תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת בעלת חיבור USB, לאחרונה התחילה להופיע בעיה מוזרה. נניח כאשר רוצה להיכנס לSAFE MODE המקלדת פשוט לא עובדת. כמו כן, לא ניתן לעשות פורמט מכיוון שלא יכול ללחוץ על איזשהו כפתור כדי לבצע בוט מהדיסק. בביוס ולאחר העלייה של מערכת ההפעלה, היא עובדת תקין. האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אז כבר שבוע שאני משחק FIFA 16 אחרי כמה זמן המחשב פשוט נכבה לגמרי ונדלק לבד. זה קורה אך ורק בזמן משחק ולא בשום מצב אחר גם לא לאחר הפעלת תוכנות כבדות של עריכה וכו.. המחשב עבר היום פרמוט בלי קשר והוא נקי ותקין. המאווררים בבדיקה שלי פועלים מעולה והטמפרטורה של כל הרכיבים תקינה ויותר מזה מעבד במנוחה 20 מעלות ומאמץ לא עובר את ה 60 מעלות. המחשב נקי מאבק אני מאוד שומר עליו. אם צריך אז המפרט שלי הוא: לוח אם asus sabertooth x99 מעבד: Intel Core i7-5820K כרטיס מסך: 970 G1 זיכרון: קורסיאר DDR4 32GB 2600MHZ כמובן יש SSD 250 של סמסונג EVO ויש 1TB של סמסונג מישהו נתקל בבעיה כזו? מישהו יודע מה הפתרון? תודה רבה מראש
-
- 46 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
המחשב נתקע לשניה פה ושם. העכבר לא זז והקול נמתח לשינה בעיקר בזמן צפיה ביוטוב אבל גם בעת האזנה לרדיו אינטרנטי. אז לא בטוח שזה קשור. זה קרה גם עם חלונות 8.1 (וגם עכשיו בחלונות 10). מה צריך לבדוק? יכול להיות שזה בגלל כונן ה-SSD שהמערכת מותקנת עליו? (C400 של MICRON)
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
מחקתי הכל מהאייפוד אני לא מסתדר עם הכשיר המרגיז הזה ...והתוכנה המרגיזה קובעת לי מה לשמוע אז ככה ניסיתי למחוק את כל מה שיש על האייפוד ולעשות רסטור .... האייפוד אחריי שהכל מחוק ...אומר לי שמשהו תופס 76 מגה ! אני לא מבין את זה אין עליו כלום הוא פשוט לא מודע למה שיש עליו ולא מראה לי ... אני עדיין חדש בעסק תעזרו לי הפעם ? מה לעשות ....אך זה שהדבר המפגר הזה לא מודע לכזה דבר זה סתם תפוס לי 76 מגה הגיוני ?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שאני פונה בפורום הנכון, מאחר ומדובר בתקלת חומרה במחשב נייד netbook - Asus 1000he. אתמול קרה לי משהו מוזר: עבדתי על הנייד, שהתחמם למדי, ופתאום העכבר התחיל לזוז בצורה משוגעת על החלק העליון של המסך, ימינה ושמאלה, בחלק מאוד ספציפי של המסך. לעיתים הוא משנה את התחום בו הוא זז בשגעון, אך הוא תמיד נשאר בחלק העליון של המסך. לעיתים גם נוספות הקלקות (ימניות ושמאליות), ללא כמובן שאני עושה משהו. נסיונות לשלוט בו עם הפד, או עם עכבר חיצוני-אלחוטי, דרך USB, לא ממש משנה. עכבר מגיב לתזוזות, אך מיד חוזר לזוז כמו משוגע בחלק העליון. אני עובד עם Ubuntu 9.04. ניסיתי כמובן להעלות אותו עם Ubuntu 10.04 Live, והמצב נמשך. האם הלך הבקר? האם ניתן לעשות משהו? סדר גודל של עלות תיקון? אוד…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
