עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי HP Pavilion dv6514ej הוא מגיע עם הארד-דיסק 200GB 4200 RPM בגלל שהדרישות שלי מהמחשב הנייד הם די גבוהות, אני מעוניין להחליף את ההארד-דיסק בהארד-דיסק 5400RPM (אני מעדיף הארד-דיסק מהיר, ומוכן לוותר על מחצית מהנפח, בתמורה ל 5400 RPM, שזה גם לא "שיא המהירות"). השאלה היא כזאת: האם הארד-דיסק 5400 צורך משמעותית יותר חשמל מהארד-דיסק 4200? כי גם ככה הסוללה לא מסוגלת לחזיק יותר משעה וחצי היות ומדובר במחשב עם מעבד c2d 2.2GHZ, ו G-Force 8400M 128MB שמחסל את הסוללה מהר ואני מפחד שאם אני אחליף להארד-דיסק מהיר יותר, אז זמן הסוללה יהיה ממש מגוחך, ואז בעצם המחשב הנייד לא יהיה נייד יותר (כי הסוללה תתרוקן אחרי חצי שעה) נ.ב - בגלל שהמחשב כבר נקנה, ואני לא צריך עזרה בהצעת מפרט, פירסמתי את…

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by RDS,

לא מזמן, עבדתי על המחשב, ולפתע הופיע לי מסך כחול.. עשיתי הפעלה מחשב, והופיעה לי הודעת DISK FAILURE, אז ניתקתי את כבל החשמל והסטה מהדיסק קשיח, והפעלתי מחדש, ואז הופיעה לי הודעה חדשה, שהקובץ הבא לא קיים או לא תקין: windows\system32\config\system יש לכם פיתרון לבעיה? בעיקרון נסיתי לעשות בוט דרך הדיסק של הווינדווס, וב-recovery console ניסיתי כל מני פקודות שמצאתי בגוגל כפיתרון לבעיה זאת, אך קיבלתי הודעת ACCESS DENIED... לאחר הייאוש ניסיתי להתקין מחדש את הווינדווס... כאשר אמור לבחור כונן (יש לי שניים, C וD, על C מותקן הווינדווס), לא כתוב ליד כונן C שעליו מותקן הווינדווס ובעצם כתוב שאין עליו מידע בכלל (גודל הכונן זהה לגודל הפנוי על הכונן)... ניסיתי להתקין את הווינדווס על שני הכו…

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  3. היי כותרת תודה

4. Started by ProRules,

היום שמעתי מוזיקה פיתאום המחשב ניתקע לחלוטין. אני לוחץ CRTL+ALT+DELETE וכלום. המוזיקה ניתקע והיה כזה וווורררררררררררררררר אין סופי. קיצר לחתי על כפתור הריסטרט וכלום לא קרה חוץ מהסאונדים שנעלמו(סאונדים של מוזיקה תקועה). לחצתי על הכפתור כיבוי :אני מחזיק 20 שניות וכלום לא קורה. אז לחצתי על הכפתור בספק כוח (CORSAIR VX550W) המחשב ניכבא. אחרי דקה לחצתי על הכפתור שוב, ניסיתי להדליק והמחשב לא מגיב כלל. הוא פשוט לא מגיב בשום צורה. ניסיתי כמה פעמים. עברה שעה מאז ועדיין כלום. עזרה?! תודה!

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by talprihar,

שלום רב, לפני כמה שבועות שלחתי פה הודעה לגבי זיהוי של הרדיסק ATA133 על לוח אם ישן במיוחד , בקיצור לאחר נסיונות כלו ואחרים הצלחתי לזהות את ההרדיסק בBIOS אבל עכשיו עלתה בעיה חדש כשאני מעלה את דיסק התקנת הWINDOWS אני מקבל את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disk drive ואפשרות יחידה ללחוץ F3 ולעשות אתחול... ההרדיסק הוא 136GB , חדש לא מפורמט , המחשב ישן פנטיום 3 800MHZ אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה .... תודה מראש, טל.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  6. Started by F!N4L,

