תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי 2 נתבים DIR-615 של D-Link אני רוצה לעשות אחד מהם מרחיב טווח על ידי שימוש ב-WI-FI בלבד אחד מהשני כיצב ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
למחשב שלי הייתה בעיית איטיות יש לי פנטיום 4.3000 אינטל 512 זיכרון כרטיס מסך 6600GT פירמטתי אותו והוא כבר לא איטי. אבל עכשיו שאני התקנתי נגיד תמישחק CALL OF DUTY והיה לי שם בין 125-500FPS עכשיו יש לי בין 20-100 אין לי מושג התקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך הכי חדש..... וגם ליפני שפירמטתי וגם אחרי שאני עושה ריסטרט או ליפעמים שאני פותח את המחשב המסך לא נידלק ומישהי מדברת מהמחשב ואומרת שמהמעבד שלי ניכנס לאוברקלוקינג ואז הוא עולה רגיל.... ובביוס אני בדקתי והמאבד נימצא על אוטומטי ולא על אוברקלוקינג עשיתי בדיקה ב-3DMark06 והתוצאות שקיבלתי הם smg2.0 score: 263 HDR/sm3.0 scroe :122 cpu score : 318 האם זה נורמליייייי?????.. תערו לי אנשים דחוף
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש, CI5 4570, לוח אם GIGABYTE H87-D3H, זכרונות 8GB. הכנסתי אליו חלקים ישנים מהמחשב הקודם (חלקים ששדרגתי לפני קצת פחות משנתיים: ספק כוח SEASONIC 620W, כרטיס מסך HD5850, ודיסק קשיח). המחשב עולה עד הנקודה של "STARTING WINDOWS", רואים 2 נקודות מתוך 4 שאמורות ליצור את הלוגו של ווינדוס (ווינדוס 7) ואז זה פשוט קורס ועושה ריסט ומציע לי לעשות STARTUP REPAIR. ניסיתי לעשות, כמצופה לא יודע לפתור את הבעיה אבל זה אומר שזה בדיסק הקשיח. בדקתי את זה עם דיסק קשיח אחר, והבעיה המשיכה לקרות. ניסיתי להפעיל את המחשב בלי כרטיס המסך שלי אלא עם המובנה והבעיה ממשיכה לקרות. חבר אומר שהבעיה יכולה להיות ספק הכוח (בגדול קניתי מחשב חדש בגלל שהקודם היה בן 8 והפסיק להידלק, לא שלח…
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לא יודע מה לעשות הלוח אם כל הזמן מראה את הספרות 3.9 ועושה צפצוף מעצבן יש לי AG8 עם 2 זוגות של זכרונות זוג 256 זוג 512 תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ממיר עם חיבור RCA של חברת YES ואני מעוניין לקנות מחשב נייח חדש שיחליף לי את הטלויזיה הישנה (כנראה מחשב All in One). הבעיה שבמחשב שאני מעוניין יש רק חיבור HDMI, כלומר אני צריך מתאם RCA ל-HDMI. על איזה מתאם אתם ממליצים מבחינת מחיר וביצועים? ומאיזה מקום בארץ הכי כדאי לקנות? ד"א עוד שאלה, איך בדיוק עובדת ההמרה הזו, האם אני רק צריך לחבר למתאם, או שאני צריך גם להגדיר משהו במחשב כדי שאוכל לראות על מסך המחשב את ערוצי הטלויזיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
תודה! הכל התחיל היום לפתע בקאונטר סטרייק שמישהו זורק רימון עשן יש לי לאג!!! זה התחיל היום!!! יש לי Ge force 2 mx400 64 mb+ tv out אני חייב עזרה איך לסדר את זה! מה עושים?!!! יש איזו תוכנה? בבקשה אני מתחנן!!! הנה האייסיקיו שלי 141373380 10x :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
אין זמן מוגדר למתי ו/או איך. לעיתים קרובות יותר יש תקיעות קטנות שיכולות להתארך עד קריסה (יש לציין כי החלפתי מעבד ולוח אם וכמובן פירמוט ל64 ביט עם הדרייברים העדכניים) זה מה שמופיע לי: ביותר קרוב: מפרט בצד
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום אני צריך לעדכן ביוס Award Bios V4.51 PG #9kf6-03 החברה של הלוח זה Lucky Star והדגם של הלוח זה 6ABX2V v1.2 כאשר אם זה חשוב הציפסט של הלוח הוא : intel pci set fw82371eb כדי שהוא יזהה את ההרד דיסק 80 גיגה שחיברתי לו חיפושי ברחבי הרשת עלו בתוהו.... זה מפנה אותי לאתרים שמבקשים כסף??!! (כאילו עידכון לביוס דההה!!) אני צריך את העידכון עם התוכנה שמעדכנת דרך הדוס בבקשה תודה לכול העוזרים נ.ב לפי חיפושי חברת Award Bios היא לא קיימת יותר (התאחדה משהו בשנת 98) ולכן אין לה אתר שאפשר להוריד עידכון וכו... כול הקישורים שלה מובילים לאתר בתשלום... ואין בזה שום היגיון כי כבר שולם כסף על הלוח ומגיע עידכון בחינם!! שוב תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלוח כשאני נכנס לחלון סטטוס אז אני רואה שבשורה של המתח VCORE רשום FAILD... מזה המתח הזה? איך ניתן לפתור ת'בעיה?, כבר ניסתי להחליף ספק כוח ולא עוזר
