עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי לכולם מפרט המחשב לוח אם של ati ATI DUAL CORE 775 + X300128MB DDR2 667MHZ+LAN מעבד 3 גיגה כפול ליבה של אינטל הארד דיסק sata /wd 80 גיגה מנסה להתקין מערכת הפעלה xp הן מתקליטור מקורי שיש לי והן מתקליטור גיבוי שהכנתי אך זה לא עולה והרי ההודעה שכן עולה : the entry "ntkrncmp.exe" in the [sourcedusks files] section of the inf file is corrupt or missing. מה אומרת ההודעה הזו ? ה אם צריך להגדיר את הביוס? ובקשתי היא איך אני למרות זאת מתקינה את מערכת ההפעלה תודה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  2. שלום כולם, קניתי מארז Define R5. חיברתי את כל החיבורים ללוח אם. הכל עובד לי (כולל ה USB מקדימה) אבל רק החיבור אוזניות / מיקרופון לא מגיב. התקנתי את הדרייבר מחדש של REALTEK אבל לא עזר. מערכת הפעלה וינדוס 10. מה פספסתי?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by kababo,

אהלן, לאחר הפסקת חשמל יזומה (המחשב היה סגור) המחשב מסרב לעבוד. יש אור על הלוח אם אבל אין תגובה ללחיצה על כפותר ההפעלה.. אני חושב שהספק הלך, אבל פתוח לרעיונות... בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by MaorK,

אהלן,משום מקום אתמול התחילה לי בעיה במחשב שהמחשב לא מסוגל לטעון את הרזולוציה המקסימלית של המסך (1920x1200).המסך הוא Samsung T260HD.הכרטיס מסך HD 6870.ניסיתי לעדכן דרייברים ללא הצלחה, גם ב-Safe Mode.חשבתי שמדובר בבעית זכרונות אז הרצתי MEMTEST והכל היה בסדר.כשאני מפעיל Safe Mode המחשב עולה (לא ברזולוציה הטבעית כמובן). כשאני מפעיל את המחשב בצורה רגילה הוא מגיע למסך כניסה, אני שם את הסיסמה והוא פשוט מרסט את עצמו, צירפתי תמונה).כרגע מה שקורה זה שנעלם לי הדרייבר של המסך וגם של הכרטיס מסך.המסך עובד נהדר במצב טלויזיה (HDMI) אז ככה שלא נראה לי שהוא הבעיה.זו התופעה:http://up415.siz.co.il/up2/ymzymtznvwyh.jpegמה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by mimoni9,

שלום לא מזמן רכשתי XTREMER מרשת BUG הורדתי עדכון גרסא מהאתר של ה XTREMER שמתי אותו על DISKONKEY חיברתי את הסטרימר בחיבור RCA ולא HDMI ניתקתי כבל רשת. נכנסתי להגדרות בחרתי את העדכון שנמצא על הכנון הנייד והרצתי אותו. הוא עשה מעיין ריסט ואז העלה את החלון שמראה כותרת של XTREMER, הנורת חיווי מהבהבת וככה זה תקוע. אגב, המליצו לי לעשות עדכון דרך הרשת אך אני לא יודע איך (כשאני נכנס לעדכון גרסא יש לי אפשרות לבחור בין כונן פנימי לחיצוני בלבד) אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין.

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  6. Started by Orel Ezhakian,

שלום חברים, אני מחפש מתאם HDMI לDELL XPS13 9350. החיבור במחשב: USB Type-C port with support for Thunderbolt 3 האם זה מתאים: http://www.ebay.com/itm/USB-C-Type-C-USB-3-1-Male-to-HDMI-Female-Adapter-Cable-For-LeTV-Phone-MacBook-12-/272276843895?hash=item3f64f6ed77:g:MzMAAOSwbYZXYlcf או אולי זה עדיף: http://www.ebay.com/itm/Hot-selling-type-C-to-USB-HDMI-Type-C-adaptor-for-new-macbook-/122018285332?hash=item1c68db4714:g:reoAAOSwjXRXX2Tk תודה מראש, אוראל

