עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Aviad Faran,

יש לי כרטיס קול ישן, סאונד בלסטר 16 (מאוד ישן), שהמחשב סגור, הוא גורם לרעשים מוזרים ברמקולים (מחובר למערכת קולנוע ביתית), בפונקציות אחרות ברסיבר במצב סטנדביי, זה לא קורה, רק עם המחשב. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. קניתי מחשב חדש לאחרונה עם כרטיס קול VIBRA 128bit מובנה בלוח האם (7VTXH+ של ג'יגהבייט). משום מה כשאני מחבר את הרמקולים שהשתמשתי בהם של SONY לכרטיס הנ"ל, עוצמת הקול הנשמע גם במכסימום האפשרי היא ממש לחישה. עם רמקולים פשוטים וזולים שמיועדים למחשב (TEAC) אין בעיה עם העוצמה למרות שהאיכות נופלת במידה רבה ממה שהיה קודם. כך שאני לא יודע אם ה-VIBRA יוכל לתת לי איכות קול טובה אם אצליח לסדר את העניין עם הרמקולים של SONY או שלא תהיה ברירה ואצטרך להתקין את כרטיס הקול הקודם במחשב החדש. מקווה להיעזר בכם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by aski,

יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Vortex,

שלום כולם יש לי פנטיום 3 450 עם ספק שבהחלט ATX והמחשב לא רוצה להתכבות לבד בshutdown של ווינדוס. רציתי לדעת איך אני משנה דרך הווינדוס את הפקודה הזאת? תודה יש לי ויינדוס אקס פי professional

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by aski,

יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי את המצלמה, היא נקראת FASHION CAM... אין לי מושג מה החברה של המצלמה, ולא כלום... הבעיה שלי היא שאין לי את הדרייברים ואני לא מצליח למצוא אותם, אם מישהו יכול למצוא לי את הדרייברים\יש לו את המצלמה בבקשה לפנות אליי לאייסיקיו: 50732787 או לפרסם כאן , בבקשה... גיא.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by m0tek,

אני לא יודע אם זה רק אני..אבל אני עברתי עכשיו למחשב החדש , פנטיום 4 , 256 רדירם , לוח d850mv של אינטל. בכל מקרה...יש לי צורב פלקסטור x16 IDE עם ברנפרוף כמו שכולכם יודעים.. עכשיו , כשאני צורב , הבאפר נשאר אל 90-100% אבל המחשב איטי בצורה מחרידה...במחשב הקודם היה לי לוח של אסוס שעובד על VIA אז הורדתי את כל התיקונים המופלצים מהתחת שלהם שיוצאים כל יום (4in1 , ide fixes..) והבעייה תוקנה..המחשב עבד , הבאפר היה גבוה , והמחשב היה מהיר.. (זה היה פנטיום 3 800 , 256 סדיראמ , ואקס פי פרו..).. השאלה אם יש אותם תיקוני IDE לאינטל? כי נכון לעכשיו הורדתי בערך את כל התיקונים שלהם..והבעייה עדיין צצה...אולי זה חיבור פיזי לא נכון , אבל לא נראה לי , כי עד היום את כל המחשבים שלי אני הרכבתי …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האם כאשר הסי די רום עובד המחשב שלכם הופך להיות איטי יותר מצב העכבר נתקע כל שנייה ואפילו ה WINAMP לא מצליח לנגן שיר בזמן אמת ? אז יכול להיות שהבעיה שלכם היא הבעיה שהייתה לי הנה הפתרון : פשוט מאוד יכול להיות שהסי די רום עובד על מצב PIO במקום DMA דבר המאט את ההארד דיסק שלכם... שהסי די עובד במהירות נמוכה מזו של ההארד דיסק הוא מכריח את ההארד דיסק לעבוד במהירות שלו וזה הגורם לאיטיות אחת הפתרונות היא לכוון את הסי די רום לעבוד במצב יותר טוב הנקרא DMA תוכלו לעשות זאת כך WINXP PRO) Goto Device Maneger Now under the category of IDE ATA/ATAPI controllers press the primery or secondary IDE Channel goto advanced settings and just cheack that all of your devices currently …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך ati xpert 2000 32mb די ישן עכשיו יש לי בעיה מוזרה מאוד כל פעם שאני שם את הרזולציה 800X600 המסך קופץ וחוזר לעצמו כמו שמחליפים רזולציה בזמנים משוערים(זה יכול לקרות תוך 5 דקות או 30 שניות) עכשיו זה רק ברזולציה הזאת הורדתי את הדריבר הכי חדש לכרטיס 3279 וזה עדיין קופץ. וזה לא עוזר להתקין XP מחדש כי ניסתי וזה קורה בWINXP ב98 עובד חלק אז אני בטוח שזה הדריבר אז ניסתי גם את של WIN2000 ואותה בעיה. ניסתי לשנות את ההיבובים במסך וגם זה לא עזר אין לי מושג למה זה קורה וזה ממש מעצבן ומה שהכי מוזר שזה רק ברזולציה הזאת אז אם לימשהו יש מושג איך פותרים את זה עוד יש רעיונת בבקשה נמאס לי מזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by itayze,