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4 TI 4200 ולוח אם mb elite k7sem הבעיה שלי היא שאחרי כמה דקות המסך שלי נכבה פתאום. ה-REFRESH RATE שלי הוא 60 וגם הורדתי את הרזולוציה ל480*640 ועדייו אותה בעיה.ניסיתי עוד מוניטור וגם איתו קרה לי אותה הבעיה אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
לפני כחודש המסך שלי (בן שמונה בערך) התחלי לעשות בעיות. הוא מקבל סיגנאל מהמחשב ל2-3 שניות ואז מפסיק. היה לי במקרה מסך ישן נוסף אז חיברתי אותו והמשכתי לעבוד. אחרי כמה שבועות גם המשך הזה התחיל לעשות בעיות. לא מזהה את המחשב %95 אחוז מהפעמים שאני מדליק את המחשב. כשהוא כן מזהה את המחשב הכל עובד מצוין. אני צריך לעשות דיי הרבה הפעלות מחדש עד שהוא קולט טת הסיגנאל. חיברתי את שני המסכים ללפטופ והייתה אותה בעיה. לפני שאני רץ לקנות מסך חדש - איך אני יכול לדעת בוודאות שהבעיה היא במסך ? או אולי יותר נכון לשאול, רק במסך ?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
לפני כשבוע, רכשתי מחשב חדש. המחשב פעל במהלך השבוע ללא רעשים *בכלל*. היום, המחשב התחיל להרעיש. הרעש הכללי מתאים למחשב שכבר "סחב" קצת קילומטראז', ובעת "חשיבה" הרעש מחמיר. האם זה הגיוני שמחשב שלא הרעיש כלל במשך שבוע, יתחיל פתאום להרעיש? את כרטיס-המסך קיבלתי רק אתמול, כיוון שהיה חסר במלאי. הכרטיס הורכב כך שהמאוורר שלו פונה כלפי מטה. האם הרעש החדש יכול להיגרם מצורת ההרכבה הזו? יש בעיה כללית להרכיב כרטיסי-מסך כך? תודה :-)
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בעייה עם התקנת ה via4in1 ו idetool על win2k לוחgiga byte GA7-VAX. יש לי דיסק של westran digital 80 gig 8mb buffer. התקנתי את המחשב החדש ואת כל הדרייברים של הלוח וכל הבלאגן שכולכם מכירים בהתקנות טריות. היה לי מותקן ה idetool של VIA. העניין הוא שהוא זיהה את הדיסק החדש בתור ATA66. הדיסק הוא ATA100 הכבל הוא ATA133 והדיסק נמצא לבד על בקר ה IDE. התוכנה נותנת לשנות את ההגדרה, מבקשת restart אבל אז חוזרת ל ATA66. חוץ מיזה ברשימת ה device manager הופיעו לי 4 בקרי IDE. הרגילים ועוד שתיים של VIA (זה לוח בלי raid) הרגילים היו עם סימן קריאה בגלל שאלו של ה VIA לקחו להם את המשאבים. בקיצור לא מצב שאתה רוצה להשאר איתו. הורדתי את ה 4in1 מהאתר של VIA והתקנתי. באמצע ההתקנה המחשב נתקע. עשי…
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום WINXP חוקי חוקי בזמן ההתקנה מקבל את ההודעה תוכנת ההתקנה לא הצליחה לוודא את תקינות הקובץ UPDATE.INF וודא ששירות ההצפנה מופעל על מחשב זה . בדקתי בנהול מחשב ואספקת שרותי ניהול מופעלים העדכון לא מותקן מה עושים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך הזה W2261V והמסך עוד עכשיו על רזולוציה של 192X1080 וכשאני רוצה לשנות את הרזולוציה ל 1680X1050 ישר שאני לוחץ אישור בהגדרות המחשב מרסט לי ממה יכולה להיות הבעיה? המסך מחובר כרגע בחיבור DVI לכרטיס מסך המובנה על הלוח, יש לי לוח חדש: GA-EG43M-S2H
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי כרטי מסך של 7950GT של אסוס ומישהו מה הוא מתחמם בזמן שאני משחק או משהו והוא מודיע לי על טמפרטורה של 80 80 ומשהו (אני בודק עם התוכנה שקיבלתי עם המחשבי ועםEVEREST Ultimate Edition) זהמחשב חדש בן 3 -4 חודשים והוא נקי מאבק .. אז בזמן האחרון פירקתי את הדלת ושמתי מאוור אחד גדול שיקרר את כל המחשב ועדיין הבעייה לא נפתרה זו בעייה בכרטיס מסך? או שלא יודע חייב עזרה דחוף
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קניתי השבוע את ה-BT. עכשיו יש לו חיבור של 3 פינים ועל הלוח איפה שצריך לחבר יש לי 4 פינים,האם זה אמור להשפיע על טמפ' המעבד?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, תחילה אציין שהמחשב הורכב בחנות שקניתי אותו והמאוורר במארז מותקן כאשר הוא מפיץ רוח כלפי חוץ המארז, וגם הקירור אף פעם לא מספיק למחשב. רציתי לשאול אם זה תקין או שאולי כדי לי להחליף להחליף את הכיוון של המאוורר.
