עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by drorgon,

שלום ברשותי מחשב AMD +2200 עם גיגה זיכרון, לאחרונה המחשב "קופא" למספר שניות ולא מגיב, כאשר בודקים במנהל המשימות אף משימה אינה צורכת 100% CPU וכמובן שיש הרבה זיכרון פנוי . בדקתי גם את הטמפרטורה והיא 27 מעלות ( יש לי מאוורר של זלמן ) האם יש למישהו רעיון מה ניתן לבדוק ומה הבעיה ? ( אני עדיין לא מוכן לפתרון של לפרמט ולהתקין מחדש )

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  2. Started by yoyomat,

שלום, ברשותי לוח אם ASUS PSW DH אם התוסף הנחמד, ASUS WIFI SOLO, אשר מתפקד כראוטר אלחוטי... בעייתי היא כזו, באזורי ישנו אינטרנט אלחוטי, המחשב מזהה זאת, אני רואה זאת, אך, משום מה איני מצליח להכנס לאינטרנט. ברצוני להוסיף מספר פרטים חשובים, הסיגנל חזק ביותר. ויותר מזאת, הקו פתוח, הוא אינו מאובטח. אשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם להקים את הרשת כראוי. תודה

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  3. שלום, המחשב שלי הרגע הדלקתי אותו ממחשב המתנה ואז אחרי כמה זמן הוא מרסט את עצמו ושניה לפני הוא עושה מסך כחול (לממש שניה... לא ראיתי מה כתוב..) וזהו... הכל בסדר עכשיו. האם אני צריך לחשוש? ממה זה יכול להיגרם? תודה.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  4. שלום, אני התחיל את הסיפור בקצרה מההתחלה. לפני מספר שבועות קיבלתי הארדיסק חדש של SAMSUNG התקנתי אותו , שמתי עליו ווינדוס וכו'. לאחר כמה זמן התגלתה לי בעיה של איטיות רצינים בכל דבר שנוגע למחשב .. לפתוח קיבצי RAR, להפעיל סרטים, ואפילו להפעיל את המסנג'ר דורש ממנו להתאמץ הרבה. הנחתי שהבעיה הייתה בHD בכלל עוד שהוא היה חדש אז פשוט חזרתי לחברה והחלפתי אותו. (כונן SATA) בזמן הזה חיברתי כונן IDE שהיה לי (שהוא גם יחסית חדש) והשתמשתי בו לזמן מה ובנוסף בזמן הזה קיבלתי HD חדש של WD.. שחבירתי בתור כונן שני.. והמחשב פשוט רץ מצויין ללא שום בעיות. שלשום פתאום קיבלתי מסך שחור בזמן שהייתי במחשב.. עשיתי ריסט ומאז הווינדוס פשוט לא עולה. אני מקבל את המסך של הלוח בתחילת הפעלת המחשב, לאחר מכן מסך…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  5. Started by amd@ati,

שלום, המחשב שלי כבה ללא סיבה תוך כדי משחק (קרייסיס וור הד), זה קורה לי כל פעם שהמחשב במאמץ עילאי, מה יכולות להיות הסיבות? יש לי ספק כח Hec 400W תודה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by m.l,

התקנתי היום אחרי פירמוט של מחשב חדש את הדרייברים של הכרטיס קול וכול השאר, ופשוט אין שמיעה בכרטיס קול. לא שומעים... יש פיתרון לזה? המדיה פלייר רושם: בעיה בכרטיס קול (משהו כזה-אני לא יודע לדייק כי המחשב לא עובד כעת) כמו כן יש במנהל התקנים משהו שמופיעה בסימון צהוב של אזהרה: "PCI DEVICE" יש למישהו רעיון על הבעיות האלו... אם יש הצעות אני אשמח לדעת מה לעשות.