אני לא רואה את הכוננים , עשיתי restart הסרתי והוספתי את הכוננים ושום דבר לא עוזר .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shpigeli,

יש לי בבית רשת בין שני מחשבים ואני מעונין להאריך את הכבל קניתי מתאם בין הכבלים ששניהם יתחברו נקבה-לנקבה השאלה שלי היום הכבל שיש לי הוא מוצלב איזה כבל אני צריך לקנות את ההארכה??? מוצלב או ישר תענו מהר בבקשה רק מי שיודע

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Cereal Killer,

אז ככה היום הגיע לידי ATI Rage II+ PCI (תודה רבה לאון! ) יש לי כ. מסך Diamond Viper V770Ultra (TNT2 Ultra) x הייתי צריך את ה ati בשביל הtvout כי בטיאנטי הלכה לי.... אבל האיכספי לה מתקין לי אותו הוא מזהה את הדגם אבל לא מתקין!

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  13. מה כדיי יותר REDEON 8500 DH או http://www.benchmark.co.yu/video/chaintech/gf3ti200/gf3ti200_002.html ממש דחוף לי לדעת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אהלן, הותקפתי!!!! אחי פתח EMAIL שכנראה (ואני מסייג את הדברים ) מכיל בתוכו את הווירוס KLEZ ,נראה לי כי זה פחות או יותר תואם להסברים באתר של NORTON ו MCAFFE אז ככה: הווירוס מעלים את ה HD מה BIOS כך שאחרי RESET הביוס לא מזהה את ה HD ומדי פעם גם את ה CD (פשוט כותב NONE וממשיך) אחרי שסידרתי את הבעיה בביוס עלי ידי מחיקת ESCD והעלאת DEFAULT ובעיקר הרבה RESET נתקלתי בבעיה השניה הוונידוס נתקע. לאחר ברורים גיליתי שהוא נתקע בשלב העלאת ה MCAFFE , סממן של הווירוס לפי ההסברים הבעיה שהאנטי וירוס על דיסקט לא מזהה אותו כי הוא לא מעודכן, לכן ניסיתי לשחק עם ההגדרות של האנטי-וירוס בHD ופתאום נתקלתי בהודעה בהלעאת הווינדוס מחדש שכנראה יש BAD SECTOR ועלי להריץ SCANDISK מלא. לאחר ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי 384 DDR על שניי כרטיסים 128 + 245 אז אני לא יכול למלות את כל ה 384 אני פתחתי 52 חולונות INTERNET EXPLORER ויותר לא פותח לי אף על פי שנשאר 130 מגה פנוי ושום תוכנה לא עולה רק אפ אני סוגר חלון או שניים!!! מה זה הדבר המוזר הזה???? כאילו אני לא יכול לנצל את כל הזכרון !!??