שלום לכולם אני משחק במשחק בשם PLAYER UNKNOWN BATTLEGROUNDS לא יודע אם כולם מכירים או לא אבל זה שאלה בנושא שסוג של קשור למשחק גם אני משחק במשחק לפעמים עם חברים ויש אנשים שנגדנו במשחק שהם רואים אותם ממש רחוק ואני לא כלכך לפעמים אני גם רואה סרטונים של שחקני PRO שמשחקים במשחק והם פשוט רואים דברים שאני לא מצליח לראות רק אחרי שאני ממש ממש מתרכז ומתקרב למסך אני רואה ועדיין בטשטוש רציתי לשאול אם יש איזה שהוא קשר למסך שאני משתמש ולחיבור שאני משתמש בו יש לי מסך לא חדש 21' אני משתמש בחיבור VGA(אני לא יודע אם זה בדיוק זה אבל יש HDMI יש DP יש כחול ויש לבן ואני משתמש בלבן) המחשב שלי הוא מחשב גיימרים יש לי כרטיס מסך דיי טוב שיש לו חיבורים לHDMI וDP …

7. Started by Daniel Azulay,

קניתי מחשב חדש אבל יש לו בעיה מתי שאני מנסה לחבר מסך ללוח אם הוא לא מציג לי כלום על המסך אני יודע שזה משהו בביוס יש פה מישהו שיכול להסביר לי מה לעשות שם שאני יכול לחבר מסך ללוח אם וזה יעבוד? תודה! נ.ב לא לכתוב פה שאני יחבר את מסך דרך הכריטס מסך!

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  8. ברשותי מחשב לנובו יוגה 3 14" (דגם מדויק: Lenovo Yoga 3 14 80JH00FLUS), בן שנתיים וחצי, נקנה בארה"ב. תוקן לפני כחצי שנה במעבדה פרטית מכיוון שלנובו ישראל סירבו לתקן מכיוון שנקנה בארה"ב. שוב פעם התקלקל והפעם בצורה יותר חריפה. העבר לפני כחצי שנה הייתה בעיה במחשב שתוקנה במעבדה פרטית: המחשב לא היה עולה (האור במקלדת היה נדלק ואז ישר נכבה), אולי רק ב-1 מתוך 100 ניסיונות המחשב היה נדלק ואז תוך כמה רגעים נכבה. כאמור המחשב תוקן במעבדת פרטית ונמסר לי על ידם שהייתה בעיה כלשהי בלוח אם (אולי איזה צ'יפ פגום אבל לא זוכר בוודאות מה הייתה בדיוק הבעיה בלוח אם). ההווה המחשב מת לחלוטין, לא מגיב לשום הדלקה (HARD & S…

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  9. שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש ונתקלתי בתופעה קצת מעצבנת, לפעמים המסך לא עובר ל-Power Saving Mode למרות שכן מוגדר לו לעבור. מה שקורה במקום זה שהמסך "מתרוקן" והרקע של ה-Windows 7 נשאר דולק (בלי אייקונים וחלונות פתוחים). זה לא קורה כל הזמן ואני לא מצליח לזהות דפוס קבוע. עכשיו קרה לי משהו אחר - כבר פעם שנייה שאחרי שהמסך כן עובר ל-Power Saving Mode אז הוא לא יוצא ממנו (המסך לא מתעורר) עד שמכבים את המחשב בלחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה ומדליקים מחדש. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיכול להיות שכרטיס המסך תקול, ורציתי לוודא שזו אכן אפשרות לפניי שאני פונה לממש אחריות. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by SEangel,

