תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
לעיתים כאשר אני משחק בunreal 2 אז הוא יוצא לwindows וכותב לי את ההודעה הבאה: General protection fault! History: UALAudioSubsystem::PlaySound <- APlayerController::execClientHearSound <- (U2PlayerNetTestController Save0.U2PlayerNetTestController4 @ Function U2.U2PlayerController.ClientHearSound : 00C8 line 206) <- UObject::ProcessEvent <- (U2PlayerNetTestController Save0.U2PlayerNetTestController4, Function U2.U2PlayerController.ClientHearSound) <- UObject::execClassContext <- (AssetsHelperGeneric None @ Function U2.AssetsHelperGeneric.HandleMovingOnTexture : 0028 line 85) <- UObject::execClassContext <- (U2PlayerAtlantis Save0.U2PlayerAtlantis0…
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אם מישהו נתקל בתופעה שהדיסק הקשיח טוחן חצי דקה כשהמחשב עולה, (התחיל אחרי שעשיתי OC). AMD 3800+ X2 @ 2500 Asus A8N-e Corsair PC3200 @ 333Mhz תודה.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבוע זה המפרט i5 750 זכרון 8GB KINGSTONE 2X4 KVR1333D3N9/2G לוח P55A-UD3 GIGABYTE כ.מסך GTX460 GIGABYTE ספק MODU82+ 525W ENMARX טמפרטורות טובות גם מעבד גם כ.מסך ווינדוס 7 64 ביט במשך כל השבוע המחשב עבד כרגיל יפה וטוב ומהיר התקנתי משחק בשם PROTOTYPE בזמן המשחק המחשב קפא ללא אפשרות לעשות כלום חוץ מריסט לאחר מכן כל פעם שמנסים לעלות את הווינדוס הוא קופא כל פעם בשלב אחר של הטעינה התקנתי ווינדוס מחדש ועדין אותו הדבר ניסתי לעשות בדיקה לזכרון ב MEMTEST ולפני בכלל שהוא מנסה לעלות הוא קופא ניסתי לבדוק רק עם כרטיס זכרון אחד זה מצליח לבדוק ולפעמים גם קופא יש למישהו רעיונות מה יכול לפתור את התקלה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
-
אני מנסה לצרוב אצל חבר על מדיות של PRECISA במהירות X4 וכשהצורב מנסה לעשות את הLEAD IN הוא מפסיק ואומר לי את השגיאה. זה קורה גם ב NERO 6303 וגם ב MEDIA CREATOR 7 כמו שאמרתי הצורב הוא Asus DRW-0402P צורב דיוידי (R-) שמסוגל לצרוב במהירות X4.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה די קשה לפתרון ניסיתי הכל ולא עוזר שום דבר יש לי בעיה שהמחשב שלי לא מצליח להתחבר לשום התקן בבלוטס לדעתי הבעיה היא שחסר שלי bluetooth le generic attribute service מישהו יודע איך אני יכול להחזיר את זה למערכת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב , אז רציתי לכתוב פוסט קצר בשביל מי שיסבול מהבעיה הזו כמוני ... בזמן האחרון האינטרנט אצלי התנהל מוזר... מדי פעם האינטרנט האט בקצב קיצוני ... ובחלק מהאתרים קיבלתי הודעה " החיבור עבר איפוס " ולפעמים כל אתר שאליו נכנסתי עשה הודעת שגיאה שכזו ... אז בהתחלה חשבתי שהבעיה באינטרנט וביצעתי איפוס.. וכיבוי.. והדלקה.. בלופ .. אבל זה לא עזר , ואז ניסתי להחליף חיבור אינטרנט וגם לא עזר ... אז ביצעתי סריקה עם האנטי וירוס של ESET והוא לא מצא כלום ... אז ההיתי בטוח שזה בעיה בדריוור כלשהו וביצעתי הסרה והתקנה מחדש .. אבל - שום דבר לא עזר בסוף כשנכנסתי להגדרות האינטרנט ראיתי שהפרוקסי מוגדר על כתובת משונה http://127.0.0.1:8080 וכשאני משנה את את ההגדרה ל " מצא הגדרו…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר פרמוט המחשב נתקלתי בבעיה בהתקנת הדריבר של הלוח אם... הורדתי דריבר מהאתר של אסוס אבל הבעיה היא שאין שום קובץ התקנה לדריבר... למשהו יש רעיון איך אפשר להתקין... ...את הדריבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מסך חדש של DELL 2209WA המסך מחובר למחשב בחיבור DVI כשהמחשב דלוק הרבה זמן ולא משתמשים בו המסך כאילו "נכבה" נכנס למצב שקט (מנורה כתומה) והוא לא נדלק, רק כאשר אני מכבה תמחשב דרך הכפתור כיבוי במארז אותו דבר קורה לי כשאני מכבה תמחשב ומדליק אותו אחרי כמה שעות... המחשב עולה אבל המסך לא (עוד הפעם מנורה כתומה) אז אני עוד פעם מכבה תמחשב דרך הכפתור במארז ואז מדליק שוב וזה מסתדר מה אמורה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, נגעתי ב CATALYST במהירות של הכרטיס הכרטיס לא שינה טמפרטורה ממש אחרי כמה דקות החזרתי לרגיל ועכשיו שאני ניכנס למישחקים המסך מהבהב צבעים,וזה רק במישחקים,מה יכול להיות שקרה?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי DELL ישנים כאלה, פנטיום 1 אפילו אני חושב ויש להם את אותה בעייה בדיוק ואני מנסה לפתור אותה ולא מצליח אולי תעזרו לי.... שאני מדליק את המחשבים נשמעים צפצופים: 3 ארוכים 2 קצרים ועוד 2 ארוכים. וכמובן שלא רואים כלום על המסך. תודה מראש ומקווה שתצליחו להבין את הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש ואני מעוניין לבדוק שהחומרה בו תקינה ועובדת כראוי , רציתי לדעת אם איזו תוכנה אפשר לעשות זאת...(בדיקת מעבד,תעבורת נתונים,תחת לחץ). תודה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בעקבות הורדות נרחבות בקאזה המקום ב-c כמעט נגמר ונגיד עומד על 100 מגה. לפתע אני מדליק את הקאזה והנה קורה משהו מוזר ביותר : נעלמים לי איזה חצי מקבצי ההורדה או יותר . לאחר בדיקה קצרה והסקת מסקנות הבנתי שההרדיסק מוחק אוטומטית קבצים לא חיוניים כמו קבצי ההורדה בקאזה כדי לפנות מקום בכונן. זוהי תופעה מעצבנת ביותר בשבילי הרי תארו לכם שהורדתם כבר 650 מגה וחסר לכם 10 מגה ואתם מדליקים את הקאזה ולפתע קובץ ההורדה נעלם (אפילו בשביל מישהו עם אינטרנט מהיר-כמוני). איך מונעים זאת ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכל פעם כשאני רוצה להדליק את המחשב. אני לוחץ על הכפתור, הוא מתחיל להידלק אבל אחרי 2-3 שניות הוא נכבה (לא רואים מסך או מקלדת עובדים). ואז אחרי שבריר שניה הוא נדלק שוב והפעם עולה תקין. זה קורה באופן קבוע. המחשב יחסית חדש: 2500k cpu 8gb ram 1600mhz Asus p8p67 B3 650W ThermelTake - החליפו לי אחרי שהיה לי של Crosair 700W שגרם לבעיות אחרות ידוע לכם מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי windows מקורי שניסיתי להתקין ובאמצע ההתקנה הוא מבקש ליצור דיסקט הצלה. ואז לא משנה אם אני אומר כן או לא ההתקנה נפסקת. כשאני אומר לעשות הוא לא מוצא שום דיסקט מתאים לכתיבה (מתוך כ 10) ואז הוא נתקע ואם אני אומר אל תעשה הוא עושה ריסט ואני לא יכול להמשיך בהתקנה- כשאני לוחץ לו שימשיך לקרוא מהדיסק הקשיח הוא מפעיל לי את ה windows הקודם. בעיה שניה, בוינדווז המותקן (מדיסק צרוב) אני לא מצליח לעשות שיקרא עברית, איך אפשר לעשות את זה? תודה לעוזרים! הwindows הוא seconed edition
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד של חברת compal מדגם CT10 (או ACT10). אני צריך לעשות לו עידכון ביוס אבל אני בבעיה, את העידכון יש לי אבל אין לי את תוכנת ה FLASHROM. הנתונים הם אלו: Insyde Software MobilePro Bios Version 4.00.01 sis 650 Bios 4.00.04 Legend V71 Bios 106A אלה כל הנתונים המוצגים בעליית המחשב. אין אופציה לעידכון מתוך הביוס. אני יותר מישמח אם מישהו כאן יוכל לעזור לי. אנא צרו איתי קשר בפורום או במייל shidlo@gmail.com בתודה מראש רועי
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
