תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר הביא לי מחשב לתיקון ה-windows לא עולה, כל הזמן נעצר על mup.sys. ניסיתי לתקן בכמה דרכים, לא הלך ???, לבסוף החלטתי לעשות פורמט. 8) אני עושה למחשב boot דרך דיסק התקנה, הוא עולה כרגיל, מעתיק את כל הקבצים, כאשר הוא מסיים להעתיק את קבצי ההתקנה הוא רושם למטה כרגיל "starting windos setup" ואז המחשב פשוט מתרסק, לא כותב כלום ועושה restart :s05: תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לדוד שלי מחשב ישן מאוד, משהו כמו Pentium D 840, לוח אם של MSI (כן, הוא נקנה מאייבורי), שני גיגה זיכרון וכו' וכו'... קירור סטוק של אינטל. עכשיו, כשהבן שלו משחק במשחקים מהאינטרנט (פלאש וכאלה), המחשב קורס. עשיתי ניסוי, והרצתי על המחשב OCCT. לקח לו 5 דקות לקרוס. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לבדוק הלאה?
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי לא מזמן התחיל המחשב שלי לעשות בעיות עד שעכשיו הוא בקושי שמיש: א. הוא מתרסק למסכים כחולים בעת שיטוט באינטרנט, לפעמים סתם בדסקטופ וגם במשחקים ב. לאחרונה הוא מה WIFI כל הזמן כשמחשב אחר באותו הבית לא מתנתק (לרגע המסך נהיה שחור ואז האינטרנט מתנתק) ג. משחקים ושאר תוכנות לפתע לא פועלים / נתקעים בדרך כלל בשלב הטעינה, לאחרונה גם ה AVG ד. גוגל כרום כל הזמן מעלה את עמוד השגיאה האפור שלו / לפעמם הוא מתרסק ולא מגיב הבעיה הראשונה התחילה קודם וכל השאר דיי באו בעקבותיה צעדים שכבר עשיתי: א. פירמטתי את המחשב ב. התקנתי ווינדווס מדיסק אחר ג. החלפתי הארד דיסק והתקנתי ווינדוס פעם נוספת דד. שיחקתי עם כל הסטיקים של הראם ככה שבדקתי את המחשב שאחד מהם בחוץ (כל פעם אחד אחר) הבעיות חוזרות בכל המק…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחשב של חברי הטוב JECKSABAK נדלק ישר אחרי חיבור הלוח לספק - למרות שכפתור ההדלקה לא לחוץ ולמעשה לא מחובר ללוח. אם מישהו יודע למה זה או איך אפשר לפתור זאתץ הלוח הוא של PC-PARTNER.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הבעיה היא כזאת: היום הדלקתי את המחשב, אך להפתעתי במסך הטלויזיה אליו הוא מחובר היה רשום no signal. המחשב היה מחובר עד כה לכרטיס מסך חיצוני של ג'יפורס. ניסיתי לפרק ולחבר את הכרטיס מסך החיצוני, להדליק ולכבות, אך שום דבר לא עזר. חיברתי את הטלויזיה אל כרטיס מסך הonboard והייתה תצוגה. בשלב זה, תוך כדי שאני משלים עם זה שהכרטיס מסך החיצוני כנראה "הלך". הרכבתי לאט לאט את המארז בחזרה אך כשבאתי להדליק את המחשב - כלום לא קרה. כלומר - אני שומע את המאווררים (גם של המעבד) - אך שום דבר חוץ מזה. לא תצוגה, לא "ביפ" של הדלקת המחשב, אין תאורה של חיבור הETHERNET. ניתקתי את כל ההארדיסקים, את הזכרונות. אך המצב אותו דבר. אין אפילו רעשים רעשים של זכרון לא הוכנס / לא הוכנס היטב אני אובד עצות א…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון (נניח שבועיים), קורה לי שאני מדליק את המחשב, הוא מתחיל לעבוד רגיל, אבל המסך לא נדלק (כשהמסך דולק יש נורית כחולה שדולקת, אך במצב שאני מתאר הנורית נשארת כתומה כמו במצב שהמסך כבוי). מה יכולה להיות הבעיה? אני פשוט מכבה את המחשב (לחיצה ארוכה על ה-POWER במארז) ומדליק מחדש בתקווה שהפעם הוא כן יידלק. האם זה כרטיס מסך דפוק? משהו אחר? תנו לי כיוון בבקשה, אני נואש. ד"א המסך שלי הוא של LG, גודל 19 אינץ' (L1970HR). אודה לעזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וערב טוב ! אני מנסה בשנית לשקם מחשב שהלך לעולמו לפני מספר חודשים והחלטתי לקחת אותו כפרויקט . הבעיה של המחשב התחילה כשניסיתי להוסיף זיכרון שלא התאים והלוח אם ציפצף,לאחר מספר ניסויונות וריסטרטים כשהמחשב לא עלה ,הוא הפסיק לצפצף ועדיין לא עלה עם המסך.