עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ROYAL125,

שאני מדליק תמחשב המחשב עובד והמסך לא נדלק המנורה של המסך דולקת אבל הוא לא נדלק כדאי שזה ידלק אני צריך להוציא תכבל שמתחבר לכרטיס מסך לגעת עם הברזל שלו (של הכבל) על הכניסה של הכרטיס מסך אז יש רעש שהוא נדלק כזה ואז אני מכבה תמחשב ומדליק והוא עולה (לא תמיד)ועוד דרך מוזרה שהוא יפעל אני פותח תמחשב מקריב תיד ליד הכרטיס מסך ואז המסך נדלק ועובד אני יודע שזה נשמע מוזר מה אפשר לעשות ?? :s05:

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by orila,

שלום לכולם אני אשמח לעזרתכם בנושא של מסכים כחולים עם שתי הודעות חוזרות : 1- memory management או 2- page fault in a none page area בתחלה חשבתי שזה כרטיס המסך של שהוא לא מעודכן אבל עידכנתי אותו (AMD RANDON 6700) מדובר בPC עם WIN 7 64 BIT 8 ג'יגה זכרון חיצוני (הרצתי את הבדיקה של WIN ולא מצאתי פגם בחומרה) כרטיס מסך של AMD RANDON (*) משום מה אני לא מצליח לעדכן את הWIN שלי (עותק חוקי אבל אני לא מצליח לגרום לו לבדוק עדכונים) תודה רבה אני אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by שמנואל,

אהלן. אני משער שהבעיה יכולה לנבוע מכמה גורמים אבל אני אתאר אותה בכל זאת - אולי למישהו יש נסיון דומה. במחשב די ישן P2 אחרי שהמערכת עולה, אחת לכמה פעמים (ממש לא תמיד) הכל נתקע בשולחן העבודה עוד לפני שנגענו במשהו. שמתי לב שאפשר לדעת שזה הולך לקרות, כאשר מוזיקת הפתיחה של ווינדוס מפסיקה בערך 2 שניות לפני הזמן, במין פתאומיות כזו. ואז העכבר קופא. אחרי שעושים ריסט - הכל עובד מצויין (אין וירוסים ואין רוגלות), עד לפעם הבאה. הייתי מפרמט, אבל זה מחשב כל כך ישן עם פלופי שלא עובד, ויש לי הרגשה שאסתבך איתו לגמרי אם רק אתחיל. האם לפני הפירמוט - זה יכול להיות עניין של חומרה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  4. Started by pinkmasta,

שתי שאלות: 1.מה המהירות של RDRAM , אני מתכוון שמה המהירות שהמספרים האלה מסמלים ב DDR אני יודע PC800 , PC1066 2.במה תלוי מהירות הזיכרון ? אם למשל אני רוצה לקנות זיכרון DDR 400MHZ אילו תנאים אני צריך שזה יעבוד ב 400 ? בלי OC , אם אני לא טועה צריך FSB לפחות 400 ו BUS של המעבד לפחות 400 גם כן .. צודק ?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  5. Started by dudu2683,

שלום יש לי כונן שמחולק לשתי מחיצות על אחת מהם (c:) מותקנת מערכת ההפעלה שלי (win7) ועל השניה יש כל מיני תוכנות שהתקנתי... לאחרונה אני סובל מחוסר מקום רציני במחיצה c (איפה שwin7 מותקן) כל שניה קופצת לי הודעה על חוסר מקום ובעקבות כך הדפדפן לא רץ חלק ועוד תוכנות רציתי לאחד את שתי המחיצות למחיצה אחת על מנת שיהיה לי יותר מקום רציתי לדעת אם אני יכול לעשות את זה בלי לפרמט את הכוננים ולהתקין מערכת הפעלה מחדש? ואם כן אני יאבד מידע? האם אני יכול להשתמש בתוכנה partition magic? אשמח אם מישהו יכול לסייע לי תודה

