תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח לעדכן את העדכון האחרון של הדרייבר של כרטיס המסך שלי שהוא AMD Radeon rx570 4gb העדכון מתחיל אבל נתקע לקראת הסוף בבקשה מה עושים כדי לפתור את הבעיה ואגב לוח האם שלי הוא i77700 ויש לי 16 ג'יגה זיכרון פנימי אז בבקשה איך פותרים את הבעיה הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי כונן SSD פנימי חדש של סמסונג (V-NAND SSD 850 EVO), כשחיברתי את הכונן למחשב באמצעות מתאם לחיבור USB, הכונן לא הופיע במחשב. ניסתי לאתחל אותו בניהול דיסקים והופיע שגיאה: a fatal device hardware error. אז ניגשתי ל-Disk Part במטרה לפרמט אותו משם, אבל הכונן בכלל לא הופיע ב-list disk. איך אפשר לעורר את הדיסק לחיים? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגעתי למצב שלוח האם בחוץ, רק ספק מחובר, כפתור הדלקה, לד power ורמקול. כלום, אין תגובה, בדקתי מתחים, יש 3.3, 5 ו 12, נדלק לד power וחוץ מזה שום צפצוף ושום כלום, יש עוד משהו שאפשר לבדוק?...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי במחשב 3 יציאות SATA ורק 1 מהם עובד זה בעיה? ניתן לפתרון?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
זה קורה בזמן שאני על המחשב\לא על המחשב. בתקופות לא קצרות ברציפות, אלא משהו כמו שעה+\- גג. זה החל היום בבוקר. לא קרה לי אתמול. היום בבוקר התעוררתי כששמעתי שהוא נדלק מחדש. לא הבנתי מה קרה, חזרתי לישון, המסך נכבה לאחר 10 דק', ואז אחרי שעה+\- הוא שוב עשה ריסטרט מחדש. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כותרתתת חברה אז ככה המחשב של אחים שלי לא עבד כמה זמן היום אמא שלי לקחה אותו לטכנאי קיצור הטכנאי החליף לוח אמ לאחד כרטיס מסך מעבד וזיכרון קיצור כימעט מחשב חדש ואמא שלי שהיתה שם הוא הראה לה שהכל עובד וזה היא הביאה אותו חיברתי אותו והמסך לא עלה חח ואז שמתי לב שלא חיברתי את המסך למקום הנכון.. קיצור אחרי שחיברתי אותו למקום הדלקתי והוא עלה הגיע למסך טעינה של הויינדוס(XP) יעני שכתוב ווינדוס יש כזה דגן והוא טוען ואחרי זה שהוא מססיים לטעון אז זהו המסך כיאלו נכבה.. הוא אמר משהו שומר כוח או משהו ואז מכבה אותו לא רואים כלום ויש הודעה של המסך שכתוב המסך עובד תבדוק תמחשב.. מה לעשות? אצל הטכנאי זה עבד...
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן, הרכבתי מחדש את המחשב שלי ונתקלתי בבעיה שאחרי זיהוי ה IDE ופירוט החומרה של הביוס, בשלב שאמור להשתלט ה WIN ולעלות המחשב פשוט נתקע באותו מסך של פירוט החומרה. כמו כן ה DLED(נורות בקרה) מראות שהכל תקין - 4ירוקים אני חושב שחיברתי את כל הדברים החיוניים לצורך הפעלה.. חיבורים ל MB: PW S PW LED RES S ATX 12 (החיבור השמן והרזה) כמו כן IDE לHD (בו מותקנת מע' הפעלה) וIDE לשני כוננים אופטיים. המפרט: MSI 845 PRO 384MB SDRAM P3 1.4 HD - WD 120 DVDRW CDR
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש: Win 10 Pro (לא מקורי) Intel Core i7 4790 CoolerMaster TX3 EVO Corsair VS 650W Gigabyte H97 HD3 ADATA XPGV1.0 16GB DDR3 1600MHz CL9 2/16 Gigabyte GTX980 G1 4GB מחשב חדש לגמרי אבל במשחקים קצת התאכזבתי או שאני לא התקנתי משהו או לא עשיתי משהו, נגיד אני משחק ב COD BO3, משחק עם האופטימיזציה של NVIDIA EXPRESS והכל עובד חלק בסדר בלי לאגים ואז לאחר כמה דקות משחק מתחילות כל מני תקיעות קטנות שמיד מסתדרות ואז חוזרות, גם ב METRO 2033 יש לי כל מני תקיעות קטנות של פחות מחצי שניה ואז מסתדר, התקנתי דריבר של כרטיס מסך (כרגע עומד אצלי הדריבר הכי אחרון 359.06) מישהו יודע אולי מה גורם