תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב, אני לוחץ על הלחצן להדליק אותו ואני שומע את המאווררים מתחילים לעבוד ולא שומע את הצפצוף, אחרי איזה 10 שניות שומעים את הצפצוף ואז אני רואה שהמסך מחשב נדלק אבל לא רואים כלום, סתם מסך שחור (רואים שיש אות לפי הנורה במסך). ואז אחרי כמה שניות הוא "מתכבה ונדלק" (שוב, אני יודע לפי האות של המסך וזה שאני שומע שוב את הצפצוף). אבל הוא לא מגיע אפילו לשלב של ההצגת שולחן עבודה. לפני שבועיים החלפתי ספק כוח והוסיפו לי 2 מאווררים למארז, בנוסף שדרגתי RAM מ8 ל16, של HYPERX, הוספתי את אותו סטיק בדיוק, אותו דגם ואותו הכל. החליפו לי את הספק כוח במסגרת האחראיות, הספק הוא CORSAIR VS650. זאת הייתה הבעיה עם הספק לפני: …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן קניתי לאחרונה מחשב חדש עם כרטיס מסך Gigabyte 9800 GTX 512MB. הרצתי עליו 3 משחקים. 1. COD4 2. Crysis 3. GRID 1 ו-2 רצו חלק גרפיקה מלאה חוץ מ-crysis שנאלצתי להוריד כמה פרמטרים מ- very high ל-high. 3 עשה בעיות כבר על ההתחלה. הצבעים השתגעו, כל כמה שניות היו לאגים מטורפים הגרפיקה התחרבשה ולפעמים היה רק שחור על המסך או שבכלל נזרקתי חזרה למערכת הפעלה. מאז הופיעו בעיות בשתי המשחקים הראשונים. עושה רושם שזאת בעית טמפרטורה. בדיקה בפורומים מאשרת שאכן הכרטיס מסך הזה או מהסדרות 9XXX לא מעלים את עוצמת המאוורר כתלות בטמפרטורה. האם למישהו יש מושג אם הבעיה פתירה? משחק עם התוכנה RivaTuner לא עוזרת כי ברגע שמעלים משחק, הכרטיס מסך מחזיר את המאוורר למהירות הרגילה שלו. CPU: Intel E8500 (No…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התעסקתי עם האוברקלוק במחשב שלי (יש לי לוח אם GIGAGYTE K8M800M) ואז מהייתה לי בעיה מוזרה בזמן התחלת המערכת אז איפסתי את הביוס בכך שהוצאתי את הסוללה שלו לכמה שניות ועכשיו שמפעילים את המחשב שמגיעים למצב של בחירת מערכת ההפעלה(יש לי שניים XP PR וXP HOME) אז כל פעם שלוחצים כדי לבחור למערכת אזזה עושה ריסט וככה זו מעיין לולאה אינסופית וניסיתי כמה פעמים לשנות את ההגדרות וגם לאפס אותם ושום דבר לא עבד בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי חברה. חיברתי את הUSB שלי למחשב (XP)והוא זיהה שמשהו התחבר אבל לא זיהה מה. אתם יכולים לעזור לי להגדיר את הMP3\ הXP יזהה את הUSB? תודה לא ידעתי האם לפרסם את זה פה או בפורום אמצעי אחסון אז אני מצטער על הדאבל פוסטינג. שוב תודה.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד דגם Asus K50IN, ויש לי בעיה ממש מוזרה איתו: (הבעיה בהתחלה נראית כמו בעיה פשוטה של אבק במאווררים או משהו כזה, בבקשה תקראו עד הסוף) לאחר כמה זמן של צפייה ביוטיוב או משחקים (כבדים יחסית), המסך נתקע (המחשב קופא לגמרי) לכמה שניות עד דקה, והצליל שיצא באותה שנייה מהרמקולים נמשך כל זמן התקיעה. תקלה זאת קורית לעיתים קרובות בעיקר כשהטמפרטורה בחדר היא גבוהה. פתחתי את המחשב וניקיתי אבק עם ספריי לחץ אוויר, זה לא עזר. כמו כן (וזה הדבר המוזר כאן), כשאני מכבה את הדרייבר של הכרטיס קול (מה device manager) ומשחק אותם משחקים, המחשב עובד חלק. עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול ושל הכרטיס מסך, אף אחד מהדברים האלה לא עזר. אשמח לעזרה בנושא - כרגע אין לי ממש 250 שקל לשלוח את…
