עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by TheMailman3211,

שלום, יש לי בעיה מוזרה שאני לא מצליח למצוא לה פתרון. כאשר אני צורב סדרה מסויימת לדי.וי.די (FAMILY_GUY), הסנכרון של הפרקים משתבש. הכוונה שלי היא לכך שהקול לא תואם את התמונה באופן מוחלט.. לא משנה על איזה מהירות צריבה אני משתמש או באיזה דיסקים אני משתמש. אני משתמש ב NERO לצריבת הדיסקים שלי. בעיה זו לא קיימת אצלי במהלך צריבות אחרות של סרטים,סדרות אלא רק בסדרה הספציפית הזאת. אשמח לקבל פתרון שאולי יוכל לעזור לי. תודה,

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by rb024,

קודם כל רצוי שתדעו שהיום זה היום האחרון לאחריות על הלוח אם. הכרטיס קול מובנה על הלוח אם (לוח אם של אינטל- intel sandy canal d865gsa- צ'יפסט- i865g) כשאני מנסה להשמיע משהו בכל תוכנה שהיא,הוא רושם לי הודעת שגיאה. ב-WMP למשל, הוא רושם לי: windows madia player cannot play the file because there is a problem with your sound device, there might not be a sound divice installed in your computer, it might in use by another program, or it might not be functioning properly. במנהל ההתקנים לא מופיעה שום דבר חריג (אין סמני שאלה או קריאה צהובים). תחת- sound, video and game controllers- מופיעים: audio codecs legacy audio drivers ו-media control devices. כולם בסטאטוס- working properly. …

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by LenComputer,

שלום לכולם. במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה Windows 10 על כונן קשיח רגיל. קניתי כונן SSD חדש ואני רוצה להעביר אליו את כל מערכת ההפעלה *בשלמותה* בדיוק (!), כולל כל התוכנות, ההגדרות והקבצים. כל זאת כדי לא להתעסק עוד פעם עם התקנה מחדש של המערכת. האם קיימת דרך כזאת? תודה רבה לכולם :-)

4. יש לי דרייבר של תוכנה מסויימת, שאני מנסה להתקין, אך לא ניתן להתקין בגלל שזה עובד על 16 סיביות. איך אפשר להמיר אותו ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לאחר שפירקתי את המחשב (על מנת להחליף גוף קירור למעבד) הכל עובד בסדר חוץ מזה שפתאום אין קול. הרמקולים מחוברים כמו שצריך , ניסיתי גם עם אוזניות ואין קול. עכשיו כשאני נזכר , בחלק מהברגים עבדתי עם מברג מגנטי (רגיל, לא חזק בעוצמה מיוחדת) והוא התמגנט לי פעם אחת בטעות ליציאה של הכ.קול של הלוח (צרפתי תמונה). ממש התמגנט לשניה וזהו. יכול להיות שזה הרס את הכ.קול? זה סביר? מה עוד יכול לגרום לכך שלא יהיה קול? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  6. היי רכשתי לפני שבוע מחשב Legion C530-19ICB Cube של Lenovo הבנתי ששידרוג מחשב זה הוא קצת בעייתי האם ניתן להכניס עוד כרטיס זיכרון או להחליף לאחד אחר בצורה מהירה? או שיש צורך להנחיות מיוחדות. קישור למחשב : https://ksp.co.il/?uin=62178&select=.1304..1537.&txt_search= מפרט: ערכת שבבים Intel® B360 מעבד Intel® Core™ i5-9400 Processor, 9M Cache, 2.9 GHz up to 4.1 GHz זיכרון 8GB DDR4-2666 MHz (1 x 8GB) Up to 32 GB DDR4 כונן קשיח 1TB HDD SATA III, 7200 rpm, 3.5-inch + 128GB M.2 2242 SSD PCIe מאיץ גרפי NVIDIA Geforce GTX 1050, 2GB GDDR5 כונן אופטי ללא תקשורת…

7. Started by xena2305,

הם קורים בעיקר כשאני מריץ משחקים כבדים, האם האופציה היחידה היא להחליף את הכרטיס מסך? צריך לציין שהוא די חדש(שנה וחצי),אבל האחריות רק לשנה. אגב הכרטיס מסך הוא מסוג רדאון 9800 פרו.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by sbhtkK7,

יש הבדל בפעולות בהתקנת מערכת הפעלה בנייד ובין שולחני? הנושא דחוף לי,תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by sherf,

יש לי על המחשב כונן די וי די שאין לי מושג של איזה חברה הוא כי זה לא רשום בשום מקום ואין לי את הקופסא... ויש לי איתו בעייה שהוא לא קורא דיסקים צרובים. זה לא שהוא לא קורא בכלל אלא בפעם הראשונה שאני שם דיסק מחברה מסוימת הוא קורא את זה ואחרי זה ברגע שאני אוציא ואכניס שוב את הדיסק זה לא קורא את זה את זה יותר...כאילו אין בכלל דיסק בכונן... השאלה שלי זה מה אני יכול לעשות כדי שהכונן יוכל לקרוא דיסקים צרובים? לשנות משהו בפנים.... איזה קובץ שאפשר להוריד...כל דבר...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי. אתמול צילמתי בגלקסי 10 סרטון די ארוך (שעה פלוס) וטלפון חלק לי את הסרטון לארבע סרטונים וכל סרטון בערך 4גיגה. העלתיאת זה למחשב ושניסתי לפתוח הנגן רק השמיע את הסרטון אבל לא הציג אותו. ניסיתי כמעט בכל הנגנים, הסיומת היא mp4 . מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by vadkom,

ניסיתי פירמוט כבר שלושה פעמים וזה לא עוזר,כל פעם שאני מנסה להפעיל כל תוכנה שהיא,המחשב מחליט להפעיל את עצמו מחדש,(לא ישר,בהדרגה,כאילו מישהו נכנס לSTART ולחץ ריסטארט). בנוסף,שמתי לב שרוב הקבצים עם סיומת EXE קטנו בצורה משמעותית באופן מוזר ופשוט נהרסו. לדוגמה,אם אני רוצה להתקין WINRAR שאמור לשקול בסביבות ה2.5 MB כרגע הוא שוקל בסביבות ה50 KB (והוא לגמרי הרוס,לא מתפקד) מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  12. איזה שרתים נותנים תמיכה ב ASP ובחינם (לבניית אתר)

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  13. בעיה שהופיעה בזמן האחרון... כאשר מכבים את המחשב (כיבוי דרך הXP וגם דרך הלחצן) המאווררים נשארים לעבוד ( של הספק ומאוורר מוציא נוסף) התאורה של העכבר האופטי נשארת דלוקה ומגיבה לתזוזה (מתחזקת), המחשב מנסה להפעיל את הפלופי (נשמעים רעשים וציקצוקים שהם בוודאות ממנו ונפסקו כאשר נותק ממנו החיבור החשמלי) => תופעות שלא הופיעו לפני זה... וכאשר מנסים להפעיל את המחשב הוא לא נדלק גם לאחר הוצאת כבל מהשקע והחזרתו.. ואז התופעה נמשכת.. לאחר ניתוק הפלופי מהחשמל המחשב הצליח להידלק לפעם אחת וזהו.. יש לציין שהמחשב מאוורר יחסית טוב... הוא נוקה מאבק לפני תקופה קצרה... כשאבא שלי התיעץ עם חברו הוא ציין שיתכן שזאת בעיה בקובץ הכיבוי של מערכת ההפעלה ויש לתקנו ע"י עידכונו... המחשב לא מעודכן בצורה סד…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by CRYSMAN,

טוב משהו מוזר ביותר קרה לי היום הגעתי מבצפר הדלקתי תמחשב נדלק רגיל נכנסתי לאינטרנט פתאום הוא נתקע - דבר שעוד לא קרה לי ואז נהיה מסך כחול : KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR והסיבה שלו : Win32K.sys [משהו כזה] ואחרי הזה פעם המחשב זיהה תהארד דיסק פעם לא אבל בכל מקרה לא רוצה להדלק כל פעם היה נתקע במקום אחר ומדי פעם מסך כחול שנכבה אחרי חצי שניה אחרי זה הוא עלה והגיע לקטע של "ברוך הבא" והופיעו מלא חלונות שלא ניתן לקרוא כל מיני קבצים בווינדוס ואז אחד שהוא אומר שהוא לא הצליח לקרוא את הפעולה ולהדפיס אותה [קלט פלט] קיצר בסוף אחרי כל מיני משחקים המחשב עלה ובינתיים עובד בסדר .. עכשיו אני לא יודע אם לפרמט עכשיו לפני שיקרה עוד משהו כזה או להשאיר את זה ?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  15. כי יש לי בעיה,ואמרו כאן לנטרל את בקר ה-RAID ,אז איך אני עושה את זה,אני לא מבין בביוס!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by tomerA,

יש לי מחשב DELL latitude XT2 עם windows 7 home premium 64 bit הבעיה שהיא שהמחשב (פתאום) לא מזהה שום רשת WIFI. מה שניסיתי עד עכשיו: - הסרת הדרייבר של הWIFI, הפעלה מחדש של המחשב והתקנה מחדש מגיבוי של הדרייבר. - הסרת הדרייבר של הWIFI, הפעלה מחדש ולתת לwindows להתקין את הdriver לבד - כניסה למצב בטוח עם רשת כדי לוודא שתוכנה צד 3 לא מפריעה. - ביטול כול הfirewalls ותוכנות הגנה למיניהן. - ניסיון לפתוח hotspot מהטלפון. - שחזור מערכת לכמה ימים קודם.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by YARONGT,

