תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
חשבתי בהתחלה שזה לא מתקין לי כי יש לי מקלדת אלחוטית, אז קניתי מקלדת רגילה ועדיין לא עובד. אני מכניס דיסק מקורי של xp, ואז שמגיע השלב שאומר לי press to boot from cd משהו כזה, אז אני לוחץ אנטר ולא פועל, פשוט מעלה את הווינדוס הקודם. מה עושים?!?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אפשר להרכיב HARD DISC עם עוד HARD DISC שיש לי במחשב ? אם כן אז איך ? ??? תוווווווווווווווווווודה . . .
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך חדש XFX GeForce 7600GS 256MB , אני מחבר אליו שני מסכים אנלוגים דרך DVI to Vga Adaptors בקונפיגורציה של Dualview, וההתקנה יצרה בסרגל המשימות ליד השעון Icon של NVIDIA . בכל פעם שאני מקיש על ה-Icon הזה, במסך המישני יש כמה Blips שמזכירים תופעת Refresh Rate ומיד אחרי זה נפתח התפריט. גם הקשה על פונקציות בתוכו גורמות לאותה תופעה. לא נראה לי שכך צריך להיות. האם הכרטיס פגום?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של קומפק 715EA ויש לו בעיה במסך המצב שלו שהציר של המסך חופשי לחלוטין. הוא בדרך כלל היה בשימוש כמו נייח אז תמיד השענתי אותו על משהו. עכשיו (במזל טוב) יש מחשב נייח חדש כך שאני רוצה שהקומפק יהיה נייד שוב. יש למישהו שם של מעבדה טובה וזולה? האמת הם אפילו לא צריכים להבין באלקטרוניקה מי יודע מה, זו בעיה פיזית בלבד, המחשב מתפקד בצורה מלאה למעט זה. המחשב בן 5 כך שאני לא מעוניין להשקיע בו יותר מידי אז רצוי שהמעבדה תהיה זולה. תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כי אני פשוט לא מסתדר עם המדריך כאן שנותן קישור להורדת התוכנה. זה לא פותח לי את זה טוב. הוא לא מציג לי את הקובץ ISO אחרי הפתיחה. תשלחו לי בבקשה את הקובץ ISO ולא את המכווץ. תודה רבה. דיי דחוף!!
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני כמובן לא יכול להיכנס לוינדוס אלא המחשב מגיע למצב שאין לו יותר מה לעשות והאפשרות היחידה שנותרה לי זה לעשות restart . מה עלי לעשות כדי לגרום למחשב לזהות את הדיסק הקשיח?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני עכשיו במחשב אחר .. הטכנאי לקח את המחשב אבל אני לא יודע מה הבעיה! אני לקחתי את המחשב .. הוצאתי את המאוורר הסטוק של המעבד שמגיע איתו.. וניקיתי כי הוא היה מלא פוול אבק שנתיים לא ניקיתי אותו .. החזרתי את המאוורר והמחשב מראה שהוא עולה ואז נכבה פתאום! פעם היה לי במחשב אחר ואמרו לי שזה בעיה במגעים אם זה יקרה שוב,איך מחברים ומגעים איפה זה ?!
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שמעו יש לי טיול אז רציתי להעביר כמה שירים לmp עכשיו העברתי די הרבה אבל עכשיו שאני מנסה להעביר זה רושם: http://img66.imageshack.us/img66/7963/fuckithj0.jpg ויש 500 מגה פנויים אם חשבתם שזה הבעיה.. בבקשה עזרה דחוףף..
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי במארזים החדשים ישנם גבעות שפותרת את הבעיה ,וצריך לשים את הלוח אם ולהבריג ,אם אני צודק? אוו שכל מארז זה עסק אחר ,וצריך להסתכל בחבורת שלו ?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש כדלקמן: Intel Core 2 Duo E6400 Box מעבד זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3P כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E ופתאום הוא זיהה שיש לי FLOPPY (אין לי) והוא עושה בעיות בסגירה אם מישהוא יכול לעזור אני יודה לו ואני לא יודע אם כאן זה הפורום אבל הוא גם טוען שיש בעיה בן הכרטיס מסך למערכת הפעלה XP PRO תעזרו לי בבקשה ???
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום. פתאום בלי שום סיבה הכרטיס רשת ONBOARD נעלם ממנהל ההתקנים וכמובן שאין לי אינטרנט. בדקתי בביוס והכל תקין. הבאתי כרטיס רשת PCI אחר והמחשב זיהה עד שניסיתי להתחבר לאינטרנט ופתאום גם הוא נעלם. מה אני עושה? איך קורה דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי EPOX 8KDA3J בכל מקרה היו לי כמה בעיות מוזרות עם המחשב: בהתחלה חודשיים אחרי שקיבלתי אותו הוא היה עושה באמצע העבודה מסך כחול וניכבה - רושם במסך הכחול שיש איזה שגיעה באיזה כתובת בזכרון, חשבתי זה הארד דיסק גורם לזה, קניתי חדש (גם ככה הייתי צריך) שמתי עליו את המערכת, פירמטתי את הישן, הפעלתי: "סיים שיט" העפתי תישן, השארתי רק את החדש אותו דבר עוד פעם, לאחר מכן היו מקרים מסוימים שמתי שהמחשב היה קצת עמוס (והייתי די טוחן אותו) הוא היה עושה כמה קליקים כאלה שנראה לי שנבאו מהארד דיסק ואז נתקע או שוב פעם מסך כחול ו RESTART, בכל מקרה כל העסק הזה גרם למחשב לעלות לאט ולפעמים לא לעלות. ניסיתי לעדכן ת BIOS, ניתקתי רכיבים, פה ושם המחשב היה עושה בעיות אבל זה היה די נסבל כי רוב הזמן …
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אמממ יש לי בעייה בעכבר אני חושב ... כל דבר במחשב שקשור לגלגלת וכל השטויות בצד ... זה עולה ויורד כל הזמן זה משגע ... יש לי מקלדת אלחוטית עם כמו מין גלגלת כזאת בצד אז אני משתמש בה .. מקלדת של Genius עם זה ממש משנה ...
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte ga965p dq6 שעליו יש שני סלוטי PCIEX16. רק שאחד מהם הוא לא באמת X16 אלא X4 עם מקום להכניס כרטיס של X16. עליו כרגע מותקן הכרטיס מסך וכך המחשב הגיע מהחנות. כשניסיתי להעביר את הכרטיס מסך לסלוט X16 המלא המערכת מתחילה את המאווררים ובדיוק בשניה שהמסך אמור להדלק המערכת נכבת. שתיים שלוש שניות והמחשב נדלק מחדש, אותה בעיה. אחרי שלוש-ארבע פעמים המחשב "נדלק", אני מאמין שמתחיל בהעלאת ווינדוז. אך המסך חשוך. אשמח לרעיונות לפתרון הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי צורב רגיל שהוא גם קורא דיסקים של דיוידי.. לפני שנה וחצי בערך קניתי אותו,והוא של חברת LG בקיצור הוא עושה המון בעיות שאני לוחץ למשל לפתוח את הכונן אז הוא לא נפתח צריך ללחוץ מאה פעם וגם הוא בקושי קורא דיסקים זה לוקח לו הרבה, זמן אם בכלל שלא נדבר על צריבה שצריך לבזבז איזה 7 דיסקים עד שזה צורב נורמלי מה הבעיה כאן?? כנראה שהוא נדפק באמת ועדיף כבר חדש לקנות אבל אולי אפשר להוריד לו איזה עדכון או משהו שיסדר אותו??
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכם. רכשתי מחשב מלפני כמה חודשים, ומהיום הראשון אני עדיין נתקל באותה בעייה מעצבנת. היות ואני בקושי בבית (צבא) הבלגתי... אבל החלטתי לשים לזה סוף. הבעיה היא מוזרה. מדי פעם באופן רנדומאלי לחלוטין. צג המסך יראה צבע כחול\אפור\שחור\כל צבע שבא לכם באמת. אציין שתוכנות כגון הנגן ואפילו משחקים פועלים. אבל כאמור אי אפשר לראות אותם בגלל המסך. וריסט זוהי האפשרות היחידה. הבעיה היא לא במסך המחשב היות וניסיתי זאת עם כמה מסכים הדרייברים שלי מעודכנים לגרסא האחרונה של ATI המפרט : ATI RADEON X1600 AMD athlon 64 3500+ אם למישהו יש איזשהו רעיון מלבד לקחת את המחשב לטכנאי, או אפילו בעיה שלא דרוש בא לפתוח את המחשב עצמו... אשמח לקבל הצעות ורעיונות.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי amd 3200 זיכרון 1 גיגה דיסק קשיח 80 מ"ב לוח גיגה בייט השאלה שלי למה הדיסק בקשיח עובד כל הזמן הדיסק מתקתק והמנורה מרצדת תודה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
תמונה מצורפת של הבעיה, איך נפתרים ממנה? אני מניח שזה קשור לפסיקה או משהו... תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אז הנורית של הצורב בצבע אדום והכונן לא ניפתח ממה זה יכול להיות??
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון אני עובדת על מחשב נייד שCD שלו נדפק לכן מחובר אליו כונן DVD-RW נייד (מגירה שמחוברת דרך USB) של NEC עד לפני כמה זמן הצורב עבד מצויין ולא היתה שום בעיה לצרוב אודיו דרך נרו פתאום הפסיק וכשאני מבקשת לעשות דיסק אודיו הוא פשוט דופק את הדיסק, יש לציין שאין שום בעיה לצרוב DATA חיברתי את הצורב למחשב נייח וניסיתי לצרוב אודיו, הכל בסדר, אותה תוכנה צורב ללא בעיה חיברתי צורב אחר, גם לא צורב אודיו לפני שבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש אין לי כבר מושג מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בחודש האחרון המחשב מתחיל לתקוע לי חלונות.. זאת אומרת נגיד שאני משתמש באינטרנט אקספלורר ונכנס לאיזשהו אתר ואז פתאום הווינדוס מחליט לתקוע את החלון של האינטרנט אקספלורר וכשאני עושה CTRL + ALT + DEL החלון שנתקע מופיע פעמיים.. וגם במשחקים כמו CS ובICQ הוא נתקע לי לאיזה חצי דקה וככה זה עושה לי כל כמה דקות.. אז פירמטתי את המחשב והתקנתי את הווינדוס מחדש ולא עזר.. אז בדקתי תזיכרונות והמעבד והכל עובד כמו שצריך ופתחתי תמחשב ניקיתי הכל וחיברתי הכל מחדש במקרה שמשהו לא היה מחובר טוב.. עברתי על כל הביוס, והווינדוס לא מדווח על שום בעיה שנראית לעין.. מה שכן, הFIREWALL של הווינדוס החליט לדווח לי לאחרונה כשאני פותח תוכנות כמו NOTEPAD או כל מיני תוכנות אחרות של הווינדוס אז ביטלתי את הFIR…
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
רק אלוהים יודע מאיפה המיקרושיט ממציאים את התקלות שלהם עשיתי ריסטרט למחשב וזה מה שקורה,הסרגל של ההתחל קופא ואי אפשר להישתמש בו,שולחן העבודה עצמו בסדר ואפשר להפעיל תוכניות להעביר קבצים וכו.הפעלתי את ה- TASK MANGER ושם אני רואה ש EXPLORER.EXE הוא על 50% דרך אגב עשיתי סריקת וירוסים וזה לא מצא כלום למישהו יש רעיונות מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי לכולם מחשב עושה בעיות: נדלק,מופיע מסך כחול עם הודעה באנגלית וזהו.המחשב נעצר.לפני זה המחשב היה נדלק ונכבה. החלפתי ספק כוח ממחשב אחר,החלפתי זכרונות ממחשב אחר,החלפתי כרטיס מסך ממחשב אחר. כלום.כמו כן החלפת מערכת הפעלה מווינדוס SP1 ל-לוינדוס SP2 .שום דבר..כלום לא עזר. הקטע הוא שכאשר אני מעלה אותו ב-SAFE MODE הוא עובד 100%. אני חושב לעשות עדכון ביוס כצעד אחרון אבל אני מחכה לאישורכם. אולי יש דברים אחרים שאני צריך לעשות...? מישהו אמר לי שזה מראה שהלוח אם פשוט הלך.זה יכול להיות???בתודה מראש\ שי נ.ב-לוח אם -A8N-SLI Premium ASUS מעבד-AMD ATHLON 4400X2 <סוקט 939> כרטיס מסך-7100 זכרונות-4 סלוטים של 512MB DDDR 400 <הזכרונות נבדקו ונמצא תקינים> 4 הארד דיסקים כונן פלופי&…
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום איך יש לי בעיה של איטיות פתאום במחשב ...!! פתאום זה קרה לי אני רוצה ליבדוק עם זה הבעיה נובעת מהזכרונות איך עושים בדיקה?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-