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by AGK,

ברשותי מחשב נייד אסוס בן חודשיים לאחרונה לפעמים אני מקבל התרעה מוזרה על מצב הסוללה למרות שיש לה עוד הרבה זמן נ.ב. אני משתמש בתצוגת בהירות מלאה בזמן השימוש בסוללה. ב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. היי. לפני שבועיים בערך, המחשב שלי התחיל לעשות בעיות מוזרת, קודם כל הוא איטי יותר באופן ברור. מעבר לזה, לפעמים הוא פשוט קופא (הNUM LOCK לא פועל) ולפעמים פשוט נכבה. עשיתי בדיקה לדיסקים הקשיחים, MEMTEST, ובדיקת טמפרטורות למעבד- הכל יצא תקין. בדקתי בSYSTEM LOG ואין שום דבר מעניין (כנראה בגלל שאין מסכים כחולים אז לא נוצר לוג שגיאות). המפרט שלי: פנטיום D 2.3 1G RAM בתצורת DULE CHANNEL לוח אם של אסוס (לא זוכר את הדגם בדיוק, תודיעו לי אם זה קריטי). שני דיסקים קשיחים, אחד בSATA ואחד בIDE (Zה הדיסק שמכיל את מערכת ההפעלה. משהו מוזר נוסף שכדאי לציין, שיש זמנים ספציפיים שבהם הוא קופא 1. בזמן שהXP עולה- הוא משמיע ביפ מוזר מהרמקולים והמחשב נתקע 2. בזמן שאני שומע מוזיקה בסטרימינג (רק באת…

• 31 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. במדיה פלייר 10 הוא רושם שאירעה שגיאה דיגיטלית בהגנת זכויות יוצרים (הדיסק מקורי לחלוטין), ולכן הוא לא יכול לנגן את ה DVD ב POWER DVD המסך מכבה את עצמו (!!!) ואני חייב לעשות פאקינג ריסטארט ה- MV2PLAYER קופא , ואני חייב לסגור אותו עם הTask Manager ... זה קורה עם כל DVD מקורי שאני מכניס. אני לא יודע מה קורה... בבקשה עזרה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by nsheep,

החלפתי לוח אם במחשב ללוח חדש של Asus, המחשב נדלק והל בסד ולאחר כמה שניות נכבה. בדקתי את החיבורים והכל נראה בסדר, כמו כן המאווררים עובדים כך שהמעבד מקבל קירור. למישהו יש רעיון ? ???

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by SemteX,

שלום, יש לי מחשב A64 3000+ g6800NU 512ddr Adata PC3200 והכי חשוב בעניין הזה Epox 8kda3j עכשיו... בכל פעם שאני פותח את המחשב שלי מוצג חלון דוס (אולי חלון דוס שקשור לBIOS) שעליו רשומים כל המתחים והטמפרטורות של המעבד והצ'יפסט והמתח של הכ. מסך, ומעליו כתוב משהו בסגנון: "Warning! if you open the compter the system will work on safe mode. you need to enable CMOS frequencies to the CPU" משהו בסגנון הזה.. לא הבנתי את זה בכלל... עכשיו מתחת לכל אלה כתוב "to continue press F1" אני לוחץ כמובן והכל פועל כרגיל. עכשיו.. מה לעזאזל אני אמור לעשות כדי לבטל את החלון הזה, ושהמחשב ייפתח כרגיל בלי ללחוץ F1, ומה הם בכלל מבקשים ממני לעשות. אני אודה מאוד למי שיעזור לי.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by yaelfrank,

שלום, בזמן האחרון, הופיעה לי תקלה במחשב ("כשל בתצורת לחץ והפעל" ) בכל פעם שניסיתי להיכנס לאופיס. לאחר נסיונות רבים לא הצלחתי לפתור את הבעיה ומאז נוצרה בעיה חדשה... ככל הנראה מחקתי את האופיס. ניסתי להיכנס מספר פעמים והופיעה לי השאלה לגבי המפתח של התכונה (יש לציין שהמחשב שלי - לפטופ-נקנה עם התוכנה ... ) ניסיתי להכניס את הקוד שמופיע מתחת למחשב אך משום מה המחשב לא אישר זאת בטענה שזה קוד לא נכון. לכן, הורדתי תוכנה שאומרת מה הקוד של התוכנה וגם הקוד הזה לא אושר... הוררדתי עוד 2 תוכנות: 1. bittorrent ואת powerISO ושם לא מצאתי בכלל שמופיע לי אופיס. עכשיו שאני מנסה לפתוח קבצים של הוורד ששמרתי, אבל מופע לי אייקון מוזר לא של הוורד ומתקבלת ההודעה:" לתוכנית זו אין אפשרות לפעול בשל…

