תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
אם אני מריץ את הבדיקה MEMTEST דרך דיסק און קי אני יכול להוציא את הדיסק און קי אחרי שהוא מתחיל את הבדיקה ? שאלה שנייה מתי בדיוק הבדיקה מסתיימת כי יכולה לרוץ שעות ולא מפסיקה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
תאור המצב: מסך חדש של יונדאי,דגם Q995 ,CRT 19' שטוח, מחובר למפצל ביחד עם 4 מכשירי חשמל אחרים, המפצל נמצא קרוב למסך. הבעיה: לפעמים, בלי שום התראה או תזמון הגיוני, המסך מתחיל להבהב בין גוון צהוב כהה מגעיל, לבין המצב הנורמלי. יש לציין, שהמסך הקודם שהיה לי, IBM E74 הוחלף בדיוק מכיוון שהבעיה הזו הופיעה בו, מה שמעלה את החדש שלא מדובר בבעיה במסך עצמו אלא במשהו אחר. לי זה נראה כמו בעיה בחשמל. עצות והערות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה בשחזור או ניוד (migration) של מחיצת recovery. יש לי היום דיסק קשיח m2 במחשב הנייד וקניתי דיסק בנפח גדול יותר שאני רוצה להחליף איתו. הבעיה שאין לי מתאם m2 ל-usb או ל-sata ולכן אין לי אפשרות לחבר את שני הדיסקים בו זמנית למחשב. יש תוכנה שמאפשרת להתמש ב-DOK כדי לנייד את המחיצה אחרי בוט עם הדיסק החדש? (ללא ווינדוס) יש לי DOK בנפח מספיק גדול כדי להכיל את כל הדיסק אם זה נדרש.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב כל פעם שאני מכניס את המחשב למצב שינה, הוא נדלק מחדש אחרי 2-3 שניות במצב שינה למישהו יש מושג איך לפתור את זה ? בעיה נוספת ברגע שאני עושה הפעלה מחדש למחשב, הוא כאילו עושה 3-4 רסטרים כל שנייה ואז נלדק ... זה תקין ? או שמשהו לא בסדר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מקבל מסכים שחורים במשחקים ואחרי זה המחשב מבצע אתחול.. אני חושב שזה אולי בגלל בעיה בספק, יש דרך לבדוק את זה? המפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 Enermax Liberty 400W תודה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כנראה בגלל התייחסות רעה (לא עשיתי safe remove, אולי זה בגלל שהוצאתי אותו מהDVD בזמן פרק, אני לא בטוח), כנראה שהDOK שלי מת (Sandisk Cruzer Titanium 4GB) עכשיו, מעבר לזה שממש לא בא לי לקנות חדש, יש שם חומר שמאוד חשוב לי. אני לא מתכוון ללכת לחברה מקצועית, אבל יש דרך כלשהי להציל את החומר / את הDOK עצמו? כשאני מכניס אותו הוא מזוהה, הוא מקבל את השם הנכון והמחשב מזהה אותו בתור Sandisk Ultra Cruzer Titanium, אבל ברגע שאני מנסה ממש לפתוח אותו אני מקבל I/O Device Error. פרמוט יעזור? (במידה ואין תקווה לחומר שבפנים אני רוצה לפחות להציל את הDOK עצמו) תודה מראש. עדכון: לא חשבתי על זה, חיברתי עכשיו לחיבור אחר וזה פעל, מה שאומר שהבעיה היא בחיבור USB עצמו. אם אפשר להעביר לפורום הנכון זה י…
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. אשמח לעזרתם. חוות דעת על מפרט שקיבל אחי, בעל עסק קטן, שזקוק להריץ גם סוליד כתחנת עבודה יחידה. DELL SOLID MOBILE WS PRECISION 3520 3520 DELL Intel® CORE I7 ™ 7700HQ 16GB Gb DDR4 512 Gb ssd 2.5 NVIDIA M620 2GB 15.6 FHD 1920X1080 Windows 10 Pro 64 BT WIFI LAN 1000 USB-C 3 YEARS ON SITE WARRNTY 2.3 kg 1870$ לא כולל מע"מ האם יש נייד עדיף בסדר גודל הזה [כ6700]? אפילו הזמנה מחו"ל. תודה ושבוע טוב לכולם. ליאור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום אחרי שאחותי שיחקה במחשב, התחיל להופיע לי הד בסאונד. כל מה ששומעים, מתווסף לו הד. גם במשחקים, וגם במוזיקה. זה ממש מעצבן. מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה לעוזרים. ד"א SB Live! 5.1
