תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לכלום ! התקנתי לפני זמן קצר את הווינדוס החדש ויסטה(גירסת בטה) ועכשיו שאני מנסה להתקין את הדרייבירים של הכרטייס מסך(7800GT) הוא אומר לי שהווינדוס הוא 32BIT והדרייבירים הם 64BIT נכנסתי לאתר של NAVIDA וחיפשתי שם גם שם אין ... אז אני לא יכול להתקין דריברים? כי הוא עושה לי במשחקים שגיאה של OPENgl אני חייב את זה .. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
טוב אנ מעוניין לקנות מחשב ואני גר בכרמיאל ואין שם מספיק חנויות מחשב... קיצר.. יש מקום שכולם מזמינים בו(לא באינטרנט)!!!!! וזה בלי רמאויות וכל זה???
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אז ככה מהיום הראשון שקניתי את המחשב שמתי לב שאני מקבל מסך שחור בין כמה פעולות שאני עושה. לדוגמא: כשלוחצים קליק ימני על קובץ ששוקל הרבה אני מקבל מסך שחור לשנייה ואז רואה את התפריט שאמור להיפתח. זה קורם גם פה: מאפיינים > הגדרות > מתקדם > מסך שחור לשנייה > ואז מגיע לפתריט של המתקדם... בעיה נוספת זה שבSA (רק במשחק הזה) כשיחקתי על רזולוציה של 1024X768 קיבלתי אחרי 10 ד' של משחק מסך כחול כזה (נו אתם יודעים) והדבר היחיד שנותר לי לעשות זה ריסט....וב800X600 זה לא קורה עוד בעיות עם זה: במשחק מנג'ר למי שמכיר...קרה לי פעם אחת שהטעינה נעשתה ממש לאט וזה רשם לי שלא נשאר עוד זיכרון ושבדקתי בתהליכים זה הראה שזה השתמש ב900 ומשהו אלף זיכרוון | ועכשיו - נמאס לי...התקנתי מנ…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה חדשה באתי לפרמט את המחשב ושניסיתי ליכנס לביוס להגדיר את רשימת התהליכים - כל פעם שאני לוחץ Del על התחלה המחשב נתקע ואני לא יכול ליכנס לביוס, יש איזשהי דרך לעדכן את רשימת התהליכים בלי ליכנס עליו?
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה צריכה להיות הטמפ' של כל חלק במחשב נגיד מה הטמפ' של המעבד או של הכרטיס מסך וכו' תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מחשב מרסט ללא הפסקה מרגע הדלקתו, מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
כל הסמלים של הסרטים והשירים שלי הם מוזרים כאלה כמו דף לבן עם תוכניות עליו זאת אומרת שהמחשב לא יודע עם איזה תוכנה לפתוח אותו ....... אבל כשאני לוחץ על הקובץ המחשב כן נכנס לתוכנה אז מה שאני רוצה בעצם זה שנגיד קובץ של שיר יהיה לו צורה של ווינאמפ וקובץ של סרט נגיד יהיה מדיה פלייר איך עושים את זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לפני 3 שנים בערך קניתי הגה למחשב שיחקתי בו קצת ואחר כך שמתי אותו בפינה עם כל שאר הדברים ושחכתי ממנו לפני כמה ימים קיבלתי את NFS MOST WANTED וניזכרתי בהגה הבעיה שאיבדתי את הדרייבר שלו ההגה של חברת thrustmaster דגם עם כפתור צהוב כזה של פרארי אם מישהו יודע איך אני יכול להשיג את הדרייבר מהאינטרנת או משהו זה מאוד יעזור תודה בכל מיקרה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שבוע שעבר היה לי את הכיף לשמוע רעש כיפי של פיצוץ מהמחשב שלי, מאז אני לא הדלקתי את המחשב מסיבות מובנות מה הסיכויים והיה לי מזל ורק הספק שלי מת? ניסיתי לפרק את המחשב ולמצוא את הרכיב השרוף לפי חוש הריח הלא כל כך מפותח שלי, מצד אחד חבל לקנות ספק ולגלות שהבעיה לא שם ומצד שני אני לא הייתי רוצה להדליק את המחשב מאחר ובמקרה ואכן מדובר בספק הכוח אז שהמחשב שלי לא יפגע יותר. בקיצר יש למשהו כאן רעיון יעיל לפתירת הדילמה שלי? נ.ב. - הפיצוץ אירע בכיבוי המחשב, לאחר שראיתי המעבד הגיעה לחום של 70 מעלות על כן, אני מפחד שמדובר בבעיה גדולה יותר.
