תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כיומיים המחשב שלי התחיל לעבוד נורא נורא לאט ונתקע (יש לי 16GB זיכרון והארד דיסק SSD עם יותר מ-70GB של מקום פנוי) בגלל כל פיפס קטן או תוכנה שהפעלתי (כדוגמאת דפדפן). גם אחרי שעשיתי RESTART המצב לא השתנה. אתמול אחרי שניסיתי לעשות RESTART, קיבלתי הודעת CRITICAL_ERROR. אחרי זה ניסיתי להפעיל אותו מחדש אבל הוא מיד מציג הודעת CRITICAL_ERROR כאשר ה-WINDOWS מנסה לעלות. ניסיתי להריץ דרך תקליטור הווינדוס שלי כל מיני כלי תיקון אבל שום דבר לא עזר. בנוסף, כאשר הווינדוס אוטומטית מנסה להריץ בדיקת מערכת (ANALYSIS) בזמן שהוא עולה (אחרי מספר פעמים שהווינדוס לא עלה) הוא מתרסק כאשר הוא מגיע -60 אחוז. מה שחשוב לי בכל המחשב זה המסמכים שנמצאים לי בשולחן העבודה. לא הצלחתי לגשת אליהם כאש…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שכאשר אני מפעל את המחשב מוצגות לי מספר הודעות שגיאה שאני צריך לסדר , לא ניתן להתקדם הלאה אלא אך ורק בלחיצה על כפתור F11. להלן מה שכתוב על גבי המסך: phoenix awardBIOS V.6.00PG *Primary IDE cannel no 80 conductor cable installed *Secondary IDE cannel no 80 conductor cable installed CPU is unworkable or gas been changed, please recheck- CPU SOFT MENU אז הבנתי שאין בשני הערוצים קבל בעל 80 גידים נכון אבל הכוננים יכולים לעבוד גם כן על כבל 40 גידים , אז איך משנים את זה . בקשר למעבד אין לי שמץ של מושג מה הם רוצים , המעבד לא השתנה והוא עובד מצויין , ננכנסתי לביוס במטרה לראות מה הבעיה אך לצערי לא הצלחתי להסתדר תודה
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
איך שהמחשב עולה וכתוב שם גרסאת ביוס וכאלה.. שם זה נתקע ולא ממשיך זה ככה אחרי אוברקלוק.. אבל לא רציני
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחר שביצעתי פורמט וסימנתי את האופציה של למחוק את מה שיש בכונן בכל זאת התוכן נשאר שהדלקתי את המחשב ראיתי ששולחן העבודה באמת ריק אבל כל הקבצים שהיו בכונן C נשארו ובנוסף הייתה תיקיה windows.old עם כל התוכן הישן ( ההודעה על יצירת windows.old הופיע בהתקנה בלי אפשרות ביטול ) את windows.old מחקתי הבעיה זה כל השאר קראתי שאם הייתי עושה פורמט דרך הרצת הדיסק בזמן עליית המחשב אז הכל היה נמחק , זה נכון ? כי עכשיו שאני מנסה את זה המחשב פשוט נכבה בלי תחילת ההתקנה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ניתן לראות את המפרט שלי ב'מפרט'. אוקי אז ככה אני משחק משחק MMORPG פשוט למדי לא צורך יותר מדיי.. הזיכרון יורד ל80% שימוש ויש לי 1GB וכך זה גם בהורדות ולפעמים יותר. המחשב איטי בכללי ובכלל במשחק הוא יותר איטי אני כבר אומר זאת לא בעיה של ספייוואר וירסוים רג'יסטרים או בעיה בדיסק קשיח אני בדקתי תקלות.. תודה מראש ומקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי דואל בוט במחשב וכשאני מנסה להעלות את ה-xp המחשב מתנתק ומבצע restart . אפילו לא מגיע לחלון הלוג אין,מה עושים,עזרה בבקשה? :-[
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח asus b85m חדש חדש. אני מנסה לעלות את המחשב והוא לא מזהה את המקלדת usb, ניסיתי גם ps2 וגם לא זיהה. בדקתי בכל מיני מקומו ואנשים שנתקלו בזה אמרו לאפס את הלוח עם הג'מפר. עשיתי את זה והעברתי את המקלדת ל usb מקדימה, עכשיו ב post נרשם שהוא זהה מקלדת אבל כשאני לוחץ del או f2 כלום לא קורה וה post אומר שהוא יכבה את המחדב תוך 15 שניות. למשהו יש מושג מה עושים???
