תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מחשב חדש וקניתי עם המחשב HDD של 1TB. במחשב הישן שלי היה לי HDD עם 200 גיגה וצירפתי אותו גם למחשב החדש,העניין הוא שאין לי גישה אליו...הוא לא מופיע במחשב שלי. לעומת זאת ב-bios הוא כן מופיע וגם בדיוויס מנג'ר... אני לא רוצה לפרמט את ה-HDD הזה,יש לי דברים מאוד חשובים עליו... מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הרכבתי לפני יומיים מחשב רציני ומאוד מכובד מאז החיבור לחשמל כל הזמן יש לי זרם במתכות הלוח הורכב כראוי עם ספייסרים ובמרווח מהדלת שום חוט לא חשוף למארז וכל הכבלים על סטירפים מה יכולה להיות הבעיה????
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לחבר שלי בעיה קשה ואני מנסה לעזור לו.... הוא קנה מעבד Q8200 עם לוח GA-EP45-DS3L ו-2GB זיכרון בסטיק בודד. הבן אדם עובד בעריכת וידאו ויש לו עוד כמה מחשבים עם מעבד Q6600 שמציגים ביצועים גבוהים מאשר המעבד החדש... לדוגמא כאשר הוא עושה Convert לסרט ששוקל 12 ג'יגה בערך התוכנה מציגה שהיא עושה את ההמרה במהירות כפול 2 והמעבד עובד על 100% אני רואה את זה ב-Task Manager ואין אפשרת לעבוד על שום דבר נוסף בזמן הזה כי המעבד ממש טוחן. לעומת זאת ה-Q8200 עושה את אותה פעולת המרה כשב-Task Manager הוא עובד על 50%....אבל זה גם לוקח כפול מהזמן הפעולה שהוא עושה בתוכנה. השאלה שלי למה הוא עובד באיטויות שכזאת...? אני רק חייב לציין שהמחשב עם המעבד Q6600 לא נמצא ב-OC. האם צריך אולי עד…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז המפרט הנוכחי מעודכן לפרופיל שלי... לא הרצתי בדיקות למחשב (אחרי שהרכבתי אותו בעצמי).. בשותף הכל עובד כרגיל, כשאני נכנס למשחק קצת כבד המחשב "מרסט" ומופיעה לי ההודעה בתמונה.... מההודעה אני מסיק שהספק אינו חזק דיו להפעיל את המערכת למרות ששאלתי מישהו מקצועי והוא אמר שזה לא בטוח... לחילופין הוא טוען שזה יכול להיות הגדרות או משהו שחובר לא נכון.. מה אתם אומרים? (מפרט נוכחי מעודכן בפרופיל
-
- 35 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש, והרצנו לו 3DMark 2001, והוא קיבל 6000 אני לא מצליח לחשוב על הבעיה.. המפרטף AMD 3000 Abit NF7 Gigabyte Radeon 9600 512DDR כמו שאמרתי, הוא קיבל 6000 התקנתי בהתחלה את ה-Chipset Drivers ואז התקנתי את הדרייברים של גיגהבייט לכרטיס מסך למישהו יש מושג למה זה או מה יכול לגרום לזה? תודה מראש,
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבוע בניתי מחשב לקרוב משפחה,אבל אחרי כמה ימים,התקשר אלי קרוב המשפחה ובישר לי שבזמן העבודה במחשב.הוא שמע קול חזק של קצר מתוך המארז, וראה ניצוץ בוקע מהמאורר שבדופן המארז,שגרם לנפילת רשת החשמל בחדר. ומאז המחשב לא נדלק. רציתי לשאול , מה יכול להיות קרה שגרם לקצר הזה. המפרט הוא: לוחASUSP4P800SE זכרונות 256MBX2 400MHZ ג'נריים ספק כח ג'נרי 400W כרטיס מסך RADEON9800PRO מעבד P3.0GHZ512 דיסק קשיח 160GB SATA WD
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אתמול בערב הכל עבד אחלה, היום בבוקר הדלקתי ופתאום הוא התחיל להשמיע צפצופים בלי סוף כל הזמן נדלק ונכבה לבד... מיותר לציין ששום דבר לא עולה ולא רואים כלום על המסך. ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מסך, ניסיתי להחליף את הסלוטים של הזיכרון. יש רעיונות או איזשהו מקום שבו אני יכול לראות מה הצפצופים האלה אומרים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפריט מעבד intel Core i7 2600K 3.4Gh זכרון G.Skill 2x4GB RipJaw X Edition Dual Channel 1600MHZ 7-8-7-24-2N לוח אם ASUS P8P67 Delux B3 כרטיס גרפיקה Sapphire HD 6970 2GB דיסק קשיח Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB קירור Scythe Mugen II Rev.b החלפה 2 מאווררים GentleTyphoon" 120 mm 1850rpm מארז CoolerMaster HAF X/942 ספק SeaSonic 750W Gold X-Series לפני שבוע החלפתי לוח אם לB3 תיקון חדש... עדכון דרייברים הכי חדשים וביוס של לוח אם חדש ללא פרמט חלונות 7. SSD חיבור מקום אותו דבר קודם...גם אחרים USB מצלמה מקלדת... כמה שעות פשוט חלונות SP1 7 ביט 64 נתקע ללא זז או הודעה שגיאות אני עושה איחוי PerfectDisk , combofix nod32. לא מוצא התקלה חומרה מה בעיה מחשב נתקע? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן המפרט שלי : ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD SATA2 לפעמים המחשב קופא ומצריך אותי ללחוץ על הריסטרט, כשהמחשב עולה הוא לא מציע להעלות במצב בטוח. בהתחלה זה היה קורה בהתקנה של משחקים שונים, ועכשיו לפעמים זה קורה פעם ב.. כשאני מפעיל איזה תוכנה. וזה תמיד אקראי. לא תוכנה מסויימת. דרך אגב מותקן אצלי winxp pro sp3 32 עשיתי בדיקה עם REAL TEMP 3.0 + PRIME95: מה זה יכול להיות ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מחשב חדש ואתמול הוא הגיע. התחלתי לשחק קצת FALLOUT 4 , ואחרי זמן מסויים המחשב קפא. הדלקתי מחדש, ועוד פעם זה קרה. ניסיתי לעדכן דריברים של הכרטיס מסך, ניסיתי שוב, אחרי בערך 40 דקות עוד פעם זה קרה, המסך קפא והמחשב לא מגיב. חשוב לציין שהתקנתי את הווינדוס והכל בעצמי. התקנתי את הדרייברים של הלוח אם בעזרת הדיסק שקיבלתי, ודרייברים לכרטיס מסך מהאינטרנט. אולי לא התקנתי משהו נכון?? אשמח לעזרה המפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כמו שרשמתי בכותרת יש לי מחשב חדש (רץ משהו כמו שבועיים) והוא קופא בזמן עבודה בווינדוס...זה יכול להיות אחרי שנפעלתי את החיפוש, את ADAWARE, סתם אחרי כמה שעות שהוא נשאר דלוק בגלל הורדה או דקה אחרי שעלה הווינדוס.... העבר לא זז אבל כלום לא מגיב (גם לא ALT+CTRL+DEL, ריסרט "פותר" את הבעיה) אני לא מאמין שזה בגלל SPYWARE או וירוסים, פעם ראשונה שהוא קפא הייתה יום-יומיים אחרי שהפעלתי אותו (עוד לא הייתי מחובר לאינטרנט אפילו) ובנוסף הרצתי ADAWRE +SPYBOT כל יומיים-שלושה ואני עובד גם עם NOD32 אתמול בלילה הרצתי MEMTEST במשך 6.5 שעות ולא קיבלתי כלום הטמפרטורה של המעבד הייתה בערך קצת פחות מ20 מעלות לאחר מכן (אם זה רלוונטי בכלל) המפרט: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? GI…
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש (מינוס כ"מ וssd שהיה לי ממחשב קודם ועבדו מצוין יום לפני), ומהרגע שהוא אצלי הוא לא מפסיק לקפוא, לקרוס עם bsod או אפילו בלי שום הודעה. המחשב קופא בהתקנה ווינדוס 10, בעדכונים של הווינדוס, בביוס, בsplash screen של לוח האם ובערך בכל מקום אחר שניתן לדמיין. הואיל ורכשתי אותו מחנות מוכרת עם מוניטין טוב פה בפורום, אני מנסה לשלול באופן חד משמעי בעיות תוכנה או גורם צד שלישי אחר (קשה לי להאמין שלא נעשתה שום בדיקה לפני שמסרו לי את המחשב) הערות השגיאה במסכים הכחולים הצביעו על בעיה בזיכרון אך מהבדיקות שהרצתי נראה שהוא תקין (memtest86 וwindows memory diagnostic) ניסיתי 3 הפצות שונות של חלונות 10, על hdd ועל ssd, וגם הטמפרטור…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מפרט בפרופיל.. את תחילת הסיפור ניתן לקרוא כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=423571.10 הבעייה לא נפתרה כבר כמה חודשים ונסיונות עצמיים לנסות לעלות על