עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב חצי שנה די חדש המפרט בצד,אגב כרגע הכרטיס קול אונבורד פועל ולא הM-AUDIO. בימים האחרונים הכל עושה בעיות,הAVG עשה בעיות החלפתי לנוד32. הפיירפוקס קורסס,משחקים קורסים,אפילו האייסיקיו עושה בעיות.לפעמים מופיע בלו סקרין והמחשב עושה ריסטרט או שכמה תהליכי ווינדוס בבעיה וצריכים להיסגר. ישרר חשבתי שזה הטממפרטוורת,ניקיתי אבק מהמארז והמאווררים,בדקתי שהכל מחובר תקין ושהכל עובד והקריסות הממשיכו לקרות.להלן הטמפרטורות: מעבדים במנוחה בממוצע 30,לוח אם 40,כרטיס מסך 55 והארדיסק 42. במאמץ ההכרטיס עולה ל70 המעבדים לבערך 40 הלוח אם בכמה טמפרטרות שאני לא זוכר והאריסק נדמה לי ל47. לי נראה שהטמפרטורות תקינות אולי חוץ מהכרטיס מסך שגבולי קצת ואולי בגלל החמסין של היום. השאלה היא,אם באמת הבעי…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by AMITOC,

שלום לכם! נתקלתי בתקופה האחרונה במספר בעיות הקשורות למערכת הקבצים שלי. בעיה מספר אחת: כל פעם שאני מנסה בסנדרה לעשות "בדיקת-מהירות -העברת-קבצים" התוכנה קופאת ונתקעת עד למצב שצריך לסגור אותה ע"י הטסק מנגר. מה לעשות? חשוב לציין שזה קורה בהמון גרסאות של התוכנה. בעיה מספר 2: כאשר אני נכנס להגדרות של אקספלורר אני יכול למחוק את ה"קוקיז" אבל נסיון למחוק את שאר הקבצים גורם לחולן להתקע. סגירה ע"י הטסק מנגר של RNDLL22 פותרת את הבעיה אך עדיין כל פעם שאני מנסה זה חוזר על עצמו. בעיה מספר 3 (המוזרה ביותר): כאשר אני מוריד קובץ התקנה כל שהוא (משחק,דרייבר וכדומה) הקובץ מאבד לאחר תקופה מסוימת את האיקון שלו והופך לרקע לבן (תמונה מצורפת) חלק מהקצים לא נפתחים במצב החדש אך עדיין מופיע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by DARK-SPIRIT,

אני רוצה לקנות כונן של 250GB 16Mb ושמתי לב לשני דגמים שמעניינים אותי ואני רוצה לדעת את ההבדל בניהם. אחד הוא SATA2 והשני Ultra ATA/100. מה יותר טוב מבין השניים? ומה ההבדל? תודה

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by elio1,

עידכנתי את הביוס שלי ועשיתי לאחר מכן ריסט ופתאום לא מופיע לי כלום במסך , פשוט כלום ואני גם לא יכול לעשות כלום.... אבל המסך פועל ולא מראה שום דבר מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by beasher,

כשאני מפעיל תמחשב מחדש זה רושם לי cpu is unworkable or has been changed - please recheck cpu soft menu מה התקלה ואיך אני פותר אותה ודבר שני אחרי זה זה מחייב אותי לשים את הדיסק של ווינדוס בכונן כדי שמערכת ההפעלה תפעל איך אני פותר את הבעיות??? בתודה שחר

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  6. Started by eran1,

שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שאני פונה בשאלה הזאת בפורום הנכון. קניתי מחשב חדש עם לו k8nf-9 כשאני מחבר את מצלמת האינטרנט שלי המחשב אומר שהיא הותקנה והכל בסדר, אבל כשאני בא להפעיל אותה בתוכנה כמו מסנג'ר אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת לי שיש לי חריגה ברוחב התקני הפס של ה- USB שלי. מה שמחובר לי ל- USB זה רק המודם והעכבר, אז למה זה נותן לי הודעת שגיאה כבר? המחשב חדש זה אמור להיות ככה? ואיך ניתן לסדר את זה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by I T Z I King,

