תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
When iam tring to download something its download only the half of the file for example if im tring to download a game that weight 2 gb its downloading only 600mb and than its say that the file completed :s05:
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הסיפור שלי הוא כזה... היום בבוקר נסעתי לאנשהו, וכשחזרתי גיליתי שהייתה לנו בבית הפסקת חשמל (כל המחשבים בבית נכבו....) המחשבים של האחים שלי עבדו בסדר אבל כשאני באתי להפעיל את המחשב שלי - אין תגובה. המאווררים (כולם) לא עובדים ואין ביפים. אבל הלד שעל לוח האם כן פועל! כמובן שעברתי על כל המדריכים שיש לכם פה ושום דבר לא עובד: ניתקתי את כל הרכיבים הלא הכרחיים והשארתי רק את הספק, לוח האם, המעבד והרמקול הפנימי. אין תגובה גם פה. ניסיתי לקצר את החיבורים של הספק ולראות אם הוא פועל - והוא כן עבד. אפילו חשבתי שאולי הכפתור נדפק וניסיתי לקצר את הפינים שהוא מחובר אליהם - אבל גם זה לא עבד... אין שום קבל מנופח על לוח האם. הספק הוא ספק גנרי בן כמה חודשים ויש לי הרגשה שהוא הרס לי את…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב אני לא רואה שום דבר בעת עליית הביוס מסך שחור לחלוטין אפילו את המסך של עלייית הוינדוס 7 וגם לא את המסך של WELCOME לא רואים ,רק אחרי כמה זמן רואים את המערכת הפעלה פתאום עולה ישר לשולחן עבודה אותו דבר בעת הכיבוי לא רואים את מסך הכיבוי HELP...?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך משומש 9800 AGP ולאחר שחיברתי אותו והפעלתי את המחשב, המסך לא עבד, והלוח אם השמיע במקום צפצוף אחד קצר שהוא בדר"כ משמיע, צפצוף ארוך ומיד אחריו עוד צפצוף קצר. הלוח אם שלי זה ABIT VT7 שאמור לתמוך בAGPx8. האם אני צריך לקנפג משהו קודם בביוס כדי שזה יעבוד? מה עושים? עזרו לי בבקשה כי אחרת אני אחזיר את הכרטיס לבעליו הקודמים וחבל...
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב הקול עובד כמו שצריך יש את הצליל הרגיל של הוינדוס (xp) אני אפילו מצליח להפעיל לכמה שניות את הוינאמפ לדוגמה אבל אחרי זה הקול נעלם וכשאני פותח את volume control או כלי אחר דומה הוא לא מזהה אצלי שום כרטיס קול למרות שמחינת הדריברים וזה אין שום שינוי וגם אני לא עשיתי שום שינוי בימים האחרונים (רק היום הבעיה הזאת קרתה לי) וניסיתי להתקין מחדש את הדריבר
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו עכשיו התקנתי לו שני דיסקים קשיחים אחד של 250 גיגה ואחד של 500 גיגה שניהם של סיגייט עכשיו התקנתי את הויסטה על ה250 גיגה ואחרי שניכנסתי למחשב שלי אז אני רואה רק את ה250 גיגה ואת ה500 גיגה אני לא רואה אבל במנהל ההתקנים אני רואה את שני הכוננים יש לי לוח אם של "אסוס" דגם p5e והדיסקים הקשיחים הם דגם ה500 גיגה: Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s 500-GB Hard Drive ST3500320AS ודגם ה250 גיגה: Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 250-GB Hard Drive ST3250410AS תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן ציפסט G33 עם כרטיס מסך וקול על הבורד win7 התקנתי כרטיס מסך נוסף ואני שוקל להתקין כרטיס קול Creative Labs Sound Blaster Audigy 4 Internal Computer Audio Sound Card