עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by No-Limits,

שלום יש לי בעיה. עד עכשיו הכל עבד בסדר. יש לי כונן קשיח SATA 2 של WESTREN DIGITAL 250GB. פתחתי את המחשב כדי להוסיף כונן דיסקטים. בסוף ויתרתי. ואז פתחתי את המחשב ואני לא מצליח לעלות את הוינדוס. אחרי שהכנסתי את הדיסק של הווינדוס ועשיתי דרכו בוט זה כתב לי שזה לא מוצא את הדיסק הקשיח. הסתכלתי על הדיסק הקשיח ורק הכבל הצהוב היה מחובר. האם גם צריך להיות מחובר אליו כבל חשמל או רק כבל צהוב? תודה.

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by cutOFtea,

המפרט : E6600 ASUS P5W DH 2 סטיקים של 1 GB 6400C4 PRO של CROASIAR X1900XT Segate 320gb 7200.10 creative X-FI ועדיין משחקים לא רצים על FPSים גבוההים... למשל CALL OF JUAREZ רץ לי על חרא של FPS ... בין 40-60 ולפעמיים יורד ל- 19... למה אני לא מבין למה זה קורה לי למה למה למה למה למה למה

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום יש לי צורב DVD. עכשיו צרבתי בו גיבוי של המחשב שלי בעזרת תוכנת הצריבה נרו בסוף הצריבה היא רשמה לי שהצריבה נגמרה. עכשיו הכנסתי את הדיסק למחשב ואני ראה שהדיסק ריק אין בו כלום! בדקתי בתחתית הדיסק יש סימן של צריבה! הכנסתי דיסק אחר שצרבתי בעבר והוא עובד טוב. עכשיו למה זה קוראה מה הלך לי הצורב? נ.ב דיסק רגיל הוא צורב טוב בלי שום בעיה. אם זה לא קשור לפה אז בבקשה לעביר

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש על הלוח אם חיבור 4 פינים כזה שנועד לתת כח נוסף לכטיס מסך ...האם אני צריך לחבר אותו בנוסף לחיבור הנוסף שכבר מחובר מי ספק כח לכרטיס ?

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  5. יש לי 2 זכרונות והם בסלוטים 3,4. זה משנה משהו? או שעדיף לשים אותם ב1,2???

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by Shiker,

שלום, ברשותי מחשב AMD 1800 עם 215 זכרון DDR, כשאני בא להפעיל את המחשב אז הוא עושה רעש כמורברס של משאית...טי טי טי..ואז אחרי 10 שניות בערך הוא נכבה.. יש הצעות ?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  7. כל החיים היו לי מחשבים של אינטל שהייתי קונה מחבר של אבא שלי .. לפני שנה קניתי מחשב AMD כי שמעתי שהם עדיפים על אינטל.. אבל מאז כל כמה זמן יש לין מסכים כחולים.... זה אף פעם בחיים לא קרה לי באינטל!!! בהתחלה חשבתי שזה סתם חוסר מזל, אז לפני שבוע דוד שלי קנה מחשב ושוב המלצתי לו על AMD... אבל זה שוב חוזר על עצמו!! כל הזמן מסכים כחולים!! התקנתי וינדוס חוקי, התקנתי את הדרייברים של הלוח אם - אחר כך את הדרייברים של הכרטיס מסך... ודוגרי אני כבר מיואש... למה זה קורה ?? מישהו יכול לתת לי סיבה הגיונית? מה אני לא עושה בסדר ? (חוץ מזה שקניתי AMD פעם שניה...)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אוקיי כבר תקופה ארוכה יש לי בעיה נוראית במחשב אני לא מצליח להתנתק מהאינטרנט , אני לוחץ DISCONNECT והיישום נתקע ולא מתנתק. מה שמונע ממני לעשות גם RESTART למחשב. זה פשוט קופא לי במסך של ה SAVING SETTINGS עוד בעיה נוראית היא שהמחשב שלי פשוט קופא לפעמים. בלי סיבה מיוחדת.. אני גולש באינטרנט כרגיל פתאום בום.. קופא. לא מצליח להחזיק UPTIME של יותר מיומיים בלי שהמחשב קופא. אני משתמש ב מודם USB ADSL MODEM ALE 130 האפור של בזק.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הורדתי כמה פרקים של סדרות(10 פרקים ככה) וכול פעם שאני נכנס לתיקיה שלהם עושה דוח שגיאות ושאני מפעיל אותם דרך כול נגן דוח שגיאות מה אני עושה?< ניסתי להעביר תיקיות וזה אבל לא עוזר