12. Started by freesoul23,

קניתי אתמול מחשב והרכבתי אותו, היו לי 3 מאוורים(מאוור של מעבד,מאוור בקדמת המארז ומאוור בצד האחורי של מארז) לכל מאוור היה כבל לחיבור מתח קטן בעל 3 חורים(אין לי מושג איך קוראים לכבל הזה) כבל של מאוור של מעבד התחבר לכניסה של CPU_FAN, כבל של מאוור הקדמי התחבר ל SYS_FAN ונשאר לי המאוור האחרון מאחור כשנקודת התחברות האחרונה שנשארה על לוח אם היא NB_FAN אבל יש בה רק 2 פינים ולכבל של מאוור יש שקע של 3 חורים. מישהו אולי יודע איך לחבר את המאוור האחרון?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  13. שלום. מדובר במחשב שייעודו לגרפיקה ועריכת אלבומים דיגיטליים וכדו' לאחרונה לוקח לו הרבה זמן באופן מוזר בכל תמונה חדשה שהוא מציג עד שהוא מעביר אותה ממצב מפוקסל למצב של צפיה נורמלית. רציתי לשאול אם יש מישהו שיודע מה יכול להיות הגורם לזה. המפרט הוא זה: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache קשיח למחשב שולחני: SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK אשמח מאוד לעזרה כיוון שהדבר …

14. http://www.themador.org/view-page-pagenumber-44.htm במקום התמונות אני רואה מלבנים עם איקסים בצד ימין למעלה מישהו יודע למה אני לא מצליח לראות את התמונות ? תודה והמשך יום טוב

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  15. שלום יש לי בעיה שבזמן שאני מדליק את המחשב (לאחר שהוינדוס עלה)שניות לאחר שהוא עלה המחשב עושה ריסט פתאום..ואז פועל טוב זה יכול לקרות פעם אחת ויכול לקרות פעמיים ואז הוא פשוט עובד טוב ולא נכבה..קראתי את הדביק בהתחלה ולא מצאתי משהו שיעזור לי מה עושים בנידון? תודה

• 38 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. שלום ותודה מראש! אני חווה קראשים פתאומיים במחשב שלי, כבר הרבה זמן. אתמול חשבתי לנסות לפתור את זה עם bios update הורדתי את הfirmware הכי עדכני שראיתי באתר של אסוס עבור x570-p זה גרסא מאוגוסט האחרון. הכנתי flash drive התקנתי עם הEZ util. היה נראה שעבר בהצלחה. לחצתי enter בסוף אחרי שהייתה הודעה שזה סיים. המחשב עשה ריסטרט ומאז אין לי דיספליי בכלל. אבל כל המאווררים פועלים וכל הנורות שבדרך כלל דולקות, דולקות. אין שום חיווי קולי, ביפים או משהו כזה מהMB. מעניין שגם, כשהרכבתי את המחשב בפעם הראשונה, שמתי את הראם בטעות במסילות המשניות, והמחשב גם למיטב זכרוני לא הראה כלום על המסך, ולא היה חיווי קולי שמתריע על זה. ולכן לקח לי הרבה זמן להבין את זה. כשאני מדליק את המחשב, אני מקבל no …

17. Started by MeTaLhAmMeR,

הופיע לי מסך כחול ואני רוצה לדעת מה הוא אומר... http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/d/o/r/o/n/6/9/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200403110333535980/200501081805007285/mid.jpg

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  18. המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש כל פעם ולפעמים אחרי שהוא מפעיל את עצמו מחדש ולא עולה הווינדוס והנורה שמראה שהוא טוען נשארת דלוקה קבוע ולא מהבהבת תעזרו לי בבקשה. אם זה ארוך אז האיציק שלי 170747607.

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by maayan1234200,

שלום רב המחשב שלי קופא מהיום הראשון שנקנה עבר 4 פעמים בדיקות מעבדה הרצות עומס זכרונות וכו והכל נמצא תקין כשאני מגיע הביתה ומחבר אותה פתאום הוא קופא . אין מסך כחול ואין התראה מוקדמת או משהו שיטתי הוא פשוט עוצר וקופא והדבר היחיד שניתן לעשות זה ריסט ניתן לעבוד עם המחשב שעה וניתן לעבוד איתו גם יומיים אבל פתאום הוא יפסיק לעבוד הרצתי בדיקת BLUESCREENVIEW וזה מה שיצא : ================================================== Dump File : 122811-19546-01.dmp Crash Time : 28/12/2011 21:49:44 Bug Check String : Bug Check Code : 0x00000124 Parameter 1 : 00000000`00000000 Parameter 2 : fffffa80`049938f8 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by lader,

שלום לכולם! לאחרונה התחילה בעיה: לאחר 10 שניות מהדלקת המחשב הוא נכבה. ממה זה יכול להגרם?