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לאחר שמת לי הכרטיס מסך בנזילה MX440 , אני קניתי כרטיס מסך חדש ואת ה אמ איקס סתם שמתי בצד, יום אחד אני נזכר שיכול להיות שיש לי אחריות עליו ואחרי שבדקתי , באמת יש לי עוד חודשיים אחריות אבל בגלל שאין לי זמן וכוח ללכת להתעסק אם זה אז אמרתי לחבר שלי שאם הוא ילך לממש את האחריות הוא יכול לקחת אותו. אבל הקטע הוא שבדקתי את הכרטיס אחרי הנזילה בעוד 2 מחשבים והוא לא עבד שם, אבל בחנות מחשבים שחבר שלי היה , הוא אמר שהם ניסו אותו והוא עבד! איך זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מחשב חדש שנרכש לפני כחודש. עשיתי למעבד אוברקלוק ל- 3.4 (המעבד- Q6600 ) וגם עשיתי אוברקלוק ל זכרונות- 920MHZ קרה לי כבר שלוש פעמים שהמחשב לאחר עבודה של 15 שעות או יותר לאחר שאני משחק למשל ..אני הולך לישון וכשאני קם ואני רוצה להפעיל את המסך , המסך לא נדלק ,חשוב לציין שהמחשב עובד, כאילו רק המסך לא מוציא תצוגה,ואיך שאני עושה רסטרט המסך נדלק אבל כל ההגדרות חוזרות למצב ברירת מחדל,מה זה יכול להיות,בדקתי כבר אולי זה קשור למצב SLEEP אז זה לא ובכל מקרה המחשב במצב SLEEP כאילו מכובה , ביטלתי את כל האופציות של החיסכון בחשמל בויסטה.. בקיצור אני מיואש תעזרו בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לוח האם שלי TYAN אמור לתמוך בעד 266DDR. לאחרונה התקנתי כרטיס זכרון של 400DDR ועדיין לפי EVEREST המחשב עובד לפי מהירות של 200DDR, איך אני בודק/מסדר את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
המחשב החדש שלי הגיע אלי, הכל מצויין, חוץ מהספק, HEC 475V . המאוורר שלו פשוט עושה רעש מעצבן, ואחרי זמן מה מול המחשב זה כבר בלתי נסבל. האם גם למי שיש פה את הספק הזה, גם אצלו זה רועש יותר מדי? למישהו יש הצעות מה לעשות?
-
- 38 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה שהמסך נדלק כאשר מחברים אותו אליו אבל שמחברים את המסך לכרטיס מסך חיצוני הוא לא נדלק הכרטיס המסך החיצוני פעיל כי נבדק במחשב אחר. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה למחשב ב - 3DMark 05 וקיבלתי ציון טוב בכרטיס מסך (GRAPHIC ) אבל קיבלתי 2000 בציון של ה CPU... הסתכלתי, ואני אמור לקבל בערך 5600 ~ (בליבה הישנה - AMD A X2 +3800 manchester) ולי יש את הליבה TOLEDO שאמורה לשפר את התוצאות ... יש משהו לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול ממש התחשק לי לשחק בCOD, אחרי שלפחות שנה-שנתיים לא שיחקתי במחשב. הורדתי, התקנתי, נכנסתי, והמשחק מקרטע על ההגרות הכי נמוכות. חשוב לציין שהמשחק עבד לי פעם בצורה מעולה במחשב, על הגדרות גבוהות אפילו. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה! מפרט: core2dou e4600 nvidia 9600gt 512mb 2GB ddr2 HU HITACHI 320gb
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הוא קצת שונה מהג'גבייט שהיה לי ואני לא מזה בחיבורים מה הולך לאן החיבורים של hhd led power led power sw reset sw hd audio ויש לי חיבור אחד usb שאין לי מוסג לאן הוא הולך ובפנל הקדמי יש 4 חיבורים 2usb 3 ועוד 2 ררגילים תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
מראה ימין שזה בעצם עברית ומראה שמאל שזה בעצם אנגלית (הצופציק) זה כבר איזה חודש ככה. אמרו אנשים מחו"ל שזה אולי בגלל שהמערכת ווינדוס 10 חדשה עדיין ויש באגים. אבל אולי יש לכם פיתרון לזה? זה גורם לכך שאני חושב שזה יכתוב באנגלית וזה בעצם כותב בעברית ולהיפך.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי המחשב של אחי הקטן הפסיק להגיב, מרגע ההדלקה אני לא רואה את המסכים של הלוח אם והביוס שלא לדבר על הווינדוס, פשוט לא רואים כלום. הכרטיס מסך וההארד דיסק בסדר, וניקתי אבק, ניסיתי לנתק את ההארד דיסק כדי שיציג שאין HD, זה עדיין לא מגיב. יש איזשהו פיתרון לזה לפני שאני שולח את זה לטכנאי מחר?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
פירמטתי למישהו שאני מכיר את המחשב, ועכשיו אחרי הפירמוט שאני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול התהליך נתקע כשהו מעתיק את הקובץ Mixer.ini. ניסיתי להתקין דריברים גם מהדיסק שהוא קיבל עם המחשב וגם עם דרייברים מהאינטנרט וכולם נתקעו באותו המקום. יש אפשרות שאני בצורה כלשהיא אעתיק את הקבצים בצורה ידנית והכרטיס קול יעבוד כמו שצריך? האם יש משהו שאוכל לעשות בשביל לתקן את זה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי בעיה במחשב, הוא קורס בלי סיבה. בהתחלה זה היה קורה תחת עומס, כל איזה חצי שעה- שעה. עכשיו שיחקתי במחשב איזה חצי שעה והוא קרס. פעמיים רצוף תחת עומס. ניתקתי אותו מהחשמל ניסיתי להוציא את הבטריה של הלוח אם. החזרתי ניסיתי שוב לשחק, קרס שוב פעם אחרי שעה.עשיתי אותו דבר שוב, ועכשיו זה הגיע למצב שהמחשב עולה, נכנס לווינדוס, וקורס אחרי בערך 5 דקות (לא תחת עומס). חשבתי על לנסות לפרמט,(למרות שזה לא ניראה לי כמו בעיה בתוכנה..) נכנסתי לSAFE MOD, בשביל לנסות לגבות קבצים, וגם שם הוא קרס אחרי 5 דקות. * אחרי שהמחשב קורס , יש מסך שחור, כל המאווררים מפסיקים להסתובב , הוא כאילו מנסה להפעיל את עצמו מחדש אבל לא מציג שום דבר על המסך וכלום לא קורה. (הנורות של המחשב דולקות) …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה בדיסק. התקנתי וינדוז אקס פי, המחשב מגיע למצב של applying your settings ונתקע (גם לאחר התקנה חוזרת). ניסיתי להעביר את הדיסק הזה למחשב אחר, כשהמערכת מאותחלת מהדיסק המקורי של המחשב האחר, והדיסק החשוד משמש כסלייב, או יושב על הסקונדרי איידיאי. בקונפיגורציה הזאת המחשב מגיע למסך שבו מוצג הלוגו של אקס פי, והריבועים הירוקים ממשיכים לרוץ למטה אבל המחשב לא עושה כלום ולא עולה (למעט פעם אחת שהוא כן הצליח לעלות ככה אבל נתקע אח"כ). האם אתם חושבים שהבעיה היא בדיסק? האם אתם מכירים תוכנה שיכולה לעזור לי לבדוק/לתקן אותו? אני רוצה להוסיף שעל הדיסק החשוד יש גם פרטישן של וינדוז 98 שכן עולה, אבל לא מציג את הפרטישן השני, כך שאני יכול להריץ תוכנה בוינדוז. תודה!
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום. בלפטופ שלי - מסוג לנובו - מת המסך (המסך בלבד, המחשב עצמו עובד מעולה). הייתי רוצה להמשיך להשתמש בלפטופ כתחליף שולחני (הלפטופ מעולה). הבעיה: כאשר אני מחבר את הכבל VGA ללפטופ, אמנם ניתנת לי האפשרות לראות דרך המסך השולחני, אבל רק לאחר (!) שעלתה מערכת ההפעלה. אני רוצה להגיע להגדרות של ה BIOS, כי הבנתי ששם אפשר להחליף את מסך ברירת המחדל - ושזה יהיה החיצוני דווקא. ה--צ--י--ל--ו תודה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס קול מובנה של הלוח האם. *יש לציין שהמחשב גג בן חודשיים. ניסיתי להחליף כבל AUX אך לא עזר. חשבתי לחבר את האוזניות שלי לילה, השאלה אם יש איזשהו קובץ LOG במחשב שיכול לתת לי תשובות אם היה או לא היה ניתוק במהלך הזמן שאני לא על המחשב...
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-