תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3033553,00.html
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס למשחק לא משנה איזה משחק אחרי כמה דקות מתחילים להיות לי באגים מוזרים כל מיני קווים על המסך ופיקסלים מישהו יכול לעזור ?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המתח הנכון למעבד הוא ה DEFAULT שיש בביוס 1.5V חוץ מזה הוא עם זוג זכרונות של קורסאייר - אלה עם הלדים והמתח שלהם הוא 2.65 אם אני לא טועה המחשב שייך לבן דוד שלי ככה שאם אני הייתי לידו בטוח הייתי פותר את הבעיה בשניה, יש מצב שהווינדוס שלו דפוק (אחרי התקנת SP2 זה רק התגבר) אההה חשוב לציין שאין שום אוברקלוק והוא נמצא על המוד הכי חלש אם תרצו לקרוא לו כך 2224MHZ או משהו דומה לזה
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום רב! אתמול אמא שלי ביקשה ממני שאני אבוא לחברה שלה בשביל לעזור לה עם המחשב. היא אמרה שכאשר המחשב נדלק מופיעה ההודעה הבאה: keyboard error or keyboard no found. והמחשב לא עלה. באתי אליה היום, בדקתי אם המקלדת תקינה(ירדנו לחנות ובדקנו במחשב אחר) ואכן היא תקינה, מכך הסקתי מסקנה שהפורט(PS/2) הלך לעולמו. נסענו ברחבי תל אביב במסע אחר מקלדת הUSB ולאחר שעתיים של חיפושים מצאנו מקלדת של QUANTUM בעלת תקן USB. חזרנו לביתה של החברה ואני חזרתי לעבודה. ניתקתי את המקלדת הישנה, חיברתי את החדשה, והדלקתי את המחשב. לחצתי DEL נכסתי לביוס, בדקתי ת'כפתורים - מקלדת תקינה ויצאתי מהביוס. המחשב התחיל לעלות הראה לוגו של וינדוס 98 והתחיל לעשות SCANDISK ושם המקלדת לא מגיבה כלל, כאילו לא קיימ…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לאחרונה, אחרי יום שלא נגעתי במחשב כשאני מריץ אותו אני מקבל הודעת שגיאה "A disk read error has occured. Press Ctrl+Alt+Del to restart" למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
זקוק דחוף לשני דרייברים:נמחקו לי: samsung cd-r/rw sw-252f hl-dt-st dvd-rom gdr8162b מי שיעזור לי הוא גדול תודה מראש בנצי
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
הכפתור השמאלי של העכבר כמעט ושבור ומגיב רק בהקלקה חזקה. (=הנחתת האצבע על הכפתור השמאלי שלו) האם ניתן לתקן זאת? עכבר של compaq לא אופטי
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום לכל Hwzone אני חדש כאן [/glow] אז הנה הבעיה שלי.. למשל אני הורדתי משחק בדרישות מינימליות שיכול לעבודה על המחשב שלי(משחקים כמו Mafia,sonic dx וכו'..) אז שאני מפעיל אתהמשחקים זה עובד לי ממש לאט אז אם מישהו יודע מה הבעיה ויוכל לעזור לי ודרך אגב עשיתי סריקת טרואיינים פרסומות מרגלים וירוסים הכל עשיתי..ועדיין יש לי את הבעיה הזאת וזה ממש מעצבן כי אני תקוע בלי משחקים.. המפרט שלי intel P4 1.6Ghz 256mb ddr ati raedon 9200 se אם אתם רוצים לדעת עוד משהו תגידו לי אני ירשום פה.. [glow=red,2,300]תודה לעוזרים , LeftRight.[/glow]
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
נדהמתי לגלות היום שהצורב הפסיק לזהות דיסקים של OFFICE DEPOT למרות שאני צורב כבר כמה שנים עם דיסקים אלו, מה יכולה להיות הבעיה? ורציתי להוסיף על דיסקים אחרים של GPT לדוגמא הוא צורב
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי בעיה של זיהוי המהירות של הFAN1 ע"י הלוח אם מי שמכיר יודע שהחבילה של אסוס מגיעה עם הPCPROB שמכיל בתוכו את המוניטור הזה של המאוורים או שיש תמיד את הביוס שגם מראה את זה..... עכשיו אני לא יודע למה אבל שניהם לא מצליחים לזהות לי את המהירות של המאוורר על המעבד... אם מישו מכיר את הבעיה תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של CREATIVE איך אני מחבר אותו? תודה
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של EPOX 3vbm+ אתמול עוד שמעתי מוזיקה היום שפתחתי ת winamp/win media player לא שומעים כלום בדקתי חיבורים,בדקתי הגדרות, ניסיתי לנגן דיסק דרך הסידי גם אין קול וגם המיקרופון לא עובד נדפק לי הכרטיס קול? (הכרטיס קול מובנה על הלוח אם) ================================ טוב הוא נדפק אז עכשיו אני יקנה כרטיס מיוחד לקול ואיך אני צריך לבטל את זה שיש על הלוח אם?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
מעבד - A64 3000 לוח אם - ABIT KV7 PRO כרטיס מסך - R9800P של MSI מארז (ספק) - זה שבא עם HEC-Compucase ב-KSP המחשב עבד בסדר גמור שבוע, ופתאום ברגע שהמחשב מתחיל להעלות את ההווינדוס, מתחיל רעש יותר חזק מבדר"כ מהמאוורר (לא פתחנו לבדוק איזה), ויש מסך כחול לשלוש שניות (אי אפשר לקרוא את ההודעה), ואז המחשב עושה ריסטרט, ככה לופ אינסופי יכול להיות בגלל הספק? או בגלל המאוורר של המעבד שלא פועל טוב?? בבקשה זה דחוף! [לא יזיק לקרוא את חוקי הפורום בנוגע לכותרות]
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד AMD ואחד פנטיום מה שאני משתמש בו עכשיו אז רציתי להחליף הארדים ויענו שהAMD יהיה עם ההארד הזה ומערכת ההפעלה הזו וההארד של ה AMD ישב על הפנטויום הזה , אז האם ישנה בעיה בלהעביר הארד או שאני יכול להחליף והכל יעבוד רגיל ?
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היום ושלשום הייתי עד לבעיה שהחלה במחשב הישן של אח שלי, המסך התחיל לרצד ו"התקשקש? במלא צבעים ופסים במקומות שלא צריך (גם ב- DOS). אז הייום שניסיתי לפרמט לאח שלי את המחשב, ניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו שוב, אבל אז שהפעלתי את המחשב מחדש נשמעו 3 ציפצופים אחד אחרי השני. (או שני צפצופים) בנתיים, המחשב פועל עם Voodoo 3 3000 וזה בסדר עכשיו. (על הכרטיס לא ראיתי סימנים של שריפה או משהו כזה). אז הכרטיס הלך?
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לבן דוד שלי יש כמה בעייות: 1) אחרי זמן מסויים נורת הסי די רום מתחילה להבהב והסידירום לא נפתח והמחשב לא מזהה אותו (לא רואים אותו ב"מחשב שלי") לאחר ריסטרט הוא פועל כרגיל והבעייה נוצרת עוד פעם לאחר כמה זמן. 2) נורת האהארד דיסק תמיד דלוקה (מארז SIMBADDA) - כאילו שהוא תמיד במאמץ לאחר ריסטרט הכל גם מסתדר וגם הבעייה נוצרת עוד פעם אחריי זמן מסוים. פרטים על המחשב: PENTIUM 4 2.4 256MB DDR ASUS P4S333-M האם זה אומר שהסידי רום הולך להישרף או שהוא כבר נשרף? לדעתי הבעייה בספק (ג'נרי) ומה בקשר להארד דיסק? אותו סיפור כמו של סי די רום או שפשוט נורת המארז התקלקלה? עריכה: הספק הוחלף לפניי כמה זמן (עדיין נשאר ספק ג'נרי). תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אם מישהו יכול בבקשה לנתח אותם??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה (לא אצלי) שלא נתקלתי בה מעולם. מחשב חדש..לוח epox nforce2 וכו...צורב. הצורב צורב מצוין מCD ל CD (דהיינו CD Copy) אבל שמנסים לצרוב מהHD ל CD (צריבה מהכונן הקשיח..) זה לא צורב...עושה כל מיני רעשים (הצורב) ,לא מדליק אף נורה ואז כותב כל מיני דברים "disk change" משהו עם SCSI והצורב הוא לא SCSI!! ולא נראה לי שגם ה HD! הצורב תקין...כי הוא הוחלף,היתה את אותה בעיה בצורב קודם....משמע הבעיה לא בצורב. מישהו מכיר את התופעה ויודע איך להגיע לפיתרון?? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח של חברת ELITEGROUP דגם K7SEM עם מעבד מובנה DURON 1200+. הכרטיס מסך הוא GF4MX 440 128MB הוא משתמש בWIN XP PRO כמובן. הבעיה היא שהמחשב נתקע סתם כך ללא חשיבות במה שעושים לאחר זמן מה. עוד בעיה שהמחשב צריך להיות מכוון דרך הביוס על כרטיס מסך PCI למרות השימוש בכרטיס מסך AGP, כי אם בוחרים כרטיס AGP לאחר הזזת העכבר בחלונות למשך יותר מ-10 שניות גורמת לCORRUPTION של התצוגה בצורה נוראית, מין התפוררות של התצוגה. הלוח עודכן לכל הדרייורים האחרונים, הביוס עודכן, הכרטיס מסך משתמש בדרייורים האחרונים גם הוא. האחריות לכל הרכיבים במחשב נגמרה ממזמן. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה גם אם זה אומר להחליף חומרה במחיר הזול ביותר שיש? תודה על כל העזרה זה חשוב מאוד!
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
לפני כשבוע נשרף לי הלוח M והיו אס בי של המודם היה עובד עכשיו החלפתי לאותו לוח אם כמו שהיה לי וכל ה USB עובדים חוץ מהמודם אמרו לי לעדכן את הדרייבירים ולהתקין windows xp sp1 מה לעשות..?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, על מחשב חדש (ראו מפרט) התקנתי Windows XP Pro SP1a. מספר פעמים בתוך מספר ימים נתקלתי במסך כחול, כשערכי ה-bugcheck משתנים בכל פעם. בין השאר קיבלתי IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL וכן יותר מפעם אחת CID_HANDLE_DELETION (שעליו לא מצאתי מידע באף מקום - מייקרוסופט רק מוכנים לנדב את העובדה שהוא מתרחש 'infrequently'. שום מידע אחר). כל הדרייברים וכן ה-BIOS מעודכנים. טמפרטורות המעבד והלוח נראות סבירות (בין 32 ל-40). אין אוברקלוקינג. אין IRQ משותפים מלבד אחד או שניים שבהם השיתוף הוא בין USB להתקנים 'זניחים' (אין לי כרגע שום דבר מחובר באופן קבוע ב-USB). המחשב מוגן מבעיות ברשת החשמל על ידי אל פסק. אנשים טובים, עוצו עצה.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחותי קיבלה מחשב מדוד שלי ולא היה מותקן בו כלום אז בקיצור התקנתי לה windows וכל זה ועכשיו אני תקוע בלי דרייברים של כרטיס מסך וכרטיס קול והיא מחרפנת אותי אז בבקשה אם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להוריד שישתף אותי. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום עשיתי פירמוט למחשב, המחשב עבד מעולה ולאחר זמן קצר בכל פעם שהדלקתי את המשחב ההודעה הזאת עלתה לי: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200404111759576961&id=200407312010393869&user=dviry2003 נזכרתי שלא התקנתי את הדרייברים של הלוח אם, אז כשבאתי להתקין הוא נתן לי את ההודעה הזאת, ואותה הודעה שוב, רק שבמקום הDetect בשורה הראשונה כתוב משהו עם BIOS. בעקבות ההודעה הזאת גם משחקים רבים ומקוריים לא עולים לי יותר (יש את ההודעה של send הזאת). עכשיו לבעיה השניה: גם כן לאחר הפירמוט, הווינדאוס לא מזהה לי את הצורב. אני כבר משתגע, אני לא יכול לעשות כלום עם המחשב, הוא פשוט מת, אני כבר לא יכול לעשות פירמוט, יש לי המום המון קבצים חשובים, אבל בלי צורב …
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני נוגע בקופסא של המחשב אני מקבל זרם חלש ביד האם זה קשור לספק? להחליף אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-