תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
לא יודע מה קרה פתאום, עשיתי הפעלה מחדש למחשב קיבלתי איזה הודעה על vga שצריך להתקין כי מצב התקן חדש (ולא חיברתי כלום למחשב) ואז פתאום המחשב עובד כרגיל אבל כל מה שקשור לגלילה למשל או לגרירה של חלונות עובד לאט בטירוף זו בעיה שהייתה לי בעבר אני רק לא זוכר איך זה תוקן אז, אשמח לעזרה מקווה שהכל מובן.
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח אם תעזרו לי בנושא של צורב DVD_RW שלי של חברת NEC דגם ND-4550A... היום צרבתי לעצמי איזה דיסק של DVD-R ומאז הוא הפסיק לזהות לי דיסקים בפורמט DVD-R שאני מכניס לתוך הכונן. כשניסיתי להכניס דיסק בפורמט CD-R הוא כן הצליח לזהות אותו ולקרוא אותו. יש למישהו רעיונות ממה זה נגרם ומה בעצם יכול לגרום לתופעה כזאת? עברתי על הדרייברים ובמנהל ההתקנים על הקונפיגורציה של הכונן והכל נראה לי תקין... אם למישהו יהיו הצעות מה לעשות אשמח לקבל אותם פה... ??? :-\
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, הכבל שנקנה מחובר ישירות מיציאת הטלויזיה HDMI1 אל המחשב הנייד, אך אין שום תגובה לא מהמחשב הנייד ולא מהטלויזיה אל הכבל. כאילו לא חיברתי שום דבר ולא עשיתי כלום. אני עושה משהו לא נכון? נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך בוינדוס 7, עשיתי DETECT ואין תגובה. ייתכן שהכבל פגום? אני משתמש בדרייבר 9.7 של ATI והמחשב המדובר הוא HP PAV DV 6 1330EJ כרטיס מסך הוא 4650HD. תודה רבה! הכבל המדובר הוא כבל רגיל מחברת Alpha Elettronica, בטח משהו לא מוכר, ועוד עלה 140 ש"ח בטרקלין חשמל., אורך של 3 מטר. ייתכן שהכבל קרוע מבפנים?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רוצה להחליף כונן קשיח במחשב נייד של HP מדגם: 4330s. להלן ההוראות מאתר החברה: http://h20564.www2.hp.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c02881094 וסרטון הממחיש את ביצוע ההחלפה: http://h20464.www2.hp.com/media/BCD3E70C-D4A5-4D47-A6C3-B1DEA91F798F/common/hp_player_wide.htm?myFRU=rox_harddiskdrive התהליך נראה מאוד פשוט. שאלתי: איזה כונן עליי לקנות בכדי שיתאים לתושבת? נראה שיש מעין מעטפת פלסטיק שאיתה מחליקים את הכונן למיקומו, האם המעטפת הזאת מגיעה עם כל כונן שאקנה? האם צריך לקנות כונן יייעודי של HP? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מעביר איזה קובץ מדיסק קשיח אחד לשני או מדיסק קשיח לדיסק און קיי כשאני משאיר את החלון העברה ברקע ועובר למשהו אחר ההעברה נתקעת, אני צריך להישאר עם החלון של ההעברה עד שזה מסיים ורק ככה זה לא נתקע. מה הבעיה? ויסטה 64 SAMSUNG F! 1T MAXTOR 1 T
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב. הוא כל הזמן מכבה את עצמו כאשר הוא במאמץ...!... ניראה לי שהבעיה היא במאוורר של המעבד אבל אני לא סגור על זה... עכשיו, במנוחה לגמרי, הבעבד באיזה 60 מעלות... מקודם, שיחקתי במשחק כבד יחסית, ואז המחשב פשוט כיבא את עצמו אחרי רבע שעה... כשהדלקתי אותו אחר"כ ועלה הווינדוווז, הטמפרטורה של המעבד הייתה איזה 70..אוליי אפילו יותר... ככה שכנראה במאמץ הוא הגיע לי ליותר... (דרך אגב, את הטמפרטורה אני בדקתי בתוכנת אברסט...) אז מה ניראה לכם? איפה הבעיה? אם אחליף מאוורר המחשב יעבוד טוב? ? ? ? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום , לחבר שלי יש בעיה במחשב הוא מקבל מסך כחול (קיבל 4 פעמים) שרשום במסך הזה Memory_managment . בעיה בזיכרונות ? הזיכרונות הם : *ram - kingson 2048 X 2 = 4GB . הוא אמר לי שהוא בדק בתוך המארז ואין שום דבר נפוח . הוא בדק שוב פעם רק את הזיכרונות בתוך המארז הוא אמר שהכל בסדר איתם ? ציטוט ממנו : "אממ שאני מנסה לעלות את המחשב הוא נתקע ב WELCOME ועושה ריסט " יש לו vista ultimate 64 bit english מה להגיד לו לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי מחשב נייד של HP מדגם hp 255 g5 w4m80ea והתקנתי עליו ווינדוס7 32BIT, כעת יש להתקין דרייברים. נכנסתי לאתר של HP ובחרתי בדגם של המחשב ואני רואה שיש דרייברים רק ל-64BIT (גם ווינדוס 7 וגם ווינדוס 10) ניסיתי להתקין אותם ללא הצלחה..... מה ניתן לעשות? האם יש להתקין ווינדוס 64BIT?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח עם סוללה מדגם ורטה. 3.6 Volt והיא נראת כך http://www.pccomponentscompany.com/PCC/images/0034-000070-0.jpg זאת סוללה שכבר לא מוכרים בחנויות מחשבים, כי היא מתאימה ללוחות ישנים. איפה אני מוצא סוללה כזו? איך אני מחבר אותה ללוח, - אין לה בית סוללה על הלוח. אולי אני יכול לשים סוללה אחרת דומה? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם! לאחרונה קניתי מחשב נייד Asus Zenbook pro ux501, על פי הנתונים הטכניים שהוצגו באינטרנט למחשב ישנו כרטיס מסך מסוג Nvidia GeForce GTX 960M 4GB אבל משום מה כל התוכנות רצות על Intel GPU ולא על הכרטיס של INVIDIA. צריך את עצתכם ועזרתכם, האם צריך לשנות את זה? כי אחת הסיבות שקניתי את המחשב הוא כרטיס המסך שאמור לשמש אותי לצורך עבודה גרפית ועריכת וידיאו פה ושם. תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את הדיסק הקשיח של 20 ג'יגה המחשב קורא אותואבל הוא לא מופיע במחשב שלי הוא מופיע בחומרה אני מודה לכל מי שיעזור לי תוווודה רבה WINDOWS XP PRO בעברית אני במצוקה נוראית יפצה את מי שעוזר לי
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה כשאני מפעיל את המחשב, המסך אינו נדלק, או נותן הודעה כגון No Input Signal גם עם כרטיסי מסך שונים ומסכים שונים, התוצאה זהה. כמו כן נראה שהמסך שברשותי תקין, כיוון שהוא עובד עם מחשבים אחרים. למרות שאינני יודע אם קיים קשר כלשהו, הבעיה החלה לאחר שביקשתי להוסיף כרטיסי RAM נוספים למחשב שברשותי - אולם יחד עם זאת, מדובר בכרטיסים שכלל לא חיברתי בסוף, כיוון שלא התאימו ללוח-האם שברשותי. ניתקתי את המחשב מהחשמל ומכל הכבלים על מנת להתקין את הזיכרונות, אך נוכחתי שהם כלל אינם מתאימים ללוח האם ברשותי, ולכן כלל לא התקנתי/חיברתי אותם. לאחר מכן, ניסיתי להפעיל את המחשב (ללא כל שינוי בחומרה) והבעיה הופיעה. נראה שהבעיה אינה עם המסך/כרטיסי המסך כפי שאמרתי.. כמו כן אינני יוד…
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב לגמרי לבד ולאחר מעשה הכל נראה בסדר חוץ ממשהו אחד מוזר... יש לי 250 מ"ג 16se sata2 חיברתי אותו לכבל של ה - sata ומהספק כוח חיברתי את הכבל עם המחבר השחור הדק (השונה מכול השאר) - הנחתי שהוא החשמל של ה- sata עכשיו - ההארד מופיע לי תחת האייקון של "safetly remove hardware" בתחתית המסך בצד ימין, כאילו הוא USB. כמובן שהוונידוס לא נותן לי "להסיר אותו". מה זה צריך להיות לעזאזל????
