תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3G כרטיס מסך 7800GT זיכרון 1024 DDR2 533 יש לי בעיה לאחרונה במשחקים כבדים כמו Company of Heroes+FIFA2007+NBA2007 שהמשחק כאילו מקרטע והופך להיות איטי וחוזר להיות תקין ושוב פעם מקרטע מה יכול להיות הבעיה האם זה קשור לכרטיס מסך ??? והאם יש אפשרות לבדוק מה הגורם??? תודה רבה למי שיוכל לעזור ........
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש מעצבנת, יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4P800SE, ואני עובד עם מעבד 1.7Ghz, בכל מקרה, לפני כמה שבועות נדפק לי הלוח אם, מכיוון ועדיין יש עליו אחריות החלפתי אותו בחנות לאחד חדש מאותו דגם, הרכבתי את כל החלקים כמו שצריך, ושמתי משחה טרמית על המעבד, מאז כבר כמה שבועות כל פעם שאני עושה BOOT , הBIOS מעלה לי הודעה "new proccessor installed! please enter settings" ואז יש לי שתי אפשרויות, אם להתשמש בברירת מחדל או להכנס לביוס. כאשר אני ממשיך על ברירת מחדל אני מרגיש שהמחשב פועל לאט יותר (יכול להיות שהוא פשוט פועל בתדר נמוך כדי להיות בטוח), ואם אני נכנס לביוס אני רואה שהוא מזהה את המעבד כרגיל, אני עושה SAVE עם F10 או SAVE & EXIT , גם פעם הבאה שאני עושה BOOT הוא נותן…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
התקנתי אתמול את הפריטים האלה ?A8V-E SE s939 VIA K8T890, SATA, PCI-E? Athlon64 3200+ (s939) Venice Core? ?X550 256MB, TV, DVI, PCI-E? g.skill PC3200(DDR400) 2.5-3-3-6 Single Channel שאני מנסה להפעיל,מנורת הלד דולקת כנ"ל המאווררים והכל אך אין תמונה לא עולה כלום וציפצופים ממושכים נשמעים. אשמח לקבל עזרה
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי, מדובר על צורב רגיל לא די וי די,היום אני מנסה לצרוב ( ואני חייב לציין של עשיתי שימוש בצורב זמן רב ) ואני מקבל הודעה שאין דיסק למרות שיש. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה ?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
יש לי לוח אינטל 965L חדש קיבלתי שילשום. שמתי לב לזה שכאשר אני מדליק את המחשב, או עושה RESET, המאוורר של ה CPU (לא המאווררים האחרים שמתחברים ללוח וגם לא אלה שמתחברים ל 12V) עובד במלוא המהירות, אחרי רבע שניה במהירות בינונית - ככה 3 פעמים (FULL/HALF/FULL/HALF/FULL/HALF) ואז ממשיך במהירות בינונית עד אשר הWINDOWS עולה ונשאר כך בהתאם לטמפ'. הכל עובד סבבה, אבל אני לא יודע אם ככה המאוורר צריך לעשות. עיזרו לי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
עשיתי שהוא יסרוק רק את הראשון כל השאר הוא עושה סריקה אבל שאני עושה את הראשון הוא רושם FAILDE זה אומר שיש שגיאה במעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
-
מחשב חדש: E6400 7600GT ו1G בערך 10דקות - חצי שעה לאחר התחלת המשחק המשחק נתקע והסאונד חוזר על עצמו לכמה שניות ואז יש רעש כזה : טרררררררררר והמשחק ממשיך כרגיל עד לתקיעה הבאה . 100% אין וירוסים וכל השטויות.. דרייבר NVIDIA מעודכן.. יכול להיות שהבעיה בטמפ' אבל איך אני בודק ?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב המחשב אומר לי ללחוץ F1 כדי להפעיל את הWindows הוא Delete כדי לעבור לBIOS זה מאוד מעצבן כול פעם ללחוץ F1 שאני מפעיל את המחשב ניסיתי להפס את הBIOS וזה לא עזר עם מישהו יודע מה לעשות כי אני מישתגע מיזה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה כל פעם שהוא מפעיל תוכנה כלשהיא (נגיד : פוטושופ) אז המחשב נתקע לאחר 10 דקות אני חושב שזה הזיכרון הוא חושב שזה הכרטיס מסך אז הוא החליף כרטיס מסך ועדין הייתה את הבעיה. Intel Pentium 4 2.4ghrz ATI Radeon 9250 512 ram hd 80 gb western digital התקלה התחילה בפתאומיות. הה ופירמוט לא עזר תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום יש לי E6300 כל השאר במפרט עכשיו אחרי איזה 4-3 שעות המחשב ניהיה אייתי כזה אני לא יכול לשמוע מוזיקה ולגלוש באינטרנט באותו זמן זה כזה עושה רעשים של קטיעה במוזיקה אולי הבעיה בלוח :s05: לממש אחריות???
