עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Tsk,

שלום לכולם הייתי רוצה לשאול שאלה ממש רצינית אז רק למבינים ביותר אם אפשר בבקשה! תודה! אז ככה: קניתי מארז חדש למחשב שלי, הרכבתי והכל עבד פנאן ואת המארז הישן העברתי למחשב של אח שלי(שניהם לא מחשבים ישנים, שנתיים גג). עכשיו אחרי שהרכבתי את הכל, הפעלתי את המחשב והכל, המחשב לא עבד, ונהיה ריח מסריח של שרוף מהספק כוח. אין לי מושג למה, הרכבתי הכל נכון(פרטים ספיציפים בסוף) והכל אמור לעבוד. אני חושב שהבעיה אולי בחברה של הספק(EZCOOL שמעתי שהם לא משהו מרהיב במיוחד, זה מה שהביאו בIVORY) ולכן הספק נשרף אבל בעיקרון לא אמורה להיות בעיה. יש איזו שהיא אפשרות לדעת אם עוד כל מיני חלקים אחרים נשרפו? ואם צריך רק להחליף ספק? אגב - הנורות על הלוח אם עבדו והראו שהכל בסדר מפרט מחשב: ספק כוח…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  2. קניתי כבל עם שתי יציאות HDMI וכשאני מחבר צד אחד למחשב מאחורה ליציאת HDMI ואת השנייה לטלויזיה כתוב לי בטלויזיה אין אות והמחשב פתאום נתקע והמסך מתכבה ואם אני מחבר את הכבל למחשב כאשר הוא מכובה אז המסך של המחשב לא נדלק ובטלויזיה עדיין לא רואים כלום. הכרטיס מסך שלי הוא amd radeon hd 5450 אני לא מבין בזה כלום חייב עזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אוקי אז ככה המחשב שלי אני בקושי נותן לא לנוח כי תמיד יש ללי דברים חדשים שאני רוצה להוריד ואני בקושי מכבה אותו עכשיו יש לי צג טמפ פתאום הצג הפפסיייק לעבוד ומראה שניה מספרים וזהוא לא מגיב .. לכל מה שאני עושה דבר שני הcd rome לא מגיב מה לעשות לסגור את המחשב ?! ולנסות להללדליק אחרי שעה?!!?@!?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by Bar_B_q,

שמעו יש לי נייד חדש של דלל מסוג D 500 עכשיו במפרט שלו רשום שיש לי VIDEO OUT (כאלו S VHS נראה לי) סבבה עד עכשיו חשבתי שיש לי כי יש לי חור שמזה דומה לו.. הוא נראה ככה (מצאתי תתמונה בגוגול אבל ככה זה נראה ) ואצלי בכל שאר המכשירים ה S VHS נראה אחרת כמו בזה (כאלו רק השני מימין ) שימו לב שאצלי נוספו שלוש חורים!!! והכבלים שהיו לי של הדיוידי והמחשב שאני מחבר לטלוזייה לא טובים לי פה.. זה נכנס (דחפתי קצת חזק לפני ששמתי לב שזה חור שונה.. אבל הטלויזיה לא קולטת... כאלו לא הצלחתי לחבר ... זה לא טוב ככה אני צריך איזה כבל אחר... יש משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  5. היי אנשים. מישהו יודע איזה רכיב יכול לגרום ל''מסך קפוא''? האמת זה התחיל במסך קפוא ,ועכשיו המחשב לא עולה בכלל. למשל הייתי עובד במחשב , שומע מוזיקה רואה סרט או גולש, ופתאום התמונה שעל המסך נתקעת ולא הייתה לי ברירה אלא להאתחל אותו וגם אז זה היה חוזר על עצמו אחרי כמה שניות. חשבתי אולי זה בגלל שהוא עמוס בוירוסים או משהו , כי ההארדיסק מלא ואני לא משתמש באנטיוירוס, אז עשיתי לו פורמט ובאמת ה''מקרה'' לא חזר על עצמו למשך יומיים. אבל אז הבעיה שוב התחילה להופיע ,אתחלתי את המחשב אבל הוא לא עולה .

