תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
מה יותר טוב ביצועים טובים יותר (load high performance) מערכת יציבה יותר(ברירת מחדל) זה מחשב חדש לא עשיתי בו אוברקלוק(ולא מתכוון לעשות כרגע) אז איזה הגדרה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי בעיה בנוד מחקתי את הנוד בקודם שהיה לי שזה היה בשפה spenish ועכשיו הורדתי משהו אחר באנגלית אבל הוא לא נותן להתקין ועשיתי מחיקה מהכול מההוספה הוסרה והכול אבל הוא עדיין אומר לי שאני צריך למחוק את התוכנה אני לא יודע מה לעשות אם מישהו יעזור לי אני ישמח תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 968 צפיות
-
-
i have a new geforce 4 ti 4200 that I've just installed on my computer and when i try to run any kind of game the screen just shuts down --my monitor is about 5-6 years old can it be that he can't handle the refresh rate of the graphic card or do you think that the problem could be in the graphic card or the motherboard
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDMI החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מקווה שזה הפורום הנכון , אם לא אז בבקשה תעבירו לפורום הנכון , יש לי את הלוח הנ"ל של GIGABYTE , כאשר אני מחבר אוזניות לחיבור הקדמי אני שומע את ההארד דיסק , זאת אומרת כל פעם שההארד דיסק קורא\כותב יש מן כזה צרצור חלש ומציק ביותר. מישהו יודע איך אני נפתר מהצרצור הזה? תודה רבה על העזרה! נ.ב. אני לא חושב שזה קשור אבל המארז שלי הוא של GIGABYTE מדגם Poseidon . ושוב תודה
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הרצתי סריקה ב תוכנה AVG Anti Spyware והמחשב עדיין רץ איטי מה אתה ממליצים???????????
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי בעיות חמורות במחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותן 1.יש לי את המסך T220 ובזמן האחרון המסך התחיל קצת לרעוד ולא רואים ממש טובים רואים מטושטש והקצב רענון על 60 זה הכי גבוה שיש 2.לפני שנה קניתי מחשב והוא נפל לי ואז הוא התחיל לעשות רעשים ואז לקחתי אותו לחנות והחלפתי למאוורר יותר שקט לכרטיס מסך של ZALMAN וזה עדין הפריע לי אז חשבנו אולי להחליף עוד דברים אולי זה לא מהכרטיס מסך אז הם החליפו לי את הדיסק קשיח,זכרונות,כרטיס מסך,ספק כוח וזה עדין הפריע לי אז הוא עלה לי את מהירות הסיבוב של הכרטיס מסך וזה יצר התחממות של הכרטיס מסך אז החזרתי את זה למצב הרגיל. ומאז החלפתי את כל החלקים האלה אז המחשב התחיל לעשות צפצופים מוזרים זה צפצוף קבוע שמתחיל ואז אחר כך ואז שוב מתחיל,הר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מדי 15 דקות לערך, "לאגים" (הLATENCY קופץ לשמיים) למשך כ30-40 שניות ואז שוב הכל בסדר. זה מורגש לדוגמא במשחקי רשת בשרת ישראלי יש לי פינג 30-50 נגיד, פתאום (כל 15 דקות) הפינג קופץ ל1000 ואני דיי תקוע במקום למשך 30 שניות ואז זה משתחרר ושוב יורד ל30-50. מקום נוסף בו זה מורגש זה בתוכנת דיבור TEAMSPEAK שמה גם רואים שהפינג קופץ לסביבות 1000 למשך 30 שניות ואז יורד חזרה. תמיד אומרים לי שאני "LAGGER" בTEAMSPEAK כשזה קורה כי לא שומעים אותי כמו שצריך. אבל גם בזמן הלאגים האלו אני שומע אותם כמו שצריך (אולי עם LAG או בלי אבל לא קטוע, הם שומעים אותי קטוע) בזמן שאני משחק אין תוכנות שיתוף או הורדה פעילות או משהו שיכביד על האינטרנט. זה לא היה מאז ומתמיד וזה התחיל לפני כשנה ולא היה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שדי חוזרת על עצמה.. יש לי מחשב די חדש, ולאחרונה קרה לי לא מעט פעמים שאחרי שימוש ממושך במחשב פתאום כל חצי דקה/דקה הייתי שומע זמזום (סוג של מאמץ) מבמחשב, ואחרי 2 שניות כאלה זה נרגע, וחוזר חלילה. זה קרה לי היום וכשניסיתי לכבות את המחשב קיבלתי מסך כחול, כיביתי ידנית, אחרי חצי שעה הדלקתי ואחרי כמה דקות שוב היה את הרעש הזה. מחקתי כמה קבצים מהמחשב (היו רק 8 ג'יגה פנויים מתוך 500 סה"כ) ובינתיים זה לא חוזר על עצמו. יכול להיות שזאת הייתה הבעיה? שלא היה מספיק מקום בכונן הקשיח? אם כן הייתי שמח לדעת פרטים על כמה מקום צריך להשאיר? כמו כן כשזה קרה לי בעבר, לא הייתי מצליח להעלות את הווינדוס אחרי כיבוי או ריסטרט, וזה הגיע למצב שהייתי חייב לעשות REPAIR עם הדיסק של הווינדוס …
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אהלן .. טוב אז נתחיל מזה שהצורב DVD שלי הוא : Optiarc DVD RW AD-5170A הוא בן שנה וחצי פלוס מינוס .. טוב אז עד לפני שבוע לא ניסיתי לצרוב שום דבר עם דיסק DVD .. עם דיסקים רגילים הצריבה הייתה סבבה לגמרי לפני שבוע צרבתי בפעם הראשונה עם דיסק DVD ואז הייתה שגיאה בנרו Burn process failed at 2x blabla טוב אז אמרו לי לנסות לעדכן Firmware .. הורדתי 1.14 וזה רשם לי Update failed ככה גם עם 1.13 .. מה שיש לי כרגע זה 1.11 , ניסיתי לעבוד עם כמה מדריכים ועדיין לא הצלחתי לעדכן FIRMWARE .. טוב נגיע לבעיה בעצם .. הצורב לא מצליח לקרוא ולצרוב דיסקים של DVD , לעומת זאת דיסקים רגילים כן עכשיו עוד בעיה שממש מעצבנת אותי .. יש לי דיסק מקורי של XP שעד עכשיו תמיד עבדתי איתו ושלשום החלטתי לעבור ל …
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היום החלפתי במחשב (לא שלי) סטיק אחד של 512MB בשני סטיקים של 256MB. לקח לי דיי הרבה זמן עד שהצלחתי להכניס אותם אבל בסוף הצלחתי... עכשיו הבעיה: מקש ימני על המחשב שלי: רשום שיש לי 256MB. בתוכנה אוורסט: רשום שיש לי 2 סטיקים של 256MB. מה נכון?!
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הרגע סיימתי להרכיב מחשב חדש אבל כשאני מדליק את הספק המחשב לא עולה! המאווררים והדיסקים נדלקים, גם המאוורר של הכרטיס מסך נדלק - אבל אין תצוגה ולא צפצופים. אחרי 10 שניות הכל נכבה. פירקתי הכל והשארתי סטיק אחד של זיכרון, כ. מסך, מעבד ואת הספיקר. הוצאתי את המעבד והחזרתי - שום דבר! ההסבר היחיד שיש לי הוא שהמעבד (Q6600) או הלוח לא תקינים. מה אני עושה עכשיו?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות את התוכניות שפתחתי כאשר אני ממזער אותן , אני יכול לראות מה פתוח רק עם Alt + Tab מצורפת תמונה הממחישה את התקלה . איך אפשר לסדר את זה ? תודה ענקית לעוזרים !!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
גיליתי שיש לי 600 ומשהו אלף PEAK ואני לא משחק במשחקים יש למישהו מושג אולי מה יכול לגרום לזה? אני סה"כ צופה בסרט או גולש באינטרנט והPEAK נורא גבוה יש לי 512 ראם
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לבן דוד שלי יש את הכרטיס הנ"ל הכרטיס היה לא תקין אז החלפתי אותו בחדש (החלפתי גם ד.קשיח והמחשב עבר פירמוט) אחרי התקנת הווינדוס וכל הדרייברים התקנו משחק 1 וכל פעם המחשב נתקע בגלל ה-VPU RECOVER שאומר לי שהכרטיס עושה ריסט ניסיתי לבטל אותו אבל אז המשחק והמחשב נתקעים ורק ריסט מהכפתור עוזר אז החזרתי לאותו מצב כמו שהיה איך אפשר לסדר את הבעיה? אם בכלל אפשר לסדר ? עזרה בבקשה אם הייתי צריך לפתוח בפורום אחר אז סליחה פשוט לא ידעתי איפה לפתח
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אנשים קידדתי סרט DIVX ל AVI וצרבתי אותו על דיסק DVD. אבל כשאני רואה את הסרט בDVD הביתי (ITT) יש עצירה קטנה כמעט לא מורגשת כל 2-3 שניות. מישהו יודע למה זה? בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. טוב אז כמו שכתבתי המחשב לא נדלק פרטים: הלחצן של ה on/off תקין - לחצתי עליו והוא יצר קצר בין ההדקים. הספק תקין - קיצרתי בין הירוק לשחור והוא עבד וקיבלתי את המתחים הרצויים. שאר הרכיבים במחשב לפי דעתי תקינים כי ניסיתי להוציא את הזכרונות ושאר כרטיסי ה PCI והמחשב עדיין לא נדלק. אין משהו ויזואלי כמו קבל מנופח או רכיב שנראה שרוף. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות או מה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הוא כבר כמה זמן מראה כאילו שאין ממנו נתונים על מיהרות אבל חשבתי שזאת רק בעיה בחלק שמודד את המהירות (כי החלון היה לכיוון הקיר) ועכשיו שקניתי שולחן חדש אני מסתכל ואני רואה שהוא לא זז (למרות שהNB עדיין קריר (אזור ה35) )
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לצערי יש לי יותר מדי תקלות עם מחשבים בזמן האחרון, ועכשיו המחשב שלי ממש הצטרף לחגיגה. דבר ראשון יש לי בעיה במסך(שאני לא מצפה שתפתרו לי) שבכל פעם שמשנים רזולוציה, מחליפים בין DVI-VGA, מכבים-מדליקים המסך מתחרפן (יש המון פסים כאלה), אח"כ הוא כותב שהרזולוציה לא תקנית. בשביל לתקן את זה צריך לנתק את המחשב מהחשמל לחכות 15-30 דקות ולהדליק אותו מחדש. הבעיה השניה שהתחילה בימים האחרונים היה שיש לי מסכים כחולים ראנדומלים כשקורים כשאני עושה כל מני דברים ואפילו כשהמחשב במנוחה. לרוב אני לא מצליח לראות את המסך הכחול אפילו בגלל הבעיה עם המסך אבל כשאני רואה כתוב בד"כ שהבעיה נגרמה בגלל nvata.sys. בנוסף, כמעט בכל פעם ה- Minidumps יוצאים פגומים ו- Windbg אומר שהם Corrupted. אבל כשהם יוצאים בסד…
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את ההארדיסק לחלוטין. גיביתי את כל מה שאני צריך בהארדיסק חיצוני. אפשר לפרמט רק partitions שהמערכת לא נמצאת בהם (כלומר הכל חוץ מ C), ואין כל דרך לפרמט את C כל עוד אני עובד עם ווינדוס. הגיוני שאפשר לעשות את זה, אם אני אוציא את ההארדיסק, אשים אותו במארז ואחבר אותו כחיצוני... אבל אין לי שני מחשבים בבית וזה מסורבל מידי. יש דרך אחרת?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
עד השלב של זיהוי כונני IDE, הכל בסדר, ואז הזיהוי לוקח בערך דקה, ואחרי הזיהוי יש בערך דקה עד שהבוט ממשיך.. אחר כך, השלב של Verifying DM pool, משהוא כזה, לוקח בערך 3 דקות.. הלוח הוא Giga Byte GA-7VA, חדש. מישהו יודע למה הבוט לוקח כ"כ הרבה זמן?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מופיע לי ב problem and solutions וזה עושה לי ריסטארטים Consider BIOS upgrade Microsoft is unable to determine the exact cause of this error. However, this problem was most likely caused by an error in your computers random access memory (RAM). RAM is the main internal storage area the computer uses to run programs and store data. During the crash analysis, we noticed the basic input/output (BIOS) system version on this computer does not match the specifications for the central processing unit (CPU), also known as a processor, that is installed on your computer. This can occur when a newer processor is installed on an older system board or older BIOS. Using a BIOS that doe…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום חברים. לאחרונה בניתי שתי מערכות. 1. I5 2500 DH67CL 4GBX2 MICRON 1333 SS 520W S12II HDD ישן 80GB. קירור MUGEN 2 2. I5 2500 DH67CL 4GBX4 TRANSCEND 1333 TT TR2 430W HDD ישן 160GB. קירור FREEZER 7 על שני המחשבים יש מערכת הפעלה WIN 7 64 מעודכנת לגמרי. התקיעות קורות באקראיות מוחלטת, פעם פותחים פירפוקס פעם פותח מחשבון או סוגר TAB פעם פשוט קופא . הקפיאה למשך בדרך כלל 30 שניות-דקה ומשתחרר. אין תוכנה אחת שזה נגרם דווקא בא. ישר האחרי שהמחשב משתחרר אני שומע את הHDD עובד, וכשהמחשב נתקע הLED של פעילות HDD דלוקה קבוע. איפה יכולה להיות הבעיה? ב Event Viewer לא ממש מצאתי לוגים בזמן התקיע. מצאתי מספר לוגים: The driver detected a controller error on \Device\Ide…
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 3, זיכרון 256, מערכת Xp משרת אותי בכבוד. עד שלפני חודש (כנראה בעת סופת ברקים) ישבתי ועבדתי עליו כאשר היה פיצוץ פתאומי והחשמל קפץ, :-\ כאשר חזרתי לחדר היה ריח של חשמל שרוף, מה שהתברר לבסוף שהספק כוח נשרף. (מישהו הוציא ופתח והסתכל בתוכו וראינו את הבפנוכו מטוגן לחלוטין). שאלתי היא האם כדאי לי לקנות ספק אחר והמחשב ישוב מהמתים, או שיש סיכוי יותר גדול שגם חלקים אחרים נשרפו לי במחשב ואז אין טעם. בכל מקרה, הספק שהיה לי הוא 235 וואט. אם כדאי לקנות, איזה כדאי??
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כשאני מנסה להריץ סרט במדיה פלייר אני מקבל את הודעת השגיאה הנמצאת למטה בתמונה, אבל לא בכל הסרטים שאני מריץ זה קורה. אני לא זוכר מה עשיתי (אם עשיתי) שזה קרה פיתאום, אה וגם קבצי מדיה פלייר לא נפתחים דרך המדיה פלייר, עולה לי החלון הזה שאני אמור ליבחור בו באיזה תוכנה אני רוצה לפתוח את הקובץ ****עריכה**** הבעיה נפתרה, system restore פתר הכל ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-