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by matu89,

שלום , המחשב עבר ניקוי אבק ולאחר חיבור המחשב לחשמל המחשב השמיע רעש חריג כמו של מסור, בעת הסתכלות פנימה המאוורר של המעבד לא מסתובב לקח לו בערך דקה עד שהתחיל לעבוד ברגע שהווינדוס עלה . לאחר שהווינדוס עלה הוא החל להסתובב לסירוגין וכעת הוא התייצב ומסתובב קבוע ( לפחות ב10 דקות שאני מסתכל עליו כשמארז פתוח ) בתוכנת AIDA64 ניתן לראות שהמאוור מסתובב בממוצע 950RPM והטמפ' בממוצע 25 מעלות . האם זאת התנהגות טבעית וככה צריך להיות או שיש כאן בעייה ? תודה .

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Yoni Reznikov,

יש לי במחשב כרגע 2 כרטיסי מסך מובנה intel hd 530 ולא מובנה msi gtx 1050 ti עכשיו המחשב רואה את האינטל ככרטיס מסך ראשי וזה כאילו גורם לכרטיס msi בכלל לא להיות שמיש ומיותר והביצועים איתו הרבה יותר טובים איך אני מטפל בבעיה? וזה לא נכנס לי לcontrol panel של nvidia

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by orengore2,

שלום יש לי 2 נתבים DIR-615 של D-Link אני רוצה לעשות אחד מהם מרחיב טווח על ידי שימוש ב-WI-FI בלבד אחד מהשני כיצב ניתן לעשות זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  10. Started by alonha,

למחשב שלי הייתה בעיית איטיות יש לי פנטיום 4.3000 אינטל 512 זיכרון כרטיס מסך 6600GT פירמטתי אותו והוא כבר לא איטי. אבל עכשיו שאני התקנתי נגיד תמישחק CALL OF DUTY והיה לי שם בין 125-500FPS עכשיו יש לי בין 20-100 אין לי מושג התקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך הכי חדש..... וגם ליפני שפירמטתי וגם אחרי שאני עושה ריסטרט או ליפעמים שאני פותח את המחשב המסך לא נידלק ומישהי מדברת מהמחשב ואומרת שמהמעבד שלי ניכנס לאוברקלוקינג ואז הוא עולה רגיל.... ובביוס אני בדקתי והמאבד נימצא על אוטומטי ולא על אוברקלוקינג עשיתי בדיקה ב-3DMark06 והתוצאות שקיבלתי הם smg2.0 score: 263 HDR/sm3.0 scroe :122 cpu score : 318 האם זה נורמליייייי?????.. תערו לי אנשים דחוף

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by Interceptor,

שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש, CI5 4570, לוח אם GIGABYTE H87-D3H, זכרונות 8GB. הכנסתי אליו חלקים ישנים מהמחשב הקודם (חלקים ששדרגתי לפני קצת פחות משנתיים: ספק כוח SEASONIC 620W, כרטיס מסך HD5850, ודיסק קשיח). המחשב עולה עד הנקודה של "STARTING WINDOWS", רואים 2 נקודות מתוך 4 שאמורות ליצור את הלוגו של ווינדוס (ווינדוס 7) ואז זה פשוט קורס ועושה ריסט ומציע לי לעשות STARTUP REPAIR. ניסיתי לעשות, כמצופה לא יודע לפתור את הבעיה אבל זה אומר שזה בדיסק הקשיח. בדקתי את זה עם דיסק קשיח אחר, והבעיה המשיכה לקרות. ניסיתי להפעיל את המחשב בלי כרטיס המסך שלי אלא עם המובנה והבעיה ממשיכה לקרות. חבר אומר שהבעיה יכולה להיות ספק הכוח (בגדול קניתי מחשב חדש בגלל שהקודם היה בן 8 והפסיק להידלק, לא שלח…

