עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מישהו אולי יודע איך לעשות כך שכאשר אני צופה בסרט עם סאונד 5.1, שהדיבור לא יהיה רק מהרמקול האמצעי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by VBMaster,

שלום לכולם, לפני כמה חודשים התחילו בעיות של תקיעות רנדומליות של המחשב - ממש סתם ככה (לא תמיד במאמץ) פירוט המחשב: מעבד - פנטיום 3 800 מה"צ (ללא OC) לוח אם - ASUS CUV4X כרטיס מסך 1 - NVIDIA GFORCE 4 440MX כרטיס מסך 2 - ATI MACH64 PCI הארדיסק 1 - Westred Digital 160GB הארדיסק 2 - Maxtor 30GB כ. רשת - רילטק 8139C כ. קול - Creative Vibra 128 USB Card - ALI USB 2.0 HUB המחשב נמצא אצלי קרוב ל-4 שנים ומעולם לא היתה לו ולו בעייה אחת. הוא מחשב מאוד יציב ומאוד חזק ואני מאוד מאוד לא רוצה להחליפו (כי אין מה לעשות - אי אפשר להליף כזו יצירת אמנות ) החלפתי כבר כמעט את כל הכרטיסים במחשב, כולל זכרונות ושום דבר לא עזר. הטמפרטורות יציבות מאוד ולא עוברות את ה-40 מעלות לעולם יש ק…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by oceans68,

יש לגיסתי מחשב נייד LAPTOP של HP בן שלוש שנים. התמונה במסך לפעמים נעלמת ולפעמים חוזרת. בדקו ואמרו שיש למסך תופעה של FLEW AWAY ? מישהו מכיר? אמרו שתיקון יעלה בסביבות 1,000ש"ח+ ושלא כדאי לתקן. אם מישהו מבין בזה או יכול להמליץ על מעבדה אמינה/זולה לתיקון כזה דבר נשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by R9nald0,

התקנתי את הדרייברים של הלוח אם והכל ואפילו עדכנתי לגרסה החדשה יותר של הדרייברים דרך האתר של החברה. הלוח-אם הוא : GA-EP43-DS3L/S3L אני עובד עצות.. בלוח הבקרה רשום לי שהכל תקין, כלומר הדרייברים מותקנים ומבחינת המחשב יש קול אבל כשאני מחבר את האוזניות לכניסות במארז אני לא שומע כלום... מה יכולה להיות הבעיה? רשמתי את זה פה כי אני חושב שזו בעיית חומרה..

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by hezibt12,

בוקר טוב הכונן DVD לא מוכן לקורא סרט מקורי ולא סרט צרוב אבל אם אני שם איזו שהוא דיסק למשל של תמונות שהדיסק עצמוו הוא DVD הוא כן קורא אותו יש לציין שכונן הוא של חברת LG ראו תמונה : http://img161.imageshack.us/img161/4311/32610045tk1.jpg

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  6. שלום, היה לי את הכרטיס המסך radeon hd 6850 והוא הריץ לי DIRT 2 על HIGH בערך ועבד חלק, עכשיו קניתי את ה GEFORCE GTX 670 WINDFORCE והמשחק עובד ממש לאט, וגם משהו דפוק. שמתי על הגדרות ULTRA ה FPS היה 23-25, על הגדרות LOW היה 27 FPS.. משהו מוזר פה, התקנתי דרייברים והכל נראה תקין. יש מצב ל bottleneck? הנה המחשב שלי : gtx 670 windforce כרטיס מסך AMD Phenom II X4 965 מעבד ga-890gpa-ud3h לוח אם 12GB RAM יש 4 כרטיסי זיכרון,אבל חלק לא זהים אני לא יודע אם זה משנה. עזרה בבקשה? המחשב בריץ בכיף את BF3 ואת DIRT 2 לא..