PCI PC בכדי לשמוע מוזיקה באיכות יותר טובה 30$ כולל משלוח מה דעתכם ייתן ערך איכות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני הולך להשתגע, דבר כזה עוד לא קרה לי... כשהייתי מדליק את המחשב הסריקה הייתה מתבצעת תוך שנייה כשאני מדליק את המחשב.. איזה יום נתקע הוינדוז שזה לא קרה לי גם בחיים ב XP, הפעלתי את המחשב מחדש, והציג לי את ה INFO על החומרה ממש האיטיות, אות אות מילה מילה, ולא בבת אחת... כיביתי אחרי המון נסיונות כושלים. הדלקתי אחרי כמה דקות.. והמחשב עבד, רק מה! הסריקה של הזיכרון שאפילו בד"כ לא מספיקים לראות אותה נעשת באיטיות ביחס למה שהיה... יש לי זיכרון 333MHZ 512 MB... לוקח כ 30 שניות לסריקה, והיא חוזרת על עצמה 3 פעמים.. אחרי זה הוינדוז עולה רגיל, הביצועים מעולים אין שינוי... המשחקים טסים אצלי... אבל מעצבן אותי לראות משהו לא נורלמי כשאני מדליק את המחשב.... אם אני עושה ריסטארט המחשב לא עו…
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי , אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לפורום הזה .... אבל אנסה ... קניתי מחשב חדש בהמלצת פורום המפרטים , אומנם לא מן היקרים אבל עדיין יותר רועש מהמחשב הישן ששידרגתי ( בן 5 ! ) במפרט : AMD 64 3800 לוח אם של ASUS M2A-VM HDMI מארז HEC CI-6A19 + ספק 400 של HEC קרור למעבד - ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO הרעש לפני עליית הווינדוס / או כשהופעל לראשונה ללא מערכת הפעלה היה סביר בהחלט . ואילו מייד עם עליית הווינדוס מצטרף ללהקה עוד רעש די מטריד שאני מניח שמקורו מאיוורור המעבד . נא ייעצו לי ? כיצד אפחית את הרעש ? האם בהגדרות ביוס ? אן הקירור של המעבד לא משהו ... נא עזרתם תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לעיתים קרובות, כשאני מדליק את המחשב, המחשב עושה מין צפצוף כזה יכול להיות שזה הצורב וכלום לא מופיע על המסך, המחשב עושה רעש של עובד אבל שום דבר לא עובד, אחרי זה אני צריך לכבות ולהדליק ובדרך כלל זה עובד לפעמים צריך פעמיים. אני חושב שזה קשור לצורב כי הכונן של הצורב כבר לא מופיע לי ברשימה של הכוננים ב"computer". משהו יכול לעזור לי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום התחדשתי ב-HD4850 חיברתי אותו, התקנתי את הדרייבר, אבל ברגע שאני מחבר את המסך אליו (כרגע אני מחובר למובנה), המסך לא מראה כלום. כשאני מדליק את המחשב, נדלקת נורה אדומה על הכרטיס והמאוורר שלו לא עובד. ניסיתי לבדוק בביוס אם אני מוגדר נכון, אבל קצת הלכתי לאיבוד שם. אשמח לעזרה. תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום בעיה KERNEL POWER 41 מה זה אומר - ( תמונה ) כל כמה שעות המחשב שלי עושה ריסטארט שניכנס ל- WIN 7 64 מסומן שיש בעיה עם הבעיה שבתמונה למישהו יש מושג מה זה ? איפה הבעיה ? מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה זמן וחילקתי את שני ההארד דיסקים (שני הארד דיסקים של 500 גיגה של סיגייט) למחיצות. כל פעם שרציתי להעתיק קבצים אל אחת מהמחיצות הופיעה הודעה שצריך לעשות פירמוט, ולכן עשיתי פירמוט רק לשתי מחיצות בהארד דיסק אחד. בשני לא היה לי צורך בינתיים. הכונן השני נשאר לא מפורמט במשך כמה זמן, עד שפתאום הוא נעלם. הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" או בניהול מחיצות. בנוסף, הורדתי תוכנה לניהול מחיצות וגם היא לא זיהתה אותו. גם בביוס מופיע רק אחד, ושיחקתי קצת עם הכבלים של ההארד דיסקים במארז והכל בסדר. מה לעשות? ??? תודה, גיא
