תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
היי , אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לפורום הזה .... אבל אנסה ... קניתי מחשב חדש בהמלצת פורום המפרטים , אומנם לא מן היקרים אבל עדיין יותר רועש מהמחשב הישן ששידרגתי ( בן 5 ! ) במפרט : AMD 64 3800 לוח אם של ASUS M2A-VM HDMI מארז HEC CI-6A19 + ספק 400 של HEC קרור למעבד - ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO הרעש לפני עליית הווינדוס / או כשהופעל לראשונה ללא מערכת הפעלה היה סביר בהחלט . ואילו מייד עם עליית הווינדוס מצטרף ללהקה עוד רעש די מטריד שאני מניח שמקורו מאיוורור המעבד . נא ייעצו לי ? כיצד אפחית את הרעש ? האם בהגדרות ביוס ? אן הקירור של המעבד לא משהו ... נא עזרתם תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מעבד: AMD Ryzen 7 1700 כרטיס מסך: GTX1080Ti מערכת: Windows 10 64 Bit רכשתי את המשחק Crysis דרך Steam וכשאני מפעיל את המשחק (ניסיתי גם כ-Administrator) לאחר כמה שניות המסך נהיה שחור ובמקום שהמשחק יעלה הוא פשוט נסגר וחוזר לשולחן עבודה. עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך לגרסה האחרונה ועדיין כלום, ניסיתי להתקין מחדש את המשחק וגם זה לא עזר. איך אני בכלל מתחיל לגלות מה בדיוק הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל מעל 2 תוכניות המחשב ממש נתקע ! . ( באינטרנט אני לא יכול אפילו לכתוב ברצף - זה הזוי ! ) אתמול פרמטתי את המחשב , ומאז המחשב פשוט לא זז .. יכול להיות למישהו איזשהו מושג מהי הבעייה ? פרמטתי לוינדוס 7 32 ביט עם הקראק של הWAT . אם אני מפעיל מדיה פלייר ומחובר באותו זמן לאינטרנט - ברגע שאני לוחץ על כניסה לאתר מסויים המדיה פלייר מתחיל לקרטע . אשמח לעזרה . תודה מראש, יקיר .
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
כרגע יש לי את המעבד הזה Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz 38 °C Ivy Bridge 22nm Technology והמחשב איטי לאיזה מעבד כדאי להחליף?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נדפק ווינדוס וממש לא בא לי להתקין מחדש אז איך אני מעתיק אותו ?? לקובץ קוראים hal.dll תודה לעוזרים אני מנסה להדליק אותו עכשיו אבל ללא הצלחה אז כמו שחשבתי הוא עבר איזשהו קצר ונישרף משהו, אנשים לא יודעים לספר מה קרה ישר מאשימים חחחחחח איזה כיף אני לא יכול לפתוח אותו יש אחריות של KSP חחחח שידפקו איתו איזה כיף עוד עבודה שהסתיימה בהצלחה חחח אפשר לסגור
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לעיתים קרובות, כשאני מדליק את המחשב, המחשב עושה מין צפצוף כזה יכול להיות שזה הצורב וכלום לא מופיע על המסך, המחשב עושה רעש של עובד אבל שום דבר לא עובד, אחרי זה אני צריך לכבות ולהדליק ובדרך כלל זה עובד לפעמים צריך פעמיים. אני חושב שזה קשור לצורב כי הכונן של הצורב כבר לא מופיע לי ברשימה של הכוננים ב"computer". משהו יכול לעזור לי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום יש לי לפטופ Dell l'atitude e7240 רכשתי סוללה חדשה דרך איביי אחרי שהקודמת התנפחה, הקפדתי שיהיה כתוב עליה Dell, גם היה כתוב שהיא מקורית אבל אני לא יודעת אם אפשר לסמוך על זה. בהטענה ראשונה הצלחתי להטעין רק עד 90%, מי שמכר לי את הסוללה אמר לי לרוקן ולהטעין שוב ועכשיו זה טוען רק עד 78%. יש דרך לדעת אם הבעיה היא במחשב (ואז גם מה אני יכולה לעשות) או בסוללה עצמה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה היתחדשתי לי בG7 ובG15 אבל מה מהרגע הראשון (יותר נכון לאחר רבע שעה) התחילו השניים להשתגע, ה-G7 כשמדליקים העכבר אין תצוגה אלא רק מנורת ה-POWER שלמטה דולקת ובזה נגמרת בעצם פעולת העכבר ווכמובן