עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by xxxxxxxxxAngel,

קניתי מחשב חדש והמיקרופון לא עובד לי ולפני זה במחשב הקודם הוא עבד ובשניהם חלונות xp :bash: :bash: :bash: ואני מחבר את זה נכון !!

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  2. אורח
    Started by אורח,

אז ככה, הבעיה מופיעה כשאני משחק, פתאום המחשב נתקע ואי אפשר לעשות כלום אלא לעשות ריסט ידני. בדקתי בerror report של הוינדוס וזה מה שהופיע לי שם: Description Faulting Application Path: C:\Program Files\Microsoft Security Essentials\MpCmdRun.exe Problem signature Problem Event Name: APPCRASH Application Name: MpCmdRun.exe Application Version: 2.1.6519.0 Application Timestamp: 4b207819 Fault Module Name: mssewat.dll Fault Module Version: 1.0.1961.0 Fault Module Timestamp: 4b81283b Exception Code: c0000005 Exception Offset: 00000000000045a4 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 596a Additional Information 2: 596a00e4119d83fcb7efdc8e18dfc043 …

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  3. המאוורר של המעבד כל שנייה עובד מהר ואז לאט וזה עושה רעש מרגיז ואני לא יודע מה ניסגר איתו. ניסיתי לנתק את החשמל של המאוורר מהלוח ולהחזיר ולא עזר. איך אפשר לבדוק מה הבעיה? אגב אני רוצה לעשות בדיקה כללית של החלקים לראות שהכל תקין כמו שעושים benchmark לכוננים. יש איזה תוכנה או כמה תוכנות שמומלצות לעניין? תודה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by יוליוס,

מחשב נייד Lenvo idea pad s 310 כשלוחץ F8 בריסטרט רכת הפעלה עולה ולא מגע למסך של צב בטוח. ה הסיבה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by נבידיה,

החלפתי ווינדוס לפני חודש וחצי,בהתחלה הכל עבד רגיל עד שהופיעה בעיה ובה המחשב לא נכנס לשינה,וגם למצב שינה לא נכנס... לא הותקנו תוכנות חריגות במחשב,הבעיה הופיעה בלי שום סיבה. תודה רבה לעונים.

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  6. משהו יכל להגיד לי פרט פרט איך עושים שלא יהיה מקשים דביקים? למה שאי לוחץ על קווח למטה וימינה המחשב עושה לי ציליל כזה וזה לא עובד

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  7. שלום אתמול לאחר מספר שנים טובות החלטתי לפרמט את המחשב הישן שלי התקנתי במקום win me את win98se ופתחתי דף חדש הבעייה היא שהתקנת הדרייבר של כרטיס המסך שלי לא מצליחה לי טוב אז ככה. על הכרטיס עצמו הציפ הוא של ati גם rage IIc כך גם היה הדרייבר לפני הפרמוט כמוכן יש מדבקה שאני חושב שאומרת שהמוצר נבנה על ידי HIS שאני יודע שיש חברה כזאת שמשתמשת בציפים של ati הורדתי דרייברים שונים במיוחד את זה של ati לכרטיס הספציפי הזה לפי הציפ ובהתקנה התוכנה סורקת את המחשב ולא מזהה את הכרטיס אני כרגע על רזולוציה של 640*480 ם 16 צבעים אנא הצילו אותי ותגידיו לי היכן אוכל להשיג דרייבר לכרטיס. דרך אגב הכרטיס נכנס בסלוט הagp.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by DARK-SPIRIT,

כשאני עושה Restart למחשב המסך מתכבה ולא משנה כמה זמן אני מחכה הוא לא נדלק, אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו שוב המסך נידלק בלי בעיות. ניסיתי להחליף מסכים וזה לא עזר. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה אנשים

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  9. שלום, לאחר ניקוי מאוורר כרטיס מסך (עשה הרבה רעש) המחשב לא נדלק. ניתקתי את כל הרכיבים(דיסקים קשיחים, כרטיסי PCI, וUSB חיצונים). כרגע מחובר אך ורק כרטיס מסך והמחשב עדיין לא נדלק. איך אני יכול לדעת האם הבעיה בכרטיס מסך או בספק? המחשב: לוח אם : GA-965P-S3 R3.3 מעבד: E6750 כרטיס מסך : RADEON X1950 PRO יש לי ספק כח נוסף של P4 הוא יכול להתאים ללוח הזה? בתודה מראש על העזרה!