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום כולם, לאחרונה רכשתי את המחשב עם המפרט הבא: Pentium 4 2GHZ 256 DDR RAM ASUS Gefore4 440mx 60GB WB חילקתי את הדיסק קשיח ל מחיצות והתחלתי להתקין את WINXP. כבר בשלב הראשון, כאשר ההתקנה מעתיקה את הקבצים במסך כחול, המחשב פשוט נתקע לאחר סיום העתקת הקבצים ועושה ריסט לבד, ומתקבלת ההודעה הבאה: TRAP 0000000D ============ GENERAL PROTECTION FAULT tr=0028 (ועוד הרבה "מידע" מסוג זה) מה לא בסדר? :-[
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, קניתי לפני מספר ימים כרטיס INNOVISION GEFORCE 4 MX440 128 MB. כאשר אני משתמש בכרטיס לראות בטלוויזיה(סרטים או כל דבר אחר,אפילו ה- windows עצמו), המסך פשוט מרצד! זה מעצבן אותי ניסיתי לשחק עם הרזולוציה(הכרטיס תומך TV-OUT עד 1024X768) עם ה-REFRESH RATE, שיניתי דרביירים, שום דבר לא עזר! זה מעצבן אותי! אנא עזרו לי לראות סרטים ושאר ירקות בטלוויזיה שלי בשלווה וברוגע! תודה יונתן
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש בעבודה , הכל טוב ויפה אבל ה- VOLUME שם מאוד מאוד נמוך. בתור אחד שיושב כל היום עם אוזניות , זה מאוד מאוד מציק. האם ניתן לבדוק / לעשות משהו בנידון? האם יש תוכנות בעזרתם אולי אפשר להגביר את ה-VOLUME? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכם! לפני כמה חודשים חתכתי בטעות את הכבל שמוביל אל המנוע של ההארדיסק (הכתום הזה) - קרעתי רק גיד אחד - לאחר בדיקה עם פלוק. לאחר ששאלתי פה בפורום והתייעצתי איתכם אמרתם לי לעשות גישור בהלחמה של המקום הקרוע, וזה מה שעשיתי (צירפתי תמונה) עכשיו, שאני מנסה לחבר את ההארדיסק הוא לא מזוהה בביוס, ולפעמים הוא גם עושה רעשים של תקתוק של שעון האם יש משהו שגוי במה שעשיתי? אודה לעזרתכם, יש לי חומר מאוד חשוב על הכונן הזה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב עם מארז thermaltake case v9 מאז שרכשתי את המחשב עד היום לא הצלחתי להשתמש בחיבור שיש למעלה לדיסק קשיח. פתחתי את המחשב וראיתי שהכבל SATA מחובר לחיבור למעלה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ולא הצלחתי להפעיל את זה. מישהו יודע אולי מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי בעיה במחשב כשר אני משחק כל מישחק שיש לי על המחשב לדוגמא MEDAL OF HONOR ALLIED ASSAUL(הראשון בסדרה) המחשב שלי ניתקע ומציג לי תמונה מרוחה על המסך הבאתי את חבר שלי שהוא תכנאי והוא אמר לי שזה הכרטיס מסך שלי שיש מצב שהוא הלך השאלה שלי היא עם הוא צודק וצריך להחליף כרטיס או שאולי זה בעייה אחרת???? תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
