תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה אני מנסה לגבות את הקבצים במחשב אל הכונן החיצוני (בעבר הצלחתי) מה שאני מקבל זה הודעה: "תמונת המשימה פגומה או שהיא טופלה שלא כדין " מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי תקופה של כמה חודשים קריסות של המחשב. בהתחלה זה היה רק תוך כדי משחקים ועכשיו זה כבר אקראי. ניסיתי לחפש פתרון בגוגל אך לא מצאתי. עדכנתי ביוס, עדכנתי דרייברים של הכל, מחקתי את כל הדרייברים ב SAFE MODE והתקנתי מחדש אפילו הלכתי רחוק עד כדי פרמוט המחשב לגמרי. כלום לא עזר. צילום של השגיאה: הID משתנה הוא לא כל הזמן 3, לפעמים 0,1,2 כל מיני. מפרט: CPU: AMD Ryzen 7 5800X (Vermeer, VMR-B0) 3800 MHz (38.00x100.0) @ 3593 MHz (36.00x99.8) Motherboard: ASUS TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI) BIOS: 2803, 04/27/2022 Chipset: AMD B550 (Promontory PROM19 C) Memory: …
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד של HP ולאחר התקנת הWindows, התקבלה שגיאה לגבי התקן ה Bluetooth שאומרת: "Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43)" כשאני מנסה להתקין מהאתר של HP אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שההתקן חייב להיות זמין. מה גורם לזה ואיך אני מתקן את זה? תודה לכולם, levelone.
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
לצערי הרב מדובר ברכיב היקר ביותר בלפטופ שלי ( :'( ) בהפעלת המחשב מופעל ה-startup repair. בתחילה היה המסך הכחול ותקוע שם. ניסיתי להשתמש בכמה כלים שיש ב-UBCD (מי שמכיר vivard). בהתחלה הוא זיהה המון סקטורים עם שגיאות ומיפה אותם מחדש בהצלחה. בשלב מסויים (אחרי 2%) הקשיח הפסיק להגיב. התוכנה דילגה על כל הסקטורים בטענה שהקשיח לא מזוהה. הרצה שנייה עברה במהירות על מספר סקטורים ומייד נתקעה כאמור לעיל. הצעות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כבר חודשיים בערך שיש לי בעיות שקשורות בתצוגה ובדרייבר. המפרט שלי הוא: מעבד: Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz לוח אם: Gigabyte EP43-UD3L כרטיס מסך: (אני יודע שלא משהו בכלל) Nvidia 240 GT 1GB ספק כוח: RaidMax 400W תמונה: מסך: Samsung syncmaster 27" p2770HD 1920*1080 RAM: DDR2 הדרייבר האחרון של נוידיה (340.52) פתר בהתחלה את הבעיה ולא גרם למסך השחור בתחילה אבל הוא כן יצר בעיה אחרת של הבהובים על המסך וגרימה לפריזים של התמונה, ככה שרק ריסטארט היה פותר את זה, אבל גם זה היה לזמן קצר. אז פרמטתי את המחשב בתקווה שזה יפתור את הבעיה אבל היא התרחשה שוב. ואז גם החלה בעיה אחרת כשבוקר אחד ניגשתי למחשב והיה מסך שחור. ביצעתי ריסארט והכל נראה בסדר עד הלוגו של וי…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב נייד דל XPS אותו אני מחבר עם כבל מיני DP למסך חיצוני של דל. כשהמזגן דולק, אז כל זעזוע קטן בחשמל (כנראה שמדחס מזגן נכנס לפעולה וכדו') מכבה את המסך מידי דקה שתיים לשניה. יש לפעמים שהכבל DP בסדר ולא עושה בעיות, אבל כמה כבלים כבר עשו לי בעיות ואין לי דרך בדוקה לדעת איזה כבל יהיה בסדר.. למישהו יש איזה פתרון לבעיה המעצבנת הזו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, כבר תקופה שזה קורה לי, ואני לא מוצא את הסיבה.. פירמטתי כבר ועשיתי הכל .. אז לבעיה - שאני מוריד סרט לדוגמא מפיילפלייר , האינטרנט שלי יתנתק ספציפית מהמחשב.. זאת אומרת שהמחשב עצמו לא קולט את האינטרנט אבל המחשבים האחרים בבית כן קולטים.. המחשב שלי מחובר בכבל ישירות למודם שדולק כל הזמן !! מה שכן זה יכול לקרות כל הזמן , בגלישה סתם באינטרנט , הורדות וצפיה בסרטים.. מישהו מודע לבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום , גם לאחר כיבוי המחשב המאווררים ממשיכים להסתובב כולל של הכרטיס מסך ושל המארז עצמו . My setup: Intel I5 2310 ATI Radeon 6970 Gigabyte Z68p-DS3 Corsair TX650 Thermaltake V9 black edd עשיתי עדכון ביוס ולא עזר ,אני יודע שחסר עוד מידע על המפרט אבל זה לא רלוונטי . תודה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב עולה לי הודעה שמעכבת את הכיבוי, הודעה שאומרת שהכונן תקליטונים פתוח, ובכלל אין לי כונן דיסקטים במחשב מה עושים? נמאס כל פעם לשמוע ארורים שאני מכבה את המחשב... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב הוא נכבה ונדלק מיד מעצמו עוד פעם....אלא אם אני מנתק את הכבל חשמל
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. ??? יצרתי מחיצה ( C=20G,D=60G)בעת התקנת windows XP,לאחר ההתקנה לא הופיע לי המחיצה השניה(D),כרגע אני יכול להשתמש רק ב- C שיצרתי ואין לי שום גישה ל-60G נוספים. מה עלי לעשות? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום ואתמול נתקלתי בבעיה מוזרה במשחקים. אחרי הרבה זמן של משחק (בערך שעה) המשחק מתחיל לרדת ב FPS לאט לאט ואחר כך פתאום לרוץ במהירות ולאט שוב, לרוץ במהירות (ממש מהירות מטורפת שאי אפשר לשחק איתה) ולהאט שוב, ככה כל 2 שניות. מישהו יודע למה? - מפרט בצד.