במחשב של אימי יש שני בעיות בולטות בעת הפעלה וכיבוי של המחשב: בעת הפעלה המחשב, קורה לפעמים שהמחשב אפילו לא מגיע למסך של הביוס, ופשוט לא מציג. בעת כיבוי המחשב, קורה לפעמים שהמחשב נשאר תקוע במסך הכיבוי של Windows 7 ולא נכבה. מהן הסיבות לבעייה? מארז: SAMA גנרי ספק כוח: SAMA ATX-550W גנרי לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz קירור מעבד: קירור מלאי של Intel זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM ערכת שבבים: Intel Haswell ביוס: American Megatrend Inc. כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי אני מנסה להסיר את גוגל כרום ושפוט התוכנה לא מפסיקה להיעלם מהמחשב ביצעתי הסרה מסודרת דרך תוכניות במחשב (windows 7) והתוכנה אינה מופיעה שם אני משתמש במספר תוכנות שעובדות WEB והם נפתחות לי עם כרום. ניסיתי לבצע הסרה ידנית ולמחוק TEMP של כרום אבל עדיין הדפדפן הזה נפתח לי. בנוסף הגדרתי שאקספלורר יהיה דפדפן הברירת מחדל ואחרי אתחול למחשב זה נפתח עם כרום. אודה לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הי לכולם יש לי HD חיצוני של סמסונג במשך כמה חודשים. לאחרונה המחשב לא מצליח לזהות אותו. ניסיתי לבדוק בDisk manager ניסיתי לבדוק על מחשבים שונים אך ללא מזל. מה ניתן לעשות? אני חרד מאוד למידע
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מה עליי לעשות ? אני אמור למחוק איזה קובץ רג'יסטרי (שהוא כאילו ההתקנה של ה- HD ואז אני עושה ריסטרט או משו וככה ה- HD אמור להיות מזוהה במערכת הפעלה .. ההארד דיסק מזוהה כ- SLAVE יש לי עוד HD SATA 2 מחובר . איפה נמצא הקובץ ברג'יסטרי אם מישהו יוכל לומר לי ? כל פיתרון אחר ייתקבל . תודה מראש, אייל. עריכה : תודה אך מצאתי את הפיתרון בנושא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334432.0 התשובה של VTOS-LOCOS העלתה בי את הזיכרונות - פעם ידעתי איך לעשות את זה . הייתי צריך להגדיר ב- DISK MAGANEMENT את ה- HD .
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד טוב לגרפיקה [עלה 5.5] עם מעבד של NVIDIA 960M המחשב הגיע מוכן עם ווינדוס 10 וכל הדרייברים מותקנים כעת רציתי לדעת האם הפוטושופ מוגדר טוב מבחינת המעבד כי אני רואה שהוא משתמש במעבד של אינטל הבסיסי ולא של NVIDIA השאלה האם אכן כן? וא''כ, איך משנים את זה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי נתקע בעת הרצת משחקי FPS אציין שהתופעה בעיקר ניכרת במשחקים של חברת ID ( כגון quake 4, doom3 , quakelive ) ברור לי שהבעיה היא חומרתית, אם זאת אין לי אמצעים לניסוי ותהייה. האם מישהו ממכם מכיר מישהו מעבדה רצינית שתבדוק עבורי את הבעיה לעומקה וייאתרו לי את התקלה ? רצוי באזור המרכז ת"א רמת גן תודה לעונים gov
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר בחלונות 7 64 ביט. נבדק: הגדרות power manager נמצא על Never. רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המסך שלי משתגע מידי פעם.....ואני מתכוון המסך...הוא כמו פליקר......אחרי שאני משאיר את המחשב בלילה....(הורדות...)...אני בא בבוקר והמחשב כאילו נכנס למסיבת טראנסים.....נידלק לכבה נידלק ניכבה...כמו פליקר.....אז תוכלו לומר לי למה זה קשור?....לכ.מסך?...למסך עצמו?...
