עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Nati0007,

אני צריך עזרה לא יודע מה לעשות עשיתי פלאס מהדוס לכרטיס מסך שלי אחרי זה עשיתי ריסט והמחשב לא מראה נתונים על המסך יותר ... כאילו אין כרטיס מסך... יש לי פלאשרומ של הביוס הישן של הכרטיס אבל אין מצב שאני מחזיר אותו כי הדוס אפילו לא עולה... השאלה שלי היא ככה: איך אני מחזיר את הכרטיס מסך לביוס הקודם ? אם יש דרך כל שהיא? זה קריטי בבקשה... :-\

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by Kenny,

היי קיבלתי את המצלמה המעפנה מנטויז'ן. איבדתי את הדיסק התקנה של הדרייברים\תוכנות שלה. עכשיו נכנסתי לאתר שלהם , ויש שם "דרייבר למצלמת אינטרנט של נטויזן" הורדתי , התקנתי.. המצלמה פועלת בתוכנה מסויימת. אבל שאני מנסה להתכתב עם אנשים ב messenger 6.1 זה כותב לי: לא ניתן להתחיל בשיחה מאחר שהמצלמה שלך נמצאת כעת בשימוש, או שאינה מחוברת. ודא שהמצלמה זמינה ונסה שוב.? ??בעיות טכניות מונעות את קיומה של שיחה באמצעות מצלמה כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר. ביטלת את ההזמנה להפעיל צפייה במצלמה. ??הפסקת לצפות במצלמה עם X זה ממש מוזר , גם לאלה שאני מנסה לדבר איתם יש 6.1 והמצלמה לא פועלת באותו זמן בשום תוכנה אחרת.. זאת אומרת , היא לא בשימוש. ניסיתי לשנות יציאה של הusb , עברתי …

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by EscAPE,

שלום קניתי הארד דיסק חדש לפני כמה ימים של Western Digital דגם WDC WD1600JB כאמור 160GB 8MB Buffer פירמטתי אותו בFAT32 ביצעתי סריקת הדיסק בXP לא דווחו תקלות כלשהם הורדתי תוכנה של Western Digital שנקראת Data Lifeguard Online Diagnostics להלן התוצאות Test Option: QUICK TEST Model Number: WDC WD1600JB-00FUA0 Drive Type: IDE Capacity: 134.22 GB SMART Status: PASS Test Result: PASS Test Option: EXTENDED TEST Model Number: WDC WD1600JB-00FUA0 Drive Type: IDE Capacity: 134.22 GB SMART Status: PASS Test Result: PASS הכל נראה תקין אבל כשביצעתי Scandisk - surface scan דרך דוס משום מה התוכנה מראה שיש לי כמות נכבדה של סקטורים פגומים ובסיום הבדיקה היא לא מציינת את זה …

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by voszug,

שלום. לאחרונה המחשב התחיל להתקע לי למשך כדקה כאשר במיוחד ה taskbar תקוע ועדיין אפשר ללחוץ על אייקונים בשולחן העבודה. פירמטטתי אך זה לא עזר ולכן מכן שזאת בעיית חומרה. רציתי לשאול איך אפשר לזהות את התקלה ומה לעשות כדי לפתור אותה. המחשב הוא פנטיום 3 1000 עם מערכת הפעלה של windows xp . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by Oprapc,

במחשב השני שלנו בבית עם לוח PC PARTNER ו-PIII אני הקלטתי מווקמן ישן שלי שירים שיהיו לי על המחשב ופתאום אחרי איזה שעה ככה לא נשמע קול...אמרתי אולי זה הקסטה, קסטה אחרת גם לא משמיעה, גם הדיסקמן שלי לא משמיע, גם שירים לא נשמעים מהמדייה פלייר 9, גם האוזניות שלי לא השמיעו כלום וגם הרמקולים, ניסיתי כמובן את כל הגדרות השמע של הווינדוס ושום דבר לא עזר. מה קרה כאן לעזאזאל עם הכרטיס קול הזה? עזרו לי בבקשה. ???

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by Arziv,

שלום חבר'ה... יש לי בעיה עם הרכבת פנל האודיו הקדמי במארז החדש שלי... יש לי 2 כבלים שעליהם כתוב Mic in וMic Power.. בחוברת הלוח אם שלי (Abit AN7) כתוב Audio mic. וAudio mic. Bias... איזה חוט הולך לאן??? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by DeaglinG,

היי, אתמול נסעתי לחבר שלי לנסות לשחק משחקים בלאן אבל כשהגעתי וחיברתי את המחשבף הוא פשוט לא עלה, המאוורים כן עובדים, אבל שום דבר אחר לא עובד, אפילו הנורה של העכבר לא נדלקת. אבל הסידירומים כן עובדים. אם למישהוא יש מושג מה הבעיה... אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  8. אני רוצה להעביר קבצים מהארד דיסק שלי במשחב למחשב אחר אז לקחתי תהארד דיסק וחיברתי אותו למשחב השני אבל במחשב השני הקבצים נראים אחרים ומשונים אין תיקייות רק מספרים..... למה זה קורה?..... 2. איך אני מאט את קצבב ההרצה כשאני לוחץ dir בתיקייה מסוייומת? בתודה מראשששששש

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by stam,

שלום לכולם! יש לי בעיה עים המדפסת פיתאום היא לא מדפיסה . התקנתי את הדרייור מחדש מספר ופעמים ועדיין אותה שגיאה "יציאת ltp1 לא נמצאה" ובדקתי במאפינים מערכת ויציאת ltp1 נמצאת . אולי מישהו יכול לעזור בדקתי חיבורים והכול. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  10. כשאני משתמש במחשב, לאחר מאמץ של המעבד באיזה משחק או משהו, המחשב פשוט מתכבה ואני צריך להוציא את הספק מהחשמל ולהחזיר. המעבד כמעט תמיד על 55-60, למרות ששמתי לו מאורר טוב של Vantec AeroFlow. המעבד הוא 2600 של בארטון עם קלוק ספיד של 1755 הלוח אם הוא של אביט NF7-S http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/754821.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/545168.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/580784.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/450159.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/497233.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/102792.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/990642.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/962722.jpg http://uploaded.fresh…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  11. פתאום כשאני מכניס cd כלשהו - מתקבלת הודעה - נא הכנס דיסק - אנטיוירוס לא גילה כלום

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  12. ככה: באמצע משחק NBA Live 2004, פתאום קופצת לי הודעה של VPU Recover, you gpu failed to respond או משהו כזה, ומאז החיישן יותר לא מציג לי את חום הכרטיס בכרטיסיה של ה- overdrive. ה- overdrive פעל באותו זמן. הכרטיס לא עבר את ה- 40 מעלות אז זה מוזר שחיישן יישרף או יפסיק לתפקד פתאום. מישהו יודע ממה זה נגרם? אני יכול להחליף את הכרטיס באחריות בגלל זה?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by __MIKO__,

לאחרונה שמתי לב לבעיה של מין נקודות , כמו נצנצים ע"ג הזכוכית של המסך. ניסיתי נוזל לניקוי חלונות ואני מפחד שזה מה שגרם לנקודות האלה. אם למישהו הבחין בתופעה כזו ואיך ניתן להוריד את הנקודות האלה - שירגיש חופשי להגיב. חיים

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by dmanbuhnik,

יש לי בעיה שקשה להסביר אותה בדיוק, אוקי המפרט שלי מתואר בלינק מצד ימין החלק הרלוונטי לעכשיו זה: MOBO - ga 7vt600 1394 (כרטיס קול + רשת על הלוח) Sound card - Realtek AC'97 Audio for VIA CPU - AMD 2500+ Barton בזמן האחרון (אני לא זוכר בדיוק מתי יכול להיות אחרי שפרמטתי את ההארד דיסק) יש רעשים מוזרים כלומר אם אני מריץ משחק (לא במשחק ספיציפי) או בסרטים אז בזמן שהמעבד או הHD עובדים בקצב מקסימלי יש בעיה ברציפות של הקול וזה נותן מעיין צפצופים כאלו או שהקול מתארך וניהיה מוזר ואחרי 2-3 שניות מקס' זה חוזר להיות רגיל ואז שוב ושוב למרות שזה נשמע כמו בעיית דרביריים קלאסית הפתרון הזה לא עובד (אחרי הפירמוט התקנתי את הדריבריים שהיו לפני התקלה), ניסיתי גם דרביירים אחרים (במקום מהאתר של GI…

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by roma,

שלום רב! לפני כחודש הבחנתי בעזרתכם שהלוח אם שלי לPIII מת ולכן הייתי צריך לקנות חדש ובדרך החלפתי פלטפורמה (לAMD) המצב היה כזה: (חשוב לציין שלפני זה הכל פעם בצורה טובה) אני מדליק את המחשב, הנורה נדלקת והמחשב מתחיל לעבוד, כעבור כמה זמן נורת ההרד דיסק מפסיקה להבהב, אין את הצפצוף שהיה פעם מהלוח אם, וכשאני מוציא את הזכרון אז הלוח לא מצפצף וגם אין תמונה על המסך (כלומר המסך נמצא במצב של חיסכון באנרגיה). עכשיו השאלה הגדולה היא: האם אני יכול להציע את החלקים שנשארו למכירה כאשר אני יודע כמעט בוודאות שהלוח הוא זה שנכחד? החלקים שאני רוצא להציע הם הזכרון והמעבד. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by White Raven,

שלום, לפני כמה זמן בא לתשומת ליבי ש המחשב לא מזהה את הכונננים האופטים אלא שנמצאים ב סקנדרי (secondery) של ה- IDE פתחתי את המחשב ובדקתי את הכבל (כי לא מזמן עשיתי אותו עגול - לפי המדריך המעולה באתר !!) אבל לא ראיתי כלום סיסיתי לחזק את הכבל לשני הכונננים אבל עדיין כלום לא פעל ! ??? בדקתי את הקצה שבלוח אם ואני רואה שיש קושי רב להוציא אותו משם לבסוף הצלחתי וראיתי ש הפינים עקוממים ניסיתי לישר אותם אבל זה לא עזר נראה לי הם עדיין לא מספיק יישרים . בקיצר מה אני צריך לעשות אני רציתי לשאול אתכם לפני שאני פונה ליצרן (איזה לוח יש לי אתם יכולים לראות במפרט) מקווה לפתרון עמוס.ג

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by baraksaar,

יש לי ווינדוס אקס פי ופעם ראשונה זה קורה אחרי שקיבלתי תמחשב לא התקנתי שום תוכנה ולא נגעתי בחומרה וגם רשמתי את מה שזה כתב לי 0x0000008e (0xc0000005,0xbfa7afcc,oxecdaab50 ולמטה היה רשום nv4_disp.dll מישהו יודע מה הבעיה בבקשה שיעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by Bar_B_q,

שמעו יש לי נייד חדש של דלל מסוג D 500 עכשיו במפרט שלו רשום שיש לי VIDEO OUT (כאלו S VHS נראה לי) סבבה עד עכשיו חשבתי שיש לי כי יש לי חור שמזה דומה לו.. הוא נראה ככה (מצאתי תתמונה בגוגול אבל ככה זה נראה ) ואצלי בכל שאר המכשירים ה S VHS נראה אחרת כמו בזה (כאלו רק השני מימין ) שימו לב שאצלי נוספו שלוש חורים!!! והכבלים שהיו לי של הדיוידי והמחשב שאני מחבר לטלוזייה לא טובים לי פה.. זה נכנס (דחפתי קצת חזק לפני ששמתי לב שזה חור שונה.. אבל הטלויזיה לא קולטת... כאלו לא הצלחתי לחבר ... זה לא טוב ככה אני צריך איזה כבל אחר... יש משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש, וקבלתי אותו היום לפני שעה.. כולי אושר והתרגשות באתי להתקין בו ווידווס נוצץ וחדש והוא מודיע לי שהוא לא מזהה הרד-דיסק במחשב... הלכתי לביוס וניסיתי לראות מה הבעיה, יצא שהמחשב לא מזהה IDE מאסטר ראשי וכל נסיון לבדוק מה הבעיה לא הועיל!! עכשיו אני לא כ"כ מבין מה קורה פה (אולי הקטע של ה-SATA החדש קשור לעסק, כי בחיים שלי לא השתמשתי בכונן SATA לפני זה ויכול להיות שפה הבעיה...) בכל מקרה אם משהו יכול לעזור לי זה ממש דחוף לי לדעת למה המחשב לא מזהה לי את הדיסק או איך אני אמור בכלל להתקין אותו??

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by Dr@gon,

יש לי בעיה רצינית קניתי מאוורר חדש ורציתי לחבר אותו אבל כשהוצאתי את ההיטסינק ראיתי שהמעבד דבוק אליו איך אני יכול להוריד אותו בלי לפגוע במעבד עצמו?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by Elrond,

כבר הרבה זמן שהבעייה הזאת מתפתחת אצלי, לפעמים המערכת קופאת למספר שניות עד דקות ואז ממשיכה. אם הקיפאון היה ליותר מדקה אז גם התוכנות נסגרות (כולל החיבור לרשת). ב event viewer נרשם שיש לי time out ב IDE 0, ולאחרונה הופיע אותו דבר ב IDE של ה CD. לעיתים אף המערכת מאבדת את אחד הכוננים. החלפתי כבלים ב- IDE , החלפםתי חיבורים של חשמל פנימיים (הספק מצויין ואין סיבה שזה הוא). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה? האם זה ה MB שגוסס בעינויים?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by lala land,

כבר מזה הרבה זמן אני לא יכול לשמוע שירים כמו בנאדם ! הבעיה קוראת בדרך כלל כאשר אני מחליף בין חלונות - או כאשר יש משהו גרפי - תמונות - או הדוגמא הכי בולטת בסרטונים - דוגמת FLASH וכו'... יש צלילים נוראים של סריטות ועיוותים , כאמור יותר מכל כאשר יש משהו גרפי על המסך - תמונות וכו'... כרטיס הקול שלי הוא BUILT IN בלוח אם - של GIGABIT נראה לי. אבל בדקתי אם הבעיה היא בכרטיס קול ע"י הוספת כרטיס קול תקין ממחשב אחר - והבעיה נמשכה. בגלל שהבעיה בולטת בעיקר כאשר אני גולש באתרים עם תמונות אני חושד שאולי זה קשור לכרטיס מסך ? NVIDIA GEFORCE MX 2 המחשב הוא דיי ישן - AMD 950MHZ עם 256 RAM למישהו מוכרת הבעיה והוא יודע איך לתקן במקרה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. הדלת שלו נפתחת ונסגרת עם לחיצ תהכפתור אבל כשאני מכניס דיסק (תקין) הוא תוקע תמחשב כזה ולא זז לוקח לו שנה ובסוף הוא גם לא קורא אותו....הוא פעם עבד . הוא עם DMA יעני לא PIO והכבל טוב..... כל דיסק זה ככה....ודרייברים זה לא .

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by Nitrous,

החליפו לי לפני כשבוע לוח-אם, עשיתי אוברקלוק ממש לא רציני הכל עבד סבבה... פתאום כבר יומיים, הכרטיס רשת פשוט מת או משהו, האינטרנט מת כאילו לא היה, עד שאני מאתחל מחדש את המחשב.. אולי צריך לציין שזה גם קורה אחרי שהתקנתי FEDORA LINUX אבל לא מאמין שזה יכול להיות קשור איכשהו, מה יכול להיות פשר הבעיה? תודה...

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  25. כאשר אני מתקין כול דרייבר של A.T.I מסידרת הקסטלייט .... שאני ניכנס להגדרות של הכרטיס מסך אז כול התפריטים הם בעברית!! אני מוריד ישירות מהאתר של אי טי איי ... ולא רשום שם משהוא על שפות בנלאומיות כמו למשל בדרייבר של אינבידיה!! יש לי Windows XP פרופשונל בלי שום תלאי של עברית ולמרות זאת זה מתקין את ההגדרות בעברית!! אך אני עושה שזה יהיה באנגלית? מה רק בגלל שאני מוסיף תמיכה בעברית בווינדוס במהלך ההתקנה של שפה עברית כדי שאני יכתוב ויקרא עברית אז ישר זה מזהה את זה ואומר אוקיי נתקין לו תפריטים בעברית?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.