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  12. לא יודע מה לעשות הלוח אם כל הזמן מראה את הספרות 3.9 ועושה צפצוף מעצבן יש לי AG8 עם 2 זוגות של זכרונות זוג 256 זוג 512 תודה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by RCA to HDMI,

שלום, יש ברשותי ממיר עם חיבור RCA של חברת YES ואני מעוניין לקנות מחשב נייח חדש שיחליף לי את הטלויזיה הישנה (כנראה מחשב All in One). הבעיה שבמחשב שאני מעוניין יש רק חיבור HDMI, כלומר אני צריך מתאם RCA ל-HDMI. על איזה מתאם אתם ממליצים מבחינת מחיר וביצועים? ומאיזה מקום בארץ הכי כדאי לקנות? ד"א עוד שאלה, איך בדיוק עובדת ההמרה הזו, האם אני רק צריך לחבר למתאם, או שאני צריך גם להגדיר משהו במחשב כדי שאוכל לראות על מסך המחשב את ערוצי הטלויזיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by oNam,

תודה! הכל התחיל היום לפתע בקאונטר סטרייק שמישהו זורק רימון עשן יש לי לאג!!! זה התחיל היום!!! יש לי Ge force 2 mx400 64 mb+ tv out אני חייב עזרה איך לסדר את זה! מה עושים?!!! יש איזו תוכנה? בבקשה אני מתחנן!!! הנה האייסיקיו שלי 141373380 10x :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by CyberBot,

אין זמן מוגדר למתי ו/או איך. לעיתים קרובות יותר יש תקיעות קטנות שיכולות להתארך עד קריסה (יש לציין כי החלפתי מעבד ולוח אם וכמובן פירמוט ל64 ביט עם הדרייברים העדכניים) זה מה שמופיע לי: ביותר קרוב: מפרט בצד

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by eliaz_b,

שלום אני צריך לעדכן ביוס Award Bios V4.51 PG #9kf6-03 החברה של הלוח זה Lucky Star והדגם של הלוח זה 6ABX2V v1.2 כאשר אם זה חשוב הציפסט של הלוח הוא : intel pci set fw82371eb כדי שהוא יזהה את ההרד דיסק 80 גיגה שחיברתי לו חיפושי ברחבי הרשת עלו בתוהו.... זה מפנה אותי לאתרים שמבקשים כסף??!! (כאילו עידכון לביוס דההה!!) אני צריך את העידכון עם התוכנה שמעדכנת דרך הדוס בבקשה תודה לכול העוזרים נ.ב לפי חיפושי חברת Award Bios היא לא קיימת יותר (התאחדה משהו בשנת 98) ולכן אין לה אתר שאפשר להוריד עידכון וכו... כול הקישורים שלה מובילים לאתר בתשלום... ואין בזה שום היגיון כי כבר שולם כסף על הלוח ומגיע עידכון בחינם!! שוב תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by eli_kats,

יש לי בעיה בלוח כשאני נכנס לחלון סטטוס אז אני רואה שבשורה של המתח VCORE רשום FAILD... מזה המתח הזה? איך ניתן לפתור ת'בעיה?, כבר ניסתי להחליף ספק כוח ולא עוזר

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by fishead,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4 TI 4200 ולוח אם mb elite k7sem הבעיה שלי היא שאחרי כמה דקות המסך שלי נכבה פתאום. ה-REFRESH RATE שלי הוא 60 וגם הורדתי את הרזולוציה ל480*640 ועדייו אותה בעיה.ניסיתי עוד מוניטור וגם איתו קרה לי אותה הבעיה אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  19. לפני כחודש המסך שלי (בן שמונה בערך) התחלי לעשות בעיות. הוא מקבל סיגנאל מהמחשב ל2-3 שניות ואז מפסיק. היה לי במקרה מסך ישן נוסף אז חיברתי אותו והמשכתי לעבוד. אחרי כמה שבועות גם המשך הזה התחיל לעשות בעיות. לא מזהה את המחשב %95 אחוז מהפעמים שאני מדליק את המחשב. כשהוא כן מזהה את המחשב הכל עובד מצוין. אני צריך לעשות דיי הרבה הפעלות מחדש עד שהוא קולט טת הסיגנאל. חיברתי את שני המסכים ללפטופ והייתה אותה בעיה. לפני שאני רץ לקנות מסך חדש - איך אני יכול לדעת בוודאות שהבעיה היא במסך ? או אולי יותר נכון לשאול, רק במסך ?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  20. Started by Hapasan,

