עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SHELA,

ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18-חיברתי ת'כבל סטה לחיבור סטה של הצורב וגם ללוח ואת הצ'ופצ'יק של המתח לצורב, לא מגיע מתח ולא מזהה ת'צורב. חזרתי למצב קודם בדיוק, לצורב הדיוידי הישן שלי שזוהה עד ההחלפה כדין, כעת גם אותו המחשב איננו מזהה, למרות שהוא נפתח ונסגר והמתח כן מגיע אליו, יש עצה גואלת?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by slim_shady,

מצאתי צורב ישן במחסן וכשחיברתי אותו למחשב התברר לי שהוא תקוע, משעמום בחלטתי לנסות לתקן אותו אבל בלי הצלחה.... חלק 2 הוא זה שמזיז את החלק פלסטיק שעליו מונח הדיסק, הבעיה היא שחלק 2 וחלק 1 מחוברים בין כל הגלגליי שיניים וחלק 1 זז רק איזה 2-3 סנטימטרים ככה שגם הפלסטיק זז רק כמה סנטימטרים וזה מה שיוצא... לפני לחיצה על הכפתור: ואחריי לחיצה:

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by DarkLloth,

התחדשתי בכרטיס 4870 של ספייר עם הקירור השחור , חיברתי את הכרטיס כמו שצריך עם החיבורי PCI-E ובדקתי שהוא יושב טוב בלוח האם , לאחר ההדלקה הראשונה המערכת התחילה לעלות ואז פתאום המחשב הפעיל את עצמו מחדש , מאז כאילו אין שום חיבור בין המסך לכרטיס (הכתובת על המסך שאין שום סוג של חיבור , במקרה שלי זה DVI) , ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס שוב , אך ללא הועיל , כמו כן כפתור ה NUM LOCK לא מגיב (מה שמצביע על חוסר תגובה מהלוח אם) , מקווה שלא הלך לי הכרטיס עזרה תתקבל בברכה ...

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by lior0,

שלום לכולם, קניתי צורב חדש pioneer dvr-115. חיברתי אותו והכל טוב ויפה אך המחשב לא מזהה אותו. ברגע שהמחשב עולה הוא אומר שהוא לא מזהה את הכונן החדש. הבעיה גוררת גם בעיה של זיהוי כונן הDVD שעובד ולא עובד לסירוגין. המחשב ישן יחסית : intel pentium 4 cpu 2.40ghz תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by pampi76,

שלום , מחשב DUAL CORE 3.0 זכרון 2GB כרטיס מסך NVIDIA 8500GTS לאחר החלפת מסך מ CRT ל LCD סמסונג 22 המחשב כבה לאחר כ 20 דקות במהלך משחקים עם מסך CRT זה עבד תקין האם כרטיס המסך מתאמץ בהתמת רזולוציה ומתחמם יתר על המידה ? תודה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  6. שלום, יום אחד הפסיק המחשב לעבוד לפתע, תמיד נתקע בטעינה של windows. הרצתי memtest ויצא תקין. הרצתי chkdsk היו כמה שגיאות, פירמטתי את בדיסק. ניסיתי להתקין windows מחדש מדיסק, מגיע עד לשלב של תחילת ההתקנה, אבל כל פעולה לוקחת הרבה יותר זמן מהרגיל. לאחר מכן שוב נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by Skyline GT-R34,

שלום, יש לי לוח אם Abit AT8 32X חיברתי אלין את כל החיבורים של המארז ואת המעבד והכל בנוסף חיברתי כרגע כרטיס מסך פשוט של ATI RADEON 1550PRO, ברגע שאני מפעיל את המחשב שומעים שהוא עובד אבל לא רואים כלום על המסך? ניסיתי גם כרטיס מסך אחר GEFORCE 6600 וגם לא רואים כלום על המסך, מה אנ יכול לעשות? תודה על העזרה מראש