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי HD 500GB של SEAGATE BARAACUDA 7200.11 אתמול בערב כיביתי את המחשב ברגיל, היום בבוקר הוא לא מזהה את הHD לא בביוס ומבקש ממני להכניס דיסק איתחול כיוון שהוא לא מוצא את HD יש לציין שהHD חדש בערך חצי שנה מורכב על מחשב חזק וחדש גם בערך חצי שנה שאני הרכבתי, מעולם לא היו בעיות חומרה כלשהם. מישהו יודע על אילו שהם באגים בHD מסוג זה או מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב שמעתי שלאחרונה מיקרוסופט מייצרת תוכנות שאמורות "לדפוק" את המחשב לבעלי WIN לא חוקי, כנראה מותכנים ע"י העידכונים האוטומטיים, מה שלאחרונה בוצע אצלי זה עידכון אוטו', מישהו שמע על שמועות מסוג זה. בבקשה נא עזרו לי, אפרופו בדקתי את הHD הוא אכן מקבל מתח ועובד (מסתובב), חיברתי אותו למחשב אחר וגם הביוס שלו לא מזהה או הHD.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
טוב אז ככה...זה קורה לי מדי פעם וזה איכשהו מסדר את עצמו... אבל הפעם זה לא הסתדר....מה שקורה זה יום אחד המחשב יכול לעבוד...אבל נגיד אני מתעורר בבוקר ופתאום לא בא לו לעבוד. הוא לפעמים עושה ריסטים (ואת הרעש של הכונן, כאילו יש בפנים דיסק והוא מסובב אותו) וגם לפעמים יש רעש של 3 צפצופים כאלו מוזרים... אני גם מקבל NO SIGNAL.... אין לי מושג מה הבעיה....פעם עובד פעם לא.... 8) וזה נראה כאילו הכל פועל כמו שצריך...המאווררים, הלוח, הכרטיס מסך.... אם צריך אני אעדכן עם המפרט... ומה זה בדיוק JUMPER? אנשים עם אותה בעיה אמרו לי תזיז תJUMPER....אני נוב מה לעשות עריכה: לא משנה..הסתדרתי, מחקתי עם מחק טיפה קורוזיה או איך שלא קוראים לזה מהזכרונות ועכשיו עובד פיקס תודה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מעבד +AMD ATHLON 3000 שעובד במהירות של 1.8Ghz וגיגה זיכרון של קינגסטון 400MHZ כרטיס מסך ATI 1800GTO המשחק עובד חלק אך הטעינה של המשחק ארוכה ובלתי נסבלת. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שבת שלום, בשבוע החולף רכשתי לפטופ מדגם Lenovo thinkpad edge e330 שהגיע ללא דיסק דרייברים. אחרי מכשולים בהתקנת הווינדוס לבסוף הצלחתי. כמו כן הורדתי את כל הדרייברים באתר אשר שימושיים למחשב והתקנתי אותם בנייד. המכשול העיקרי שמולו אני ניצב כעת הוא אי יכולת לגלישה באינטרנט ( לא מוגדר לו חיבור) ראיתי שהדרייבר Realtek מותקן, אך אני לא מצליח לגרום לאינטרנט לפעול(מסומן X אדום על חיבור הרשת בקצה הימני של המסך) יש דרייבר ספציפי שלא התקנתי? אולי משהו בהגדרות הרשת שיש לבצע? אשמח לעזרה ממכם! נ.ב. יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 64bit
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה "קטנה" כשאני מדליק את המחשב אין תמונה במסך אין כלום המסך נדלק (יש נורה ירוקה דולקת) אבל אין תמונה.לא בדיקת זיכרון ולא כלום פשוט ריק. החלפתי ספק כח כי גם הוא לא עבד בהתחלה. ואני חושב שיש בעיה עם הלוח ברגע שאני מדליק את המחשב אין צפצוף ואין כלום. המאוררים של הספק ושל המעבד עובדים. את כל החיבורים חיברתי כפי שצריך בזה אני בטוח ב 1000 אחוז. עשיתי בדיקה וניתקתי את כל הרכיבים כוננים הכל אפילו זיכרון הוצאתי ועדיין אין כלום אפילו לא צפצוף קל. רציתי לשאול איך אני יכול להיות בטוח שהלוח דפוק לפני שאני רוכש אחד חדש ואיך אני יכול לדעת שהבעיה לא מהמעבד דווקא.??? אשמח גם לקבל חוו"ד על תהליך הבדיקה. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, המפרט שלי הוא כזה: Intel Core 2 Duo E6750 3GB RAM ATI HD 4850 גרסאת "ספיר" עם אוברקלוק מובנה שבא איתו 10%+מאורר של זלמן עליו הבעיה היא כזאת: אני משחק קצת במשחקים שהם יותר "כבדים" כמו ה MEDAL OF HONOR החדש או BATTLEFIELD 3 אז אחרי מספר דקות הוא פשוט מציג לי מסך שחור ואני חייב לעשות ריסטרט למחשב. גם שאני מוריד את ההגדרות ל LOW זה ממשיך לקרות, מה יכולה להיות הבעיה? הבעיה היא בכרטיס מסך? למרות שזה לא הגיוני..הכרטיס הזה חייב להריץ אותם בלי שום בעיות
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש מעבד: E6600 לוח אם: GA-965P-DS3 2 כוננים קשיחים בתצורת SATA וצורב DVD בתצורת IDE כאשר אני מפעיל את המחשב ונכנס ל- bios אני מסמן לו שיקרא מה- cd ראשון אך כאשר הוא מגיע לשורה שהוא מבקש ממני את ה- bootable ואני מכניס לו את הדיסק הוא בכלל לא קורה מהכונן אופטי. כמו הכונן אופטי בכלל לא מופיע בטבלה של ה- POST והוא לא מזהה אותו בשום מקום (גם לא בביוס). הבנתי שיש בעיות עם העניין הזה בכל ה- 965. יש לי בעייה להתחיל להעתיק את קבצי boot ל- usb (שאותו הוא כן מזהה) האם יש דרך להגדיר בביוס שכן יזהה את הכונן האופטי (IDE) ? :s05:
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
היי, ניסיתי לחפש דרייברים באתר של xerox, אך לא מצאתי דרייברים ל win 7. ניסיתי להתקין את הדרייבר של ה xp וזה לא עבד. קראתי באתר של xerox, וכתוב שלמי שיש ויסטה, יכול לנסות להתקין את הדרייבר של phaser 3130. אין לי ויסטה, אבל חשבתי שזה שווה נסיון, והורדתי את הדרייבר מ http://www.support.xerox.com/support/phaser-3130/downloads/enus.html?operatingSystem=winvista&fileLanguage=en_GB אבל אני לא מוצא שם את קובץ ההתקנה (אין קובץ בשם setup.exe או משהו כזה). יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה החלה בעיית סאונד בצפייה בסרטונים ביוטיוב ובצפייה בסרטים בצפייה ישירה (אין בעיה בסאונד בקבצים ששמורים על המחשב) כשאני רואה סרטים בצפייה ישירה כגון יוטיוב נשמע רעשי "פיצוצים" ברקע. הבעיה לא קשורה לרמקולים כיוון שגם אין בעיה בסאונד בקבצים ששמורים על המחשב וגם כי עדיין שומעים את הרעשים כשאני מחבר אוזניות תקינות. לאחר מספר ימים ביצעתי פירמוט שגם לא עזר. המחשב הוא מחשב נייד של חברת HP אשמח לעזרה בפתרון הבעיה. תומר
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי. לפני חצי שנה קניתי מחשב עם המפרט הבא: I5 6600 Asus b150 pro d3 DDR3 4X 4gb DDR 3 1333Ghz ספק כוח טוב של סיסוניק 650 וואט. ולאחרונה התחילה תופעה של מסך שחור ורשום לי על המסך "אין אות" זה היה קורה לסירוגין בחודש האחרון אחרי שהמחשב פעם כמו שצריך כחצי שנה. ולאחרונה אני לא מצליח להפעיל את המחשב לגמריי. כל פעם שאני מדליק אותו רשום לי על המסך "אין אות" ורק אחרי הרבה מאוד משחקים עם הראם להוציא ולהכניס ולסדר בדרכים מסויימות אני אולי מצליח להדליק אותו. ניסיתי ראם מסוג שונה של חבר שלי ddr3 1866mhz וזה לא פתח את הבעיה. ניסיתי פריקת חשמל ואיפוס ביאוס גם לא עזר. יש למישהו רעיון איפה יכולה להיות התקלה?
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מכונה להמרת קלטות, היום חיברתי את המכונה לחשמל כרגיל ופתאום המכונה הפסיקה לעבוד, בדקתי וראיתי שהכבל תקין לחלוטין וגם ניסיתי אותו על מכשיר חשמלי אחר והוא עבד מצוין, לא יודע מה לעשות??!!!!
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-