תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי בעיה. כאשר אני מפעיל את התוכנה aida, כבר במסך הפתיחה שלה היא נתקעת, בשלב שרשום משהו על scanning pci devices, ואז כל המחשב נתקע. מישהו נתקל בבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הי, הרצתי היום את Memtest86. פעם ראשונה הכל עבד חלק ועברתי את הכל בלי שום שגיאות אחרי שזה נגמר התחלתי לשנות הגדרות, הפעלתי פחות או יותר את הכל על המקסימום. לא היה לי כוח לסיים את המבחן, אבל לפני שהוא הגיע ל10% כבר היה לי 100 אלף errors... אחרי קצת בדיקות הבנתי שכל עוד אני לא משנה את ה memory sizing אז אני מקבל 0 שגיאות. הבעיה מתחילה כאשני משנה את ההגדרה מ e820-std ל e820-all. חיפשתי לראות בדיוק מה זה אומר: http://www.memtest86.com/#size האם זה אומר שיש לי בעיה בזיכרון?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רב היום בבוקר אחרי שלא עשיתי כלום במחשב קיבלתי לפתע את הודעת השגיאה שצירפתי. מה הוא רוצה ממני? איך אני מסדר את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
קניתי עוד כ. PCI של החיבור האלחוטי, וכשאני בא להתקין את הדרייבר המתאים, זה מתקין ואז אומר The device isnot working properlly וכשאני בודק ב-Device Maneger אז כתוב שאין דרייבר מה לעזאזל הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אז ככה יש לי אתר שפעם העלתי ונזקרתי בו לפני כמה ימים ורציתי לשנות בו כמה דברים ואז קלטתי שאני לא זוכר את הסיסמא והשם משתמש שלי ואני לא יכול להיכנס לפאנל הניהול , יש אולי איזשהי אפשרות להכנס לשרת ולאפס את המערכת כי אני לא רוצה למחוק אותה אלה לעשות לעצמי גישה מחדש .
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כשאני בא להפעיל סרט זה מה שקורה כל הזמן... אין לי מושג מה גוקם לזה \:
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל אני חדש פה אז אם אני עושה טעויות כלשהן תגידו לי כדי שאני אתקן אותן... ולבעיה: לפני בערך חודש עשיתי פורמט למחשב של אחי..... והתקנתי לו windows XP pro ... אבל אחי הטיפש לא אמר לי שאין לו את הדרייבר לכרטיס קול בכל מקרה אני חיפשתי את הכרטיס קול הזה (שהוא בכלל לא מוכר) בכל מיני אתרים וגם ראיתי שפה יש פורום עם הרבה לינקים של אתרי דרייברים אבל גם שם לא מצאתי... אז מי שמכיר את הכרטיס קול ESS 128 PCI (זה מה שמופיע בחשבונית של המחשב) ויכול לעזור לי אני מאוד אודה לו..... נוכחתי לדעת שיש פה אנשים שאוהבים לעזור אז פליז תעזרו לי.... אח שלי יושב לי על הוריד עם העניין הזה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני לא מפרמט אלא רק את הכונן שגם מותקן עליו הוינדוס אז האם אסור שהשמות של התיקיות והקבצים בכונן שאני לא מפרמט יהיהו בעברית כי בגלל שכשמתקינים את הוינדוס אז ההתקנה נעשית חלקה בדוס הרי האם צריך לשנות את השמות לאנגלית? והאם המחשב יפעל לא מהיר כמו שמפרמטים את שתי הכוננים אם כונן אחד מלא? תודה על העזרה!!