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  10. שלום שפותחים את המחשב ניתן לראות רק את השקופית של המחשב המחשב מבקש להכנס לביוס אך לאור תקלה , הוא רושם שהביוס עולה ושם ניתקע . ב-F8 רושם שהמניו עולה ושם ניתקע . לא ניתן להיכנס לתוך התוכנות או המחשב . המחשב לא מזהה את הדיסקט של הביוס שרציתי להתקין שוב . המחשב לא מזהה כונן CDROM למשהו יש רעיונות מה עושים ? איך פותרים ?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by Odedb52,

שלום! בזמן האחרון יש לי בעיה די מוזרה הייתי אומר.. כל פעם שאני מנסה להריץ סרטים במחשב (במדיה פלייר, נרו שואוטיים, ריל פלייר או כל דבר אחר), המחשב מתחיל לזוז לאטטטטטטטטטטטטטט מאוווד ואני צריך לעשות מנהל המשימות ולסגור משם כדי שהמחשב ימשיך לרוץ רגיל... והקטע המוזר הוא.. אם אני ביוטיוב או בסרטון של ריל פלייר באינטרנט.. המחשב מריץ את זה טוב בלי שום בעיות... אבל שוב אותה בעיה עם מדיה פלייר באינטרנט.. מה זה יכול להיות? הכרטיס מסך חדש, ואני מאמין שאם הבעיה הייתי בו אז הוא בכלל לא היה מריץ סרטים גם באינטרנט.. האם אני צודק? ויש את אותה בעיה כאשר אני פתוח את המסנג'ר החדש... (אני צריך לפתוח את המנהל משימות ורק אז הוא עולה... ) אבל... אם אני פותח את המסנג'ר הישן והפשוט, שום בע…

• 10 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by Odedb52,

שלום לכם... יש לי בעיה די מציקה במחשב... (או במסך ליתר דיוק...). לאחר שאני מדליק את המחשב והמסך, אחרי משהו כמו .. בין דקה ל - 3 דקות, מתחיל לצאת מהמסך צליל בתדר גבוהה שאי אפשר "לבטל", וזה הדבר הכי מעצבן שיכול להיות עלי אדמות :bash: . אלא אם כן אני מכבה את המסך, מחכה כדקה ואז מדליק שוב - אז המסך מפסיק את התדר ולאחר כמה שניות מתחיל שוב.. האם זה משהו נורמלי או שיש איזה פיתרון לזה.. אני מעדיף לשמוע פחות על אחריות, החלפת המסך או דברים כאלה, כי כבר אין אחריות והחלפת המסך היא בעדיפות נמוכה כרגע... אז אם יש פתרון שאני יכול לבצע בעצמי אשמח מאוד לשמוע **עריכה** גם כשאני נכנס למשחק או סרט או משהו כזה הצליל מפסיק... תודה מראש, עודד ב.