לאחרונה החלפתי כרטיס מסך מ9200SE ל6200 מאז ההחלפה המחשב קורס כל כמה זמן- סימנים מוזרים על המסך ואז המסך מחשיך (לפעמים זה מתחיל מסימנים קטנים במעט מקומות, ואז המחשב עוד מתפקד, ואז, מתישהו זה מתפשט לכל המסך והמחשב קורס) (המפרט שלי לוח אם VER2.0 NF7 זכרונות GEIL 512X2 (הכחולים האלה) AMD בארטון 2800+ (כרגע לא על אובר קלוק) 2 הארד דיסקים, די וי די וצורב די וי די) חשבתי שזה אולי בגלל הספק (ג'נרי אבל כתוב עליו 500W) או אולי בגלל שהמאורר של הצ'יפסט לא עובד (כבר הרבה זמן, אז זה פחות סביר שבגללו)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי המון המון בעיות עם המחשב הישן יותר שלי (מעבד 1200 , כרטיס מסך GFORCE 4 , זיכרון 512 ) בחודשיים האחרונים יותר מ80% מהפעמים שאני מדליק אותו הוא עושה ציפצופים מוזרים והמסך נשאר מכובה ואז הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב זה קורה ושוב ושוב עד שאני מכבה אותו , ואז אחרי כמה פעמים שאני מבה ומדליק , הציפצופים מפסיקים והמסך נדלק רק שאז הוא רושם לי שהוא לא מזהה תמקלדת (בחיבור עגול) אז אני מפעיל מחדש שוב ואז אחרי כמה פעמים הוא מזהה תמקלדת ( בלי שבכלל שיניתי משהו בחיבורים רק עשיתי ריסטרט) ואז הוא לא מזהה תעכבר (גם בחיבור עיגול וגם בUSB ) אבל המקלדת עובדת אז אני פשוט לוחץ ENTER וממשיך , ואז אני מגיע לשלב שהוא טוען תווינדוס עם הלוגו ששם הוא גם לפעמים ושוב פעם אחרי מספר פעמים של ריסטרטי…

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  12. הייתי עם BIOS F12 עדכנתי לF14, ומאותו רגע ברגע שאני מבצע אתחול הבקר RAID / IDE לא מצליח למצוא כוננים והמחשב נתקע. בסוף ניתקתי את כל הכוננים והחזרתי את הBIOS לגרסא F13 שאתה הכל עובד בסדר גמור, אפילו הגדרת הRAID נשמרה. סתם ככה לא היה אכפת לי אבל הF14 תומך במעבדים שה F13 לא תומך בהם מעבדים בסטפינג R0 אם אני לא טועה. מצד שני אני לא יכול לוותר על הRAID שלי וכן על הצורב וקשיח נוסף. הבקר הוא של JMICRON ומובנה בלוח. מישהו מבין למה זה?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by doron79,

שלום לכולם. רכשתי מחשב חדש (דרך מחשבים ממולצים כאן ) , אני רוצה להתקין win 7 דרך דיסק און קי אך עולה מסך כחול עם ההודעה bios is not fully acpi compliant מה אני עושה לא נכון? תודה רבה

14. Started by b007,

בראשותי ספר 300W שלא מחובר לשום מחשב. אני רוצה לבדוק את תקינותו והאם יש צורך בהחלפתו, וכל זאת מבלי לחברו למחשב כלשהו. איך עושים זאת? האם חיבור פשוט לחשמל אמור להפעילו...? מה עליי לעשות?

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  15. שלום למקצוענים של HWZONE.. ראיתי שיש כאן חברה שממש מבינים בABIT... אז ככה... יש לי מעבד PALAMINO 2100+ עם זכרון 512 DUAL של KINGSTONE. כ. מסך 9600XT. נראה לי זה מספיק, מקלדת ועכבר של מיקרוסופט. היום נהייתה לי בעיה עם הדיסק הקשיח, אז החלטתי להפוך אותו למאסטר, התוצאה היא שאחרי הוצאתו שכמובן שהזכרון הפריע לי בהוצאה אז שלפתי אותו משם, אז החזרתי הכל רק שההארד דיסק נשאר בחוץ והמחשב נדלק אבל הלדים במקלדת מהבהבים קבוע, המסך שחור, ואין שום צפצופי שגיאה או כל דבר אחר.. רק שהמאווררים מסתובבים. ניסיתי הכל, הוצאתי מהלוח הכל חוץ ממעבד ומאוורר עליו והלוח לא רוצה לצפצף פשוט... ובנוסף למי שמכיר טוב את הלוחות האלה אז כשמקבלים אחד כזה אז הוא עומד במצב "איפוס ביוס) ואם מנסים להדליק אז הוא נד…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  16. מה זה החיבור הזה ולמה הוא משמש -FireWire??