7. Started by EEstudent,

שלום, זה נשמע ממש מוזר, יש לי אוזניות שעובדות כרגיל בכל מחשב אבל אצלי יש בעיה, אם אני מכניס את הכבל עד הסוף(בכניסת כרטיס הקול)אני שומע רק בצד אחד, אבל אם אני משאיר מרווח קטן(עד חצי בערך) אני שומע חלש בשני הצדדים מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by dududs,

תוך כדי עבודה במחשב. הכונן הקשיח נכבה ונדלק מעצמו חשמלית. זה קורה בערך מס' פעמים במשך היום. סריקת Bad sector התגלתה תקינה והטמפ' שלו גם תקינה - כ39 מעלות. זהו הכונן הקשיח היחידי שאצלי במחשב שבו מותקנת לי מערכת ההפעלה. חשוב לציין שהמחשב עצמו עובד מצוין. מישהו יכול לעזור ?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by The_MG,

הבעיה קוראת בזמן כתיבה, אי אפשר פשוט לכתוב עליו כלום. כתוב גם משו כמו" כתיבה מושהית נכשלה" הדיסק הוא 500GB של סטיג'ט. מערכת הפעלה XP, הדיסק הוא לא הדיסק הראשי אלה דיסק נטול MICROSFT. חיפשתי מדריכים לתיקון ושום דבר לא עזר, כיביתי את האפשרות של הזיכרון מטמון וכמה פקודות ב regdit. עשיתי כמעט כל מה שהיה כתוב באתר של מיקרוסופט וכלום לא עבד. אשמח אם מישו יוכל לעזור :s05:

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  10. פרמטתי את המחשב התקנתי WINDOWS מחדש אך אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט כנראה שלא מותקן הכרטיס רשת איך אני יודע איזה דרייבר להוריד , לפי השם של הכרטיס? וכו' ( ואיך אני יודע את שמו וסוגו של הכרטיס ) רשום לי רק במיקומי הרשת שלי.. התחברות 1493 מחובר והמחשב השני עובד חלק באלחוטי דרך הראוטר. אשמח לתשובה שאלה נוספת: המחשב תמיד עושה רעש של צפצוף כשהוא עולה ולפעמים הוא עושה רק ממש חזק כמו של אופנוע שהוא עולה הוא נקי מאבק וכו' כמו כן לפעמים הוא היה פשוט נכבה אחרי פעילות של תוכנה או משחק לאורך זמן תודה רבה. יוסי

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  11. כל משחק כל דבר במחשב נראה מוזר תראו את התמונה הזאת רואים את העיוותים האלה? ככה זה בכל המחשב... נראה לי משהו בכרטיס מסך.. Radeon HD 4850 . תעזרו בבקשה עריכה: זה מראה לי את הדבר הבא כל איזה חצי שעה/ שעה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by GRINTANA,

מישהו יכול לעזור לי? יש לי מחשב די טוב אבל כשאני משחקת בו כמה זמן במישחקים עם גרפיקה תלת מימד טובה (SIMS 2 , ZOO TYCOON 2, AGE OF EMPIRES 3) אז הוא נתקע ואם למשל המיזיקה של המישחק נתקע באות Z אז זה עושה ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ואז המחשב מיתאתחל מה לעשות? אני מיואשת הלכתי לטכנאי מחשבים והוא אמר שהכל בסדר..... ואף אחד לא מצליח לעזור לי...

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by most,

בזמן POST מיד לאחר הדלקת המחשב שלוש הנורות של המקלדת מהבהבות במהירות וללא הפסקה יש גם בעיה עתיקה של הביוס שאינו שומר הגדרות (שומר כל עוד מחובר לחשמל - וכן...החלפתי סוללת ביוס לחדשה) גם כשהווינדוס עולה (לפני שניתקתי מהחשמל, אח"כ עולה עד למצב שמודיע לי כי ההגדרות אינם מתאימות ואז לא ניתן להמשיך בגלל המקלדת) לא ניתן להשתמש במקלדת עם מקלדת USB אין בעיה מה דעתכם??