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by Kfir,

אני מנסה לחבר 2 מסכים, שאחד יפעל ברזלוציה 1024 , והמסך השני יפעל בו זמנית דרך הTV OUT ברזולוציה 800 על 600 , ולא כמו שמסך ברירת המחדש, יש למישהו מושג אם זה אפשרי בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Xenomorph,

המחשב הישן שלי, פנטיום 200 לא עולה, אני מדליק את המחשב, הספק נדלק אבל אין שום תמונה על המסך והמחשב כאילו תקוע

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by NaTm,

שלום לכולם, רציתי לברר על בעייה מאוד מוזרה שקוראת לי הרבה פעמים במחשב חדש שבניתי. המחשב הוא סלרון 950 ולוח אם של ג'יגהבייט עם כ. קול,מסך ורשת מובנים. הבעייה היא, שכל פעם שאני פותח את המחשב, לא רואים כלום על המסך, אין את הצפצוף שיש וכלום, כשאני עושה ריסט, המחשב פועל מצויין... מה הבעייה??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by badatz,

קניתי צורב סוני גרסאת OEM. חיברתי אותו למחשב וחשבתי שאני אמצא דריוורים ברשת.... בכל אופן , המחשב מזהה אותו בשם שלו אבל מתקין דריוורים של CD-ROM רגיל. דריוורים ברשת לא מצאתי... למישהו יש מושג אם צריך בכלל דריוור או שהווינדוס אמור לזהות את זה לבד ? אני עובד על WINDOWS 2000PRO Service Pack 2 עם לוח VC820 של אינטל + מעבד 600. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yes,

שלום! יש לי בעיה במחשב, כבר יותר מחודשיים, אומנם היא לא מפריע לי לכלום (לפחות לא ששמתי לב) אבל החלטתי שנמאס וצריך להיפתר ממנה! בקיצור הבעיה היא כזאת, בכל פעם שאני מפעיל את המחשב, עולה לי הודעה בסיגנון הזה : אז הלכתי לחפש את הקובץ הזה, ואכן מצאתי, אז ביקשתי מחבר שלי שיש לו מערכת כמו שלי(אקספלורר 6 וחלונות ME) שישלח לי את הקובץ הזה, ואני אחליף את שלו (שכנראה לא פגום) בקובץ שלי... בקיצור ככה עשיתי וזה לא ממש עזר. אז מה אתם מציאים לי לעשות? איך לטפל בבעיה המרגיזה שמציקה לי בכל פעם שאני מדליק את המחשב? בתודה מראש, גל הקוף התאילנדי !

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by GuyGesh,

איך אני הופך את ה- DVD שלי ל- Multi-Zone ??? יש לי : Pioneer DVD-106S ! או איפה אני יכול למצוא מידע על הנושא הנ"ל, תודה, גיא.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. mophisto תענה לי בבקשה מה לדעתך הקבל הזה עושה? ולמה לדעתך הם מבקשים להחליפו? ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום חברים אולי אתם יודעים ... מי היבואנים הרשמיים של חברת לידטק בישראל והיכן הם ממוקמים אם אפשר גם טלפון יהיה טוב תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום ;D שמעתי אצל הרבה אנשים שהם עושים צריבה מדיסק לדיסק והדיסק נדפק!!! יש לזה יתרון פשוט וקל!!! יש תוכנה בשם cdrwin שאני בטוח שרובכם מכירים אותה! עכשיו התוכנה הזאת מיעודת לצריבה cue/bin אבל יש לה גם צריבה מדיסק לדיסק חכמה! מה שהיא עושה זה: לוקחת את הדיסק המקור והופכת אותו לתמונה על הדיסק הקשיח ואחר כך צורבת מהדיסק הקשיח! הסיכוי נמוך שדיסק ידפק שהוא נצרב דרך הדיסק הקשיח ! היא תוכנה ששוקלת מעט מאוד! אבל היא תוכנה מעולה!! ככה אני צורב מדיסק לדיסק ולא נידפק לי אפילו דיסק 1! מי שרוצה אותה או לדעת פרטים עליה 127680243! תהנו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אז ככה,נישיתי לעדכן את הביוס והמחשב לא נידלק אחר כך נתתי אותו לטכני, המחשב נידלק והכל עובד כמו שעון, חוץ מזה שהוא ניתקע ליפעמים במחשב היו לי שני זכרונות: אחד היה 100 הרצ ואחד היה 133 הרצ 64X2 הוא ניתק את ה133 הרץ ועכשיו אתם מבינים מה נישאר הבעיה שלי היא המחשב לא מקבל שום זכרונות 133 הרץ ובעם הוא היה מקבל ניסיתי ליפנות לטכנאי שלי אבל הוא טס לחו"ל נ.ב לא החליפו לי לוח אם סימנתי אותו מה אני עושה בתודה עידן אשכנזי!!!

• 2 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.