המסך פשוט נשאר כבוי . כשמדליקים את המחשב הוא כביכול מתחיל נורמלי למעט ציפצוף שהייתי רגיל לשמוע שהראה שהמחשב באמת עולה. המעבד פועל וגם הספק כמובן וגם הכרטיס מסך. את הספק החלפתי ליתר בטחון בספק שעובד בוודאות וכך גם את הכרטיס מסך והכרטיס מסך מתאים בוודאות למפרט הזה. מדובר במחשב ישן פנטיום 4 2.4 עם 512 זיכרון ב2 יחידות וכרטיס מסך גרוע למדי אבל בכל מקרה אני מתעד את המחשב הזה לעבודה משרדית. שאבתי אבק ושמתי משחה טרמית למעבד והכל ב…
-
- 25 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, הלכתי היום לעבודה,לא כיביתי אותו והמסך נכבה,עכשיו המסך פשוט לא מקבל אות ווידאו,המחשב נדלק ויש צפצוף,אני רואה שהביוס עולה והכל, אבל פשוט אין אות מהמסך,כשאני מכבה ומדליק עולה הלוגו של המסך וזה נראה שהבעיה לא במסך עצמו,יכול להיות שהכרטיס פשוט נדפק ??? הוצאתי אותו וניסיתי להריח אם יש ריח שרוף או משהו,ועדיין כלום,המאוורר מסתובב וכשאני מוציא את הכבל של החשמל הוא מצפצף,זה אומר שהוא מגיב, אולי לא מספיק.ניסיתי להחליף את הסלוטים של הזכרונות אבל עדיין אותו דבר,רק אות ווידאו לא מתקבל, יכול להיות שנדפק הכרטיס מסך ? ללא כל התראה ? יכול להיות לוח אם ? למרות שאני חושב שהוונדוס עולה והכל רק לא מתקבל אות. הכל עבד פיקס עד עכשיו. אילו דברים אני צריך לבדוק לפני שאני לוקח אותו לתיקון ??? …
-
- 10 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן. ברגע שאני מדליק אותו אני שומע את המאווררים והכל אבל אין תצוגה שמראה שהמחשב נמצא באתחול שלו - לא מראה כלום! גם אין צפצופים שיתריעו שיש בעיה כלשהי. בדקתי עם כמה מסכים תקינים והבעיה היתה זהה. אודה למי שיוכל לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 4 עכשיו יש לו בעיה קטנה המחשב נידלק והכל בסדר איתו אבל אין תצוגה על המסך המחשב לא מצפצף שהוא נידלק הדיסק שלו בסדר נבדק במחשב אחר המחשב עבר איפוס ביוס מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה אני מדליק את המחשב אבל תצוגה או באמצע עבודה התצוגה נעלמת ו המחשב ממשיך לעבוד . עשיתי חיפוש פה בפורום ובצעתי את הבדירות הבאות: 1. בדיקת דיסק קשיח על ידי תוכנת WD - יצא תקין לגמרי 2. בדיקת MEMTEST -אחרי 4 שעות המערכת קרסה ובהתבצעה הפעלה מחדש ולא הספקתי לראות אפם היהו פסים אדומים 3. בדיקת כרטיס מסך על ידי 3DMARK אבל איני יודעה אך לבדוק את התוצאה הוא נתן כך:3DMark Score 58 3DMarks מדובר על P4 3.0 GEFORCE 5200 ASUS P5P800 512MB DDR400 אשמח לקבל תגובות תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלת אתגר : מה יכול להיות הבעיה שהמחשב נדלק אני שומע את הCD , הHD והמאווררים עובדים אבל המסך לא נדלק. החלפתי כרטיס מסך ועדין אין תגובה מהמחשב כרגע אני מתלבט מה לעשות יש רעיון על בעיה מוכרת עם תסמינים דומים , לציין שאין צפצופים מוזרים בעליית המחשב תודה רבה וערב מצוין
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
בעיה אצל חבר שלי: מדליקים את המחשב אבל המסך לא עולה הוא נשאר תמיד בסטנדביי. אני לא חשוב שזה בעיה של מסך כי לא שומעים למשל את צליל ההפעלה של ווינדווס והמקלדת גם כן לא עובדת- הנורות שלה לא עובדות. אולי זה בעיה של ספק כוח?