לפני כשבוע, רכשתי מחשב חדש. המחשב פעל במהלך השבוע ללא רעשים *בכלל*. היום, המחשב התחיל להרעיש. הרעש הכללי מתאים למחשב שכבר "סחב" קצת קילומטראז', ובעת "חשיבה" הרעש מחמיר. האם זה הגיוני שמחשב שלא הרעיש כלל במשך שבוע, יתחיל פתאום להרעיש? את כרטיס-המסך קיבלתי רק אתמול, כיוון שהיה חסר במלאי. הכרטיס הורכב כך שהמאוורר שלו פונה כלפי מטה. האם הרעש החדש יכול להיגרם מצורת ההרכבה הזו? יש בעיה כללית להרכיב כרטיסי-מסך כך? תודה :-)

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  21. בעייה עם התקנת ה via4in1 ו idetool על win2k לוחgiga byte GA7-VAX. יש לי דיסק של westran digital 80 gig 8mb buffer. התקנתי את המחשב החדש ואת כל הדרייברים של הלוח וכל הבלאגן שכולכם מכירים בהתקנות טריות. היה לי מותקן ה idetool של VIA. העניין הוא שהוא זיהה את הדיסק החדש בתור ATA66. הדיסק הוא ATA100 הכבל הוא ATA133 והדיסק נמצא לבד על בקר ה IDE. התוכנה נותנת לשנות את ההגדרה, מבקשת restart אבל אז חוזרת ל ATA66. חוץ מיזה ברשימת ה device manager הופיעו לי 4 בקרי IDE. הרגילים ועוד שתיים של VIA (זה לוח בלי raid) הרגילים היו עם סימן קריאה בגלל שאלו של ה VIA לקחו להם את המשאבים. בקיצור לא מצב שאתה רוצה להשאר איתו. הורדתי את ה 4in1 מהאתר של VIA והתקנתי. באמצע ההתקנה המחשב נתקע. עשי…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  22. שלום WINXP חוקי חוקי בזמן ההתקנה מקבל את ההודעה תוכנת ההתקנה לא הצליחה לוודא את תקינות הקובץ UPDATE.INF וודא ששירות ההצפנה מופעל על מחשב זה . בדקתי בנהול מחשב ואספקת שרותי ניהול מופעלים העדכון לא מותקן מה עושים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. שלום, יש לי את המסך הזה W2261V והמסך עוד עכשיו על רזולוציה של 192X1080 וכשאני רוצה לשנות את הרזולוציה ל 1680X1050 ישר שאני לוחץ אישור בהגדרות המחשב מרסט לי ממה יכולה להיות הבעיה? המסך מחובר כרגע בחיבור DVI לכרטיס מסך המובנה על הלוח, יש לי לוח חדש: GA-EG43M-S2H

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  24. יש לי כרטי מסך של 7950GT של אסוס ומישהו מה הוא מתחמם בזמן שאני משחק או משהו והוא מודיע לי על טמפרטורה של 80 80 ומשהו (אני בודק עם התוכנה שקיבלתי עם המחשבי ועםEVEREST Ultimate Edition) זהמחשב חדש בן 3 -4 חודשים והוא נקי מאבק .. אז בזמן האחרון פירקתי את הדלת ושמתי מאוור אחד גדול שיקרר את כל המחשב ועדיין הבעייה לא נפתרה זו בעייה בכרטיס מסך? או שלא יודע חייב עזרה דחוף

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  25. קניתי השבוע את ה-BT. עכשיו יש לו חיבור של 3 פינים ועל הלוח איפה שצריך לחבר יש לי 4 פינים,האם זה אמור להשפיע על טמפ' המעבד?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.