תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
טוב תקשיבו בניתי מחשב שאמור לעבוד בצורה מטורפת שילמתי הרבה על החלקים ומשהו לא זורם לי בגיימינג.... אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אודה לו... דרך אגב עשיתי רייד לשני כונני SSD של 60 ג'יגה, חבר שלי אמר לי שזאת יכולה להיות הבעיה.... אני ירשום את המפרט ואם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אודה לו.... intel 'core i7 3820 gigabyte x79-ud5 ddr3 8 mbyts 2133 mhz 1000w high power שני כרטיסים עשיתי קרוספייר - 2hd 7970 ghz edittion
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בבוקר החלטתי להתקין Win8 מאחר והWIN7 כבר לא סיפק את העבודה. אחרי שהתקנתי את מערכת ההפעלה באופן חלק, החלטתי להתקין tuneup utilities, אחרי שהמחשב נכבה באמצע (לאחר 90 אחוז מההתקנה) - התוכנה התחילה לעשות המון בעיות ולכן החלטתי למחוק אותה. ברצוני להתקין אותה שוב מחדש, אך אחרי המחיקה היא עדיין מופיעה לי ליד השעון, וכאשר אני בא להתקין , ההתקנה אומרת לי שכבר קיים קובץ כזה ושאי אפשר להתקין על אותה הגירסה. בדקתי ומחקתי אותה ע"י Your Uninstaller, כיצד אני גורם לקובץ לעוף מהמחשב? אני משתגע.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
עם המחשב הגיע גם המסך הנ"ל, ששימש אותי נאמנה (כמעט שבוע) עד שעשיתי Degauss ומאז לא רואים יותר תמונה - במצב רגיל מראה נורת הפעילות אור ירוק וכששמחשב כבוי אור צהוב מהבהב, עכשיו כשהמחשב דלוק רואים אור ירוק לכמה שניות (אבל עדין לא רואים כלום) שהופך לאחר מכן לאור מהבהב בצבעי ירוק וצהוב. ניסיתי לנתק מהחשמל ולהפעיל מחדש - לא עבד. ניסיתי לנתק מהמחשב ולהפעיל ללא חיבור - אך הוא עדין הראה אותו כלום (באותה תצוגת נורות) לא ראיתי שום בעיה מיוחדת על הכרטיס מסך. מה אפשר לעשות לפני שאני מתקשר לחנות???
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש core i7 920 asus p6tse asus nvidia gts 250 3x1 ocz 1333 platinum wd 1t pro82 enermax קיבלתי את המחשב והתקנתי ווינדוס XP בהצלחה עשיתי עדכונים וכ"ו פתאום נזכרתי לבדוק שהמחשב מזהה את הזכרונות אבל הוא זיהה רק 2 מתוך 3 אז בדקתי בביוס והורדתי תוכנה שבודקת את הזכרונות וגם היא זיהתה רק 2 מתוך 3 ג' הוצאתי והכנסתי מחדש את הזכרונות , ואז הוא זיהה רק ג' אחד מאז המחשב עשה המון בעיות , ריסט עם מסך כחול, פריזים, ריסטים בלי מסך כחול וכו בסוף נשארתי עם זכרון אחד מותקן שהוא לא עשה בעיות, מה שהוביל אותי לחשוב שיש בעייה בזכרונות. התקנתי את וולברין לבדוק איך הוא רץ עם אחד ג' זכרון הוא עבד סביר אך קרס חזרה לווינדוס כעבור דקה של משחק יכול להיות שהבעייה בהתקנה של ה…
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד לפני כשלוש שנים והיה מותקן עליו ווינדוס 8, וכמובן שעדכנתי לווינדוס 10 בחינם... עכשיו המחשב עושה לי קצת בעיות ובכלליות הגיע הזמן לפרמט.. האם בעת שאפרמט את המחשב הוא יתקין ווינדוס 8 או ווינדוס 10? האם יש דרך לדאוג שהוא יתקין ווינדוס 10 אחרי הפירמוט? תודה רבה !!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית ובכל אחד מהם יש שני כוננים קשיחים. אני מעוניין לקחת מאחד המחשבים את אחד הכוננים הקשיחים שלו (לא זה שמותקנת מערכת ההפעלה עליו) ולהחליף אותו עם אחד הכוננים במחשב השני (גם כן כונן שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו). העניין הוא שאני רוצה גם להחליף את המידע ביניהם כדי שכאשר יותקנו הכוננים הקשיחים במחשבים, התוכנות המותקנות עליהם ימשיכו לפעול כאילו לא עשיתי כלום. איך אני יכול לבצע זאת???