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
התקנתי WINXP אנטיוירוסת עידקונים. אחרי יומיים אני לא יכול לפתוח EXPLORER, המחשב שלי . אני פותח ונסגר . מה יכול להיות? מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי מעבד intel pentium p4 2.4 עם מאוורר סטוק לפי תוכנת סנדרה הוא עומד על כ-46 מעלות. הלוח אם הוא asus p4xp-x ולפי תוכנת סנדרה הוא עומד על כ-42 מעלות. ויש לי שאלה כתוב power/AUX tempature שאין לי מושג מה זה והוא עומד על כ-42 מעלות. אז ככה, האם הטמפ' סבירות? כי אני דיי מודאג לגבי המעבד כי בטעות הורדתי לו תמשחה טרמית. ואם זה משנה יש עוד מאוורר 80 מ"מ במארז.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש לא מזמן (אתמול) וניסיתי להתקין את המערכת הפעלה שלי... כאשר ניסיתי המערכת הפעל הודיעה לי שאין הארד דיסק מותקן על המחשב, הרצתי אףדיסק ותוכנות דומות (כגון פרטישן מג'יק) בתקווה ליצור פרטישן ושהמחשב אכן ימצא הארד דיסק. בקיצור הסתבכתי עם העניין עד שמצאתי בין המסמכים של המחשב דף אשר מודיע על הבעייה.. ונותן הוראות להתקנת ההארד דיסק בכך שהמערכת תצזהה אותו (זהו שלב מסויים שאנו צריכים להתקין בכדי שהמחשב יזהה את ההאד דיסק) בקיצור ולעניין צורף למחשב דיסקט ששם יש את קבצי ההתקנה, הדיסקט הוא לא בוטאבל ואין לו BAT או EXE אשר נותן את האפשרות להתקין דרך הדוס כרגיל.. השאלה שלי היא אם מישהו התנסה בכך והתקין את ההארד דיסק שלו (לכל מערכת הפעלה יש תיקייה מיוחדת להתקנה) שיוכל ל…
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכם לאחרונה המחשב מתנהג מוזר: עשה לי ריסטרט אחרי שנתקע פתאום בלי הודעה וכלום... נסגר לי האינטרנט פתאום כלומר מתנתק בלי להגיד כלום נתקע לי EXPLORER או כל מיני תוכנות עם ERRORS של WINDOWS.... יש לי WINXP SP2 ו אני מנוי אצל נטוויז'ן
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
אני לא יודע איך מפרקים את הפאנאל האחורי של הלוח האם במארז של טארמנאל טאק
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה ואני לא יודע איך מפעילים. שמעתי שזה משהו עם דיסקט ודוס. מישהו יכול להסביר לי מה עושים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הי חברה! יש לי 2 בעיות נורא מציקות שממש לאחרונה החלו ואני ממש לא יודע למה הם החלו ואיך להמתודד עם זה ???....הבעיה הראשונה היא עם כרטיס המסך (ati radeon 9800 pro). עד לאחרונה הוא פעל ממש כשורה. בשבוע האחרון אני לא מצליח להוציא תמונה לטלוויזיה לא במצב clone ולא ב extended. ניסיתי הכל אבל הכל!!! החלפתי את כל הכבלים והמחברים למגבר ו/או לטלוויזיה התקנתי את הדריוורים החדשים ביותר, הורדתי רזולוציוה במסך ובטלוויזיה, שיחקתי כם כל אופצייה אפשרית שעות אבל פשוט כלום! האם מישהו נתקל בבעיה מסוג זה מתי שהוא? האם יש דרך לבדוק מה דפוק? הבעיה השנייה (שיכול להיות קשורה כי זה החל גם בשבוע האחרון...) היא שה spdif מתנהג ממש מוזר. אני מצליח לשמוע 'divx Mp3, wav וכו' באופן רגיל דרך המגבר ביציאת …
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD חדש, פיוניר 107 שמשהוא הביא לי מארה"ב. יש לי בעית צריבה של DVD רגיל ®. הוא צורב בסדר RW וכן CD-R. השגיאה שאני מקבל היא משהוא בסגנון נפל ב- Disk At Once. השגיאה קוראת ממש בסוף לאחר שכל הצריבה הסתיימה. הצורב מחובר לבד על כרטיס הרחבה IDE. השתמשתי בקונקטור האחרון של הכבל IDE וכמו כן הסרתי את ה- jumprer שקובע master/slave . אני משתמש בצריבה בדיסקים הלבנים. תוכנת הצריבה נרו 6 אשמח לקבל רעיונות מה לעשות.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
למה אני לא רואה את הצורב שלי .!?! מחובר ?! כאילו אין לי בכלל צורב במחשב וגם הכונן המדומה שהיה לי נמחק מזה זה לעזעזל יכל להיות כאילו אין יל צורב למחשב חיברתי ניתקתי הצורב עצמו פועל אבל בהwindwos עצמו אני לא רואה אותו וגם אני לא יכל לצרוב !!!!! הצורב תקין בדקתי ממה יכולה להיות הבעיה יש דרייבר ? או משהו זה צרוב lg 52
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כיום יש לאימי מחשב pentium 3 1000 עם 256 זכרון ועם מערכת הפעלה 98. התוכנה עובדת במחשב אך יש מדי פעם תקיעות,התוכנה תוקעת את המחשב וצריך לעשות reset. שאלתי היא כזו(אני מקווה שמישהו מכיר את התוכנה),האם כשאני אחליף ל- 2000 ויווסיף עוד 512 זכרון,התוכנה תעבוד יותר טוב? אני מבין ש-98 לא יודע להסתדר עם הרבה זכרון,האם 2000 כן? כמו כן,האם 2000 יודע להסתדר עם כמות "לא שלמה" של זכרון ,כמו כאן. אני מתכוון לכך שזה לא בכפולות של 2,אלא מקל אחד של 256 ושני של 512. זה הלוח אם : http://www.asus.com.tw/mb/socket370/cuv4x-c/overview.htm כמו שתיראו הלוח תומך ב- sdram pc133 ,האם יש היום אפשרות לקנות היום כזה זכרון? יש מישהו שמתעסק בעריכה ויכול לתת עיצות מנסיונו האישי? אני מודה לכם .