שלום חברים רציתי לעשות מבחן מאמץ למחשב אז פתחתי את התוכנה HWMONITOR שמתי לב פעם שהטמפרטורה שלי ב CPUTIN מאד גבוהה (125+-) עכשיו השאלה שלי היא מזה cputin בכלל ומה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? תודה חברים אבל אני בספק אם מישהו מכיר את הבעיה הזאת

18. היי יש לי מחשב נייד של חברת msi cx640 המשטח עכבר לא פועל כראוי כנראה בגלל שחסר דרייבר כלשהו , ניסיתי להוריד אך הניסיונות שלי לא עלו יפה חשוב לציין !!!!! שדרגתי את מערכת ההפעלה לווינדוס 10 החדש בבקשה עזרה ......

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by wooper,

הי אני יודע להרכיב מחשב מתחילה עד הסוף רק מה שאני לא מבין זה החיבורים מקדימה RESET SWITCH,POWER SWITCH, וכו איך יודעים מה הפלוס ומה המינוס?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by Enrico,

אני רוצה לשחזר את המחשב להגדרות המקוריות. זה אמור להיות אפשרי (בדרך זה גם מפרמט את ההארד דיסק והכל). ב computer management (תחת המחשב שלי - manage) יש את הפרטישנים עם האימג' ואני זוכר שראיתי בחוברת ההתקנה שהגיעה עם המחשב (אם רק הייתי מוצא אותה) שהאופציה הזו קיימת. אז חיפשתי וגיגלתי ועמלתי ומצאתי חשד לישועה, ctrl+f11 מייד במסך dell כשמפעילים את המחשב. אבל זה לא עושה כלום. ישנן 2 אופציות אחרות, אחת ל bios עם F12 ואחת ל setup עם F2. אז מישהו יודע איך עושים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 6.8k צפיות
  21. יש לי מחשב: intel core2 duo e6300 gigabayte p965 s3 nvidia geforce 7600 gt 2x512 mb digma cl5 1x2 gb kingstone cl 5 w.d 160 gb aajs המחשב לפעמים עולה ולפעמים לא הוא מגיע לקטע בביוס אחרי שהוא מזהה את המעבד ושם הוא נתקע נראה לי שהוא מנסה להעלות את ההארד דיסק מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום . היום המחשב התחיל להתחרפן כל כמה זמן (משהו כמו כל שעה חצי שעה) המחשב נתקע ורק ריסט עוזר . כשהמחשב נתקע שומעים מהרמקולים מין רעש כמו גרררררררררררררר ואז חייבים לעשות ריסט. כמובן שזה לא עוזר לכם . איזה בדיקות צריך לעשות ? וממה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by ForresT,

אני לא מבין בזה בכלל אז אני לא יודע אם זה בביוס או בהארד דיסק אוקי אז ככה הבאתי כונן של 40 גיגה מחבר חיברתי אותו הוא לא עבד עשה לי בעיות העפתי אותו מאז התחיל כול החרא.. היום אני מדליק את המחשב לוקח למחשב בערך 5 דקות(!)עד שהוא מזהה את ההארד דיסקים נכנסתי לביוס עשיתי שיקרא מההארד דיסק לא עובד הוא מבקש ממני שאני יכניס את הדיסק של הוינדוס.. טוב הכנסתי עשיתי פורמט עדיין אותה בעייה 5 עד 10 דקותעד שהכול עולה משהו מוזר מאד! אחרי שאני עושה ריסטרט הוא תמיד מבקש שאני יכניס דיסק של ווינדוס!לא יודע למה הוא נכנס למחשב רק כשהדיסק של ווינדוס בתוך עשיתי בביוס שיקרא מההארד דיסק הכול... ניסיתי הכול אני פשוט נואש.. למישהו יש הצעות לפני שאני הולך לתכנאי וזורק פול כסף?מי שיעזור אני ישלח לו כסף…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by Maayan H,

שלום, הורדתי את תוסף הmail track למחשב ולהפתעתי גיליתי שלמרות שהוא מקושר לחשבון המייל שלי, לא ניתן להפעיל אותו גם במחשבים אחרים. ניסיתי להוריד מחדש את התוסף במחשב אחר וקיבלתי הודעת שגיאה. האם יש אפשרות כזו? או שבגלל שזה על אותו חשבון ניתן להוריד רק פעם אחת? ובמידה ושלחתי מיילים במחשב ללא התוסף יש אפשרות לעקוב אחריהם במחשב עליו מותקן התוסף? אשמח לעצות ממביני עניין. תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.