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by ophir555,

ברשותי מחשב חדש משום מה לאחר מספר שעות עבודה המחשב פתאום עושה ריסט לעצמו. רציתי להוסיף כי הטמפרטורה של לוח האם כ 40 מעלות ושל המעבד נעה בין 45 מעלות ללא עומס ל 65 עם עומס למחשב ספק איכותי 485 אנרמקס למארז 3 מאוררים מאורר נוסף למעבד דיול קור 2.8 של אינטל מה יכולה להיות הסיבה

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  22. שלום יש לי מעבד E2000 מהו כזה, וכרגע יש ברשותי E6400 שאני מעוניינת שיחליף את הE2000 אז כמה שאלות: 1- האם יש משהו חשוב שאני צריכה לדעת על סוג המשחה הטרמית? 2 - האם כדאי לנקות את המשחה הישנה בעזרת אצטון - (או לקנות אלכוהול?) 3 - לאחר שהחלפתי את המעבד, האם אצטרך לפרמט את המחשב? (בגלל שהחומרה שונתה?) תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by moryo,

רכשתי מחשב חדש וכאשר התקנתי מערכת הפעלה המחשב עבד טוב אך לאחר שכיביתי אותו מערכת ההפעלה קרסה ולא עולה יותר (משך כחול ויש מצב שראיתי שם גם DISK FAILURE). עכשיו מערכת ההפעלה עולה בסייף מוד אבל כאשר אני מעלה אותה במצב רגיל המחשב שוב קורס מיד (התצוגה משתבשת ואז הוא קורס). יש מצב שמדובר ב-SSD לא תקין או שההתקנה של הווינדוס לא תקינה (התקנתי גם 7 וגם 8 דרך USB שהכנתי עם RUFUS).

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. לפני בערך שבוע שמתי לב כי המחשב נתקע באופן מוחלט (דורש איתחול) לאחר פרק זמן אקראי בכל משחק מחשב אותו הפעלתי , ומדי פעם אף מאתחל את עצמו בזמן פעילות סטנדרטית בסביבת הWindows. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעית תוכנה כלשהי, אך לאחר שני פירמוטים ושתי התקנות משני דיסקים שונים אני די משוכנע כי מדובר בבעית חומרה. ההימור שלי הוא הזכרונות. הרצתי Memtest והוא אכן דיווח על שגיאות (אומנם לא בדיוק בצורה בה הFAQ מתאר). מצורפים 2 קבצי הDMP האחרונים והיחידים ברשותי (התקנת מערכת ההפעלה הסתיימה לפני בערך חצי שעה) וכן צילום מסך מתוך MEMTEST לאחר מספר שעות עבודה. http://download.yousendit.com/50FCE4EE116E7E62 האם החשד שלי מבוסס ואכן מדובר בזכרונות? אודה לכם מאוד על כל תשובה. יניב. עריכה: כנראה שזה …

25. Started by Snirz,

שלום לכולם הבעיה שלי היא לא סתם בעיה יש לי בעיה אני חושב עם התוכנה נורטון אינטרנט סיקיוריטי הבעיה היא כזו אני מעלה את המחשב ולוקח לו מלא זמן לבדוק את החומרה או את התוכנה נגיד כשעולה המחשב אני מנסה לפתוח את המחשב שלי והוא מראה לי את הפנס שמחפש ולוקח לו שנה לעלות חוץ מזה המחשב אחרי פירמוט והכל רץ מצויין זו הבעיה היחידה אומנם היא קטנה אבל מרגיזה נורא ניסיתי הכל לבדוק תוכנה לבדוק חומרה וכלום לא עוזר אפילו הפעלתי אנטי וירוס אחר וכלום אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה... ואני לא יודע עם זה חומרה או תוכנה

• 6 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.