-
- 9 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אהלן מדובר על לוח של Foxconn עם צ'יפסט SIS 963. המחשב נדלק (מאוררים מסתובבים, הרדיסק וCDROM פועלים) אבל אין שום פלט למסך (מחובר דרך OBOARD) ניסיתי לנקות את המחשב, לנתק התקני IDE, להתקין את הלוח מחשב (חשבתי שאולי הוא קיצר), החלפתי זיכרונות (מודלים אחרים), העברתי אותם סלוטים, ניסיתי גוף קירור אחר, ספק כוח אחר (HEC300), כרטיס מסך חיצוני, מסך אחר. שום דבר לא עזר. כמו כן שמתי לב שהמקלדת לא עובדת ברגע שהמחשב פועל. יש לציין ש*מידי פעם* המחשב כן עושה בוט. ואז כשמכבים ומדליקים מחשב הוא שוב חוזר לא לעבוד. מה שלא פסלתי עדיין זה מעבד ולוח מכיון שאין לי מקבילים. משהו ששכחתי ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה: היום, יום חמישי, חזרתי מבית ספר והלכתי למחשב והכל עבד טוב ויפה. שיחקתי איזה משחק ודיברתי באייסיקיו והלכתי קצת לישון, המשחק והאייסי עוד עבדו. התעוררתי אחרי שעה וראיתי מסך שחור, ומאז המחשב לא עובד. אם אני מדליק אותואז הוא נדלק אבל לא קורה כלום, הוא כאילו נתקע איפהשהוא בדרך. ניסיתי להחליף כל מיני חלקים ולראות מה קורה אבל לא מצאתי כלום, עד שניסיתי להפעיל את המחשב בלי כרטיס מסך. כל הזמן היה כאילו חשמל במחשב המאווררים דלקווזה אבל כלום לא קרה יותר מזה ( גם לא האור בעכבר ובמקלדת). אחרי שהדלקתי בלי כרטיס מסך המחשב כאילו המשיך והאור בעכבר והמקלדת כן נדלקו הפעם, כאילו שהוא לא נתקע בדרך אצל הכרטיס מסך שכנראה היה הבעיה. אז בקיצור זאת הבעיה שלי ועכשיו אני בלי מחשב אלא אצל א…
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם .. יש לי כאן מחשב כרגע,הוא נדלק יש אורות מקדימה (הלדים - LED) גם אדום וגם ירוק) החלפתי כרטיסי מסך ומסכים (2 כרטיסים ו 2 מסכים) ועדיין לא עובד,אני חושב בעיה של הארד דיסק,אבל לא בטוח ב 100 % .. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי כבר תקופה בעיות שהמחשב היה נדלק אבל לא מגיב, המסך עובד אבל לא מראה תמונה, כל החיבורי USB לא עובדים אבל הרמקולים עובדים. לרוב זה היה מסתדר אחרי שהייתי מנסה להדליק אותו מספר פעמים היום בזמן שהמחשב עבד טוב ברגע אחד פשוט כל הUSB הפסיקו לעבוד(עכבר, מקלדת, מצלמה וכו') עשיתי ריסטרט למחשב והוא לא הגיב. לקחחתי אותו כבר פעמיים למעבדה של KSP ואמרו לי שהבעיה היא שהמחשב מלוכלך(ניקו אותו פעמיים). פתחתי את המחשב, בדקתי שהזיכרונות והכרטיס מסך מחוברים כמו שצריך. הבנתי שהבעיה יכולה להיות הספק כוח, יש לי בספק כוח כמו כפתור הזזה כזה(כמו הכפתור של הסאונד באייפון) הכפתור זז שם בין 230-115(אין לי ממש מושג מה זה אומר). ניסיתי להדליק את המחשב כאשר רק המסך מחובר, הזזתי את הכפתור מ230 ל115 וכ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי יש לי מחשב יחסית ישן (בן 8 בערך) שניתן ע"י מכר משפחה, לדבריו