במחשב חדש שקניתי (p4 dualcore 3Ghz / 1G ram ddr2 667) משהו גורם לכך שהמעבד נשאר בניצולת של 100 אחוז??????!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ב"ה שלום לכם מזה כשבועיים, מידי פעם באמצע העבודה המחשב מכבה את עצמו פתאום. כשאני מדליק הוא מודיע לי שהHD לא מזוהה בביוס. לאחר כרבע שעה אני מדליק חזרה והכל חוזר לקדמותו כאילו לא קרה כלום. בדרך כלל מה שנעלם זה רק הHD, ולא ה צורב DVD. אבל כמדומני שהיום פעם אחת נעלם גם הDVD. (הDVD מחובר על כבל נפרד). לוח: albatron Px 865 Pe pro מערכת הפעלה: XP דיסק קשיח:Maxtor 6Y080L0 מעבד: Northwood 2.4 לעזרתכם אשמח תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המחשב כבר שנה עוד מעט ועד עכשיו הישתמשתי רק במסך מחשב ולאחורנה קניתי טלוויזיה LED לחדר ורציתי לחבר בינהם כשהטלוויזיה תהיה מחוברת עם כבל HD והמסך מחשב עם DVI אבל משום כשאני מחבר את זה שום צג לא מראה כלום פשוט המסך נכבה ואומר NO SIGNAL INPUT והטלוויזיה גם לא מזהה כלום ואז כדי שהמסך מחשב יציג שוב תמונה אני צריך לעשות ריסטרט למחשב ולנתק חיבור אחד. זה ניראה כאילו הכרטיס מסך לא מצליח להיתמודד עם שני צגים שזה ממש מוזר כי יש לי חבר שעושה את זה עם 8800GT. ניסיתי לשבור את הראש עם זה וניסיתי לחבר את המסך מחשב דרך HD ו DVI ושוב זה לא נותן תצוגה באף אחד מהם.. המפרט של המחשב הוא: לוח אם GA-MA770T-UD3P מעבד PHENOM 720 X3 זיכרון 2GB מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate כרטי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשכפל את התכולה של הדיסק SSD שלי שעליו מותקנת מערכת ההפעלה לדיסק SSD אחר עם נפח גדול יותר. כיצד עושים זאת מבלי להתקין מערכת הפעלה ומבלי לאבד מידע מהדיסק הקיים? תוכנה ממולצת לצורך העניין? תודה
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב נייח כבר כמה שנים (נחשב זקן), וכל פעם לאחר שהוא לא הופעל זמן מה או הועבר ממקום למקום הייתה בעיה בהפעלה שלו, ספציפית מסך שנשאר שחור גם לאחר סטארטאפ (הכל בסדר מבחינת חיבורים פשוט הוא לא קיבל signal). בכל הפעמים זה תוקן ע"י שהוצאתי את זיכרונות הראם מהמקום ושיחקתי איתם- שמתי אחד בסלוט מסוים וכשהוא לא עבד שמתי בסלוט אחר, עד שהמחשב הצליח לרוץ עם זכרון מסוים שלאחריו הוספתי את השאר ללא בעיה. כרגע הפתרון הזה לא עובד. מחיפושים באינטרנט ניסיתי: א. לנתק את הכבלים מהמחשב וללחוץ על כפתור הכיבוי. ב. לנתק את כרטיס המסך ולחבר את כבל הdvi לתוך הכרטיס מסך המובנה של המעבד. ג. להוציא ולהכניס מחדש את הבטריה של הביוס. ד. ל…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=199 ומסיבה כלשהיא כשאני שם עליו את הזכרון שלי(http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=256M184-266DDR&Count=0505064211) הוא לא רוצה להכנס לתוכנות(עושה ריסטים או נתקע) כולל לWINDOWS)וגם כולל תוכנות מBOOT יש לי עוד מקל זכרון שהוא DDR 400 והוא עובד עם הלוח בצורה טובה אז אם יש למשהוא הסבר למה זה לא עובד שיכתוב פה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום חברים, הפכתי את העולם לנסות לגלות מה הסיבה לכך שלפתע ללא קשר כלשהוא יש תקיעה לכמה שניות שמלווה בצליל קבוע של 2 שניות וריסט פתאומי אני מציג לכם את המציג אירועים של הוינדוס אולי יעזור, האחרון היה ב13:08 אודה לכל עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר עם המחשב נייד לאינטרנט של הפלאפון שלי. מחשבים אחרים מצליחים לגלוש על האינטרנט של הפלאפון שלי והמחשב שלי מצליח להתחבר לאינטרנט של פלאפונים אחרים. דגם המחשב- HP Pavilion g series, דגם הפלאפון- LG G4. מצורפת תמונה עם החומרה המותקנת של כרטיס הרשת. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-