עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by jorgito,

אני לא יודע אם זה שייך בדיוק לכאן אבל רציתי לדעת אם מישהו פה קנה את המחשב במבצע של KSP (אחד מהמפרטים של הקונרו לא משנה איזה) עם המארז HJA 291 וחיבר כרטיס מסך חזק (כמו 1900GT 7900GS וכו') אם היו לו בעיות כלשהן או שהכרטיס עובד חלק?

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  2. שלום רב, יש ברשותי AMD 3.2 + ASUS A8NEלוח + GEFORCE 7800GT + כרטיס קול של CREATIVE - XFI-Fatal1ty הבעיה היא שרק כשאני מפעיל משחק חזק כמו OBLIVION או COMPANY OF HEROES ודומיו בגרפיקה הכי חזקה לאחר כ 15 דקות המחשב קופא ומשמיע ביפ אחד. אם אני מנסה להוריד הגדרות של המשחק אני יכול לשחק חופשי ( אבל עם כרטיס חזק אני לא יעשה את זה!) יש לי ספק כוח של HEC 475 כוח ו 12 V פרמטתי לפני שבוע את המחשב והתקנתי את הדרריברים הכי חדשים מהאתרים לכל חומרה! וכן הורדתי עדכון לביוס ( לא פתר את הבעיות ועדיין נתקע אחרי 15 דקות!) בדקתי גם טמפרטורות ןהן מגיעות ל 65 בשיא ( פשוט שיחקתי וכשהיה עומס במשחק יצאתי עם ALT+TAB וראיתי את הטמפרטורה ) אני מיואש!! מה עוד אני יכול לעשות?

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by bugosdckh,

שלום שבוע שעבר קניתי מחשב וכעת הוא לא עובד ז"א הוא לא נדלק האם יש למישהו פתרון?

4. אני כבר משתגע יש לי תקיעות במשחק delta force - black hawk down עכשיו בכוונה רשמתי את ההודעה כאן ולא במשחקים כי נסתי כל דבר אפשרי בקשר למשחק אז ככה המשחק פועל פתאום נתקע ל10 שניות וממשיך וככה מלא פעמים ומה לא ניסתי לפרמט תמחשב (פעמיים) להתקין דרייברים (הכי חדשים) להוריד גירסה אחרת למשחק לעדכן את המשחק להתקין directx 9 הכי חדש .. (הורדתי מכאן) ואני לא יודע כבר מה לעשות אולי בעיה בחומרה? כי יחסית למפרט שלי הוא חייב להריץ את המשחק בצורה חלקה! במה הבעיה קשורה מי שיכול לעזור לי אני ממש אודה לו ממש קשה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by UgiPletzet,

אהלן. קניתי מחשב לאבא שלי, ואני מנסה להפעיל אותו בלי הצלחה. הרכבתי אותו לבד (לא המחשב הראשון ולא השני שאני מרכיב), והתחלתי מקונפיגורציה בסיסית בלבד - זיכרון אחד, כרטיס מסך והכפתור של ההדלקה. המחשב נדלק, אבל מראה מסך של גיגהבייט (לוח אם) עם אפשרויות כניסה לביוס וכו', אבל לא ממשיך משם לעשות כלום, והמקלדת לא מגיבה לכלום (גם לא מדליקה נוריות בלחיצה על num lock וכו'). כשאני מפעיל אותו בלי זיכרון או מעבד הוא מצפצף. ניסיתי לאפס את הביוס, לא עזר. ניסיתי להוציא את הבטריה של הביוס, לא עזר. ניסיתי עם מקלדת אחרת (גם USB וגם PS2), לא עזר. ניסיתי להוסיף התקנים (CDROM, הרדיסק, עכבר), לא עזר. אני מתחיל לחשוב בכיוון של בעיית חומרה בלוח אם, אבל אין לי איך לבדוק את זה (אין לי עוד לוח בסוקט …

6. Started by edeNF,

מישהו יודע למה בכל המקלדות יש מין נקודה כזאתי על הF והJ זה נורא מעצבן אותי

7. יש למישהו מושג מה זה אומר? בדקתי את הזיכרון במחשב אחר והוא עובד בסדר גמור. תודה.