8. Started by shronxx,

יש ברשותי 4 סטיקים של OCZ REAPER 800MHZ 1GB ומערכת הפעלה ויסטה 64 ביט כאשר אני מתקין את כל ארבעת הסטיקים הכל נחמד ויפה אך המחשב כעבור זמן מה או כאשר הוא במאמץ הוא קורס (המחשב נתקע מסכים כחולים וכו') בדקתי כל סטיק זיכרון עם תוכנות בדיקה כגון Memtest וכולם תקינים כאשר אני מחבר רק שני סטיקים כלומר 2GB המחשב עובד מצויין בלי נפילות. לפי היצרן לא אמורה להיות בעיית תאימות של הזיכרון עם הלוח שכן יש לי Striker Extrem. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?? :s05:

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  9. הוא עובד רק במאמץ ? או שיש בעיה אחרת (נגיד הכבל התנתק או משהו...)?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by bennnn,

שלום,יש לי מעיםן קו כזה מוזר לרוחב המסך במלשב שבמפרט למטה..אני לא מבין מזה... הקו סימטרי ודק כזה ...רק שאני שם משהו כהה ממש רואים אותו טוב. מזה יכול להיות?המחשב רק בן חצי שנה.. תןדה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  11. 1. התקלה עם הספק: כאשר הוא מחובר הלוח מקבל מתח, רואים לד קטן על הלוח נדלק. אבל המחשב לא נדלק, רק אחת לכמה נסיונות הפעלה (בעיקר אם מרווחים בינהם) הוא עושה טובה ונדלק. יש לציין שמדובר בספק ANTEC 400W ישן כל כך עד שאין לו מחבר 24 פינים אלא רק של 20 PIN בלוח 915GAV של אינטל כלומר לוח עם חיבור 24PIN + חיבור של 4 למעבד + חיבור מולקס נוסף על הלוח! ניסיתי עם סטיק אחד של RAM, עם הכרטיס המובנה (בדרך כלל יש 7300GT) וללא כוננים מחוברים, וזה ממשיך אותו דבר. המחשב היה דלוק ברצף כ3 חודשים. כיביתי אותו, אחרי מספר אתחולים של עדכון WINDOWS ופתחתי את המארז כדי לנקות אבק, לאחר מכן חיברתי כדי לראות שכל המאוררים מסתובבים, והוא כבר לא היה מוכן להדליק את המחשב באופן עקבי. מה שכן, כאשר שמים יד מא…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  12. שלום תיאור הבעיה ככתוב בכותרת. אוסיף גם שזה יכול לקרות אחרי כמה שעות שנאי לא נוגע במחשב, או אחרי כמה ימים. אני משמ לא חושב שזה חיבורים, אפילו די מאוד בטוח, מ 2 סיבות 1- הוא מחובר דרך ה USB 2- כשאני עושה ריסטרט הוא עובד תקין ואני בכלל לא נוגע בו מאחורה. זה קרה לי לא מזמן בזמן שעבדתי על המחשב כתבתי מסמך וורד ממש ארוך ופתאום נתקע המחשב! ניסיתי בעזרת כפתור ה ALT ללכת ל SAVE והוא לא נתן לי לשמור!!!! הוא רשם איזה הודעת שגיאה, ואחרי ריסטרט כמובן שהכל חזר לקדמותו והכל היה בסדר, אבל אני בטוח שיש קשר בין אי היכולת שלי לשמור את הקובת לבין העכבר התקוע- ההבעיה היא שלא עולה לי מה זה יכול להיות?? וירוס? באג של ווינדוס?? אשמח לקבל רעיונות תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by Coldmetal,

קניתי לוח אם, מעבד, וזיכרון חדשים Corei5 750 ddr3 2gb ולוח אם שתואם לשניהם. הכל עובד כמו שצריך אבל יש לי בעיה המחשב עושה ריסטארט אחרי זמן מה כשאני משחק בדקתי את החום של המעבד והחום היה 45 מעלות כשאני לא מפעיל כלום ומקסימום 65 מעלות כשאני משחק. האם המעבד הוא הבעיה? ואם כן איך אני יכול לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by mrbamba,