-
- 7 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי כונן שעושה בעיות , זה לא הכונן הראשי הכונן לא מאפשר לי לבצע בדיקת שגיאות בדיסק או לעשות איחוי , ובנוסף אני לא יכול להעביר\למחוק כמה קבצים שנמצאים על אותו כונן . מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעייה הזאת לא הציקה לי עד היום. היום החלטתי שאני מתקן אותה סופית. וניגשתי לעבודה. דבר ראשון הפעלתי את הNERO,איפה שכפתור ה"BURN" אני ממתין כדי שהוא ייזהה מהירות ... (משהו בסגנון :WRITE READY...לבן כזה) וזה לא מסתיים..או שזה מסתיים ולא מציג מהירות לצריבה. בדקתי מנהלי התקנים הכל בסדר..!בדקתי את הגרסה של הצורב זה 1.0N הכי חדש מהאתר שלהם ... ניגשתי לBIOS ושם ניסיתי לבדוק אם הוא מזהה את הצורב וכן הוא מזהה...גם בIDE...וגם בATAPI CDROM/S. למה הצורב מתנהג ככה ? ניסיתי אפילו להסיר את הצורב (פיזית) ולחבר...זה לא ממש עוזר...! פתרונות ? רפאל.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
באינטרנט הכל עובד בסדר ומהר אבל התמונות עולות מאוד מאוד לאט !! למה זה ככה? יש פתרון?? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב לאחר כמה שעות שאני בא להדליק אותו הוא עושה לי צפצוף ארוך ו 2 קצרים ולא רואים כלום על המסך לאחר כמה נסיונות אני מחכה חצי שעה ואז מנסה שוב וזה פועל זה קרה לי בדיוק באותה בעיה 2 פעמים עכשיו אני לא יודע אם לכבות את המחשב או לא מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כאשר אני מחבא את המחשב מופיעה לי הודעת שגיאה שהכונן אינו נמצא ואם אפשר לסגור אותו.. עכשיו זה קורה רק בריסטרט ובכיבוי.. איך אני פותר בעיה זאת? ד"א התקשרתי לזה שקניתי ממנו את המחשב הוא אמר שאני צריך לתכנת את הבייס או הביוס לא יודע בדיוק.. נ.ב אין לי כונן דיסקטים (המרובעים*)
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מנסה למחוק או להעביר כמה קבצים וקופצת לי הודעה : [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
מצטער שאני פותח נושא שני פשוט הכותרת מאוד משקפת את התוכן לכן אני מעדיף לפתוח אחד חדש. וחוץ מזה, שניי השאלות שונות לגמריי. הנושא השני הוא בנושא הסאונד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=208904.0 ועכשיו לעניינו.. יש מארז של טרמלטק סופרנו. (עם הדלתות החלון וכו') עכשיו יש לי פתח למעלה, שיש בו שני חיבורים USB אחד של מיקרופון אחד של רמקולים/אוזניות. ויש עוד חיבור שאין לי מושג למה הוא משמש.. עכשיו הם לא עובדים.. ושדיברתי עם הטכנאי (דיברתי איתו בקשר לבעיה אחרת אבל גם שאלתי אותו בנוגע לזה) הוא אמר שהלוח אמ שלי (asus 945P [P5LD2 SE]) לא מחובר.. ושהוא יכול להכיל מ6 עד 8 חיבורי USB. עכשיו לשאלה.. יש מצב שהוא טועה, ויש מצב שזה משהו שאני יכול לפתור דרך פעולות במחשב…