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
המחשב שלי מוגן עם סיסמא ופתאום כשאני מעלה אותו הוא לא קורא לי את הסיסמא ולכן אי אפשר להיכנס. כיצד יש דרך לעקוף ולפרוץ את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולםאני מנסה כבר זמן די רב לחבר את המחשב שלי למסך הטלוויזיה כך שאוכל לראות את המחשב שלי על המסך הגדול של הטלוויזיה.לאחר שניסיתי מספר פעמים עם כבל HDMI פשוט וללא הצלחה , החלטתי לנסות עם כבל שהוא גם DVI וגם HDMIאת הDVI חיברתי למחשב ואת הHDMI חיברתי לטלוויזיה , ולא ראיתי כלום. שום דבר לא מופיע. מדובר בטלויזיה חדשה , וגם המחשב שלי הוא מחשב שנמצא מעל הממוצע מבחינת ביצועים. הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce gtx 750 . (אני מזכיר שגם כבל HDMI רגיל לא עבד , אז אם יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת,גם זה מאוד יועיל)יש למישהו רעיון איך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב P4 דיי ישן שהתחיל לא מזמן לעשות ריסטים בעת כניסה לוינדוס(שמראים את הלוגו ורצים הקוביות הכחולות האלו).. זה קרה פעם אחת, ניתקתי את חלק מהרכיבים וחיברתי שוב והשגתי לו עוד חיים לשבועיים, אבל עכשיו זה קרס שוב.. לדעתי, ותקנו אותי אם אני טועה, התקלה הזאת יכולה לבוא מהמעבד, לוח אם או כרטיס מסך. את הכרטיס מסך בדקתי והוא תקין - במחשב הנוכחי שמתי כרטיס מסך שאני יודע שעובד והתקלה עדיין קרתה, ובמחשב אחר שעובד שמתי את הכרטיס מסך שלי והוא הפעיל את המערכת. לכן נשאר עכשיו לבדוק רק את הלוח אם או המעבד, הגעתי למסקנה שלא שווה לי בכלל לנסות לתקן את התקלה הזאת, אם היא באמת בלוח אם או במעבד, כי במחיר טיפה יותר יקר מעלות התיקון אני יכול להרכיב מחשב הרבה יותר טוב מהנוכחי. שא…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש הרבה מדריכים שיסבירו לי העם המחשב שלי עובד על טמפ' נכונה כמו כן רציתי לדעת עד איזה גבול אפשר להגיע בטמפ' אני לא מבין כל כך בזה ולך אני יכתוב כאן מה הוא רושם לי בתוכנה שמראה טמפ' במחשב motherboard -43c(109 f) aux - 41 c (106f gpu 67c (153 wd 38c (100f cpu 2941 משתנה כל שניה שאני לא יודע מזה תודה מראש לכולם
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, קיבלת היום את כל החלקים למשב שהזמנתי והרכבתי אותו. הרכבתי את המעבד, ואז הרכבתי עליו את המאורר. אח"כ ראיתי שהכבל חשמל שלו קצת תקוע בתוך המאוורר אז הוצאתי את המאוורר לסדר את זה. אז ראיתי שיש על המעבד והקירור איזה שהוא חומר (משחה טרמית?). האם זה בסדר להדליק עכשיו את המחשב, או שלא הייתי אמור להוציא את המאוורר אחרי ששמתי אותו? יש סיכוי שבטעות נגעתי במשחה. תודה ובבקשה לא לצחוק עליי ^^"
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, מסתבר שבמחשב שלי יש 1.5 זכרון RAM מסוג DDR2. בדקתי באתר של אינטל, יצרנית לוח האם, ואם אני מבין נכון אז יש 2 כניסות זכרון, במהירות של 667 MHZ מקסימום. http://www.intel.com/content/www/us/en/support/boards-and-kits/desktop-boards/000006823.html צירפתי את פירוט לוח האם והזכרון הקיים, והשאלה שלי היא איזה כרטיס זכרון אני צריך לקנות כדי להגדיל את סך הזכרון לפחות ל 3 GB? משהו מאלה אני מניח? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-memory&db5332054=5333667&db27455=27967&db27457=156748&noidx=1 תודה רבה לעונים. בני.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה שונה מלוח ללוח ולצערי אין לי את החוברת של הלוח http://www.foxconnchannel.com/EN-US/product/motherboard_detail.aspx?ID=en-gb0000041 יעזור לי מאוד אם מישהו יכוון אותי בחיבורי החוטים power led power sw rest sw h.d.d led speaker למעט ה speaker הכתוב ליד החיבורים בלוח מקוצרים או לא מובנים לי. אם תהיה אפשרות לכוון אותי למרות הסרבול שבדבר,זה יעזור לי מאוד. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי בעיה עם כרטיס המסך (ATI 5970) או עם לוח האם (ASUS Rampage Extreme). אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין איפה הבעיה בדיוק. לפני כחודש החלפתי כרטיס מסך ל-5970 ומאז המחשב שלי סובל מבעיות. בהתחלה חשבתי שזה הספק אז החלפתי לספק חזק יותר (750W). לפני כשבועיים המחשב התחיל לקרוס ולעתים לא הייתי מצליח להגיע אפילו למסך ה-POST. בהדלקה או אחרי ריסט הייתי שומע את המאוורר של כרטיס המסך מתחרפן על 100% מהירות ושם זה היה נשאר. אין צפצופים, אין מסך כחול, אין POST. כמה מחזורי כיבוי-הדלקה והמחשב היה מצליח להידלק איכשהו והכל היה עובד כרגיל כל עוד לא הייתי מכבה אותו. לפני כמה ימים התחלתי לקבל מסכים כחולים באמצע שימוש שוטף ושלשום כבר לא הצלחתי להדליק אותו יותר בשיטה העקומה ההי…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אתמול עבדתי על המחשב, הוא נתקע לי כמה פעמים, ואח"כ התשחרר, אבל גם פעם אחת נפל ונתן מסך כחול. היום באתי לפתוח את המחשב, אחרי מסך הטעינה, אני מקבל כל הזמן מסך כחול והמחשב עושה ריסטארט עד אין סוף. הווינדוס לא עולה. מדובר במחשב ישן יחסית, windows XP HOME. דיסק קשיח של hitachi deskstar לוח אם של ABIT זיכרון 512MB ניסיתי להוציא את שבב ה-CMOS ולהחזיר. ניסיתי להגדיר מצב כשל ב-BIOS. ניסיתי להוציא את הזיכרון ולהחזיר. הווינדוס, מצידו, לא עולה. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש והוא לא מגיע ל POST יש צפצוף חלש ארוך שלא מפסיק ברגע ההדלקה המאוורר של המעבד מתחיל להסתובב רק אחרי שתי שניות מהדלקת המחשב בבקשה אני חייב עזרה ניסיתי כבר כמה פעמים להרכיב ולחבר כל הזמן אותו בעיה הנתונים הם מעבד I7 3770S לוח אם אינטל DH77DF זיכרון 8GB CORSAIR
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום! מותקנת לי ויסטה על המחשב ורציתי להתקין אותה שוב בגלל וירוס ולפני ההתקנה מחקתי בטעות את תקייה windows בכונן C ובגלל זה אני לא יכולה להתקין את הויסטה שוב, הוא מראה הודעת שגיאה בגלל שחסרים קבצים בתקייה של windows בכונן C ! השאלה שלי האם אני יכולה לשחזר את הקבצים שמחקתי בתקיית windows בכונן C למרות שהקבצים לא עברו אפילו לסל מחזור? יש לי רק 72MB בתקייה של הwindows בגלל שמחקתי. מה עושים? יש פיתרון לבעיה? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי כרטיס מסך של חברת INNO3D 1GB הכרטיס GEFORCE 8600 SERIES לאGT וכל הזמן במשחקים הוא נתקע נגיד בפיפא הוא נתקע לאיזה 5-7 שניות וחוזר אבל במשחק סאמפ הוא נתקע לי וזהו אני צריך לעשות ריסט אמרו לי אולי להחליף דרייבר מה אפשר לעשות תודה רבה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-