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by MeTaLhAmMeR,

עברתי חדר לא מזמן ועכשיו כשאני בחדר החדש אני נוגע במארז יחף ואני מתחשמל!! אני מסוגל גם להעביר זרם לאנשים שנמצאים לידי אם אני יחף... בחדר הקודם אני לא זוכר שזה היה ככה... יש סיבה לתופעה הזאת?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by DeadHunt,

אתמול שיחקתי במשחק שהתקנתי לפני זמן מה... חיביתי אותו למשך הלילה וכהדלקתי אותו נכנסתי למשחק והמשחק לא עבד טוב. מראה בפיקסלים כאלה כמעט הכל שחור אבל יש קול. ההיתי בטוח שזה רק השחק הזה ניכנסתי למשחק אחר ויש אותה בעיה..... מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by jfkk,

שלום יש לי בעיה עם המחשב קופא לאחר פרק מן משתחרר בדיקת זיכרונות דרת מערכת ההפעלה -לא נמצאו שגיאות בדיקת דיסק עם התוכנה mhdd מערכת win7 4gb זיכרון בכעת הקפיאה העכבר עובד תודה מחשב לא מתחמם

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. היי שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש 8800gts 320 של ליטייק לאחר שהתקנתי אותו ראיתי מתושתש ולא הצלחתי לכוון את התישתוש המסך 19 wide רק עם חיבור vga הצלחתי לאחר אין ספור נסיונת הבנתי שהכרטיס דפוק והחלפתי אותו לכרטיס אחר מחברה רחרת של bfg לתדמהתי גיליתי אותה בעיה... מה יכול להיות בבקשה עזרה דחופה?

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by glassmoon,

יש לי בעיה משונה ב-HD כאשר אני מחבר HD בגודל 6.4GB מהמחשב הישן שלי, שלא הופעל כבר שנה, במחשב החדש, המחשב מזהה רק partition יחיד של 1.99GB, שאין בו מערכת הפעלה מותקנת (היתה מותקנת בו מערכת הפעלה win95). ניסיתי לחבר אותו במחשב החדש כ-slave ולגשת אליו מHD שמותקן בו win98 וגם אז יכולתי לגשת רק ל-partition יחיד של 1.99GB ,מתוך גודל של 6.4GB . מה לעשות?.... תודה מראש על כל התייחסות

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by guyafik11,

חייב עזרה אני מתחיל להיות מתוסכל, קניתי מחשב חדש וזה המפרט שלו : http://www.officedepot.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-ideapad-y50-70-59445661?aff=Zap&aff_a=1 את ההארד דיסק החלפתי ב-SSD 480GB של kingstone. מידי פעם המחשב מקבל shutdowns אוטומטית (אין שום מסך כחול אלא פשוט כיבוי מלא של המחשב בלי ריסטרט). זה קורה גם במשחקים וגם שאני לא במשחקים - או בקיצור רנדומלי. בדקתי טמפרטורות גם בזמן משחק ולא ראיתי בעיה מיוחדת נכנסתי לblue screen view וקיבלתי את זה : מצורפת תמונה. מקבל error שקשור ל- hardware שנגרם על ידי הקובץ ntoskrnl.exe עשיתי סריקה חומרה מלאה למחשב והוא לא מצא שום בעיה. כל הטסטים היו…

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by pakariel,

יש לי מחשב ישן hp compaq dx7300 microtower שהפסיק לעלות (לוח אם של hp לא מצאתי איפה כתוב הדגם) בכל פעם שאני פותח אותו אני מקבל את המסך המצורף וכמובן שלא ניתן להיכנס לBIOS ולא כלום (למרות שהוא מזהה מקלדת לפי הנוריות) ניסיתי מספר פעמים לאפס אותו על ידי לחיצה על הלחצן של cmos במשך 5-6 שניות ולא עזר, כמו כן ניסיתי לאפס שוב את הסיסמא לביוס וגם זה לא עזר * אין כונן דיסקטים במחשב מה עוד אני יכול לעשות כדי שיחזור לעלות?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by VENUM,