שהוא לא מגיב על המסך כרגע יש לי מעצור לדלת יקר שעושה אור ירוק קטן ה-G15 עובד במצב רגיל בסדר גמור אבל כשצפעילים כפתור G ולא משנה איזה מכפתורי ה-G או מה הגדרת כל כפתור העכבר לא מגיב לשום לחיצה במסך וגם המקלדת ניראת כשובקת חיים (הקטע של המקלדת חוזר על עצמו גם בלי קשר לסוג העכבר), האם משהו ניתקל בדבר דומה ויוכל לעזור בבקשה :'( עידכון: חברים אני פתוח לכל עצה כי כרגע אני בתהליך גיבוי של הקבצים שלי, כי כניראה לאחר התקנת הדרייברים של ה-G15 אפילו מקלדת של מיקרוסופט גורמת לאותה הבעיה כשאני…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איפה יש דרייברים חדשים לווינדוס xp לכ.מסך voodoo 5500
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את זה אז החלטתי שפה הכי מתאים, רציתי לדעת מה דעתכם והאם TMS רשאים לעשות דבר כזה.. זהו מכתב שכתבתי למועצה לצרכנות היום: שלום, ברצוני לפרט סיטואציה שעמדתי לפניה עם חברת TMS מחשבים שנמצאת בא.ת. פולג נתניה. רכשתי לפני כעשרה חודשים מחשב מהחברה דרך הטלפון שסופק לי באמצעות שליח, הרכיב המרכזי במחשב שהוא כרטיס המסך היה תקול ויצר בעיה של מסכים שחורים ותקיעה של המחשב מתאריך קבלת המחשב, פניתי וידעתי את החברה מיד בקבלת המחשב ולאחר כ9 חודשים פניתי למעבדות למרכז השירות של TMS לתיקון המחשב, TMS הפנו אותי למעבדות שלהם שנקראות וולקום בחולון מכיוון ואינני יכלתי להגיע למעבדות החנות בTMS שבנתניה והם עובדים בשותפות עם מעבדות וולקום. לאחר כשבוע וחצי שלא נמצאה התקל…
-
- 28 תגובות
- 7k צפיות
-
-
האם יתכן ו-NERO אינה 'יודעת' להמשיך צריבה במולטי סשן שנצרב בתחילה עם תוכנה אחרת כמו WinOnCd ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום התחדשתי ב-HD4850 חיברתי אותו, התקנתי את הדרייבר, אבל ברגע שאני מחבר את המסך אליו (כרגע אני מחובר למובנה), המסך לא מראה כלום. כשאני מדליק את המחשב, נדלקת נורה אדומה על הכרטיס והמאוורר שלו לא עובד. ניסיתי לבדוק בביוס אם אני מוגדר נכון, אבל קצת הלכתי לאיבוד שם. אשמח לעזרה. תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה הבאה: הרכבתי מחשב חדש עם מעבד ryzen 3600 עם זיכרונות של (HX432C18FB2K2)hyperX fury black 2x8GB DDR4 המחשב עולה אבל אין post לא משנה מה אני עושה החלפתי בין הסטיקים של הראם ניסיתי רק עם אחדניסיתי בערוצים אחרים וניסיתי גם בלי כלום אבל עדיין אין post החלפתי 3 כרטיסי מסך שונים(280x/290x/1060) ועדיין אין post(כבל מחובר לכרטיס מסך כמובן..) איפסתי Cmos(הוצאתי את הבטריית כפתור לכמה דקות והחזרתי) יש עוד דבר אחד, אבל ממה שקראתי באינטרנט זה לא אמור…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי בVirtual PC XP Mode (יושב על WIN 7 64) מודם USB של DYNAMODE מדגם M56EXT-USB-N. בהפעלת חייגן המודם משמיע צליל של חיבור-קו, אך אינו משמיע כל חיוג שהוא. החייגן מנסה לחייג כשכל הזמן נמשך צליל הקו עד להחלפתו בצליל המעצבן המורה על הצורך לסגור שפופרת\לנתק המודם. למה הוא לא מחייג?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה באחד המחשבים שלי ואני מתקשה לגלות את מקור הבעיה המחשב הוא מחשב בעל מעבד P4 3GHZ וג'יגה זיכרון ב3 סטיקים, ספק כוח של FSP אז ככה היום בזמן טעינת הווינדוס הוא פשוט התחיל להראות מסך כחול ולקרוס, ישר חשבתי שזאת בעיית זיכרון אז הוצאתי את כל הזכרונות וניסיתי להריץ עם כל סטיק בניפרד אך זה עדיין קורס (בדרך כלל בעיות זיכרון כאלו נגרמות כתוצאה מסטיק בעייתי כך פה זה לא נובע מכך מפני שזה לא עולה עם שום סטיק) קראתי את המדריך על ה minidump אבל הווינדוס לא עולה בכלל ולכן אין לי גישה למערכת ההפעלה, האם קיימת אפשרות אחרת לקרוא את הלוג? מה יכולה להיות התקלה??