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by edward,

הרכבתי מחשב חדש עם דיסק קשיח - 2500 WD KS. הביוס מזהה אותו כד.ק עם 250 גיגה אך הווינדואוס טוען שיש לי רק 127 גיגה. מישהו יכול לעזור? תודה

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by liel3,

האם ידוע על בעיה כלשהיא עם תוכנת GHOST 2003 (במצב PC DOS לא בחלונות) עם דיסקים SATA 2? ניסיתי לבצע אתחול עם CD של GHOST 2003 והוא לא מזהה את הדיסק הקשיח, יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by AdamS,

עשיתי חיפוש ומצאתי באחד הת'רדים לינק למדריך הזה - http://www.faq-s.co.il/problems/view.php?ValueID=127 (מישהו בבקשה יכול ללמד אותי לעשות HyperLink כאן, אני פשוט לא מצליח) עשיתי אותו, אבל אני לא מצליח למחוק את הקבצים "Access is denied." אני האדמיניסטרטור במחשב, למישהו יש רעיון מה לעשות? האקספלורר מכובה. תודה רבה, אדם

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  11. שלום לכולם! לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש. מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: ? GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרון: ? DDR II 667 1GB TwinMOS (אם יש עוד חלקים שרלוונטים לעניין מהמפרט אודה אם תכתבו לי) מההתחלה המחשב עשה ריסטרטים פתאומיים באופן רנדומלי (כל כמה שעות, ימים או דקות)בלי קשר לפעולה, גם כשהמחשב לא עשה כלום, גם במשחקים. הוא גם היה נתקע הרבה והיו הרבה שגיאות מכל מיני סוגים שראיתי ב-EVENT VIEWER. הרצתי MEMTEST ( שדרך אגב לא זיהה את הציפ של הלוח אם) ונמצאו על ההתחלה בסביבות 15 שגיאות בטסט 5 , המשכתי להריץ כמה שעות ונמצאו 900 שגיאות כולן בטסט 5. החליפו לי זכרון, הדלקתי את המחשב והוא קרס מיד. הרצתי MEMTEST והתגלו 50000 שגיאות בטסט 5…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. המעבד חם 65 +- למרות שהוא פריסקוט הוא ממש חם אף פעם לא הגיע לכזה מצב ועוד בווינדוס ללא מאמץ יש מצב בגלל זה המחשב מרסטארט אני צריך עזרה בניתוח קובץ הדאמפ וגם המלצה לספק טוב עד 260 ככה 300 גג שיחזיק את המפרט שלי (הראשון שמופיע בצד) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by ciauai,

אך אני משונה בביוס את הזיכרון ל667 נראה ליהזיכרונות עכשיו בביוס על 533 ואני רוצה לשנות אותם ל 667 אךאני משנה בביוס יש לי ביוס F4

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by yambtz,

שלום. קניתי דיסק SATA של WD, חיברתי אותו לחשמל ולכבל שלו, אבל המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי גם לג'מפר אותו שיעבוד רק ב SATA 150 אבל זה לא עוזר. חיפשתי בחוברת של הלוח, בגוגל, פה בפורום, לא מצאתי תשובה. אני לא פוסל את האפשרות שאני פשוט לא התקנתי אותו נכון (בהנחה שצריך לעשות משהו חוץ מלחבר שני כבלים) כי כבר כמעט שנתיים שלא נגעתי בקרביים של מחשב (בגלל הצבא). תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  15. קודם כל שלום חברה,הבעיה שלי היא כזאת אני משחק במשחק Counter Strike 1.6 ואני משחק על רזולוצייה של 800X600 32 BIT מכיוון שזה הכי נוח לי עכשיו יש לי בעיה שאם נגיד אני ישים רזולוצייה של 800X600 זה יעשה לי את זה 1024X768 אבל בהגדרות הוידאו זה מראה עדיין 800X600 בקיצור אני שם 800X600 זה מראה לי איכות משחק של 1024X768 ועדיין זה בוידאו מסומן כ800X600 תעזרו לי בבקשה :-\ תודה אביאל.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by axon,