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם....אני רושם את ההודעה הזאת גם בבעיות בתוכנה או חיפוש תוכנה וגם בחומרה כי אני לא יודע מה הבעיה ואיפה היא ...אז שינסו לעזור לי בשני המקומות כי לא כולם נכנסים להכול ...אז אני מצטער מראש...ובבקשה אל תחסמו את זה ...תודה קניתי מחשב לפני 3 חודשים בערך ויש לי איתו כמה בעיות... יש למישהו איזה תוכנה או איזה אפשרות לבדוק אם כול החלקים של המחשב שקבלתי תקינים ? כי אולי קבלתי חלקים פגומים או משהו כי מהתחלה זה לא עבד כמו שצריך וחלק כמו שמחשב חדש אמור לעבוד ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אנשים... אממ אני די חדש פה, ומקווה לקבל עזרה במהירות אז ככה, המחשב שלי חזר לפני כמה ימים משידרוג, פירמוט... והתחלתי להתקין כמה משחקים, ואז שנכנסתי אל אחד מהם, המחשב נכבה אחרי כמה דקות.., אחר כך זה עבר, ואז נכנסתי למשחק אחר, וזה קרה עוד פעם... אמרו לי שאולי זה שמהחשב מתחממם או משהו, בדקתי והוא כל הזמן בין 29-30, וזה מעצבן אותי!!!, פול!!, תעזרו לי ועכשיו יש לי עוד בעיה, שצצה לי בכל המשחקים ששיחקתי עד עכשיו אז החלטתי להעביר את הבעיה הזאת לפה, כי זה נראה לי בעיה במחשב זאת הבעיה:
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
חברה תעזרו לי בבקשה אתם תותחים ! תקשיבו אני בא בבוקר מנסה להדליק תמחשב הכל עולה רגיל פתאום אחרי הטעינה של הווינדוס עושה הפעלה מחדש ועוד פעם ועוד פעם עכשיו באחד הפעמים שמתי לב למשהו... היה מסך כחול ממש לחצי שניה .... מישהו יכול לעזור לי בבקשה???? תודההה מראשש לעוזרים!!!! דרך אגב אני במחשב של אח שלי... כי שלי לא עולה
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש בעיה במחשב של אחי ... פתאום איזה יום אחד הוא התחיל לעלות ממש לאט ... אחרי זה הוא התחיל לעלות במסף שחור שמבקש ממני להעלות את המחשב ב - Safe Mode או Start Windows Normally וכל האפשרויות הנוספות ... בחרתי ב - Last Known Good Configuration That Worked ... זה היה עולה כמו שצריך ... יום אחד הוא היה עולה אבל ממש לאט ... פתאום יום אחד הוא בכלל לא עלה ... היה רק מסך שחור ... פירמטתי לו את המחשב היום ונראה כאילו זה הסתדר ... אחרי הריסטרט הראשון שוב הוא התחיל לעלות לאט ... הוצאתי את הכונן וראיתי שאין בו את הג'אמפר שאמור לשבת על Slave ... שמתי את הג'אמפר ב - Slave ושוב אותו דבר, עולה לאט ... ניסיתי לנתק את הכונן הנוסף שהרכבתי לו ושוב נראה שזה הסתדר עד הריסטרט הרא…
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה שאני מתחיל לשחק במשחקים,אז המחשב נתקע כאילו התמונה של המשחק נתקעת והמחשב לא מגיב - חשבתי שזה בגלל הטמפרטורה אבל לי היא נראית למען האמת בסדר גמור...במנוחה היא: טמפ' מSpeedfan: Local Temp:37 Remote Temp:40 Local:34 Remote:38 HD:38 מישהו יודע אולי מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המדפסת על ON המחשב ניהיה איטי יותר ... שאני סוגר OFF המחשב חוזר לחיים ... יכול להיות שמדפסת לייזר שואבת וואטים ? W ? E120 LEXMARK נ.ב. ואם כן אפשר לדעת כמה W המדפסת שלי לוקחת מהספק כח ?