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  6. אהלן רכשתי רכיבים חדשים והרכבתי מחשב , המחשב כל הזמן ניתקע בעליה שלו לווינדוס הוא עולה תקין ועוברות כל הבדיקות של הלוח אם אך הוא ניתקע בשלב מסויים לפני שמגיע לווינדוס להלן מפרט מלא מעבד i7 920 לוח אם asus x58 P6T זיכרונות crosair 3GB kit 1066 fsb ספק כוח Ezcool 500W model PS-1000 דיסקים קשיחים hitachi מחובר בIDE ו wd מחובר בSATA asus CD\RW כרטיס מסך MSI Geforce 9800GT כרטיס טלווזיה LEATEK PVR כרטיס רשת אלחוטי EDIMAX מאורר של המעבד שמחובר למעבד לכניסת cpu fan 2 מאוררים 12 ס"מ שמחוברים לספק 4 מאוררים 8ס"מ שצחוברים לספק השלבים שניסיתי לעשות עד עכשיו: 1. להתקין דרברים עדכניים- לא עזר אותה בעיה 2. לפרמט ולהתקין windows XP sp3 32 bit- לא עזר נשאר כמו שהיה אני הרכבתי את המחשב עב…

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by nofari:],

במנהל משימות -> זיכרון פיזי מה זה זיכרון פיזי זמין ומה זה מטמון מערכת? הסה"כ שלי - 1039596 (בק"ב) והזיכרון ראם שלי הוא רק 1 ג'יגה. (אני בנטבוק) איך זה יכול להיות? האם זה קשור?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by oded6188,

פנטיום 4 עם לוח Asus P4C800 E-Deluxe והמחשב לא נדלק. הכל התחיל כשחיברתי הארד-דיסק חיצוני דרך ה USB, המחשב נתקע, ומאז שעשיתי ריסט הוא לא מראה כלום על המסך... מי שמכיר קצת לעומק את הלוח בטח יודע שהוא אומר את התקלה במילים (דרך הרמקולים של המחשב)... מה שהוא אומר זה: "System feild, CPU Test"... הסתכלתי בחוברת של הלוח... וכתוב שאם השגיאה הזאת נאמרת אז סימן שצריך לבדוק שהמעבד יושב טוב בתוך הסוקט... וככה עשיתי... אבל זה לא עוזר... מה שאני יודע זה שלמרות שלא רואים כלום על המסך, והשגיאה נאמרת בלי סוף ברמקולים - המעבד מתחמם... כאילו הוא מקבל זרם... ברגע שאני מפעיל את המחשב כשהמעבד מחוץ למחשב אז זה אומר שגיאה אחרת ("No CPU Instelled")... מה אתם אומרים נדפק? הלוח אם או המעבד? אני מזכי…

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by Nimrodfeldman555,

יש לי בעיה שאני לא מצליח לעדכן את העדכון האחרון של הדרייבר של כרטיס המסך שלי שהוא AMD Radeon rx570 4gb העדכון מתחיל אבל נתקע לקראת הסוף בבקשה מה עושים כדי לפתור את הבעיה ואגב לוח האם שלי הוא i77700 ויש לי 16 ג'יגה זיכרון פנימי אז בבקשה איך פותרים את הבעיה הזאת ?

10. Started by Chana,

שלום, קניתי כונן SSD פנימי חדש של סמסונג (V-NAND SSD 850 EVO), כשחיברתי את הכונן למחשב באמצעות מתאם לחיבור USB, הכונן לא הופיע במחשב. ניסתי לאתחל אותו בניהול דיסקים והופיע שגיאה: a fatal device hardware error. אז ניגשתי ל-Disk Part במטרה לפרמט אותו משם, אבל הכונן בכלל לא הופיע ב-list disk. איך אפשר לעורר את הדיסק לחיים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by r2m,

הגעתי למצב שלוח האם בחוץ, רק ספק מחובר, כפתור הדלקה, לד power ורמקול. כלום, אין תגובה, בדקתי מתחים, יש 3.3, 5 ו 12, נדלק לד power וחוץ מזה שום צפצוף ושום כלום, יש עוד משהו שאפשר לבדוק?...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by יאיר 32,

יש לי במחשב 3 יציאות SATA ורק 1 מהם עובד זה בעיה? ניתן לפתרון?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by Wingedbull,

