא פשוט קופא ולאחר כדקה עושה ריסט.. ניסיתי מספר דברים שגרמו לבעיות בעבר. לדוגמא: שינוי סלוטים של הזיכרון , עבודה עם סטיק אחד , שינוי מיקום חיבור הSATA .. הוצאת כל כרטיסי ה PCI .. ועוד כל מיני דברים.. אבל הבעיה ממשיכה.. נציין רק שבאופן מפתיע הבעיה מחמירה דווקה על מהירויות סטוק .. אשמח לקבל הצעות חברה ? מישהו ? הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
יש לי בעייה ב dvd אני יכול לצרוב בכל פורמט אבל דווקה dvd הוא לא צרוב מישהו יכול להסביר לי למה ואיך אני יכול לתקן את זה ???
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום... תמיד שאני נכנס למשחקים, אחרי 10-20 דקות של משחק, מתחיל רעש מאוור חזק מאוד מהמחשב, עכשיו גם כשאני יוצא מהמשחק ועובר הרבה זמן, הרעש לא מפסיק והמארז נשמע כמו מנסרה, כאילו מישהו מנסר שם משהו פתחתי את המארז 100 פעם, ניקיתי המון אבק, חיפשתי כבלים שיכולים לגעת במאורר, נאדה, שום דבר לא עזר הדבר היחיד שכן עוזר זה לתת מכות למארז ואז הרעש נחלש ואז שוב מתחזק
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
המעבד נידבק לי לגוף קירור. הפרדתי בניהם כי המחשב לא היה תקין החזרתי תמעבד ניקתי אותו ושמתי מישחה והיסתדר! עכשיו איך מונעים את הבעיה הזאת שלא תחזור שוב על עצמה?!
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל לפני כמה זמן פרסמתי שאלה ל הכרטיס מסך... (היה לי FPS נורא נמוך על ההגדרות הכי נמוכות) בקיצור, הגעתי למסקנה שהכרטיס מסך פועל טוב אבל יש בעיה עם המעבד, שמתפקד ממש גרוע !!! עשיתי בדיקה ב - 3D MARK 05 קיבלתי ציון של 5500 בגרפיקה אבל 2000 ב CPU בדקתי והוא אמור לקבל ציון של בערך 5500 ~ (AMD A X2 +3800) יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה ????
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-