מה קורה? יש לי בעיה בכרטיס מסך והקטע הוא שיכולות להיות 2 סיבות: 1) עדכנתי דרייבר דרך תוכנת DRIVER BOOSTER. 2ׂ) הייתה אצלי הפסקת חשמל מספר פעמים ואני חושש שהכרטיס מסך ניזוק. בדקתי את הכרטיס מסך בזמן שהמחשב עובד והמאוורר המובנה שלו עובד, זה אומר שהכרטיס עדיין בסדר? - כשאני בודק במנהלי התקנים תחת קטגוריית מתאמי תצוגה לא כתוב השם של הכרטיס מסך שלי. - כשאני מנסה להתקין את הדרייבר של NVIDIA (אחרי שהורדתי את הדרייבר המתאים בעזרת המזהה האוטומטי שלהם באתר) ההתקנה נפסקת באמצע ואני מקבל הודעה שההתקנה לא זיהתה את הכרטיס. מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  15. קניתי את המתאם לטלויזיה 21PIN לS-VIDEO ,צהוב,לבן והאדום חיברתי את הכבל S-VIDEO ----S-VIDEO מהמחשב לטלויזיה ורואים שחור לבן בדקתי הכל ניסיתי לכוון ועדין זה שחור לבן זה פועל על PAL בדקתי היה לי פעם רידון 9250 וגם היו רואים שחור לבן חשבתי שאני יחליף את הכרטיס מסך זה יסתדר החלפתי את הכרטיס מסך לגיפורס 7600GT ועדין שחור לבן. חייב תשובה.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. בימים האחרונים נתקלתי בבעיית ריצודים במסך הטלוויזיה שמחובר למחשב בעת שידורי סטרימינג -הכוונה לפס שקוף שנמשך לרוחב כל המסך עולה ויורד מלמעלה למטה וחוזר חלילה מדובר בטלוויזית lcd samsung- במסך מחשב עצמו רואים את השידור חלק ללא ריצודים (אבל אני מעדיף לראות בטלוויזיה) הקו הזה מופיע רק בשידורי סטרימינג (למשל, שאני רואה סרט מהמחשב או גולש באינטרנט תוך כדי צפייה במסך טלוויזיה אין שום בעיה) המחשב והטלוויזיה מחוברים בנקודות חשמל שונות ומרוחקות כ-4 מטרים זה מזו ניתקתי גם את הממיר וזה לא פתר את הבעיה הסרתי והתקנתי מחדש את נגן הפלאש בגרסתו האחרונה, כמו כן עדכנתי דרייברים של כרטיס מסך (9800 gtx ( נתון נוסף- טלוויזיה מסוג hd ready רזולוצייה שאני עובד במחשב בחיבור (dvi to hdmi) הי…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by arigo,

שלום רב הייתי חייב לפרמט את המחשב הורדתי מהאתר של מיקרוסופט שוב את וינדוס 7 (תוך אימות ואקטיבבציה של הוינדוס) לאחר ההורדה אני ממש לא מצליח ונתקע בהתקנה באמצעות USB במסך של "בחר מנהל ההתקן שיותקן" זה לא קרה לי אף פעם ולא מצליח להתקדם את הISO התקנתי על USD הלוח אם H110 GYGABITE מה הקטע ???

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by qwe_asdf,

היי אני חדש בפורום קניתי מחשב לפני מספר ימים מאייבורי אך הוא כול הזמן עושה לי בלו סקרינים ואז ריסטים ,פירמטתי את המחשב מספר פעמים התקנתי שני סוגי דרייברים ושיניתי את האנטיוירוס מפעם לפעם וזה לא עזר - ככל הנראה זוהי בעיית חומרה. בעייה זו קוראת לי בעיקר כשאני משחק במשחקים כבדים כמו CRYSIS אך גם וראת כאשר אני סתם גולש או שרק הטורנט פתוח ואני בכלל לא על המחשב. מה היא הבעיה? יש אפשרות לתקן אותה? מה אתם ממליצים לעשות? תודה רבה מראש :-)

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  19. Started by position,

אוקי לאחרונה יש לי בעיה עם המסך של המחשב שחזרה על עצמה כבר פעמיים - שלוש. בשלב מסויים שאני מדליק את המחשב, המסך מציג לי תמונה, ולאחר כמה שניות מחשיך אותה (לא מסך שחור, אם מתקרבים למסך ניתן לראות שהתמונה קיימת, פשוט מושחרת כמעט לחלוטין). בפעמיים הראשונות שזה קרה זה היה בלילה, אז פשוט כיביתי תמסך ובבוקר הוא חזר לעבוד כרגיל. עכשיו זה קורה בפעם השלישית אז החלטתי להתייעץ מה לעשות. חשוב לציין שהבעיה היא במסך עצמו ולא בשום דבר אחר (כשאני מדליק אותו, גם שהמחשב לא דולק בכלל אז אני מקבל תהודעה של power saving mode וגם היא נהיית מושחרת לאחר כמה שניות) וגם כאשר אני מכבה ומדליק תמסך אני שוב מקבל תמונה, ולאחר כמה שניות היא שוב מושחרת. לא יודע אם זה חשוב, אני עם מסך דק של LG, דגם מדויק …