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים התחילה בעייה מוזרה במחשב - הוא פשוט נתקע תו"כ עבודה לא מאומצת - סתם גלישה באינטרנט מספיקה. פתאום אני שומע מין קליק מהמארז, הדיסק הקשיח מתחיל לעבוד רצוף, הסמן משתנה לשעון חול ואחרי כמה זמן העכבר וכל המחשב מפסיקים להגיב והדיסק הקשיח ממשיך (כאילו) לעבוד. לפעמים גם יש restart. המפרט: AMD ATHLON XP 2500 ABIT NF7 RADEON 9800 450W ספק כח 512MB זכרון WD 200GB 7200RPM 8MB XP PROFESSIONAL SP2 norton internet security 2004 מעודכן לא נראה לי שזו בעיית התחממות כי אני מנטר את הטמפרטורה כל הזמן. לפני כמה זמן פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר שעל הNFORCE לא עובד, נתתי לו דחיפה קלה והוא התחיל לעבוד. יכול להיות שהוא הפסיק שוב לעבוד מתישהו ומשהו שם נדפק? האם כדאי לנסות להתק…
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
טוב סתכלו היה לי איזה משהו קיצר הפסתי ת ביוס על ידי הזזת ה ג'מפיר קיצר הכול יתהפס ואני לא יודע איך כנראה םגם השעון התהפס וכול השיט הזה קיצר כול פעם שנידלק לי הוינדוס הוא רושם משהו שיש בעיה אם הנתונים וצצריך לכוון אותם ותשעון והתאריך כבר כיוונת זה עדיין רושם לי את זה מה אני צריך לעשות לכוון עוד בישביל שזה לא ירשום לי תהודעה הזות.... ואם אתם רוצים סקריין שוט של ההודעה תגידו כי לא בעיה להביא....
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כאילו למשל משחקים ותוכנות שהעברתי לd ושלא רציתי שהם יימחקו אז נגיד עכשיו אני יצטרך להתקין אותם מחדש בשביל יאני שיהיה רישום ברג'יסטרי וכו'?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
ברשותי שני צורבים האחד צורב של ימהה יחסית ישן X16 CRW2100E והשני צורב DVD חדש של פיוניר DVR-110D הבעיה שלי היא כאשר אני צורב נתונים ואודיו כאשר אני צורב אודיו באמצעות תוכנת נרו 7 שמותקנת אצלי במחשב לא משנה באיזה צורב אז הדיסק נצרב אבל כשאני שומע אותו יש קפיצות במהלך השירים... למה זה קורה ? ואיך אפשר לפתור את זה ? בנוסף מותקנת אצלי גם תוכנת Easy CD Creator כשאני צורב איתה את האודיו בצורב הישן הדיסק יוצא מעולה אבל יש מקומות שלא מצליחים להשמיע אותו ואם הם משמיעים אותו לפעמים הוא עובד רק עד שיר מסוים ואח"כ הוא לא מצליח לקרוא את השירים... גם פה למה זה קורה ? ואיך אפשר לפתור את זה ? בנוסף גיליתי בעיה נוספת... כשאני צורב דיסק נתונים בעזרת הצורב הישן הוא כמעט ואף פעם לא…
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות לי בעיות, ב3 ימים האחרונים. כאשר אני עובד על המחשב, ומעמיס עליו קצת, אפילו לא מעמיס, 2 תוכנות רצות ברקע ואנטי וירוס, המחשב קופא ועוצר ולא זז, כאשר אני מזיז את העכבר המחשב כבר לא מגיב ואני נאלץ לעשות ריסט, זה קורה לי בסביבות ה5-6 פעמים ביום, וזה לא טוב. בעיית טמפרטורה אין לי, אני שומר על המארז מסודר ומנקה אותו כל פעם, ובודק טמפ' ועוקב אחרי זה. לפעמים כשאני עושה ריסט המחשב מראה לי מסך כחול, אני מודע לכך שיש בעיה בחומרה או טמפ', אז את הטמפ' אני פוטר מפה... יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
As You See I Have The "GA-8i945P-G-RH" Motherboard, This is Great Mobo But Only One Thing That Make me Hate This Shupid Mobo Is The GigaRaid Function, On The Mobo Itself i Have 3 IDE Jacks Right?.. So One Of Them Is Primary "Red" And The Others Are Green... So Today I Have Birthday Bla bla bla... And i Went To Buy A DVDRW Bla bla bla...Works Great, Before i had the CD-RW, As i know one ide channel work with Two IDE Drives... I Am kind of people that Copy CD's And i want to have 2 CD/DVD Drives..., So If I Want to Connect Three Drives I Need 2 Channels: Current Configuration - Boot OK 0Ide Channel: DVDRW-MASTER, HDD-SLAVE Wanted Configuration: 0Ide Channel: HDD-MASTER …
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היי מה קורה?? תשמעו אני חייב ת'עזרה שלכם.. אז ככה.. התקנתי ווינדוס XP פרוץ של CROW וכשהמחשב שלי רוצה לבצע עדכונים אז הוא לא נותן לי כי הוא אומר שהווינדוס שלי לא מקורי יש אולי איזה תוכנה שפותרת את זה או משהו??