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, כשמדליקים את המחשב הוא מצפצף ללא הפסקה ולא רואים דבר על המסך ולא ניתן לכבותו אלא ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי (או ניתוק המחשב מהחשמל). אציין שהבעיה הנ"ל התרחשה מספר פעמים לאחרונה, אלא שניתוק המחשב מהחשמל למספר דקות וחיבורו מחדש פתרו את הבעיה (ועכשיו לא). בנוסף לאחרונה מספר פעמים המחשב ביצע כיבויים פתאומיים (ללא restart) אבל נדלק באופן תקין לאחמ"כ . המחשב אצל אחותי כך שאין לי כרגע את המפרט, אבל המחשב לפחות בן 5 שנים. הכרטיס מסך מובנה. מחר כנראה איהיה אצל אחותי, מה עלי לבדוק? מהו הגורם הסביר ביותר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מאתחל את עצמו ליפעמים יש לי ווינדוס אקס פי
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
מותקן אצלי VISTA 64. כרטיס המסך הוא GIGABYTE 9800GTX. אחרי שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם את אלה שבאו עם דיסק ההתקנה וגם מהתאר של NVIDIA) הווינדוס לא עולה בכלל, רק ב-SAFE MODE. אחרי הPROGRESS BAR שכתוב למטה MICROSOFT CORPORATION המסך פשוט נהיה שחור והמחשב נתקע. אחרי הסרת הדרייברים, אין שום בעיה, אבל מן הסתם אני צריך דרייברים לכרטיס המסך. חיברתי לכרטיס המסך את שני חיבורי הPCI-E אבל יש לו עוד כניס כזאת של שני פינים קטנים ליד. זה רלוונטי? עדכון: מצאתי את זה בפורומים של NVIDIA: http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t47148.html מסתבר שזאת בעייה נפוצה. מישהו כתב למטה: Due to Nvidia enforcing EDID/DDC, Monitors which do not have a complete, or proper EDID will have …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי שני זיכרונות של KINGSTON 512 DDR אני חיברתי אותם ללוח אם(יש לי 2 מקומות כחולים כאלה, מתוך 4 והם לא אחד ליד השני. שמתי כל אחד בכחול שונה), ואז לא הצלחתי להדליק אותו, מה שעשיתי הוא להוציא את אחד הזכרונות, ואז זה פעל. האם יכול להיות שהבעיה בזכרון או שאני צריך לשים אחד בכחול ואחד בשחור? נ.ב זו הכותרת הכי טובה שמצאתי...
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
שלום , המחשב נייד שלי לאחרונה מתחיל לעבוד לאט מותקן עליו חלונות 7 , אקספלורר 9 כבר הסרתי מתחילת החלונות את כל הדברים הלא נחוצים בדקתי את הארד דיסק והוא תקין ויש בו שטח פנוי 10% מה זה יכול להיות עוד? האם אלו סימנים שהוא בקושי סוחב המפרט שלו Sony vaio dual core intel 1.86 3gb ram ,150gb hd הוא כמעט בן 4 מה אפשר לנסות כדי להחיות אותו מחדש? ומה הערך שלו בשוק יד שניה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לפעמים קורה לי שאיך שאני מפעיל את המחשב מופיע מסך המחשב "נתקע" על מסך שחור ואחרי זה מופיע מסך כחול והמערכת מפעילה את עצמה מחדש (עוד לפני השלב של העלאת ווינדוס), ניסתי לקרוא מה רשום במסך הכחול הזה אך הוא נעלם מהר מידיי. למישהו יש רעיון איפה נשמר המידע על השגיאה הזאתי? החשד שלי זה הכרטיס מסך (זה מחשב דיי חדש - חודש חודשיים ככה), ניסתי להסיר ולהתקין אותו מחדש (+ דרייברים עדכניים) אך ללא הועיל. יש לציין גם שלפעמיים התצוגה במסך משתבשת ואחרי כמה שניות המחשב נתקע וצריך להפעיל אותו מחדש. יש איזושהי דרך לבדוק את תקינות הכרטיס מסך ולוודא שהוא אכן תקין מבחינה חומרתית?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היי, אני לא אוהב את השליטה של דל במאוורר במחשב הנייד (הם נותנים למחשב לתחמם לפני שהמאוורר פועל על מנת לחסוך סוללה, שזה בסדר לפעמים). ראיתי שתוכנת SpeedFan ממומלצת, אבל אני לא מצליח לשנות את הערכים כך שהמאוורר יפעל תמיד.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום כשפתחתי את המחשב, הוא נתקע, ואחרי הריסטרט היה לי BSOD, שמודיעה על הבעייה של הדרייבר NDIS.SYS. אחרי עוד ריסטרט, זה הפסיק, אבל אין לי אינטרנט בכלל. בחיבורי רשת כתוב שזה מחובר והכל בסדר, אבל בדפדפן עצמו למשל אין כלום. (אני כותב ממחשב אחר כרגע). וכשמוציאים את הכבל של הרשת אז המחשב נתקע וה BSOD הזה חוזר. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי בעיה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך saphhire readon hd 6570 1G הבעיה הראשית שלי היא שאני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה כאשר אני משכפל את הצפייה לטלוויזיה באמצעות כבל DVI/HDMI שיש לי. באף רזולוציה אני לא מצליח לראות וידאו במסך מלא לגמרי והרזולוציה 720X1280 שהייתי רואה מושלם במחשב הישן, במחשב החדש התמונה היא לא בגודל מלא ונוצרת לי מסגרת שחורה מסביב לתמונה. אתם חושבים שאפשר לשחק עם ההגדרות בקונטרול סנטר של הכרטיס מסך, מה לדעתכם הבעיה??? הבעיה הפחות קריטית היא שאני לא מצליח להתאים רזולוציה מתאימה למסך ב-win7 כי הרזלוציות הגבוהות מראות את הטקסט קטן מדי ולכן אני מגדיל את התצוגה ל150 אחוז כדי שזה יראה טוב.