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. אורח בני

שלום מדובר בכרטיס ATI RADEON R9 290 סטנדרטי, בן שנתיים. לאחרונה חוויתי בעיות של קריסה בזמן משחקים לאחר מספר בדיקות, הסרה והתקנה של דרייבים וכו', נמצא כי הבעיה במאוורר הכרטיס. המאורר חדל מלהתאים את מהירותו לחום ולמאמץ הכרטיס, ונמצא על מהירות קבועה באופן קבוע. כרגע אני מתמש בתוכנת SPEED FAN כדי להתגבר על הבעיה הזו. אציין שהפונקציה למהירות אוטומטית בתוכנה לא פעולת, למרות שאני משוכנע בוודאות שהיא פעלה עד לא מזמן. מה אתם מציעים? איפוס מסויים שאפשר לעשות להגדרות או לכרטיס? תוכנה שכן תצליח לגרום לשליטה אוטומטית על המהירות? אשמח לפתרון

21. Started by Roeebenj,

טוב... יש לי כונן SSD 40 GB והוא כל הזמן מתמלא... לפני שבוע עשיתי פורמט ועדיין הוא מתמלא לי.. מה שמוזר הוא : בכל הכונן יש רק 23 gb איפה נעלם לי עוד 13 אני ממש לא מבין! כל הזמן הכונן הזה מתמלא ואני לא מבין במה.. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Sergey Shalit,

שלום לכולם. מכירים את זה שבזמן ניגון סרט האפקטים כמו פיצוצים וכאלה ממש חזקים בזמן שהדיבור חלש יותר בהרבה. השאלה אם יש דרך לאזן את זה לאותה עוצמת סאונד כדי שלא יהיה הבדל ביניהם. אני רואה את הסרטים שלי דרך vlc עם מנוע ace. צפיה ישירה בטורנטים למי שלא מכיר. חייב להשתמש בנגן זה בגלל שרק הוא תומך במנוע ace. תודה מראש על העזרה...

23. שלום, קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש (מארז יותר נכון) שהחלק העיקרי שאני מתמקד בו זה המעבד AMD A8-5600K - ואמנם הוא לא אמור להיות חזק במיוחד אבל ציפיתי לשיפור ברור לעומת המחשב הישן שלי ועד כה אני ממש מאוכזב. לפני הקנייה קראתי ביקורות עליו (רציתי מעבד שכולל מעבד גרפי בשביל משחקים בהגדרות נמוכות). אז גם כדי לוודא את זה הרצתי סידרה של בנצ'מרקים כמו PassMark ו-Unigine ו-3dMark (שהאחרון לצערי נופל כל פעם ולא מסיים את הבדיקה) שתמיד משתמשים בהם בביקורות חומרה ונראה לי שהתוצאות לא טובות. המפרט: מעבד: AMD A8-5600K זכרון: Kingston 4GB DDR3 1333Mhz כרטיס גרפי (שהוא גם המעבד): AMD Radeon HD 7560D לוח אם: Gigabyte GA-F2A75M-D3H ספק כוח: Thermaltake Smart 530W קבצים מצורפים: 2 בדיקות ש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אז ככה.. יש לי רעשים מוזרים ברמקולים.. לא משנה אם אני מחבר אוזניות או משהו אחר - עדיין יש רעשים.. ומה הרעשים? א. יש כל הזמן רעש רקע כזה בזזזזזזזזזזזז.... בלי קשר לכלום.. ב. כל פעם שאני מקטין או מגדיל חלון אז אני שומע רעש (לא.. זה לא הסאונד של ההקטנה... ;D ) ג. אם אני נוגע במשהו ברזלי במאחורה של המחשב אז אני אשמע את זה לבטח ברמקולים.. ד. במצבים חמורים - גם אם ההרד-דיסק חושב, אז אני אשמע את זה מצויין ברמקולים.. מעין צפצופים כאלה... מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, המחשב שלי נקנה לפני שנה (כל החלקים חדשים). המחשב פשוט נדלק ומגיע למצב הזה שיש בתמונה הנ"ל ונתקע. אחרי ריסטרט הוא יכול לעבוד או להגיע לצורה מוזרה אחרת ולהתקע גם. כמו כן בזמן האחרון באמצע משחק, ה fps יכול לרדת בערך בחצי ולהשאר נמוך מהרגיל וכל הsound מתחרבש ונשמע מוזר. רק ריסטרט פותר בעיות אלו. התמונה השנייה מראה את החומרה של המחשב. אם צריך פרטים נוספים, אשמח לתת. תודה

• 3 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.