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 98 ופנטיום 2, איך אני יכול לזהות את התקני הקול שלי???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן גיליתי שבוינדוס אין לי כונן A:/ כשאר ה BIOS רואה אותו...מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קניתי דרך איביי את הזיכרון הבא:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120164793358 והכנסתי אותו ללוח אם שלי שהוא גם כן די מושט :asrock P4i65G עכשיו לא משנה איזה קומבינציות ניסיתי כאשר כרטיס הזיכרון החדש היה במחשב,הוא פשוט לא עלה. כלומר ראיתי שיש חשמל במחשב אך לא עלתה תמונה. לאחר מכן ניסיתי את הזיכרון במחשב אחר פנטיום 4 ישן שתומך DDR233 או 266 אני לא ממש בטוח, בכל אופן שם הוא עבד אך רק בחצי קיבולת "סתומרת" רק חצי גיגה, פניתי לחובבנים שמכרו לי את כרטיס הזיכרון בבקשה לתמיכה טכנית לגביי מה ואיך לסדר שהוא ייעבוד לי על המחשב שלי (asrock P4i65G) והרי תגובתם שלחתי להם את הדגם התחננתי שיענו.. וכלום. אני מתבאס לאלללה ודי חושש לעדכן את הביוס , כי אני לא באמת ממש …
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!
-
הטמפ' כרגע עם מארז פתוח ב IDLE היא 45-מעלות SYSTEM - (לוח). זה נראה לי מאוד חם אבל אשמח לשמוע מה היא טמפרטורה נורמאלית ללוח. בנוסף אשמח לדעת מה גבול הטמפ' אליו יכול להגיע המעבד (Q6600) כדי שאוכל להגדיר זאת בתוכנה של הלוח. מדי פעם המחשב מכבה את עצמו או מתריע על טמפ' גבוהה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום רב, אני פונה אליכם בבקשת עזרה לטיפול בבעיה מוזרה שטרם גברתי עליה, לעיתים, המחשב שלי פשוט קופא, העכבר מפסיק לקבל חשמל כלומר האור האדום נעלם, ודבר לא עוזר פרט לריסטרט(בוודאות כל המחשב נתקע ולא רק העכבר). הדבר קורה לרוב בעקבות הדלקה ממצב שינה, אני חושב שהדבר מעיד אולי על בעיה בזיכרון, מה ממליצים לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לאחרונה חווה בעיות של מסכים כחולים. כל פעם זה קורה כשאני לא על המחשב אז אני לא מצליח לתפוס את ההודעה בזמן מלבד פעם אחת, את התמונה אני מצרף כקובץ אז היא נמצאת בתחתית ההודעה. עכשיו חזרתי למחשב, אחרי שעה שלא הייתי עליו, וגיליתי שהוא תקוע בלופים של מסך כחול ספציפי. נדלק, מסך כחול, נכבה, נדלק, מסך כחול, נכבה. ככה בלופים. הצלחתי להיכנס לביוס ושם ראיתי שהוא לא מזהה בכלל את הSSD, וניסיתי להשתמש בrepair של ווינדוס עם דיסק, לא הצליח לעשות שום דבר בטענה שהכונן נעול. איכשהו המחשב נדלק בחזרה, אבל הוא איטי להחריד. לא נעשו לאחרונה שום שינויים במחשב, עבדתי על פרויקט של האוניברסיטה, עד אתמול, עם VMware שהריצה עבורי אובנטו ובעיקר הייתי שם. המסך הראשון היה לפני שבועות בודדי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, כשאני מדליק את המחשב כל המאווררים עובדים אך חוצמיזה שום דבר אחר לא עובד, בעצם חוץ מחשמל שמסופק לרכיבים השונים במחשב שום דבר לא עובד. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה. מההתרשמות הראשונית שלי זה הלוח אם או הchipset. בכל מקרה אני חושב שאני צריך להחליף את הלוח אם. רק רציתי לוודא זאת. [move]תודה[/move]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב בעיה רצינית של איטיות פירמטתי לא עוזר חשבתי וירוסים החלפתי כמעט כל כרטיס אפשרי במחשב אם זכרון אם כרטיס מסך אם HDD אין המחשב איטי התקנתי אפילו את הדרייבר המקורי של VIA דרך האתר שלהם ולא הסתמכתי על ה XP בהנחה שהדרייבר של ה XP לא מספק וזה יוצר את הבעיות ( יש לי צי'פסט VIA ) קוראים לזה "פור אין וואן" 4 ב 1 נגיד וזה הלוח פשוט לא נראה לי הגיוני כי הלוח אם מתפקד כמו שצריך מבחינה של קריאת כרטיסים , התקנה של XP וכו' הוא לא מרסט פשוט לא נראה הגיוני... עכשיו בקשר למעבד...הבנתי שמעבד נדיר שהוא נשרף או מתקלקל אבל במקרה שלי המחשב עובד אז כבר לא הגיוני שהמעבד הלך לעולמו !!!!! אז מה בכל זאת הבעיה ????? בבאג מחשבים אמרו לי "וירוס בביוס" - "תעשה CLEAR ביוס" אז מה הפתרון…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת משולבת תוצרת החברה הרשומה בכותרת. דגם המדפסת הוא MFC-215C. חיברתי את את כל הכבלים אבל הוא לא עובד! תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה התחילה לפני איזה יומים. מצאתי את המחשב תקוע עשיתי ריסט למחשב ומאז הוא לא רוצה להדליק את המסך יותר (המנורה של המסך תמיד כתומה). עכשיו היה לי בעיות בכרטיס מסך בזמן האחרון הוא לא עבד כל כך טוב אז חיברתי אותו מחדש ניקיתי אותו אבל זה לא עוזר גם בדקתי את הכרטיס על המחשב השני והוא כן הדליק את המסך לא רואים טוב בגלל שהוא דפוק אבל הוא עובד. ניסיתי איזה כרטיס מסך פי סי אי שהיה לי והוא גם לא עבד. ככה שאני לא בטוח שזה הכרטיס מסך, הוצאתי את הזיכרונות ניקיתי את המגעים חברתי שוב גם את המעבד הוצאתי חיברתי שוב ניסיתי אבל גם זה לא עוזר המחשב לא נדלק. ניסיתי לאפס את הביוס זה גם לא עוזר. מה ששמתי לב אבל זה שבלוח שלי (CHINTECH 7NJS) יש את הפנל הקידמי שיש בוא את הקודים האלה ש…
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח אם הזה GA-G31M-ES2L וקניתי לו עוד סטיק של 2GB RAM אז עכשיו יש לי 4GB RAM עכשיו לחצתי על המחשב שלי קליק ימיני מאפיינים ומופיע לי שיש לי רק 2GB RAM מה הסיבה לכך ? יכול להיות שלא שמתי טוב את הסטיק ? החיבור נשרף ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי כולם! לאחרונה שיחקתי assasin's creed ונוחכתי לגלות שהמחשב נתקע לאחר זמן ממשוך (בסביבות חצי שעה עד שעה) המפרט שלי בקצרה הוא: (אל תצחקו!) core 2 duo e4400 2.4 קירור למעבד BT x1900xt 512mb 512mbx2 667mhz CL4 Kingstone DFI Infinitiy תודה על העזרה מראש!! thifi נ.ב אם אתם רוצים את ההגדרות גראפיקה של המשחק תגידו אני יביא אבל לא שיניתי שם כולם ממה שהם הביאו שם.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד E7500 כרטיס מסך 8600GT 4G זכרון בזמן האחרון כשאני עובד על המחשב לפתע הוא נתקע ומופיעה מסך כחול זה יכול לקרות שאני פותח FIREFOX או אם אני פותח POWERPOINT אין משהו ספציפי בכל מקרה פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר של ה- CPU תקוע , ניקיתי אותו ועכשיו הוא עובד אבל עדיין התופעה של המסך הכחול חוזרת על עצמה . אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום .. מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm Sony NEC Optiarc AD7200A 20X Bulk Western Digital 2*500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS OCZ 2Gb kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-20 Platinum OCZ3P13332GK Intel® Desktop Board DX38BT Intel® X38 Express Chipset Bulk Thermaltake BigTyphoon 120 VX Cpu Cooler CL-P0310 Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU Corsair VX Series 550W PSU innovision 9800gtx 512mb מערכת הפעלה vista 64bit sp1 יש לי מחשב חדש שקניתי לו מזמן והתחילה לצוץ בעייה, כאשר אני מפעיל כל משחק מחשב ומשחק בו ככה 15 דקות המחשב מאתחל את עצמו כל פעם מחדש, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא על 60 ובמאמץ פחות או יותר…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כשאני משחק בפוטבול מנג'ר יש לי כל כמה זמן Runtime Error, וכשאני מסתכל על הCPU של המשחק זה קופץ ל1.6 ג'יגה כשזה קורה(יש לי 2 ג'יגה ). ניסיתי המון פתרונות באינטרנט ואף אחד לא עוזר, ולפי ההיגיון אני צריך זיכרון חדש של 4 ג'יגה, סיפור של 100 שקל. זה אמור לפתור את הבעיה? תמונה של הארור:
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
נהייתה לי בעיה שקורה לי בזמן האחרון שאני נכנס לפרו 16 דמו וגם פיפא דמו מהמחשב. אני נכנס למשחק וכשעוברת דקה המחשב משתתק ונעלם ומופיע במסך "אין אות" כאילו המסך לא מחובר למחשב ובדקתי אם המקלדת מגיבה בעזרת הנורות, והנורות לא נדלקות או נכבות (num lock, caps lock, scroll lock) (פעם המחשב עבד רגיל)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיצד ממרים אר דיסק EXFAT לFAT32 בצעתי אתחול ובטבלה שמופיע לי נותן לי רק 2 אפשריות NTFS או EXFAT חשוב לי שהפורמט יהיה בFAT32 בכדי שאני יוכל לחבר את האר דיסק חיצוני ל XBOX360
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום קניתי הארד דיסק חדש לפני כמה ימים של Western Digital דגם WDC WD1600JB כאמור 160GB 8MB Buffer פירמטתי אותו בFAT32 ביצעתי סריקת הדיסק בXP לא דווחו תקלות כלשהם הורדתי תוכנה של Western Digital שנקראת Data Lifeguard Online Diagnostics להלן התוצאות Test Option: QUICK TEST Model Number: WDC WD1600JB-00FUA0 Drive Type: IDE Capacity: 134.22 GB SMART Status: PASS Test Result: PASS Test Option: EXTENDED TEST Model Number: WDC WD1600JB-00FUA0 Drive Type: IDE Capacity: 134.22 GB SMART Status: PASS Test Result: PASS הכל נראה תקין אבל כשביצעתי Scandisk - surface scan דרך דוס משום מה התוכנה מראה שיש לי כמות נכבדה של סקטורים פגומים ובסיום הבדיקה היא לא מציינת את זה …
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שכאשר אני מדליק אותו, אחרי שלב ה- BIOS רואים לכמה שניות את התמונה הכהה של ה- Windows שמתחיל לעלות ואז שומעים מן "קליק" והמחשב כבה. אח"כ כשאני מפעיל אותו, הוא מודיע שהוא לא כבה כראוי והאם אני מעוניין להעלות את ה- Windows באופן רגיל או באופן של שחזור. כאשר אני בוחר באפשרות הרגילה, או שה- Windows עולה והכל בסדר, או שהתרחיש חוזר על עצמו, לעיתים עשרות פעמים עד שהמחשב נדלק באופן תקין. כבר פירמטתי את המחשב פעמיים, פעם אחת ל- XP ואז שוב ל- 7 כי זה לא נפתר ע"י פירמוט. האם מדובר בבעיה מוכרת שמישהו נתקל בה בעבר ויוכל לתת טיפים? מה עוד ניתן לבדוק? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-