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
****בטעות כתבתי את זה פה אפשר למחוק/להעביר***** שלום! אני צריך מפרט למחשב משרדי שאמור יהיה להריץ אוטוקאד ותוכנות מתמטיות בתקציב של כ-2300 ש"ח (אפשר קצת יותר) המחשב הוא ללא מסך/כוננים וצריך הארדיסק קטן (80G יספיק). אם אפשר, אז שהמפרט יהיה מKSP כי אני קונה את המחשב משם תודה!
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מקודם הכל היה רגיל במחשב פתאום הכל התחיל להיות לאט פתאום הופיע לי על המסך כחול לבן כזה יענו נעלם המסך וחצי נהיה כחול וחצי לבן ואחר כך עשיתי ריסט ואז המחשב עשה ציפצוף ארוך עכשיו אני משתמש במאוורר חיצוני והכל עובד אבל חברה זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
נשרף לי שקע usb במחשב (על לוח האם), מעוניין לקנות כרטיס usb 2.0 לאפיק pci שאלתי היא - האם ניתן לחבר את הכרטיס מבסחינת התאמת חומרה וכמו כן מערכת ההפעלה הינה 98SE (אם זה בכלל משנה משהו). בתודה מראש עומר
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה של Pinnacle והוא עובד מצוין חוץ ממתי שאני רוצה להוריד את החלון של הטלויזיה למטה (Minimize)... ברגע שאני לוחץ על זה המחשב מאתחל את עצמו...למה זה קורה?? ??? * המערכת הפעלה שלי היא Windows XP Pro
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המחשב הנ"ל בן שנתיים בדיוק, נקנה בארה"ב ואינו באחריות. לפני כחודש ובשימוש רגיל לחלוטין (על שולחן) המחשב נכנס לסליפ, ולא התעורר מעולם. כשניסיתי להדליק שומעים שהמאוורר מסתובב, ונורית הקאפלוק מהבהבת פעם בשלוש שניות בערך, פעם אחת באופן רציף. המאוור עדיין מסתובב. המחשב לא משמיע שום קול של עליית המערכת, לא נשמע שמשהו קורה בפנים. הלפטופ מחובר למסך חיצוני שהפסיק לקבל תמונה, וללא המסך החיצוני מסך הלפטופ כבוי גם כן. לפי האתר של HP נורית מהבהבת אחת משמע הלך הCPU http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=il&lc=he&dlc=he&tmp_geoLoc=true&docname=c01958828 אבא שלי פירק כדי לנתק את הזכרונות ולחברם חזרה, לא עזר. אני עשיתי איפוס מתח, הוצאתי את הסוללה ולחצתי לחיצה ארוכ…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האם, ואיך ניתן לפצל מחשב אחד ל2 עמדות עבודה נפרדות? כל דרך יצירתית תתקבל בברכה המטרה היא לפצל מחשב ל2 מקלדות, 2 עכברים, 2 מסכים, ושכל אחד מהם יעבוד על יוזר משלו או אם יש דבר כזה אפילו על מערכת הפעלה נפרדת? (מעדיף להמנע מזה). לא התעסקתי עם זה, ומאמין שזה לא אפשרי אבל מעדיף לשאול עוד אנשים, תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... יש לי בעיה... לא מזמן קניתי SSD והתקנתי עליו בהתחלה WIN 8 ואחכ WIN 7... הכל היה נפלא, עשיתי גם OC (המפרט הוא: X58A-UD7 GIGABYTE MOTHERBOARD INTEL CPU CORE I7 920 @ 3.8GHZ 3 סטיקים של G SKILL 2GB כל אחד.. כרטיס מסך HD5870 NOCTUA NH-D14.. HAF X.. SEAGATE BARRACUDE 500GB SAMSUNG F3 SPINPOINT 1TB וSSD חדש SAMSUNG 840 120GB.) קיצר בימים האחרונים מתחילות לי בעיות... הווינדוס פשוט עומד דום, נתקע. אין BSOD ואין שום דבר אחר, נתתי לו זמן להיות תקוע ושום דבר לא קורה, פשוט נשאר ככה. עריכה (הרחבה): אני מדליק את המחשב, נכנס לאינטרנט וכעבור איזה 5 דקות אני פותח איזה סרטון והמחשב נתקע. או למשל אני משחק BF3 הכל מעולה, יוצא וצופה בטריילר בIMDB ונתקע... לחילופין, פותח ממצב …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-