אני מרכיב עכשיו מחשב חדש ולוח האם ASUS M2N-VM DVI פעם מזהה את הכונן Pioneer DVR-215DBK SATA ופעם לא מזהה אותו. אני מפעיל את המחשב ונכנס ל BIOS ופעם הוא מזהה את הכונן בביוס ופעם לא מזהה. הכונן מחובר בחיבור SATA. גרסת הביוס היא מסוף 2007 כך שלא נראה לי שצריך לעדכן ביוס. יש למישהו מושג מה הבעיה? אני ממשיך כרגע את ההתקנה עם כונן IDE רגיל עד למציאת פתרון לבעיה.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by zx1993,

החלפתי מאוורר לכרטיס מסך LEADTEK (GTX7800) מהמקורי לזה של זלמן (VF900CU)/ בדקתי את החיבורים שוב ושוב אבל- אין תיקשורת למסך. אשמח לשמוע רעיונות.

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  9. מישהו אולי יודע איך לעשות כך שכאשר אני צופה בסרט עם סאונד 5.1, שהדיבור לא יהיה רק מהרמקול האמצעי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by VBMaster,

שלום לכולם, לפני כמה חודשים התחילו בעיות של תקיעות רנדומליות של המחשב - ממש סתם ככה (לא תמיד במאמץ) פירוט המחשב: מעבד - פנטיום 3 800 מה"צ (ללא OC) לוח אם - ASUS CUV4X כרטיס מסך 1 - NVIDIA GFORCE 4 440MX כרטיס מסך 2 - ATI MACH64 PCI הארדיסק 1 - Westred Digital 160GB הארדיסק 2 - Maxtor 30GB כ. רשת - רילטק 8139C כ. קול - Creative Vibra 128 USB Card - ALI USB 2.0 HUB המחשב נמצא אצלי קרוב ל-4 שנים ומעולם לא היתה לו ולו בעייה אחת. הוא מחשב מאוד יציב ומאוד חזק ואני מאוד מאוד לא רוצה להחליפו (כי אין מה לעשות - אי אפשר להליף כזו יצירת אמנות ) החלפתי כבר כמעט את כל הכרטיסים במחשב, כולל זכרונות ושום דבר לא עזר. הטמפרטורות יציבות מאוד ולא עוברות את ה-40 מעלות לעולם יש ק…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by oceans68,

יש לגיסתי מחשב נייד LAPTOP של HP בן שלוש שנים. התמונה במסך לפעמים נעלמת ולפעמים חוזרת. בדקו ואמרו שיש למסך תופעה של FLEW AWAY ? מישהו מכיר? אמרו שתיקון יעלה בסביבות 1,000ש"ח+ ושלא כדאי לתקן. אם מישהו מבין בזה או יכול להמליץ על מעבדה אמינה/זולה לתיקון כזה דבר נשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by R9nald0,

התקנתי את הדרייברים של הלוח אם והכל ואפילו עדכנתי לגרסה החדשה יותר של הדרייברים דרך האתר של החברה. הלוח-אם הוא : GA-EP43-DS3L/S3L אני עובד עצות.. בלוח הבקרה רשום לי שהכל תקין, כלומר הדרייברים מותקנים ומבחינת המחשב יש קול אבל כשאני מחבר את האוזניות לכניסות במארז אני לא שומע כלום... מה יכולה להיות הבעיה? רשמתי את זה פה כי אני חושב שזו בעיית חומרה..