• 14 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by 104952,

I just bought an EVGA geforce 7800gs CO, and i am really disappointed because of it's poor peformance on CSS and Half life 2. in css i get 30-40 fps on Dust 2 when my graphics settings are set to high , color correction is enabled, AA is set on 4X , and texture filtering is Trilnear. my resolution is 1024X768. in some other maps like aim_texture2 i get with these settings 120 fps, but everyone knows that this map does not demand powerful hardware. the really weird thing is that on F.E.A.R my computer settings is set on High, my Graphics Settings are on high + AA of 4X, Texture Filtering -Antistropic 4X. and soft shadows are on. i get 80-100 FPS my hardware- proces…

• 66 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. Started by gnv,

פירטתי את המחשב הכל טוב ויפה פרט לכרטיס הקול... אין לי דרייבר שלו או את שם היצרן... וכן, חיפשתי על הכרטיס את השם... איך אוכל להנות מצלילים שוב? פרט נוסף הוא שהכרטיס נמצא על לוח האם כלומר מולחמים אליו.. למה? מישהו יכול בבקשה לעזור?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  12. מדובר במחשב HTPC שלא מחוברים לו מקלדת/עכבר קבועים, יש לי כרגע שלט שמחובר לCOM ואיתו אני מתפעל את המחשב במחשב מותקן לוח מדגם GA-K8VM800M של Gygabyte שלפי מה שהבנתי אמור לתמוך באופציה של הדלקת המחשב דרך הUSB. בביוס כיוונתי את האופציות: (ACPI SUSPEND MODE - S3(STR USB DEVISE WAKE UP FROM S3 - ENABLE כדי לבדוק עם זה עובד חיברתי עכבר USB פשוט (של LOGITECH) ולא הצלחתי לגרום לעכבר להעיר את המחשב ממצב HIBERNATE כמו כן סימנתי במנהל ההתקנים באופציות של העכבר(בתמונה המצורפת) האם יש עוד משהו שצריך להגדיר? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  13. אני לא יודע האם זהו הפורום המתאים לשאלה, אז אני מפרסם את זה פה: לאחרונה אני חווה בעייה של זמזום בתדר נמוך (אני חושב ש-25hz) מהרמקולים שלי (Logitech LS11 סטריאו), כאשר אני מגביר את העוצמה שלהם, או כאשר אני משוחח בסקייפ דרך המיקרופון שלי (Speedlink SL-8702-SBK) והרמקולים, במקום דרך האוזניות/מיקרופון USB שלי. כאשר אני מזיז את המיקרופון, זה גורם לרעשי רקע, וגם כאשר אני מדבר למיקרופון, שומעים הד מהרמקולים. ממה הבעייה הזו יכולה לנבוע? עדכון: הבעייה נעלמה לאחר שניתקתי המיקרופון מיציאת המיקרופון שבלוח האם, אך חזרה לאחר שחיברתי אותו בחזרה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yaniv12573,

לא פעם שאלתי אותה ואין עונה בשום פורום , אני רואה סימן שאלה במנהל התקנים תחת השם other device ומתחתו pci simle communction controller ,בדקתי גם על ידי everest home כנ"ל . יתכן וכך אני חושב שאולי זה מודם 56k אולי בעיה בהגדרות ה irq במודם ,או אולי בסלוט בחיבור למרות שבדקתי או אולי אני צריך להוציא ולהכניס תכרטיס והמערכת תגדיר אותו מחדש טוב אני לא יודע וזאת תעלומה אולי למישהו יש הסבר מקווה לתשובה ותודה מראש יניב אלי לציין שיש לי xp sp2 באנגלית

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. Started by moskitos,

יש לי את הספק Thermaltake Purepower 460W Blue light ואת הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX והחיבור הארוך הזה של הספק כמו הדוגמא שמוקפת בעיגול פה הוא יותר קטן מהחיבור בלוח מבחינת האורך. הספק של הוא ATX2 ואני חושב שהוא אמור להתאים ללוחץ איך אני מחבר אותו ?

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by rosesr,

הדגם שלו זה VT6103 חיפשתי ולא מצאתי זה לWIN2000 תודה לכל העונים ;D

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by THELAD,

שלום רב, ברשותי צורב LITE-ON DVDRW SHOW-1633S, נקנה לפני חודש ימים בערך... הבעיה היא כזאת, כאשר הצורב טוען דיסק כלשהו, הוא חורק, רעש של חריקה חזק נשמע ממנו בעת טעינה וקריאה מהדיסק. הרעש הזה ממש מעצבן... וכשרואים סרט זה בכלל מעצבן... האם צורבי LITE ON רועשים באמת ? או שאולי יש בעיה בצורב ?! תודה רבה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  18. יש לי שלט של סוני 3, כשאני מתקין איתו תדרייברים דרך התוכנה ds3 המחשב קורס למסך כחול, ניסיתי להתקין דרייברים גם לא דרך התוכנה ועדיין אותו מסך כחול. יש לי win 7 64 bit. השגיאה שאני מקבל במסך הכחול: 0x0000007e.

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  19. אחרי שנפתחו לי 2 תוכנות NERO הצורב הפסיק לקרא לי דיסקים אחרי עשרות ריסטרטים ...הסרת NERO...החלפה של תוכנת צריבה... פתיחה של הצורב וניקויו - כלום לא עזר יש הצעות אחרות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בוקר טוב, יש לי כונן חיצוני של WD, 500GB, כרגע, כשאני מחבר אותו, המחשב מציג לי רק כמה קבצים, ותיקיה אחת על הכונן. את כל שאר התיקיות - אני לא רואה. במאפיינים של הכונן, אני רואה את שטח הדיסק שבשימוש (~350GB) ואת השטח שפנוי (~100GB) הפעולות שעשיתי שאולי גרמו לכך: הורדתי עדכון תוכנה לכונן, בעקבות בעיה שהמחשב לא היה נותן לי להוציא את הדיסק במצב בטוח, למרות שכל התוכנות והמסמכים הקשורים לכונן, נסגרו. עדכנתי, ובעיה זו נפתרה. לאחר מכן, כשחיברתי את הכונן, ראיתי רק כמה קבצים. כשניסיתי לשמור קובץ כלשהו ב"שמירה בשם", יכולתי לגשת לתיקיות שאני לא רואה. שיניתי בהגדרות כך שיציג גם קבצים ותיקיות מוסתרים, ואז ראיתי את כל התיקיות. בפעם הבאה שחיברתי את הכונן, למרות שהמחשב מציג תיקיות מוסתרות…

• 6 תגובות
    • 7.2k צפיות
  21. היי. אז זאת בעיה שהתחילה אתמול. המחשב מרסט את עצמו בלי שום אזהרה או הודעת שגיאה, רק זמזום קצר שנשמע זמן קצר לפני הריסוט. אני לא בטוח אם הזמזום נשמע מהרמקולים או מהמחשב, אבל אני אבדוק את זה. בעקרון כבר כמה שבועות שאני שומע קליקים ב HDD חדש שקניתי ב RSM ואני מתעצל ללכת לחנות ולהחליף אותו, כך שהוא חשוד (כשאני חושב על זה, מערכת ההפעלה לא מותקנת עליו. אז הוא לא חשוד מרכזי). אני גם חושד בספק הכח שלי, אולי הוא מתחיל להפגין חוסר יציבות (מה לעשות, הוא לפחות בן 3). בכל מקרה, בגלל שאני כבר לא ממש מעודכן בשטח, הייתי רוצה המלצה לתוכנות של בדיקת יציבות הקשיח, בדיקת יציבות ה PSU, בדיקה לזכרונות לא תזיק, וגם למאמץ המעבד והכ.מסך . בנוגע לתוכנה - הדרייברים מעודכנים, וירוסים נבדקים. תודה.