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by evy,

אהלן, רציתי לדעת איך אני מתקין את הדרייברים של החומרה המופיעה ב other devices (מצ"ב תמונה)? אני חושב שזה קשור לחיבורי usb שיושבים על הלוח אם (כי שלושתם לא עובדים לי). המחשב הוא נייד dell vostro 5470 מע"כ הפעלה win 10 תודה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by MasterOr,

המחשב של אחי משמש לגרפיקה כבדה ועריכת וידאו. המפרט הוא Athlon MP 2000+ X2 לוח אם ג'יגהבייט לא זוכר את שם הדגם. מיועד לסרברים. 1 ג'יגה זיכרון ECC R9800P לא חושב שצריך יותר מזה. עכשיו בכמה ימים אחרונים קורה מצב שהמחשב עושה ריסטרט וכל פעם מעבד קבצי system וצריך להתקין מחדש את הווינדוס וזה חוזר על עצמו כל פעם ההתקנה עוברת חלק איך שמגיעים לווינדוס מנסים להתקין משו הוא מרסטרט ומאבד קבצי sys ואי אפשר להכנס יותר לוינדוס. בהתחלה חשבתי שזה זיכרון עד ששמעתי את ההארדיסק עושה רעש מוזר של אתחול. בכל מקרה אני מתקין עכשיו ויינדוס מחדש וינסה להריץ S&M וMEMTEST אם למישהו יש עוד רעיונות יתקבל בשמחה המחשב הזה הוא חשוב והוא חייב לחזור למצבו הקודם בדחיפות כדי לסיים פרוייקטים חשובים. תודה …

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\040111-17160-01.dmp C:\Users\GAL\AppData\Local\Temp\WER-34211-0.sysdata.xml מה הפתרון הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by motogt,

מזה כיומיים, המחשב (מחשב שולחני intel core duo 2 ) עובד כרגיל ואז הוא מחליט לצפצף לכמה שניות וממשיך לעבוד כרגיל. חשבתי שהבעיה בהארד דיסיקים, הוצאתי את שניהם מחוץ למארז והרצתי תוכנת בדיקה של WD להארד דיסקים. בזמן הבדיקה המחשב התחיל לצפצף והצפצוף לא יצא מהארד דיסק בוודאות. עזרתכם בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי דיסק קשיח שהמחט שלו נשברה. פירקתי אותו והוצאתי את הדיסקית הכסופה, השאלה אם ניתן להעביר את הדיסקית לכונן חיצוני אחר וכך המידע שהיה יהיה על הדיסק?

22. הלוח הוא GA-Z68MA-D2H-B3 מורכב עליו כ. זכרון G.SKILL DDR3 1333 L9 מעבד I3-3570K בדקתי את כל החיבורים והכן נראה בסדר מה הסיבה תודה .

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  23. יש לי לוח כזה http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3i.htm בדיסק של הדרייברים כתוב לי לגבי התקנת USB 2 שאני כבר אמצא דרייברים בעת עידכון הווינדווס שלי XP אז הווינדווס זיבה שיש חיבורים, אך בעידכון שלו, לא נמצא שום מנהל התקן, ולכן יש לי סימן שאלה צהוב על ההתקן USB 2 מה עלי לעשות?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by qwerty2,

שמעו אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ויש לי דיסק התקנה מקורי אבל אין לי את הסיריאל מה אני עושה? איך אני משיג? ועוד שאלה שאי מפרמט לבד אחרי שאני מתקין את הווידוס והכל אני צריך גם להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם/כרטיס מסך ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.