תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קניתי LEADTEK 6800GT משומש ב800 שקל! יש מצב שהספק שלי חלש מדי למרות שאני לא בטח שזאת הבעיה... חיברתי הכל כמו שצריך ,במסך הראשון של המחשב איפה שהוא סופר תזיכרון רואים מלא קישקושים ארטיפקטים ולא מבינים כלום אחר כך זה עולה לווינדוס ושם מבינים משהו אבל עדיין יש ארטיפקטים מלא פסים כאלו כמובן שלא נכנסתי לשום משחק וכיביתי את המחשב בדקתי אם חיברתי טוב הדלקתי שוב ואותו הדבר:\ עכשיו הדילמה היא אם הכרטיס לא טוב או שהספק לא מספק לו מספיק חשמל?
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע אם ניתן לרכוש בנפרד את "ארובת האיורור" של המעבד המותקנת על המכסה הצידי של המארז ואם כן אז איפה. תודה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
שלום וצהריים טובים, בקרוב מאוד אני מקבל לוח אם חדש מסוג MSI K9N SLI Platinum Socket AM2 NVIDIA nForce 570 ,בעיקרון רציתי לשאול אם הלוח אם קל להרכבה?, אני מאוד אוהב להרכיב את החלקים בעצמי, יש לי ידע בסיסי בכל מה שקשור לחיבור הברגים והחוטים למארז , אך האם יש עוד משהו שעליי לעשות חוץ מהקטע הפיזי? כמו עדכון ביוס לדוגמא.. שבקטע הזה אני לא מתמצא במיוחד.., אני מודה לכם
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מתחיל להיתקל בבעיה עם צורב הדי וי די במחשב הנייד שלי הוא אומנם קורא את כל הדיסקים אבל כשאני מנסה להעתיק סרטים שנמצאים על הדיסק להארד דיסק אני מקבל שגיאות לעומת זאת הצורב די וי די במחשב הנייח שלי לא מתקשה להעתיק אותם במקרה ואני מנסה להריץ ת'סרט מהדיסק הוא מריץ לי אותו אבל כעבור כמה דקות מפסיק להריץ ונותן איזו שגיאת מדיה פלייר יש 2 שיגאות שאני נתקל בהן לסירוגין בניסיון העתקה אחת אומרת משו כמו "שגיאת יתרות מחזוריות" ואחת בסגנון "שגיאת MS-DOS " בבקשה עזרה בנושא
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
המחשב שלי לאחרונה עושה בעצמו restart ככה סתם באמצע שום מקום . מבחינת טמפ' יש לי מע' קירור של Arctic Cooling +3 מאווררים פנימיים בנוסף. מה עוד יכולה להיות הבעיה???
-
- 8 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע הטוב הבעיה שלי היא ככה פירמטתי את המחשב לאחרונה והתעוררה בעיה מוזרה , כשאני מנסה להכנס לאפשריות של המדפסת כדי לשנות שם דברים אני מקבל את ההודע הבאה ואחר כך שאני לוחץ לו OK אני מקבל את הודע הבאה: ניסיתי להתקין את הדרייברים של המדפסת שוב בכמה דרכים ושום דבר לא עזר.. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, ב 27 והיום נתקלתי במסך כחול. שניהם בלי קשר לשום דבר. כאילו סתם, לא באמצע משחק, לא באמצע איזה פעולה מאמצת... נגיד היום, עשיתי Restart למחשב (דרך "התחל"), ואחרי כמה זמן שהמחשב העלה את הכל, פתאום מסך כחול. קבצי ה Dump של ה 27 וה 30 מצורפים למטה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אוקי...אז קניתי לוח אם A8V של אסוס... חיברתי את ההיטאצ'י 80 ג'יגה SATA וניסיתי להתקין ווינדווס והוא לא זיהה את הכונן. עידכנתי ביוס דרך הארדיסק PATA עשיתי דיסק עם הדרייבר של הצ'יפ SATA וזה עדין לא מזהה שום דבר. הייתה לי אותה בעיה עם לוח לסוקט 754 מבוסס על אותו צ'יפסט ולא הצלחתי לפתור אותה (למרות שעם ההארדיסק מאקסטור 120 שלי זה עובד בסדר גמור ומזהה). חיברתי עוד כונן WD 80 ג'יגה סאטא וזה גם לא זיהה אותו שני ההארדיסקים זוהו ע"י לוח אם אחר. יש למישהו עצה או שאני צריך להחזיר את הלוח לחנות? נ.ב. בבוט הוא מראה לי כאילו הוא מזהה את ההארדיסק... נ.ב.2 עשיתי דיסקט עם דרייבר של הSATA...שמתי בווינדווס וזה עדין לא עובד
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שאני בא להפעיל את המשחק Devil May Cry 3 הוא רשם לי בהתחלה את ההודעת שגיאה הבאה שבתמונה בקשר לשגיאה שבתמונה הסתדרתי , אוקיי , עכשיו אני בא להפעיל את המשחק הוא נותן לי את השגיאה הבאה: No disc inserted. Please insert the CD/DVD. מה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים. עריכה: הסתדרתי תודה בכל זאת , היה צריך קראק. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כמה זמן אחרי שאני מפעיל את הווינדוס קופצת לי הודעה שVirtual memory running too low ושתוכנות לא יפעלו ובלה בלה.. בדקתי מה משתמש בהרבה Virtual Memory ומצאתי שsvchost מנצל לי יותר מג'יגה.. איך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מכיוון שאני לא ליד המחשב, אני לא ידעתי עד עכשיו וראיתי שכנראה המחשב עושה רסטרט לעצמו... איך אני יודע ממה הם נובעים ? איפה בכלל רשום עליהם מידע ? עברתי על הFAQ בפורום... לא הסתדרתי...
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום חבר שלי הביא לי כרטיס טלוויזיה life view fly video 2000 או משהו כזה.. לא זוכר את השם המלא... היינו בבית שלו ווידינו שזה עובד.. פירקנו מהמחשב שלו שמנו בשלי התקנתי את הדרייבר לדעתי כמו שצריך והוא פשוט לא עובד!! אין לי מושג מה לעשות.. התקנתי את התוכנה ההיא שקיבלתי חיברתי ליציאה של הממיר לאיפה שיוצאת הטלוויזיה.. ניסיתי גם עם היציאה שמוציאה גם מתח אבל פשוט כלום... זה קשור לזה שיש לי יס ולא הוט או משו כזה.. כי אני פשוט כבר מת להתשמש בו... אם יש צורך אני אוסיף תמונות... תודה רבה רבה רבה מקווה שתעזרו רועי
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
בעיה במארז של raidmax איך מכבים את האורות במארז? יש כפתור? משהו?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שאני עושה פרינט סקרין ואז העתק רואים תמונה שלא מבינים ממנה כלום כמעט שחורה לגמרי. מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה יכול להיות שנשרף משהו?? לא נגעתי בכלום זה פשוט ככה נהיה, אחרי שהמחשב פעל המון זמן בסדר.