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by Xanadu,

שלום רב, אתמול קניתי מערכת חדשה הכוללת לוח אם P5B , מעבד E6600 וזכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL. הבעיה שלי היא שברגע שאני לוחץ על כפתור ה-POWER , המחשב נדלק, המאווררים פועלים אבל אני לא מקבל שום תמונה על המסך . רציתי לשאול האם יכולה להיות כאן בעיה של אי התאמה של זכרונות? אינני יודע מה גרסת הביוס של הלוח כי הוא לא עולה ואין לי אפשרות גם לעדכן. כרטיס המסך שלי הוא 7900GT של GALAXY תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by zglazer,

שלום לכולם!!! ברשותי מחשב ישן בן 5 שנים בתצורה הבאה: 1-P III 866MHZ 133-2 2X128 SDRAM 3- לוח אם JETWAY 693AS 4-WD 20G 5-WD80G JB 6-צורב LG 52X32X52 7-כוננים CD,FLOOPY 8-כרטיס מסך G Force 2 הבעייה התחילה לפני כשבועיים אחרי שפירמטתי את המחשב מע' ההפעלה XP יושבת על WD 80JB לא הצליחה לבצע את סריקת הדיסק .זה קרה בניסיון להתקין תוכנה פתאום המחשב קיבל restart ומרגע זה אי אפשר היה לבצע פירמוט מחדש. הורדתי את WD 80JB והתקנתי את תוכנת ההפעלה על ה ארד דיסק השני WD 20G גם זה ללא הצלחה יתרה ההתקנה בוצעה אך חסרו כמה קבצים המחשב נמסר לשני טכנאים לבדיקה 1- טען שלוח האם דפוק 2-טען ששני הארד דיסקים דפוקים אגב ה80 עדיין באחריות מסרתי אותו ליצרן. מכל הסיפור מה נראה לכם ההגיוני אפה הבעייה ו…

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by RealTime,

שלום! יש לי בעיה במדפסת מסוג 740c של HP. היא לא מדפיסה אדום (וקומבינציות של אדום). גם אחרי שהחלפתי ל- CARTRIDGE צבעוני, חדש ומקורי של HP... יש משהו שאני יכול לנסות לעשות? או לזרוק עוד מדפסת לזבל? תודה!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  16. Started by RGod,

שלום יש לי בעיה של התנתקות מהאינטרנט ,כאשר אני מתחבר הוא מתחבר לי מצויין בלי בעיות וזה אבל אחרי כמה זמן הוא מתנתק . יש לי Kasperskey internet security 2006 שב FIREWALL שלו הוא רושם לי intrusion.win.mssql.worm.helkern!attacker IP 213.8.15.205 ואחרי כמה שניות הוא מתנתק מהאינטרנט .........איתרתי את ה IP הזה מקורו ב פתח תקווה וכנראה זה הספק של האינטרנט זהב .שלחתי מכתב וזה אז קיבלתי תשובה שזה הודעה אוטומטית ושאין לענות אליה רשמו סתם זיוני שכל איך אני מונע את זה ???? תודה מראש לכולם .

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by HellBoY,

שלום אתמול עשיתי ניקיון פיזי למחשב מאבק פירקתי את המעבד מרחתי עליו משחה טרמית והחזרתי חזרה,ניקיתי מאווררים והכל היה בסדר אחרי שהחזרתי הכל והדלקתי את המחשב לקח לו בערך דקה וחצי להגיע לטעינה של הוינדוס. בטעינה הוא עשה בערך יותר מ50 קווים ואחריה עוד שתי דקות עד שעלה הכל. חשוב לציין שאחרי שהכל עולה המחשב עובד רגיל ולא לאט. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  18. חסר לי קובץ KS.SYS וכנראה שבגלל זה זה לא מתקין לי .....

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tic0n,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש. התקנתי הכל והכל היה בסדר עד שהתחלתי לקבל סוג של "מסך כחול". אבל לא בדיוק.. זאת אומרת. זה יכול להיות גם ירוק, חום שחור וכחול ואין בו שום הודעת שגיאה. אציין שאני יודע שהמחשב מגיב באותו זמן. זאת אומרת אם סרט יעבוד ואז זה ייקרה אז הסרט ימשיך לעבוד. כמובן שאין אפשרות אחרת חוץ מריסטארט. המסך פשוט יעבור לחום \ כל צבע אחר בלי אפשרות להגיב. המפרט שלי : AMD ATHLON 64 3500+ RADEON RV530 X1600 512MB DDR-2 667MHZ אשמח להארות בעניין.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by מכבי חיפה,

אני מדליק את המחשב ואני מקבל את ההודעה הזאת והמקלדת לא עובדת(נסיתילשנות מקלדת ולא עזר ..) הלוח נשרף או מה?? ( הHD הוציא עשן אני יכול להחליף אותו ? זה כלול באחריות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by barak_i,

היי... יש לי בעיה במחשב.... ברגע שמתחילים לשחק במשחקים טיפה כבדים... הוא נתקע.... לגמרי! וזה לא בגלל שהמשחקים כבדים עליו הוא עובר את כל הדרישות.... זה קורה גם לפעמים לא במשחקים אבל לעיתים רחוקות יותר... כמה נקודות.... 1) פורמט לא עוזר.... 2) כרטיס מסך החלפתי לא עזר... 3) די די אר גם החלפתי וגם זה לא עזר.... (לא החלפתי אותם עקב התקלה אבל החלפתי...) מה עושים? יש כיוון? מעבד כנראה?

• 12 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by yonik,

כולם מכירים תבעיה שאין תצוגה בהדלקת המחשב הבעיה שלי שישנה תצוגה אפילו עד לבוט של ווידנוס,את המנגינה של הפתיחה של ווינדוס אני כבר שומע בלי לראות כלום(המסך נכבה),המסך נבדק במחשב אחר...

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by loope,

טוב, אחרי כל מיני בעיות שהיו לי עם המחשב כבר נראה שהכל היה בסדר..(הייתה בעיית טמפ') המפרט הוא : DFI INFINITY 975X E6400 X1900XT של Sapphire 2gb G.Skill 800mhz 4-4-4-12 בכל מקרה, הכל היה בסדר, המחשב עובד והייתי שקוע באיזה משחק Oblivion..פתאום הקול מתחיל להיות.."תקוע" והמשחק מתחיל לקרטע, אני סוגר את המשחק מנסה לבדוק טמפ'..ה Smart Guardion אומר שזה באיזור ה 50C פתאום המסך משנה רזולציה או משהו וזה הופך למין ריבוע קטן ומרצד (קטעים שחורים בפנים והם זזים כל הזמן), טוב, כיביתי את המחשב, בדקתי שהכל מחובר והקירור מחובר טוב (Scythe Ninja +). עכשיו שאני מדליק אותו אני לt מגיע ל POST המאוורים פועלים אין צפצופים אין כלום...יכול להיות שהלך המעבד מחום או משהו? הגדרתי לו שב60C יכבה המחשב…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by bugabuga,

שלום, אני צריך עזרה ממש דחופה. המחשב החדש הגיעה אלי היום ואני ואבא שלי מתקינים עליו עכשיו את הווינדוס (הפרוץ, אם אפשר לומר). נתקלנו בבעיה, המחשב אומר ללחוץ אנטר ע"מ להתחיל את ההתקנה, ואז הוא טוען כל מיני דברים בשורה למטה, לאחר מכן הוא כתב לנו שההתקנה אינה מזהה כונן קשיח על המחשב, ויש לבדוק אם בכלל מותקן על המחשב אחד כזה. עכשיו, כמובן שהוא נמצא שם, אני רואה אותו דרך החלון של המארז. מה אני עושה? ניסינו לעשות ריסטרט ולהתחיל מחדש, לא עזר, ניסינו לקחת דיסק מקורי (אך עם סיריאל משומש כבר), לא עבד. הכונן הקשיח הוא MAXTOR 160GB SATA2 8MB. ניסיתי לחפש באתרים באנגלית ומצאתי אנשים עם אותה בעיה שפתרו אותה בעזרת איזושהי הגדרה בביוס. אם תוכלו לומר לי מהר מה לעשות אני אודה לכם עד מאוד. ה…

• 11 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.