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני כמה ימים 6600 של INNOVISION עם 256MB ו128BIT אבל המשחקים אצלו ממש לא זזים יותר גרוע מהכרטיס הקודם 5200...: הנה תמונה מפיפה מונדיאל: מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב הספור הוא ככה ניסיתי להתקין לינוקס ולא הצלחתי עם ארבע דיסקים ושתי הפצות בכולם הגעתי לתפריט הראשון של ההתקנה ותמיד אחרי אחרי שבחרתי להתקין אחרי כמה שניות נתקע המחשב אז חשבתי אולי וינדוס מונע את ההתקנה מחקתי את ההרדיסק לגמרי (באמצעות דיסק ההתקנה של ווינדוס ) המחשב עולה ומורה שאין לו בוט (סימן שנמחק ההרדיסק ) וניסיתי להתקין את האובנטו - נתקע בדיוק באותו מקום כבראשונה ניסיתי להתקין את הפדורה קור 4 - נתקע באותו מקום אז הגעתי למסקנה שהביוס אחראי לכך התקנתי עוד פעם ווינדוס אינטרנט וכו'..... ואמרתי אם כבר נעדכן את הביוס הלכתי לאתר http://www.esupport.com/global/ ובאמצעות התוכנה שלהם הוא זיהה את הביוס (מצורף בקובץ למטה ) אבל הם מבקשים שאני אמתין 24 שעות ואין ל…
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
המחשב שלי חדש , פנטיום 4 , 3.2 1GB זיכרון , Windows xp professional service pack 2 לאחרונה כל תוכנה שאני מפעיל תוקעת את המחשב למשך כחצי דקה ניסיתי לעשות שיחזור למערכת - לא עזר הרצתי את התוכנות : Spybot Registry Mechanic Ad-aware 6 וגם את האנטיוירוס שלי : karspersky ועדיין אחרי הרצת התוכנות האלו המחשב נתקע כמעט בכל תוכנה שאני מפעיל בנוסף אני לא מצליח באחד הכוננים לעשות בדיקת שגיאות בדיסק וגם איחוי - אני לא יודע אם זה קשור לבעיה הראשונה , אולי :\ עידכון : מסתבר שלא כל הפעלה של תוכנה תוקעת את המחשב , פשוט כל כמה זמן המחשב נתקע ... מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי... כבר תקופה ארוכה (כמה חודשים) שהמחשב שלי נתקע באופן פתאומי, ללא כל הודעה מראש והופך לגמרי משותק, הפתרון היחיד למעשה הוא לעשות ריסטארט. מקרה כזה קרה לי גם לפני מספר שעות, אך כשהדלקתי את המחשב הוא הפך איטי וכל פעולה הכי קטנה לוקחת הרבה מאד זמן. למעשה, לא הצלחתי לפתוח אפילו את הדפדפן,לכן אני כותב מהמחשב השני. ניסיתי לעשות שחזור מערכת אך אין שיפור. בדיקת נגד ספיוורס עשיתי ולא מצאתי כלום. בדיקה נגד וירוסים - האנטי וירוס לא מתריע על וירוס... וגם אין קבצים חשודים במנהל המשימות. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה... המפרט שלי(מחשב ישן): intel pentium 4 2.4ghz 512mb RAM RADEON 9550 256MB דיסק קשיח 80GB של סאמסונג מחכה לעזרה! תודה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
האם המאוורר מסתובב מהר? ואך מגביהים את המהירות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אתמול הפעלתי מחשב דיי ישן שהיה לי....פנטיום 3 מעבד 500 ושמתי לו מזכרונות שהיו לי 384 SDRAM....הכול עובד תקין לחלוטין רק הבעיה היא שאין לו כרטיס קול מבונה בלוח אם והוספתי לו כרטיס קול של קרייטיב שהיה לי ויש יציאות כבלים כאלו מהכרטיס קול ואין לי מושג לאן לחבר אותן-על הלוח אם לדיסקים- קיצר לאן מחברים ומה עושים?!
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-