לתקיעות האלה? או שאולי חסרה לי תוכנה כלשהי במחשב? …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בדיוק לפני שעה וחצי פירמטתי את המחשב של לווינדוס XP PRO התקנתי את הדרייבר של NVIDIA את הדרייבר של הכרטיס רשת אלחוטי חיצוני (TP-LINK) ודרייבר סאונד, הדרייבר סאונד עשה ריסטרט למחשב ובאמצע שהוא הדליק אותו אני כיביתי את המחשב (בלי שום סיבה כמו דפוק!) דרך הכפתור , כדי לנקות את המחשב בתוך המארז (פיזית)... אחרי שניקיתי את האבק שוב הדלקתי את המחשב ואני רואה את ההודעה הזאת:
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הצורב מזוהה בביוס אבל ללא אות-כונן וגם אם אני מקצה לו אות כונן ידנית הוא עדיין לא נגיש (ראו הערת שגיאה מצורפת). גם כונן וירטואלי (Virtual Clone Drive המצויינת) מפגין התנהגות זהה עם אותה הודעת שגיאה. הלוח הוא לוח X38 של גיגבייט והכל עבד כשורה עד לפני שבוע. לא היתה כל הודעת שגיאה או משהו שאני יכול לייחס אליו את התופעה - כל עזרה תתקבל בברכה תודה, גונן. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את קורא הכרטיסים המיוחל של חברת סאנדיסק, בתקן USB II עם תמיכה, כאמור, ב 12 סוגים שונים של כרטיסי זכרון. מפרט המוצר - http://www.sandisk.com/retail/im-12in1.asp לוח האם שברשותי מופיע מימין, כמו כן גם שאר המפרט. חיברתי את הקורא כרטיסים לאחד ממחברי ה USB האחוריים במארז, בשעה שהמחשב רץ. הכל פעל כמו שצריך... ההתקן זוהה, כל הכוננים הרלוונטים התווספו והיה ניתן להעתיק ולכתוב לכרטיסי ה SD ו CF שהיו ברשותי, ללא כל בעיה. בא הריסטרט, לפתע אני נתקל בצפצופים צורמניים ומעיקים ולאחר מס' שניות מתקבלת הודעה שה CMOS התחרפן, המחשב התחיל לחפש את כונני הדיסקטים ובשלב הזה נתקע. ניתקתי את קורא הכרטיסים והפעלתי את המחשב לחדש. כל הביוס התאפס... הגדרתי הכל מחדש והמחשב עלה כמו ש…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהתברר לי שלוח אם שלי לא נשרף, הלכתי למעבדה והחליפו לי אותו. במחשב מחובר HD,DVD ו- CD. שאני מעלה את המחשב אני מקבל את המסך לוגו של לוח האם, את הזכרון שיש לי במחשב (1GB)וכן את השורה המאפשרת ללחוץ על מקש F8 כדי להגדיר מהיכן לבצע את ה- BOOT או Del כדי להיכנס ל-Setup. לא משנה מאיזה התקן אני מבקש לבצע אתחול, לאחר הבחירה המסך הופך להיות שחור ומרצד עד שאני לוחץ על כפתור האתחול. גם שניתקתי כל אחד מההתקנים והפעלתי אותו לחוד - התופעה המשיכה. מישהו יכול לנסות ולפתור? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בהדלקה של המחשב מופיע מסך עם הלוגו AORUS של GIGABYTE אם אפשרויות כניסה לביוס או לכל מני דברים אחרי 30 שניות מופיע אותו מסך אם הלוגו בלי אפשריות גם 30 שניות רק לאחר מכן הוא עולה WINDOWS 10 שאלתי .כיצד גורמים WINDOWS לעלות יותר מהר הבנתי שצריך לשנות בביוס משהו הוא לאפס אם כן איפה ואיך תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, והשארתי את ההארדיסק הקודם שבחיבור IDE (סתם מסיבות של לא היה לי איפה לגבות.. לא משנה) לא חושב שכל המפרט קריטי אבל אם כן אני ארשום... יש לי רק סלוט IDE אחד על הלוח, כל השאר SATA יש לי גם צורב וגם הארדיסק לחבר על אותו כבל IDE אני לא סגור איך הג'אמפרים אמורים להיות, כי במחשב הקודם היו לי שני סלוטים של IDE על הלוח. סלייב, מאסטר, מה..? כרגע אין BOOT, וזה נשאר עם ההודעה VERIFYING DMI POOL DATA מה עושים ? כרגע בביוס מופיע לי שהמאסטר זה הצורב, כי ניסיתי לעשות בוט אבל לא הולך והסלייב זה ההארדיסק תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש וחזק (לעבודה מקצועית) לפני פחות מחודשיים. היום