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש ב-3DMARK 2001 בדמו קטע קטן שרואים נהר ושני עצים (ממש לפני תחילת ה LOADING השני) עקב בעייה טכנית אני לא יכול "לצלם" את התמונה ולשמור בקובץ אנישים אני צריך את זה דחוף להיום Apocalypse256@hotmail.co.il דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי מחשב של חבר כאן שכל פעם שהוא מחבר אותו לאינטרנט המחשב אחרי כמה זמן ואני מדבר זה תקופות יכול להיות שפתאום אחרי 3 דקות ויכול להיות אחרי שעה וחצי הוא נתקע או שהוא פתאום נכבה עכשיו שהוא פתאום נכבה זה לא בעיה אני יכול לעשות שיראה לי דוח שגיאות אבל עדיין התקלה שלו מאוד מוזרה דרך אגב המחשב עבר פירמוט מספר פעמים והבעיה לא נפתרה המודם ADSL הוחלף מספר פעמים ובנוסף פעם הוא היה מחובר דרך USB לרשת ועכשיו דרך אה כרטיס רשת ככה שאפשר לשלול את האפשרות של החיבור לרשת אני מאוד מעוניין לדעת עם למישהו ממכם יש מושג מדוע המחשב ככה ניתקע דרך אגב המחשב הוא מחשב בן שנה +- ככה שהוא לא מחשב גרוע גרוע יחסית בסדר תודה מראש עידן
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לפניי שלושה שנים מחשב נייד msi לפניי שבוע הלך לי לוח אם תיקון 2600 כך שלא שווה לתקן האים ניתן להציל את הזיכרון בכונן d. לא הספקתי לגבות
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היי, טוב אז ככה, כשניסיתי להוציא את הHDD מהתושבת שלו. הכבל SATA נתקע איכשהו, כך שהייתי צריך להפעיל לחץ בכדי לשחררו. כנראה שהפעלתי יותר מדי לחץ, ועכשיו כמה פינים נשברו והפלסטיק שמחזיק את הכבל במקום. דוגמה למה שקרה לי: רכשתי את הHDD שנה שעברה בKSP, האם אתם חושבים שיש סיכוי שהם יסכימו לתקן לי אותו? (הוא עדיין בתקופת האחריות). והאם זה אפשרי לתקן את זה בכלל, בלי להחליף את כל הלוח של הHDD?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מסוג Lenovo yoga pro 3. אני מנחש שהלך הלוח אם, כי בעבר גם הלך לו הלוח אם והחלפתי אותו דרך האחריות. המחשב הפסיק לעבוד פתאום, הכל נכבה וזה נראה שאין מתח למחשב. אני יכול לתקן שוב באותה מעבדה שתיקנתי פעם שעברה, אבל הפעם אין אחריות אז זה יעלה יקר מאוד. האם יש לכם המלצה למעבדה טובה ולא יקרה שמתקנת מחשב כזה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה הזויה באמתחתי: רכשתי מחשב לאחרונה אולם בעת חיבורו למסך הטלוויזיה, התמונה לא ממורכזת על המסך ולמעשה מתחילה 1/3 ימינה מאיפה שהיא אמורה להתחיל. ב1/3 הנותר יש מסך שחור ובצד השני, אני "מפספס" את ה1/3 הזה ולא רואה את החלק הזה במסך. אציין כי בעת חיבור מחשבים אחרים לטלוויזיה התצוגה מצויינת(אותו כבל, אותו ערוץ). במעבדות אייבורי הם מסרבים לסייע כי אצלם החיבור HDMI תקין. ברשותי טלוויזיה TOSHIBA REGZA 32INCH אין לי כרטיס מסך מיוחד ואני משתמש בזה שאונבורד. לוח אם: ASUS F2A85-M כמובן שביצעתי עידכוני דרייברים והווינדווס מציין שהם Up to Date. צירפתי תמונות להמחשה. האם יש פיתרון לסוגיה? תודה מראש לכולם על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח האם הנ"ל. הלד הירוק על לוח האם דולק. הבעיה היא שלחיצה על לחצן ההפעלה לא גורמת למחשב להתחיל לפעול. אם אני מחבר ג'מפר על החוט הירוק והשחור (לשם מתחבר לחצן ההפעלה) במחבר של ה-24 פינים שמספק מתחים ללוח האם - המאורר שעל המעבד מתחיל להסתובב, אבל רק כל עוד הג'מפר נמצא. ברגע שאני מסיר אותו, המאורר מפסיק לעבוד. האם מישהו מכיר/נתקל בבעיה כזו והאם יש לה איזה פתרון (מלבד להחליף את הלוח, כמובן)?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום! יש לי מחשב דיי ישן, בן 7 שנים כבר עם חלקים מקוריים למעט שני הארד דיסקים SSD - אחד מהם עליו מותקן ווינדוס 10, הכונן נקנה בשנת 2016 בערך. המחשב נתקע באופן פתאומי ולא מגיב לכלום, או שהוא נתקע ומאתחל את עצמו ואז נתקע בעת עליית הווינדוס ורק כיבוי עוזר, או שהוא מאתחל את עצמו ומעלה את הווינדוס ופועל כרגיל בין דקה ל-חצי שעה אפילו ואז נתקע וכו'. בגלל שאני לא יודע לאפיין את התקלה ולתת כיוון - אפרט כאן את השתלשלות האירועים שקרו למחשב... זה יהיה קצת ארוך ממליץ לקרוא כדי להבין יותר אבל אפשר לוותר אם אין כוח לקרוא. לפני כמה חודשים החלפתי משחה טרמית - דבר שפתר את הבעיה באופן חלקי - הצלחתי להוריד את טמפ המעבד והמאוורר פעל נור…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים ומועדים לשמחה, לפני שלושה חודשים חויתי מכת וירוסים נוראית (לא זה לא בעית וירוסים רק קצת רקע). בכל מקרה, כשנפטרתי מכל הנגע והחולרע התחילה תופעה חדשה של ריסטים ללא כל ביקורת מבלי קשר למשהו מסוים. זה יכול להיות איך שווידוס עולה, או כשאני מוריד קובץ או צופה בסרט און ליין. חשבתי שזה קשור לוירוסים, עשיתי פירמוט. עדין אותה תופעה. קראתי את המדריכים בפורום, ע"פ אחד המדריכים עם הבעיה היא ב- , win32k.sys זו ככל הנראה בעיית דרייברים. אז הסרתי את כל הדרייברים (למרות שאפעם לא הייתה לי בעיה עם זה והמחשב רץ 4 וחצי שנים ללא תקלה), והתקנתי שוב, הכל הכי מעודכן מהאתר של החברה. (עד שמצאתי הכל, שאלוהים ישמור אותי). ועדין אין מזור. אין לי כרגע את הניתוח של ה- DUMP כי אני מוריד את …
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אלהן ! תוך כדי גלישה באינטרנט יש לי ניתוקים לעתים קרובות. אני מחובר תשתית של הוט בחייגן + ספק בזק בינלאומי. התמיכה של הוט שמה את המודם אריס במעקב וראו שאין ניתוקים מהמודם. אני גם חיברתי את משחב הלפטופ במקום הפי סי והניתוקים נעלמו. בזמן הניתוק הDHCP סרוויס של ווינדוס הופך להיות לא מופעל ( not started( . החייגן לא נפתח ולא מראה את הסטטוס שלו ולכן אני לא יכול להפעיל אותו מחדש. כרטיס הרשת שלי הוא marvell yukon 88e8001. עידכנתי את גירסת הדרייבר שלו לאחרונה אך זה לא עזר. בבקשה עזרו מה עוד אפשר לבדוק ? תודה !
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-