-
- 9 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי חבר,שיש לו מחשב בסה"כ די נחמד. חשב להתחיל לשדרג. פתאום גילינו שיש מאווררים גמורים במחשב והטמפרטורות בשמיים. יצאנו וחפרנו בכל העיר בשביל מאווררים של 80 מילימטר ומאורר למעבד SOCKET A AMD XP 2500 BARTON. קיצר מצאנו קנינו הרכבנו. המחשב נרגע עד שהפד הטרמי כנראה הלך. אחר כך המחשב התחרפן ויצא משליטה,העכבר זז לבד וכל מיני,גיבינו את המידע ופירמטנו. נתקע לנו במלא התקנות,אני בא עם צורב ישן שלי,לא נתקע! סימן שהצורב דפוק,צורב לא בעיה להחליף והוא כבר יקנה DVD-RW. החבר סיפר לי שהמחשב ממשיך להיתקע אחריי הכול. באתי אליו אתמול. הוא כולה שיחק GTA 3 וקרס המחשב מהחום במעבד. מה יהיה שהוא יקנה כרטיס מסך נורמלי וינסה לשחק SIMS 2,GTA SA,או ירצה להטיס בסימולטור כמו לוק און? פתחנו את הדלת של …
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נגן של IRIVER 5GB לכל חיבורי הUSB שחיברתי במחשב שלי הוא לא מגיב(מופיע כונן אבל אי אפשר להיכנס). כשחיברתי למחשב אחר הכל עבד. הערה: כשחיברתי נגן אחר למחשב שלי הוא עבד מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה : נייד dell lititud המסך הפסיק לעבוד... נאמר לי כי התקלקל בקר מנורת מסך (היושב על לוח אם) בעקרון המסך נדלק אך רואים מאוד מאוד חשוך.... האם זה הבעיה (בבקר) או יש בעיה אחרת... איפה יש מקום זול לתיקון הבעיה במרכז....... (כמה יכול לעלות תיקון התקלה ? האחריות על המחשב נגמרה מזמן..)
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה רצינית במחשב. המחשב סוגר תכנות לפי רצונו ונתקע כל הזמן. למשל, אם אני גולש באינטרנט, אז הוא יתקע ולאחר זמן מה יסגור לי אותו. כנ"ל אם אני פותח תכנות, או כל דבר אחר. המחשב עושה את זה באקראי, אבל עם האינטרנט זה קורה לעתים יותר קרובות. בדעתי שזו איזושהי תקלה בחומרה. עלו בדעתי שני אפשרויות: 1)המעבד לא מספיק לעבד את כל החומר שהוא מקבל. 2)איך שהוא הראם לא מתאים למחשב, למרות שקשה לי להאמין. להלן המפרט: ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? ?Gygabite K8NF-9 s939, NF4, PCI-E? ?512Mb 400MHz Kingston CL2.5? ?Gygabite 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) ?WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB?? תוכלו לנסות לעזור?
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמיועד בעיקר למשחקים וגם לשאר הדברים כמו תוכנות,סרטים וכו'.הדיסק קשיח שלי הוא של 160GB סאטה 2. שמתי בכונן 20GB C , איך כדאי לי לחלק את ה132GB שנשארו בצורה הטובה ביותר? הבנתי שבמשחקים ובכלל שככל שהשטח של הדיסק קשיח הוא גדול יותר אז יש פגיעה בביצועים של המשחקים היות והמחט בדיסק צריכה להסתובב למרחקים גדולים יותר וככה הדיסק קשיח נעשה יותר איטי,ככה שמעתי תקנו אותי אם אני טועה. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי. בערך דקה אחרי הכניסה לווינדוס המסך נכבה ללא שום סיבה. זה לא שומר מסך,וזה לא צריכת חשמל ( כיבוי צג לשם צריכת חשמל ). אחרי עוד דקה המחשב עושה ריסיט ועולה מחדש וכך שוב. ניסיתי לעשות shutdown -a בהפעלה אבל לא עזר. כשאני אומר המסך נכבה הכוונה היא שהוא כאילו על STAND BY כזה נ"ב אם אני לא מפעיל יישומים מיוחדים כמו משחקים,או שני תוכנות בו זמנית הוא לא נכבה. תודה לעוזרים בפיתרון הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד שהלך לו הסידי רום אז קנינו אחד חיצוני שמתחבר בusb עכשיו אני צריל לפרמט את המחשב מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה עם הכונן החיצוני כי הוא לא מזהה אותו בביוס כמו במחשבים החדשים כי הוא די ישן... שמעתי שאפשר לעשות דיסקט boot לסידי רום החיצוני אבל אני לא יודע איך... אם למישהו יש מאמר או יודע איך אני ישמח להסבר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
למה שאני רואה וידיו ב Windows Media Player הוא כול הזמן ניתקה (מקותע)?? תודה מראש! ???
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-