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  14. שלום מחשב נייד LG LS55 בן שלוש אוטוטו כמה חודשים לא קורא דיסקים מסוג DVD - עושה רעש ומסובב אותם אך לא מזהה. צרובים- מקוריים- כל פורמט של תוכן - לא משנה. לגבי CD אין שום בעיה. היות ועדיין באחריות מסרנו לחברה שטענה שיש בעיה בתוכנה ולא בחומרה. עשינו פירמוט - לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה - סה"כ מחשב מצויין וזו בעיה מציקה...

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  15. מתי שאינ מדליק את המחשב בזמן המסכים השחורים לפני הלוגו של הXP היה היום צפצוף ארוך מאוד והמסך נתקע שם לשתי דקות, יש לכם מושג מה הבעיה,בזמן זה המחשב השמיע גם קודם רעשים מוזרים כמו של טרקטור, אני מנסה לחפש את הבעיה באתרי ביוסים אבל אין שום דבר,עזרה...

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by rambo88,

שלום לכולם יש לי כרטיס קול אחד על הלוח[משולב]ויש לי עוד אחד רגיל אז אני רוצה לחבר את הרגיל כדי שאני יוכל לשחק עם הג'ויסטיק למה אין לי יציאה במחשב לג'ויסטיק בקיצור יש לי כרטיס קול עכשיו הרכבתי אותו והווינדוס זיהה אותו עכשיו אין לי דריבר דל הכרטיס קול חפשתי בגוגל ולא מצאתי לינק רשום על הכרטיס קול AP6400 3D PCI V.2 בבקשה אם משהו יוכל לשלוח לי לינק בשבילו אודה לו

• 10 תגובות
    • 698 צפיות
  17. יש לי מחשב אינטל פנטיום II ישן שהצלחתי למכור תמורת 800ש"ח, כל ההכנסות קודש לקניית כרטיס מסך חדש לפנטיום 4 שלי. הקונה המאושר הביא לי הרד דיסק בנפח 3G כדי שאני התקין לו במחשב. פירמטתי את המחשב לקראת הבעלים החדשים, קניתי כבל IDE נוסף וחיברתי את כל מה שצריך. אך אז הכל השתבש. הדלקתי את המחשב, ובמקום להציג את פירטי ההרד דיסק החדש, הופיע רק ההודעה: Pri Master HDD Error Sec slave HDD Error Pri Slave Drive - ATAPI Incompatible Run SETUP Press F1 to Resume בבקשה עזרו לי להציל את המחשב, כרטיס המסך הבא שלי תלוי בכך :'(

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by Mr Gadget,

יש לי ספק של TT butterfly 480w עכשיו לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב לאחר כיבוי וראיתי ששלושה מאוורים לא עובדים שני מאוררים+ה Blower שבא עם הספק כל שלושת המאווררים מחוברים במקביל

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  19. או קיי אני אתחיל עם כל הסיפור, לפני כחודש היה אצלי ווינדוס אקס פי וראדיאון 9600 פרו, הכול עבד יחסית חלק באף פי אס גבוה(משחקים ותוכנות גראפיות למיניהן) לאחר תקלה במחשב שלי שגרמה לקריסת הרשת אצלי בבית, נאלצתי להחליף לווינדוס 2000... לאחר שהתקנתי את הווינדוס אלפיים ואת הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, שמתי לב לירידה משמעותית באף פי אס(מ250 בערך ל20) אז תיארתי לעצמי שהבעיה היא בווינדוס, אז התקנתי שוב את ווינדוס אקס פי, ושוב לאחר התקנת הווינדוס מחדש והדרייבר של הכרטיס מסך, שמתי לב שלא חל שום שינוי באף פי אס... זה הניחוש שלי למקור הבעיה: זה מה שזה מראה לי כשאני מראה את נתוני המערכת שלי למישהו במירק:12(CPU12) 1-AMD Athlon XP 2100+, 1750MHz, 256KB (0% Load) .:. 12(RAM12) usage: 132/25…

