תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להיכנס כבר הרבה פעמים לאתרים הבאים: KSP.co.il walla.co.il pandas.co.il והם פשוט מסרבים לעבוד. אני חושש שזה בגלל ששיניתי את ההגדרות של המודם לראוטר PPPOE... יש לי ECI BFOCUS 270 PR (ADSL וIE 6
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כשאני מתחבר לאינטרנט ומקליק על דף הבית פשוט אני מגיע למקום אחר שלא אני בקשתי ובנוסף לכך התוסף לי סרגל כלים שלא אני התקנתי אותו אני מבקש לדעת איך מסירים את הדבר הזה ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי במחשב כ.מ 1950XTX של ספיר אם זה משנה והוא עבד מצויין עד שחיברתי למחשב את הMP3 החדש שקניתי ומשם המחשב נתקע (חשבתי שזה די הגיוני כי זה הבטא של הויסטא והיא תמיד נקעת אחרי שהמחשב היה בהמתנה...) אז עשיתי ריסטרט וםתאום אין מסך... אז חיברתי לכרטיס הO\B ואני עובד דרכו עכשיו כשה1950 XTX לא מזוהה... לא יודע מה קרה לא נגעתי בכרטיס וכשמפעילים את המחשב הוא עושה סימני חיים(יש אור אדום שנדלק על הכרטיס שמפעילילם זה תמיד היה ככה....) אשמח לעזרה עמית
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, כש-4 הרדיסקים שונים נהרסים במחשב אחד במהלך 3.5 שנים זה כבר לא יכול להיות צירוף מקרים. לפי מה שאני יודע, אפשר להאשים רק את הספק הג'נרי, ככה שאם אחליף אותו, אין סיבה שיהיו עוד בעיות. אני צודק ? או שאולי לוח האם (ASUS) או רכיב אחר כלשהו יכולים לגרום לזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך X1950XTX והכל עבד טוב ויפה עד שחיברתי את הסנסה E260 למחשב פתאום המסך השחיר והמחשב לא הגיב(זה די אופייני בויסטה) אז עשיתי ריסט ופתאום אני רואה שאין סיגנל למסך אחרי כמה פעמים חיברתי את המסך לכרטיס O\B ואני כרגע עובד דרכו כשאני נכנס לביוס הכרטיס מסך לא מזוהה שם אבל כשאני פותח את המחשב המאוור עובד... יענו הוא מקבל חשמל...(ניסיתי איפוס ביוס) יש לכם רעיונות? עמית
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הרצתי סריקה ב תוכנה AVG Anti Spyware והמחשב עדיין רץ איטי מה אתה ממליצים???????????
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, המחשב שלי עבר פירמוט מסיבות שונות (שלא בוצע על ידי..). הדבר שבלט לי מייד שהפעלתי אותו היה העדר כל סאונד (לא בוינדוס, לא בשירים -/סרטים/משחקים) ,מלבד מן רעשים סטטיים שבקעו מן הרמקולים מידי פעם. לפני הפרמוט לא היתה שום בעיה עם כרטיס הקול, מדגם aureal vortex 8820 . על פניו נראה כי הכרטיס והדרייברים שלו מותקנים ומזוהים על ידי הוינדוס. הכל נראה בסדר במנהל ההתקנים ובלוח הבקרה, וב Volume Control הסאונד מכוון על שיא העצמה (שומדבר על mute כמובן) - אך אין סאונד. מה עושים? אשמח לעזרה בהקדם, תודה מראש :-\
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך מחשב אני לא יודעת אם זה בחשמל או בחיבור עצמו של הפינים. בעיקרון המסך לא נדלק ומה שכתוב זה connect cable to pc. משהו בסיגנון, בדקתי את כל החיבורים החשמל עובד הנורה הכתומה עובדת ז"א שהוא מקבל חשמל, העיניין שניסיתי עוד מסך וגם בו הוא רשם אותו הדבר. השאלה שלי מה יכול לגרום לזה? הכרטיס מסך הוא אונבורד..., ואני בספק אם זה הכרטיס מסך. מה אני יכולה לנסות לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
השבוע קניתי מחשב, החלקים הגיעו ביום שלישי, ואת המחשב הרכבתי ביום רביעי, כאשר הפעלתי איתו ב11:30 בלילה כדי להתקין עליו מערכת הפעלה. אתמול (יום חמישי), העולם החליט שהוא שונא אותי והחליט להגיד למחשב שלי להפסיק לעבוד. אני משחק ב Rainbow Six Vegas להנאתי, כאשר לפתע (בסביבות 11 בלילה) הסאונד נתקע, התמונה של המסך נעלמה, ובמקומה הופיעו מלבן אחד כחול בחצי התחתון של המסך, והשאר שחור. תמונה זו נעלמה אחרי פחות משניה. מבדיקה מהירה, המחשב עדיין פעם אבל אין לי מושג אם הוא עשה ריסטרט כי האוזניות היו עליי. מכאן מאילך, כל פעם שהפעלתי את המחשב, לפעמים ה"ביפ" של ה POST נשמע ולפעמים לא, אבל המחשב לא עובר את ה POST ולא עובר למערכת הפעלה (מכיוון שהמנורה של המחשב שלי בראוטר כבוייה). לא רק זאת, א…
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי את הבעיה הבאה, יש לי מחיצה שמוקדשת לסרטים, נקרא לה F . כל פעם שאני נכנס לתיקיית הסרטים מופיע לי חלון שהתהליך explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להסגר. ויש את ה"שלח- אל תשלח" ונסגרת התיקיה. אני עובד עם BSPLAYER ווינדוס XP SP2. מה יכולה להיות הבעיה? אני זוכר שקראתי על זה פעם בפורום אבל אני לא מוצא את זה. תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מזוהה שיש הרד דיסק חדש אבל לא מופיע לי כונן נוסף.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש מ-KSP, עם לוח אם של ג'יגהבייט, התקנתי ווינדוס והכל טוב, אבל, הווינדוס לא מזהה את הכרטיס קול המובנה של הלוח אם. בדקתי בביוס, שם הכל בסדר, אבל הווינדוס לא מזהה כלום, בעיקרון ב-control panel תחת האפשרויות של הקול במחשב, כתוב " No audio device"... ניסיתי להתקין את כל הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם, אבל זה לא עזר במיוחד... תודה מראש, גל.
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אז ככה לפני מסך הWELLCOME יש לי מסך כחול כזה שרשום בו CHACKING SYSTEM ואני יודע שזה קורה רק אם המחשב מיתכבה בפיתאומיות אבל אצלי זה פתאום צץ וזה לא מפסיק לבדוק לי את הארד דיסקים אם מישהו יודע איך לבטל את זה אני רוצה לדעת תשובה...
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי בעיה מאוד קשה ששאלתי אותכם כבר אך יש לי כמה דברים להוסיף הנה הבעיה: יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן והיא נעשית יותר יותר מטרידה ואף אחד לא יודע מה זה יכול להיות. כאשר אני משחק משחקים( כמעת כולם בזמן האחרון) המחשב פתאום עושה רעש (כאשר הרמקולים מחוברים אני שומע את הרעש דרכם כשהם לא אז אין רעש) של מקדחה כזה מין טרררררר , נתקע לאיזה 10 שניות ככה ועושה רסטרט ככה זה קורה לי כבר כמה חודשים ובזמן האחרון קרה לי גם כאשר ראיתי סרטים . אני מה לא עשיתי , עשיתי את כל הבדיקות , החלפתי את הזיכרון , החליפו לי את הלוח אם(באחריות כמובן) ועכשיו ברגע זה שולחים את כרטיס המסך שלי לבדיקה , אני כאשר הרסטרטים קוראים מקבל שגיעה בקבצים הבאים : MINI1607-01.dmp ו sysdata.xml אני ראי…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
המדפסת משותפת והכל עובד טוב ויפה. רק ברגע שאני לוחץ OK להדפיס, זה פשוט לא עובד! לעומת זאת דרך המחשב שבו המדפסת נמצאת פיזית, אפשר להדפיס והכל עובד. זה נורא מעצבן, יש לציין שאני משתמש ב-VISTA, אך זה לא נראה לי קשור. כל האשף הלך לי טוב, הצלחתי להוסיף (אפילו אני משתמש בתוכנה לרשתות- NETWORK MAGIC) רק מה, אני לא מצליח להדפיס! מחכה לתשובה, GigaDude
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי לאפטופ של אי בי אם דגם r60e ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה קיים אצלו רק usb & VGA האם קיימת דרך לחיבור דרך ה rca של הטלווזיה ?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
:pissed: כול הזמן זה עושה לי ריסטרט ומופיע מסך כחול עם שגיאות ניסיתי הכול נעזרתי בפורום עשיתי כול מה שאמרו לא עוהד מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP לרוב המחשב נשאר דולק אך בתק' האחרונה בזמני גשמים וברקים אני מכבה אותו. לאחר שאני עושה שאט דאון במערכת הפעלה המחשב נכבה ולאחר כמה שניות הוא נדלק מעצמו. רציתי לדעת אם זו בעיה חשמלית (ספק אולי ?) או משהו אחר... תודה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה אתמול שאני שם מוזיקה ושומעים אותה פעם טוב ופעם מחורבש איטי כזה ומגעיל.. זה קורה בעיקר שאני מפעיל תוכנה כמו סבבה די סי ועכשיו שהפעלתי את האי סי קיו זה היה כאילו שזה סוחט את כל המשאבים וגורם למוזיקה להשמע גרועע מאוד. מה הפתרון לזה ?? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי שלט למחשב CONCEPTRONIC עם מכשיר קליטה מסוג אינפרא אדום שמחובר ל-USB. לאחרונה קניתי סלולרי נוקיה חדש 6280. ואני מעוניין שמכשיר קליטה יקלט גם איתות מנוקיה. ניסיתי לקלוט אותו עם אינפרא אדום עם מכשיר נוקיה (עשיתי הגדרה NOKIA PC SUITE שיקבל נתונים דרך אנפרא אדום) וזה לא נקלט, עשיתי הגדרות למחשב שיש לי אנפרא אדום (הוספת דרייבר שיש רשימות מחלונות שאין קשר לדרייב של שלט) לא נקלט. להזכירכם! בזמן הפעלה קליטה, הפעלתי מכשיר נוקיה באינפרא אדום ותוכנה לשלט שמקבל איתותים הייתה סגורה. מכשיר שלט מיצרן http://www.conceptronic.net/site/desktopdefault.aspx?tabindex=0&tabid=200&Cat=20&grp=2030&ar=362&Prod_ID=1107&Prod=CMMRC&subid=550 תודה על עזרתכם!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קודם אני אתן תמפרט הטכני שלי Mainboard -Dell Computer corp. 02y832 Chipset - Intel i865G Processor -Intel Pentium 4@ 2800 MHz Physical Memory- 640 video Card - Nvidia Corp GeForce FX 5200 [NV34.3] Hard Disk- IC35L060AVV207-0 (40 GB) עכשיו רכשתי לאחרונה הארד דיסק נוסף WD2500Jb WD עכשיו שאני בודק בביוס אז הוא נקלט יפה ורשום 250 גיגה בייט אך שאני מפעיל תתקליטור של ווינדוס ובא לחלק תכונן ואני רואה שהוא מזהה תכונן כאילו הוא רק בגודל של טיפה פחות מ 140 גיגה אשמח אם תוכלו לענות לי בהקדם ולעזור לי בצרתי תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אוקיי אז כבר סיפרתי פה את הסיפור שלי שנדפק לי LAPTOP (הBOARD) אבל שמרתי את הHD עם כל החיים שלי עליו (לימודים/תוכנות/מוסיקה)... חיברתי אותו למחשב החדש שלי ...הMBR נדפקה... עשיתי BOOT מדיסק של WIN ואז FIXMBR....לא עבד כל כך עכשיו אני משתמש בתוכנה שנקראת R-STUDIO בשביל לסרוק ולשחזר מידע. הבעיה שבהתחלה זה זז בסדר גמור (ממש בהתחלה) וכמה רגעים אחרי זה זה נתקע על איזה BLOCK כזה (זה מציג מפה כמו בDEFRAGים למיניהם) זה תקוע עליו כבר,נכון לעכשיו 3.5 שעות - עושה רושם של BAD SECOTR או משו...(גם יש רעשים כאלה של BAD SECTOR). האם מישהו מכיר את התוכנה? השתמש בה פעם,נתקל בבעיה דומה??? מישהו יכול לתת עצה? לעזור? הHD היה מפורמט לפני כל הסיפור בNTFS. התוכנה הומלצה לי ע"י כמה חברים מחנות מחשב…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
רכשתי מחשב עם לוח מדגם FOXCONN 945G7MA וכאשר באתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הקול הופיעה הודעה שהדרייבר לא נבדק על XP והאם ברצוני להמשיך בהתקנה. המשכתי בהתקנה והכל נראה בסדר במנהל ההתקנים אך בכל זאת אני לא מצליח לשמוע קול, גם ההגדרות של הקול ב Control Panel לא נראות כתקינות ולא ניתן כלל לשנות את הווליום. נסיתי להוריד דיירבר מעודכן יותר מהאינטרנט אך ללא הצלחה. בביוס ההגדרות של כרטיס הקול נראות בסדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה? ( התקנתי כבר פעמיים את מע' ההפעלה ).
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם זהו כרטיס מסך חדש וחיברת לו 6פין מהספק.. שאלה אחת היא שבכרטיס הקודם )X700PRO) הייתה תוכנה שנקראת ITURBO שבעזרתה אפשרי לראות טמפרטורת הכרטיס ולעשות אוברקלוק לזכרונות ולמעבד.. תוכנה חוקית ורשמית של HIS בכרטיס החדש X1950 אין את התוכנה הזו בבאנדל...האם אפשרי להתקין מהדיסק של הכרטיס הקודם את תוכנה זו.. ואם לא האם יש אפשרות לראות טמפ' הכרטיס ואפשרות לאוברקלוק.??? תודה למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה רצינית כבר כמה חודשים, ניסיתי הכל וכלום לא עוזר יש לי כרטיס מסך NVIDIA gf 6200 , והוא בעל יציאה מיוחדת לטלויזיה, יש לי מתאם ל s-video וכאשר אני מחבר אותו לטלויזיה הוא משדר בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות , בדקתי בפורומים אחרים ואפילו החלפתי טלויזיה. אני כבר לא יודע מה לעשות אנא עיזרו לי
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-