עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Hydr0g3n,

לפני כמה ימים שמתי לב לבעיה מוזרה מאוד. פתאום בלי שום סיבה הצורב DVD החליט שהוא לא קורא לי דיסקים DVD. לא יודע למה אבל לא משנה איזה דיסק DVD אני מכניס הוא פשוט לא מגיב, וגם על דיסקים DVD לא נותן לי לצרוב. זה מוזר כי CD הוא קורא בלי שום בעיות וצורב עליו, הבעיה היא רק שפתאום לא בא לו לקרוא DVD. משהו מכיר אולי תבעיה ויכול לעזור לי? זה ממש חשוב...

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  2. היי, קניתי אוזניות RAZER KRAKEN חדשות והכל עובד טוב ויפה, מהאוזניות יוצא כבל יחיד עם חיבור יחיד (שמע משולב עם מיקרופון) ויש מפצל שהגיע עם האוזניות מחיבור יחיד כזה לשני חיבורים (אחד לשמע ואחד לאוזניות) בשביל הכניסות במחשב. האוזניות עובדות יופי במחשב, עובדות יופי בNEXUS 4 שלי כאשר אני מחבר עם החיבור היחיד, וכך גם על הSAMSUNG S3 MINI. אך כאשר אני מחבר אותן למכשיר LG G2 MINI המכשיר לא מזהה את האוזניות כלל ואין שמע. אם אני מחבר את המפצל ומחבר את חיבור השמע בלבד למכשיר אז הוא מזהה אותן. יש לי הרגשה שהבעיה ספציפית למכשיר הG2 MINI אך אולי מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע איך לפתור את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. מה עליי לעשות עלמנת לסדר את הבעיה !? מחשב נכנס לווינדוס במצב בטוח ללא שום בעיה, ובמצב נורמלי לפעמים כן ושזה הולך אז במהלך העבודה המסך נכבה(נורית כתומה). או ישר עם עליית המחשב כמו שציינתי בהתחלה.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  4. Started by magafaim,

שלום, קניתי מסך רחב חדש והכל נראה מתוח לרוחב, לאחר שנכנסתי לאפשרויות רזולוציה הבנתי שהרזולוציה שניתנת לי היא של מסך רגיל ולא רחב. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של לוח אם מדגם GIGABYTE EG41MF-US2H. האם ישנה אפשרות שהלוח אם אינו תומך במסך רחב? המסך הוא ENVISION H2276WDL תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. זה המחשב........ http://www.upimg.net/main/666BLABLA.JPG עכשיו אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לשפר אותו מבחינת ביצועים כי במשחקים קשה לו יותר והמחשב שלי המרכזבי ומנהל רשת של שני מחשבים ולפעמים הוא נתקע .... אני לא הכי מבין גדול ואני צריך שתעזרו לי ..אני יודע שהלוח אם ישן אבל אני רוצה לדעת אם שווה לשדרג אותו עדיין?..תודה אגב זה המעלות של המחשב..הם סבירים? http://www.upimg.net/main/4159tempature.JPG תודה רבה לעוזרים..?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by rednit,

אני עובד עם מסך DELL E228WFP ברזולוציה הטבעית שלו ובחיבור DVI כשאני משאיר את המחשב דלוק לפרק זמן ארוך (מספר שעות) בעת הפעלת המסך אני מקבל מסך שחור ואת הודעת השגיאה הבאה http://img178.imageshack.us/img178/244/errorwr2.jpg יש לציין שהתופעה חזרה על עצמה גם כשביטלתי את ניהול צרכית החשמל של המחשב וכיביתי רק את הסמך ורק ריסט פיסי פותר את הבעיה אשמח לעזרה במציאת פתרון

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  7. שלום יש לי מחשב מסוג HP Pavilion Dv6 3125ej עם מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 גרסה 64 ביט. יש לי תקלה שנמשכת כבר המון זמן ואני לא מוצא לה פיתרון. כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש, אני מגיע למסך שחור ולא קורה שום דבר. רק לאחר שאני עושה הארד ריסט, המערכת הפעלה עולה. מישהו נתקל בזה? אגב בדקתי את גרסת BIOS, והיא הכי מעודכנת (F.29)

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by O-F,

היום שלא הייתי בבית אמרו לי שהיה פיצוץ קטן בתוך המארז פתחתי את המארז ניסיתי להפעיל את המחשב וניראה לי שהספק כוח הלך יש קצת ריח שרוף מימנו. יש אולי רעיונות אחרים? אם זה יעזור זה המפרט של המחשב מארז מהודר: P4 ATX 400W + U.S.B FRONT לוח אם :INTEL ROCK LAKE 865PE 800FSB HT + SOUND מעבד : PENTIUM 4 2.8 GHZ 1024 PR 800MHZ HT זיכרון פנימי: 512 DDR דיסק קשיח: W.D 80GB 7200 8MB כונן: 1.44 כרטיס מסך:ATI RADEON 9200 128MB DDR + TVOYT צורב: LG 52+32+52 כרטיס קול: AC97

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by AmL1,

בדקתי באברסט ובמקום שאמור להיות כתוב השם של הלוח כתוב unknow...יש דרך אחרת לזהות חוץ מלפתוח תמחשב?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  10. יש לי את המחשב שמפורט בפרופיל (המחשב הנייד) ולאחרונה - לא בדיוק שמתי לב מתי, התחילו מן מיקרו תקיעות כאלה במשחקים, שהפריימרייט יורד ל0 לחלקיק שנייה ואז חוזר כאילו לא קרה כלום. לא משנה איזה משחק זה, זה קורה, לא שמתי לב למשהו מיוחד שאני עושה שגורם לזה לקרות, פשוט קורה בצורה רנדומלית, האודיו לפעמים ממשיך כאילו לא קרה כלום, לפעמים נתקע בלופ בשנייה שזה קורה.. ברוב המשחקים שאני משחק לא יכולתי לצלם את זה כי אני עסוק במשחק(CSGO,LOL,FO4,7DTD) , אבל בGTAV הצלחתי כי יש לו את הבדיקת ביצועים הזאת (Benchmark) שיכולתי פשוט לצלם את כולה ולחכות לתקיעה ואז לחתוך את הקטע שבו זה קרה. דרך אגב, צילמתי עם הפלאפון כדי להדגים בצורה הכי טובה מה קורה בלי להעמיס סתם על המחשב. אני …

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by VL,

שלום , יש לי מקלדת כבת 3 שנים , במקלדת יש אפשרות להגביר/להנמיך את עוצמת המוזיקה וכל פעם שהייתי מגביר/מנמיך הייתי רואה על המסך כמו קווים כאלה ירוקים שמראים לי על איזה עוצמה זה. בפעם האחרונה שפירמטתי לצערי לא יצא לי לראות יותר את הקווים אשר הסברתי עליהם למעלה. אני לא יודע אם צריך דרייבר למקלדת או לא , אבל לפעמים שהייתי מפרמט , זה היה פועל בלי דרייבר. השאלה היא האם אפשר להחזיר את הקווים הירוקים המקלדת של HP אין לי דגם מדוייק. תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by kola,

הצרוב שלי עבד יחסית טוב והוא לא ביצע עבודות קשות מדי... אבל פתאום לפתע הוא לא רוצה לצרוב... הוא מתחיל לצרוב לי מגיע ל3 אחוז ומבטל... הצורב מחברת BENQ... אני לא יודע את הדגם המדוייק יש למישהו מושג למה זה קורה? אני חייב לציין שמבחינת קריאת דיסקים וכד' הצורב מבצע את העבודה כמו שצריך אבל מבחינת צריבה הוא לא עובד טוב.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  13. דגם IR-9703 למערכת ההפעלה XP בבקשה עיזרו לי לימצוא... לא מצאתי לא בגוגל ולא ביהו.... תחת IR-9703 XP DRIVERS כול הקישורים הם לדרייברים של ווינדוס 95\98 תנו לי קישור בבקשה להורדת הדרייבר...

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by NiceShoTe123,

היי. יש לי בעיה שהתחילה בתקופה האחרונה. זה המחשב (בן שנתיים) : E8400 שקניתי את המחשב עשו לי OC ל 3.6 .... אבל איפסתי את הביוס שהתחילה הבעיה של הקפיאות אז הוא על מהירות סטוק בינתיים. AC FREEZER EXTREAM GA-EP45C-DS3R 4GB 800MHZ של ADATA . HD4870 512MB של סאפיר , מהירות סטוק , קירור סטוק . 70+- במנוחה , 80+- במאמץ WD 1.5TB כחול WD 1TB ירוק מארז ANTEC 300 עם עוד 2 מאווררים מקדימה ושני המאווררים מאחורה ולמעלה על מהירות LOW . ספק CORSAIR 550W מערכת WINDOWS 7 אולטימט , 64 BIT אנגלית . הבעיה היא שהמחשב לפעמים קופא . לפעמים זה 3 פעמים ביום ולפעמים שבוע לא קופא ואז פתאום קופא .... הדרך היחידה לצאת מזה זה כפתור RESET . ביוס: LEGACY USB מבוטל כל המתחים על NORMAL ועל AUTO PCIE על …

15. בן דוד שלי הזעיק אותי היום בפחד "הייתה לי הפסקת חשמל! המחשב לא עובד!!! עושה ריסטרט בלופים!! מה אני אעשה בלי פייסבוק?!?!" אכן, מראות קשים. בכל אופן, הגעתי אליו לראות מה הבעיה, ולאחר הטעינה עם הלוגו של הווינדוס, נתקלתי בחלון כחול מאוד מהיר שלא הספקתי כלל לקרוא אותו, ומיד ריסטרט. לא ניתן להיכנס לאף אחד ממצבי ה safe mode, ניסיתי לבודד בעיית זכרונות וכרטיס מסך, לבדוק טמפרטורה, ולא נראה כי מדובר בבעיית חומרה.. לצערי, יש לו ווינדוס XP והיה עלי רק דיסק של 7, אז לא יכולתי לנסות תיקון למערכת. מחוסר זמן אמרתי שאני אחזור אליו מחר (במידה והוא לא יתלה את עצמו לפני כן..). מדובר בכשל של הווינדוס או יותר סביר כשל חומרה? (הוא אומר שהצליח להיכנס לווינדוס אחרי ההפסקת חשמל, נעלמו לו כל הקבצים…

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by biker,

שלום לכולם ותודה לעוזרים השבוע החלפתי לוח אם, הארדיסק וזיכרונות, התקנתי מ"ה XP SP 3 (שנבדקה בעבר) והתקנתי את כל הדרייברים הנחוצים ללוח מהדיסק הנלווה, הלוח שלי הוא ECS GEFORCE6100-PM, עם העלאת המערכת שמתי לב ששתי יציאות הUSB הקידמיות לא פועלות, (האחוריות כן),הסרתי את מנהל ההתקן של USB והפעלתי מחדש=לא עזר, בדקתי חיבורים ללוח=תקין, בדקתי בביוס=מורשה , עידכנתי צ'יפסט דרייבר=לא עזר, עדכנתי ביוס=לא עזר, באת הכנסת DOK או רכיב USB אחר ב99% מהמקרים מתקבלת ההודעה "אחד מהתקני הUSB המחוברים למחשב זה פועל באופן לא תקין ווינדוס אינו מזהה אותו וכו'" לעיתים נדירות הוא מזהה אותו לשניות ושוב מאבד אותו, לכאורה נראה בעיה חומרתית בכבלי המארז, האם ישנה עוד אופציה תוכנתית שלא ניסיתי? אולי תוכנ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by IntelPro,

שלום רב , אני לא יודע איזה כותרת עניינית ונכונה אני צריך לכתוב שיתאים לנושא שלי , אז ככה נרשמתי לפורום הזה כי אני מאמין שיעזרו לי פה. אני עוסק במחשבים הרבה מאד זמן ונטקעתי היום בבעיה מוזרה שאני מאד מפחד שהיא קשורה לנזק במחשב שלי. אז ככה יש לי במחשב כרטיס רשת מסוג PCI 10\100 שאני מחובר עליו עם כבל. היום רכשתי כרטיס רשת אלחוטי חדש גם PCI פתחתי את המחשב וחברתי אותו לסלוט 4 שהיה פנוי חיברתי אותו כמובן שכבל הספק היה בחוץ. אחרי שחברתי הדלקתי תמחשב כאשר נכנסתי לוינדוס המחשב לא זיהה את הכרטיס רשת הרגיל שהיה לי במחשב עד היום הוא עבד הוא לא זיהה אותו ואז הוא כתב שנמצא חומרה חדשה משהוא Ethenet adapter באתי להתקין זה כתב בסוף שמשהוא לא הושלם ולא נעשה כמו שצריך וזה כתב שההתקן ל…

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by Raz20,

ניסיתי להפעיל מאחה דיסק על כונן מסויים- E ( לא כונן C- ראשי ) והוא לא נותן לי , בנוסף אני מנסה לעשות בדיקת שגיאות בדיסק , הוא עושה שלב 1 ואחרי זה הוא רושם שהוא לא יכול להמשיך , זה כונן של 68 ג'יגה , ו- 48 ג'יגה ממנו פנוי , כונן מסוג Maxtor 6V200E0 יכול להיות שקרה משהו לכונן , יש איזה תוכנה שבודקת את המצב של הכונן ואם נדפק בו משהו ? הנה תמונות : [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  19. רציתי לדעת מה עדיף במקרה ואני לא משתמש במחשב האם כדאי להכניס אותו למצב תרדמת או לכבות אותו

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by erezmoris,

כשאני מתחבר לאינטרנט ומקליק על דף הבית פשוט אני מגיע למקום אחר שלא אני בקשתי ובנוסף לכך התוסף לי סרגל כלים שלא אני התקנתי אותו אני מבקש לדעת איך מסירים את הדבר הזה ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by merovin,

שלום לכולם, יש לי WD80GB SATA על לוח ASUS P4S800D הכל חדש וHD לבד (עם CD) הלוח תומך בSATA כך שלא צריכה להיות בעיה, אך כשאני רוצה להתקין XP חדש מדיסק, אני מכוון בביוס שיעשה בוט מהCD, ולאחר שהוא מזהה את כל החומרה (הביוס כן מזהה את ההרדיסק SATA) ומגיע לשלב ההתחלה מהCD המחשב נתקע (אי אפשר להתחיל גם מ A:). בביוס ישנה אפשרות של ON BOARD SATA CONTROLER. כאשר אני מפעיל אפשרות זו התקלה הנ"ל קורת, אך כשהאפשרות מבוטלת הכל טוב רק שההתקנה לא מזהה שום הרדיסק ( כן עשיתי F6 בתחילת ההתקנה ונתתי את הדיסק עם הדריבר). מה אפשר לעשות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בקרוב, אני אריץ עליו table top simulator. מדובר בתוכנה שטוענת הרבה אובייקטים ואז רוב האובייקטים נשארים סטטיים עד לטעינה הבאה. אני רוצה לקצר את זמני הטעינה שמתרחשת מפעם לפעם. אני מניח שזה יהיה קשור לכרטיס מסך\זיכרון\מעבד או שילוב כלשהו. השאלה היא האם יש הבחנה בסוג או תת-תכונה מבחינת משימות גראפיות שונות, לדוגמא: משחקי FPS שבהם כל הזמן התמונה משתנה, כריית מטבעות, טעינה של אובייקטים סטטיים. בתודה, ערן

23. אני מקווה שזה קשור לפה אם לא תעבירו בבקשה דבר ראשון הנה מפרט המחשב שלי: Abit IL9 pro 945P 3GB RAM 667MHZ DDR2 8500GT 512MB E4300 1.8 GHZ והנה המפרט של אחי שבהרבה יותר טוב: MSI CHIPSET P45 2GB DDR2 800MHZ E7200 2.53 8500GT 512MB איך זה הגיוני שבמחשב שלי קיבלתי ציון 4910 ובמחשב של אחי הוא קיבל את הציון 4700 והמחשב שלו בהרבה יותר טוב חח איך זה?(אולי חוץ מהכרטיס מסך והם אותו דבר) :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by assaf990,

מקלדת מיקרוסופט הזאת http://www.microsoft.com/PRODUCTS/info/product.aspx?view=33&pcid=4cb4d1e3-1eab-40a0-a2db-b4b594692b6c יש לה מקש מיוחד שעליו צריך ללחוץ כדי שמקשי ה-F-ים (F1, F2 וכו') יתחילו לעבוד. זה מרגיזזזז!! מישהו יודע כיצד ניתן לתכנת כך שתמיד מקש זה יהיה דולק ולא יתכבה עם כל איתחול המחשב?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  25. ניסיתי להפעיל מצלמת אינטרנט (שעבדה עד לא מזמן) ולאחר כמה זמן קיבלתי הודעה על כך שיש בעיה עם רוחב הפס של ההתקן. מה אפשר לעשות ואיך מתקנים את זה? יש לי חלונות 2000 והבעיה היא במסנג'ר.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.