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה Fujitsu SCENICVIEW X17-2 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36416 חיברתי אותו למחשב, הוא עשה כיול אוטומטי ראשוני ומתברר שהוא בוהק מדי ומסנוור וזה קצת מעייף את העיניים. גם כשאני מוריד את הבהירות במסך עצמו השיפור כמעט ולא מורגש. האם זאת תופעה ידועה למסכים דקים או שיש לי סיבה לחשוש שמשהו במסך לא בסדר? החלפתי מחשב והתופעה חוזרת על עצמה, בינתיים הצלחתי לשפר קצת את המצב דרך משחק עם הבהירות והגאמה שמשאפשר הדרייבר של NVIDIA (RIVA TNT 64 במעבדה של היבואן אמרו לי שזאת פעם ראשונה שהם שומעים תלונה על עודף בהירות... קראתי במדריך של המסך וכתוב שם שסדר הפעולות בהפעלה צריך להיות כיבוי המחשב חיבור המסך והפעלת הסך והמחשב, יכול להיות שבגלל שחיברתי את המסך למחשב דולק ג…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי פנטיום 3 733 עם לוח אם MSI 6309 וכרטיס מסך GEFORCE 440MX קניתי ספק כח חדש 500W כי הספק הישן כבר עייף קצת. כאשר חיברתי את הספק, המחשב לא עולה. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהגדרות הביוס אך כאשר החזרתי את הספק הישן, הכל תקין. ניסיתי שוב את הספק החדש, ולא עולה..... אך כאשר החלפתי לכרטיס מסך ישן שהיה לי וודוו המחשב עולה והכל תקין!! מוזר לא? החזרתי את כרטיס המסך הקיים GEFORCE 440MX ושוב המחשב לא עולה.(עם הספק החדש) מכאן אפשר להסיק שהמתח שמגיע לסלוט AGP לא תקין עם הספק החדש, אך למה ה- וודוו כן עובד והג'יפורס לא? החלפתי ספק לספק אחר מאותה סדרה וכנ"ל. (אגב במחשב אחר עם ספק אחר אין בעיה) האם יכול להיות מצב שספק מסויים לא יעבוד בקונפיגורציה מסויימת? מה עוד אפשר לעשות?????
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בעיה שהופיעה בזמן האחרון... כאשר מכבים את המחשב (כיבוי דרך הXP וגם דרך הלחצן) המאווררים נשארים לעבוד ( של הספק ומאוורר מוציא נוסף) התאורה של העכבר האופטי נשארת דלוקה ומגיבה לתזוזה (מתחזקת), המחשב מנסה להפעיל את הפלופי (נשמעים רעשים וציקצוקים שהם בוודאות ממנו ונפסקו כאשר נותק ממנו החיבור החשמלי) => תופעות שלא הופיעו לפני זה... וכאשר מנסים להפעיל את המחשב הוא לא נדלק גם לאחר הוצאת כבל מהשקע והחזרתו.. ואז התופעה נמשכת.. לאחר ניתוק הפלופי מהחשמל המחשב הצליח להידלק לפעם אחת וזהו.. יש לציין שהמחשב מאוורר יחסית טוב... הוא נוקה מאבק לפני תקופה קצרה... כשאבא שלי התיעץ עם חברו הוא ציין שיתכן שזאת בעיה בקובץ הכיבוי של מערכת ההפעלה ויש לתקנו ע"י עידכונו... המחשב לא מעודכן בצורה סד…
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום. אני מקווה שסמתי את זה בפורום המתאים. שלשום אני מדליק את המחשב ולאחר שהווינדאוס נטען (XP) הוא עושה לי מעין disk checking ורושם שיש בעיה עם Fat 32, אני יודע שזה קשור להארד דיסק שלי אבל אני לא יודע מה הבעיה, עשיתי איחוי דיסק והכל והבעיה לא ניפתרת. הויינדאוס עובד חלק והכל אבל מעצבן שזה עושה לי כביכול את הבדיקה הזאת של c: ובסוף הוא עוד מבטל אותה. השאלה שלי ממה הבעיה נובעת ואיך אפשר לסדר אותה? מבקש עזרה דחופה ! בברכה, מאור.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ברשותי PowerColor X800 XT PE. היום, ללא שום פעילות מצידי במחשב בכלל, המסך התחיל להשתגע, כאילו שמו עליו אפקט Noise אדום. אני זוכר שלמישהו זה קרה וכולם אמרו לו שהלך לו הכרטיס מסך. האם הלך לי הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת לקסמרק מדגם Z54 ,אכשיו כל פעם שאני מנסה להתקין אותה, רשום לי הודעתה המשתמש ביטל את ההתקנה!,ואני בכלל לא ביטלתי כלום. וככה אי אפשר להתקין אותה, גם בעוד 3000 ניסיונות של התקנה. בבקשה מישהו יודע תודה THANKS