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by hezibt12,

בוקר טוב הכונן DVD לא מוכן לקורא סרט מקורי ולא סרט צרוב אבל אם אני שם איזו שהוא דיסק למשל של תמונות שהדיסק עצמוו הוא DVD הוא כן קורא אותו יש לציין שכונן הוא של חברת LG ראו תמונה : http://img161.imageshack.us/img161/4311/32610045tk1.jpg

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  14. שלום, היה לי את הכרטיס המסך radeon hd 6850 והוא הריץ לי DIRT 2 על HIGH בערך ועבד חלק, עכשיו קניתי את ה GEFORCE GTX 670 WINDFORCE והמשחק עובד ממש לאט, וגם משהו דפוק. שמתי על הגדרות ULTRA ה FPS היה 23-25, על הגדרות LOW היה 27 FPS.. משהו מוזר פה, התקנתי דרייברים והכל נראה תקין. יש מצב ל bottleneck? הנה המחשב שלי : gtx 670 windforce כרטיס מסך AMD Phenom II X4 965 מעבד ga-890gpa-ud3h לוח אם 12GB RAM יש 4 כרטיסי זיכרון,אבל חלק לא זהים אני לא יודע אם זה משנה. עזרה בבקשה? המחשב בריץ בכיף את BF3 ואת DIRT 2 לא..

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

עברתי חדר לא מזמן ועכשיו כשאני בחדר החדש אני נוגע במארז יחף ואני מתחשמל!! אני מסוגל גם להעביר זרם לאנשים שנמצאים לידי אם אני יחף... בחדר הקודם אני לא זוכר שזה היה ככה... יש סיבה לתופעה הזאת?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by DeadHunt,

אתמול שיחקתי במשחק שהתקנתי לפני זמן מה... חיביתי אותו למשך הלילה וכהדלקתי אותו נכנסתי למשחק והמשחק לא עבד טוב. מראה בפיקסלים כאלה כמעט הכל שחור אבל יש קול. ההיתי בטוח שזה רק השחק הזה ניכנסתי למשחק אחר ויש אותה בעיה..... מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by jfkk,

שלום יש לי בעיה עם המחשב קופא לאחר פרק מן משתחרר בדיקת זיכרונות דרת מערכת ההפעלה -לא נמצאו שגיאות בדיקת דיסק עם התוכנה mhdd מערכת win7 4gb זיכרון בכעת הקפיאה העכבר עובד תודה מחשב לא מתחמם

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. היי שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש 8800gts 320 של ליטייק לאחר שהתקנתי אותו ראיתי מתושתש ולא הצלחתי לכוון את התישתוש המסך 19 wide רק עם חיבור vga הצלחתי לאחר אין ספור נסיונת הבנתי שהכרטיס דפוק והחלפתי אותו לכרטיס אחר מחברה רחרת של bfg לתדמהתי גיליתי אותה בעיה... מה יכול להיות בבקשה עזרה דחופה?

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by glassmoon,

יש לי בעיה משונה ב-HD כאשר אני מחבר HD בגודל 6.4GB מהמחשב הישן שלי, שלא הופעל כבר שנה, במחשב החדש, המחשב מזהה רק partition יחיד של 1.99GB, שאין בו מערכת הפעלה מותקנת (היתה מותקנת בו מערכת הפעלה win95). ניסיתי לחבר אותו במחשב החדש כ-slave ולגשת אליו מHD שמותקן בו win98 וגם אז יכולתי לגשת רק ל-partition יחיד של 1.99GB ,מתוך גודל של 6.4GB . מה לעשות?.... תודה מראש על כל התייחסות

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by guyafik11,

חייב עזרה אני מתחיל להיות מתוסכל, קניתי מחשב חדש וזה המפרט שלו : http://www.officedepot.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-ideapad-y50-70-59445661?aff=Zap&aff_a=1 את ההארד דיסק החלפתי ב-SSD 480GB של kingstone. מידי פעם המחשב מקבל shutdowns אוטומטית (אין שום מסך כחול אלא פשוט כיבוי מלא של המחשב בלי ריסטרט). זה קורה גם במשחקים וגם שאני לא במשחקים - או בקיצור רנדומלי. בדקתי טמפרטורות גם בזמן משחק ולא ראיתי בעיה מיוחדת נכנסתי לblue screen view וקיבלתי את זה : מצורפת תמונה. מקבל error שקשור ל- hardware שנגרם על ידי הקובץ ntoskrnl.exe עשיתי סריקה חומרה מלאה למחשב והוא לא מצא שום בעיה. כל הטסטים היו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by pakariel,