עזרה איך מגלים שמעבד לא עובד? הדלקתי מחשב ומחשב עובד אבל לא עלה מסך וגם מקלדת ועכבר לא מראים לי שהם פועלים למרות נסיתי עם כמה יציאות usb מלוח אם ונסיתי עם ספק אחר עדיין אותו הבעיה ואפילו החלפתי לוח אם שני ואותו הבעיה. אפילו ניתקתי דסיק קשיח ssb והכל רק לוח אם מעבד וספק ואפילו נסיתי עם מקלדת ועכבר לא עובדים ובדקתי עם מקלדת ועכבר במחשב נייד וזה עובד. אפילו הוצאתי קירור מעבד והרגשתי מעבד מתחמם זה אומר שזה עובד? אבל לא עלה במסך מה בעיה זו? בחיים לא נתקלתי בעיה הכי מוזרה לקחת סיכון ולרכוש מעבד חדש ולבדוק אןו לשלוח למעבדה שיבדקו מעבד בלבד? תודה על המענה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי, אחד המאווררים במחשב, אני לא בטוח אבל חושב שמדובר במאוורר של המעבד, החל לפעול במהירות קבועה, ואינו מתאים את עצמו לטמפרטורה. עד לא מזמן המחשב היה השקט וכאשר העמסתי עליו שמעתי את המאוורר מתאמץ יותר. 1. איך אוכל לבדוק איזה חיישן של איזה מאוורר הלך? 2 זה בהכרח חיישן מקולקל? כלמור בהכרח בעיית חומרה? 3.אשמח למדריך יוטיוב כלשהו להחלפת חיישן, והמלצה איפה לקנות חיישן. אני מעדיף לא לתת את המחשב לטכנאי. מעדיף לעשות בעצמי וללמוד. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם! לאחרונה קניתי מחשב נייד Asus Zenbook pro ux501, על פי הנתונים הטכניים שהוצגו באינטרנט למחשב ישנו כרטיס מסך מסוג Nvidia GeForce GTX 960M 4GB אבל משום מה כל התוכנות רצות על Intel GPU ולא על הכרטיס של INVIDIA. צריך את עצתכם ועזרתכם, האם צריך לשנות את זה? כי אחת הסיבות שקניתי את המחשב הוא כרטיס המסך שאמור לשמש אותי לצורך עבודה גרפית ועריכת וידיאו פה ושם. תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קיבלת היום את כל החלקים למשב שהזמנתי והרכבתי אותו. הרכבתי את המעבד, ואז הרכבתי עליו את המאורר. אח"כ ראיתי שהכבל חשמל שלו קצת תקוע בתוך המאוורר אז הוצאתי את המאוורר לסדר את זה. אז ראיתי שיש על המעבד והקירור איזה שהוא חומר (משחה טרמית?). האם זה בסדר להדליק עכשיו את המחשב, או שלא הייתי אמור להוציא את המאוורר אחרי ששמתי אותו? יש סיכוי שבטעות נגעתי במשחה. תודה ובבקשה לא לצחוק עליי ^^"
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, מסתבר שבמחשב שלי יש 1.5 זכרון RAM מסוג DDR2. בדקתי באתר של אינטל, יצרנית לוח האם, ואם אני מבין נכון אז יש 2 כניסות זכרון, במהירות של 667 MHZ מקסימום. http://www.intel.com/content/www/us/en/support/boards-and-kits/desktop-boards/000006823.html צירפתי את פירוט לוח האם והזכרון הקיים, והשאלה שלי היא איזה כרטיס זכרון אני צריך לקנות כדי להגדיל את סך הזכרון לפחות ל 3 GB? משהו מאלה אני מניח? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-memory&db5332054=5333667&db27455=27967&db27457=156748&noidx=1 תודה רבה לעונים. בני.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב כבר הרבה זמן מילפני חודש וחצי קניתי מחשב מרשת ivory הגעתי הביתה הפעלתי את המחשב לאחר כמה דקות המחשב נתקע עושה פריז ועושה קול מוזר מהרמקולים הפתרון היחידי לפתור את זה זהו רק ריסטרט המחשב נתקע כל פעם בזמן אחר הוא נתקע גם בפעולות שלא דורשות מאמץ מהמחשב למשל אינטרנט או שמיעה של מוזקיה וגם באמצע משחקים ניסיתי לראות את בעיה זאת בפורומים שונים ואכן מצאתי אבל כל פעם אמרו משהו אחר ולא כל כך הבנתי מה ניסו להגיד שמה, מה שכן הצלחתי להבין שבעיה זאת נמצאת בקרב המחשבים האחרים החדשים יש כמה פתרונות שאני חושב שהם יכולים לפתור בעיה זו, חשוב לי לשמוע את כל הדעות שלכם כי אני יודע שיש פה אנשים שמבינים. להלן המפרט שלי : לוח מותג MSI דגם X58 PRO צ'יפסט X58 כ.קול …
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-