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by omrij,

שלום לכולם ברשותי לוח אם מסוג K8N NEO2 PLATINUM על הלוח הנ"ל 2 כרטיסי רשת 1 GIGABIT היום פתאום אחד הכרטיסים (של NVIDIA) הפסיק לעבוד כלומר הוא לא מזוהה יותר ב WINDOWS למרות שבביוס הוא מופעל כמו כן כאשר מחברים כבל רשת המנורה/לד שלו לא נדלקת (אמור להידלק בלי קשר לWINDOWS/זיהוי כלומר אפילו בביוס) מישהו נתקל/שמע/ראה תופעה דומה נסיון אחרון לפני שנלך להחליף אותו (פשוט אין לי כח לזה) תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  21. היי, אני מחפש דרייברים למצלמה דיגיטלית ג'נרית (אלה שבאות עם התוכנה smartcam) לצערי לא מצאתי אותם ברשת, מישהו אולי יכול להעלות לי אותם לאינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by jhracham,

לאחרונה החלה בעיה במחשב שלי... הוא עושה אתחול (Reset) בעצמו. במצב Idle הוא עובד טוב... אולם כאשר אני מפעיל יישומים כמו משחקים אחרי כ 15 דקות הוא מבצע אתחול. האם זאת בעיית קירור? או שיש מצב שזו בעיה אחרת? (לכמה מהחברים שלי הבעיה החלה גם לא מזמן ולחקלם יש מאווררים חזקים למעבד)

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by TapUdi,

היום קיבלתי צורב DVD חדש של Pioneer אני לא חושב שיש חשיבות לדגם כרגע... חיברתי אותו לספק והכל והכל טוב ויפה עכשיו הוא התחבר בדיוק כמו הצורב הקודם שהיה במקומו(שהיה צורב רגיל) לכן גם הוא מג'ומפר במצב סלייב וברגע שאני נכנס לביוס הוא מזהה את הסידי ואת ההארדיסקים אבל את הצורב החדש לא! ניסיתי גם לשנות את המצב מסלייב לקייבל סלייב וגם למאסטר וכלום לא עזר... אגב, ניסיתי לשנות גם למצב שבו הסידי הופך לסליב ואז הצורב למאסטר (את החיבור אודיו לצורב לא חיברתי כי זה רק במידה ואני משתמש בו גם כסידי.. תקנו אותי אם אני טועה)

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by danieln9,

שלום אני צריך עזרה דחוף אזככה היה לי לוח אם Epox 8RDA3+ והציג לי במסך של הPOST C1 אז אמרו לי בפורום ובמיכתב מהחברה לעשות כל מיני ריסטים לביוס וכו' ועדיין הציג אז הם אמרו לי טוב שלך את זה ונישלח לך חדש אז שלחתי וקיבלתי את הלוח שהסריאל נמבר היה עם הפרש של 12 (כאילו מספר דגמים אחרי כן) וחיברתי הכל ושוב אותו דבר ואני מזה מבואס עכשיו, הלוח זה הגירסה האחרונה ומה ששלחו לי זה דגם שניראה מאוד חדש. ההודעה היא C1 וזה אומר בספר : Detect Memory Auto-detection of DRAM sizq type and ECC Auto-detection of L2 cache(socket 7 or below) הזיכרון הוא של Hynix 512 DDR 3200 400MHZ מה אני אמור לעשות??? נאם זה בעיה בלוח או מחלק אחר? כי ניסיתי זיכרון אחר מעבד וכרטיס מסך אחר :-[ ??? :'( :'( :'( ה…

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by giliboy,

שאני פותח את המחשב במסך השני pci device listing הוא נתקע שם כמה דקות ואז עולה מה הבעיה?(במעבד?)

• 1 תגובה
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.