תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי לוח אם p4p800 בלוח אם הספציפי הזה יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל ישנה נורה ירוקה שמראה האם הלוח אם עובד כמו שצריך ואם הוא עובד בכלל לפני שהלוח אם הפסיק לעבוד ניקיתי את המחשב כיביתי את הספק כוח הוצאתי את המעבד וגם את הסוללת ביוס על מנת לאתחל את הגדרות הביוס ולנקות את אזור המעבד ולאחר מכן הייתה בעיה בהגדרות חשמלשל המחשב המחשב נכבה כל שנייה כדי לחסוך אנרגיה ועכשיו לאחר שכיוונתי את הספק כוח ל-150 וואט על מנת להביא לי זמן להגדיר את הביוס מחדש המחשב פשוט הפסיק להידלק ולא ואין זכר לקצר לא ריח ולא מראה השאלה שלי למה הלוח אם הפסיק לעבוד?? ובקשר לספק כוח אני לא בטוח
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש (מפרט בצד) ושמתי בו שני HD של 250GB כל אחד: wd 250gb 16mb sata2 maxor 250gb 8mb רגיל את הWD שמתי כמאסטר ואת השני SLAVE התקנתי ווינדוס והמחשב זהה לי רק HD אחד שעליו התקנתי את הווינדוס יש לי תוכנת EVEREST שבה אני רואה את שני ההארדיסקים, הלוח שלי זה P5W DH זה קשור אולי איכשהו לRAID (שאני אםילו לא יודע מה זה) איך אני עושה ש"במחשב שלי" יופיעו שניהם? זה שאחד מהם הוא SATA2 יש איזה הגדרות מיוחדות שאני צריך לעשות? תודה :'(
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
המחשב שלי עם כרטיס מסך 6850 והטלוויזיה היא LG של 42 אינץ', windows 7 הזמנתי כבל HDMI וחיברתי את המחשב לטלוויזיה אבל בטלוויזיה מוצג לי אין אות (על החיבור HDMI) והמחשב לא מזהה את המסך... עשיתי ריסטארט למחשב כי לפי מה שהבנתי את העלייה של המחשב אמורים לראות בטלוויזיה אבל גם את זה לא רואים בטלוויזיה.. מה לעשות??? תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פונה אליכם לעצה או דעה בנושא לפני יומיים המחשב הפסיק לעבוד, ברגע שאני מדליק אותו המסך נשאר שחור כלומר כלום לא עובר אליו כל החשמל במארז עובד המאווררים של המארז ושל הכרטיס מסך עובדים נראה לי הבעיה בכרטיס מסך בעקבות שאיבת אבק של החלקים. מצטער אבל אני לא זוכר את המפרט המדויק שלי מדובר בכרטיס מסך asus gtx550 ti מעבד מסדרת intal q55 2.4g משהו בסגנון הזה תודה על כל עזרה,עצה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
המחשב עבד טוב ופתאום לפני שעתיים הוא התחיל לעשות לי בעיות.. קנו לי בדיוק IPOD Touch היתקנתי מה שצריך העברתי שירים סרטים והכל.. ואז פתאום אחרי כמה זמן הוא לא קולט לי בUSB את הIPOD וגם פתאום זה נהייה לי בעכבר שמחובר מאחורה בUSB הוא כל חצי דקה מזהה אותו עובד נורמלי ואז למשך כמה שניות מפסיק לעבוד ואז שוב חוזר לעבוד ישר.. כיבתי ת'מחשב כמה פעמים וזה לא עוזר.. הייתי חושב שאולי משהו בחיבור נדפק. אבל זה גם בUSB האחורי וגם בקדמי קורה.. יש איזה משהו לעשות?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבד שלשום קרס לי המחשב הנייד כשהוא מציג מסך כחול, וכרגע המחשב לא עולה בכלל חבר שלי אמר שהבעיה כנראה בהארד דיסק(משהו שנקרא בד סקטורס או משהו כזה) , האם יש אפשרות להחליף או לקנות הארד דיסק אחר למחשב הנייד שלי ? (המחשב בן - 4-5 שנים של חברת ACER) תודה מראש על כל תגובה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד של ASUS מדגם G73SW (כרטיס מסך של Nvidia) ורציתי לחבר אותו למסך טלוויזיה של LG בשביל לצפות בסרטים. עכשיו ברגע שחיברתי ביניהם באמצעות כבל HDMI ראיתי על הטלוויזיה שכל התמונה חתוכה. כאילו כל המסגרת של התמונה מחוץ למסך. בערך 2-3 ס"מ חתוך מכל צד ואז לא רואים את כל התמונה במלואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר. מה שכן הצלחתי זה להקטין את התמונה יותר מהמסגרת של המסך אבל שום זאת בדיוק הבעיה ההפוכה. איך אפשר להתאים שיראו סרטים בטלוויזיה על כל המסך ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכיוון שאני יוצא בקרוב למילואים ומעונין להישאר מחובר לעולם המקוון החלטתי לנסות ולממש את חזון ה be connected של Nokia. ברשותי מחשב Laptop IBM 390X עם Windows 2000 וטלפון סלולרי Nokia 6210. התקנתי את תוכנת המודם של הטלפון הניתנת להורדה חינם מאתר Nokia, הגדרתי את מהירות המודם ואופן החיבור, הגדרתי dial-up חדש וניסיתי להתחבר (הקישור בין הטלפון ל laptop נעשה ע"י פורט ה IR). לצערי הרב לאחר תהליך הקישור בין ממשקי ה IR בעת תהליך ה dialing הקישור מתנתק והטלפון "נתקע". עלי לכבות את הטלפון ולהדליקו מחדש בכדי שיחזור לפעולה תקינה. לאחר מספר נסיונות הצלחתי להתחבר ל ISP (נטווי'ן) אך רק לכמה שניות ומיד התנתקתי. למישהו יש מושג איך מפעילים את העסק הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחי יש מחשב , cellron 667 וציפסט של SIS לא בדקתי עוד את הלוח אם נדמה לי של אינטל. בכל מקרה תראה שמו לו במחשב כרטיס מסך TNT 2 מובנה. כלומר לוקח מהזיכרון 32 מגה . עכשיו הבעייה היא שנכנסתי היום לביוס והיה שם Shared Memory שהיה על 32 ומשום מה שיניתי את זה ל 0 (NONE) לא יודע למה עשייתי את זה, בקיצור עשיתי שמירה והפעלתי מחדש את המחשב, ועכשיו אני רואה כל הזמן המון קווים על המסך, לא רואים כלום נורמלי הרבה קווים צהובים כאלה.. אבל אני יודע שהמחשב עובד כמו שצריך כי שאני לחוץ DEL זה משנה מסך וכאילו נכנס לביוס.. איך לעזאזל אני מוריד את הקווים האלו ומחזיר את זה למצב נורמלי, ניסיתי כבר RESET, כיבוי מחשב, ניתוק כבל והוצאת בטריה ...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הינה תמונה של הבעיהhttp://planet.nana.co.il/tcnit/images/gth.bmp
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
התקלה הזאת לא מפסיקה להופיע למרות שכבר עשיתי פירמוט והתקנה מחדש, מישהו יכול לייעץ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך מחשב אני לא יודעת אם זה בחשמל או בחיבור עצמו של הפינים. בעיקרון המסך לא נדלק ומה שכתוב זה connect cable to pc. משהו בסיגנון, בדקתי את כל החיבורים החשמל עובד הנורה הכתומה עובדת ז"א שהוא מקבל חשמל, העיניין שניסיתי עוד מסך וגם בו הוא רשם אותו הדבר. השאלה שלי מה יכול לגרום לזה? הכרטיס מסך הוא אונבורד..., ואני בספק אם זה הכרטיס מסך. מה אני יכולה לנסות לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום רב. אני דיי נואש ואני פונה אליכם כמוצא אחרון. שדרגתי את הזכרון במחשב שלי מ 512 מגה בייט זכרון פנימי DDR ל- 1.5 גיגה בייט DDR. לאחר שהתקנתי הרצתי את הקובץ גיבוי שהיה לי (Ghost). לאחר מס' ימים התחילו תופעות מוזרות במחשב שלי: בלי לבצע פעולה כלשהי המחשב שלי מקבל מסך כחול לחצי שנייה ואז הוא מבצע אתחול מחדש. זה קורה תוך כדי צריבה, תוך כדי גלישה באינטרנט ואפילו שהוא סתם פתוח. תוך כדי צפייה בסרט, זה לא קורה הרבה אבל זה קורה תמיד בזמן הלא נכון....זה לא קורה תוך כדי מאמץ ולא בגלל טמפ' גבוהות. כמו כן אני לפעמים אני מקבל סימן קריאה צהוב (ליד השעון בשורת המשימות) שבתוך הבלון רשום משהו כמו שלא ניתן להעתיק את הקובץ לספריית C:\document and setting\.....\temp והדבר נובע מכשל בתקשורת …
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
עשיתי התקנה נקיה של win8.1. בהתחלה לא עבדה מקלדת .כרטיס רשת פנימי. אחרי חיפוש הצלחתי להתקין.כרגע לא עובד בלוטוס. וקול .ההודעה שמופיעה זה לא מותקן התקן פלט שמע. ואייקון עם רמקול ואיקס אדום. איך אפשר לסדר בנוסף גם לא מזוהה כרטיס מיקרו sd
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים החל המחשב שלי להיתקע לחלוטין לפרקים של דקה בערך ולהגיב עם דיליי. אני כמעט בטוח שזוהי בעיה של הכונן קשיח כי הוא כבר ממש ישן (5-6 שנים). יש לי שני כוננים קשיחים, אחד של 250GB שעליו מותקן הוינדוס ואחד של 1TB, ואני מעוניין לעשות החלפה. ומפה יש לי שתי שאלות: אחת, האם יש דרך לבודד את הבעיה ולדעת בביטחון מלא שהכונן הוא מה שעושה את זה? המעבד שלי גם כן ישן באותה מידה אבל אני לא חושב שהוא מה שעושה את הבעיה הספציפית הזאת. השאלה השניה היא לגבי ההחלפה. אני יודע שבישביל להתקין וינדוס על הכונן של הטרה, אני צריך לפרמט אותו קודם, ואני מעוניין לשמר את כל ה-600 גיגה שיש לי. האם יש דרך בכל זאת להתקין וינדוס בלי לפרמט את הכונן, או דרך יותר מהירה לגבות בעצמי מלהעלות את הכל לשרתי …
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הנגן הוא של IKO דגם 1135 , ברגע שאני מחבר אותו בUSB הוא מראה לי את כוננים שלו לרגע בדיוק ולאחר מכן מעלים אותם על מחשב אחר הוא לא עושה את הבעיה . אני על SP2 , חיבור של DOKים ושל מצלמות נעשה ללא בעיה ... יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לבעיה ??
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכם ערב טוב רכשתי מחקב מבוסס i7 עם 980Ti של ג׳יגה בייט לוח אם h170 gigabyte Seasonic 660w 80 gold 250 ssd של סמסונג 2 טרה של סיגייט 16gbשל קינגסטון hyperx התקנתי עליו ווינדוס 7 הום פרימיום 64 מדיסק התקנתי את כל העדכונים חוה כולל ווינדוס המחשב עובד מצויין עד בסביבות השעה/כמה שעות ואז הוא פשוט קופא בקטע שצריך ריסטרט, בעת גלישה ולא בהכרח בעת משחק המחשב נקנה בחברה מומלצת פה בפורום לפני שלושה ימים איך אני מאבחן מה הבעיה? טמפרטורות אני די בטוח שלא כי יש קירור והמחשב נתקע בשימוש משרדי ולא במשחק תודה מראש ואחלה ערב
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה מעצבנת נורא כשאני צופה בYOUTUBE בסרטונים של 1080p. המעבד מגיע ועובר את ה-50% שימוש, העכבר נתקע במקום וה-performance של כל המחשב על הפנים עד שהסרטון נטען חלקית או במלואו. אני לא חושב שזה תלוי בRAM, אבל זה התחיל די מהתקופה ששדרגתי את הRAM מ8 ל16. האם אתם חושבים שזאת יכולה להיות בעיה? מערכת הפעלה WIN10. בהתחלה חשבתי אפילו שזה הבעיה במערכת הפעלה אז התקנתי WIN10 מחדש. לצערי לא עזר. ניסיתי לנגן את הסרטונים גם ב-Chrome וגם ב-Edge והבעיה נמצאת ב2 הדפדפדנים. כשהעכבר נתקע גם הסאונד נשמע מקורטע.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פה מחשב של בן-דוד , P4/512/GF4 ... עכשיו המחשב לא רוצה להדלק לפעמים הוא נדלק ולפעמים לא , בכל מקרה הוא לא מציג כלום על המסך אין צפצופים , החלפתי : כרטיס מסך זכרונות ארד-דיסק כמו כן פירקתי כל חלק מיותר על מנת לשלול אפשרות שמשהו מהם אולי מקצר עדיין אין שום דבר , כך שאני חושש שזה הלוח אם כניראה או הספק (למרות שהוא נדלק... מאווררים מסתובבים יש אורות אבל הוא נכבה אחרי שנייה שתיים) מה אתם חושבים שזה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לוח אם לp4 של intel 845GRG , כל פעם שאני מעדכן את השעה(שעון קיץ/חורף) השעה נשמרת לאיזה יום יומיים אבל לאחר מספר ימים הוא חוזר לשעה המקורית, חשבתי שהסוללה נגמרה אבל כל שינוי של הביוס (כמו שינוי של הBOOT נשמר) או שעדיין הסוללה נגמרה... חבר שלי אמר שזה בגלל הוינדוס (אבל ממש לא נראה לי)
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! ברשותי מחשב ישן בן 5 שנים בתצורה הבאה: 1-P III 866MHZ 133-2 2X128 SDRAM 3- לוח אם JETWAY 693AS 4-WD 20G 5-WD80G JB 6-צורב LG 52X32X52 7-כוננים CD,FLOOPY 8-כרטיס מסך G Force 2 הבעייה התחילה לפני כשבועיים אחרי שפירמטתי את המחשב מע' ההפעלה XP יושבת על WD 80JB לא הצליחה לבצע את סריקת הדיסק .זה קרה בניסיון להתקין תוכנה פתאום המחשב קיבל restart ומרגע זה אי אפשר היה לבצע פירמוט מחדש. הורדתי את WD 80JB והתקנתי את תוכנת ההפעלה על ה ארד דיסק השני WD 20G גם זה ללא הצלחה יתרה ההתקנה בוצעה אך חסרו כמה קבצים המחשב נמסר לשני טכנאים לבדיקה 1- טען שלוח האם דפוק 2-טען ששני הארד דיסקים דפוקים אגב ה80 עדיין באחריות מסרתי אותו ליצרן. מכל הסיפור מה נראה לכם ההגיוני אפה הבעייה ו…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום (אני חדש אגב) כשאני לוחץ לחיצה כפולה על שירים או סרטים שנפתחים במדיה פלייר אין תגובה, אלא אם כן הנגן כבר פתוח. הטכנאי שלי אמר לי שזה כנראה איזה וירוס אבל לא ידע להגיד איך לפתור את זה. אז אני פונה אליכם.. תודה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כל משחק שאני נכנס אליו המסך של המחשב נהייה שחור, דבר שלא קרה בעבר. רק בקאונטר סטרייק כשנכנסים אז המסך מתושתש ומלא בפסים אדומים, משהו כזה: |||||||, על כל המסך רק בצבע אדום ניסיתי להתקין דרייבר חדש, לא עזר הערה: הבעיה היא לא במפרט שכתוב בצד מה אפשר לנסות לעשות כדי לתקן את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
המפרט של המחשב: מעבד I5 750, כרטיס מסך HD5850, היה 4 גיגה והוספתי 4. הראם מזוהה 8 גיגה אבל רק 4 ניתן לשימוש. הטכנאי אמר שאם אני אפרמט זה יזהה את כל ה8 גיגה. 1.האם זה נכון? 2.האם יש דרך שה8 גיגה יזוהה ללא פירמוט? 3. האם כדאי למפרט הזה לשדרג ל8 גיגה או להישאר עם 4?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של WD, 120 ג'יגה. פירמטתי את C והעלתי את ההתקנה של |WinXP. במקום להתחיל את ההתקנה, הוא כותב שההארד דיסק לא מזוהה, ושצריך לבדוק אם הוא מותקן כראוי. ההארד דיסק בטוח מותקן טוב, כי יכולתי להשתמש בו, לפרמט אותו וכו'. מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-