השמיע קולות, ולא הסכים לעלות או לעבור לביוס. לאחר ניתוק הכונן הקשיח (שעליו המידע אבל לא מערכת ההפעלה) - עלה כמו שצריך. הדיאגנוזה - הכונן הקשיח תקול. הכונן הוא: toshiba, p300 3TB, 64MB, SATA 3.5" 7200RPM. חברת המחשבים מוכנה (מן הסתם) להחליף את הכונן, אבל לא לוקחים אחריות על המידע ובטח לא מוכנים לשלם על השחזור. פחות מחודשיים! מה אני אמורה לעשות במצב כזה? הגיוני שכונן - שאמור ליות מומלץ וטוב - יתקלקל אחרי חודש וחצי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שתי כרטיסי מסך במחשב איך אני יודע ששתי הם פועלים ? ולא אחד?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בבקשה אני צריך את המחשב דחוף המחשב לא נדלק וזה לא ספק מה הסיבה? פתחתי אותו והמאוררים לא עבדו מרוב אבק יכול להיות שמשהו נשרף? מה אני צריך להחליף? לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הוא נקי מווירוסים. בדקתי את ההארד דיסק ואין לו תאים מתים. מרצתי 3DMARK והתוצאה טובה. אבל הגלישה באינטרנט יותר איטית. אפילו בחילוץ קבצים ב EXTRACT, בהתחלה זה לקח לי לקובץ של סדרה רגילה נגיד בין 8 ל 10 שניות (350MB), עכשיו זה לוקח דקה וחצי. העבודה בווינדוס יותר איטית. בקיצור זה לא מה שהיה. אשמח לקבל עזרה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מישהו יודע למה יש את זה ואיך אולי אפשר לבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הלוח Asus A7N8X Deluxe v2.0 ואת המארז XASER 3. מהמארז ישנם כמה כבלים שבאים מהפתח למעלה איפה שיש חיבורים של USB וכו'. לאן בדיוק אני מחבר את כל זה בלוח? זה מפוצל למעין חיבורים של פין אחד ויש מלא כאלה.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מצורף סרטון להדגמה http://youtu.be/qQ3wzyKsSbE (לא הצלחתי להטמייע!) זה לא קורה בכל פעם
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב יש לי צפצוף כזה ארוך ואחריו כמו סירנה ויש על הלוח אם כזה מסך קטן שמופיע עליו פעם אחת ER ופעם אחת C1. ובנוסף המחשב גם לא מזהה את המסך ככה שאני לא רואה שום דבר על המסך. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
תראו דבר מאוד מוזר קרה.... הקדמה: פתחתי תמחשב בשביל לצבוע חלקים לא כל כך צבועים... (ספריי כחול) וגם שמתי 2 לדים אדומים מקדימה... והדבקתי עם דבק חם 2 קטודות כחולות יצא יפה משהו מדהים.... הבעיה היא שאני מפעיל תמחשב... הוא רושם לי "Boot Dis Faulure . please..................... bla bla" והמחשב עולה שאני מכניס את הדיסק 98.. ועושה Boot From Hardisk וזה עולה רגיל אבל בלי זה זה לא עולה... ובביוס ניסיתי לעשות בוט ב Hdd0 \HDD1\2 זה משהו שקשור לבוט מהביוס נראה לי כי ניסיתי שם להתעסק עם הבוט... בבקשה Someone please call 911 (:\) help
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד dell inspiron 1501 ופירמטתי אותו הכל הלך כשורה, הורדתי מהאתר של דל דרייברים וזה הוריד אותם בלי שמות אלא עם מספרים אז ניסיתי להפעיל 1 מהם (שהיה עם סייומת exe) ואז הופיע לי מסך שחור של דוס אז סגרתי אותו ואז הופיע חלון שהתחיל לכתוב שמתבצע עדכון לביוס ואני ידעתי שאסור לעצור כאלה דברים באמצע אז נתתי לזה לעבוד ואז פתאום זה התנתק מהחשמל ומכיון שהבטריה היתה גמורה אז המחשב כבה ואז כשניסיתי להפעיל מחדש את המחשב אז הנורות נדלקו אבל הביוס לא עלה והמסך נשאר שחור ללא שום כיתוב. מה לעשות? נגמר לי האחריות אפשר בכלל במצב כזה לצרוב מחדש את הביוס? אם אפשר כמה בערך זה עולה? והאם אני אצטרך להתקין את המערכת הפעלה? תודה רבה מאד למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-