המחשב עובד. במחשב כרטיס מסך מובנה בלבד, יציאת VGA. במסך שיש לי כרגע יש רק יציאת DVI לכן קניתי מתאם DVI TO VGA. חיברתי והדלקתי את המחשב, שומעים שהמחשב נדלק (הCD עובד למשל כשלוחצים על הכפתור) - אבל לא מתקבל שום אות למסך. המסך פשוט שחור מת (הוא תקין 100%, אני כותב ממנו שורות אלה דרך מחשב אחר). יש לי חשד אחד: המתאם DVI TO VGA שיש לי הוא נקבה-זכר, כלומר תצורת החיבור היא: המתאם מחובר ישירות למסך, ואליו מתחבר כבל VGA שמתחבר למחשב. אולי הייתי צריך לקנות מתאם זכר-נקבה (כלומר הפוך), ולחבר את המתאם לכרטיס מסך (לא למסך עצמו) ולהשתמש בכבל DVI בחיבור למסך? לכאורה שתי האופציות נראות אותו הדבר כי שתיהן ישימות מבחינה פיזית.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב יחסית ישן אבל עבד מצוין עד שמת פתאום... המפרט: לוח אם Gigabyte EP45-ds3 מעבד אינטל Q6600 זכרונות G.SKILL DDR2 2*2GB כרטיס מסך GeForce 8400 GS ספק FSP500-60GHN כשמדליקים אותו כל הנוריות על לוח האם נדלקות יחד לרגע ומיד נכבות, המאווררים מתחילים להסתובב ומיד מפסיקים, וחוזר חלילה. כל זה ללא צפצופים. ניתקתי את ההארד דיסק, הזכרונות וכרטיס המסך- הנוריות אותו דבר ועדיין אין צפצופים. יכול להיות שהבעיה בספק ולא בלוח האם? שווה להשקיע בבדיקה בחנות, או ישר ללכת לקנות מחשב חדש? כמה אמורה לעלות בדיקה? 250 זה מחיר סביר ? תודה רבה לעונים
-
- 18 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי אנשים לפני מספר ימים(בשיא החום) המחשב הנייח שלי עשה ריסט לעצמו ונתן לי איזה הודעה מוזרה overclocking faild (ואני לא עושה אוברקלוקינג) ונתן לי בחירה אם להמשיך או להכנס לביוס. ליתר בטחון נכנסתי לביוס ועשיתי ריסטור דיפולט. המחשב המשיך לעבוד לעוד כמה דקות עד שהוא נתן ההודעה הזאת שוב ובאותו רגע החלטתי לתת לו להתקרר וכביתי אותו. מאז המחשב נדלק אבל לא עולה, הצג אפילו לא נדלק. בכל מקרה בזמן שהוא עשה ריסט הפעלתי עליו הרבה עומס - 16 כרטיסיות בFF ועוד כמה בכרום, נגן מוזיקה ותוכנות שרצות ברקע. המחשב בן 4 שנים ועד עכשיו לא עשה שום בעית חומרה. המחשב רץ עם XP מקורי. המפרט שלו intel core2 duo e6400 לוח אם של אסוס(מצטער אבל אני לא זוכר איזה כרגע נראה לי P4 משהו) 2x512 זכרון של קורסיי…
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מחשב של דוד שלי היה אצלי בגלל הכרטיס מסך כנראה קיצר לו את כל המחשב וגרם לשריפת הלוח והספק. העפתי את הכרטיס מסך ושמתי לוח וספק חדשים עכשיו המחשב סוף סוף נדלק בלי צפצופים ובלי בעיות, אני מחבר את הלוח ישירות למסך דרך VGA והמחשב אני שומע שהדיסק קשיח עובד ועולה, כל המאווררים עובדים, הנורה שעל הלוח נדלקת וגם העכבר והמקלדת דלוקים. הבעיה נראת לי רק תצוגה ואין לי אפשרות לחבר כרטיס מסך אחר כי במחשב שלי הכרטיס מסך הוא ענק ולא יכנס בלוח פה. מה אני יכול לעשות?
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום היום רציתי להוסיף הרד דיסק למחשב חיברתי אותו כסלייב והוא עבד אז החלטתי להכניסו באופן קבוע לצורך זה הייתי חייב לפרק את הזכרונות (512m ddr ) כשהזרתי את הזכרונות נראה לי ששמתי לא טוב והמחשב לא נדלק כפי שצריך (כאמור נדלק אבל לא מצפצף ולא מדליק את המסך) ניתקתי את המחשב מהחשמל וגיליתי כי הכרטיס זיכרון חם מאוד (חשבתי שעשיתי קצר כי לא חיברתי נכון) הלכתי לאופיס דיפו וקניתי זיכרון של קינגסטון גם 512m ) הכנסתי למחשב והדלקתי והמחשב התנהג כאילו לא הכנסתי שום זכרון (הצפצופים הידועים) ניסיתי להחליף סלוט אבל גם זה לא עבד לוח האם שלי הוא asus p4s800 mx נדלק המאווררים פועלים וגם הנורה , אנא עזרו לי באבחון הבעיה רן המיואש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלטתי להחליף משחה לכרטיס מסך שלי. הוצאתי אותו, ניקיתי ת'משחה, החלפתי לחדשה, הכל טוב ויפה... אבל מה, אחרי שהחזרת ת'כרטיס הדלקתי את המחשב, המחשב עשה פוסט, ואחרי טעינת הוינדוס פתאום מסך שחור. ניסית להדליק מחדש כמה פעמים אבל כלום לא עוזר, המחשב נדלק אך הפעם בלי פוסט בכלל, בלי שום מסך ושום צפצוף. חשבתי שזה הכרטיס מסך אז הבאתי כרטיס מסך של חבר (8500gt) אבל גם איתו זה אותו הסיפור... ליתר ביטחון לקחתי את הכרטיס מסך לחנות שממנה הוא נקנה והם אמרו לי שהוא בסדר גמור. אז ההיגיון שלי אומר שכנראה שהוצאתי/החזרתי את הכרטיס מהלוח אם פגעתי בלוח פיזית וכתוצאה מכך הוא הלך לעולמו... יש מצב שזה לא הלוח אם? להזכירכם המחשב נדלק (כולל הכרטיס מסך) אך אין פוסט אין מסך ואין שום צפצוף..…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי מחשב ישן בן 6 ששכב באחסון שנתיים, לפני הוא עבד טוב. הוצאתי אותו ולאחר ניקוי אבק ניסיתי להדליק, המאווררים מסתובבים אבל אין תמונה. ניסיתי להדליק לאחר ניתוק זכרונות \ HD \ כרטיס מסך...אותה תוצאה - מאווררים מסתובבים אבל אין תמונה, אין שום צפצוף רעיונות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
אהלן, זקוק לעזרת המומחים: במחשב פנטיום D עם לוח ECS P4-M800-M7 הספק התחיל לעשות בעיות (ריסטרטים לא רצוניים). החלפתי ספק ועם ההדלקה הראשונה המסך נתקע על הפוסט וראו מעין קווים ירוקים כאלה על גבי המסך. כיביתי מיד וכשניסיתי להדליק שוב, המחשב כאילו נדלק אבל אין כלום על המסך. המאווררים מסתובבים, שומעים את ההרדיסק אבל אין תצוגה. ניסיתי עם כרטיס מסך חיצוני במקום המובנה, ועם מסך אחר - וכלום. ניסיתי להוציא את כל החלקים ולהפעיל רק עם החיבור ללוח ולמעבד - וכלום. בשום מצב אין תצוגה ואפילו לא צפצופים מהספיקר. למישהו יש מושג מה לעזאזל קרה פה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-