תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
צירפתי קובצי MINIDUMP בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לפי CPU-Z הבאס משתנה מ-133 ל-100 ולהיפך?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני סתם גולש באינטרנט או סתם מתעסק במחשב (לא קרה לי במשחקים בכלל) המחשב עושה רסטרט משום סיבה לא ידוע. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן חברים נראה כי ההארד דיסק בנגן IRIVER H120 המזדקן שלי שבק חיים. אני ממש מחפש בנרות מחבר מIDE רגיל לחיבור כונן 1.8 INCH. אני צריך אותו בסה"כ ללילה כדי לנסות להציל את הכונן במקרה הטוב או לשחזר ממנו נתונים במקרה הפחות טוב. (לחבר למחשב ולנסות לעבוד עליו) גם החיבור ההפוך, ז"א מחיבור של 1.8 INCH לחיבור של הארדיסק רגיל IDE מאוד יעזור, כך אוכל לפחות לבדוק שאכן מדובר בבעיה בכונן וקניית כונן חדש אכן תפתור לי את הבעיה. כמובן שגם הארדיסק 1.8 פעיל לצורך הבדיקה יוכל להועיל באותה מידה, ואם יש למישהו למכירה, אני בכלל אשמח... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם 7900 GT ואני משחק משחקים-FEAR למשל א קונטר סטרייק סורס ואני שם את הגרפיקה על ממש גבוה וזה עובד סבבה עד רגעים מסויימים שבהם המסך של המחשב נכבה או שצץ המסך הכחול הזה ועושה לי ריסט בסך הכחול רשום שהבעיה זה NV4_DISP ויש גם טקסטורות שבורות במשחקים וכל מני תקיעות-המסך דולק פשוט לא רואים בו כלום,והנורה שלו מהבהבת מה כל הבעיות האלו? יש לי רת כל הדרייברים ויש לי מעבד חזק 3600 X2 שכחתי לציין שכל הבעיות האלו לא היו קימות עד העדכון הארור של הוינדוס אתמול בצהריים-מאז יש בעיות עריכה:הקריסות כבר הסתדרו בערך, תודה הבעיה עכשיו זה שיש לי באגים בגראפקיה וטקסטורות שבורות במשחקים יש לי את הדרייברים הכי חדשים וגם עם הישנים יותר יש את הבעיה-יש לי גם דירקט איקס האחרון שיצא 9c
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו קיבלתי מחשב נייד ישן ממש מעפן וחלש שמותקן עליו וינדוס 98, אני רוצה טיפה לשדרג אותו יש אפשרות לבצע שינויים במחיר סביר ? או שעדיף לי להתקין עליו וינדוס XP כי הוא אולי יותר קל עם פחות בעיות ?? או שעדיף לשמור את המצב הנוכחי ?? בקיצור מה אני עושה ?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הגיע אלי כרטיס מסך X800XL התקנתי קאטליסט הכי חדש 6.9 הרצתי 3DMARK2005 וזה עשה לי מסך כחול בפעם השניה שהוא מריץ על רזולוציה אחרת מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האם לוח-אם Abit SG-80 תואם את המעבד Intel Celeron D 346????? ואם כן אז איך מרכיבים אותו ??? בבקשה תעזרו
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה למחשב עם כבל בין הכרטיס מסך לטלויזיה ורואים בסדר רק אני לא יודע איך ניפטרים מהשוליים שיש בצדדים יש איזה תוכנה או משהו כי רואים שוליים בצבע שחור מהצדדים של הטלויזיה הכרטיס מסך הוא ג'יפורס 2 עם TV OUT תודה יקיר
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
-
חיפשתי את החוברת ולא מצאתי באתר של היצרן אז הנה הדגם: suttle hot 661v31 מי שימצא לי אנטי יודה לו מאוד יקיר
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב ניהיה ממש איטי, עשיתי איחוי ולא עזר הישתמשתי בכל מיניי תוכנות לניקוי Registry ו- spyware כלום לא עזר, בדקתי בwindows task manager ושמתי לב שזה מישתמש ביותר מידיי זיכרון שימו לב למיספרים הגבוהים 20000 זה לוקח, שזה אמור לקחת 1000.... למישהו יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה כבר הרבה מאוד זמן,ניסיתי פשוט הכל - לפרמט,להסיר את כל התוכנות,כל ההתקנים,דרייברים,לעשות אימג',שום דבר לא עבד... אז ככה: המחשב שלי קופא כל פרק זמן מסויים,פשוט קופא,העכבר לא זז,שום דבר לא זז... הבעיה היא שאני יודע מה גורם לזה אבל לא יודע איך להפסיק את זה...המחשב קופא רק שיש התקן אלחוטי מחובר...למרות שלא עם כולם זה קרה,ניסיתי שניים,אחד של מייקרוסופט ואחד חדש שעכשיו אני משתמש בו (D-link) ושניהם גורמים לתקיעות,ניסיתי גם אחד של חברה לא ידועה שלפי מה שאני יודע כבר בן שנתיים והוא דווקא לא תקע...יכול להיות שזה בעיה עם USB2?(יכול להיות שהאחד הישן היה USB1 ובגלל זה לא תקע?) אני כבר אובד עצות,מקווה שתוכלו לעזור :\ (לומר לי לקנות אחד חדש או לא להשתמש בו לא ממ…
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אין לי מושג אם זה המקום הנכון ,מתנצל מראש! איך מייעלים את המחשב שיעבוד בצורה הכי יעילה ומהירה? 6600 קונרו מעבד ג'יגהבייט 965pdq6 לוח אם 2 ג'יגה זכרונות 800 crucial ballistix תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
זה קורה לי לפחות פעם ביום לא משנה מה אני עושה אפילו סתם גולש (זאת אומרת לא מעמיס על המחשב) הוא פתאום עושה ריסאט לעצמו ומפעיל את עצמו מחדש מזה יכול להיות בבקשה? זה קורה נגיד כל איזה 3 שעות המחשב שלי הוא: P-D 805 512 DDR2 533 MSI RC410M-L + ATI X300 O/B מארז ATX עם ידית ספק 250 וואט (איבורי מחשבים)
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
המחשב נכבה בכל פעם שאני מכניס דיסק ריק\לא ריק לצורב CD... לפעמים זה באמצע צריבה ולפעמים לקראת הסוף... הבעיה קשורה 100 אחוז לצורב..., הצורב CD מחובר על אותו כבל IDE עם צורב DVD, הכל מוגדר כמו שצריך.. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב משומש, לא פועל השמע שלו קרטיס קול cs4281-cm ep של crvstrl או ceystrl בהגדרות שמע אל מופע התקן שמע, יש לי חלונות 98 יכול מישהו לעזור לי , תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קניתי צורב NEC DVD +- אני מכניס לו דיסקים ריקים שתמיד צרבתי בהם במחשב הישן בCDR והוא אפילו לא מזהה אותם. כיצד זה ייתכן? ד"א - הצורב כן מזהה דיסקים מלאים ועובד איתם (התקנות וכדו').