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בחודש האחרון המחשב הישן שלי- פנטיום 3 800mhz ניתקע באופן קבוע אפילו סתם בעבודה באינטרנט עם חלון אחד פתוח בלי תוכנות רצות או כל דבר אחר שעלול לגרום לעומס וליותר מאוחר תקיעות. השינויים האחרונים שהתבצעו בו- הוספת מאוורר, הוספת הרדיסק- אבל יותר מאוחר הורדתי אותו כי חשבתי שאולי הוא מהווה את הסיבה לתקיעות, העברת המודם הפנימי שהיה בו למחשב חדש- כך שאינטרנט מגיע אליו כרגע דרך כבל רשת... זו בסך הכל... מה לדעתכם הסיבה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה לכל העוזרים, carman6
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב נייד asus x556ua ללא מערכת הפעלה. התקנתי window 10 והורדתי דרייברים מאתר asus. לצערי יש לי בעיית סוללה רצינית, נגמרת תוך שעה וחצי רק wifi עובד ושימוש נמוך. בעיה זו נוצרה כבר משקניתי את המחשב הנייד. שלחתי למעבדת asus מספר פעמים ובפעם הראשונה החליפו סוללה - הבעיה לא נפתרה. לאחר מכן שלחתי שוב פעמיים: בפעם השנייה אומרים שהמחשב עבר את תקינות הסוללה. בפעם השלישית אמרו לי שאין את כל הדרייבים במחשב - למרות שהתקנתי את הדרייבים שהביאו לי עם דיסק שקניתי את המחשב. לאחר מכן הורדתי מאתר asus את הדרייברים ועדכנתי והבעיה לא נפתרת. מספר פעמים התקנתי windows 10 pro עם הדרייברים. מה לעשות בבקשה, אני אובדן…
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4ghz עם OC ל 3.0GHZ GIGABYTE P35-DS3L 4GB DDR2-SDRAM Sapphire Radeon HD 7770 1GB (ללא OC) קניתי את הכרטיס לפני חודש בערך. הבעיה - כשאני משחק במשחקים (כמו Mass Effect 3), מופיע לפעמים קו משובש לרוחב המסך, שנע למעלה) זה קורה גם כשאני רואה סרטים. לקו אין צבע מסויים - הוא מכיל צבעים דומים לצבעים הנמצאים באותה תמונה. למישהו יש מושג איפה הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי באמצע צפייה בסרט פתאום הופיעו נקודות צבעוניות והמחשב כבה וריסט את עצמו ומאז הוא מרסט ואחרי הלוגו של ווינדוס מופיע מסך כחול ואז המחשב שוב מרסט... ואחרי כמה ריסוטים המחשב נכנס לריפר שאמורה לסדר אותו והוא לא מצליח... מה אפשר לעשות, ת תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MB באמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי כרטיס עירכה fire view wire והמחשב לא מזהה את המצלמה ניסיתי דרך תוכנות פרימייר ,פרסטו , וכד' בכולם מופיע שאין מכשיר מחובר . מה עושים ? אולי הכרטיס לא מוגדר ? (איך בודקים את זה ?) דריברים? איזה ? (המצלמה היא של canon mv500i ) תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בבדיקת שערכתי באמצעות HD tune Pro 3.1 נמצאו 7 סקטורים פגומים ב 2X250GB ב RAID0 שלי. האם יש דרך לתקן את הסקטורים הנ"ל? או שמא עליי לממש אחריות ולהחליף אותם? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי יש לי לפטופ של דל INSPRION N5110 שדרגתי אותו ל WIN 10 מאז המאוורר הפסיק לעבוד ניסיתי להתקין דרייבר חדש השתמשתי ב SPEEDFAN שדרגתי BIOS בגדול אני דיי מיואש מישהו יש רעיון זה דיי מסנדל את המחשב לגלישה נטו .
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , יש לי לוח אם אסוס P4S533-VM שתומך ב - USB2 הביוס מוגדר usb2 enabled , כל הדרייברים מותקנים בדקתי את כל ה 6 כניסות , קדמיות ואחוריות אבל הוא לא מזהה התקני USB2 . רעיון ? תודה גולן
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-