אתמול אח שלי שיחק עם החשמל בבית וכתוצאה מכך המחשב שלי נכבה באופן מיידי (יחד עם כל המכשירים בבית) ומאז יש בעיות בוינדוס. אני כל הזמן מקבל הודעות של dumping memory וכמעט כל דבר שאני מפעיל עושה בעיות כולל אנטי-וירוס, דפדפן אינטרנט ועוד. הנה הבעיה חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.48 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 4e BCP1: 0000009A BCP2: 0001C8C1 BCP3: 00000000 BCP4: 00000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\011212-27222-01.dmp C:\Users\xxxx\AppData\Local\Temp\WER-44834-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט:…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  15. שלום, ביצעתי איפוס למחשב ובמהלך האיפוס הוא הגיע ל 64% והתחיל להידלק ולהיכבות תוך כדי...

16. Started by EB1000,

שלום לכולם יש לי לוח ASUS P4C800E-DLX עם 4 דיסקים מקונפגים כמערך RAID 0+1 זא מירור וסטריפ. שני דיסקים הם IDE ושני דיסקים SATA. המערך מבוסס רכיב של PROMISE בלעדי לחלק מלוחות ASUS . זה התחיל כשקבלתי הודעת שגיאה שהמערך ירד ל OFFLINE נכנסתי לקונפיגורציה וראיתי שדיסק אחד מסוג SATA ירד ל OFFLINE הנחתי שהוא כנראה קרס. בצעתי איתחול נוסף ואז הBIOS של המערך הודיע על שגיאה קריטית שלא ניתנת לשיחזור. שוב נכנסתי לקונפיגורציה וגיליתי שעוד שני דיסקים ירדו ל OFFLINE (שני ה IDE) כעט 3 מתוך 4 דיסקים לא מזוהים עי המערך. עסיתי DISABLE ל קונטרולר דרך ה BIOS כדי למנוע נזק נוסף. בדקתי את חיבורי הדיסקים והם תקינים. לדיסקים כן מגיע חשמל. נראה שה צ'יפ של PROMISE השתגע כי לא יתכן ש 3 דיסקים כרסו תוך…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by Tamy,

פתחתי היום את המחשב שלי בשביל לנקות אותו מאבק ועניינים. אחרי שסגרתי את האריזה של המחשב כשסיימתי לנקות אותו והפעלתי אותו, הוא עלה כרגיל, עד שהוא הגיע לקטע שיש בו את ה-"ברוך הבא" של Windows XP. אני לא רואה במסך את ה-"ברוך הבא" אבל שומעת את המנגינה שיש כשמערכת ההפעלה עולה. מהרגע שהמחשב מגיע לקטע הזה לא רואים כלום במסך.כיביתי את המחשב וניתקתי מהחשמל. פתחתי את האריזה של המחשב לראות שלא ניתקתי משהו בטעות והכל היה מחובר כמו שצריך ובמקום. סגרתי את האריזה, ניתקתי את כל הכבלים מהחשמל לכמה שניות והפעלתי את המחשב שוב. הוא עשה scan disk ומצא מלא דברים פגומים שהוא עשה להם truncate או משהו כזה.. אחרי הscan disk הוא נתקע באותו המקום כמו בפעם הקודמת שהפעלתי בה את המחשב. ניסיתי עוד כמה פע…