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן, הינה המינידאמפ Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini081208-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * **************************************************************************** Executable se…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי ביומיים האחרונים בעיות מלחיצות מאוד עם המחשב... הכל התחיל ששיחקתי במשחק אתמול ואז התמונה קפאה ושמעו את הסאונד חוזר על עצמו, המחשב איתחל את עצמו אבל לא עלה עד הסוף, אחרי המסך של הלוח אם פשוט שוב איתחל את עצמו שוב ושוב ושוב ושוב ושוב עד שנכנסתי בקושי להגדרות(ולא שיניתי כלום) ואז הוא כבר עלה לגמרי היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב הוא אפילו לא הגיע למסך הזה, פשוט השמיע קולות של התנשפות חזקה מהמאוורר וגם במחזוריות, ראיתי את הנורות של הכרטיס מסך מהבהבות, שוב סיבובים חזקים של המאוורר, שוב חלש, שוב נורות, שוב מאוורר וכו ואחרי כמה רגעים היה אפשר לשמוע צפצוף. אחרי שכיביתי את המחשב לכמה רגעים ושוב הדלקתי הוא עלה כרגיל. אני לא יודע למה אבל המצב הזה מוכר לי... זה מחשב דיי חדש, בן 7 …
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי כמה אימאג'ים של XP ו-XP פרו, שיצרתי באמצעות גוסט, ואלה הותקנו בעבר על מחשבים שונים (כדי לחסוך זמן התקנה, לא מדובר בהתקנות פיראטיות). כלומר האימאג'ים בסדר, כל מחשב שקיבל אותם נדלק, עידכן את החומרה השונה ועובד יופי. אני נתקל בבעיה במחשב ספציפי, שברצוני לשדרג מ-98 ל-XP, כאשר לאחר פרישת קובץ הגוסט, המערכת נעצרת ולא עולה. בדקתי בסייף-מוד והשורה בה הוא נתקע היא: Multi(0)rdisk(0)partiton(1)\windows\system32\Drivers\mup.sys אם אני מנסה להתקין ישירות מה-CD התקנה נקיה, המערכת נעצרת בשלב העתקת הקבצים מהתקליטור. פשוט עוצרת ולא עושה כלום. ב-98 הכל עובד כשורה. האם יש למישהו מושג כיצד אני יכול להתקין XP על המחשב הזה? HD80GB מעבד פנטיום 4 2.4GHZ 256DDR אין חומרה חריגה... חוץ מהכרט…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
השבוע קניתי הארדיסק חדש,כי הקודם נדפק, וחיברתי אותו. התחלתי להתקין ווינדוס, ולאחר שהוא הראה תקלה שההרדיסק נהרס-אותה תקלה של ההרדיסק הקודם, כיביתי את המחשב כי לפי דעתי כבל ה-IDE לא תקין. החלפתי כבל IDE חדש ואז כשאני מפעיל את המחשב, המסך אינו מציד נתונים נשאר עם הנורית מהבהבת. בדקתי את המחשב עם מסך אחר, ובעיה נשארה-מה שאורמ שהבעיה היא בתוך המחשב. הוצאתי מהחיבורים את כל ההתקנים האחרים והשארתי רק זיכרון ומעבד על הלוח האם(שהוא Onboard) ועדיין נשארה הבעיה. אז בעצם רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה בעצם? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום. פתאום בלי שום סיבה הכרטיס רשת ONBOARD נעלם ממנהל ההתקנים וכמובן שאין לי אינטרנט. בדקתי בביוס והכל תקין. הבאתי כרטיס רשת PCI אחר והמחשב זיהה עד שניסיתי להתחבר לאינטרנט ופתאום גם הוא נעלם. מה אני עושה? איך קורה דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי הודעות תחת הכותרת טעות. הן מופיעות זו לאחר זו, כמו סריה של קלפים, אחת מאחורי השנייה. בהודעה נאמר שלא הצליח למצוא את הקובץ מצויין בהודעה. בכל הודעה יש שם של קובץ אחר אבל המכנה המשותף לקבצים זה ההתחלה: utt והסוף:. tmp מופיעה גם הכתובת שבה כביכול לא נמצא הקובץ: C-USERS-ADM-APPDATA-LOCAL-TEMP איך מתפטרים מזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני צריך לוחות אם או מעבדים לp3 אם משהו מכיר אתר שמפרסמים שם
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב כאשר אני מריץ משחק או סרט , סרטון וכו' המחשב נתקע קצת ויש רעשים (לא מהמחשב, מהרמקולים). בנוסף גם המשחקים פועלים חלק רוב אבל יש קטעים שזה נתקע קצת לכמה שניות ואצל חברים זה פועל בלי שזה נתקע לפעמים , ולי יש מחשב יותר חזק משלהם. מפרט: WD 80GB 7200RPM 8 MB special version AMD XP 2000 GIGABYTE 7VAXP 256MB CORSAIR 2700 CREATIVE LIVE 5.1 3 מאווררים במארז בבקשה תעזרו לי כי הבעיה הזאת שיגעה אותי כבר , אז מה אני אמור לעשות ??? ???