זה קורה בזמן שאני על המחשב\לא על המחשב. בתקופות לא קצרות ברציפות, אלא משהו כמו שעה+\- גג. זה החל היום בבוקר. לא קרה לי אתמול. היום בבוקר התעוררתי כששמעתי שהוא נדלק מחדש. לא הבנתי מה קרה, חזרתי לישון, המסך נכבה לאחר 10 דק', ואז אחרי שעה+\- הוא שוב עשה ריסטרט מחדש. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  14. כותרתתת חברה אז ככה המחשב של אחים שלי לא עבד כמה זמן היום אמא שלי לקחה אותו לטכנאי קיצור הטכנאי החליף לוח אמ לאחד כרטיס מסך מעבד וזיכרון קיצור כימעט מחשב חדש ואמא שלי שהיתה שם הוא הראה לה שהכל עובד וזה היא הביאה אותו חיברתי אותו והמסך לא עלה חח ואז שמתי לב שלא חיברתי את המסך למקום הנכון.. קיצור אחרי שחיברתי אותו למקום הדלקתי והוא עלה הגיע למסך טעינה של הויינדוס(XP) יעני שכתוב ווינדוס יש כזה דגן והוא טוען ואחרי זה שהוא מססיים לטעון אז זהו המסך כיאלו נכבה.. הוא אמר משהו שומר כוח או משהו ואז מכבה אותו לא רואים כלום ויש הודעה של המסך שכתוב המסך עובד תבדוק תמחשב.. מה לעשות? אצל הטכנאי זה עבד...

15. אהלן, הרכבתי מחדש את המחשב שלי ונתקלתי בבעיה שאחרי זיהוי ה IDE ופירוט החומרה של הביוס, בשלב שאמור להשתלט ה WIN ולעלות המחשב פשוט נתקע באותו מסך של פירוט החומרה. כמו כן ה DLED(נורות בקרה) מראות שהכל תקין - 4ירוקים אני חושב שחיברתי את כל הדברים החיוניים לצורך הפעלה.. חיבורים ל MB: PW S PW LED RES S ATX 12 (החיבור השמן והרזה) כמו כן IDE לHD (בו מותקנת מע' הפעלה) וIDE לשני כוננים אופטיים. המפרט: MSI 845 PRO 384MB SDRAM P3 1.4 HD - WD 120 DVDRW CDR

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש: Win 10 Pro (לא מקורי) Intel Core i7 4790 CoolerMaster TX3 EVO Corsair VS 650W Gigabyte H97 HD3 ADATA XPGV1.0 16GB DDR3 1600MHz CL9 2/16 Gigabyte GTX980 G1 4GB מחשב חדש לגמרי אבל במשחקים קצת התאכזבתי או שאני לא התקנתי משהו או לא עשיתי משהו, נגיד אני משחק ב COD BO3, משחק עם האופטימיזציה של NVIDIA EXPRESS והכל עובד חלק בסדר בלי לאגים ואז לאחר כמה דקות משחק מתחילות כל מני תקיעות קטנות שמיד מסתדרות ואז חוזרות, גם ב METRO 2033 יש לי כל מני תקיעות קטנות של פחות מחצי שניה ואז מסתדר, התקנתי דריבר של כרטיס מסך (כרגע עומד אצלי הדריבר הכי אחרון 359.06) מישהו יודע אולי מה גורם לתקיעות האלה? או שאולי חסרה לי תוכנה כלשהי במחשב? …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם בדיוק לפני שעה וחצי פירמטתי את המחשב של לווינדוס XP PRO התקנתי את הדרייבר של NVIDIA את הדרייבר של הכרטיס רשת אלחוטי חיצוני (TP-LINK) ודרייבר סאונד, הדרייבר סאונד עשה ריסטרט למחשב ובאמצע שהוא הדליק אותו אני כיביתי את המחשב (בלי שום סיבה כמו דפוק!) דרך הכפתור , כדי לנקות את המחשב בתוך המארז (פיזית)... אחרי שניקיתי את האבק שוב הדלקתי את המחשב ואני רואה את ההודעה הזאת:

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  18. הצורב מזוהה בביוס אבל ללא אות-כונן וגם אם אני מקצה לו אות כונן ידנית הוא עדיין לא נגיש (ראו הערת שגיאה מצורפת). גם כונן וירטואלי (Virtual Clone Drive המצויינת) מפגין התנהגות זהה עם אותה הודעת שגיאה. הלוח הוא לוח X38 של גיגבייט והכל עבד כשורה עד לפני שבוע. לא היתה כל הודעת שגיאה או משהו שאני יכול לייחס אליו את התופעה - כל עזרה תתקבל בברכה תודה, גונן. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היום קיבלתי את קורא הכרטיסים המיוחל של חברת סאנדיסק, בתקן USB II עם תמיכה, כאמור, ב 12 סוגים שונים של כרטיסי זכרון. מפרט המוצר - http://www.sandisk.com/retail/im-12in1.asp לוח האם שברשותי מופיע מימין, כמו כן גם שאר המפרט. חיברתי את הקורא כרטיסים לאחד ממחברי ה USB האחוריים במארז, בשעה שהמחשב רץ. הכל פעל כמו שצריך... ההתקן זוהה, כל הכוננים הרלוונטים התווספו והיה ניתן להעתיק ולכתוב לכרטיסי ה SD ו CF שהיו ברשותי, ללא כל בעיה. בא הריסטרט, לפתע אני נתקל בצפצופים צורמניים ומעיקים ולאחר מס' שניות מתקבלת הודעה שה CMOS התחרפן, המחשב התחיל לחפש את כונני הדיסקטים ובשלב הזה נתקע. ניתקתי את קורא הכרטיסים והפעלתי את המחשב לחדש. כל הביוס התאפס... הגדרתי הכל מחדש והמחשב עלה כמו ש…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  20. שלום, לאחר שהתברר לי שלוח אם שלי לא נשרף, הלכתי למעבדה והחליפו לי אותו. במחשב מחובר HD,DVD ו- CD. שאני מעלה את המחשב אני מקבל את המסך לוגו של לוח האם, את הזכרון שיש לי במחשב (1GB)וכן את השורה המאפשרת ללחוץ על מקש F8 כדי להגדיר מהיכן לבצע את ה- BOOT או Del כדי להיכנס ל-Setup. לא משנה מאיזה התקן אני מבקש לבצע אתחול, לאחר הבחירה המסך הופך להיות שחור ומרצד עד שאני לוחץ על כפתור האתחול. גם שניתקתי כל אחד מההתקנים והפעלתי אותו לחוד - התופעה המשיכה. מישהו יכול לנסות ולפתור? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by davidkeren,

בהדלקה של המחשב מופיע מסך עם הלוגו AORUS של GIGABYTE אם אפשרויות כניסה לביוס או לכל מני דברים אחרי 30 שניות מופיע אותו מסך אם הלוגו בלי אפשריות גם 30 שניות רק לאחר מכן הוא עולה WINDOWS 10 שאלתי .כיצד גורמים WINDOWS לעלות יותר מהר הבנתי שצריך לשנות בביוס משהו הוא לאפס אם כן איפה ואיך תודה רבה

22. Started by idanyow,

קניתי מחשב חדש, והשארתי את ההארדיסק הקודם שבחיבור IDE (סתם מסיבות של לא היה לי איפה לגבות.. לא משנה) לא חושב שכל המפרט קריטי אבל אם כן אני ארשום... יש לי רק סלוט IDE אחד על הלוח, כל השאר SATA יש לי גם צורב וגם הארדיסק לחבר על אותו כבל IDE אני לא סגור איך הג'אמפרים אמורים להיות, כי במחשב הקודם היו לי שני סלוטים של IDE על הלוח. סלייב, מאסטר, מה..? כרגע אין BOOT, וזה נשאר עם ההודעה VERIFYING DMI POOL DATA מה עושים ? כרגע בביוס מופיע לי שהמאסטר זה הצורב, כי ניסיתי לעשות בוט אבל לא הולך והסלייב זה ההארדיסק תודה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by SHLOMI71,

בכל הפעלה של Word2000 אני מקבל הודעת שגיאה winword.exe has generated erores and will be closed by windows.... מערכת ההפעל היאpro Win2k חבילת אופיס 2000 פרו התקנה מחדש של WORD לא עזרה. רעיונות יתקבלו בברכה תודה מראש שלומי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by mic3mic4,

קניתי מחשב חדש וחזק (לעבודה מקצועית) לפני פחות מחודשיים. היום השמיע קולות, ולא הסכים לעלות או לעבור לביוס. לאחר ניתוק הכונן הקשיח (שעליו המידע אבל לא מערכת ההפעלה) - עלה כמו שצריך. הדיאגנוזה - הכונן הקשיח תקול. הכונן הוא: toshiba, p300 3TB, 64MB, SATA 3.5" 7200RPM. חברת המחשבים מוכנה (מן הסתם) להחליף את הכונן, אבל לא לוקחים אחריות על המידע ובטח לא מוכנים לשלם על השחזור. פחות מחודשיים! מה אני אמורה לעשות במצב כזה? הגיוני שכונן - שאמור ליות מומלץ וטוב - יתקלקל אחרי חודש וחצי? תודה!

25. Started by solikt,

יש לי שתי כרטיסי מסך במחשב איך אני יודע ששתי הם פועלים ? ולא אחד?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.