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
סוף סוף קניתי את המחשב החדש שלי ;D מפרט: Asus P5ND2-SLI Intel Pentium D 805 Thermaltake Big Typhoon Galaxy Geforce 7600GS 256MB 128BIT DDR2 Twinmos DDR2 667MHZ 512MB VALUE DC * 2 Western Digital 1600JS 160GB S-ATA2 Western Digital 400LB 40GB IDE (מהמחשב הקודם) HEC 475W TRUE WATTS המממ זהו יש לי כמה שאלות: 1) המחשב עושה לי לפעמים ריסטרטים במחשחקים, עד עכשיו קרה לי פעמיים ופתאום הפסיק. 2) יש לי בעיה ביצירטת מערך RAID 0 עם ההארדיסקים שיש לי, נאם יתכן ליצור מערך RAID עם SATA2 ו IDE? :s05: 3) אין לי פשוט מושג אין לעשתו OC לכל המערכת (זיכרונות + לוח + מעבד) אשמח להסברים תודה
-
- 59 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לפני כשלושה חודשים-חצי שנה קניתי מחשב מ pandas, עפ"י ההצעה שלהם. המפרט מתחת לאווטר. הם התקינו לי את הדרייברים, אבל היתה בעיה, הם הציעו לי לפרמט ואני התקנתי את הדרייברים בעצמי, מהדיסק של ה motherboard, ומהאתרים הרשמיים. בהתחלה קצת הסתבכתי והיו בעיות בגלל הדרייברים, אבל עכשיו הכל בסדר. אבל המחשב סובל מקריסות, מסכים כחולים ודברים דומים מאז שהוא בבית. מלא משחקים - כמעט כולם - Prince of Persia 3, Oblivion, Path of Neo, ועוד המון שאני לא זוכר עכשיו. גם בתוכנה Cubase היו בעיות. ב F.E.A.R בכלל לא יכלתי לשחק. אז היום ואתמול קיבלתי מסך כחול ב Matrix Path of Neo. קבצי ה דאמפ מה 21.2.06 מצורפים מכאן: (כנראה מאז שקניתי את המחשב). מה עושים? לדעתי אין בעיה של משהו שרוף, כי סך-הכל מ…
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב שלי עובד במצב מונו (רק רמקול אחד פועל) בדקתי את הרמקולים על הMP3 אז שניהם עובדים ועל המחשב רק רמקול אחד ואז גיליתי שזה מצב מונו שיחקתי עם הבננה אבל זה עדיין לא עובד אני ישמח עם מישהו יעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום ניסיתי אוברקלוק כבד + העלאת מתח קטנה ומה שקרה זה שכנראה הזכרונות גרמו לריסט של המערכת והיא יותר לא מגיעה אפילו לביוס. ניסיתי להוציא את הבטרייה ל חצי דקה ולהחזיר אך שום דבר לא קרה אני לא מאמין שנשרף משהו כי זה היה בקירור מים והטמפרטורה הראתה 35 מעלות (אין כמו דנגר דן טוב) אנא עזרו
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום D: הורדתי קובץ מה"מומחה" בנענע שזה קובץ עם סיומת Key עכשיו המחשב לא מזהה את הקובץ- ככה שאני לא יכול להפעיל אותו מה לעשות ? הינה תמונה להמחשה http://img220.imageshack.us/img220/8083/key7hz.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 9600XT (חדש) והוא לא רוצה להתקין לי את ה DRIVER החדש של ATI... מה אני עושה? נ.ב כשאני מתקין אותו המסך הופך את הצבעים ל 4 סיביות ולא ניתן לשנות זאת ל 32...אפילו 8סיביות! תעזרו לי פלי..! תודה.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
המחשב שלי ניתקע כשאני משחק במשחקים. ניסיתי את זה על CS 1.6 ועל CALL OF DUTY 2 וכל הזמן שאני משחק במשחקים האלה אחרי כמה זמן המחשב פשוט ניתקע ואז אני חיב לעשות RESTART. מישהו יכול לעזור לי? יש לי ספק ג'נרי וכרטיס מסך RX 600XT אני חושב שהבעיה היא או בספק או בכרטיס מסך.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם הכרטיס קול שלי המיקרופון לא עובד, וזה לא בעיה אם הכרטיס וניסית כבר הכול תאמינו לי אני לא רושם הודעה לפני שניסתי הכול.... אין הכול עובד חוץ מהיקרופון פשוט המחשב לא קולט תמיקרופון לא במשחקים לא במסנגיר לא באי סי קיו לו בסקייפ לא בכלום למשל במסנגיר אני עושה תשף להגדרה מיקרופון ושיש תטסט הזה אני צועק וזה מראה לי רק חצי פס במד קול.... הלוח אמ שלי זה ASUS p5gd1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=163&modelmenu=1
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שהכנסתי דיסק לצורב הצורב התחיל לעשות רעשים ותקיעות ולאחר מכן לא קרא את הדיסק בכלל. אחרי כמה ניסיונות הצורב הפסיק את הרעש אבל עדיין לא קורא את הדיסק... יש לי צורב של NEC 3520 למישהו יש מושג מה קרה לצורב?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-