הבעייה לא צלחו (החלפת זכרונות והרצת בדיקות מאמץ) הקפיאות מתרחשות באופן ספונטני לחלוטין ללא מאמץ על המערכת וללא OC על שום רכיב. אציין גם שלא מתקבלים מסכים כחולים כלל. על המחשב מותקנת מערכת הפעלה windows 7 64bit rtm. המחשב ירד אתמול למעבדה של רשת מוכרת (כרגע לא אציין את שמה) אחרי שסוף סוף גיבתי את כל המידע שלי למקרה של פירמוט מצד החנות או צורך להחליף הארד דיסק. היום התבשרתי מצד הטכנאי שלאחר בדיקות מאמץ (בלבד) שנערכו למחשב במהלך היממה אין שום תקלה ברכיבי המחשב. הטכנאי מצידו האשים את מערכת ההפעלה הלא חוקית שלי וטען…
-
- 33 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום רב. קניתי מחשב חדש והתחלתי להתקין את הווינדוס על כונן ה ssd . בביוס הוא קורא את הדיסק קשיח השני של wd . אבל בווינדוס שאני נכנס למחשב שלי מופיע רק כונן ההssd .שעליו מותכן הווינדוס. תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי ותודה לכל מי שפינה זמן בשביל לקרוא ולעזור, לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש הכל היה בסדר גמור הורדתי הכל וממש התלהבתי, המחשב עצמו עלה לי כ 5000 שקל מחשב איכותי וטוב. ולאחר שבוע וחצי תוך כדי משחק המחשב קרס המסך נהיה שחור וכל המאווררים התחילו לעשות רעש של פעילות מסיבית והם נשמעו כמו מאוורר של פעם. כיביתי את המחשב הדלקתי מחדש לאחר חמש דקות נכנסתי חזרה למשחק והכל היה בסדר. יש תקופות שזה קורה כל פעם במשחק ויש תקופות של שבוע שהכל בסדר, לאחרונה כשאני נכנס למשחק המסך של המחשב פשוט נכבה ויש מסך שחור אבל אפשר לשמוע נגיד שירים בספוטיפיי או סרטונים שכבר היו מופעלים. אשמח אם למישהו יש רעיון מה הבעיה או שקרה לו משהו דומה והוא יודע איך לפתור את זה. נב יש אחר…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שלושה שבועות קניתי מחשב חדש, הורדתי כמה משחקים ולאחרונה, בזמן משחק, המחשב נתקע ונופל. המסך הופך שחור והוא נעושה רסטרט לעצמו. בשבוע האחרון זה הגיע לרמה שכל פעם שאני טוען את השמירה שלי בסטארקרפט 2 המחשב נתקע וקורס. חוץ מזה, הUSB3 לא מזהה כוננים שמתחברים אליו (או כל דבר אחר). יש למישהו אולי רעיון איך לפתור את זה? * אני לא יודע אם זה משנה, אבל זה המפרט שקניתי: מעבד:Intel Quad Core I5 2500K לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB ספר כח: Seasonic PSU 620W זיכרון: Kingston 4GB X2 הארד דיסק: Samsung 1TB Sata II 32MB
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אז קניתי כמה חלקים למחשב חדש וזול מאמזון, התקנתי לוח אם חדש H81 יחד עם מעבד חדש (סלרון G1820) וזיכרון DDR3 בתוך מארז ישן עם ספק כוח ישן ועם ההארד דיסק הקודם שסך הכל בן שנה בערך (500GB SATA 3). על ההארד דיסק מותקן ווינדוס 7. הביוס עולה ואני מסוגל לשלוט בו עם העכבר אך כאשר המחשב מתחיל להפעיל את ווינדוס, בערך שניה אחרי שרואים את הסמל של ווינדוס עם ה "Starting WINDOWS", המחשב קורס ומפעיל את עצמו מחדש. מישהו יכול לעזור לי איכשהו?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחשב חדש לאחר התקנת מערכת הפעלה XP PRO ועוד מס' תוכנות. קרס לפתע ונתן את הודעת השגיאה הנ"ל (מצורף) חשבתי שזה חד פעמי אבל זה קרה שוב - קריסה פתאומית ללא שום סיבה ניראת לעין. מה יכולה להיות הבעיה ? איך אני בודק אם זה בעיה חומרה או דרייברים - במנהל ההתקנים הכל תקין. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לפני בערך 3 חודשים רכשתי מחשב חדש, הכל עבד תקין ולא היו בעיות כלל. לפני שבועיים באמצע משחק המחשב קרס ולא הצליח להעלות את הוינדוס, בכל פעם רגע לפני מסך הטעינה המחשב קרס שוב וחוזר בלופים. כיביתי את המחשב ידנית ולאחר כמה דקות שהמחשב היה כבוי הוא עלה אך דקות ספורות אחרי התחיל שוב לקרוס. בסופו של דבר פירקתי את המחשב, הרכבתי מחדש והכל חזר לעבוד. לפני כמה ימים זה התחיל לקרות שוב, המחשב קורס בלי הפסקה, לפעמים בלופים ולפעמים הינדוס עולה לכמה רגעים. הגעתי למצב שהמחשב כל 2 דקות קורס, ועכשיו המחשב בכלל לא עולה ברמה שלא מגיע לביוס. יש כזה קליק קטן, הלדים נדלקים ואז הכל נכבה, זה פשוט בלופים כך שנאלצתי לנתק מהחשמל. אין לי מושג מה לעשות, כל הרכיבים חדשים ל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
החשב נייח ומחובר עם ספק כח ניסיתי כל מיני שקעים עם ובלי כבלי מאריכים ... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש ('ssd;WIN7,64BIT,מעבד COREI7,) מחשב חזק מאוד שאמור לעבוד עם תוכנות כמו מקס,כל תוכנות אדובי למניהן תלת מימד,אנימציה וסרטים) לפני יומיים השארתי את המחשב דולק וכשחזרתי הביתה הוא היה כבוי...כשהדלקתי אותו הופיעה הודעת שגיאת אתחול וחיכיתי מספר פעמים שהוא יאתחל את עצמו מחדש- הוא לא הצליח להידלק וההודעה שחזרהה והופיעה הייתה שיש בעיה בווינדווס 32BIT בדיסק E (שלפי מיטב זיכרוני זה ה SSD) אני לא ממש מבינה במערכות וכו אבל אין לי בכלל מערכת 32 ביט אם זה בכלל קשור... התקשרתי לתמיכה כי קניתי אותו באייבורי והם אמרו שאין מה לעשות ושאני צריכה להביא את המחשב אליהם ווו... שזו הבעיה הכי גדולה שלי יש אפשרות שכל המידע שהיה לי במחשב אבד (פרוייקט גמר,עבודות במשך ש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מספר שבועות קניתי מחשב חדש שנועד בעיקר למשחקים אך גם שיהיה חזק באופן כללי. הכל טוב ויפה ואני מרוצה מאוד מהמחשב, אך מהרגע שקיבלתי אותו שמתי לב לכך שהוא די רועש. <<המפרט של המחשב בצד לפי מירב הבנתי המארז Fractal Design define r3 אמור להיות מבודד רעש, ולא שמעתי על כך שהקירור למעבד אמור להיות רועש מידי, אז מה יכול להיות מקור הרעש? המאווררים של המארז? ואיך אני יכול למנוע דבר זה? (הרעש הוא סטטי, כלומר גם כאשר אני לא מאמץ את המעבד הרעש לדעתי חזק מידי). תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל תודה לאנשי האתר שעזרו לי בשאלות קודמות- כל החלקים הגיעו ויש לי מחשב חדש (גם) בזכותם! בעיה ממש רצינית היא הרעש שהמחשב מייצר- מחשב חדש וכל כך רועש! קניתי במיוחד מארז שאני יודעת שהוא שקט. והמעבד מהיר רק במעט מהמעבד שהיה לי במחשב קודם שלא ייצר בכלל כזאת כמות של רעש (היה לו מארז זהה). איך אני יכולה לבדוק כמה מאווררים פועלים בתוך המארז? אני משתמשת במחשב לאינטרנט ופוטושופ בעיקר, כך שאין לי בעיות של חימום וכאלה, אולי אני יכולה להפעיל רק את המאוורר של המעבד? תודה!
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי מצוין בצד. כאשר אני מתקין או עושה WINRAR או מפעיל משחק כלשהו אינני יכול כמעט לעשות משהו. בניצול של 1GB זכרון RAM ו15% מכוח העיבוד של המעבד (הכי הרבה שהגיע עד עכשיו) ישנן תקיעות ויזואליות אך אם יש מוסיקה או שהוא חושב על משהו כשהוא יוצא מה"תקיעה" הפעולה בוצע וניתן לשמוע קול של מוסיקה וקול של סרט או משחק בזמן ה"תקיעה". לא היה אכפת לי אם היה מנצל לפחות 50% מהיכולות של המערכת אם זה היה מאיץ את התהליך אך זה לא כך. (אני יודע שיש לי 4GB RAM במערכת של 32BIT ואני יכול להשתמש מקסימום3.25GB וזה מספיק לי כרגע). *הערה הכרטיס מסך שלי מעודכן לפאטצ' האחרון ומחקתי את הDRIVER הקודם שלו לפי המדריך של ATI. אודה לכם אם תעזרו לי בפתרון הבעיה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-