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P5W DH DELUX עם מעבד intel 6600 שמופעל ע"י ויסטה, לאחר בערך 10 דקות שאני לא משתמש בו המחשב נכנס למצב low power status, וכאשר אני לוחץ על העכבר הוא חוזר למצב שהיה בו לפני כן, עד עכשיו הכל טוב ויפה עד אשר ראיתי שכאשר הוא נכנס למצב הזה האימיול מפסיק לעבוד ובטח גם תוכנות אחרות, איך אני מגדיר אותו אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי בעיה במחשב, לפני בערך 5 דקות, גלשתי באינטרנט, ופתאום, המסך נהיה בגוון ירוק. הכרטיס מסך שלי זה GeForce 9500 GT יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon 9500 Pro ואחרי שהתקנתי אותו ה-Refresh Rate נהיה נמוך, במאפייני תצוגה אני יכול לשנות לכל תדר שאני רוצה אבל תכל'ס הוא נשאר נמוך. לדוגמה: במאפיינים שמתי אותו על 100Hz ופיזית אני רואה שהוא הרבה פחות (המסך מהבהב קצת). הכרטיס הקודם שלי היה Geforce 2 ולא היה לי שום בעיה כזאת, המסך עבד על 100Hz. לפני שהתקנתי את ה-Radeon הסרתי לגמרי את הדרייברים של Nvidia וגם התקנתי שוב את הדרייבר של המסך. אגב, המסך הוא Sumsung 955DF. למישהו יש רעיון ?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה. יש לי מחשב (כרטיס מסך 670 GTX ) מחובר עם כבל HDMI לטלויזיה TOSHIBA REGZA וכשאני נכנס לפאנל ההגדרה של NVIDIA אני לא מוצא את הטלויזיה עוד באופציות. בעבר גם כן היו לי בעיות דומות אבל איכשהו הם נפתרו (כעבור זמן פתאום הטלויזיה כן זוהתה או אחרי עדכון דרייבר) הקטע שהכל עבד טוב אבל כשהתקנתי דרייבר חדש (האחרון, בשביל הGTA) הטלויזיה לא מזוהה במחשב עוד. החלפתי פורטים בטלויזיה, כיביתי טלויזיה ואז מחשב ולהפך, שום דבר לא עוזר. מה אפשר לעשות? אני לא מוצא דרך..
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פעם אחד הוא מזהה אחד מהם פעם שתי כוננים ופעם כלום למה זה קורה למה הוא לא מזהה את שלושתם
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום חברה. לאחרונה רכשתי מחשב חדש, הכל טוב ויפה חוץ מה.... שכונן הDVD שלי איטי להחריד! (שתי דקות להעביר 150MB) בעת הקריאה ביצועי המחשב נופלים אני אפילו לא יכול לנגן מוזיקה בווינאמפ. בנוסף הכונן אף מתקשה לקרוא דיסקים של אודיו. מה שמוזר הוא שנתוני המערכת מראים שהRAM פנוי (1700 מ2000) והCPU על 50%. יש לי 2g ram conroe 6600 Msi neo 965 מה עלי לעשות, להחליף כונן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היום קניתי סוף סוף כרטיס מסך חדש-Chaintech Geforce FX 5600.משום מה אני לא מצליח בשום אופן לגרום לו לעבוד ביותר משמונה ביט צבע ו640X480 רזולוציה.. כאשר אני מנסה ערכים גבוהים יותר,המחשב קופא עם מסך שחור..ובגלל שערכים יותר גבוהים הם ברירות המחדל כיום,המחשב קופא לי כל פעם שהוא מנסה לטעון את WINXP PRO שמותקנת אצלי עם DIRECTX 9 (גם עם 8.1 הוא לא פעל). דרייברים-ניסיתי את כולם! את הגרסה הכי עדכנית מהאתר של נווידיה,את הדרייברים שבאים עם הכרטיס ואת הדרייברים מהאתר של Chaintech.שום דבר לא עוזר ואני נאלץ להעלות את הוינדוס כל פעם במצב VGA..בלי יכולת לעשות שום דבר משמעותי עם הכרטיס.. המפרט שלי בקצרה:P4 2.4GHZ 533FSB Intel D850EMV2 Mobo 256RDRAM PC800 (לא להציק בעיניין הזה,אוקיי?) הלוח…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-