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by edayagi,

אהלן, יש לי לוח אם של Gigabyte K8nf-9 ויש לי בעיה שפתאום הכרטיס רשת המובנה לא מזוהה בו ע"י המחשב. אין לי Local Area Connection בינתיים חיברתי כרטיס רשת PCI וזה עובד. בכל מקרה הדבר היחיד שעשיתי זה לנסות לחבר את המחשב לטלוויזיה ומשזה לא עבד עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך שלי 6600GT ומאז זה נדפק. מישהו יכול לעזור לי ?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  19. שלום, שמתי את זה כאן כי נראה לי שזה עניין חומרתי. במידה וזה לא המקום, אשמח אם תכווינו אותי לפורום המתאים ואדביק זאת שם. בכל אופן, קורה אצלי דבר מוזר. כאשר אני מדליק את המחשב, המאוורר הקדמי מרעיש בצורה נוראה אבל רק למשך משהו כמו חמש-שש דקות. לאחר מכן הוא פועל רגיל ללא רעש מיותר. אם אני שם איזשהו עצם בין המאוורר לבין כלוה ההארדיסקים אז זה מקטין את הרעש, אבל לא לגמרי, אז אני פשוט נותן לזה להרעיש חמש דקות וחי עם זה. ניקיתי את המאוורר לפי מדריכים והוא נקי, אבל זה עדיין נמשך. מה שמוזר לי (או שמא.. ?) היא העובדה שזה קורה רק בהדלקה, מעבר ממצב כבוי. כשאני עושה reset אז אין שום רעש. יש למישהו רעיון ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  20. כל הזמן שאני רוצה להכנס לאימיול אז אני צריך לסגור את הפיירוואל של הויינדוס ואז להכנס. ושאני מבטל פיירוואל ונכנס לאימיול אז נכנסים לי וירוסים ואני לא יודע איך לפתור את זה!! יש לי מודם רשת B-focus Router 270pr של eci telecom. אני צריך שתייעצו לי אך אפשר לסדר את זה ושיהיה לי הגנה ויוכל לעבוד בשקט אם האימיול המעצבן הזה!! פעם אחת ולתמיד!! תודהה יום טוב.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by winner,

מקווה שאני בפורום הנכון. בלוח אם GigaByte K8N Ultra9 בן כשנה וחצי התחילה סדרה של בעיות שלא הצלחתי לפתור ואני מקווה שיש פיתרון DIY - הלוח לא באחריות. דבר ראשון, בלוח היה מוגדר RAID1 על הבקר של Nvidia ויום אחד ה-RAID "התפרק" לשני דיסקים לוגיים ולא הצלחתי להפעיל אותו מחדש. לאחר הנסיונות להפעיל את ה-RAID המחשב נתקע ונאלצתי לשים את אחד הדיסקים ב-DISABLE כדי לאפשר עלייה של המחשב כך שכרגע אני עובד עם דיסק יחיד ללא MIRROR. במהלך הנסיונות לטפל בבעיית ה-RAID ניסיתי לשדרג את ה-BIOS מגרסה F3 ל-F8 אבל גם דרך @BIOS וגם דרך Q-FLASH לא הצלחתי לעדכן - התוכנה הודיעה שה-BIOS עודכן אבל לא הצליחה לבצע RESTART (המסך נכבה אבל ה-POWER LED והמאווררים המשיכו לעבוד) ולאחר כיבוי והדלקה מחדש, עלה שוב…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  22. שזה -Initialize floppy disk drive controller אפשר לתקן את זה איכשהו?

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  23. אני רוצה להוריד אותו למטה הוא מחובר ב PCI איך אני מזיז אותו אמרו לי פשוט להוציא ולהוריד למטה.... כשהמחשב מכובה

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by Supernak,

שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב קצת ישן (P3 800MHZ). הבעיה היא שהוא משתמש במחשב כרגיל ואחרי זמן מסויים (לא חייב להיות בזמן פעולה כלשהי) הוא פשוט נתקע וצריך לעשות לו ריסט.. שאלתי היא האם זה קשור לחומרה או תוכנה..והאם יש משהו לעשות בנידון ואם כן אז מה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by dddd01,

מרגע שאני מקיש את הסיסמא בהפעלת המחשב (windows xp) לוקח זמן רב עד שהמחשב מוכן לפעולה וזז. עד אז לוקח קצת זמן (נראה לי טוען דברים או לא יודע מה) ואני רוצה שזה יפעל יותר מהר מה יכולים להיות הגורמים לזמן הזה מרגע הקשת הסיסמא עד שאפשר להשתמש בו ? וכיצד פותרים את העניין? תודה רבה לעוזרים,ושבת שלום לכולם.

• 7 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.