יש לי מחשב ישן hp compaq dx7300 microtower שהפסיק לעלות (לוח אם של hp לא מצאתי איפה כתוב הדגם) בכל פעם שאני פותח אותו אני מקבל את המסך המצורף וכמובן שלא ניתן להיכנס לBIOS ולא כלום (למרות שהוא מזהה מקלדת לפי הנוריות) ניסיתי מספר פעמים לאפס אותו על ידי לחיצה על הלחצן של cmos במשך 5-6 שניות ולא עזר, כמו כן ניסיתי לאפס שוב את הסיסמא לביוס וגם זה לא עזר * אין כונן דיסקטים במחשב מה עוד אני יכול לעשות כדי שיחזור לעלות?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by VENUM,

מה קורה? יש לי בעיה בכרטיס מסך והקטע הוא שיכולות להיות 2 סיבות: 1) עדכנתי דרייבר דרך תוכנת DRIVER BOOSTER. 2ׂ) הייתה אצלי הפסקת חשמל מספר פעמים ואני חושש שהכרטיס מסך ניזוק. בדקתי את הכרטיס מסך בזמן שהמחשב עובד והמאוורר המובנה שלו עובד, זה אומר שהכרטיס עדיין בסדר? - כשאני בודק במנהלי התקנים תחת קטגוריית מתאמי תצוגה לא כתוב השם של הכרטיס מסך שלי. - כשאני מנסה להתקין את הדרייבר של NVIDIA (אחרי שהורדתי את הדרייבר המתאים בעזרת המזהה האוטומטי שלהם באתר) ההתקנה נפסקת באמצע ואני מקבל הודעה שההתקנה לא זיהתה את הכרטיס. מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  23. קניתי את המתאם לטלויזיה 21PIN לS-VIDEO ,צהוב,לבן והאדום חיברתי את הכבל S-VIDEO ----S-VIDEO מהמחשב לטלויזיה ורואים שחור לבן בדקתי הכל ניסיתי לכוון ועדין זה שחור לבן זה פועל על PAL בדקתי היה לי פעם רידון 9250 וגם היו רואים שחור לבן חשבתי שאני יחליף את הכרטיס מסך זה יסתדר החלפתי את הכרטיס מסך לגיפורס 7600GT ועדין שחור לבן. חייב תשובה.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. בימים האחרונים נתקלתי בבעיית ריצודים במסך הטלוויזיה שמחובר למחשב בעת שידורי סטרימינג -הכוונה לפס שקוף שנמשך לרוחב כל המסך עולה ויורד מלמעלה למטה וחוזר חלילה מדובר בטלוויזית lcd samsung- במסך מחשב עצמו רואים את השידור חלק ללא ריצודים (אבל אני מעדיף לראות בטלוויזיה) הקו הזה מופיע רק בשידורי סטרימינג (למשל, שאני רואה סרט מהמחשב או גולש באינטרנט תוך כדי צפייה במסך טלוויזיה אין שום בעיה) המחשב והטלוויזיה מחוברים בנקודות חשמל שונות ומרוחקות כ-4 מטרים זה מזו ניתקתי גם את הממיר וזה לא פתר את הבעיה הסרתי והתקנתי מחדש את נגן הפלאש בגרסתו האחרונה, כמו כן עדכנתי דרייברים של כרטיס מסך (9800 gtx ( נתון נוסף- טלוויזיה מסוג hd ready רזולוצייה שאני עובד במחשב בחיבור (dvi to hdmi) הי…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by arigo,

שלום רב הייתי חייב לפרמט את המחשב הורדתי מהאתר של מיקרוסופט שוב את וינדוס 7 (תוך אימות ואקטיבבציה של הוינדוס) לאחר ההורדה אני ממש לא מצליח ונתקע בהתקנה באמצעות USB במסך של "בחר מנהל ההתקן שיותקן" זה לא קרה לי אף פעם ולא מצליח להתקדם את הISO התקנתי על USD הלוח אם H110 GYGABITE מה הקטע ???

• 14 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים