עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אתמול קבלתי את המחשב החדש של אח שלי, נגשתי לעבודה אך נתקלתי בבעייה קלה. בהפעלת המחשב בשלב ה POST חיפש השבב של PROMISE הקיים על הלוח אם, התקנים התומכים ב ATA133. למרות שההרד דיסק המחובר אכן תומך בזאת, הופיעה ההודעה כי לא הותקן דריבר משום שלא נמצאו רכיבים התומכים ב ATA 133. לוח האם הוא של גיגבייט, דגם: GA-7VRXP, ויש לו ציפ ON BOARD של PROMISE. ההרד דיסק הוא של MAXTOR בקיבולת של 40 GB מהירות סיבוב של 7200 וכמובן יכולת העברת מידע ב ATA133 (הדגם הוא D740X). כמו כן ההרד דיסק מוגדר כ MASTER , הוא יושב לבדו על כבל ATA133 אשר הגיע אם הלוח אם, מחובר ל IDE1. אשמח לדעותיכם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by asili,

קיבלתי את המדפסת הדי ישנה הזו מחבר לצורך הדפסת עבודה גיליתי שלמדפסת הזאת אין דרייברים ל WIN XP פה אני צריך את עזרתכם משהו הצליח להפעיל את המדפסת המדוברת CANON BJC-5100 תחת WINXP?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Moo,

מאז ומתמיד היתה לי את הבעיה הזו שכל סרט DIVX אני שומע מאוד מאוד חלש כבר התחלפו מחשבים ומערכות הפעלה ותמיד הבעיה קיימת מה נראה לכם הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ScreameR,

הדברים החשובים הם : Pentium 4 2.26 512 cach DFI - NS70 - EL Msi G4 MX440 WINXP 2600 יש לי בעיות גרפיקה עצבניות!!! יש באגים בווינדוס דופק לי ריסטים מעצמו ורושם לי errors על הכרטיס מסך. יכול להיות שיש אי תאימות בין הכרטיס ללוח? לפני שאני שולח לדובים בחזרה...

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  5. קניתי ביום שלישי כרטיס מסך inno3dtornado geforce 2mx-400 ומקוגם היה לי voodo3 ועכשיו יש לי בעיות. 1.אני לא יכול לראות קטעי ווידאו במשחקים 2.יש משחקים שאני בכלל לא רואה את הmain manu ואת המשחק עצמו. :bash:

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by someone,

מותקנים אצלי דרייברים גרסת: כל פעם שאני מנסה להתקין גרסה חדשה זה כותב: Setup was unable to locate a detected device's PCI ID in NVAML.INF The Installation will be terminated. וזה קורה בכל גרסה יותר חדשה, לא אחת מסויימת... למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעייה?

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  7. איזה שרתים נותנים תמיכה ב ASP ובחינם (לבניית אתר)

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by itaic,

shalom lekulam. ani kotev zot be ivrit anglit ki yesh li behaya im ha ivrit kan ba reshet ksheani menase lichtov masheu beivrit kmo kan lemashal, o beshurat hipush be atarim o be chat ani mekabel rak jibrish nisiti leachlif lekidudim acherim she yesh li aval ze lo azar. aval ani yachol lichtov be ivrit karagil lemashal be shurat a ktovet ba dafdefan o ba word habeahia hi rak efo she amrti. ani esmach ladat ma ha behaia ve ech ani uchal liftor ota toda

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Red Scorpion,

בזמן האחרון לכל משחק לוקח יותר זמן להיטען. לדוגמה, היום שיחקתי בOFP:Resistance ולמחשב לקח הרבה מאוד זמן עד שהוא העלה את המשחק. אם זה יהיה נחוץ בפעם הבאה אני אמדוד זמן. לפני זה המחשב העלה את המשחק מהר מאוד, אבל בשבוע האחרון כל המשחקים עולים לי לאט. מפרט: CPU - Pentium 3 450 Mhz memory - 128 mb video card - Geforce 2 mx 400/400 64 mb

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  10. מישהו אולי יודע מה הבעיה הזאת אומרת??? כשאני מדליק תמחשב לפני בדיקת הזיכרון הפנימי יש לי כזאת הודעה: System abnormal hardwere, press any key וזה בה אם הרבה צילצולים מהרמקול של המחשב.. זה התחיל אחריי שפירקתי תמחשב...וחיברתי הכל חזרה נכון מישהו אולי יודע מה זה ואיך מתקנים??? תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by N N C,

בעקבות ארועים אחרונים לקחתי את הכרטיס קול שלי לטקס השכבה בפח הזבל שם הוא מצא מנוחה לעד... אך כרגע על מנת שאני לא ישאר נטול סאונד בכלל (אני יתאבד במקרה כזה) הצלחתי להשיג כרטיס קול ISA מדגם opti audio 16, ואני מחפש דרייבר בשבילו לוינדוס אקס פי ללא הצלחה למרות שוינדוס אקס פי זיהה אותו בלי בעיות דרייברים הוא לא מצא אולי תוכלו לעזור לי...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. איך זה יכול להיות ? בביוס הכל כתוב והכל במקום ובווינדוס , אין קול ואין עונה. יש רעיונות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by SHLOMI71,

יש אפשרות להפעיך את המקדלת בדוס? בעיה נוספת אני לא יכול לבחור בין שתי מערכות ההפעלה כשהמחשב עולה!! מה עושים? חייבים להשאיר את מקלדת PS2 מחוברת? תודה שלומי

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by fire15,

יש לי בעיה ב RESTART ו ב-TURN OFF של WIN XP מתי שהוא מגיע ל"WINDOWS IS.... DOWN " הוא נתקה שעה ולא מיתכבה ואגב WIN XP PRO

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. זה קורה לי לעתים רחוקות והפעלה מחדש של המחשב בד"כ מסדרת את זה, אבל הפעם זה פשוט לא עוזר. חשבתי על לנתק את הכבלים של הסידירומים ולחברם מחדש, אבל המחשב נמצא במצב שזה יהיה כאב ראש רציני, אין לי כח להוציא אותו ממקומו. ולשאלה שלי, ישנה עוד דרך לסדר את זה?? (לפני שאני הולך לנסות דברים טיפה יותר קיצוניים שאני גם לא בטוח שהם יעזרו במיוחד.) רק להוסיף שהוא לא מזהה את הCRW והCD-ROM בכלל מסרב להיפתח. לא משנה באיזה מצב. (רק שלא ניסיתי מצב שרק הוא מחובר לספק.)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Ben-Dor,

אני צריך טובה אני מחפש דרברים נורמלים של הסורק Mustak 600 CP לחלונות XP דרך אגב יש אחד באתר של מוסטק שיש איתו בעייה מישום מה אצלי אני מחפש אחד אחר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by udi,

יש לי כמה סרטים שאני לא מצליח לשמוע את הקול בהם אבל אני מצליח לראות תמונה לאחר כמה בירורים הבנתי שאני צריך להתקין פילטר של AC3 ל WINDOWS MADIA PLAYER אחד : מאיפה אני יכול להשיג פילטר כזה {וזה חוקי } שתיים : איך אני מתקין אותו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. (VIA PCI Audio Controller (Wdm אני לא כל כך בטוח שזה הכרטיס קול שלי זה פשוט מה שרשום לי כשאני לוחץ על "מנהל ההתקנים" ואז על "בקרי קול, וידאו ומשחק " תודה מראש לכל מי שמגיב

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. לחבר שלי יש איזו בעיה לפעמים הווינדווס לא עולה לו ומופיעה הודעת שגיאה drive not ready system halted (משהו כזה בכל אופן) אחרי זה הוא מפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים עד שפתאום זה מסתדר מה ההודעה הזאת אומרת? ומה אפשר לעשות בקשר לזה?

20. Started by idanpc,

המחשב ניתקע לי כמעת כל פעם ראשונה שאני מפעיל אותו הוא ניתקע בכתביות של הBOOT כאשר אני מפעיל אותו מחדש הוא אינו נתקע מפרט: תלחצו על מפרט

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  21. Started by Shmoolik,

אז ככה: באתי להוריד איזה קובץ מסויים ( כתובית לאיזה סרט אם זה עוזר ) ורציתי להוריד דרך האקפלורר , לחצתי רגיל ואז הפיע החלון של OPEN SAVE CANCLE MOREINFO ובחלון הזה מופיע למעטה תיבה קטנה שאומרת Allways ask before opening this type of file בטעות לחצתי עליה ואז ישר לחצתי על OPEN או SAVE , אפילו לא שמתי לב ומאז לא מופיע לי החלון הזה יותר וכל פעם שאני מנסה להוריד איזה כתובית אין לי את החלון , אז הקובץ יורד ישר ושהוא גומר מופיע החלון של WIN ZIP עם מה שיש בתוך הקובץ אבל הקובץ לא נשמר לי על המחשב! וזה דיי מעצבן שגם אין את החלון הזה . ואין לי מושג איך להחזיר אותו בחזרה אז בבקשה תעזרו לי :'( 10x

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם אני חדש בפורום ויש לי בעיה כי אני הולך לקחת אתך המחשב לתיקון ורציתי לקבל דעה שלכם על מה שקרה אז יש לי 2 בעיות מכיוון שעשיתי כמה דברים על המחשב של שכן שלי. בעיה 1: בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב חדש והחלטתי לתת לשכן שלי את הזיכרון הישן מסוג sdram 123 שתי סטיקים של 64 , gforce 3 ti200 , segate 20 gלו מחשב p3 b אוקי אז זה מה שהחלטתי לתת לו ויש 450 שיושב על הלוח אם כמו כרטיס ,לוח אם INTEL לא מזוהה ו128 זכרון וHD MAXTOR 20 GB וצורב ימאהה ו סי די אסוס אז התקנתי את החלקים הישנים שלי על המחשב הנ"ל והיה מסך שחור אבל אז הכנסתי את הזכרונות מחדש והכל עבד ולמחרת הוא מתקשר איל בקשר לבעיה הנ"ל שהמסך שחור במקום שתיהיה ספירת זיכרון זיהוי חומרה וכו, והמחשב לא עולה , ניסיתי להוצי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. כאילו לא הכנסתי כלל דיסק לכונן (וזה חוזר על עצמו עם כל סרט שאינו מ-zone1) האם לדעתכם הבעיה היא בחסימת איזורים של הכונן או בכלל בעיה מסוג אחר? את השאלה אני שואל אחרי שעדכנתי את ה-rom של הכונן להיות region free (עדכון מסוג RPC1)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by puNani,

כונן ה CD/DVD שלי, של חברת AOPEN (X16) פשוט לא קורא שום דיסק פתאום. שמתי די וי די, מוזיקה, משחק... והכונן פשוט לא קורא (אני מנסה להיכנס למחשב שלי ואז ללחוץ דאבל קליק על הכונן, והוא כותב לי שאין דיסק בכונן). כנ"ל לגבי הצורב שלי, PLEXTOR 24/10/40... פשוט לא קורא כלום! כשאני לוחץ על הכונן הוא פותח לי אותו ומראה לי שהוא ריק. בשני המקרים הכונן לא מנסה לגקרוא את הדיסק, ולפעמים בחלק מהדיסקים הדי וי די עושה רעש מוזר. פעם הייתה לי בעיה דומה שהכונן לא קרא צרובים ומשום מה זה הסתדר לבד (כבר לא זוכר איך). מה עושים, ממה זה נובע? ???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.