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  22. שלום לחברי הפורום מחלונות 7 כשהפעלתי את המחשב לפני כמה ימים עלתה לי הודעה שצריך לגבות את הקשיח בגלל שהוא לא תקין ובאמת בדקתי עם תוכנת "Hard Disk Sentinel" וראיתי שאחוזי הבריאות הם רק 44% עם בערך 50 סקטורים פגומים ועכשיו הפעלתי את המחשב ופתאום אין שוב בעיה בקשיחים הקשיחים במחשב נקנו לפני פחות מחצי שנה של טושיבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Kostya,

שלום לכולם! יש לי צורב AOpen CD-RW 32x 12x 48 CRW3248 (הצורב "בן" קצת יותר משנה) הוא עבד מצויין אבל אם המחשב היה דלוק יותר מיום יומיים אז היו בעיות אבל קטנות המגש לא יצא או שהוא לא הרגיש את הדיסק, אז איתחלתי את המחשב והוא עבד מצויין. אתמול היתי צריך לצרוב דיסק אני מכניס דיסק ריק והצורב לא מרגיש אותו, איתחלתי את המחשב והוא עדיין לא מרגיש (הוא מנסה לקרוא אבל לא מצליח) כך הבנתי שזה רציני. נזכרתי שלפני יומיים כשעבדתי במחשב הצורב התחיל לנסות לקרוא את הדיסק (ידעתי לפי המנורה על הצורב ובחלונות XP יש עכבר מיוחד כשהוא קורא מהדיסק) הבעייה שלא היה דיסק בתוך הצורב ולא עבדתי עם שום תוכנה הקשורה באופן כלשהו לצורב (כמובן שלא שיחקתי עם הכפתורים על הצורב). יש לי אניטיוירוס 2003 של סינמטק …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by gzlt,

שלום בזמן האחרון התחילה במחשב אמלי בעיה מאוד מוזרה המארז מתחיל להרעיש ברעש מאד מוזר. בדקתי את כל המאווררים והם עובדים ללא שום הפרעה כאשר המארז עומד, סגור, יש רעש וכאשר אני מוריד מכסה מאחד הצדדים, הרעש נעלם בדקתי אולי המכסה הצדדי דוחף איזה כבל לאחד המאווררים, אך לא זאת הבעיה זהו מין רעש מתכתי, כאילו סיכה דופקת על לוח מתכתי בתדירות גבוהה.....רעש דומה לרעש של מאוורר אך שונה במקצת מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה מראש גיל

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by Systema,

לא יודע אם זה המקום לשאול.... אם לא תפנו אותי אבל המחשב שלי נקנה מP100- לא משהו אבל אין מה לעשות לא אני בחרתי אותו. מאז עברה שנה ואיזה 4 פירמוטים ומאז שמתי לב שמשחקים שעבדו מעולה אז- קורסים היום עם מסך כחול עם הרבה כתוב והדבר היחיד שנשאר הוא לעשות ריסט. המשחקקים שכן עובדים הם ביצועים נמוכים מאוד אפילו על ההגדרות הכי נמוכות... והטעינה לוקחת הרבה מאוד זמן (יכול להגיע ל2 דקות) ובכלל הביצועים של המחשב ירדו- וגם המאורר עושה רעש (בדקתי שזה המאורר)ואני לא יכול לנקות אותו כי יש רשת כזאת.. אולי צריך עוד פירמוט או שאולי בגלל שאני בקושי מנקה יש פגיעה באחד החלקים? פירמטתי לא מזמן ומאז בערך הכל התחיל...

• 10 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.