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון המאורר של הצ'יפסט בלוח התחיל לעשות רעש עד לרמת בלתי נסבל, חיפשתי תחליפים, מאחר ומי שמכיר את הלוח, הגובה של המאורר הוא ס"מ או פחות אפילו, שהכרטיס מסך לא יגע בו. חיפשתי תחליפים ומצאתי רק את הEVERCOOL VC-RE הבעיה שהמאורר הזה מיושן קצת, ויש לו מחליף, ה VC-RF, לצערי לקחתי את הRF והוא טיפה גבוהה מידי.... מישהו התנסה בהחלפת המאורר בלוח האם הזה? מישהו מכיר מאורר מחברה אחרת, לא EVERCOOL אשר יתאים לי? תודה על העזרה...
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אתמול בערב אבא שלי כיבה את האור אצלי בחדר ומיד כבר המחשה ועשה ריסט (לא פעם ראשונה שזה קורה) אחרי זה המסך לא מגיב שמדליקים תמחשב הוא כאילו לא מזהה שהמחשב נידלק אבל אם אני מחבר אותו ללוח אם הוא מדליק תמסך יכול להיות שהכטיס מסך נשרף? או מה אפשר לעשות בנידון? תודה
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
האם אפשר לסמוך על התוכנה היא מצאה לי מאות טעויות סרקתי עם כל התוכנות המתקדמות והם לא מצאו כלום כתבתי כאן כי אין פורום תוכנות שלחתי שאלה בעבר על בוטים. ולא קיבלתי תשובה. דרך אגב טמפרטורת הכוננים קשיחים בין 43-45 מעבד בין 35-39 איך אני מוריד טמפרטורה של ATI 9500 אני רוצה להוריד מהירות מעבד כרטיס מסך. שפחות יתחמם וקבוע איך אני מוריד את העומס על הספק שפחות יתחמם.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן (P3 500MHZ) שעד לא מזמן מערכת ההפעלה שלו הייתה WIN XP. עקב חולשת המחשב החלטתי לפרמט ולהתקין 98 אלא שמאז שהתקנתי אותו המחשב עובד בצורה מוזרה... קודם כל, מופיע לי רק 2GB במקום 12 (גם במצב דוס) דגם הכונן: W.D 136AA בעיה נוספת היא שהמחשב פעם כן עולה ופעם לא עולה... כאילו, יותר מפעם אחת העלתי את המחשב והוא הפסיק להגיב עוד לפני עליית הBIOS.. זה קורה בדר"כ אחרי שאני נמצא בביוס בשביל לבדוק דברים.. הבעיה הגדולה ביותר היא טמפ' המעבד... לפי הביוס היא 97 מעלות! אבל כשאני נוגע בהיטסינק לא לא חם בכלל.. מישהו יודע מה לעשות עם הבעיות הללו? תודה, עידו
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ניייד HP compaq nx9010 עם מערכת הפעלה Win xp כאשר אני משאיר את המחשב לזמן מסוים והוא נכנס למצב המתנה אני מקבל מסך שחור אך המחשב עדיין עובד הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא אותו ממצב זה והאפשרות היחידה שנשארה לי היא לכבות את המחשב ולהתחיל מחדש ניסיתי כל כל המקשים כולל לחצן ההפעלה שרק בלחיצה ממושכת מכבה את המחשב. האם יש אפשרות לפתור את הבעיה בהנחה שאני כן מעוניין במצב ההמתנה ולא מעוניין לבטל אותו תודה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב pentium 4 1.7ghz זיכרון 256 sdram 133mhz כרטיס מסך gforce440mx לוח אם : jw-I405 pentium 4 (intel 845 מרכיב קירור מהלוח אם התפרק ולכן עליי לקנות לוח אם חדש רציתי לקבל המלצות ללוח אם חדש לחבר למחשב אין צורך בלוח אם יקר או מתקדם יותר מדיי כי בכל מקרה אני חושב לקנות מחשב חדש בקרוב תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 780 צפיות
-