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה, התמונה שמתקבלת בטלויזיה מלאת הפרעות, פסים וריצודים. כשאני מחבר מחשב אחר לטלויזיה, אין שום בעיה בתמונה שמתקבלת. למישהו יש מושג איך לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל הכוונה למחשב הישן שלי - האם שווה רק ל"הריץ עליו" איזה מדריך להאצת המחשב, וכמובן לינק למדריך שכזה (ניקוי, מחיקת תוכנות מיותרות, שינוי הגדות וכד') אולי שווה להוסיף זיכרון פנימי או שאין טעם להשקיע ופשוט להחליף אותו בגדול אני מעדיף לדחות את ההחלפה שלו (במחשב חדש) באיזה חצי שנה.... צרפתי קובץ על פרטי המחשב וקצת על התוכנות שאני משתמש (דברים הרגלים + VS ,IAR ) ועוד משהו קטן - אני בד"F עם דפדפן פתוח, זה יועיל אם אני אעבוד עם דפדפן של אונט? או משהו אחר שיותר קל מכרום תודה מראש לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
כבר די הרבה זמן, המחשב שלי עושה ריסטים באמצע משחק... יש ימים שזה עושה ממש מלא (כמן היום חחח), ויש ימים שזה לא עושה בכלל... היום אני לא מצליח להכנס לFAR CRY למשל... איך שאני נכנס לבחור שלב, המחשב מרסט... לפעמים הוא גם מביא מסך כחול... לא תמיד... כיביתי את הכיבוי האוטומטי, ועדיין הוא לפעמים מרסט ולפעמים שם מסך כחול... זה מוזר לא??... אחרי שאני מוריד תכיבוי האוטומטי הוא לא אמור לרסט את המחשב... =\ היום היה לי איזה מסך כחול אחד, והיה רשום שם smwdm.sys, שבדקתי וזה קשור לכרטיס קול... משום מה בכל זאת יש לי תחושה שזה לא קשור לכרטיס הזה... (איזה כרטיס OB... לא יודע איזה חחח... לוח אם חרא P4S533MX...)... אם הכרטיס היה פגום, היה בעיות בקול לא???... או שלפחות גם בהשמעת מוזיקה או משהו…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מחשב ישן (בן 6) בזמן הפעלה רגילה המחשב פתאום נכבה ורק לאחר כמה דקות אפשר להפעיל אותו שוב ורק על ידי ניתוק וחיבור מחדש לשקע. כפתורי הריסטארט וההפעלה לא מגיבים. לפעמים המחשב פשוט נתקע, שום דבר לא זז וצריך לעשות ריסט יש למישהו רעיון איפה הבעייה יכולה להיות?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אז משום מה הUSB PORTS שלי מספיקים לעבוד מדי פעם ואני צריך לנתק את העכבר והמקלדת ולחבר אותם לפורטים אחרים. הדבר הזה הפך ליותר ויותר שכיח בזמן האחרון ואתמול שאלתי אנשים בIVORY ואחד התכנאים אמר לי שיכול להיות שזו בעייה בוינדוס. אני רוצה לציין שהמחשב אינו חדש והוא אינו מחשב שעושה עבודה קשה( סה"כ גלישה וOFFICE) והוא בשימוש כבר בלי להיות מפורמט איזה שנה ולכן אני לא מאמין שזה פתאום הWINDOWS (בנוסף על כך אין עליו וירוסים שהANTIVIRUS מצא). אז זה הגיוני שזו בעית חומרה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם, המסך במחשב נייד שלי פתאום החליט שהוא מציג צבעים בצורה מוזרה ומפוקסלת שכזו...כשאני מחבר את הנייד למסך חיצוני הכל בסדר, רק במסך של הנייד עצמו...מה הסיכוי שזה שבר במסך או משהו כזה?? יש לציין שהוא לא נפל ולא קיבל שום מכה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1 אני מחפש תוכנה לתיקון סקטורים פגומים 2 יש לי מעבד של פנטיום 3 ואחד הפינים בו שבור האם הוא פועל האם ניתן לתקן ? (אם אפשר לחבר שוב את הפין שנשבר הלחמה או משהו) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז תשמעו ככה אני רושם עם לפטופ בכיתה עכשיו מתחילת שנה לא היו בעיות בכלל.. ועכשיו אני נכנס לוורד הכל נעול וכשאני מנסה לרשום או משו זה רושם לי "This modefication is not allowed beacuse the selection is locked" עכשיו מזה לעזאזל? אני משתמש באופיס 2007.. ואני לא יכול לרשום כלום =\\ עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
פתחתי היום את המחשב כדי לשים משחה טרמית על המעבד..כמובן שלפני זה הכל עבד מצויין, הוצאתי את המאוורר מהמקום..אבל כשניסיתי לחבר אותו אחר כך לאחר שמרחתי את המשחה לא הצלחתי במאה אחוז( החיבור שלו רפוף חלקית). בכל אופן בשיא טיפשותי השארתי אותו קצת רופף. בקיצור ניסיתי להדליק את המחשב, המאוורר עצמו עובד אבל יש רעשים, המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה..מה עושים?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-