לאחר נסיון העלאת acronis boot agent - שהיא תוכנה שדי דומה לגוסט בעצם היא לא ממש הצליחה לעלות ונתקעה , לאחר מכן אני לא מצליח לקבל שום תגובה מהמחשב. הוא נדלק, אבל אין כלום על המסך , והוא בכלל אל מגיע לשלב של בדיקת זכרון למישהו יש מושג מה צריך לעשות ? אני אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  17. Started by Veight,

מיד לאחר שפירמתתי את המחשב המחשב לא יכל להציג סרטים באיחות ותמונות באיחות כל פעם שאני מנסה להציג משהו המחשב מייד ניתקע אם אתה יכולים לעשור לי תודה רבה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  18. אני מנסה כמה מקשים F8 F4 END FN ללא הצלחה מישהו מכיר אני רוצה להתקין ווינדוס ולשנות בביוס את סדר העלאת הכוננים וגם אם מישהו ניתקל בדריבריים לנייד בשביל אקס פיי זה יעזור כי חיפשתי ומתצאתי רק עדWIN 2000 הHP האלה לא מסודרים בשיט באתר לפחות אם הם קונים חברה אחרת שיתנו תמיכה למוצרים כאילו זה חומרה שלהם בסדר מצאתי תשובה זה F10 הנה אתר אם כל מיני הסברי כניסה לביוס לפי יצרנים http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by yossi541,

אני מתכוון לתגובת המחשב ומהירות העבודה בו (לא משחקים). ידוע לי שמדובר בשילוב אבל מה הכי חשוב לתגובה מהירה? AMD ATHLON 3200 ASUS A8V-E SE VIA K8T890 DUAL CHANNEL DDR 400 (3-3-3-8) SAPPHIRE RADEON X500 512MB

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  20. יש לי 3 HD במחשב .... כולם של WD, שניים בנפח של 160 כל אחד ואחד בנפח 80. אחד מהם.... WD בנפח 160 התקנתי רק אתמול (מערכת הפעלה לא נמצאת עליו). משום מה, הטמפרטורה שלו גבוהה מהאחרים במידה משמעותית - 40+ לעומת סביבות 30 באחרים. מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  21. במחשב חדש שנקנה יש את לוח גיגבייט הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 עם כרטיס גרפי מובנה GF6100. המחשב מדווח על זכרון RAM פנוי של 448 מ"ב במקום 512 וההסבר שניתן הוא שההפרש (64) הוא החלק שמנוצל ע"י כרטיס המסך. לא נתקלתי בתופעה הזו בעבר ורק רציתי לוודא שזה אכן המצב. בתודה מראש על הבהרות בנושא.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by Y-T-M,

שלום לכולם יש לי כונן dvd של סמסונג הדגם שלו זה sd-612 צרבו לי משחק על דיסק dvd+r והכונן לא קורא אותו למה? זה דחוף בבקשה!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  23. Started by idoleff,

שלום, אחרי שהצלחתי לפרמט את המחשב הישן (ראה אשכול ישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=211639.0) והתקנתי עליו WinXP Pro התחילה בעיה חדשה, בעיית דרייברים. מכיוון שגם כרטיס הקול וגם כרטיס הרשת הם O/B והוינדוס לא מוצא אוטומטית את הדרייברים שלהם אני לא יכול לגלוש באינטרנט או לשמוע מוזיקה. הפרטים של הלוח לפי CPU-Z הם: Model 8IGML Chipset Intel i845G Rev A1 Southbridge Intel 82801DB (ICH4 Sensor ITE 0 מישהו יודע איפה אפשר למצוא דרייברים לכרטיס הרשת וכרטיס הקול של לוח זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם .. יש לי כאן מחשב כרגע,הוא נדלק יש אורות מקדימה (הלדים - LED) גם אדום וגם ירוק) החלפתי כרטיסי מסך ומסכים (2 כרטיסים ו 2 מסכים) ועדיין לא עובד,אני חושב בעיה של הארד דיסק,אבל לא בטוח ב 100 % .. תודה מראש

25. Started by sivick_ch,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם 965 של MSI ניסיתי לחבר 2 נגני MP3 שונים ודיסק און קי והמחשב לא מזהה אותם. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים